Σωστό και αυτό.
ξεχασα να το αναφέρω.
Αυτό ακριβώς έκανε ο μάστορας σε εμένα.
Πήρε τα part numbers πάνω από τα μπεκ και πέρασε με το διαγνωστικό στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου.
Printable View
Τα μπεκ δυστηχώς τα δίνει η Bmw.
Μου κάνει εντύπωση. Θα το κοιτάξω και αλλού.
Κατσε με μπερδεψες.. Ο αισθητηρας λεγεται NOx, δεν εχει σχεσηωμε οξειδια του αζωτου....?
Και εκτος απο αυτο, η βενζινη εχει πολυ χαμηλη περιεκτικοτητα σε θειο ( <0.1%).
Το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να παιξεις με το λαδακι για να αδρανοποιησεις το θειο. Χαμηλη περιεκτικοτητα σε θειο, λαδι με χαμηλο ΒΝ. Ετσι δεν ειναι?
Έεετσι ακριβώς! (Και ας μην κατάλαβα τίποτα :shok: ! ! ! !)
Το σφάλμα εμφανίζεται ως: 30EA DENOX CATALYTIC CONVERTER, SULPHURIZED
Με το διαγνωστικό σου βάζει το αυτοκίνητο σε mode "DeNOx" ας μου επιτραπεί να το πω έτσι.Τη διαδικασία την ονομάζουν "αποθείωση" (εσφαλμένα ίσως,δεν ξέρω/δε με απασχολεί ιδιαίτερα ). Λεπτομέρειες ακριβώς δε γνωρίζω για το τί κάνει η όλη διαδικασία, οπότε παραπάνω δε μπορώ να σε βοηθήσω
Σου εχουν απαντησει κι αλλοι απ'οτι βλεπω τωρα...και είναι ότι σου ειπα !
Αν ηταν και τακτικος πελατης ο φιλος σου, μπορει και αναλογα με το τι παρτιδα φοραει (χρονολογια) να το ''εξαντλησει'' το θεμα στο επισημο συνεργειο που μου ανεφερες...παντα με τροπο όμως !!!!
Κύριοι την βοήθεια σας......
χθες πήγα στο ζαχαροπλαστιο. ....
Δεν έσβησα το αυτοκίνητο επειδή θα έκανα 10 δευτερόλεπτα. ...
Καθώς το χάζευα ενώ έβγαινα βλέπω ότι στα πίσω φώτα ανάβουν και τα στοπ, να τονίσω ότι το αμάξι έχει στοπ με κλίμακες, τώρα μαζί με τα πορείας ανάβουν και τα στοπ στην χαμηλή κλίμακα (βλέπετε φώτο)
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό?
....λογικα αυτοι που εβαλαν την μεμβρανη ειχαν βγαλει τις φισες και τα φωτα......ισως κατι δεν πηγε καλά στην επανατοποθετηση.:original: