Λογικά πρέπει να πήρες την ανανεωμένη έκδοση με το live cockpit plus. Είναι για παραγωγής μετά τον Ιούλιο. Και εγώ συμφωνώ ότι σε αυτά τα λεφτά είναι τίμια πρόταση. Σε λίγο κλείνω χρόνο εγώ...
Printable View
Δεν ξέρω ποιο είναι το Live cockpit plus, πάντως το αυτοκίνητο δεν έχει navigation και ούτε κάνει mirroring με android μόνο με iPhone δουλεύει ( απαράδεκτο ). Υπάρχει το android auto το οποίο όμως από ότι βλέπω δεν θα δουλεύει Ελλάδα. Αυτό που βλέπω στις παρουσιάσεις στο You Tube για να τα βάλεις στο αυτοκίνητο η τιμή θα φτάσει στο θεό και εκτός αυτού πρέπει να γίνει παραγγελία το αυτοκίνητο.
Δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως το infotainment system έχουν πρόβλημα στην BMW.
Πιστεύω αυτήν την βδομάδα θα μου το φτιάξουν. Το apple car play είναι σίγουρο πως δουλεύει στο i drive 7 .
Το πρόβλημα είναι πως εγώ apple δεν θέλω να βλέπω και τα android μου έχουν πρόβλημα.
Το apple car play είναι για τα τηλέφωνα Apple, για τα Android υπάρχει το android auto. Διαβάζοντας σε διάφορα site κατάλαβα πως το android auto δεν θα υποστηρίζετε στη Ελλάδα.
https://www.insomnia.gr/forums/topic...-κανείς/
Παιδια νομιζω οτι android auto και apple play εχουν μονο οι εκδοσεις με τις οθονες.Η Bmw ανεβασε ενα βιντεο στο youtube που το προμονταρει.
Τα καινούργια μοντέλα έχουν όλα οθόνες άλλα δεν είναι όλες οι δυνατοτητες (προγράμματα) ξεκλείδωτες, πρέπει να πληρώσεις πολλά χρήματα για να μπορείς να κάνεις χρήση όλων των δυνατοτήτων του οχήματος.