ηταν χαλασμένη τελικά Δημήτρη?
Πέρα από το καλώδιο για το σήμα, πόσα καλώδια είχε? ρεύμα , γείωση , είχε και άλλο?
Printable View
μαλλον Σπυρο λες να κανω κατι λαθος??? ρευμα και γειωση εχει 2 καλωδια κοιτα φωτο σελ 121 , δινω ρευμα και γειωση και αναβει μονο το λαμπακι για να βλεπεις πισω τωρα τι να πω δε ξερω...
την εχω καπου 3 εβδομαδες πριν λιγο εστειλα email στον πωλητη μπας και μπορουμε να κανουμε κατι....να δουμε τι απαντηση θα παρω αλλα οτι και να γινει δε βαριεσαι Σπυρο πες πως ηπια 2 ουισκια παραπανω....καπου στα 16 euro μου βγηκε με τα μεταφορικα
ε εντάξει τότε... μικρό το κακό
Για τη σύνδεση της κάμερας έχουμε και λέμε:
- Το No1 πάει στην οθόνη εκεί που λέει Rear camera
- To No3 συνδέεται με το λαμπάκι της πινακίδας για να ανάβουν τα λεντάκια της κάμερας για το φως της πινακίδας **προσοχή σε + - **
- Το Νο2 το κουμπώνεις στο φισάκι Νο4
- Το Νο4 το συνδέεις στη λάμπα της όπισθεν ***προσοχή σε + - ***
Τώρα αφού κάνεις όλα αυτά, παίρνεις το + απο το Νο4 (ουσιαστικά το + απο τη λάμπα της όπισθεν) και το συνδέεις με το καλώδιο πίσω απο την οθόνη (νομίζω το καφέ) που γράφει Back έτσι ώστε κάθε φορά που βάζεις όπισθεν η οθόνη να γυρίζει αυτόματα στην κάμερα.
το νουμερο 4 δε το εχω χρησιμοποιηση καθολου λες αυτο να ειναι το προβλημα???????????????????????? αφου θα συνδεσω το νουμερο 4 στα φωτα (+) με γεφυρα θα στειλω ρευμα και μπροστα στο καφε που αναφερεις????????? το μαυρο απο το νουμερο 4 δινω γειωση παλι ε?
λοιπον λεβεντες τοποθετηθηκε τελικα η καμερα με επιτυχια χαρη βεβαιος στην βοηθεια σας..... thanks zgouriasmenos-tsagio-dathanaso-m-power 01(ισως να ξεχασα και καποιον αλλο)...... για τον χρονο και την επικοινωνια τους τηλεφωνικος, για οσους εχουν σκοπο να τοποθετησουν εστω και μελλοντικα την καμερα κρατηστε τις οδηγιες που αναφερει πιο πανω ο zgouriasmenos με την μονο διαφορα το καλωδιο που συνδεουμε για να βλεπουμε κουμπωνοντας την οπισθεν ειναι ενα πρασσινο το οποιο γραφει RESERVE.........αν δεν κανουμε αυτην την συνδεση βλεπουμε παλι μεσα στην οθονη πισω αλλα με εντολη δικια μας, καλα ειναι να γινουν και τα 2..........εντυπωσεις πολυ καλες ειναι ακριβως ιδια καμερα με του tsagio σε βγαζει και ενα σχεδιαγραμμα με τα μετρα (υπαρχουν και αλλες καμερες που δεν εχουν σχεδιαγραμμα καλα ειναι να εχει ομως), για την τιμη που εχει η καμερα με μεταφορικα (16 euro) πιστευω οτι αξιζει το μπαξιμο thumb