Δε ξερω που θα αποφασισεις να το πας αλλα να ξερεις οτι το dock connector δεν εχει πανω απο 15ε αν θυμαμαι καλα....
Αν θες να σου στειλω στοιχεια γνωστου μου στειλε μου πμ.
Printable View
Δε ξερω που θα αποφασισεις να το πας αλλα να ξερεις οτι το dock connector δεν εχει πανω απο 15ε αν θυμαμαι καλα....
Αν θες να σου στειλω στοιχεια γνωστου μου στειλε μου πμ.
Βγήκε η beta2 του 7.
Όσοι έχετε την 1 απλά κάνετε over the air update στο iphone σας. :original:
:thumbsup:
Νομιζω παιζουν και φτηνοτερα.
εχω δει παρομοιες λυσεις σε 4ρι παλιοτερα.
Ναι γλυτωνεις τις 2 συσκευες αλλα δε ξερω τι ανοχες/αντωχες θα εχει το ribon ετσι εκτεθημενο
Νομίζω δεν ισχύει.
Το δικό μου παίζει κανονικά όπως και αρκετών άλλων...
http://www.iclarified.com/31402/ios-...omments?page=1
:cheers:
Δε ξερω Νικο.Εγω το δοκιμασα με dev acc.
Αυτο το προβλημα διαβασα και οπως το διαβασα το λεω.
Καθε dev εχει 100 συσκευες που μπορει να βαλει τις beta.Απλα ζητας και περνεις.
Το γτ γραφτηκε το παραπανω δε ξερω.
Εχω δυο μηλοφωνα 5αρια τα οποια ειναι κλειδωμενα σε ιαπωνικα δικτυα.Τα ειχα ξεκλειδωσει με goguo(ειναι οπως η ρσιμ και η gevey),αλλα οταν αλλαξα καρτες δεν θελησαν να τις ξεκλειδωσουν.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να τα ξεκλειδωσω.Και τα 2 ειναι 6.1.4 και το μονο που κανουν μεχρι στιγμης ειναι να ειναι ακριβα ipod:ranting2::ranting2::ranting2:
Μπορει καποιος να βοηθησει;;Ευχαριστω!!
Καποια τηλεφωνα δε ξεκλειδωνουν να το ξερεις.
Τωρα, γενικα υπαρχουν διαφοροι που με το αντιστοιχο αντιτιμο στα ξεκλειδωνουν.
Τιμες δε ξερω, οπως και αν θα ξεκλειδωσουν τα δικα σου.
Αν σε ενδιαφερει, να ψαξω.
Σε ποιο δίκτυο είναι κλειδωμένο ???
Για ψάξε και λίγο ebay π.χ https://www.ebay.com/sch/i.html?_odk...rvice&_sacat=0
Κάνε καμιά ερώτηση σε κάποιον πωλητή να δεις τι παίζει με τα ιαπωνικά δίκτυα!!
Στο ebay δινουν παραπανω τα verizon και α&τ...Για τα ιαπωνικα σε αυτην την εκδοση παιζει απο οτι εχω καταλαβει μονο καποιο hardware unlock,παρα official,γιατι ακομα και στην σελιδα της apple δεν δινει να επιτρεπεται το επισημο ξεκλειδωμα.Οσους εχω ρωτησει μου ειπαν καλυτερα να περιμενω μεχρι σεπτεμβρη και jailbreak-unlock απο εκει ή καποιο hardware unlock.Οι περισσοτεροι μου απαντησαν πως λόγο ιαπωνιας επειδη βγαινουν φτηνα δεν θα αφησουν το ξεκλειδωμα μεχρι να βγει ενα καινουργιο apple product.:thanks:
αν στο ξεκλειδωσει καποιος μιλαμε για official ξεκλειδωμα που θα ναι και μονιμο.
Χτυπανε το uuid σου στην apple και σου γινεται απο κει unlock.
Aπλα απο οσο ξερω κοστιζει περισσοτερο αλλα ειναι μονιμο και επισημο.
Αν θελεις γραψε μου το imei σου και σε ποιο παροχο ειναι κλειδωμενο με πμ.
Θα το κοιταξω και θα ρωτησω.
Semi-Restore For iOS 5.0-6.1.2
Το Semi Restore σας δινει την δυνατότητα να κάνετε Restore την συσκευή σας χωρίς να κάνετε αναβάθμιση το λογισμικό της.Ετσι όσοι έχουν Jailbrake δεν το χάνουν.Η λειτουργία του (όπως δείχνει και το βιντεο) είναι εύκολη, απλά το τρέχετε και αυτόματα θα καθαρίσει την συσκευή σας από τα διάφοραtweak - προγράμματα - εφαρμογές και θα την επαναφέρει όπως ήταν εργοστασιακά (χωρίς να κάνει αναβάθμιση λογισμικού), στο iOS που ήσασταν, με την διαφορά οτι το Cydia θα υπάρχει ακόμα.Με αυτο το τρόπο εξασφαλίζεται το jailbrake σας (διότι δεν το χάνετε) και θα έχετε καθαρή συσκευή (με το cydia)Important! Read this or you may regret it!
https://www.youtube.com/watch?v=4YKohT-Ifb4&feature=player_embedded
Καλό θα είναι ΠΑΝΤΑ να έχουμε πάρει ένα Backup τα βασικά που μας ενδιαφέρουν (επαφές - φωτογραφίες) για να είμαστε σίγουρη οτι δεν θα της χάσουμε
- SemiRestore supports Windows XP SP3 or higher, OS X 10.6 or higher, and Ubuntu 12.10 or higher (or the equivalent Linux).
- There may be a better way to fix your current problem. For example, to fix "Safe Mode" issues, you can just uninstall Mobile Substrate from Cydia.
- Like any other restore, make sure you backup your data if you want it later.
- Avoid using your iOS device or anything related to iTunes or XCode during the Semi-Restore. Why not actually go outside?
- This process can not and does not repair broken system files! Avoid all Siri Ports, as they are not only illegal (except for Spire on 5.0.1) but they also create problems and may potentially break system files (even Spire can cause this).
- Your device will respring or reboot several times during the Semi-Restore. This is perfectly normal, so don't panic.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ για Windows 1.0.2 OS X 1.0.2 SSH
πηγη
Για τις κυριες του φορουμ η εστω ενα δωρακι απο τους κυριους σαν μινι εκπληξη προς τις κυριες των...
Τιμη εκπληξη απο 55 ευρω,προσφορα για το φορουμ 45!
Μην διστασετε να ρωτησετε info
Ερώτηση: Επειδή σκέφτομαι για αγορά ipad mini και η διαφορά με ή χωρίς κάρτα sim είναι αρκετά μεγάλη, θα μπορώ να κάνω hot spot το iphone 3gs και να μοιράζω το internet στο Ipad; Απ' ότι βλέπω το 3gs χρησιμοποιεί bluetooth για αυτή τη δουλειά, το ipad mini έχει bluetooth;
Εχει Bluetooth τώρα μπήκα στο μενού και το ειδα
Μπορεις κανονικα με hotspot να μοιραστεις τη συνδεση σου με ipad, laptot ή αλλο κινητο
To iphone 5 έχει gps που ΔΕΝ χρησιμοποιεί internet ?
Ποιο πρόγραμμα θεωρείτε καλό ;
anyone?
αφου εχεις gps τοτε τι ψαχνεσαι να βαλεις λογισμικο στο iphone?
χιλιες φορες καλυτερο ειναι το mls που εχεις απο το να στηνεις στο τζαμι iphone και απο την αντηλια να μην βλεπεις μια..
Ριχτο στο αμαξι και αν καπου καποτε χρειαστει πλοηγηση το βγαζεις και τερμα..
Οσο για το 4 που φανταζομαι για αυτο εγραψες αστειευομενος να σου αλλαξουν το δωρο, αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ολα τα iphone με λογισμικο πλοηγησης δεν χρειαζονταν συνδεση internet γαι να δουλεψουν .
Δεν ειναι προνομιο στο πενταρι αυτο!!
Μια ερωτηση βρε παιδια, (δεν εχω διαβασει ολο το νημ, δεν ξερω αν εχει ηδη απαντηθει)
Αναβαθμισα εχτες το 5αρι, και βλεπω οτι το 3G ειναι μονιμως ανοιχτο, κλεινει μονο αν βαλω το cellular data στο off.
Υπαρχει αλλος τροπος να το σβησω μιας και τρωει την μπαταρια σαν κουλουρι ?
στα Ελληνικα
ρυθμισεις-- γενικα-- δεδομενα -- δεδομενα off
ενεργοποιηση 3g off
Ναι, μαλλον την πατησα...
Απο νοκια c5-01 σε iphone 3gs πως μπορουμε να μεταφερουμε τις επαφες?
Εγκαθιστας το nokia suite και περνας τις επαφες στο outlook.
Μετα μπορεις να τις μεταφερεις οπου θες
Απο που αγοραζουμε μπαταρία απο iPhone 4 σε καλή τιμη?στο ebay παίζουν 10-15¤,απο Ελλάδα παίζει να βρω σε αυτή την τιμη?
Πιθανον. Παντως 30 ευρω πληρωσε φιλος για αλλαγη μπαταριας σε εναν τυπο στο χαλανδρι που επησκευαζει κινητα. Η αποδειξη εγραφε 21 ευρω η μπαταρια, οποτε μαλλον ακριβα την ειχε.
Επισκευαζει. Ορθογραφια ρεεεε
https://www.ebay.com/itm/New-2x-Repl...item3f19d398f0
Μόλις τώρα είδα αυτές, αξίζουν??τζαμπα πράμα πάντως
Μπαταριες και φορτιστες: ΜΟΝΟ ORIGINAL :electrician2:
navigon
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και πιανω περισσοτερες φορες τον εαυτο μου να χρησιμοποιει τους μαμα χαρτες και ας θελουν internet:facepalm:
To 5ρι ειναι 4g συσκευη οποτε μετα την τελευταια αναβαθμιση των carrier settings το αναγκαστικο ειναι το 3g σε μια συσκευη και η επιλογη ειναι το LTE(4G).
Oτι και να κανεις δε μπορεις να πεσεις κατω απο 3g (αν εισαι clean.Σε jb συσκευη αλλαζει)
Υπαρχουν οι κινεζικες που τις αποφευγουμε γενικα.
Υπαρχουν οι ΟΕΜ που ειναι ΣΑΝ τις οριτζιναλ απλα ειναι πιστοπιημενες
Και υπαρχουν και οι οριτζιναλ που ομως ΔΕΝ ειναι apple απλα ειναι απο τους ιδιους κατασκευαστες. (κατι σα τα λαδια της BMW που ειναι castrol αλλα αλλαζει το μπουκαλι...)