Αρχικό μήνυμα απο gyiama
ΥΓ υποψην αντιστασεις 5w πρεπει να βρουμε με ψυκτρα οπως στις φωτογραφιες η πορσελανινες!!!!η θερμοκρασια που ανεβαζουν ειναι αρκετα μεγαλη και προσοχη μην ακουμπανε πανω σε καλωδια κλπ!!
Σήμερα έψαχνα να βρώ αντιστάσεις με ψύκτρες (μου είπαν ότι υπάρχουν σε 50w-6Ω),αλλά μόνο παραγγελία. Μήπως ξέρετε εσείς κανένα μαγαζί που έχει;
Αυτή που είχα βάλει ηταν πορσελάνινη και έκαιγε...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
αν θελεις μπορεις να τις παρεις απο ιντερνετ που ειναι και πολυ φθηνες 5ε αν θυμαμαι καλα αλλιως θα δω μηπως μπορω να βρω εγω απο εδω καπου
https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=512469
βοηθαει καθόλου αυτή η πατέντα?
αν ο εγκεφαλος θελει να δει καταναλωση ισχυος συμφωνω οτι επιβαλεται παραλληλη συνδεση.αν θελει να δει πτωση τασης επιβαλεται συνδεση σε σειρα.
Στη προκειμενη περιπτωση το προβλημα ειναι τα watt.Αρα η συνδεση παραλληλη για να αυξησουμε τη καταναλωση ρευματος -ισχυος χωρις πτωση τασης.
Η ''πορσελανινη'' αντισταση λεγεται βατικη και δε συντρεχει λογος για ebay. Ειναι φθηνη κι εδω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kplc16 : 25-03-10 στις 21:32
δεν εχω πει κατι διαφορετικο απο αυτο που λες......αλλα δυστυχως οι πορσελανινες(βατικες)ανεβα ζουν πολυ μεγαλη θερμοκρασια με κυνδινο οτι ακουμπισει πανω τους να υπαρξει περιπτωση να καει κλπ ακομα και εμεις αν την ακουμπισουμε καταλαθος μπορει να παθουμε εγκαυματακι!!!!γι αυτο θελουμε με ψυκτρα
Μου ήρθαν οι αντιστάσεις με ψύκτρες :
η συσκευασία :
η αντίσταση:
Εβαλα την μία μου έσβησε την ένδειξη στο obc, αλλά η θερμοκρασία που ανέβασε ήταν μεγάλη, ζεμάταγε. Μήπως εαν βάλω και τις δύο δεν έχουν τόσο μεγάλη θερμοκρασία;
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...