Αυτό θα κάνω αύριο και θα τα πούμε. thumb
Printable View
Λοιπόν τα ίδια φώτα με τα δικά μου.....
....το μόνο που χρειάζεται για να μη βγάλουν ενδείξη καμμένης λάμπας, είναι ένας μετασχηματιστής ρεύματος από 220V σε 12V και τέλος. Ούτε ψύχτρες, ούτε ψηλές θερμοκρασίες, ούτε λαμπάκια στο πορτ-μπαγκαζ να κρέμονται...
Έχει κανένας να συστήσει μερακλή ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων να πάρει δυο μετασχηματιστές και τους τοποθετήσει?
ΥΓ: Ευχαριστώ τον 'Nick M3' για τις πληροφορίες!!!
Λοιπόν θα ήθελα να ενημερώσω ότι το θέμα μου με την ένδειξη καμμένης λάμπας με τα νέα μου LED επιτέλους λύθηκε !!!!!!
Δηλαδή, τι αντιστάσεις, κοντρα στις αντιστάσεις, λαμπάκια 5W στο πορτ μπαγκάζ να κρέμονται, μετασχηματιστές, δε θυμάμαι και γω τι άλλο διάβασα σε αυτές τις 10 σλδς....
Ένα ΜΕΓΑΛΟ thanks λοιπόν πηγαίνει στο Δημήτρη τον Σκανδάλη που έκανε τα μαγικά του παρέα με το laptopάκι του σήμερα και χωρίς ΚΑΜΙΑ άλλη παρέμβαση στο αυτοκινητάκι μου, έσβησε τη 'δήθεν' βλάβη.
Α και που είχαμε τη τιμή να διορθώσουμε τις γρατζουνιές και να βάψουμε το σποϊλεράκι στο πανέμορφο ΤΕΡΑΣ του (που κάποιος ασυνείδητος τού προκάλεσε :D ).
Ξέχασα να συμπληρώσω το πιο σημαντικό, ότι κανείς δεν είχε τη παραμικρή ιδέα πως να το φτιάξει και όλοι είχαν προτείνει τις αρχικές λύσεις / κόψιμο καλωδίων / πατέντες κτλ....
Δηλαδή τι έκανε Κώστα; Πες μας...:thanks:
Καταρχην θελω να ευχαριστησω τον Κωστα για τα καλα του λογια...Εγω απλα εκανα πραξη οτι του ειπα...και οπως επισης για την επισκευη των γρατζουνιων του σποιλερ μου απο καποιον ασυνειδητο...:hystericalbs1: Και να φανταστειτε οτι αυτος ο ασυνειδητος εξακολουθει να κυκλοφορει εξω,αναμεσα μας...:th_Laie_67-1:
Να φανταστω έγινε κάποιος προγραμματισμός στο LCM?
Νομίζω πως αυτό έκανε ο Δημήτρης μέσω του GT1. Μου έκανε πάντως εντύπωση πως το αυτοκίνητο 'αναγνώρισε' τα aftermarket LED έτσι απλά (δε μιλάμε για μαμά led). Σε γνωστή ελληνική αντιπροσωπεία, αλλά και σε ξένα φόρουμ λέγανε για αλλαγή πλακέτας και διάφορα άλλα τέτοια...
Ναι δεν είναι τόσο περίεργο...Αν δέχεται κάποιο προγραμματισμό λογικά το check του αυτοκινήτου θέλει λιγότερα watt στη συγκεκριμένη παροχή οπότε οτι και να βάλεις απλά του είναι οκ...
Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα...:)
Δημήτρη για πες,όντως με προγραμματισμό στο LCM το έλυσες?ή με κάτι περαιτέρω?