Καποτε θα δωσουν συνταξεις αντιστασιακων για το μνημονιο:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Printable View
Καποτε θα δωσουν συνταξεις αντιστασιακων για το μνημονιο:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Παγίδες στις αποδείξεις για τους φορολογουμένους
«Παγίδες» κρύβει φέτος το μέτρο των αποδείξεων, που μπορεί να οδηγήσουν στην πληρωμή έξτρα φόρου 22% για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.
Κι αυτό γιατί στη νέα «λίστα» της Εφορίας έχουν αλλάξει τα δεδομένα για το ποιες αποδείξεις «περνάνε» και ποιες όχι.
«Αχρηστες» θα είναι φέτος οι αποδείξεις που αφορούν δαπάνες για το πετρέλαιο θέρμανσης, το φυσικό αέριο και τις υπηρεσίες κοινοχρήστων, τις οποίες δεχόταν μέχρι και το 2012 η Εφορία.
Πρόκειται για προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία... απορροφούν μεγάλο μέρος του ετήσιου οικογενειακού προϋπολογισμού.
Επίσης δεν θα «μετράνε» οι αποδείξεις για έξοδα τηλεφωνίας, του ενοικίου που πληρώνει ο φορολογούμενος για την κύρια κατοικία ή τα παιδιά του που σπουδάζουν σε άλλη πόλη, κάθε είδους ασφάλιστρα και η αγορά φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Πλέον μετά την κατάργηση των περισσότερων φοροαπαλλαγών, οι πρόσθετες αποδείξεις που θα αναγνωρίζει η Εφορία σε σχέση με το ισχύον καθεστώς θα είναι αυτές που αφορούν τα δίδακτρα σε φροντιστήρια και ξένες γλώσσες.
Επίσης όσοι κάνουν ταξίδια σε χώρες της ΕΕ. Θα μπορούν να κρατούν τις αποδείξεις και να τις προσθέτουν σε αυτές που συλλέγουν εντός των... συνόρων.
Πιο αναλυτικά, με τη νέα ρύθμιση του φορολογικού νομοσχεδίου για τη συλλογή αποδείξεων, η οποία αφορά τα εισοδήματα του 2013, αλλάζουν τα εξής:
1. Επιβάλλεται φορολογική «ποινή» 22% σε όσους δεν μαζεύουν το απαιτούμενο ποσό αποδείξεων. Για παράδειγμα, μισθωτός με ετήσιο εισόδημα 30.000 ευρώ θα πρέπει να συγκεντρώσει αποδείξεις συνολικού ύψους 7.500 ευρώ. Στην περίπτωση που συλλέξει λιγότερες αποδείξεις, για παράδειγμα 5.000 ευρώ, τότε στη διαφορά που προκύπτει μεταξύ των αποδείξεων που απαιτούνται και αυτών που συγκεντρώθηκαν, δηλαδή στο ποσό των 2.500 ευρώ, θα επιβληθεί «ποινή» 22%. Θα πληρώσει έξτρα φόρου 550 ευρώ (2.500 Χ 22%).
2. Η υποχρέωση συγκέντρωσης αποδείξεων αξίας μέχρι 25% του συνολικού εισοδήματος θα ισχύει πλέον για ετήσια ποσά εισοδήματος μέχρι 42.000 ευρώ. Για όσους έχουν εισοδήματα άνω των 42.000 ευρώ, προβλέπεται πλέον υποχρέωση συλλογής αποδείξεων συνολικής αξίας 10.500 ευρώ.
3. Στις αποδείξεις που πρέπει να μαζεύουν από φέτος οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, για να καλύψουν το 25% των συνολικών ετήσιων αποδοχών τους μέχρι του ποσού των 42.000 ευρώ, προστέθηκαν κι αυτές που αφορούν δαπάνες για δίδακτρα φροντιστηρίων και ιδιαιτέρων μαθημάτων.
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως, σύμφωνα με τις ισχύουσες ρυθμίσεις, για τα περσινά εισοδήματα (για τα οποία οι δηλώσεις θα υποβληθούν από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2013) προβλέπεται η υποχρέωση συλλογής αποδείξεων αξίας μέχρι 25% του συνολικού εισοδήματος που έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα, ανεξαρτήτως των πηγών από τις οποίες προέρχονται τα εισοδήματά τους και εφόσον το σύνολο των εισοδημάτων τους δεν υπερβαίνει ετησίως το ποσό των 60.000 ευρώ. Για περιπτώσεις φορολογουμένων με εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ, το συνολικό ποσό που πρέπει να καλύπτεται με αποδείξεις ανέρχεται σε 15.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση μη κάλυψης του απαιτούμενου ποσού αποδείξεων, ο φορολογούμενος επιβαρύνεται με επιπλέον φόρο 10% επί του «ακάλυπτου» ποσού.
https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112976834
Με λιγα λογια και εδω απιστευτη παγιδα........και κοροιδια στο και πεντε...
τα μεγάλα ποσα τα πετανε εξω...και πρεπει με την ''ψιλουρα'' (σουπερ μαρκετ κ.α) να μαζέψεις αποδείξεις απο το 22% του εισοδήματος........:shok:
madness!!!:ranting2:
ποσο λετε να αντεξουμε? ? ?
Μην με ενοχλειτε. Κανω πολυτελη διαβιωση.
Ετσι μου ειπανε.
Οφειλω να το πιστεψω
παιρνω αφορμη απο αυτο που ειπε ο θωμας στο αλλο θρεντ για τις πινακιδες οτι'' δεν μπορουμε να απαλλαγουμε απο αυτους'' και εσυ που ειπες πιο πανω οτι και ο τσιπρας ειναι στο ιδιο παιχνιδι ,οποτε...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...
σκεφτομουν ,δεν ξερω τον εκλογικο νομο ,αλλα μια που δεν μπορουμε να τους διωξουμε με βια γιατι μπορει να αναβιωσουν αυτοι που περιμενουν στα ακρα και να εχουμε ..α λ λ α...
λεω μηπως αν ψηφιζαμε ενα 60% κομματα εκτος βουλης,μικρα τι θα γινοταν?δεν θα φευγανε κακην κακως ,βουλησης λαου?
εγω ας πουμε εψαξα να βρω ενα κομμα να ψηφισω εκτος βουλης και βασικα ολο κλωνους εβρισκα,αλλο κιαυτο.ομως βρηκα ενα που μιλαγε για συμμετοχικη δημοκρατια,κατι που εφαρμοζεται σε καποιες χωρες της ευρωπης που ουτε ξερουμε ποιος ειναι προεδρος η' πρωθυπουργος.το εριξα στους πειρατες,αυτο το διεθνες κομμα που λιγο αυτη η ιδιοτητα του με φοβιζε γιατι δεν το ξερω και μπορει να εκπροσωπει καποια συμφεροντα .το εκανα για διαμαρτυρια αλλα ηθελα να βρω καποιο κομμα που να συμφωνω σε κατι.ουσιαστικα αυτο που προτειναν ηταν μια αλλαγη του πολιτικου συστηματος.αυτο μας τρωει εδω.η μπαταξιδικη πολιτικη.
καποιος τους κατηγορησε οτι δεν ειχαν οικονομικη πολιτικη ,οπως και οτι δεν παιρναν θεσεις για αλλα θεματα της κοινωνιας.ομως μου κεντρισε το ενδιαφερον η απαντηση τους.δεν υπαρχουν θεσεις γιατι,οτι ολα θα γινονται με προτασεις απο τους πολιτες που θα τιθονται σε δημοψηφισμα.
θα προτεινουν ας πουμε μια ομαδα πολιτων για τα τεκμηρια κατι και θα τιθεται προς δημοψηφισμα.
δεν ξερω πως θα εφαρμοζοταν στην ελλαδα.ουτοπικο θα μου πειτε.καιρος δεν λεω εγω? χρειαζομαστε ενα διαφορετικο συστημα αντιπροσωπευσης.τελος.το κομμα αυτο ειναι σταθερα τριτο στην γερμανια και αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση.σαυτο συμμετεχουν ανθρωποι που ανηκαν σε διαφορετικες ιδεολογιες αλλα βλεπουν τα πραγματα τωρα αλλιως. τι λετε εσεις,θα θελατε κατι τετοιο?
https://images2.wikia.nocookie.net/_..._of_Greece.png
Πολιτικαρες...........μονοι σας θα βαλετε τα χερακια σας και θα βγαλετε τα ματακια σας :whistle: :whistle:
το παρόν αποτελεί προσωπική αποψη και δεν εκφράζει απαραίτητα και το φόρουμ.....
θα εμπαιναν στη Βουλή. :original:
αν μάλιστα ένα από αυτά τα μικρά κόμματα συγκέντρωνε το 60% των εκλογέων, θα γινόταν το πρώτο στα ελληνικά κοινοβουλευτικά ιστορικά που επιτυγχάνει κάτι τέτοιο.
αν θέλουμε να φύγουν από τη μέση οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι ΠΡΩΤΑ. Οσοι ψηφίσαμε τα κόμματα της διαπλοκης, της ψευτιάς, της κλεψιάς, της ρεμούλας, της αναλγησιας, δε νομίζω ότι ήμασταν όλοι χαμηλής νοημοσύνης και μας κορόιδεψαν. Τα μικροσυμφεροντά μας οδήγησαν την ψήφο μας στο πασόκ και τη ν.δ. Μας διόρισαν στο δημόσιο, μας αφησαν ασύδοτους να φοροκλέβουμε, έκαναν τα στραβα μάτια στο αυθαιρετακι μας, περνάγαμε το 3λιτρο για 1.600 και δεν έτρεχε κάστανο, τσιμπαγαμε δανειάκι για τις διακοπές από τον κουμπαρο στην αγροτικη, παίρναμε την επιδότηση από τους κουτόφραγκους για το πετροχώραφο με τα πουρνάρια και όλα κύλαγαν όμορφα.
τωρα μας πιάσανε στα πράσα φίλε. Μονοι οι κλέφτες πολιτικοί φταίνε ? Δηλαδή αν φύγει ο σαμαρας και ο βενιζελος και αναλάβει ο 'κυνηγός' πχ, σωθηκαμε ? Εγω λέω όχι. Και το στηρίζω το όχι σε 3 χρόνια και 10.000 ποστ επικαιρότητας σε τούτο φόρουμ, που διαβάζω αμετανόητους να μιλάνε γιά δικαώματα εργαζμένων, ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας, αλήτες πολιτικούς και άλλα χαριτωμένα. Ελάχιστοι έχουν καταλάβει μετα από 3 ολόκληρα χρόνια ραγδαία επιδεινούμενης κρίσης, τι ακριβως εχει συμβεί. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Οι πολλοί εξακολουθούν να αμύνονται απέναντι στην όποια προοπτική αλλαγης.
καμμία αλλαγή δεν θα γίνε ούτε από το μηνημόνιο, ούτε από το αντι-μνημόνιο, ούτε από το σαμαρά, ούτε από το σύριζα, ούτε από τον κυνηγό. Η αλλαγή αρχίζει από μέσα μας, σαν άτομα, σαν πολίτες, σαν καταναλωτές, σαν κοινωνία και εν τέλει σαν πολιτικό σύστημα.
η απαντηση στα δεινά μας βρίσκεται στο είδωλο του καθρέφτη μας.
thumbthumbthumb
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με την αποψη σου!!!!!!
Θα γινω "λιγο" τραγικος και θα κανω μια παρομοιωση,μπας και αυτοι,που δεν εχουν καταλαβει,ξυπνησουν.Φαντασ τειτε λοιπον πως το κρατος μας ειναι ενας αξιωματουχος πολεμιστης,στην περιοδο του Β'παγκοσμιου,ειναι απο "τζακι",ειναι σπουδαγμενος,ωραιος αντρας,αγωνιστης και "τιμιος",δυνατος και με παθος για την λευτερια.Ειναι χειμωνας και ειναιι ψηλα στα συνορα και πολεμαει,νιωθει πως ο πολεμος τελειωνει,αλλα,εχει παθει γαγγραινα στο δεξι του χερι...λοιπον τερμα τα ψεματα κοψτε το να τελειωνουμε!
Πoυυυ΄ναι τα χροονιααααα, ωραίααα χρόνιαααααα....
:D:D:D:D
https://www.lifo.gr/icache/790/570/1...8_laliwths.jpg
Βάλε και λίγο από Βαγγελη Γιαννόπουλο, να ευθυμήσουμε ρε Κώστα ! :original: :original:
αντε, το βάζω εγω
https://www.youtube.com/watch?v=npOTeDwDFf0
Μίλησες σωστά χλωμό πρόσωπο. Ούγκ.
https://www.youtube.com/watch?v=nSIx6V7UKK4
Πάρα πολύ σωστά.
Τα σωστά λόγια στην tv όμως, δεν μεταφράστηκαν ποτέ σε σωστές πολιτικές ούτε απο την παραταξή σας κύριε.
καποιες φορες προσπαθω να ξετυλιξω το κουβαρι της καταστασης οντας προβληματισμενος και απαγοητευμενος και σε αυτο που καταληγω ειναι οτι εχουμε λαθος πολιτευμα.
Το χω αναλυσει σε προηγουμενη ενοτητα, εχει πολλα κενα η κοινοβολευτικη δημοκρατια που βρισκουν εδαφος τοσο οι πολιτικαντηδες οσο και οι επιτηδιοι.
Ειδικα ο τροπος λειτουργιας της Βουλης με κανει να μου γυριζουν τα αντερα, με δυο βουλευτες και τον τυπο με τα νερα να παιρνανε νομους κλπ.
Μιλαω και γω για αμεση δημοκρατια προσαρμοσμενη στα δεδομενα μας.
φιλε δεν λεω οτι δεν τους ψηφισα ποτε,θα ημουν ψευτης.ψηφισα για πολλους λογους.γιατι καποιους τους πιστεψα και με εξαπατησαν,καποιους για να φυγουν καποιοι χειροτεροι και να ερθουν καποιοι αλλοι που τελικα καναν τα ιδια.μυλος δλδ.και μετα ψηφιζα με μυαλο ,αφου καταλαβα.
ομως εγω προσωπικα δεν ειμαι απο αυτους που περιγραφεις.δεν εχω λαδωσει κανεναν σε δημοσιο,δουλευα παντα σαν μισθωτος στον ιδιωτικο τομεα και μονο(το χειροτερο ειδος),απολυθηκα,ξανασηκωθ κα,ανεχτηκα να δουλευω για υπερωριες που δεν πληρωθηκαν με ανταλλαγμα να εχω την δουλεια μου,πληρωνα παντα τους φορους μου γιατι το θεωρησα σωστο αλλα και να ηθελα δεν μπορουσα να τους κλεψω,δεν εχω εξοχικο,δεν χρωσταω πουθενα,μου αφησαν κληρονομια ενα στρεμα χωραφακι ξαχασμενο απο τον θεο που δεν εχει στον ηλιο μοιρα που θα το πληρωσω και φορο και γενικα δεν εκανα τιποτα απο αυτα που περιγραφεις γιατι απο μικρος συναναστραφομουν με ξενους τα καλοκαιρια και μου αρεσε που ειχαν αλλη νοοτροπια ασχετα με τις κυβερνησεις τους και ηταν απλοι σαν ανθρωποι .που κοιτουσαν να ειναι σωστοι απενταντι στο οποιο κρατος, στις υποχρεωσεις τους, αλλα και σωστοι στην καθημερινοτητα τους και προπαντων μετρημενοι.και οταν μεγαλωνα ακολουθησα στην χαβουζα που ζω αυτην την νοοτροπια.
οποτε σε μενα προσωπικα μην προσαπτεις τιποτα απο ολα αυτα γιατι δεν τα εχω αγγιξει και παντοτε τα κατεκρινα.μου ειναι ξενα στην σκεψη μου,οπως ειμαι ξενος στην χωρα μου τοσα χρονια.γιαυτο μπορω και κοιταζω ελευθερα στον καθρεφτη μου και περηφανα.:original:
ομως και για τους αλλους που τα εκαναν,αν εβαλαν μυαλο τωρα πρεπει να σταματηστουμε να κατακρινουμε ο ενας τον αλλο και να ενωθουμε.ποτε δεν ειναι αργα να καταλαβει καποιος το λαθος του,αν το καταλαβαινει.για τους αλλους δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.
πιστευω ομως οτι ετσι οπως ειναι το συστημα οι πολιτικοι φταινε.σαυτο συστημα τους εκλεγουμε για να ειναι οι οδηγοι μας.ειναι τα κεφαλια μας.οποτε το ψαρι βρωμαει απο εκει.ας πουμε οτι δεν τους ψηφιζαμε ,τι εναλλακτικες ειχαμε?υπηρχε κανεις?αρα ψηφιζαμε και περιμεναμε μηπως καποιος εχει αλλαξει μυαλα και κανει αυτο που λεει.εμεις δουλευαμε και περιμεναμε.αυτα τα κομματα υπηρχαν,αυτα βγαζαμε.δεν γινοταν αλλιως.και μαζι με τα κομματα και τους πολιτικους και ολο το σουργελο που τους εκανε πλατες και θησαυριζε.
αυτους θα βρισουμε πρωτα.αν δεν βαζαν αυτοι στο δημοσιο δεν θα εμπαινε κανεις.αν καποιος σημερα πει στοπ στην μονιμοτητα δεν θα παει κανεις.αυτοι φτιαχνουν νομους.εμεις μονο πιεση μπορουμε να ασκησουμε,αλλα δεν συμφωνουμε ποτε.εκει εχουμε μεριδιο αν αυτο εννοεις.εκει πρεπει να αλλαξουμε.
σε νιωθω:original:
Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε μία συζήτηση ίσως σε άλλο τόπικ, για το πως θα θέλαμε τη χώρα μας, και πως μπορούν να γίνουν αυτά που θέουμε πραγματικότητα.
Έχουμε κάποια χώρα πρότυπο ;
Κάποιο σύστημα κάποιας άλλης χώρας ;
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, για να δούμε τι πραγματικά μπορεί να γίνει, τι πρέπει να αλλάξει κλπ . Νομίζω ότι απλά συζητάμε, αλλά δεν ξέρω που στοχεύουμε.
Σχολιάζουμε καθημερινά αυτά που μαθαίνουμε, που ακούμε και που αλλάζει πολλές φορές άδικα.
Ας βάλουμε ένα όνειρο-στόχο και ας δούμε πως μπορούμε αυτό να υλοποιηθεί.
https://www.gossip-tv.gr/showbiz/sto...i-sofi-pashali
Σοφη περαστικα, δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω να σε δω...
Μαλακεια το μεγαλειο σου.......
Κλεινουν τις εφοριες Ιστιαιας ευβοιας και Καρυστου....τα δυο ακρα του νομου......και τις μεταφερουν στην ΔΟΥ Χαλκιδας.......δηλαδη καποιος αν θελει να κανονισει τις δουλεις του με την εφορια απο την Ιστιαια πρεπει να οδηγησει μεσα παο βουνα για 2,5 ωρες εως την Χαλκιδα (134χλμ).....:shok:
Γαμω .........:ranting2:
Και μεις εδω στο Χαιδαρι πρεπει να πηγαίνουμε στην Δου αιγαλεου.......η οποια εχει πάντα κατι απίστευτες ουρές.....και τωρα που θα προστεθεί και ενας μεγαααααλος αριθμός νεων πελατών........
Αρχιζω να καταλαβαινω.....το πιάνω σιγα σιγα το κόλπο.......άργησα....
Θέλουν να τους γ@μησουμε....αλλα ντρέπονται να μας το ζητήσουν και κάνουν οτι μπορούν για να μας εκνευρίσουν....:whistle:
βασικα εχω μια απορια σαν πιο μικρος που ειμαι...
εδω δεν ειμαστε αντιθετοι με τις απεργιες και τις διαμαρτυριες εισβαρος των συμπολιτων μας????
διαβαζω πολυ επικαιροτητα και κατι τετοιο καταλαβα...
Επισης τις αποφασεις για τους νομους τις παιρνει εκλεγμενη κυβερνηση που δεν εχει κλεισει χρονο....
Πιστεψαμε Εμπιστευτηκαμε και παει λεγωντας και σημαιακια και τουρουρουμ και ΝΔ και τρελαινομαι...
Βασικα εχω μπερδευτει πολυ!!!
τελικα ειμαστε με αυτους ή με τους αλλους που κλεινουν τους δρομους????
ή μηπως τωρα ειμαστε με τους αλλους και την αλλη βδομαδα θα ειμαστε με αυτους που θα βριζουν και θα λεμε καλα να παθουν!!
Ποσο εχω μπερδευτει...μα ποσο....
υ.γ ναι Πανο.. δεν ειμαι ειρωνικος απλα μπερδεμενος!
Πανο ηρθα εδω....
Για να ξεκαθαρισω την θεση μου, τα μετρα των τεκμηριων και των σηματων ειναι αδικα ειναι τραγικα ειναι ειναι....
οπως και πολλες μεταρρυθμισεις που εχουν γινει τα τελευταια 2-3 χρονια, οπως και πολλες αλλες αδικιες...
Εδω ομως για εκατονταδες σελιδες κραζουμε τους απεργους κραζουμε οποιαδηποτε κινηση γινεται εισβαρος συμπολιτων μας...και ναι με επιχειρηματα εβρισα και εγω τους λιμενεργατες που εκλειναν τα λιμανια, τους ταξιτζηδες που εκλειναν τους δρομους τους αγροτες που καθε βδομαδα εκανα +100κμ για να παω Λαρισα, τους εργαζομενους των τραπεζων της χαλυβουργιας κλπ...
Δεν μπορω τωρα ομως να επικροτησω αυτην την κινηση γιατι με τα επιχειρηματα σας με "μαθατε" οτι αυτο ειναι λαθος....
Εγω επειδη ημουν αντιθετος με καποια πραγματα δεν πηρα το αυτοκινητο μου να κλεισω καποιον δρομο, επειδη σας ειδα γυρω μου να υπομενετε με απαθεια... εβγαλα τις πινακιδες μου και τις παρεδωσα...
Ειμαι μπερδεμενος!! καθολου ειρωνικος!
Εμενα μουρθε τωρα ετσι στην τρελλα να διαμαρτυρηθω.
Πρεπει να το αναλυσω κιολας?
Φουντωσα, διαμαρτυρομαι.
Προσκαλω οποιον θελει να δειξει οτι διαφωνει να κατεβει μαζι μου στο συνταγμα.
τα ξεμπερδευω λοιπόν.
ναι εχουμε αρκετοί εδω μέσα υποστηρίξει τη μνημονιακή λογική, δεν το αρνούμαι. Υποστηρίξαμε τα "μνημονιακά" κόμματα σαν μιά επιλογή με λιγότερες πιθανότητες να μας οδηγήσουν στην ολική καταστροφή. Ισως βγει σοφή επιλογή, ισως οχι, δεν εχει κριθεί ακόμα το αποτέλεσμα. Από την πορεία των πραγματων, δικαιωμένοι εχουν βγει όσοι εχουν καταθέσεις και με το μνημόνιο καταφεραν να τις εξασφαλίσουν, αλλά και αυτό δεν είναι ακόμα 100% βέβαιο.
καμμία κυβέρνηση δεν εχουμε χειροκροτήσει και κυρίως δεν εχουμε παρωπίδες, κομματικές ή άλλες, όπως είχουν κάποιοι σε άλλους πολιτικούς χώρους, ακόμα και σήμερα. Τα μέτρα τα κρίνουμε και αν χρειαστεί τα κατακρίνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, οπως κάναμε και πριν την κρίση.
αν κάνουμε μια διαμαρτυρία σαν κάτοχοι αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού π.χ. θα το κάνουμε στα πλαισια του νόμου και ασφαλώς δεν θα κλείσουμε δρόμους και θα κάνουμε την ζωή των υπολοίπων πολιτών τη ζωή δύσκολη για την πλάκα μας ή γιά το δίκιο μας. Δεν θα παρανομήσουμε, όπως κάνει το κράτος, όποτε το βολεύει και δεν θα καταπατήσουμε δικαιώματα άλλων συμπολιτών μας.
τι δεν καταλαβες ?
Δηλαδη Πανο το να παρκαρεις στην μεση του δρομου στο Συνταγμα και να κλειδωσεις το αυτοκινητο σου και να αφησεις μονο μια λοριδα, η οποια και βεβαια δεν θα μεινει ανοιχτη γιατι εδω 10 ατομα καλα τα λετε...αλλα αμα ερθει ο οχλος δεν θα μεινει τπτ... δεν ειναι παρανομο???
Υπαρχει καπου που λεει οτι ειναι νομιμο?
Δεν καταλαβα γιατι για θεματα που δεν μας αφορουσαν και μας δυσκολευαν την ζωη καναμε κριτικη με επιχειρηματα που με βρισκουν συμφωνο, και τωρα που μας αφορα το να κλεισουμε εναν δρομο ειναι βαση νομου!!
Σπύρο υπάρχει νομιμος τρόπος να γίνει η διαμαρτυρία που συζητάμε (προσωπικά τη θεωρω μάταιη κινητοποιηση). Θα ενημερωθεί η αστυνομία, θα γίνει ημερα κυριακή και θα υπάρξει διαχείρηση της κυκλοφορίας. Δεν προκειται σε καμμία περίπτωση να εξισωθούμε με οσους αυθαιρετούν προκειμένου να διαματυρηθούν (ξερεις πολύ καλά ποιούς εννοώ, δεν τους αναφερω για να μην δημιουργήσω ενταση).
Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες......και γω οποτε κλεινουν τον δρομο οι αλλοι φωναζω....
ΑΛΛΑ.....οι ΑΛΛΟΙ κλεινουν τους δρομους καθε λιγο και λιγακι για ψυλλου πηδημα......και μαλακειες .......εμεις εφτασε ο κομπος στο χτενι.......χρονια μας πηδανε και κουβεντα......ε νομιζο οτι οχι απλα το δικαιούμαστε....θα πρεπει να τους το πουμε κι ολας για να μας ανοιξουν δρομο να παμε ανετα