Καίει υπερβολικά πολύ!!!
Printable View
οχι ρε Στεφανε αν πας με τοσα χλμ και εισαι και λιγο φορτωμενος τοσα καιει το αμαξι. εδω το δικο μου που ειναι 2λιτρο τοσα καιει σε αυτα τα χλμ με 18αρες και λιγο φορτωμενο
Εμένα λίγο μου φαίνεται...
sorry για το off topic
https://imageshack.us/a/img27/9292/001mwf.jpg
Μ.Ω.Τ. περίπου 150
μετα τη λαμια ειναι που μπορει να εκτιναχθει η καταναλωση... απιστευτη διαδρομη... οποτε δε μου φαινεται παραλογο...
το πατρα αθηνα μου φαινεται πολυ... εισαι πανω απο 2 λιτρα διαφορα με καποιο αλλο ιδιας κατηγοριας και ιδιων αλογων...
το 5.5 που εχω δει με c200k κρινεται ως απανθρωπο...
αν υπολογίσουμε οτι έχουμε πιο κοντό διαφορικό ( 160ΚΜ έχω με 4.500 rpm) είναι και λογικό να κάψει περισσότερο απότι άλλα 2λιτρα. δεν πόσταρα για να κάνουμε σύγκριση με τα υπόλοιπα. (είναι γνωστό οτι το si κάει παραπανω)
αλλά για δίλιτρο με 18άρες, με πουσαρισμένο κινητήρα και με κοντό διαφορικό και τις ταχύτητες πάνω απο 140 ε, δεν μου φαίνεται και παράλογη η κατανάλωση...
θα ήμουν υπερευχαριστημένος αν έβλεπα 10/100 με αυτές τις ταχύτητες και διαδρομές.
Νταξει ναι... δεν ειναι παραλογο νουμερο με τετοιες στροφες και τετοια οδηγηση...
Νταξ...Pirelli PZERO :thumbsup:
Πραγματικά έχω πάθει πλάκα με το λάστιχο! Σε στεγνό είναι λες κι έχω ημισλίκ και στη βροχή είναι λες και οδηγώ σε στεγνό! :shok:
Βάλτε τα και θα με θυμηθείτε!
Χθες με το βράδυ με τη βροχή ή εγώ πήγαινα πολύ γρήγορα ή οι άλλοι πολύ αργά :hystericalbs1:
Τόσο καλό είναι? τα πέρασε και ο αδερφός μου σε rft. στον άσσο.
Να το πάω για test drive?
Τα "σκέτα" PZERO λέω, έτσι? thumb
https://www.tyrereviews.co.uk/images/tyres/PZERO.jpg
Ναι...είναι τόσο καλά. Να το πας βόλτα. :original:
Τόση διαφορά να έχουν σε rft? τα καλύτερα έχω ακούσει μέχρι στιγμής και για αυτά..
Με κάθε ειλικρίνεια είναι δυο φορές καλύτερο. Πιο άνετο απο το bridge, πιο μαλακό, ζεσταίνεται πιο γρήγορα και κρατάει καλύτερα.
Εννοώ pzero σκέτα. Όχι rosso, nero κλπ.
Sent via mobile device
Το ότι φθείρεται εύκολα ισχύει όμως;
Νίκο,
Ποσό τελική έχεις δει σε ευθεία;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κοίτα, τελική λέει ότι έχει 225 και για να είμαι ειλικρινής πάνω από 220 δεν έχει τύχει να πάω.
Αλλά το κοντό διαφορικό που έχει (4,10) το βοηθάει σε επιταχύνσεις εν κινήσει, αλλά από την άλλη ανεβάζει κατανάλωση και ίσως σε κάποιους θα τους ενοχλούσε ο ήχος. Πχ στα 200κμ/ω είμαι στις 5.500 στροφές.
Sent via mobile device
Εγώ σε mega katifora (ΜεγαλόποΛη - Παραδείσια) έχω δει 240 κοντέρ!
Τα 225 που υπόσχεται είναι αληθινά και τα έχω δει πολλές φορές σε ευθεία.
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν με ενοχλεί ή με φτιάχνει η υπερβολικά κοντή μετάδοση. Ίσως αυτή να του δίνει χαρακτήρα. :think:
Αν είσαι πιλοτάκι μπορείς να το χαρείς στο έπακρο αυτό το αμάξι.
λογικα αφου φοραει κοντο κ δουλευει ψηλα πρεπει τα 225 να τα εχει ανετο-γρηγορα σε ευθεια.
μου αρεσε παντα το μπλε του σαν συνολο.
Αν μου λέγανε να διαλέξω ένα πράγμα που μου αρέσει σε αυτό το αυτοκίνητο, αυτό είναι το κοντό διαφορικό!
Πραγματικά το χαίρεσαι! Έχει πολύ καλά "μπαμ" εν κινήσει, ακούς το μοτεράκι και σε στροφές σε ανταμοίβει γιατί μπορείς να ορμάς όπου και όποτε θέλεις χωρίς να περιμένεις να "χτίσει" ροπή (build up torque).
Φρενάρεις, στοχεύεις, γκάζι ένα κλικ πριν το apex, ακούει αμέσως και χαμογελάς ως τα αυτιά.
Γιαυτό δε το δίνω με τη καμία...
Έδιτ: ναι, τα 225-230 τα έχει όντως άνετα κ γρήγορα. Βγαίνω Α.Ο, ξεχνιέμαι με τη μουσική, κοιτάω και είμαι 210!
Sent via mobile device
Εδώ με 140 πας και το στροφόμετρο (αν θυμάμαι καλά) πάει στις 4.000 +
Εννοω οτι ειχε ακομα 1000 στροφες μεχρι να τερματισει. Καποια παραπανω km/h θα τα εβγαζε.
Υστερα ηρθε το μπλε καρουμπαλο :p
θεωρώ πως πρέπει να αναρτηθεί και εδώ το αποτέλεσμα της δυναμομέτρησης...
:original:
Παρα πολυ καλο διάγραμμα δύναμης κ ροπης.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παίδες...πάμε για δίσκο/πλατό/ρουλεμάν.
Για πείτε τι να περιμένω από κόστος ή/και κανένα site online να ψάξω. thumb
Ξέρεις τι ρε συ...δεν έχω πολλά χλμ, 44.000 μόνο αλλά μου είπαν σήμερα το πρωί που το πήγα να τσεκάρουν το θερμοστάτη (όλα ΟΚ, ευτυχώς) ότι επειδή σκορτσάρει λίγο στην εκκίνηση (ειδικά όταν είναι λίγο εν κινήσει, πχ 3-4κμ/ω), θέλει αλλαγή.
Δεν πατινάρει δηλαδή, αλλά σκορτσάρει.
Γενικώς ναι...του δίνω και καταλαβαίjνει :hystericalbs1:
Τι να κάνω? Να τον αλλάξω ή να το αφήσω ακόμα?
Tι να σου πω ρε Νικ. Είναι λίγο σύνθετο το θέμα. Μπορείς να το αφήσεις αλλά να ελλοχεύει ο κίνδυνος να σπάσει τίποτα μέσα κ να έχουμε άλλα.
Από την άλλη, μπορείς να δίνεις λίγες στροφές παραπάνω και να παρατηρήσεις συμπεριφορά.
Τέλος είναι απαραίτητο να αλλαχτούν όλα;
Aλήθεια αυτό το κάνει κρύο ή ζεστό;
Κρυο, ζεστο δεν εχει σημασια.
Παω να το αλλαξω μωρε να τελειωνω. 410 μου ειπαν, ασε μη βγαλει τιποτα χειροτερο.
Καλά ειναι σαν τιμη;
Sent via mobile device
Σούπερ ακούγεται. ΟΕΜ;;
Εδώ 2-3 κατοστάρικα έχει σε μικρα, και 600+ πάει σε γκρουπ βαγκ. (όλο το σετ με εργασία)
44.ooo km δεν ξερω κατα ποσο "δικαιολογειται" αλλαγη δισκο/πλατω.
Μηπως υπαρχει (και) καποιο αλλο θεμα ?
(στα 138.οοο το δικό μου δεν ειχε κανει κιχ)