Αθηνα-Γιαννενα-Ζαχοροχωρια-Μετσοβο-Κατερινη-Αθηνα....1372 χλμ - μεση καταναλωση 11λτ νορμαλ οδηγηση...Χ3 3.0si M
Printable View
Αθηνα-Γιαννενα-Ζαχοροχωρια-Μετσοβο-Κατερινη-Αθηνα....1372 χλμ - μεση καταναλωση 11λτ νορμαλ οδηγηση...Χ3 3.0si M
Με το 316 κάτω από 7 lt/100km δεν έχω καταφέρει να πιάσω εκτός πόλης... Και μιλάμε σταθερά 100-120 χλμ... Επίσης εντός πόλης καίει της Παναγιάς τα μάτια!!!!! Με 20¤ βγάζω max 40 χλμ εντός πόλης...
20¤ e46 με 19αρες βγαζει βια 65 χλμ.Με πολυ χαλαρους ρυθμους.Βεβαια η διαδρομη εχει πολλα σταματα-ξεκινα
Sent from my iPad mini using Tapatalk
Κι εμένα μου φαίνεται τραγικό το νούμερο αλλά δεν έχουμε εντοπίσει πουθενά πρόβλημα για να πω ότι φταίει κάτι... Είμαι βέβαια συνεχώς στα στενά μέσα στη βδομάδα δηλαδή δουλεύω μόνο 1η και 2α... Από σήμερα σταμάτησα να το παίρνω για τη δουλειά και χρησιμοποιώ ποδήλατο παρά το κρύο και την υγρασία στις 6 το πρωί...
Σε γενικές γραμμές και το Vectra B 1.600cc τα ίδια καίει πάνω - κάτω...:facepalm:
Aυτό χωρίς πρόβλημα δεν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ. Εγω με το δικό μου σε κάργα μποτιλιάρισμα στην Αθήνα, σταμάτα ξεκίνα όλη την ώρα και αναμονές 2-3 λεπτών χωρίς να κινούμαι, σε διαδρομή για τη δουλειά, δεν περνάει τα 15-16lt/100. Σίγουρα έχεις θέμα...ή δεν μετράς σωστά.
Και με το vectra που λες τα ίδια ισχύουν. Δεν παίζει να βαράς 25-30 lt/100. Μόνο αν το αφήνεις στο ρελαντί και πας για ψώνια στο σούπερ μάρκετ!!!!
Εγώ προ ολίγου καιρού με χαλασμένο λ, σε κίνηση έγραψα 18lt/100....
30 δεν γινεται παιδια με τιποτα......πρεπει να κανεις λαθος στον υπολογισμο....και προβλημα να εχεις παλι δεν γινεται
Παντως εμενα πριν φτιαξω το μοτερ,(επαιρνε αερα και ειχαν προβλημα τα 2 απο τα 4 μπεκ),ειχα μετρησει 19 στα 100.Οι περισσοτερες διαδρομες ηταν κοντινες και δεν προλαβαινε να ζεσταθει καλα το μοτερ.Ολα τα κακα μαζι δηλαδη :whistle:
((Με 18 αρες 225 μπροστα και 255 πισω :thumbsup: ))
Λοιπόν επειδή το αμάξι τώρα ξεκίνησε να κάνει χιλιόμετρα εντός πόλης οι μετρήσεις μου ήταν ότι με 40¤ έβγαλα 100 χλμ πριν μιάμιση εβδομάδα...
Ως τώρα από πέρυσι τα Χριστούγεννα που το είχα πάρει δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά συνεχόμενα για πάνω από 100 χλμ συνεχόμενα εντός πόλης, τα περισσότερα ήταν εκτός... Και γενικά εκτός πόλης πιστεύω ότι τα 8 lt/100km είναι καλή κατανάλωση για την χρονολογία του και για τη διάσταση των ελαστικών γι' αυτό και δεν μου φαινονταν κάτι περίεργο...
Jim παίζει όμως να ευθύνονταν και αυτό που λες γιατί κι εγώ είχα ένα θεματάκι και τραβούσε φουλ αέρα από σκισμένο κολάρο το οποίο διόρθωσα πρόσφατα...
Από την άλλη καθαρά οικονομική μέτρηση εντός πόλης δεν έχω κάνει ποτέ! Ειδικά σε κάτι προκλητικές στροφές ή κυκλικούς κόμβους δεν αφήνω να χαθεί η ευκαιρία...:thumbsup:
Απλά μου φάνηκε τραγικό το πόσο συντομα επισκέφθηκα και πάλι το βενζινάδικο!!!:shok: Θα παρατηρήσω αν δω βελτίωση με το κολάρο αλλιώς θα το κοιτάξω επειγόντως...!
ρε δε τα πουλάτε να πάρετε Μ3?? εγώ με λαμπάκι έβαλα 30 ευρώ και μέχρι να ανάψει ξανά έκανα 130 χλμ..
ειναι ενα θεμα και αυτο..:original:
Αν ρουφάς αέρα θα είχες αρρυθμίες ή μπορεί να σου έσβηνε κλπ. Και με επιθετική οδήγηση κατά περιπτώσεις δεν μπορεί με 40¤ να κάνεις 100χλμ, σημαίνει 25lt/100km. Αυτές απλές δεν είναι φυσιολογικές καταναλώσεις ρε παιδιά ακόμα κ να το γυρνάς σβουρίδια όλη την ώρα. Απλά πράγματα. Εκτός κι αν έχετε τρύπιο ρεζερβουάρ που λέει ο λόγος. Μα καλά δεν σας κάνει εντύπωση και κάθεστε και πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας;;;
Να πάτε να δείτε τα καυσαέριά σας. Η εξάτμιση εσωτερικά είναι καρβουνιασμένη ή ασημί-νίκελ;
Τα νουμερα που διαβαζω ειναι εξωφρενικα.
Παιδια ψαξτε τα αυτοκινητα σας...δεν ειναι δυνατον να καταναλωνουν 20 και 30 λιτρα, ουτε το cayenne s δεν καιει τοσο εντος πολης.
Δοκιμαστε την μεθοδο γεμισμα με γεμισμα και μετα ψαξτε....
Ενδεικτικα σας λεω οτι το δικο μου 330 Μ54 εντος εχω 10-10.5 και εκτος 9 (με ανθρωπινη οδηγηση)
το χειροτερο που εχω δει εντος ειναι 12-12.50 (με αρκετες μ@λ@κιες)συνηθως με ενα γεμισμα κανω εντος 550-600
Σημ. εχω το μακρυτερο βημα.
Καυσαερια εγω εχω φυσιολογικα.
Απο οταν το πηρα το αμαξι κανει σαν να φοραει πιο ελευθερο φιλτρο,ενω εχει το εργοστασιακο.
Οσες φορες και αν το εχω πει στον μηχανικο που παω ή οταν πηγαινα στην αντιπροσωπεια μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι η διαγνωση δεν δειχνει καποιο θεμα.
Πλεον εχω αποφασισει οτι τοσο καει το αμαξι(γιατι η οδηγηση μου δεν φταιει)
Με τίποτα φίλε μου, δεν το δέχομαι. Δεν μπορεί να καις 18lt/100km (με 20¤ λες 65χλμ). Έχεις θέμα._
ΟΚ δεν δείχνει τίποτα η διάγνωση αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Δες τιμές των volt που δίνουν οι λ και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...εκτός πόλης με οικονομική οδήγηση πως είσαι;;;
Καταναλώσεις από πραγματικούς χρήστες mitchos_chania, με 320 170hp, ο χειρότερος (τελευταία σελίδα) έχει μέση 11,92.
https://www.spritmonitor.de/en/overv...20&powerunit=2
https://www.spritmonitor.de/en/detail/382275.html
Σε ανοικτο δρομο η καταναλωση μου ειναι φυσιολογικη(γυρω στα 8-9lt)Bεβαια με πολυ προσοχη στο γκαζι
δεν γινεται εκτος να καις καλα και μεσα στην πολη να τρελαινεται....λαθος υπολογισμο εχεις κανει
Υπάρχει περίπτωση μέσα στην πόλη, λόγω συνθηκών (σταμάτα-ξεκίνα, 1η-2α, ρελαντί), λόγω κάποιου προβλήματος να καίει πολύ και εκτός με σταθερό γκάζι και χλμ το πρόβλημα αυτό να εξανεμίζεται;; Είναι κάτι που με προβληματίζει πολύ.
το εχεις μετρησει πολλες φορες μεσα στην πολη ή μονο μια?
υπαρχει περιπτωση αν το μετρησες μια να εβαλες βενζινη με τερμα στεγνο το ρεζερβουαρ και να μην ανεωηκε πολυ ο δεικτης και μετα απο λιγα χιλιομετρα να σου φανηκε οτι πηγε παλι στο κοκκινο γργηορα...
αν εκαιγε τοσο πολου δεν ειχε κι κανενα συμπτωμα?να μυριζει πολυ να πνιγεται στη βενζινη?
εχεις τσεκαρει μηπως χανει καποιο λαστιχακι της βενζινης?
εμενα μ εχει τυχει και ακου να δεις ποσο υπουλο ηταν!
επειδη το λαστιχακι αυτο ηταν πολυ κοντα στη μηχανη και ζεστο....ειχε τρυπιτσα και αναβλυζε μενζινη αλλα εκατμιζοταν ακαριαια και δεν φαινοταν οτι χανει....αλλα εχανε και πολυ μαλιστα αλλα η ζεστη το εκανε και εξατμιζοταν!
Ισως να κανει καποια ελαφρια μπουκωματα χαμηλα.Βεβαια ξαναλεω οτι και το εξουσιοδοτημενο και η αντιπροσωπεια δεν βρηκαν τπτ προβληματικο.Επισης σπανια σβηνει οταν βγαλω ταχυτητα και πεφτει στο ρελαντι(παρολο που εχει μπει νεα εκδοση λογισμικου)
Μόνο μία μέτρηση έχω αφού δεν συνηθίζω να το χρησιμοποιώ παρατεταμένα εντός πόλης... Παίζει να είναι και η πρώτη μου φορά που συμπληρώνω 100 χλμ εντός πόλης χωρίς να βγω καθόλου εθνική με τη BMW...
Θα βάλω αύριο ένα 20άρικο βενζίνη και θα το κοιτάξω πόσα χλμ ακριβώς θα μου βγάλει...
Προσεξτε παιδια οταν "μετρατε" (στην πραξη, οχι απο board comp.) την καταναλωση.
ενας τροπος:
σε συγκεκριμενη αντλια του ιδιου βενζιναδικου,
1) τιγκαρετε το τεποζιτο. μεχρι το χειλος. (ανεξαρτητηα αν προτιμαει ο βενζινας να βαλει 25 ευρω αντι για 26,39 ευρω.
2) μηδενιστε το χιλιομετρητη πριν φυγετε απο το βενζιναδικο
3) κανετε καμποσα χλμ. ( >300)
4) ξαναγεμιστε το ιδιο, στην ιδια αντλια, του ιδιου βενζιναδικου.
μετα παιρνετε τα νουμερα του δευτερου γεμισματος:
α) λιτρα που βαλατε, β) χιλιομετρα που κανατε
και κανετε τη γνωστη μεθοδο που μαθαμε στο σχολειο
στα 314,19χλμ θελουμε 24,1 λιτρα
στα 100 χλμ..............πόσα? (Χ)
Χ=24,1*100 / 314,19= 7,67 λτ/100χλμ.
ΕΑΝ, τωρα, διαπιστωσουμε οτι η πραγματικη καταναλωση ειναι ιδια με αυτο που μας βγαζει το bc, αυτο ειναι καλο.
thumb
Όχημα = BMW Ε87 116i (3/2011) 122HP /40.000χιλ
Διαδρομή : Αθήνα -Μακρυνίτσα -Αθήνα = 636 ΚΜ
Άτομα = 2 ενήλικες + χώρος αποσκευών Full
Ελαστικά Runflat 205
ΜΩΤ = 120 Km/h
Κατανάλωση L=45.5
Μέση Κατανάλωση = 7.1 l/100Km
(το φουλάρισμα του ρεζερβουάρ εγινε στο ιδιο βενζινάδικο στην Αθήνα και τις 2 φορές)
*με τα παραπάνω στοιχεία το 7.1 l/100Km είναι μέσα στα φυσιολογικά ορια?
το BC δεν το ελαβα καθόλου υπόψιν.
Η μέτρηση εγινε αφου φουλάρισα πάλι το ρεζερβουάρ στην επιστροφή μου στην Αθήνα και γέμισε πάλι με 45,5 litra
γράφω ΜΩΤ = 120 Km/h γιατί μερικές στιγμές στην εθνική η ταχυτητά μου
ηταν μεταξύ 110 -140 Km/h (προσπεράσεις κ.λ.π)
εκτός απο την ανάβαση για Μακρυνίτσα & Πορταριά που εκει αναγκαστικά πας με χαμηλή ταχύτητα
Ο πατέρας πήγε το πρώτο ταξιδάκι Τρίκαλα με την νέα μας Ε90 316 LCI με Ν43 κινητήρα. Τα αποτελέσματα, με μέση ταχύτητα 120 km/h και μερικά ανοίγματα "για να δούμε πώς πάει" :original: ήταν εκπληκτικά, ειδικά σε σχέση με το παλιό Vectra 1.6 1996 που είχαμε:
Κατανάλωση 6-6.5 lt / 100km στην εθνική.
Στο Ε46 Compact N40 316ti μετά από αρκετό καιρό, πάλι σταθερά:
Στην πόλη 10 lt/100 km (με ένα 20ρικο βγάζω 120 km με την βενζίνη στο 1.6 ευρώ/λίτρο) και στο πρόσφατο ταξίδι στην Πάτρα, πηγαίνοντας χαλαρά 7.5 lt/100 km.
eimai i xara tou benzinadikou !!!
Μαλλον εγω ειμαι Golden Member και με εχει και αφισα ο βενζινας...χαχαχα
Τον τελευταίο καιρό είχα υποψίες για υπερβολική κατανάλωση οπότε λέω "Δεν κάνω μια μέτρηση με τον παραδοσιακό τρόπο;"
Το λοιπόν, αυτοκίνητο E36 318is, κινητήρας Μ44, συνολικά χιλιομετρα 316600. Κλείνοντας σήμερα ένα μήνα μετρήσεων έβγαλα αποτέλεσμα 11.6 lt. /100km μέσα στην πόλη. Πιστεύω αρκετά καλά για τα δεδομένα του αυτοκινήτου...
Ε30 is (Μ42),λαστιχο 205/50/15 με βημα 3,46 (μακρυ...).
διαδρομες μικρες μεχρι 15 χλμ, "περιαστικες", οχι πολη/μποτιλιαρισμα, αλλα ουτε και μεγαλες διαδρομες σε ανοιχτο δρομο.
με περιστασιακες "γκαζιες", αλλα και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια για "οικονομια".
εχω τους τελευταιους μηνες στα γεμισματα μεση καταναλωση 9.45, 9.74, 10.23, 9.68...
γενικος μεσος ορος 9.9 λτ/100χλμ
Μετα το service που εκανα στον κινητηρα μου(καδενα,καθαρισμο μπεκ κλπ), με 225/18 και 255/18 εμπρος και πισω, με νορμαλ οδηγηση μεσα στην πολη και μικρες διαδρομες,περιπου 8 χιλιομετρων και ανηφορα μεσα, βγαζω 90 χιλιομετρα με 20 ευρω.Τιμη βενζινης 1.68
Το εχω γονατισει το κακομοιρο, το ξερω... :original: