Μπορείς να μου στείλεις πμ ποιος είναι; Επίσης επειδή δεν είμαι από θεσσαλονίκη έχει μήπως κάποιον γνωστό που έχει παρόμοια τιμή;!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Διαβάζω σε φόρουμ του εξωτερικού ότι στα 35αρια σε κάθε δεύτερη το πολυ τριτη αλλαγη μπουζι βάζουν νέους πολλαπλασιαστες,με ιδιαίτερη προτίμηση στους delphi.
Γνωρίζει κάποιος κάτι επ αυτου;
Μετά από κάτι μήνες επιτέλους ρυθμισαμε το αμαξι αφού τοποθετήθηκε βαλβίδα turbo από Ν20 και μεθανολη snow performance stage 3 με το μεγάλο μπεκ.
Η πίεση ανέβηκε στα 27 psi η 1,8 bar.
Η δυναμομετρηση εγινε παλι στο MAHA του
Πετρόπουλου που μετράει ιπποδύναμη στον κινητήρα.
Πριν τη βαλβίδα και μεθανολη είχε βγάλει 504 με 64 κιλα ροπη.
Σήμερα πήγαμε στα 573 με 72 κιλα ροπης .
Η διαφορά στο δρόμο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
Εν αναμονή ενισχυμενων αντιστρεπτικων πλέον.....
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...d22a183a-1.jpg
!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::hyper::hyper::hyper ::judge::rockz::nitro:
Μπράβο. Και όλα αυτά με στοκ μοτέρ να φανταστώ.
Ναι...1m!!
Απ οτι διαβάζω σε φόρουμ πέραν του ατλαντικού με κλειστό μοτερ το πανε μέχρι 700 αλλα με πολλά πράγματα επανω και άλλες τουρμπινες .
Παρατηρώ δε ότι έχουν τάση ξεζουμισματος....δηλαδή τα 2μπαρα τα έχουν για πλακα...
Βαυαρός 2jz !
Χαλαρή βολτούλα παραλιακη προηγούμενη Κυριακή και τσουπ λαμπακι κινητηρα στο καντραν.
Επιστροφή ηρεμα στο σπίτι όπου κατά τη διαδρομή διαπίστωσα αυξημένη κατανάλωση και πολλά σκασίματα από εξατμιση.
Σήμερα συνεργειο,μπριζωμα και σφαλμα σχετικά με προβλημα πιεσης υπερπληρωσης.
Τσεκάρισμα ολα τα σωληνακια πιεσης-υποπιεσης και ο ένοχος βρέθηκε.
Η μια βαλβιδα τουρμπο off.
Αλλάχτηκαν και οι 2 με της pierburg και το οχημα ζωγραφιζει παλι.
Για την ιστορια γνησιο ανταλλακτικό από bmw 144 ευρώ το τεμάχιο,80 της pierburg.
Επόμενο μπαξιμο αντιστρεπτικες της HR.
Από 26 /13 παμε σε 27/20.
Για να δούμε θα εξαφανιστούν οι ταλαντώσεις;
θα γινει πολυ πιο υπερστροφικο..ειδικα σε συνδιασμο με τη δυναμη που εχεις...οι μαμα πισω ειναι οντως μονο 13 ?
Δυστυχώς 13.
Το 320si εχει 14.
Όπως έχω ξαναγραψει με απενεργοποιημενα ηλεκτρονικά και πατημα ειδικά με 2α πισω κανει ταλαντώσεις, δεν ξερω αν με καταλαβαίνεις...
αν εννοεις σε ευθεια και εχεις μπλοκε, δε νομιζω να φταιει τοσο η αντιστρεπτικη...αν δεν ειχες μπλοκε και χοροπηδουσε απο το σπινιαρισμα μια ροδα καθε φορα θα το καταλαβαινα..μηπως ειναι καποιο συνεμπλοκ απο ψαλιδια/γεφυρα/ακρο/βαση διαφορικου κλπ ? η της ηδη υπαρχουσας αντιστρεπτικης τα λαστιχα η τα μπρατσακια? η απο αμορτισερ/top mount κλπ? αν καταλαβα καλα δηλαδη τι εννοεις ταλαντωσεις thumb
Εννοώ ότι ροπιαζει ξαφνικά στην ευθεία και αρχίζει ταλαντωσεις-βυθισεις το πισω μέρος μια αριστερα μια δεξια , με πρόθεση να γυρίσει μουτρα πεζοδρομιο.
Αυτα που ανέφερες είναι όλα ελεγμένα .
Μπλοκε δεν έχω...
καλα καταλαβα...θα βοηθησουν σιγουρα οι αντιστρεπτικες τοτε, αλλα το μπλοκε ειναι μονοδρομος δυστυχως.
Μάλλον χρειάζεσαι μπλοκέ :)
Μάλλον χρειάζεσαι μετατροπή σε τετρακίνητο.
Δυστυχώς τόση ροπή δεν βγαίνει σε δυο τροχούς. Το μπλοκε θα βοηθήσει αλλά δεν θα λύσει το πρόβλημα. Πάλι η μούρη θα είναι στον αέρα και το τιμόνι ασαφές στο πάτησε.
Τοποθετηθηκαν τελικα σημερα οι αντιστρεπτικες.
Εγινε και ευθυγραμμιση,αλλάχτηκαν και τα πισω τακακια.
Στο δρομο...το αμαξι εσφιξε 30%.
Μπαίνει στροφες τραπεζι αλλα πετάει ευκολότερα την ουρά.
Όπως ειπε και ένας φίλος κερδισα 50%ενός μπλοκε....
Μιας και τα λέμε όλα εδώ μέσα.. σήμερα μου παρουσίασε το εξής...
Οι υαλοκαθαριστηρες δεν επανέρχονται στην σωστή θέση.
Μένουν καθετα στο παρ μπριζ,πλαι...
Όλα αυτά όταν το αμαξι δουλευει.
Όταν είναι μόνο με διακόπτη ολα οκ.
Εχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ;
Καλά ποιος πει ότι δεν έχει αλλάξει βίδα είτε είναι παθολογικός ψεύτης, είτε έχει το ποιο ασυντηριτο όχημα ever...
Θα την πω την μλκ μου, και εσύ απλά τσεκαρε το αν θες.
Μηπως έχεις rls?
Αν ναι, δεν τρέχεις έναν έλεγχο με το διαγνωστικό?
Send from Redmi Note 7 using Tapatalk
Ο αντίστοιχος ρελες ήταν.
Αλλαχτηκε και όλα οκ.
Αλλαχτηκε στα πλαίσια ανάκλησης και το καλώδιο του κλιματιστικου.
08.00 το αμαξι μπήκε συνεργειο 09.30 ετοιμο.
https://www.car.gr/classifieds/cars/...084276-bmw-335
Aλλαγή σχεδίων Βασίλη??
Αμα κατσει .....
Oλα να πάνε όπως τα θες! :original:
Εκει στη Λάρισα εχουν ξεφυγει....
https://www.youtube.com/watch?v=AqdD77Mlbow
ο παλαιοκωστας εχει ξεφυγει,ο σεφης με το μπλε Ν55 ειναι στα 800 τωρα και θα πατησει με S3 1.000 ιππων πολυ ενδιαφερων το αποτελεσμα
Ολα αυτα ειναι ανουσια Εγω θα εβαζα το βε 10 του ε 60 και θα ειχα αλλο αυτ/το 507 αλογα απλα και καλα
δεν νομιζω να ''κουμπωνει'' ετσι απλα εκτος απο ηλεκτρικα δεν ξερω αν ταιριαζουν οι βασεις και το διαφορικο