οχι λεω αυτο:https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...8&pageNumber=1
Printable View
Φιλε μου Μ Ροwer Τελικα εισαι Ανεπαναλιπτος Εχω ψαξει και Τελικα διεπιστωσα σε φεραρι - λαμπο στα 50.000χιλιαδες και καθε 50.000χιλιαδες χιλιομετρα οταν αυτα τα αυτοκινητα τα οδηγας στα κοκκινα επιδει ειναι πολλυστροφα σε εξτρεμ σπορτ οδηγηση ο ιδιος ο κατασκευαστης δικαιολογει και συνηστα αλλαγει ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΩΝ ξερεις ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?????
Αλλη δουλεια δεν ειχαμε καθε τοσο αυτα θα αλλαζαμε.
Φαντασου και πιος θα τα πιασει αυτα τα αμαξια φυσικα η φιμες φεραρι η λαμπο θα κοψει κ-λους αφου ειναι μονοπολια σ'αυτα τα αμαξια κανεις αλλος δε ρισκαρει να τα πιασει.
και ακομα στο δικο μου ενα πλανιαριζμα κεφαλλων με την αλλαγη φλαντζων και ολο το σερβις θα ναι κανα 4σαρι και βαλε φαντασου εκεινων που ειναι μονοπολια, βεβαια αυτη δε θαχουν με λεφτα προβλημα.
ΟΠΟΤΕ //Μ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ:original::original:ΧΑΙΡΕΤΩ.
Τεχνικά χαρακτηριστικά (στα αγγλικά) και φωτογραφίες με μεγάλη ανάλυση για το αρχείο σας!
https://www.desktopmachine.com/press...M3_GTS//18726/
λεπόν εχουμε και λέμε...
εχθές το βράδυ πήρα και διάβασα το evo το περιοδικό.....
είχαν αφιέρωμα που λέτε στα 25 χρονάκια του σήματος που με στοιχειώνει απο μικρό παιδί...
σαν αρχή όμως στο άρθρο είχε την παρουσιασή του GTS......:whistle:
ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να δικαιολογήσει την απουσία του csl το οποίο και ήταν μέσα στο γκαράζ της πίστας χωρίς να δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστούν επι τόπου και τα 2 extreme οχήματα της εταιρείας...λάθος της BMW αυτό....είπε λοιπόν ο τύπος οτι εντάξει καλό είναι φοράει ανάρτηση ρυθμιζόμενη ( μπορείς να την βρείς και στο εμπόριο ) μεγάλα φρένα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ( μπορείς να τα βρείς και στο εμπόριο) αλλά.....
αλλά είναι βαρύ πολύ βαρύ για αυτό που υποτείθεται οτι είναι...
στρίβει καλά είναι γρήγορο το κιβώτιο είναι πιο επιθετικό αλλά χωρίς feeling...γενικά το αμάξι είναι καλό αλλά όχι τοσο όσο τιμολογείται απο την bmw....θα έπρεπε να φτιάξει πάνω απο 1000 κομάτια να ρίξει την τιμή πολύ και τότε ναι θα ήταν κατι που θα άξιζε...στην τιμή όμως αυτή συγκρίνεται απευθείας με κατασκευές του weisach.....πολύ μα πολύ κακό πράγμα αυτό γιατί εκεί το GT3/GT3 RS απλά κυριαρχούν χωρίς αντίπαλο...
αυτά είναι λόγια του δημοσιογράφου τα οποία και εγω είχα πεί νωρίτερα...
μετά είχε συγκριτικό Μ3 sport evo Ε30, Μ3 Individual Imola E36, M3 CSL, M3 e92 competition package....
δεν μιλάμε για το 30αρι...εκεί κλάμα ολα τα άλλα....ΟΜΩΣ το csl το ρημάδι φόραγε ανάρτηση ( intrax ) και φρενα ( ap racing thumb ) ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ συν οτι φόραγε κανονικά λάστιχα και όχι psc....
είπαν συγκεκριμένα ( δεν το λέω αυτούσιο ) "είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις στον δρόμο που σου θυμίζει αγωνιστικό. Ο τρόπος που το SMG αλλάζει ταχύτητες στο S5-S6 σου παίρνει τα μυαλά και το feeling απλά ανεπανάληπτο....ακόμη και το Ε30 μένει πίσω απο το csl με μια ανάρτηση και ενα σετ φρένα σε όλα...."
το Ε92 βέβαια δεν ήταν το GTS αλλά και πάλι νομίζω οτι το ίδιο θα γραφότανε....
να ζητήσω συγνώμη για όσους ήθελαν το gts υπερτούμπανο...και γω το ήθελα να είναι...πραγματικά...αλλά μας τα κάνανε μαντάρα οι κύριοι κύριοι.....
υ.γ. που ήταν το csl στην ισπανία να δούμε τι και πώς τα 2 τουτού?????????????????????????????????????? ?????:thumbsdown:
υ.γ.2 είχε και ενα μικρό άρθρο για το GT2 RS....ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ:worthy::worthy::wub:
Όντως απογοήτευση.Πιστεύω όμως ότι όλο και θα αρχίσουν τα "ξαλαφρώματα" οι βελτιωτές,οπότε θα μεγαλουργήσει και αυτό :D
Κατσε ρε να δω ποτε θα ερθει το περιοδικο εδω και θα σας πω. Αγγλικο άρθρο?
Ειναι οντος οι ζαντες βαμενες οπως οι δικες μου?
Η αναρτηση η δικια μου ειναι AST ομως...
Τωρα για να πάμε και στα του GTS, η αληθεια να λεγεται οταν το CSL βγηκε στην παραγωγη, (διαβασα και ενα συγριτικο στο νετ προχθες) εριχνε στην τοτε 996 GT3 σε ολους σχεδον τους τομεις και σε χρονους στο μεταξυ τους συγκριτικο τεστ σε δυο πιστες. ( θα προσπαθησω να το βρω)
Μηπως το GTS εχει πιθανοτητες απεναντι στην 997 GT3 ????
Δεν νομιζω...