Αμα δέν έχεις τι ρε Φάνη??? Δεν συζητάμε για μπουζούκια
Μιλάμε να έχεις λ7 για ένα πακέτο μακαρόνια,
σοβαρά μιλάς.
Όταν ένα πακέτο μακαρόνια 0,5kg έχει 0.75¤
και έχει το lidl 1,2Kg 0.77¤, εσύ τι λες αυτός
που δεν έχει θα το σκεφτεί 2η φορά?
Printable View
Τα λεφτα το Lidl δεν τα εβγαλε απο αυτον που δεν εχει να φαει ουτε 1 πακετο μακαρονια (αν και λεγαμε για Jumbo που ειναι παιχνιδια. Αμα δεν εχεις δεν παιρνεις, παρε μακαρονια). Τα εβγαλε απο αυτους που εχουν καβατζα αλλα ψωνιζουν απο εκει γιατι ειναι "φτηνα". Σαβουροκρεας, σαβουρογαριδες, σαβουροσολωμοι, σαβουροπαγωτα. Αναθεμα και αν ξερουν τι τρωνε..
Δεν παω μπουζουκια :1:
Τι σημαινει φθηνούς ανθρώπους ρε Φάνη δε σε καταλαβαίνω ρε φιλε.
Προφανώς και δε ξέρεις τι σημαίνει φτώχια ,3&60 που λενε και ετσι μιλάς εκ του ασφαλούς .
Δεν είμαι υπέρ του lidl ούτε του jumbo όμως υπάρχουν πράγματα που αξίζουν τη τιμή τους.
Κάνε μια βόλτα και δες σε καποια πράγματα τιμές σε σχέση με αλλα σουπερμάρκετ και θα το διαπιστώσεις .
Και το κυριότερο εδω δε μιλάμε για λάστιχα αυτοκινήτου αλλά για αγώνα επιβίωσης οικογενειακό προϋπολογισμό που πολλές φορές πέφτει έξω.
Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να βρεί χαρτικά πάνες Απορρυπαντικα μπισκότα σοκολάτες ,αλλαντικά ποτά σε πολύ καλύτερες τιμές ,για ποιό λόγο να μη προστατεύσει τη τσέπη του και να παει ;
Οταν στο lidl οι πάνες για τα πιτσιρίκια κάνουν 9.90 και στα σούπερ μάρκετ 13-17... και πάει λέγοντας γιατί να μη ψωνίσει κάποιος ;
Ακομα όμως και το lidl σε πολλά τρόφιμα εχει Ελληνικές εταιρίες ως προμηθευτές .
Σάποιο κρέας και αλλαντικά εχω βρεί σε πληροφορώ και μάλιστα πάνω απο δυο φορές σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και μάλιστα απο τις πιο ακριβές .
Οταν μια φτωχή οικογένεια δεν εχει τη δυνατοτητα να πάρει λεγκο στα παιδιά του γιατί κοστίζουν θα περιμένει πότε θα εχει να τα πάρει η θα δώσει με οποίο τροπο χαρά στα παιδιά του ;
Και το τζάμπο και ο μουστάκας έχουν πράγματα για ολα τα βαλάντια .
Το σχολιο μου ηταν για το Jumbo(παιχνιδια) οχι για το φαι. Στο παταρι μου πρεπει να εχω action man της εποχης. Να τους κατεβασω να τους συγκρινουμε με τους σημερινους του Jumbo? Αμα ειναι να δωσω 5¤ να παρω παιχνιδι στο παιδι μου που θα χαλασει τη 2η φορα, θα προτιμησω να περιμενω, να αγορασω αυτο με τα 15¤ που θα κρατησει 2 χρονια.
Τι σχεση εχουν τα παραπανω με το σχολιο των ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ του Jumbo που χαλανε στη 2η χρηση ?
Δεν μιλουσα για τροφιμα και επιβιωση. Μιλουσα για τον κινεζο action man, τη κινεζα barbie, το κινεζικο αμαξακι. Αν ψωνιζεις αυτες τις σαβουρες επειδη τις βρηκες φτηνες, κακο στη τσεπη σου κανεις. Θα χαλασουν και θα τις ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ναι εχεις φτηνη σκεψη.
Το σαπιο κρεας και τα αλλαντικα που πληρωσες στο σουπερμαρκετ ηταν πεταμενα λεφτα. Την επομενη φορα ψωνισε απο το κρεοπωλη που εμπιστευεσαι.
Και γιατι χαλιεστε με τους τζιρους του Lidl που πανε στους Γερμανους αντι να δωσετε τα χρηματα σας στο Σκλαβενιτη που μενουν στους Ελληνες? Η μανα μιας φιλης μου εσπασε το ποδι της σπιτι της, την ειχε με αδεια μετ'αποδοχων 6 μηνες και υστερα της ειπε οτι δεν μπορει να τη πληρωνει αφου δεν ειναι εργατικο ατυχημα αλλα θα της δωσει αδεια μεχρι να γινει καλα και να επιστρεψει.
Να ριχνετε τα λεφτα σας εκει που πιανουν περισσοτερο τοπο.
Χαίρω πολύ! Ο πατέρας για τα παιδιά και ο παππούς για τα εγγόνια που δεν φτάνει η τσέπη τους εορτιάτικα, θα τα πουν περιμένετε να μαζέψω χρήματα και θα σας πάρω δώρα επώνυμα.
btw, έχω βρεί με πρόχειρο ψάξιμο, στα Jumbo, για να σκοτώσω την ώρα μου μιας και είναι δίπλα ακριβώς σε γνωστή αντιπροσωπεία της bmw, χριστουγενιάτικα στολίδια αλλά και μινιατούρες burago σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από βιτρινάτα μαγαζιά. Φαντάζομαι και πόσα είδη ακόμη θα χει.
Ασφαλώς και θα ψωνίσεις απο το Σκλαβενίτη και νομίζω πια πως για τη βασική του διατροφή ο κόσμος απο εκεί ψωνίζει .
Το lidl οπως και οποιαδήποτε ξενόφερτη αλυσίδα πληρώνει φόρους ,απασχολεί και ελληνικό δυναμικό
Υπό αυτή την έννοια λοιπόν νομίζω πως αν θες να κάνεις εμπάργκο σε γερμανικά προϊόντα και γερμανικές εταιρίες ήρθε η ώρα να πουλήσεις το Ζ και να πάρεις Chevrolet ,fiat η οτι αλλο .
Αμα δεν περιμεναν τελευταια στιγμη (ή καθε μηνα δεν προυπολογιζαν σωστα ή ηταν ατυχοι και ΚΑΘΕ μηνα πεφταν εξω) θα τα παρουν. Θα τα χαρουν 3 μερες και θα τα πεταξουν. Τρομερη αγορα !
Τα τελευταια 2000 χρονια ειναι γνωστο ποτε πεφτει το Πασχα και τα Χριστουγεννα. Με σωστα κουμαντα βγαινει η εξυπνη αγορα που θα κρατησει.
Προφανώς δεν ξέρεις από φτώχεια μιλάς εκ του ασφαλούς και ισχυρίζεσαι τα γραφόμενα σου. Σε δικαιολογώ.