Αυτο το οτι γινεσαι καλυτερος ανθρωπος μεσω της μουσικης ισχυει ακομα κι αν το οργανο που παιζεις δε βγαζει νοτες;
Printable View
Αυτο το οτι γινεσαι καλυτερος ανθρωπος μεσω της μουσικης ισχυει ακομα κι αν το οργανο που παιζεις δε βγαζει νοτες;
Does rap count ? :confused:
Jus fuking wis ya.
αυτο ξαναπεστο!!!:D
https://www.youtube.com/watch?v=ypfn...?v=ypfnqbUyVsQ
Το ότι έμαθες και μόνο ότι έπαιζε στο πιάνο χατζιδακι τον καθιστά άνθρωπο επιμελώς προβεβλημενο, με το κριτήριο της μουσικής παιδείας και η ιατρός ...παζαιτη που τραβάνε στα βουνά 4 το πρωί σε συναυλίες του λουδοβικου των ανωγιων για να επιδείξει μουσική καλλιέργεια θα ήταν μια ωραία μελλοντική λεκτορ του ινστιτούτου παστερ
Δεν εχω ν προτεινω καποιον Κωστα.
Εχω μονο να πω οτι αν δεν ειμαστε εμεις η λυση, ειμαστε το προβλημα.
Για αυτο και θα ηθελα (προσωπικα) ξανα διαλογο σε αυτο το θρεντ.
Γνωριζουμε ολοι οτι στο φορουμ γραφουν ολες οι καστες.
Τι μας πειραζει αν ειμαστε πχ δημοσιοι υπαλληλοι να θιξουμε τα κακως κειμενα του κλαδου μας;
Τι μας πειραζει αν ειμαστε επιχειρηματιες να αναλυσουμε το γιατι δεν βγαινει το μαγαζι;
Γιατι σε αυτο το θρεντ πρεπει να υπαρχει "αμυνα" απο τους μεν στους δε;
Ισως γιατι ανεβηκαν οι τονοι καποια στιγμη, ισως γιατι υπαρχουν αντιπαθειες προσωπικες που υποβοσκουν και βγαινουν με τη μορφη σχολιων.
Το θρεντ αυτο πρεπει να επαναπροσδιοριστει ως "προβληματισμοι" και ο καθενας αντι να υπεραμυνεται των δικαιωματων του, να σχολιαζει και να αναλυει πρωτα τη δικη του ανεπαρκεια σαν πολιτης και μετα να κοιταει τους αλλους.
Δεν μιλαω "προσωπικα" σε σενα, για ολους μας το λεω αυτο.
Αν το θρεντ αυτο εχει σκοπο την ανταλλαγη αποψεων οι "αξιοι" να συμμετεχουν ειναι αυτοι που εχουν κατι να προτεινουν και να αναλυσουν.
Το καταντημα του "ολα σκατα, ολα λαθος, βαλτε φωτια και καφτε τα" ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που πρεπει να αποφυγουμε.
Η προβατοποιηση του λαου, ξεκιναει απο τα ΜΜΕ και αυτος ο ρολος ειναι πολυ επιτυχημενος πλεον.
Ναι, η χωρα ειναι σκατα. Ναι μας κυβερνουν αναξιοι. Ναι λεμε οτι "διαλεγουμε το καλυτερο απο τα χειροτερα" αλλα γιατι ομως το δεχομαστε;
Τρια χρονια τωρα, αν ειχαμε δημιουργησει ενα πυρηνα λυσεων στην προσωπικη μας ζωη, με αφορμη αυτο το θρεντ θα ειχαμε γινει εμεις καλυτεροι.
Ομως απο οτι βλεπω, αφ ενος καποιοι δεν μπορουν να συζητησουν και καποιοι αλλοι δεν θελουν.
Δεν ζηταω να ειμαστε ολοι ισοι με τα δικα μου μετρα, ουτε να πλακωθουμε επειδη ο καθε ενας, εξ ορισμου, ειναι ιδιοτελης.
(Και πως να μη ειναι οταν η ζωη του εχει χτιστει πανω σε αυτο)
Ζηταω να επαναφερουμε τον διαλογο μεχρι το σημειο που μπορουμε.
Μεγαλη κουβεντα για 15:05 και ξαπλωστρα απο την παραλια, δεν μπορω να γραψω αλλο γερασα και δεν βλεπω και καλα το τηλεφωνο. Τρια γραφω δυο διορθωνω.
παρ'οτι ξαπλωτος Προεδρε,ορθα μιλας!!!:thumbsup:
Βοθρος ρε παντου.
Κι εσυ μας λες τωρα για αξιοκρατια πολιτισμο χατζηδακι...
Στης μυλωνους τον κωλο θες καλλιγραφιες...:facepalm:
Βοθρος ρε, καταλαβαινεις?
Θελει καθαριοτητα πρωτα και μετα ολα τα αλλα (τα πολυ σωστα που συμφωνω πληρως).thumb
Αϊ γεια σου.
Αυτο κανουμε τωρα λοιπον, προσπαθουμε να το ξεσυνηθισουμε.
Ιστορικα οποτε τετοια σκυλια πηραν την εξουσια, το αιμα ετρεχε ποταμι.
Κοιτα γυρω σου.
Αιγυπτος, Ιραν, Τυνησια, Μαροκο.
Οποιοι πιστεψαν πως η λυση ειναι στην επανασταση και εδωσαν την τυχη τους στους αγραμματους, σημερα ειτε ειναι νεκροι, ειτε σε χειροτερη θεση απο πριν.
Γιατι πρεπει να γκρεμιζουμε για να ξαναχτισουμε και οχι να εξωραϊζουμε το αισχος;
Ωραία τότε πάμε σε μια νέα βελουδινη επανάσταση μόνο που ο μολδαβας δεν μοιάζει με τον ποδονιφτη
Τα αποτελεσματα των τυρογαλων στην εξουσια τα βλεπουμε τα τελευταια χρονια.
Ανικανοι απαιδευτοι ανθρωποι επαιξαν με τις τυχες μας.
Τρεμω στην ιδεα του να με κυβερνησουν ζωα.
Η πολιτικη απαιτει παιδεια και γνωσεις.
Στο χωριο μου δεν υπαρχει κτηνιατρος. Που θα επρεπε να ειναι δημοσιος οπως οι γιατροι του ΕΣΥ.
Γιατι αυτο;
Γιατι αν ψοφησει η αν αρωστησει η γελαδα μου, χανω το βιος μου.
Μπορει αυτη τη σκεψη να την κανει ενα ζωο πολιτικος καριερας;
Η μπορει ο ανυπαρκτος τελευταιος βλακας "γονος" να σκεφτει πως στο σχολειο η πρωτη ωρα θα πρεπει να ειναι η γυμναστικη και ας κανουν και ολες οι ταξεις μαζι αν δεν φτανουν οι δασκαλοι, απο το να τρεχουν τα παιδια σαν τα ζωα στη νταλακα 12 το μεσημερι επειδη "ετσι βγαινουν οι ωρες" ;
Απαιδευτα ζωα, διοριζουν απαιδευτα ζωα και δημιουργουν απαιδευτα ζωα.
Οτι κανουμε μονοι μας Αρη.
Μονοι μας.
Δεν περιμενω τιποτα απο δαυτους.
Οτι κανω εγω στο περιβαλλον μου και οποτε αλλαξει.
Ο σημιτης ήταν αδιαμφισβήτητα καλλιεργημενος και εκλεπτισμενος είδες χαιρι; Θα μου πεις είχε γνώσεις;ναι είχε παιδεία; ναι τι δεν είχε λοιπόν αγνά κίνητρα η σθένος;
Σταμάτη, θα θυμάσαι πριν 2 χρόνια είχες ανοίξει το νήμα ....'Μετανάστευση'. https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...F4%E5%F5%F3%E7
Ήταν τότε που τα είχαμε πει και από κοντά, που σκεφτόσουν σοβαρά μία πολύ καλή πρόταση που σου είχαν κάνει για ΗΠΑ. Για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους, επέλεξες να μείνεις. Κάποιοι (από εδώ) ήδη έφυγαν, κάποιοι άλλοι έβγαλαν εισιτήρια και μετρούν αντίστροφα μέρες, ενώ οι περισσότεροι έχουν υποχρεώσεις τέτοιες που δεν μπορούν καν να σκεφτούν μία τέτοια κίνηση. Τα χρόνια όμως περνάνε, εμείς μεγαλώνουμε και η χώρα είναι ακόμα στο κατήφορο. Όπως πολύ σωστά είχες πει τότε....
Προβληματισμοί. Αυτοί είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ !!
Στο θέμα μας. Ξέρεις πολλούς έλληνες που θα κάτσουν να κάνουν αυτοκριτική ? Ξέρεις πολλούς που έχουν παραδεχτεί το λάθος τους ? Ξέρεις πολλούς που έχουν ζητήσει δημόσια συγγνώμη ? Εγώ προσωπικά τα τελευταία 15 χρόνια, έχω σχηματίσει εντελώς αντίθετη άποψη. Ποτέ δε φταίμε εμείς. Έχουμε πάντα δίκιο. Ακόμα κι όταν αποδεδειγμένα, ολοφάνερα έχουμε άδικο. Θα πρέπει να ακούσουμε γελοίες, απίθανες και εντελώς άσχετες δικαιολογίες, τον κάθε π@παρα που προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι έτσι. Όχι. Να τους δίνουν το δικαίωμα να γ@μάνε το μυαλό του κόσμου. Αυτά είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, όπως πολύ σωστά είχε γράψει κάποιος σχολιαστής.
Don't you practice what you preach ? Άρα για ποια 'ανάλυση ανεπάρκειας' ως πολίτης και πράσινα άλογα μου λες ? Αν δε μπει ΦΩΤΙΑ σε αυτό το ρδελο (και το εννοώ), τίποτα δε πρόκειται να αλλάξει και το ξέρεις καλύτερα από μένα. Τώρα, αν θες να νομίζεις ότι κάποιοι από εμάς θα ανατρέψουν το 'κατεστημένο' και θα βάλουν μυαλό στο υπόλοιπο 95%, σόρρυ αλλά εκεί σε χάνω. Ποιοι να δημιουργήσουν το πυρήνα των λύσεων ? Το 5% του ελληνικού πληθυσμού που έχει ζήσει σε οργανωμένα κράτη και γνωρίζει τι σημαίνει ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΑΞΗ, ΝΟΜΟΙ κτλ κτλ ?
Εδώ συζητούσα χθες με συγγενείς-τρωκτικά, συμφωνούμε και καλά σε όλα, καταλαβαίνουν ότι ο 25 ετών γιος τους με master & PhD θα πρέπει να ψάξει για δουλειά έξω και ουδεμία κουβέντα τολμούν να κάνουν για τους χιλιάδες σαν τους εαυτούς τους, που είναι συνταξιούχοι από τα 52 τους (δεν ήταν ΔΥ). Τι 'πυρήνες λύσεων' λοιπόν ? Εδώ έχεις να αντιμετωπήσεις πρακτικά και ηθικά τις παραπάνω (και χιλλλλλιάδες άλλες παρόμοιες και ακόμα χυδαιότερες) καταστάσεις.
How much SHIΕΕT can you take ? Γι αυτό έλεγα, λέω και θα το λέω: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕΕΕΕ !!!!! Η κατάσταση ΔΕΝ σώζεται*.
* Η 'σωτηρία' μεταφράζεται διαφορετικά από τον καθένα μας. ;)
* Τρία γράφεις και δύο διορθώνεις, γιατί τη μία κοιτάς το τηλ και την άλλη κοιτάς κοντούς κλους με μπραζίλιαν.
Δεν ξερω τι του εφταιξε.
Δεν με νοιαζει κιολας.
Εγω τα ιδια πιστευα και επι Σημιτη και τωρα.
Η μονη αλλαγη που εχω κανει εγω στη ζωη μου ειναι πως η βαφτηστιρα μου στα λιγα χρονια της, μιλαει σωστα Ελληνικα, ζωγραφιζει, γνωριζει μαθηματικα και ξερει τη διαφορα της απο τα υπολοιπα παιδια της ταξης της.
Ποια ειναι η διαφορα της; Ξερει να κρινει. Τι ειναι καλο και τι κακο. Και αποφευγει το κακο παραδειγμα σχολιαζοντας το.
Αυτο το παιδακι ειναι η δικη μου συνεισφορα στο συνολο.
Παιδακια δεν μου εδωσε η φυση, αλλα βλεπω τι μεγαλωνει ο καθενας γυρω μου και με πιανει απελπισια.
Δεν χρειαζομαστε τον μαγικο ηγετη που σαν μεσσιας θα μας σωσει.
Μονοι μας και σιγα σιγα θα αλλαξουμε.
Εγω Κωστα πιστευω ότι η χωρα ειναι καταδικασμένη να προχωρησει εμπρος.
Οχι επειδή εχει τα αντικειμενικά εφόδια για να το κάνει, αλλά επειδή θα φροντίσουν οι ξένοι να το κάνει. Οπως εγινε το 1974, το 1944, το 1932, το 1922, το 1897, το 1821 κλπ.
Δεν βολεύεται κανείς ξένος με την καταστροφή μας, αυτό πρεπει να το χωνεψουμε επιτελους. Αν "πεσουμε', η ευρωζωνη πάει χαμένη και αυτό δεν εχει τρόπο να το διαχειριστεί η Γερμανία. Αυτό μας λέει και ο Ομπαμα διαρκώς.
κατα τη γνωμη μου, το μονο που εχουμε να κάνουμε ειναι να μεινουμε δίπλα στις ευρωπαικές εξελίξεις. Οι παντες εχουν καταλάβει στην Ευρωπη, ότι ο ανεργος χρειαζεται δουλειά (εστω των 500ε), γιατί αλλιώς θα ψηφίσει άκρα στις επόμενες εκλογές. Και ακρα υπαρχουν σε ολη την Ευρωπη, οχι μονον εδώ ... :whistle: Δεν αντεχει το παγκοσμιο σύστημα εάν ακόμα θύλακα φανατισμού, απέναντι στον καπιταλισμό, φτανει το 1+δις μουσουλμάνοι.
αργα η γρηγορα, η ΕΚΤ θα κόψει χρημα και θα υποτιμήσει το ευρω, θα το δείτε. Ως τότε, το μονο που χρειάζεται ειναι υπομονή και αυτό που λέει ο Σταμάτης, ας γινουμε ο καθενας ένας πυρηνας θετικού επηρρεασμού των τριγύρω μας.
Να το ριξουμε ολοι στην Amita Motion; Αλλη θετικη ενεργεια δε βλεπω.
Φίλε κανένας πυρήνας απο μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα και οι εστίες πυρηνων πλέον στους νεοέλληνες είναι λίγες αν όχι ανύπαρκτες. Δεν μπορείς να αλλάξεις κανέναν με κανέναν τροπο αν πρωτίστως δεν το επιθυμεί ο ίδιος και στην παρούσα σε αυτήν την χώρα μάλλον αυτό συνέβαινε και συμβαίνει . Εγώ πλέον στην ζωή μου πορευομαι( ίσως λανθασμένα ) με την λογική της ατομικοτητας αλλά όχι απο την οπτική γωνία που την βλέπεις εσύ . Εγώ δεν ασχολούμαι με τα σκατα δίπλα μου δεν προσπαθώ να τα ακουμπισω ούτε με γάντια καν γιατί ως γνωστόν τα γάντια μπορούν να γίνουν σκατενια τα σκατα δεν μπορούν να γίνουν ποτέ γαντενια
Δε ξέρω Πάνο, ούτε αντιλέγω. Μακάρι.
Πάντως όταν λέω για αλλαγές και 'σώσιμο', σαφώς και δεν εννοώ τις δουλειές των 500-700-1.000 ή 10.000e. Αυτό που ενοχλεί εμένα προσωπικά -φυσικά και δε περιμένω να συμφωνήσει κανείς μαζί μου-, είναι η ανάγκη για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στη χώρα, το ηθικό κομμάτι της όλης υπόθεσης, το γιατί φτάσαμε ως εδώ, την ανάγκη να γίνουμε ΕΥΡΩΠΗ, να επιστρέψει ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στην Ελλάδα....αυτά που έγραφα και πριν. Αυτό εννοώ, όταν λέω συνέχεια ότι ΔΕΝ έχω ελπίδα ότι θα αλλάξει αυτός ο τόπος. Όχι στη δική μου γενιά, όχι στων παιδιών μου, ούτε καν στων εγγονιών μου. Και μέσα από όλα αυτά, αρνούμαι πλέον να συμβιβαστώ.
Δε ξέρω, μπορεί και λόγω συγκυριών να έχω περάσει ήδη στην απέναντι όχθη...
Ναι αλλά κάθε φορά μετά από λίγα χρόνια βρισκόμαστε σε δεινή θέση. Πρέπει να κάνουμε και εμείς κάτι αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα.
Όλοι αυτοί οι κακοί επιχειρηματίες, οι κακοί δ.υ. υπάλληλοι και ούτω καθεξής υπάρχουν σε όλες τις χώρες του κόσμου απλά σε αυτές που θεωρούμε "πρότυπες" το ποσοστό είναι πολύ μικρότερο. Δεν υπάρχει τέλειος πολίτης, δεν μπορούμε πχ να πούμε ότι ο Γερμανός είναι και το ιδεατό. Όταν πήγα να μείνω για λίγο καιρό στην Ιταλία το γειτονικό κράτος με "υποδέχτηκε επίσημα" με έναν Γερμανό που δούλευε στο Ιταλικό δημόσιο. Συναναστράφηκα μαζί του για 6 περίπου μήνες και έχω να πω ότι ήταν από τους πιο τεμπέληδες και άχρηστους ανθρώπους που έχω γνωρίσει σε αντίθεση με την Ελληνίδα της αντίστοιχης υπηρεσίας στην Ελλάδα που με βοήθησε σε ό,τι και αν χρειάστηκα.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μπορεί σε κάθε χώρα να υπάρχει μία γενικότερη ιδεολογία και μία αντιμετώπιση των πραγμάτων αλλά ακόμα και αν ζούμε κάπου όπου οι πολλοί έχουν μάθει να συμπεριφέρονται άσχημα και να ζουν εις βάρος των άλλων εμείς μπορούμε να κάνουμε αυτό που είναι σωστό και ηθικό. Ας κάνουμε ότι μπορούμε από μέρους μας και ποιος ξέρει ίσως σιγά σιγά να ακολουθήσουν και άλλοι.
Μπορεί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας να μας σώσουν αλλά αν δεν αλλάξουμε και εμείς πάλι στην ίδια κατάσταση θα βρεθούμε.
Οταν ερθει η σασα πειτε μου κι εμενα.
Τωρα ειλικρινα πιστευετε οτι ακομα και το 30% των πολιτων να αλλαξει, θα μπορεσουμε να γινουμε κρατος??? @@ καλαβρεζικα θα αλλαξει. Οτιδηποτε και νανγινει, παντα θα υπαρχει το καθεστως της κουτοπονηριας οου ξα ευνοει τους αχρηστους που θα τα τρωει απο τους νοικοκυρηδες.
Προσωπικα το εχω δεχτει, δεν με ενδιαφερει πλεον, δυστηχως η επιλογη μου ηταν να ειμαι ενας απο τους μλκς τελικα. Τουλαχιστον ολα αυτο δειχνουν. Δουλευω αυτη τη στιγμη σα το σκυλο καθε μερα, οχι για να κανω κατι στο μελον για μενα και την οικογενεια μου, αλλα για να εχω μια αξιοπρεπη ζωη, ελπιζοντας οτι κατι θα αλλαξει, μεσα απο δικες μου κινησεις. Χωρις εδαφος για να κινηθω και να αποδειξω την αξια μου, προσπαθω απλα να επιβιωσω και να βγαλω μαζι με τον αδερφο μου ασπροπροσωπο τον πατερα μου κρατωντας αυτα που εχτισε με κοπο τοσο χρονια.
Το μονο για το οποιο μπορω να ελπιζω, ειναι να σκασει ολο αυτο το σπυρι, να διαλυθει τελειως και να πανε ολα αυτα τα κοπροσκυλα σπιτι τους, με αδειες τσεπες, χωρις μελον, χωρις τπτ.
Αυτος που ειναι αξιος, θα βρει τον δρομο του, σε οσο ασχημο περιβαλον και αν βρεθει. Αυτος που παντα περιμενε να βρεξει χρημα, ηδη εχει αρχισει να βλεπει τι ερχεται. Ξερετε...σαν εκεινο το ανθρωποειδες σκουπιδι στο βιντεο που αλλαζει πορεια απο το πασοκ στην χα. Ειμαστε γεματοι απο τετοια σκουπιδια, που δεν ντρεπονται να ομολογουν σημερα την λεξη βολευω και βολεψω, στη μια περιπτωση για αυτους, στην αλλη για τους συγγενεις τους.
Λυσεη θα δωσει ο καθενας μονος του, για τον εαυτο του. Παντα ετσι γινοταν, ετσι θα γινει και τωρα. Η κατασταση και το τελος εποχης ισως να μπορεσει να βαλει καινουρια θεμελια. Το οτι μετα απο 4 χρονια συνεχομενης πτωσης υπαρχουν ακομα τετοια σκουπιδια πολιτικοι, κματοσκυλα, συνδικαληστες, σωματεια, φοροι χωρις αντικρυσμα, δειχνει και το κατα ποσο θα αλλαξει η κατασταση.
Μην τρεφεται ελπιδες λοιπον οτι με το αν αλλαξουμε εμεις καποιες συνηθειες θα αλλαξει και το κλιμα. Ειναι πολυ ρομαντιες αυτες οι σκεψεις. Το μονο που μπορει να αλλαξει, ειναι να τα εχουμε λιγο καλυτερα με τον εαυτο μας, ενω ωρες ωρες, θα σκαμε, βλεποντας ολους τους υπολοιπους να γραφουν στα @@ τους αυτα που προσπαθουμε εμεις να κανουμε.
Οπως ξαναειπα, γραφτε στα @@ σας τα παντα και κοιταξτε το καλο σας, χωρις να επιβαρυνετε τον διπλα. Οπως εστρωσε ο καθενας, ετσι θα κοιμηθει κιολα. Οχι αλλες χαρες, οχι αλλη συγχωρεση, οχι αλλη αναβολη. Καθενας τις ευθυνες του και τπτ αλλο.
Οι γεροι τι φταινε ρε Θωμα;
Ασπρα μαλια και χερια που τρεμουν.
Εχω κατεβει στους δικους μου στη Μοναμβασια, βλεπω μπροστα μου δυο ανθρωπους τρομαγμενους να υπολογιζουν τα ευρω και τη συνταξη αν φτανει για τα φαρμακα και τους φορους.
Μια ζωη δουλεια, με κανανε ανθρωπο, φτιαξανε τη δικη μου ζωη.
Γιατι να τους παρει η μπαλα;
Δεν μπορουμε να δωσουμε λυσεις χωρις να πληγωσουμε τους αλλους;
Που οδηγει αυτος ο μηδενισμος;
Εσενα αν ο πατερας σου ηταν συνταξιουχος και ο μισθος σου εφτανε μονο για να ζησεις, πως θα ενοιωθες;
Περηφανα νειατα, τιμημενα γερατεια ελεγε ο μακαριτης.
Που πηγαν και τα δυο αραγε;
Τα χασαμε στο δρομο ε;
Υπαρχει διπλα μας κοσμος που ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ και αν φυγει η πριζα θα φυγει και η ζωη απο το κορμι του.
Το εχετε παρει χαμπαρι αυτο οταν λετε αυτη τη μαλακια "τραβα την πριζα" η το "σταχτη να γινει" ;
Τραβα την πριζα απο ποιον Θωμα;
Απο τη μανα μου;
Οχι φιλε.
Λαθος.
Της αφιερώνω κι αυτό εξαιρετικά...
Jus wanna own dis raunchy bitch so bad.Παράθεση:
Τα μ**νάκια
Μ**νάκια φλογισμένα σαν τα ρόδα σαν του νεοφούρνιστου ψωμιού τη θραψερή ζεστοβολιά
Μες στα τρεμόπαχα μεριά σας που ονειρεύεστε νυχτιές οργιακές παρθενικά μ**νάκια, αργοσαλεύουν τα χειλάκια τα χνουδωτά! Σαν γαρούφαλων ανεμόσειστα φυλλάκια
Σαν στοματάκια διψασμένα από ποια δίψα; Και κάπου κάπου αργοκυλά στων διακαμένων σας χειλιών την άκρη της βαρβατίλας καυλομύριστο ένα δάκρυ!
Κώστας Βάρναλης
Δεν σε πιανω θειο.
Ο καθενας τραβαει το σταυρο του. Φταις εσυ για αυτο που βιωνουν οι γονεις σου? Αν μπορεις να βοηθησεις, δεν θα βοηθησεις?
Αυτο που λεω, ειναι αντι να προσπαθουμε να αλλαξουμε τον κοσμο που δεν αλλαζει, να επικεντρωθουμε σε αυτα που μπορουμε να κανουμε για εμας και τους δικους μας.
Που διαφωνεις σε αυτο??? Θεωρω ηλιθιο πλεον να προσπαθεις να δωσεις γνωση και σκεψη στον διπλανο ηλιθιο που δεν μπορει να καταλαβει το ποσο κανει ενα και ενα, η γιατι πρεπει τα εσοδα να ειναι στην χειροτερη με τα εξοδα, η το οτι δεν πρεπει να ειμαστε ετσι, αλλα ετσι.
Νυσαφι πια, οποιος θελει να προβληματιστει και να κανει και μια αυτοκριτικη στο τελος, ας την κανει. Ιδανικα, αν μπορει, να αλλαξει και καποιες συνηθειες. Το θεμα δυστηχως ειναι, τοι για να βαλουμε μυαλο πρεπει πρωτα να την παθουμε.
Το τραβα την πριζα μονομερος με βρισκει συμφωνο, ετσι ωστε ολα αυτα τα καθικια να πανε με αδειες τσεπες σπιτια τους. Απο την αλλη, θα ειναι και αδικια για ολους τους υπολοιπους. Γι'αυτο και δεν μπορω να πω συμφωνω. Αν μπορουσε να γινει επιλεκτικα, θα συμφωνουσα με τα 1000.