Οποιαδηποτε δηλαδη εστω και ελαχιστα λειτουργικη αναβαθμιση
θα ταν "κενη και ματαιοδοξη" σε σχεση με οποιαδηποτε εμφανισιακη αλλαγη με σκοπο το φαινεσθαι και μονο αυτο;!; :th_Laie_67-1:
Σε ποιο συμπαν ακριβως;
Ν.
Printable View
Χεχε,φιλε Πανο ευχαριστω! :D
Οκ,ειμαι συζητησιμος,αλλα πρεπει να ξεκαθαριστει πιστευω ενα πραγμα:
Οταν πχ αποφασισω να κανω κατι στ αμαξι μου που καποιος αλλος (εσυ,καποιος admin ή οποιοσδηποτε τεσπα)
δεν το βρισκει ωραιο περιμενω ν ακουσω και αρνητικα σχολια.Και ****** να με πουν και καγκουρα κτλ κτλ.
Δεν εχω κανενα κομπλεξ,ουτε θα κλαφτω σε καποιον να σβηστει το ποστ,
ουτε θα αρχισω τα κατεβατά να δικαιολογησω την αποψη μου/το γουστο μου,ουτε θα τον βρισω σε τελικη αναλυση.
Ομοιως περιμενω (μαλλον αδικως) να κανουν και οι αλλοι.
Επομενως δεν εχω προβλημα να συζηταω βασικα οτιδηποτε.Επιχειρηματα εχω..
Το γραψα καθαρα!Ελπιζω να πανε ολα καλα και να το καμαρωνει το BMW του ο φιλος οπως πραγματικα το χε στο μυαλο του!
Αντε να δουμε και φωτο! Οπως και να το κανεις ενα Μ3 εμφανισιακα ειναι ακριβως οπως θα πρεπε! Ουτε υπερβολικο,ουτε ασχημο υπο καμμια εννοια!
Ν.
Αλλαγη σχεδιων τελικα.
Τα πραγματα τα πουλαω σιγα σιγα,
πωλειται και το αυτοκινητο
( https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3438 )
με στοχο, αρχες του 2011 να παρω ενα Μ3 Ε46 γνησιο, να ησυχασει το κεφαλι μου απο μοντιφες και τετοιες ανοησιες..!
Εχω καποια πραγματακια, που ισως να θελει καποιος απο εσας, οπως
-DVD οθονη 1 din ελαφρως μεταχειρισμενη (kenwood kvt 522)
-footrest M3 γνησιο
-τελικος ενισχυτης sony + 12' subwoofer macrom audio
-Εσωτερικος φωτισμος HELLA για Ε46 (κεντρικη πλαφονιερα 3 κουμπια, και οι πισινες με κουμπι)
-προφυλακτηρας γνησιος Μ3 Ε46 με Parctronic
-φτερα Μ3 Ε46 γνησια με γριλιες και την φασα με το φλασακι
-σχεδον καινουργια ρυθμιζομενη αναρτηση D2 RS( Mε 1900χλμ)(https://www.car.gr/parts/view/833967/)
πληροφοριες με πμ
οπως τελειωνει το μανησιο καζανι εχει δυο σωληνες αποληξει για να βγει μεσα απο το προφυλακτιρα θα πρεπει να τραβιξει σωληνα απο την αριστερι απωληξη του σιλανσιε δηλαδη να ανοιξει τρυπα στην σωληνα και να σου βαλει σωληνα 10 ποντους περιπου θα καθεται καλα αν προσεξει ο μαστορας αλλα δεν θα βγαζει καλο ηχο καλυτερα να πονταρεις πατωμα και να βαλεις το μαμησιο καζανακι του M κατα την γνωμη μου
παιδια πριν αλαξω το πατωμα και αλαξω εξατμιση ειχα το εν λογω συστημα!
βγαζει απαισιο ηχο και η μια αποληξη ειναι πιο λερωμενη απο την αλλη
πραγματικα για εμενα δεν αξιζει!
ασχετο βεβαια μιας και ο φιλος αποφασισε να παρει γνησιο Μ3!
Σαν κατοχος Μ3 θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις!!! Μονο τα τελη φιλε μου θα ειναι 1000Ε το χρονο και το εισοδημα σου τουλαχιστον 15000 ευρω το χρονο!!! Και λιγα λεω!!!
Επισης ευχομαι να μπορεσεις να το δωσεις το εργαλειο σου αλλα λιγο δυσκολο τετοια εποχη!!! Σου ευχομαι τα καλυτερα thumb
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!
Ειχα σκεφτει να το κανω εξωτερικα Μ3 οπως γνωριζετε γιατι το φουσκωτο ειναι το ονειρο μου..! Ειχα καποιες σκεψεις γιαυτο ομως γιατι δεν ηθελα να το κανω τροπετο με κοψιμο φτερων και πατωματος για να κουμπωσουν πανω οι λαμαρινες.Οποτε μετα απο ψαξιμο και ωριμη σκεψη αποφασισα να μην το κανω look Μ3,με τα λεφτα αυτα θα μπορω ανετα να βαλω ενα δυνατο μοτερ..
Μετα σκεφτηκα, πως θα μπορουσα να βαλω τον S54 Μ3 στο κουπε μου με 2μπουκο πισω, με ενα απλο M-pack εξωτερικα..χωρις φρου φρου και αρωματα..σπαρτιατικο.
Ρωτησα απο εδω,ρωτησα απο κει, εψαξα στο internet, και αυτη η μετατροπη απαιτει παλι το κοψιμο του πατωματος, προκειμενου να δουλεψει 100% ο κινητηρας...! Οσους ρωτησα, μου ειπαν οτι ο συγκεκριμενος κινητηρας ΔΕΝ δουλευει σωστα με ενα απλο 2μπουκο πισω θελει το καζανι του Μ3...ακομα και στο internet που εψαξα,οτι κουπε μετατροπη σε Μ3 βρηκα,(χωρις φουσκωματα απαραιτητα)ολα ειχαν κοψει πατωμα για εξατμιση.
Μετα λεω,αμα ειναι να το δωσω,να παρω ετοιμο Μ3...το σκεφτηκα..το ξανασκεφτηκα, μου ηταν δυσκολο να δωσω ενα ατρακαριστο-καλοδιατηρημενο-full extra-με καινουργια πραγματα πανω 318,και να παρω ενα Μ3,που θα ειναι σιγουρα πιεσμενο και δεν ξερω και εγω τι αλλο...+ τα 1000ευρω για σημα + την εφορια για τοσα κυβικα...
Οποτε η τελευταια λυση (που εκει κατεληξα μετα απο πολλη σκεψη παντα) ειναι να κρατησω το 318, να το κανω 330,και να του βαλω κομπρεσσορα οπως εχουν κανει οι περισσοτεροι εδω μεσα(Βασιληηηη θελω βολτααα :rally:)..τωρα ειδικα που εχουν πεσει οι τιμες των 3λιτρων..
Ξερω με ολα αυτα σας ζαλησα, αλλα το σκεφτηκα παρα πολυ καλα με τη σειρα ετσι οπως σας τα λεω για να φτασω στην τελικη αποφαση..