Ψάξε για μάρκα ulo.
.αυτή φτιάχνει και τα γνήσια.
Το ίδιο πράμα με τα γνήσια απλά δεν έχουν το σήμα της BMW..
Καμία σχέση το πως φωτίζουν τα ulo και τα γνησιά με τα depo κλπ.
Μιλάμε η μέρα με τη νύχτα...
Printable View
200ε καινουργια περσι τα πηρα απο εναν που τα χε προσφορα στο καρ.
ψαξε στο γερμανικο ebay αμα ασχολεισαι με ιντερνετ...θα τα βρεις πιο φτηνα.
τα depo 120ε και τ 2 πρεπει να χουν περιπου...αλα καμια σχεση με τα ulo..
165e + μεταφορικα απο γερμανια εχουν..οσο τα πηρα εγω περιπου πες..
https://www.ebay.de/itm/ULO-Heckleuc...item51b5028143
https://www.ebay.de/itm/ULO-Heckleuc...item5d461c6f54
Επανερχομαι και παλι για το ιδιο θεμα μιας και τωρα βρεθηκε χρονος και αναγκη μιας και επιασαν τα κρυα.......
Αλλαξα φακιρη και δεν ειδα καμια διαφορα το προβλημα παραμενει και εχω παρατηρησει οτι μαλλον δεν λειτουργουν και τα κλαπε....
βρηκλα και το βεντηλατερ μεσα απο το φιλτρο καμπινας και γυριζει μια χαρα δεν ειναι φρακαρισμενο.
Επισης οι σωληνες του ψυγειου στην βαπορετα ζεσταινονται κανονικα.
Κατα τα αλλα η ψηφιακη μοναδα "δειχνει" να λειτουργει σωστα. Κομπλαρει τον κομπρεσσορα λειτουργουν οι αντιστασεις πισω και ακουγεται και ενα κλακ οταν την ανοιγειες και οταν την κλεινεις. Ομως ενω και στα υπολοιπα "δειχνει" στην οθονη οτι λειτουργουν (ενταση ανεμιστηρα, κατευθυνσεις αερα) πολυ απλα δεν γινετε τιποτα στην πραξη και γι αυτο πιστευω οτι μαλλον καπου μεσα της ισως να ειναι το προβλημα.
οποιος μπορει να βοηθησει ευπροσδεκτος μιας και εχω αφησει το μισο ταμπλο λυμενο
Βαλβίδες καλοριφέρ?
φιλε παιζει να ειναι βανες του καλοριφερ.. την πεμπτη τις αλλαξα.. ετοιμασου για ενα μικρο σοκ αν εχεις διζωνικο κλιματισμο και δεν βρεις μεταχειρο βανες... ολα τα προηγουμενα ΑΝ εχεις θεμα με τις βανες..
Δεν τις εχω κοιταξει αυτες. Πως θα καταλαβω αν ειναι καλες?
Εχουν κι αυτες σχεση με το αν περνει εντολη ο ανεμιστηρας να γυρισει?
Παντως την ψηφιακη μοναδα την εχω αλλαξει ηδη μια φορα το 2005 τοτε που εβγαλα το μανισιο κασετοφωνο και εβαλα ενα SONY μετα απο καμια βδομαδα μου αναβοσβηνε συνεχεια η μοναδα μεχρι που την αντικατεστησα και εκτοτε δουλευε κανονικα, ευτυχως για την τοτε εποχη φθηνα περιπου 100 ευρω.
Οσον αφορα τα κλαπε κατευθυνσεων ατων αεραγωγων απο που παιρνουν εντολη αυτα?
υ.γ. μπορω να ανεβασω καπου βιντεο ωστε να δειξω πως συμπεριφερετε?
Εδώ και λίγο καιρό που έπεσε η θερμοκρασία παρατήρησα ότι η πόρτα του οδηγού ξεκλειδώνει με τον συναγερμό αλλά δεν κλειδώνει, ο μηχανισμός όμως ακούγεται ότι οπλίζει κανονικά. Αν ζεστάνει λίγο ο καιρός τότε είναι κομπλέ.
Φαντάζομαι ότι με λίγο γράσσο θα είναι εντάξει, όμως και το κεντρικό κλείδωμα απο την πόρτα του οδηγόυ δουλεύει όποτε του κάνει κέφι.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
Οι βάνες με τον ανεμιστήρα δεν πρέπει λογικά να έχουν καμία σχέση...αν δεν έχεις τη δυνατότητα να το φτιάξεις, πήγαινε τουλάχιστον να σου που τί φταίει και πόσο κοστίζει να ξέρεις...
Για να ξέρεις...αν σου ξανατύχει, όταν η μονάδα αναβοσβήνει από μόνη της, ευθύνεται ένα πυκνωτάκι όπου το αλλάζεις μόνος σου με κόστος 0,50¤...τζάμπα είχες δώσει τα 100¤, αλλά πλέον ο χρόνος έκανε απόσβεση στη χασούρα...:original:
Παιδιά καλησπέρα. Από χθες το τζάμι του οδηγου κολλάει λίγο ... Δηλαδή αρχίζει το τζάμι να κατεβαίνει κανονικά και κάπου στη μέση κατεβαίνει με πιο αργή ταχύτητα και μετά επανέρχεται . Το ανέβασμα είναι φυσιολογικό σε όλη τη διαρκειά του . Πάω για γρύλλο ? Και αν ναι τι κόστος ? Λέω να παώ συνεργείο να το δουν μεθαύριο ? Ανκαι μπορεί να βγάλω και την ταπετσαρία και μόνος να δω μήπως έχει κάτι ....:thanks::thanks:
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Πηγα σε εναν ηλεκτρολογο μου ειπε να τσεκαρω τον ανεμιστηρα.
Σημερα τον τσεκαρα .... λειτουργει κανονικα.
Τον ξεσυνδεσα και τον δοκιμασα απευθειας απ την μπαταρια και δουλευει.
Μετα ξανασυνδεσα τα φισακια του και λειτουργησε για καπια λεπτα μετα οχι.....
εκλεισα τον διακοπτη ξαναναψε αλλα ξανασταματησε. Το εκανα μερικες φορες ακομα πατουσα και τα κουμπια απο την μοναδα ξεκινουσε αλλα ξανασταματουσε και παρατηρησα οτι στην ανακυκλωση δουλευει πολυ πιο δυνατα απ οτι στην τερμα σκαλα χωρις ανακυκλωση. . Ξαναλεω οτι εχω αλλαξει τον φακιρη μεταχειρησμενο βεβαια, μηπως κι αυτος που πηρα ειναι προβληματικος?
Αυριο λεω να παω σε εναν ηλεκτρονικο να τσεκαρω και την πλακετα απ την μοναδα να αποκλεισω κι αυτο το ενδεχομενο αλλα αν ειναι κι αυτη καλη μετα τι αλλο να κοιταξω???
Κωστα σου βγαζει ζεστη αλλα δεν δυναμωνει η ενταση; Η δυναμωνει και χαμηλωνει η ενταση χωρις να βγαζει ζεστη; Επισης μηπως βγαζει ζεστη κανονικα αλλα μονο στην μια απο τις 2 πλευρες; Πχ μονο στου συνοδηγου ζεστη ενω στου οδηγου κρυο η το αντιθετο;
Δεν βγαζει αερα καθολου ετσι δεν μπορω να ξερω τι συμβαινει με την θερμοκρασιατου αερα ακομα, ας δουλεψει πρωτα ο ανεμιστηρας και το ζεστο κρυο νομιζω ειναι σχετικα πιο ευκολο να διορθωθει.
Αλλαξα φακιρη (μεταχεορισμενο) θα μπορουσε να ετυχε κι αυτος ελλατωματικος?
Ελεγξα τον ανεμιστηρα (λειτουργικος).
Εμεινε η μοναδα να τσεκαρω.
Επισης ψαχνοντας εδω βρηκα αυτο https://gr.bmwfans.info/parts-catalo...s_for_ac_unit/
θα μπορουσε μηπως να φταιει το εξαρτημα 2 (Αντίσταση βαθμίδες ανεμιστήρα) που δειχνει?
Φίλε, κατα 99,9% τα συμπτώματα που περιγράφεις οφείλονται στην ηλεκτρονική οθόνη του διζωνικού κλιματισμού. Το ίδιο ακριβώς ειχα πάθει κι εγώ, έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο με σένα. πρέπει να πάς σε κάποιον ηλεκτρονικό (όχι ηλεκτρολόγο, δεν θα ασχοληθεί). Να φανταστείς εγώ το πήγα σε κάποιον που επισκευάζει τηλεοράσεις. το κόστος είναι μηδαμινό. σε μένα έκανε μια απλή κόλληση στην πλακέτα απ΄ότι μου είπε. απλά άνοιξέ το και πήγαινέ του το ανοικτό. αν θες περισσότερες πληροφορίες στείλε μου πμ.
Ευχαριστω βασιλη
Τα συμπτωματα που περιγραφεις τα ειχα το 2005 κουνουσες την μπλε φυσα απο πισω δουλευε σταματουσε ή χτυπουσες λιγο το ταμπλο και ξαναδουλευε.
Αλλαζοντας την μοναδα τοτε λυθηκε το προβλημα.
Τωρα αυτο που εχω ειναι οτι δεν βγαζει αερα πουθενα. Καιεχω ψαξει οσα αναφερω στα προηγουμενα ποστ.
σε ρωτησα για να καταλαβω τι ζημια εχεις.. στην περιπτωση που ηταν σαν και το δικο μου προβλημα να τσεκαρες τις βανες του καλοριφερ.. τωρα ομως με αυτα που περιγραφεις δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω. καλητερα θα ηταν να πας σε καποιον ειδικο πιστευω .. thumb ελπιζω να λυθει γρηγορα το προβλημα !!
οι βανες ειναι ενταξει το τσεκαρα σημερα που δουλευε.....
οτι να ναι μ εχει τρελανει
απ την μερα που τσεκαρα το βεντηλατερ εχει αρχισει και δουλευει για κανα 2 λεπτα και μετα σταματαει ξαναξεκιναει οποτε του καπνισει.... αλλα και παλι δεν δουλευουν ολα σωστα, δεν ξερω ανα ολα αυτα ειναι τυχαια αλλα δεν μπορεσα ακομα λογω δουλειας να παω να τσεκαρω και την πλακετα....
Κατι μου λεει οτι εκει θα ειναι το προβλημα αλλα και οτι ο φακιρης που αλλαξα ειναι επισης προβληματικος....
Καλησπέρα, επειδή έχει γραφτεί και δεν το βρίσκω .... έχω Ε36 Κουπέ και έχω πρόβλημα με το παράθυρο του οδηγού ενω κατεβαίνει κανονικά, όταν το ανεβάζω κολλάει σε δύο σημεία και σταματά να ανεβαίνει.
Αν μπορείται και μέσω π.μ.
σας ευχαριστώ
Kαλησπέρα ! Φωτισμού το πρόβλημα!
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ειχε αλλάξει ολα τα λαμπάκια του εσωτερικού φωτισμού του αυτοκινήτου σε led (της κακιάς ωρας κ της μαύρης λύπης) μαζι κ της πινακίδας ,με αποτέλεσμα να καούν κ όσα δεν κάηκαν φλασάρουν λες κ είσαι στη Barbarella με τον Μπίλια κ τον Γαρδέλη https://www.bmwfans.gr/forum/images/...disco084-1.gif https://www.bmwfans.gr/forum/images/...music115-1.gif https://www.bmwfans.gr/forum/images/...disco084-1.gif !!!
Eχετε τοποθετήσει-δοκιμάσει εσείς τίποτα led της προκοπής για να μου προτείνετε ?
Ξεκινάς απο τα εύκολα.
Γρασάρισμα τον μηχανισμο του γρύλου καθώς και τα περιφερειακά του εξαρτήματα και επίσης βάλε στις τσιμόυχες των πορτών λίγο σπρέυ σιλικόνης (θα γίνει λίγο χάλια στην αρχή το τζάμι αλλά το καθαρίζεις).
Κατα μεγάλη πιθανότητα το πρόβλημα σου θα λυθεί.Αν όχι τότε πάς για καινούργιο μοτεράκι παραθύρου
αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι όταν πατάω το διακόπτη στη δεύτερη σκάλα και τον κρατάω πατημένο δεν κολλάει πουθενά. κολλάει μόνο όταν τον πατήσω στη δεύτερη σκάλα και τον αφήσω. αντί να ανέβει ως το τέρμα ανεβαίνει ως τη μεση και σταματαει. και μετα πρεπει να τον ξαναπατησω. φοβάμαι οτι είναι το μοτεράκι και μάλλον δε θα κάνω τιποτα με το σπρευ σιλικόνης....
https://youtu.be/UtFVovR6NDI
Δοκίμασα αυτό στο βίντεο, με λιγο λάδι τις αρθρώσεις και σιλικόνη απο πάνω στο τζάμι, αλλά του συνοδηγού πάλι σε ενα σημείο την μια κολλάει και την άλλη δεν κολλάει... τι λέτε να το ξηλώσω πάλι?
Βασιλη πριν αλλαξεις μηχανισμο παραθυρου δοκιμασε να αλλαξεις και το νουμερο 2 απο την παρακατω φωτογραφια. Ειναι πολυ φτημα δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις. Ειναι 2 πλαστικα κοματια τα οποια τσουλανε μεσα στις ραγες του μηχανισμου και σπανε σχετικα ευκολα, κολαει ο μηχανισμος ο οποιος νομιζει οτι βρηκε εμποδιο και σταματαει αυτοματα. Ψαχνοντας κατι αλλο βρηκα τυχαια αυτα τα ανταλλακτικακια και σε θυμηθηκα, αν εισαι Θεσσαλονικη στα χαριζω να δοκιμασεις.
Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα e36 sedan και θέλω να βάλω προσκέφαλα στις πίσω θέσεις , αλλά έχω βρει προσκέφαλα από coupe.Εμφανησιακά είναι ίδια.... Ξέρετε αν ταιριάζουν?:thanks:
αγγελε πριν 2 χρονια ειχα αλλαξει ολα τα λαμπακια εσωτερικα της καμπινας+της πινακιδας απο απλα σε led...τα εβγαλα περσι γιατι ειπα να το κανω Oem σε ολα τα φωτα (μεσα-εξω) που εβαλα καινουργιες λαμπες osram Παντου (μεσα-εγω στα φαναρια παντου)..
τις εχω σε ενα κουτι σπιτι...παρε με ενα τηλ να συναντηθουμε εκει στο φουρνο οπως την αλλη φορα να στις δωσω...δεν ειχα προβλημα οσο δουλεψαν...να τις ξαναβαλω δεν το βλεπω γιατι ηταν ψιλολευκο το φως οποτε ελα παρτες να κανεις την δουλεια σου αμα θες..
Παιδιά θέλω τα φώτα σας πριν τρέξω σε συνεργεία ηλεκτρολογεία κλπ... Δεν λειτουργεί το τηλεχειριστήριο για κλείδωμα - ξεκλείδωμα... Έχω δοκιμάσει να αλλάξω εσωτερικό καθρέφτη, δηλαδή κούμπωσα την φίσα σε άλλον μήπως είναι από την κεραία αλλά πάλι τίποτα...
Φυσικά έχω αλλάξει και μπαταρία στο τηλεχειριστήριο... :thumbsup:
Τι μπορεί να φταίει?
Με τα παράθυρα κατά περίεργο τρόπο διορθώθηκε μόνο του... Σπάνια το κάνει πάλι...
Προγραμματισμό ε? Και πως γίνεται αυτό? Ηλεκτρολόγο θέλει?
Eχω θέμα με την υγρασία στα τζάμια του αυτοκινήτου, ακόμα και με μια σύντομη καλοκαιρινή καταιγίδα γίνεται χαος.
Κάπου είχα διαβάσει σε ένα παλιότερο thread στο forum για μια αμπούλα καπνού και απο εκεί παρατηρείς από που μπάζει υγρασία στο αμάξι. Δυστηχώς δεν μπορώ να βρώ το thread.
Μπορεί κάποιος να διαφωτίσει επί του θέματος? :original:
καλησπερα! εχω ψηφιακη οθόνη clima και δε δείχνει τίποτα ενω τα κουμπιά ειναι αναμμένα .σαν να εχει κολλήσει σε μια ρύθμιση στο ζεστό! επισκευάζει κανεις στη θεσσαλονίκη φτηνά ? ή να παρω αλλη μεταχειρισμένη? έχετε καμια γνώμη?
36αρι κουπε 98 μοντελο!
Καλησπερα,εγορασα την προηγουμενη βδομαδα ενα ε36 316 του '94 sedan,να πω και γω τα λιγα προβληματα που ειδα τις δυο μερες που προλαβα γιατι εφυγε ταξιδι ο πατερας μου.
1)Νερα στην δεξια πλευρα του πορτμπαγκαζ.(Πως θα δω απο που μπαινου?)
2)το παραθυρο του συνοδηγου οταν ειναι κατεβασμενο στη μεση και κλεισει η πορτα χτυπαει.
3)παραθυρο οδηγου ενω ανεβοκατεβαινε κανονικα,ξαφνικα ζοριζοταν παρα πολυ στο πανω/κατω και ακουγοταν και ενα "τσιριγμα",μαλλον καπου βρισκει,περιμενω να γυρισει για να το τσεκαρω.
Σκεφτομαι επισης,επειδη αλλαξε μηχανισμο κλειδαριας πριν λιγο καιρο ο προηγουμενος μηπως κατι δεν βαλανε καλα,το τζαμι εντωμεταξυ εχει γινει χαλια απο γρατζουνιες.
4)το ντουλαπακι εχει κρεμασει
5)θελω να αλλαξω ουρανο και κολωνακια με suede μαυρο και μοκετα γιατι ειναι σκισμενη
6)δεν αναβουν τα map lights διπλα στην πλαφονιερα (σκεφτομαι να αλλαξω ολα τα λαμπακια του εσωτερικου και του ταμπλω με led)
7)Αλλαγη στους διακοπτες των ηλεκτρικων μπρος πισω (μαλλον τα βαλανε μετα και ειναι οπως να ναι,αντι να ναι διπλα στον λεβιε ταχυτητων ειναι διπλα στον αναπτηρα)
8)Ξεβαμενα σηματα μπρος πισω
9)αλλαγη τιμονιου
10)χαλασμενος δεικτης βενζινης,οταν δεν δειχνει με λιγο χτυπημα δουλευει.
11)Στο ταξιδι ο πατερας μου οταν εφτασε στην Πατρα,τσεκαρε τα νερα και ειχε χασει το ψυγειο γυρω στα 200ml.
Προς το παρον αυτα,βλεπουμε στην πορεια.
Ανασταίνω το thread μιας και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα μου.
Και αναλύω...
1. Προ 6μήνου άρχισε να μην 'ακούει' η ασφάλεια του συνοδηγού στο κεντρικό κλείδωμα. Στην αρχή περιοδικά, τώρα πλέον μόνιμα (παρέδωσε πνεύμα). Είναι κάτι που επιδιορθώνεται ή αλλάζω μοτεράκι?
2. Συμπλήρωσε το πακέτο προχτές, όπου αποφάσισε να μην (ξε)κλειδώνει με το τηλεχειριστήριο, όπως αναφέρθηκε στα #332 και #472.
Μπαταρία είναι οκ, καθρέφτης-φις οκ. Καμία ιδέα?
Βγάλε την μονάδα του a/c και βρες κάποιον ηλεκτρονικό να σου την επισκευάσει. Αν την λύσει, είναι το μπλε πυκνωτακι στην πλακέτα κ θέλει να του κάνει μια ψυχρή κόλληση κ είσαι πάλι καινούριος.