https://2.bp.blogspot.com/-ojQCMtKKw...na+kannelh.jpg
Όταν η κομμουνίστρια Κανέλλη- που άρπαξε τις σφαλιάρες της από τον Ηλία Κασιδιάρη- έσπαγε πλάκα παρέα με την αρχικαπιταλίστρια Αγγελοπούλου.
Φωτογραφία-αφιέρωση στα αριστερά κορόιδα... :whistle:
Printable View
https://2.bp.blogspot.com/-ojQCMtKKw...na+kannelh.jpg
Όταν η κομμουνίστρια Κανέλλη- που άρπαξε τις σφαλιάρες της από τον Ηλία Κασιδιάρη- έσπαγε πλάκα παρέα με την αρχικαπιταλίστρια Αγγελοπούλου.
Φωτογραφία-αφιέρωση στα αριστερά κορόιδα... :whistle:
Δικαίωμά σου Στάθη.
Εγώ τους επικρίνω τουλάχιστον.
Εσύ τους δικαιολογείς μιλώντας για "λεκτική βία" κλπ.
Ούτε εγώ λοιπόν διακρίνω καμία διαφορά δική σου με αυτούς.
Και τέλος, κάθε δράση έχει μια ανάλογη αντίδραση.
Το να βρίσεις κάποιον που σε έβρισε είναι εν μέρει δικαιολογημένο. Το να του ανοίξεις το κεφάλι είναι επικίνδυνο.
Το να ρίξεις μια σφαλιάρα σε κάποιον που σου έριξε κι αυτός, είναι επίσης δικαιολογημένο. Το να του ρίξεις σφαίρα στο κεφάλι δεν είναι.
Ο Τατσόπουλος, μιας και τον ανέφερες, ήταν απότομος στα ειρωνικά σχόλια του άλλου. Ούτε τον έδειρε ούτε τίποτα. Ο Σταυρίδης μάλιστα του ζήτησε και συγνώμη στη συνέχεια γιατί ήταν υπερβολικός.
Όπως και να'χει, έχουμε δράση και αντίδραση λίγο πολύ ανάλογη.
Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όμως με τον σαλεμένο γεωπόνο που είχε έναν διάλογο σε υψηλό τόνο (τόσο η Κανέλλη ήταν επιθετική όσο και αυτός, δεν τον είδα να μιλάει με το σεις και με το σας και η άλλη να τον βρίζει, στο ίδιο ύφος ακριβώς μιλούσανε) και στο τέλος άρχισε τις σφαλιάρες.
Η αντίδραση λοιπόν ήταν απείρως μεγαλύτερη της δράσης γι'αυτό και οποιαδήποτε δικαιολόγηση πέφτει στο κενό.
Την αιτιολόγηση την καταλαβαίνω, τη δικαιολόγηση όμως όχι απλά δεν την κατανοώ αλλά τη θεωρώ κι επικίνδυνη και εύχομαι ειλικρινά στη θέση της "γλωσσού" Κανέλλη να μη βρεθεί ποτέ η γυναίκα σας, η μάνα σας.
Τέλος, εγώ δεν θέλω να πείσω κανένα να ψηφίσει το οτιδήποτε.
Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και τους πυρομανείς που του υπόσχονται ότι θα σβήσουν τη φωτιά που άναψαν και τα ψυχάκια που πρώτα βαράνε και μετά σκέφτονται, και τους υμνητές της Μέρκελ κλπ.
Και θα φανεί σε λίγες μέρες.
ρε φιλε μην παραπληροφορεις και μην διαστρεβλωνεις συνεχως.
δικαιολογω την αντιδραση ως αντιδραση, οχι την πραξη της χειροδικιας.
ελεος πια.
δεν απαντας σε τιποτα, συνεχιζεις το τροπαρι που σας μαθανε να λετε...
παντα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις.
απο αυτους που καταγγελετε δεν εχετε καμια διαφορα.
εχει γινει βαρετο το ολο θεμα, μου φαινεται θα το κλεισω το τοπικ, τα ιδια και τα ιδια λεμε...
Ήταν λάθος του Μπαλάφα, είμαι ξεκάθαρος σε αυτό.
Ότι ο τύπος ασχολείται με το αν υπάρχει στο πάνελ εκπρόσωπος της ΧΑ βέβαια, τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε του ΚΚΕ, είναι δείγμα του τι υποστηρίζει αλλά και πάλι ο Μπαλάφας έπρεπε να κρατήσει την ψυχραιμία του από τη στιγμή που ο συνομιλητής του δεν ήταν προκλητικός.
Και ξαναείπα πως αν στη θέση της Κανέλλη ήταν ο Κασιδιάρης και πάλι θα καταδίκαζα το περιστατικό.
Σε αντίθεση με ορισμένους που επειδή έχουν άχτι την Κανέλλη δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.
Γεια σου Φωτοπουλε ΜΑΓΚΑ....
Υπεγράφη απόψε η νέα τριετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ, μεταξύ του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης, Αρθούρου Ζερβού, και του προέδρου και του γενικού γραμματέα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλου και Κ. Κατσαρού αντίστοιχα.
Η σύμβαση προβλέπει αλλαγές στο καθεστώς κρίσεων, μεταθέσεων και πειθαρχικού ελέγχου των εργαζομένων, εξορθολογισμό των επιδομάτων έπειτα από νέες διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν, καθώς και δυνατότητα επιστροφής των μειώσεων στους μισθούς, εφόσον λήξει η ισχύς του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής.
Προβλέπει, επίσης, αναστολή των καταβολών από την επιχείρηση προς τη ΓΕΝΟΠ και τον Οργανισμό Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (ΟΚΔΕ).
Η ΓΕΝΟΠ κάνει λόγο για «πραγματική κατάκτηση για τους χιλιάδες εργαζόμενους της Επιχείρησης», ύστερα από τρεις μήνες εντατικών διαβουλεύσεων.
Θα ακολουθήσει η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων στις θυγατρικές διαχείρισης των δικτύων μεταφοράς και διανομής (ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ).
ΠΗΓΗ -Ζουγκλα
Σε τι να απαντήσω?
Και τι πάει να πει ότι δικαιολογείς την αντίδραση σαν αντίδραση? Το ότι η αντίδραση είναι δυσανάλογη της δράσης δεν λέει τίποτα? Αρκεί που είναι αντίδραση?
Επίσης, όπως δεν λέω ότι παπαγαλίζεις ό,τι λέει η Κάπιταλ, ο Παπαδημητρίου και οι λοιποί οσφυοκάμπτες των ΜΜΕ σεβόμενος την "ανεξαρτησία" της προσωπικής σου άποψης, το ίδιο θεωρώ πως πρέπει να κάνεις κι εσύ.
Ούτε στο κατηχητικό πάω ούτε έχω προσυλητιστεί πουθενά για να μου λένε τι να πω.
Μιλάω εκ μέρους του εαυτού μου και μόνο.
Τέλος, δικαίωμά σου να κλείσεις το τόπικ μιας και είσαι admin.
Αν και πιο σωστό είναι να μη συμμετέχουμε σε κάτι που το βαριόμαστε, όχι να στερούμε και στους άλλους το δικαίωμα να συμμετέχουν.
Το κ@λοσυστημα θα αλλαξει καθολου..?
Απολαυστικος Κρητικος στο Ι.Κ.Α Ηρακλειου...
ετσι θελουν οι καρεκλοκενταυροι....
Απολαυστικο Βιντεο!!
:th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
https://www.youtube.com/watch?v=rhSOYOPtTqw
Το ειπα γιατι μπηκα σε ενα μαγαζι με ψιλικα και ακουγα σχολιασμο απο παρεα
"εχει ασυλια βουλευτικη και χτυπαει"....
Τοσο ανιδεος και κοιμισμενος-κατευθυνομενος ειναι ο λαος.
Δυστυχως τα προβατα τα κουρευουν το καλοκαιρι και ξαναβγαζουν μαλλι μονο, οχι μυαλο... ....
Πραγματικα σημερα μου λυθηκε η απορια γιατι στο επικεντρο της οικονομικης κρισης ειμαστε εμεις.
Σημερα, 3-4 κωλ0καναλα μας κανουν οτι θελουν.
Σφαλιαρισε καποιος, καποιον αλλο μπροστα σε καμερες? Συγχαρητηρια Mr dumb and dumber, βρειτε τα στις δικαστικες αιθουσες. Χεστηκαμε.
Τρια τα τινα...
'Η τελικα γουσταρουμε τα ξεκατινιασματα και ειδησεις τυπου Star, (ξεχναμε τα προβληματα μας, μπλα μπλα μπλα...)
'Η ξαφνικα η Χ.Α. ειναι ολο το προβλημα μας, και δεν το ξεραμε τοσο καιρο...
'Η ηδονιζομαστε (το γνωστο fapping) ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ. Μαλλον αυτο ε? Και λιγο το προηγουμενο, αστο αυτο για αλλη φορα.
Για μια μερα ολοκληρη δεν ακουστηκε καμια ειδηση.
Η λεξεις "τροικα", "χρεωκοπια", "νεοι φοροι" ξεχαστηκαν. Δεν βαριεσαι, πειραζει που σημερα η ξενη ειδησιογραφεια εχει ΟΡΓΙΑΣΕΙ για την δραχμη, για την εξοδο μας απο την EU?
Απο το πρωι ακους, αναλυσεις επι αναλυσεων για τι??
Για ενα καβγα.... που δεν ειμαστε και εμπλεκομενοι κιολας!!!
Παρτε το χαμπαρι. Ειμαστε officially και με τη βουλα, Ο ΠΙΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
-Θεοφιλος-
*Πι.Ες. Αμα αφιερωναμε ολη αυτη τη φαια ουσια που καταναλωσαμε ΣΗΜΕΡΑ μονο, για να κρινουμε 2 ηλιθιους που τσακωθηκαν, στο να λυσουμε το προβλημα της χωρας μας, ΔΕΝ θα ειμασταν στα χαλια που ειμαστε σημερα.
Ευγε Νεοελληνα!
εγω αν ημουνα στο πανελ του παπαδακη παντως, την ιδια αντιδραση θα ειχα.
καποιος που δεν ειναι επαγγελματιας πολιτικος, δεν μπορει να τους συναγωνιστει.
το ξερουνε καλα το παιχνιδι.
θα ειχε φαει ομως και ο παυλοπουλος.
και δεν κανω ποτέ τον "μαγκα", απλως εχω σιχαθει αυτα τα ΖΩΑ.
και δεν ψηφιζω ΧΑ και ουτε θα. ουτε καποιο αντιστοιχο "απολυτο" κομμα.
Αρη εγω του Μπαλαφα θα του χα σπασει τα δοντια....
ειμαι φασιστας???
Ξερεις κατι ειμαι 22 χρονων χωρις προβληματα μεχρι στιγμης και με εχουν φερει ολοι αυτοι σε μια κατασταση που αν συνεχιστει κανα 2 χρονακια ακομα θα παραμιλαω... οποτε δεν συζητω καν για ατομα απο δω μεσα που αντιμετωπιζουν προβληματα ή τους πατεραδες μας που μια ζωη δουλευαν για να τους τα τρωνε...
κατι τελευταιο..
Ο Μπαλαφας και ο καθε Μ(π)ΑΛΑ(φ)ΚΑΣ ζει απο τα χρηματα που παιρνει απ το λαο, η δουλεια του ειναι να υπηρετει το λαο(κανω καπου λαθος?) ή μηπως τα χρηματα που παιρνει του τα δινει ο Συριζα?
ωραια επειδη υπηρετει το λαο και στον τυπο που ελεγε διαφορα τον πληρωνει... θα πρεπει να το βουλωνει και να ακουει...
https://filologos10.wordpress.com/20...-%CF%80%CE%BF/
Ντρεπομαι ειλικρινα για πολλα ατομα που βρισκονται στη βουλη...
Αυτο που παραθετεις ως προς τι το παραθετεις Σπυρο;
Ως μομφη; Πραγματι η διεθνης ονομασια των Σκοπιων ειναι ΠΓΔΜ-FYROM, αρα ουσιαστικα χωρα με επισημο ονομα το "Σκοπια" δεν υφισταται οποτε δεν βλεπω κατι παραλογο στο λινκ σου.
Και ο Μπαλαφας δεν ειναι βουλευτης, αρα προφανως απο το συριζα πληρωνεται.
Ο Παγκαλος ομως πχ εδω και 30-40 χρονια πληρωνεται απο τον ελληνικο λαο για να λεει οτι μαζι τα φαγαμε, οτι ειμαστε τεμπεληδες κλπ.
Τελος, το "μας" εχουν φερει που λες ειναι λιγο γενικο.
Δεν μας εφεραν ολοι, τουλαχιστον στον ιδιο βαθμο. Μας εφεραν 2 συγκεκριμενα κομματα και οι παρατρεχαμενοι τους.
Αρα αν θες να δειρεις τους πραγματικα υπαιτιους της σημερινης καταντιας δεν πρεπει να ξεκινησεις απ'τον Μπαλαφα αλλα απο αλλους.
AX βρε Αρη με αναγκασες και ανοιξα υπολογιστη...
Λοιπον ο Γιαννης Μπαλαφας δεν ηταν υποψηφιος βουλευτης? τι ειναι γραμματεας?
τον πληρωνει ο Συριζα απο που? απ τα ταμεια του?
ας μην το συζητησουμε!
Για τα Σκοπια δες απλα ολοκληρη την δηλωση
Μιλώντας στο MEGA, ο Γ. Μπαλάφας αναφέρθηκε στο Σκοπιανό λέγοντας κατά λέξη πως «FYROM λέγεται η χώρα, δεν λέγεται Σκόπια. ΠΓΔΜ, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Δεν ξέρω καμιά χώρα που λέγεται Σκόπια».
Μα, αυτοί επιμένουν να αποκαλούνται "Μακεδόνες", εμείς δεν έχουμε διακαίωμα να τους αποκαλούμε όπως θέλουμε; Αν και το "FYROMίτες" δεν μας πειράζει καθόλου. Σαν εξωγήινοι ακούγονται...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
παμε παρακατω
Οταν λεω αυτους που μας εφεραν σε αυτη την κατασταση εννοω ολους οσους περασαν τα τελευταια 30-40 χρονια απ την Βουλη με ελαχιστες εξαιρεσεις, και τους βαζω ολους μεσα...
γιατι δεν φταιει μονο το Πασοκ και η ΝΔ, και το ΚΚΕ μασουλαγε και το ΛΑ.ΟΣ και ο Συριζα/Συνασπισμος και οποιον αλλο ξεχναω, ή αν δεν θες το "μασουλαγαν" επαιρναν χρηματα χωρις να αποδιδουν εργο!
Οσοι εχουν περασει μονο να παραπλανουν ξερουν, και να μιλανε εκ του ασφαλους...
θεμα παγκαλος που ανοιξες...
Τον Παγκαλο τον Βενιζελο τον Καραμανλη δεν χρειαζεται να στο πω οτι τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι και σε χειροτερη κατασταση, αλλα θελω να αποφυγω τις συγκρισεις οπως μου ειπες.
Στο ιδιο τσουβαλι ξερεις γιατι? Γιατι αυτοι ειναι καθικια και δεν κρυβονται...
Δεν ειναι ατομα του λαου που μιλανε για προβληματα του λαου και κατακρινουν τον καπιταλισμο και τους φασιστες...με σπιτια στην Εκαλλη, τζιπ, καταθεσεις και λεκτικες επιθεσεις σε πολιτες!
και η Χρυση Αυγη αν μπει στη βουλη θα δεις πως θα γινουν... τα ιδια και χειροτερα, δεν τους εβρισα γιατι δεν προλαβαν να φανε!
το χω ξαναπει... αν μπορουσα να μην ψηφισω τιποτα θα το εκανα, αλλα το θεωρω λαθος!
Κουραστηκα ομως αυτη την κοντρα και το φανατισμο!
Όλοι εσείς που τόσα χρόνια κλαψουρίζετε στο φόρουμ για τί σας έκανε αυτή η χώρα, αντί να σκέφτεστε τί μπορείτε να κάνετε εσείς γι'αυτή, εσείς φέρετε την βασική ευθυνη για την άνοδο αυτών των πολιτικών δυνάμεων και απο τα αριστερά και απο τα δεξιά.
Ψάξτε λοιπόν στα ποστ σας και δείτε πόσες φορές κατηγορήσατε τους κυβερνώντες προδότες, Γουδιά, ελικόπτερα, κάποιους ανθρώπους που εν πάσει περιπτώσει ενήργησαν όπως αυτοί ήξεραν προκειμένου να θωρακίσουν τη χώρα από τα φαινόμενα που έρχονται.
Εδώ σε διαδικυτιακή εκπομπή προχτες ακροάτρια απαίτησε απο το Σαμαρά να τιμωρηθούν "αυτοί που φταίνε". Και ο αλλος τσιμπάει και τις λεει για εξεταστική κλπ, αντί να της πεί ότι η αντίληψη περί ικανότητας διαπραγμάτευσης είναι κάτι ΑΙΟΛΟ. Γίνατε όλοι, διαπραγματευταράδες τρομάρα σας.
Οι αναξιοπρεπείς κραυγές για Τσολακογλου, θα φυγουν νυχτα κλπ ειναι αυτές που έφτιαξαν το ΧΑ, το Καμμενο, εκαναν κόμμα τους αναρχοκομμουνιστές. Συνεχίστε λοιπόν, να δουμε οχι που αλλά ΠΩΣ θα καταλήξουμε.
αίολο = αιωρούμενο
έωλο = μπαγιάτικο, μουχλιασμένο
τι απο τα δύο?
Η κασσιδιάρεια συνέχεια...
https://www.pro.com.gr/el/article/92...AD%CF%81%CE%B1
Ποια ειναι στη φωτο αυτη ?
https://3.bp.blogspot.com/-JSVtttlw5...50022939_n.jpg
Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Λιάνα Κανέλλη τη δεκαετία του 1970 ήταν μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας! Το Fimotro αποκαλύπτει σήμερα ένα ιστορικό ντοκουμέντο που δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.
Μια φωτογραφία με την Λιάνα Κανέλλη ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Τοπική Αγίου Θωμά... Αμπελοκήπων σε ομιλία που είχε κάνει ο τότε βουλευτής στην Α' Αθηνών Νίκος Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή βουλευτής του ΚΚΕ όπως θα δείτε στην φωτογραφία φοράει την κάρτα μέλους της Ν.Δ. και την γνωστή στολή της γαλάζιας παράταξης! Ήταν η περίοδος που ανέβηκε στην Αγία Παρασκευή και στην ΕΡΤ. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό...
Αυτο μου ηρθε mail και μου εκανε εντυπωση !!!
Οπως και αυτο μου ηρθε με mail.
Η παραπάνω φωτογραφία , είναι τραβηγμένη, στις 16-11-1999. Στη κατάθεση στεφάνου του μέλους του πολιτικού γραφείου Σπύρου Χαλβαντζή στο τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου. Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης στις 17 Νοεμβρίου του 1999.
Στην φωτογραφία αυτή διακρίνεται αυτός με το άσπρο κράνος , ο αρθογράφος του παρόντος άρθρου. Τα βλέπετε τα ΚΝΑΤ , κ. Κανέλη ,σε πλήρη παράταξη,, που είπατε στο κ. Κασιδιάρη, ότι δεν υπάρχουν; Να θυμίσω για την ιστορία,, ο,τι δυο μέρες μετέπειτα , το ΚΚΕ μαζί με τα ΚΝΑΤ , στην επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα, δημιούργησαν πρωτόγνωρα επεισόδια, στη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Επικεφαλής των ΚΝΑΤ, τότε ήταν: Δημήτρης Παπαδημητρίου, κάτοικος ΄Ανω Πετραλώνων και καταγωγή από τη Μητρόπολη Καρδίτσας., Μήτσος Παπαγιαννόπουλος, κι αυτός δάσκαλος στο επάγγελμα από τη Καρδίτσα, Γιώργος Μπίθας, υπάλληλος στη Τυποεκδοτική, εταιρία του ΚΚΕ, Παναγιώτης Αντωνόπουλος λογιστής στην αποθήκη της Τυποεκδοτικής, Δημήτρης Αδαμόπουλος από το ν. Ηλείας, καθοδηγητής των οργανώσεων της ΚΝΕ στο κέντρο της Αθήνας και υπάλληλος τότε της ΣΕΥΔΑΠ., Κώστας Παναγιωτόπουλος υπάλληλος ΣΕΥΔΑΠ, τότε, και καθοδηγητής των οργανώσεων της Αθήνας της ΚΝΕ.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου η Κουμπούρας ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβούλιου της ΚΝΕ. Ο σύνδεσμος των παραπάνω ατόμων με τις οργανώσεις βάσεις της ΚΝΕ στο κέντρο των Αθηνών, ήταν ο Γρηγόρης Σκουρτόπουλος, μέλος του συμβουλίου πόλης της ΚΝΕ και γραμματέας μια περίοδο της Ο.Β. της ΚΝΕ Πετραλώνων- Θησείου. Επίσης ο Σκουρτόπουλος Γρηγόρης ήταν βοηθός τυπογράφου στην Τυποεκδοτική Α.Ε. εταιρία του ΚΚΕ. Κ. Κανέλη και κ.Παπαρήγα να χαίρεστε τους τραμπούκους σας. Ο αρθογράφος του παρόντος άρθρου ήταν ήδη μέλος της ΚΝΕ και γραμματέας της οργάνωσης βάσης Πετραλώνων-Θησείου, όταν η κ.Κανέλη παρακάλαγε να γίνει μέλος όχι του κόμματος,, αλλά της ΚΝΕ, από τη κεντρική εξέδρα της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο πεδίο του Αρεως.
https://4.bp.blogspot.com/-s40LumJxp...ymentokke2.JPG
Ερωτηση ?
Λαμβανετε αντιστοιχα mail ?
Αν ναι με ποιο τροπο εχνουν βρει τα mail μας και μας τα στελνουν.?
Ολο αυτο το καιρο μου εχει κανει εντυπωση το ποσα και τι εχω δεχτει !!!
Ακομα και τηλεφωνα απ ολες τις πλευρες ?
Οπως και αυτο μου ηρθε με mail
https://2.bp.blogspot.com/-qRskHcX5S...izedvdwgt9.jpg
Πρόκειται για τον ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟ ( Μεταλλεργάτη, Πρόεδρο Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά ΠΟΕΜ ) Υποψήφιο του... ΚΚΕ στην Β' Πειραιά , βάσει της επίσημης ανακοίνωσης γραφείου του κόμματος www.kke.gr.
https://2.bp.blogspot.com/-uJ5WwkwoR...7808uo204f.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-ZGvJpZdQX...cesmuhrrpq.jpg
Ακολουθει φωτογραφικό υλικό με παλιό ειρηνικό και ''κομμουνιστικό'' πάντα ακτιβισμό του εν λόγω ατόμου στα γεγονότα της 20ής Οκτωβρίου 2011 που το ΚΚΕ προσπάθησε να προστατεύσει το κοινοβούλιο από το μένος ολων των υπολοίπων διαδηλωτών.
https://mikromeseos.blogspot.gr
Χωρις να υποστιριζω κανενα και ως απλος θεατης λυπαμαι πραγματικα !!!
Και οταν λεω υποκρισια το εννοω !!
Εκατερωθεν !!!
Ήταν "φίλη" του Εθναρχη
κυκλοφορουσε και ενα ανεκδοτο εκεινη την εποχη με μια γνωστη της εποχης μαρκα αναψυκτικου... και τα δυο προσωπα
το θυμαται κανεις?
Πως τα θυμαστε ρε π@υστη μου ! Εγω μόνο τον Ιπποτη της ασφαλτου θυμαμαι.
η πληροφορια οτι ο καννελος υπηρξε γραμματεας του καραμανλη αληθευει γνωριζει κανεις?
Η μαλακία είναι πάντως ότι αφού είχε αποφασίσει να την χτυπήσει έπρεπε να την αφήσει αναίσθητη, τώρα ο βλάκας θα πάει μέσα για ένα ποτήρι νερό και για ένα ημι-ερωτικό χαστούκι.
Ρε σεις ξεκολλάτε με το ξύλο, λες και μικροί όταν τσακωνόμαστε πηγαίναμε και το λέγαμε στο δάσκαλο.
Άλλα είναι τα επίκαιρα που όλως τυχαίως κουκουλώνονται με τέτοιες μ@λ@κ@@ς
Όχι μόνο αυτό. Ανέκαθεν τα χρήματα πήγαιναν σε 4 κατευθύνσεις:
- Δημόσια Έργα
- Φαρμακευτικές δαπάνες
- Εξοπλισμοί
- Κανάλια
Ξαφνικά όλοι οι δημοσιογράφοι έγιναν σήμερα αριστεροί. Μέχρι και η Στάη, νυν σύζυγος Γουλανδρή και πρώην σύζυγος Παναγόπουλου (εφοπλιστές και οι δυο)!
ΕΡΤ ΥΕΝΕΔ Μπολεκ και Λόλεκ...