ποιο να ειναι αυτοι αραγε?
το μονο λαθος που εκανε ο λαντεν ειναι αντι για τους πυργους επρεπε να τα ριξει και τα 2 στο λευκο οικο να τους παρει ολους μαζι
Printable View
το ένα το αεροσκάφος δεν πρόλαβε ρε μήτσο...υπάρχει και σχετική ταινεία με το τι έγινε
στο αεροσκάφος που είχε κατευθυνσή για τον λευκό οίκο...
Με βάση τους νόμους της φυσικής, τους οποίους ευτυχώς δεν ψήφισαν οι άνθρωποι, αλλά η ίδια η φύση:
1)Ένα αεροπλάνο δεν εξαυλόνεται.
2)Ένα αεροπλάνο που πέφτει στον 100τόσο όροφο δεν ρίχνει μεταλλινό ουρανοξύστη απο τα θεμέλια.
Σχόλια:
1) Ποιος μπορεί να πίστεψε ότι απο ένα τέτοιο αεροπλάνο δεν έμεινε ούτε πτερωτή απο την τουρμπίνα?
2) Δλδ αν δεν είναι έτσι οι ελεγχόμενες κατεδαφίσεις, τότε πώς είναι?
3) Ήμαρτον!
Υπαρχουν πολλα "αλλα και αλλοι παραγοντες" που θα μαθουμε την μιση/αληθεια οταν περασει το χρονικο διαστημα του ισχυει για ανακοινωσεις.....
Και όμως μπορεί. Όχι λόγω της σύγκρουσης, αλλά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν, αφού έπιασε φωτιά μεγάλης έκτασης μετά τη συγκρουσή.
Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, λοιπόν, έλιωσαν οι υψηλής αντοχής χάλυβες του σκελετού του κτηρίου, και δεν μπορούσαν να φέρουν το βάρος των από πάνω ορόφων. Όταν λοιπόν, οι πάνω όροφοι κατέρρευσαν, πήραν παραμάζωμα και τους κάτω. Αν το κτήριο έπεφτε λόγω της σύγκρουσης, αυτό θα γινόταν αμέσως, και σίγουρα όχι κάθετα στο έδαφος!
:cheers:
Ειδικός δεν είμαι, ούτε μπορώ να πω να πω οτι ξέρω τι έγινε. Ειδικοί που το έχουν αναλύσει έχουν πει διάφορα "περίεργα". Απλά εμένα μου μοιάζει για κατεδάφιση. Αν δεις στο βίντεο το κομμάτι του ουρανοξύστη πάνω απο το σημείο πρόσκρουσης οταν κόπηκε πήγε να φύγει στο πλάι, αλλά όχι τελικά έπεσε κάθετα και πήρα μαζί του μέχρι και το ισόγειο(που λέει ο λόγος):whistle:
https://www.youtube.com/watch?v=qhyu...eature=related
Σόρρυ για το οφ.
Το ότι δεν έγειρε προς το πλάι αλλά κρατήθηκε μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Κατ' αρχάς στα κτήρια αυτά το πιο άκαμπτο τμήμα είναι ο πυρήνας (ανελκυστήρες - κλιμακοστάσια), ο οποίος σίγουρα τα συγκράτησε και κατά την πτώση. Όσο για τις δήθεν εκρήξεις που σημειώνονταν στους κάτω ορόφους καθώς κατέρρεε, είμαι 100% σίγουρος πως ήταν τζάμια που έσπαγαν από την πίεση του αέρα καθώς οι πάνω όροφοι καταπλάκωναν τους κάτω.
Πάντως, όσοι έχετε δει σειρές όπως 'Seconds from disaster' ή 'Why planes fall', θα έχετε συνειδητοποιήσει πως ένα αεροσκάφος πράγματι εξαφανίζεται όταν τα συντρίμια του καίγονται επί ώρες. Πόσω μάλλον τα συγκεκριμένα αεροσκάφη τα οποία ήταν γεμάτα καύσιμο. Θυμηθείτε το Concorde που έπεσε το 2000 στη Γαλλία λίγο μετά την απογείωση.