Επιστροφή στο Forum : Κλοπή BMW X6...
Καλησπέρα παιδιά,
Ελπίζω να μην ποστάρω σε λάθος μέρος. Εκλάπη το αυτοκίνητό μου και εμένα. Μια bmx X6 diesel μαύρου χρώματος από την περιοχή των βορείων προαστίων. Ευτυχώς ασφαλισμένο για ολική κλοπή. (Διάβαζα αντίστοιχες εμπειρίες και δεν περίμενα ποτέ να τύχει και σε εμένα αυτό...)
Το δήλωσα στην αστυνομία και στην ασφαλιστική φυσικά. Να έχω ελπίδες? Μου είπαν ότι σε κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων ασχολούνται επαγγελματίες και δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό να βρεθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούν αυτά τα $%@#$%^@# κυκλώματα και γιατί είναι τόσο δύσκολο για τις αρχές να τους σταματήσουν. Πραγματικά δεν ξέρω...Τα αντικλεπτικά συστήματα της bmw δεν θεωρούνται top? Σαν να είχε κλειδί ο κλέφτης και έφυγε σαν κύριος...Πως γίνεται αυτό?
Κάποιος με αντίστοιχη εμπειρία? Υπήρξε θετική εξέλιξη?
Πρέπει να το δηλώσω στην ΒΜW? Καταχωρούν μήπως τον αριθμό πλαισίου από εκεί?
Όσον αφορά την άδεια κυκλοφορίας και τα τέλη (και γενικότερα θέματα εφορίας)? Πρέπει να κάνω και για αυτά ενέργειες?
p.s. Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου johnder58@gmail.com
δυστυχως η κλοπη των πολυτελων αυτοκινητων δυσκολα εχει αισιο τελος για τον ιδιοκτητη.
το θετικο για εσενα ειναι οτι το εχεις ασφαλισμενο.
εδω στη θεσσαλονικη θα εχουμε το νου μας αν δουμε κατι,αν και το πιο πιθανο ειναι να εχει φυγαδευτει απο τη χωρα η να ταξιδευει...σε τευχη(σε ανταλλακτικα δηλαδη.)
αδεια κυκλοφοριας απο οσο ξερω δεν σου επιστρεφουν το αναλογουμενο ποσο.απο την ασφαλεια θα εισπραξεις το ποσο της αποζημιωσης,το οποιο θα πρεπει να το δεις και με το δικηγορο σου,διοτι οι ελληνικες ασφαλιστικες σε ζητηματα ολικης κλοπης ειναι ιδιαιτερα εξονυχιστικες και ταυτοχρονα προσπαθουν να κερδισουν σε απιστευτα σημεια.
λυπαμαι για τη κλοπη.
και μη στεναχωριεσαι
Σε περιπτωση που στεναχωριεσαι, να μην.
Σχετικα με την ασφαλεια τωρα.
Ποσο καιρο ειχες το αυτοκινητο? ειχες κανει αναπροσαρμογη στο ασφαλιστηριο ?
Κωνσταντίνος
07-09-11, 15:57
Τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου τα έχεις όλα ;
Ελπίζω πως ναι (εννοώ να μην έχεις χάσει κάποιο), γιατί θα έχεις προβλήματα με την ασφαλιστική.
Όσο για την αντικλεπτική προστασία που ρωτάς, απλά δεν υπάρχει. Αν θέλουν να το πάρουν, απλώς θα το κάνουν.
Εύχομαι να βρεθεί και σε καλή κατάσταση.
@Ntinos
Πως να μην στενοχωριέσαι ρε γμτ..
2 χρόνια το είχα. Έκανα μια αναπροσαρμογή πέρυσι στο ασφαλιστήριο. Κοιτάνε αυτό ή κοιτάνε την τρέχουσα αξία?
@ Κωνσταντίνος
Το πρώτο που κοίταξα. Έχω και τα δύο. Ευτυχώς.
Έχει κάποιο νόημα να το δηλώσω στην ΒMW πιστεύετε?
Δεν ξερω απο ασφαλειες, αλλα λογικα πρεπει να αποζημειωθεις βαση αυτου που πληρωνες (που γραφει το ασφαστηριο)
Φυσικα, μακαρι να το βρεις και να μην μπλεξεις πουθενα !
Dimitra Gk
07-09-11, 16:22
Καλησπέρα παιδιά,
Ελπίζω να μην ποστάρω σε λάθος μέρος. Εκλάπη το αυτοκίνητό μου και εμένα. Μια bmx X6 diesel μαύρου χρώματος από την περιοχή των βορείων προαστίων. Ευτυχώς ασφαλισμένο για ολική κλοπή. (Διάβαζα αντίστοιχες εμπειρίες και δεν περίμενα ποτέ να τύχει και σε εμένα αυτό...)
Το δήλωσα στην αστυνομία και στην ασφαλιστική φυσικά. Να έχω ελπίδες? Μου είπαν ότι σε κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων ασχολούνται επαγγελματίες και δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό να βρεθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούν αυτά τα $%@#$%^@# κυκλώματα και γιατί είναι τόσο δύσκολο για τις αρχές να τους σταματήσουν. Πραγματικά δεν ξέρω...Τα αντικλεπτικά συστήματα της bmw δεν θεωρούνται top? Σαν να είχε κλειδί ο κλέφτης και έφυγε σαν κύριος...Πως γίνεται αυτό?
Όσον αφορά την άδεια κυκλοφορίας και τα τέλη (και γενικότερα θέματα εφορίας)? Πρέπει να κάνω και για αυτά ενέργειες?
p.s. Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου johnder58@gmail.com
Λοιπον....νοεμβριος του 2009 εκλαπηκε απο το σπιτι μας ενα cadillac srx με τα κλειδια οτυ τα οποια παρθηκαν μεσα απο το σπιτι.αρχικα,θελω να σου πω,ελεγξε αν εχεις ολα τα κλειδια του Χ6 σου,στη συνεχεια αν υπαρχει καποια πορτα παραβιασμενη που δεν την αντιληφθηκες και τελος απ'οτι θα σου πει η ασφαλιστικη σου να επιμεινεις τουλαχιστον για συν 1/3 της τιμης,μη σου πω 1/2.οσο για το αν βρεθει δεν υπαρχει τετοια ελπιδα,οσο κ αν σε στενοχωρει,γιατι πολυ απλα αυτη τη στιγμη 1000% βρισκεται εκτος συνορων κ αυτο ειναι απο εγγυρες πηγες,που ως συνηθως καταληγουν η σκοπια η βουλγαρια.γινεται αλλαγη πλαισιου κ χαρτιων,επιστρεφονται ελλαδα η πηγαινουν ιταλια η τουρκια κ πωλουνται ως μεταχειρισμενα.οσο για ανταλλακτικα αποκλειεται.αυτα....κ κουραγιο.....τα ζησαμε κ ειναι δυσκολο....
Έχει κάποιο νόημα να το δηλώσω στην ΒMW πιστεύετε?
Δυστηχώς κανένα απολύτως...:thumbsdown:
Κουράγιο φίλε...Μακάρι να βρεθεί...
Καλησπέρα παιδιά,
αντιγραφο απο το βιβλιο συμβαντων της αστυνομιας που θα παρεις,θα επισυναψεις μια φωτοτυπια στην επομενη φορολογικη δηλωση ή πας με αυτο το χαρτι στη ΔΟΥ σου στο τμημα αυτοκινητων.
Αν εισαι τυχερος,επειδη τα πραγματα εχουν "αλλαξει" μπορει και να βρεθει...
αν και σε αυτη την κατηγορια δυσκολα...
Περαστικά σου και σε εσένα λοιπόν όπως και σε εμένα πέρυσι τον Μάιο.
Από την εμπειρία μου λοιπόν να σου πω τα εξής:
Τσεκάρεις ότι έχεις όλα τα κλειδιά (είπες το έκανες)
Παζαρεύεις την τιμή της αποζημίωσης όλο τον χρόνο (3 μήνες) που θεωρητικά το αμάξι σου είναι αγνοούμενο.
Ανάλογα και με την ασφαλιστική η αποζημιωσή σου λογικά θα παίξει. Εγώ το είχα στην Alianz και αποζημιώθηκα στο 100% της ασφαλισμένης του αξίας. Βέβαια εγώ το είχα πάρει μέσω Bmw hellas (leasing) οπότε μάλλον μπήκε στη μέση η Bmw και είχαμε ευνοϊκή κατάληξη.
Όσο και αν σε στεναχωρεί η απώλεια σκέψου ότι μπορεί να τους έπερνες πρέφα να κατέβαινες κάτω φουντωμένος και να είχαμε και άλλα. Τουλάχιστον από όσα έχω μάθει και εγώ το αμάξι σου είναι κατά 99% ολόκληρο και κυκλοφορεί σε άλλη χώρα.
:crying: ειναι κριμα να ακουμε τετοια,....αλλα δεν βλεπω να μπορει ευκολα ουτε να σταματησει αυτο το κακο αλλα ουτε και να βρεθει το κλεμμενο οχημα....καλη τυχη παντως ευχομαι ειτε στην ευρεση ειτε στην αποζημιωση...ειδικα στο τελευταιο ειναι "παιχνιδι" για γερα νευρα αφου οι περισσοτερες ασφαλιστικες προσπαθουν να "γλιτωσουν" οτι εχουν συνυπογραψει στο συμβολαιο!!!:ranting2:
Κουμπαρος μου, που του εχουν κλεψει εξω απο το σπιτι του, εδω στη Λαρισα,Χ5 με ενεργοποιημενο τον συναγερμο!!!:shok: ,εδω και τρια χρονια δεν εχει παρει ακομη την αποζημιωση,αφου η ασφαλιστικη δεν εδινε μετα την υποχρεωτικη παρελευση 6μηνου χωρις να βρεθει το οχημα, ολο το ποσο(47,000ευρω)που ηταν ασφαλισμενο το οχημα αλλα 32,000ευρω με αποτελεσμα να μην το δεχτει ο κουμπαρος μου και να πανε στα δικαστηρια.....
...αιτια???:shok: στο car.gr εκεινο τον καιρο τοσο τα πουλουσαν!!!:ranting2:
..."ρε παιδια",τους ελεγε,"αυτη ειναι η χαμηλοτερη τιμη για καποιο που δεν εχει ουτε καν το μισο εξοπλισμο απ'αυτο που μου πηρανε και φυσικα δεν ηταν στην αψογη κατασταση που το ειχα!!!!"
....."αλλα τελικα τι με νοιαζει τι κανουν στο car.gr??? το συμβολαιο εχει υπογραφες απο αμφοτερους!!!"
...."και η Pamela Anderson εχει ασφαλισει τα β@ζι@ της για 1,000,000 δολλαρια!!!!.... αμα παθουν τιποτε σε ποιες αγγελιες θα κοιταξουν να τα αξιολογησουν!!!!"
:th_Laie_67-1: τα λεει και καπως ο κουμπαρος μου!!!:hystericalbs1:
με αυτα και με αλλα πολλα αστα βραστα....stand by o κουμπαρος
Τελος καλως ηρθες Γιαννη(ελπιζω να επεσα μεσα απο το jhon....)τουλαχιστον μεινε μαζι μας,γιατι περα απο τα χρησιμα πραγματα που μπορεις να μαθεις, θα χαλαρωνεις και λιγο γιατι εδω ειμαστε μια καλη παρεα που με πρωτη ευκαιρια πεφτει πολυ γελιο!!!:thumbsup:
:viannen_01: :viannen_01: :viannen_01:
ΥΣ. ... υπαρχει και η μεθαυριανη συναντηση:https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=9641thumb
πωπω ρε γμτ...είναι να τρελένεσαι. εύχομαι καλά ξεμπερδέματα με την ασφάλεια, γιατί με αυτήν
ουσιαστικά θ'ασχοληθείς...το να βρεθεί, μάλον ιφύσταται αδύνατο όπως και σε άλλες περιπτώσεις.
Δυστυχώς ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει. Να τα βράσω τα κλειδιά κάρτες και τους υπερσύγχρονους συναγερμούς.
Αν δε δεχθούν να σε αποζημιώσουν στο ακέραιο του συμβολαίου σου, ενημέρωσέ τους ότι θα τους πας δικαστικώς. Η απόφαση θα βγει 100% υπέρ σου στο τέλος και θα πάρεις τα χρήματα για τα οποία πλήρωνες ασφάλιστρο. Αρκεί να έχεις υπομονή μέχρι την ημερομηνία που θα γίνει η δίκη.
Μενω στο κομματι της αποζημίωσης, μια και η ανευρεση του ειναι συνηθως απιθανη. μαλιστα αν ειναι να το βρεις με ζημιες....αστο καλυτερα.
Δυστυχως οι ασφαλιστικες πληρωνουν με βαση τις τιμες της αγορας, car.gr, autotriti κλπ.
Αυτο ακριβως οριζει και η ετησια αναπροσαρμογη της αξιας του αυτοκινητου στα σχετικα ασφαλιστρα.
Τοχουμε περασει ολοι (πχ εγω σε ατυχημα - αποζημιωση για ολικη κλπ).
Αν τελικά στο αξιολογησουν λιγοτερα απο την αξια ασφαλισης και δεν βρεις ακρη και αν δεν θες να πας στα δικαστηρια, εκεινο που μπορεις να διεκδικησεις ειναι επιστροφη της διαφορας των ασφαλιστρων που αντιστοιχουσαν στην παραπανω αξια που πληρωνες.
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ παιδιά για της απαντήσεις!!
Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να αρχίσω να προετοιμάζομαι για "μάχη" με την ασφαλιστική και να αποδεχτώ την απώλεια...
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ παιδιά για της απαντήσεις!!
Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να αρχίσω να προετοιμάζομαι για "μάχη" με την ασφαλιστική και να αποδεχτώ την απώλεια...
μπορεί και όχι. αρκεί ο ασφαλιστής σου, να είναι δικός σου άνθρωπος, ή γενικά να
καίγεται μην και σε χάσει απο πελάτη για ένα συμβάν με το αυτοκίνητο. πολές φορές
οι ίδιοι οι ασφαλιστές μας, είναι το πιο γερό δόντι για να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε
απο ένα συμβάν απο την ασφαλιστική.
μπορεί και όχι. αρκεί ο ασφαλιστής σου, να είναι δικός σου άνθρωπος, ή γενικά να
καίγεται μην και σε χάσει απο πελάτη για ένα συμβάν με το αυτοκίνητο. πολές φορές
οι ίδιοι οι ασφαλιστές μας, είναι το πιο γερό δόντι για να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε
απο ένα συμβάν απο την ασφαλιστική.
Δεν το λες και απλό συμβάν βέβαια...:( Πόσο μάλλον αν θα κοστίσει στην ασφαλιστική αρκετές χιλιάδες ευρώ...τι να πω...hopping for the best...
p.s. έστω και από αυτή τη συζήτηση εδώ μέσα νιώθω πολύ καλύτερα :thanks:
Δεν το λες και απλό συμβάν βέβαια...:( Πόσο μάλλον αν θα κοστίσει στην ασφαλιστική αρκετές χιλιάδες ευρώ...τι να πω...hopping for the best...
p.s. έστω και από αυτή τη συζήτηση εδώ μέσα νιώθω πολύ καλύτερα :thanks:
και μόνο που μιλάς με ομοιοπαθείς, σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα...έτσι δεν είναι???:original:
Ακριβώς έτσι φίλε Thomelef...Αν και θα προτιμούσα να ήμασταν ομοιοπαθείς σε ευχάριστες καταστάσεις :)
Λυπαμαι φιλε μου γνωμη μου βεββαια ειναι σε τετοιου ειδους αυτοκινητα με την αξια που το πληρωσες καλα θα ηταν να εβαζες συστημα εντοπισμου απο δορυφορο.
Ευχομαι αισιο τελος και να σε αποζημιωσει η ασφαλιστικη αλλα οπως εγραψαν και πιο πανω συμβουλεψου δικηγορο.Οι ασφαλιστικες ειναι νομιμοι οταν εισπρατουν και κλεφτες οταν ειναι να δωσουν...
Λυπαμαι φιλε μου γνωμη μου βεββαια ειναι σε τετοιου ειδους αυτοκινητα με την αξια που το πληρωσες καλα θα ηταν να εβαζες συστημα εντοπισμου απο δορυφορο.
Είναι κάτι που προφανώς δεν θα πρέπει να αμελήσω στην επόμενη αγορά. Μάλλον πίστευα ότι απλά δεν θα τύχει σε εμένα...
Όλοι αυτό πιστεύουμε Γιάννη. Σου εύχομαι να βγάλεις γρήγορα άκρη.
Atsa linos
08-09-11, 00:14
μακαρι να βρεθει καλο κουραγιο αν το δηλωσες αμεσως στην αστυνομια μπορει σε κανενα περασμα με νταλικα γιατι οδηγωντας αποκλειεται να βρεθει ..
Ευχομαι να πανε ολα καλα οτι και να γινει
Κουραγιο σε αυτες τις δυσκολες μερες!!!
Lefteris116
08-09-11, 01:13
Καλο ειναι να κρυβουμε τον αριθμο πλαισιου με ενα αυτοκολλητο η ενα χαρτακι εσωτερικα απο το παμπριζ.βοηθαει λιγο να μη μπορεσουν να δουν τον αριθμο πλαισιου και βγαλουν αντικλειδι.τωρα βεβαια ο πιο απλος τροπος ειναι η πινακιδα του αυτοκινητου.θα παρουν τον αριθμο,ολο και καποιος γνωστος υπαρχει η σε αστυνομικο τμημα η στο υπουργειο να μαθουν ολα τα στοιχεια που χρειαζονται οποτε δεν υπαρχει γιατρικο να μη στο κλεψουν αν το βαλουν στο ματι.δυο ''λυσεις'' υπαρχουν.η βγαζεις τις πινακιδες σου η κανεις το αμαξι σπιτι για ενα πιτμπουλ λυσασμενο..
Καλο ειναι να κρυβουμε τον αριθμο πλαισιου με ενα αυτοκολλητο η ενα χαρτακι εσωτερικα απο το παμπριζ.βοηθαει λιγο να μη μπορεσουν να δουν τον αριθμο πλαισιου και βγαλουν αντικλειδι.τωρα βεβαια ο πιο απλος τροπος ειναι η πινακιδα του αυτοκινητου.θα παρουν τον αριθμο,ολο και καποιος γνωστος υπαρχει η σε αστυνομικο τμημα η στο υπουργειο να μαθουν ολα τα στοιχεια που χρειαζονται οποτε δεν υπαρχει γιατρικο να μη στο κλεψουν αν το βαλουν στο ματι.δυο ''λυσεις'' υπαρχουν.η βγαζεις τις πινακιδες σου η κανεις το αμαξι σπιτι για ενα πιτμπουλ λυσασμενο..
!!! Mε τον αριθμό πλαισίου μπορούν απλά να βγάλουν αντικλείδι??? Πραγματικά δεν το γνώριζα αυτό. Οπότε απλά το παίρνουν και φεύγουν σαν κύριοι...
Lefteris116
08-09-11, 01:22
Η τεχνολογια παντα εξελισσεται...ουτε εγω το γνωριζα.απλα ευχεσαι να μη σου τυχει.αν θελουν στο περνουν κ τελος.ο,τι και να κανεις.
Και καλά...Που πηγαίνουν και βγάζουν το αντικλείδι και πως? Νόμιζα ότι τα αντικλείδια τα παίρνεις μόνο μέσω της αντιπροσωπείας...
Και καλά...Που πηγαίνουν και βγάζουν το αντικλείδι και πως? Νόμιζα ότι τα αντικλείδια τα παίρνεις μόνο μέσω της αντιπροσωπείας...
Υπαρχουν κυκλωματα που εισαγουν απο ναρκωτικα μεχρι αντιαρματικα, στο αντικλειδι θα κολλησουν?
Οσα μετρα ασφαλειας και να παρεις.. μονο τα κοινα κλεφτρονια θα σταματησεις. Αν το βαλουν στο ματι θα το παρουν.
Καλη τυχη με την ασφαλιστικη και μη τους χαρισεις ουτε ευρω αν ειναι δυνατον!
ΥΓ: Αν θυμαμαι καλα του Yodas του το πηραν μεσα απο τη πυλωτη, αφου τραβηξαν ενα αλλο αμαξι εξω και το ξαναεβαλαν στη θεση του! Λες να κολλησουν στο αντικλειδι?
@fanisk
...Προφανώς έχεις δίκιο...τι να πω...δεν το είχα ψάξει ιδιαίτερα το θέμα πραγματικά :(
Το πάθημα θα γίνει μάθημα...αλλά πως ρισκάρεις να αγοράσεις αντίστοιχης αξίας αυτοκίνητο μετά? Εγώ πλέον θα είμαι συνέχεια με το φόβο της κλοπής...
@fanisk
...Προφανώς έχεις δίκιο...τι να πω...δεν το είχα ψάξει ιδιαίτερα το θέμα πραγματικά :(
Το πάθημα θα γίνει μάθημα...αλλά πως ρισκάρεις να αγοράσεις αντίστοιχης αξίας αυτοκίνητο μετά? Εγώ πλέον θα είμαι συνέχεια με το φόβο της κλοπής...
Γιαννη δεν υπαρχει ασφαλεια για τετοια κυκλωματα, ειναι παραγγελιες και θα στο παρουν ή σημερα ή αυριο. Για "απλους" κλεφτες ενας συναγερμος και να το παρκαρεις σε "ασφαλη" σημεια ειναι οκ. Πανω απο ολα η ασφαλεια ομως γιατι αυτη θα σε αποζημιωσει ειτε στο παρει ο Τασος ο πρεζακιας ειτε στο παρει η συμμορια του Capone. Μακρια απο μικρες/αγνωστες εταιριες.
Ποτε τα κλειδια σε παρκαδορο, και για να μη σου κανει ζημια αλλα και να μη σου το αντιγραψει. Ποτε πινακιδες σε φορουμ, car.gr, facebook, κ.α. Καλος συναγερμος, gps tracker (αν και το μπλοκαρεις με 10 δολλαρια πλεον), και ακομα καλυτερα κρυφο διακοπτη που κοβει το ρευμα.
Το παθημα να μη σου γινει μαθημα γιατι ησουν ατυχος και ετυχε σε σενα.. με το καλο να παρεις το επομενο σου αρμα, και καλυτερο, και πιο ακριβο αν μπορεις, και οπως σου αρεσει. Μια ζωη την εχουμε..
thumb
thanks για τις συμβουλές fanisk!
Μια ερώτηση ρε παιδιά.
Έχει νόημα να πάω στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω αν βάση αριθμού πλαισίου ζητήθηκε αντικλείδι ή οτιδήποτε άλλο?
Μια ερώτηση ρε παιδιά.
Έχει νόημα να πάω στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω αν βάση αριθμού πλαισίου ζητήθηκε αντικλείδι ή οτιδήποτε άλλο?
Δεν εχεις να χασεις και τιποτε....αν και αντικλειδι λιγο δυσκολο, αλλα το κωδικοποιημενο προγραμματακι/συστημα σε καποιο Usb sticker μπορει να "κατεβηκε",αλλα και να μην φαινεται πουθενα......ειδικα η κοπελα που θα κοβει απλως παραστατικα, δεν θα εχει τις γνωσεις για να το "ψαξει"....αυτα θα θελουν ειδικο για να "ανιχνευτουν".thumb
.....αλλα επαναλαμβανω να το κανεις!!!!.....αν και θα μπορουσε να ειναι δουλεια της αστυνομιας αυτη και μαλιστα συγκεκριμενο team της ασφαλειας Αττικης που προσπαθουν να εξαρθρωσουν μεγαλες σπειρες κλοπων, ωστε να το προχωρισουν "πιο περα" με ειδικους "κουμπιουτεραδες"που διαθετουν γι'αυτη την περιπτωση(οπως στις περιπτωσεις παιδικης πορνογραφιας κλπ.)
Τελος, αυτο με τον αριθμο πλαισιου, που ειναι εμφανης απο το παμπριζ και δεν ξερω εαν τελικα βοηθαει στον "ελεγχο" που κανει η τροχαια,αφου ποτέ δεν το κοιτανε σε παραβασεις(οριο ταχ.,διπλη διαχωρ. κλπ.)αλλα μονο σε περιπτωσεις υποψιας κλεμμενου οχηματος.....αλλα και τοτε ομως θα μπορουσαν να ζητησουν πολυ ευγενικα "ανοιγετε το καπο κυριε???"...θα μου πεις και που να κοιταξουν?στο φτερο?στη μετωπη?...αλλα ετσι ειναι αν νομιζουν οτι κατι "τρεχει" ας το ψαξουν,παρα να ειναι ετσι απλα εκτεθημενος.thumb
ΥΣ....αρκετοι παθοντες και εδω στο φορουμ Γιαννη,γι'αυτο καποια στιγμη εγινε και θρεντ με θεμα τις κλοπες,αξιζει να το διαβασεις:https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=9615&highlight=%EA%EB%EF%F0%E5%F2
Εγώ θα σου έλεγα μην το ψάχνεις πολύ γιατί θα πέσεις σε ανθρώπους που δεν ξέρουν την τύφλα τους. Η BMW μου έλεγε ότι πρώτη φορά της συμβαίνει να κλαπεί έτσι 92αρι ενώ την ίδια μέρα κλέψανε και ένα Χ6 από την περιοχή με το ίδιο ακριβώς σύστημα καθώς και ένα SL Brabus. Οπότε μην σκάς. Τους είπαν από Γερμανία ότι δεν κλέβονται και αυτοί απλά αναπαράγουν την κασσέτα. Υπομονή και ξεκίνα να ψάχνεις το επόμενο.
p.s Πρίν 6 μήνες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κλάπηκε και M3 92αρι απέναντι από το γραφείο μου μέσα σε 10 λεπτά. They know the way και περιμένουνε την κατάλληλη στιγμή. Σκέψου ότι μπροστά από μένα στην πυλωτή μου ήτανε παρκαρισμένο ολοκαίνουργιο Nissan gt-r του γειτονά μου και ούτε το αγγίξανε. Προφανώς δεν είχανε παραγγελία για κάτι τέτοιο.
Αυτες ειναι ασχημες στιγμες και δυστυχως σπανια βρισκει λυση και λυτρωση καποιος...
Σε γιατρους να τα δωσουν τα λεφτα που βγαζουν απο τα κλεμμενα. Και σου το λεω εγω που μου εχουν κλεψει χρηματα και το πρωτο που σκεφτηκα/ηλπιζα ηταν αυτος που τα πηρε τουλαχιστον να τα ειχε αναγκη.
Ευχομαι να βρεις το αυτοκινητο σου και αν οχι τουλαχιστον να αποζημιωθεις γι αυτο.
Μενω στο κομματι της αποζημίωσης, μια και η ανευρεση του ειναι συνηθως απιθανη. μαλιστα αν ειναι να το βρεις με ζημιες....αστο καλυτερα.
Δυστυχως οι ασφαλιστικες πληρωνουν με βαση τις τιμες της αγορας, car.gr, autotriti κλπ.
Αυτο ακριβως οριζει και η ετησια αναπροσαρμογη της αξιας του αυτοκινητου στα σχετικα ασφαλιστρα.
Τοχουμε περασει ολοι (πχ εγω σε ατυχημα - αποζημιωση για ολικη κλπ).
Αν τελικά στο αξιολογησουν λιγοτερα απο την αξια ασφαλισης και δεν βρεις ακρη και αν δεν θες να πας στα δικαστηρια, εκεινο που μπορεις να διεκδικησεις ειναι επιστροφη της διαφορας των ασφαλιστρων που αντιστοιχουσαν στην παραπανω αξια που πληρωνες.
Ειναι σιγουρο αυτο ?
Βαση της (δικης μου τουλαχιστον) λογικης ειναι παραλογο.
Σεναριο Α:
Το car.gr λεει οτι το δικο μου το "πιανει" 30.000, στο ασφαλιστηριο μου εχω κανει αναπροσαρμογη, και πληρωνω τα σχετικα ασφαλιστρα αξιας αυτοκινητου 25.000. Ποσα μου δινει η ασφαλιστικη ?
Σεναριο Β:
Ασφαλισα το αυτοκινητο 60.000 μολις το πηρα. Επειδη ειμαι κουκουρουκου, συνεχιζω 7 χρονια να πληρωνω για 60.000 (δεν εκανα ποτε αναπροσαρμογη, και φυσικα ουτε η ασφαλεια/ασφαλιστης μου ειπε τιποτα. Ποσα μου δινει η ασφαλιστικη ?
Φυσικα, με την καμια 60.000...
30.000 ή 25.000 ???
25 θα πάρεις Ντίνο.
Παρεπιπτόντως, κάτι ακούγεται για 3 ασφαλιστικές που πάνε για κανόνι. Δε γνωρίζω ποιες.
25 θα πάρεις Ντίνο.
Παρεπιπτόντως, κάτι ακούγεται για 3 ασφαλιστικές που πάνε για κανόνι. Δε γνωρίζω ποιες.
Μα ... αφου το car λεει 30.οοο ??? :whistle:
Βασικα αυτο λεω και εγω. Οτι γραφει το ασφαλιστήριο. Λογικα....
......
:shok:
αστα αυτα και λεγε απο τι γραμμα αρχιζουν οι επωνυμιες τους!!!!:original:
πλακα κανω, αλλα εαν κανεις εχει μαθει κατι δεν ειναι κακο να μας το πει....
...αλλωστε ειδικα στην περιπτωση του φιλου μας εδω τον ενδιαφερει αμεσα!!!
:shok:
αστα αυτα και λεγε απο τι γραμμα αρχιζουν οι επωνυμιες τους!!!!:original:
πλακα κανω, αλλα εαν κανεις εχει μαθει κατι δεν ειναι κακο να μας το πει....
...αλλωστε ειδικα στην περιπτωση του φιλου μας εδω τον ενδιαφερει αμεσα!!!
Ελπίζω όχι η Ε*****....
Ειλικρινά δε γνωρίζω, πάντως είναι απίθανο να πρόκειται για την Ε******.
Θα προσπαθήσω να μάθω, μιλούν για 3 ασφαλιστικές και μια μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.
sorry, αλλά πιο car και μ@λ@κίες συζητάμε ρε παιδιά???συμβόλαιο δεν υπάρχει???τι γράφει αυτό
το συμβόλαιο???αυτά παίρνεις. αν σου πούνε γκουκ μουκ, δικαστικός, και καλύπτεσαι απο το ίδιο
το συμβόλαιο σου. αρκεί να'χεις υπομονή...
ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ...δεν μπορεί να πληρώνεις δόση για αποζημίωση
50.000 και να πάρεις 25 - 30 χιλιάδες επειδή το λένε αυτοί...τέλος.
Λοιπόν, έκανα μια πρώτη κρούση στον ασφαλιστή μου. Μου ανέφερε ότι άσχετα με το συμβόλαιο, θα παίξει ρόλο και η τρέχουσα αξία του αυτοκινήτου και ενδεχομένως να αποζημιωθώ για μικρότερο ποσό από το αναμενόμενο. Μάλλον ετοιμάζομαι για "μάχη"...
υ.γ. Αν και ακόμα ελπίζω (και θα ελπίζω για 90 μέρες) για θετική εξέλιξη :(
Skyline_IS
08-09-11, 13:42
ρε παιδια ειναι δυνατον??Πληρωνεις ασφαληστηριο για ενα Χ ποσο και αν κλαπει να σου κανουν μανουρες για λιγοτερα λεφτα?
το προβλημα ειναι ομως ποσο καιρο θα κανεις να παρεις τα λεφτα σου και αλλα ποσα θα δωσεις σε δικηγορο..
Λοιπόν, έκανα μια πρώτη κρούση στον ασφαλιστή μου. Μου ανέφερε ότι άσχετα με το συμβόλαιο, θα παίξει ρόλο και η τρέχουσα αξία του αυτοκινήτου και ενδεχομένως να αποζημιωθώ για μικρότερο ποσό από το αναμενόμενο. Μάλλον ετοιμάζομαι για "μάχη"...
υ.γ. Αν και ακόμα ελπίζω (και θα ελπίζω για 90 μέρες) για θετική εξέλιξη :(
αν είναι έτσι, πες του να πρόσεχε, και να σου άλλαζε το ασφαληστήριο σύμφωνα
με τις τρέχουσες ιμές της αγοράς...έπαιξες και έχασες πές του. ο δικός μου ο σαφαλιστής
δλδ μλκς είναι που μου χαμηλώνει την ασφάλεια κάθε χρόνο???μην ακούς τπτ...βούλωσε
αυτιά, και παίζε κασσέτα...ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑ. ότι και να σου
λένε.
Atsa linos
08-09-11, 14:15
ευχομαι το επομενο που θα κλεψουν να φοραει αντικλεπτικο που στελνει sms και δινει στιγμα ανα πασα στιγμη για την θεση που βρισκεται το αυτοκινητο και να ειναι οι ιδιοι που εκλεψαν και το Μ6 και να τα δουν ολα κωλυομενα μετα οι μπασταρδοι!!!
ευχομαι το επομενο που θα κλεψουν να φοραει αντικλεπτικο που στελνει sms και δινει στιγμα ανα πασα στιγμη για την θεση που βρισκεται το αυτοκινητο και να ειναι οι ιδιοι που εκλεψαν και το Μ6 και να τα δουν ολα κωλυομενα μετα οι μπασταρδοι!!!
Από ποιον (https://www.poasy.gr/web/index.php?option=com_content&view=article&id=483:metra-tromou-sos-&catid=16:news-poasy-poaxia-2011&Itemid=46) θα τα δουν κωλυομενα???
Νομιζω θα ηταν καλο ο τιτλος του thread να τροποποιηθει και να αλλαξει ετσι ωστε να φανερωνει χρωμα και αριθμο κυκλοφοριας.
Αν και μεχρι τωρα το πιθανοτερο ειναι να εχει τεθει ηδη εκτος δρομων ,υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα να βοηθησει
Atsa linos
08-09-11, 15:14
Από ποιον (https://www.poasy.gr/web/index.php?option=com_content&view=article&id=483:metra-tromou-sos-&catid=16:news-poasy-poaxia-2011&Itemid=46) θα τα δουν κωλυομενα???
Πιστευω απο πολλους καμενους οταν αφεθουν και αν αφεθουν ελευθεροι απο τις δικαστικες αρχες !!!
Πιστευω απο πολλους καμενους οταν αφεθουν και αν αφεθουν ελευθεροι απο τις δικαστικες αρχες !!!
Δε μιλάμε για σπείρες τύπου Nicholas Cage - Angelina Jolie. Μιλάμε για μαφία (αλβανική, ρώσικη, κλπ).
Δε μιλάμε για σπείρες τύπου Nicholas Cage - Angelina Jolie. Μιλάμε για μαφία (αλβανική, ρώσικη, κλπ).
έτσι...απο αυτούς που το κεφάλι είναι ένα με τους ώμους, και έχουν γύρω απο εκείνο
το πράγμα που ονομάζουν λαιμό, αλυσίδα ίδιων διαστάσεων με αυτές που φοράνε τα
πλοία στις άγκυρες...
έτσι...απο αυτούς που το κεφάλι είναι ένα με τους ώμους, και έχουν γύρω απο εκείνο
το πράγμα που ονομάζουν λαιμό, αλυσίδα ίδιων διαστάσεων με αυτές που φοράνε τα
πλοία στις άγκυρες...
χαχαχαχαχα :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::thumbsup:
Νομιζω θα ηταν καλο ο τιτλος του thread να τροποποιηθει και να αλλαξει ετσι ωστε να φανερωνει χρωμα και αριθμο κυκλοφοριας.
Αν και μεχρι τωρα το πιθανοτερο ειναι να εχει τεθει ηδη εκτος δρομων ,υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα να βοηθησει
Φίλε μου θα προτιμούσα να μην γνωστοποιήσω αριθμό πινακίδας για "ευνόητους" λόγους...Τουλάχιστον αρκετοί με συμβούλεψαν να μην το κάνω..
Φίλε μου θα προτιμούσα να μην γνωστοποιήσω αριθμό πινακίδας για "ευνόητους" λόγους...Τουλάχιστον αρκετοί με συμβούλεψαν να μην το κάνω..
Να βρεθει το αμαξι στο δρομο δυσκολο.. ή εξω θα'ναι ή το κομματιαζουν σε καποια αποθηκη. Αν δωσεις τον αριθμο το μονο που θα κερδισεις ειναι να βρουν τα στοιχεια σου διαφορα λαμογια, να παιρνουν τηλ. και να σου λενε "δωσε τοσα να στο φερω πισω", "δωσε τοσα να σου πω που ειναι", κλπ. Χρηματα δεν δινεις ποτε γιατι θα τα χασεις..
Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω φίλε fanisk. Thanks :)
Atsa linos
08-09-11, 23:21
Για ολους και για ολα κυκλοφορουν αντιδοτα με λιγοτερες η περισσοτερες παρενεργειες φιλε μου καλε!!!
δεν ειναι αυτο το θεμα μας ομως μακαρι να βρεθει το αμαξι του ανθρωπου αυτο εχει σημασια,,,
Τα μπρατσα κλπ αξεσουαρ ειναι σε δευτερη μοιρα εδω και πολυ καιρο,,
Να βρεθει το αμαξι στο δρομο δυσκολο.. ή εξω θα'ναι ή το κομματιαζουν σε καποια αποθηκη. Αν δωσεις τον αριθμο το μονο που θα κερδισεις ειναι να βρουν τα στοιχεια σου διαφορα λαμογια, να παιρνουν τηλ. και να σου λενε "δωσε τοσα να στο φερω πισω", "δωσε τοσα να σου πω που ειναι", κλπ. Χρηματα δεν δινεις ποτε γιατι θα τα χασεις..
Δεν το σκεφτηκα ετσι.
Οπως και να εχει ενα UPPPPP μηπως και υπαρξει κανα νεοτερο.
:crying: ειναι κριμα να ακουμε τετοια,....αλλα δεν βλεπω να μπορει ευκολα ουτε να σταματησει αυτο το κακο αλλα ουτε και να βρεθει το κλεμμενο οχημα....καλη τυχη παντως ευχομαι ειτε στην ευρεση ειτε στην αποζημιωση...ειδικα στο τελευταιο ειναι "παιχνιδι" για γερα νευρα αφου οι περισσοτερες ασφαλιστικες προσπαθουν να "γλιτωσουν" οτι εχουν συνυπογραψει στο συμβολαιο!!!:ranting2:
Κουμπαρος μου, που του εχουν κλεψει εξω απο το σπιτι του, εδω στη Λαρισα,Χ5 με ενεργοποιημενο τον συναγερμο!!!:shok: ,εδω και τρια χρονια δεν εχει παρει ακομη την αποζημιωση,αφου η ασφαλιστικη δεν εδινε μετα την υποχρεωτικη παρελευση 6μηνου χωρις να βρεθει το οχημα, ολο το ποσο(47,000ευρω)που ηταν ασφαλισμενο το οχημα αλλα 32,000ευρω με αποτελεσμα να μην το δεχτει ο κουμπαρος μου και να πανε στα δικαστηρια.....
...αιτια???:shok: στο car.gr εκεινο τον καιρο τοσο τα πουλουσαν!!!:ranting2:
..."ρε παιδια",τους ελεγε,"αυτη ειναι η χαμηλοτερη τιμη για καποιο που δεν εχει ουτε καν το μισο εξοπλισμο απ'αυτο που μου πηρανε και φυσικα δεν ηταν στην αψογη κατασταση που το ειχα!!!!"
....."αλλα τελικα τι με νοιαζει τι κανουν στο car.gr??? το συμβολαιο εχει υπογραφες απο αμφοτερους!!!"
...."και η Pamela Anderson εχει ασφαλισει τα β@ζι@ της για 1,000,000 δολλαρια!!!!.... αμα παθουν τιποτε σε ποιες αγγελιες θα κοιταξουν να τα αξιολογησουν!!!!"
:th_Laie_67-1: τα λεει και καπως ο κουμπαρος μου!!!:hystericalbs1:
με αυτα και με αλλα πολλα αστα βραστα....stand by o κουμπαρος
Τελος καλως ηρθες Γιαννη(ελπιζω να επεσα μεσα απο το jhon....)τουλαχιστον μεινε μαζι μας,γιατι περα απο τα χρησιμα πραγματα που μπορεις να μαθεις, θα χαλαρωνεις και λιγο γιατι εδω ειμαστε μια καλη παρεα που με πρωτη ευκαιρια πεφτει πολυ γελιο!!!:thumbsup:
:viannen_01: :viannen_01: :viannen_01:
ΥΣ. ... υπαρχει και η μεθαυριανη συναντηση:https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=9641thumb
Μια και εχθες εμαθα τι απεγινε η δικαστικη διαμαχη με την ασφαλιστικη και τον κουμπαρο μου,λεω να το αναφερω και εδω....
ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ !!!...και πηρε ολοκληρη την αποζημιωση που ελεγε το συμβολαιο!!!!42.000 ευρω(σορυ για τα 47.000 που ειχα γραψει δεν το θυμομουν καλα...)...δυστυχως μετα απο δυο χρονια+6μηνες παρελευσης μη ευρεσης του οχηματος...
...να σας πω οτι η τελευταια προσφορα για να "κλεισει" το θεμα απο την ασφαλιστικη ηταν :shok: 19.000 ευρω!!!.....υπαρχουν βεβαια και απιστευτα πραγματα που ειπωθηκαν στο δικαστηριο , οπως οτι το αυτοκινητο ηταν "φαντασμα" δεν υπηρχε,οτι δεν ειχε τον εξοπλισμο που ελεγε οποτε αυτη η αξια δεν ισχυει,οτι δεν το ειχε δει εκτιμητης της εταιριας!!!!...και πως απο λαθος ο υπολογισμος της αξιας του δεν μπορει να ισχυει η αποζημιωση.....και αλλα πολλα!!!!
42.000ευρω -500 ευρω στα μπουζουκια στην Αθηνα ο κουμπαρος!!!:th_Laie_67-1:
...αφου λεει και να ηθελα να το πουλησω σημερα ουτε τα 19,000 δεν θα επερνα!!!(3λιτρο Χ5):thumbsup:
Konstantinos E60
29-09-11, 08:49
Μια και εχθες εμαθα τι απεγινε η δικαστικη διαμαχη με την ασφαλιστικη και τον κουμπαρο μου,λεω να το αναφερω και εδω....
ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ !!!...και πηρε ολοκληρη την αποζημιωση που ελεγε το συμβολαιο!!!!42.000 ευρω(σορυ για τα 47.000 που ειχα γραψει δεν το θυμομουν καλα...)...δυστυχως μετα απο δυο χρονια+6μηνες παρελευσης μη ευρεσης του οχηματος...
...να σας πω οτι η τελευταια προσφορα για να "κλεισει" το θεμα απο την ασφαλιστικη ηταν :shok: 19.000 ευρω!!!.....υπαρχουν βεβαια και απιστευτα πραγματα που ειπωθηκαν στο δικαστηριο , οπως οτι το αυτοκινητο ηταν "φαντασμα" δεν υπηρχε,οτι δεν ειχε τον εξοπλισμο που ελεγε οποτε αυτη η αξια δεν ισχυει,οτι δεν το ειχε δει εκτιμητης της εταιριας!!!!...και πως απο λαθος ο υπολογισμος της αξιας του δεν μπορει να ισχυει η αποζημιωση.....και αλλα πολλα!!!!
...αφου λεει και να ηθελα να το πουλησω σημερα ουτε τα 19,000 δεν θα επερνα!!!(3λιτρο Χ5):thumbsup:
Χαράς το κουράγιο του που περίμενε 2 1/2 χρόνια για να δικαιωθεί αλλα και στην τυχη του που δεν βαρεσε φαλιμέντο η ασφαλιστική !!
:thumbsup::thumbsup::thumbsup: Μιλαμε για μεγαλη πιπ2 εφαγε η ασφαλιστικη!!!!!!αχαχαχαχχαχ α
m_power_lunatic
29-09-11, 09:17
Eτσι τα λαμογια,τα κ@θηκια καλα να παθουνε,πες μας ποια ασφαλιστικη ειναι ή στειλε P.M αν θες.
Υπαρχει ταμειο αρωγης για τις ασφαλιστικες που καλυπτουν τις αποζημιωσεις των ασφαλιστικων που κλεινουνε.
Επίσης δημιουργείται και δεδικασμένο, που μπορεί να επικαλεστεί κάποιος άλλος στην ίδια περίπτωση και αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο απ'ολα!
thumbthumbthumbthumb
Eτσι τα λαμογια,τα κ@θηκια καλα να παθουνε,πες μας ποια ασφαλιστικη ειναι ή στειλε P.M αν θες.
Υπαρχει ταμειο αρωγης για τις ασφαλιστικες που καλυπτουν τις αποζημιωσεις των ασφαλιστικων που κλεινουνε.
Νομιζω International,αλλα θα το επιβεβαιωσω πρωτα.thumb
Επίσης δημιουργείται και δεδικασμένο, που μπορεί να επικαλεστεί κάποιος άλλος στην ίδια περίπτωση και αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο απ'ολα!
thumbthumbthumbthumb
+1thumb
...με την ταλαιπωρια που τραβηξε, ευχαριστως να μας δωσει πληρες φακελο για οποιν θελει να το χρησιμοποιησει!!!
!!! Mε τον αριθμό πλαισίου μπορούν απλά να βγάλουν αντικλείδι??? Πραγματικά δεν το γνώριζα αυτό. Οπότε απλά το παίρνουν και φεύγουν σαν κύριοι...
Ετυχε Εξω να γνωριστο με ενα σερβο Μαφια στη βιεννη που ειχε σκυλοκ@λαδικο εκει (ημουν ταριφας) και μου λεγε εχει ενα δικο του εξπερτ που για πλακα και για ΟΤΙ στιχημα θες σε 5" εμπαινε και επερνε ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΕΣ Θα του λεγες μονο προκαταβολικα μαρκα ,μοντ. χρονολογια που συχναζει και την ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ το χες
Το Μεγαλυτερο μπουκι που εχει Κατορθωση και αποκτησε ΟΝΟΜΑ εκει (μετα ακρα κλειστου κυκλωματος) σηκωσε απο μετοχο βιεννεζο το αμαξι του AMG Mercedes ειδικη παραγγελια 700PS 4 διπλες μπουκες πισω 4θυρη αναγνωρισμενο με την παραδοση της παραγγελιας απο γερμ.Περιοδικα το ΓΡΗΓΩΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ λιμο,σενταν στο κοσμο, υπερεχοντας σε ολους τους τομεις και ποιοτιτα φυσικα ΚΑΙ απο την Καντιλακ Νταμπλιγιου σιξτιν τοτε το 2007.
Και το αυτοκινητο αυτο διερευσε απο πηγες πως 9 μηνες μετα φωτογραφηθηκε να κυκλοφορει στη μοσχα, χωρις ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΗ ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑ.
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΣΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ.
Μου τα εξιστορουσε ΟΛΑ ο αδερφος του μαγαζατορα σκυλαδικου οταν με επαιρνε τηλ. στο κινητο να το παω σπιτι τα χαραματα ακομα και ΜΑΚΡΥΑ να τυχαινε ναμαι Περιμενε,,,,,,τοσο πολυ με πηγαινε ΤΟ,,,,,,προσωπο ο Προφι με τον αδερφο του ηταν κολλητοι απο το βελιγραδι.
του λεγα για παραδειγμα το δικο μου και,,,,,,,,,,μουλεγε ουτε θα γυρνουσε να ασχοληθη με μπε εμ βε (ελεγε ΤΩΡΑ αυτες ειναι ρουμανικες ψιλικατζιδικες δουλιες αστα γιαυτους) ασχολουταν με αυτ. 100ρας και πανω και οχι μονο βιεννη αλλα σε ολη την ευρωπη τα λενε με το δικο μου καπου καπου μου λεει του πε για κατι καλλα κομματια λαμπο και πορσε που παρεδωσε σε Μοσχα και Βαρσοβια απο μασσαλια καννες και δε ξερω Απο που αλλου ακομα.
Εδω φιλοι συμφωρουμιτες μιλαμε για ενα ατομο που αρχισε με σταδια απο χαμηλα και εγινε ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Προφις σπεσιαλιστας αυτοκινητων η τροχια του ηταν σα να λεμε Τρωγοντας ερχετε η Ορεξη,,,,,,,,ε καποτε και αυτος δε θα χτυπουσε μι3 και Χ6????? Λογικο δε ειναι???
Καποτε θα αρχισε και αυτος μ'αυτα:
https://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/video-throw-out-the-laser-cut-keys-bmw-decoder-tool-exposed
https://www.google.gr/search?hl=el&q=how+to+bypass+immobilizer+bmw&gs_sm=e&gs_upl=929l1430l1l1671l4l4l0l2l2l0l182l325l0.2l4l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1067&bih=620&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi#um=1&hl=el&tbm=isch&sa=1&q=bypass+immobilizer+bmw&pbx=1&oq=bypass+immobilizer+bmw&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=7555l7555l0l7730l1l1l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=377e0174cf155060&biw=1067&bih=620
https://www.google.gr/search?hl=el&q=gps+tracker+jammer&gs_sm=e&gs_upl=439l3921l0l4171l14l11l0l1l1l0l334l1985l0.5. 4.1l11l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1067&bih=620&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi
αλλο τωρα που ουτε τα βλεπη,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ελλω να πω ΤΙ στο δι@ολο ακομα θα Υπαρχη.
έτσι. μην τρώτε παραμύθι απο τις πίπες που λένε οι ασφαλιστές όταν γίνεται η στραβή.
καρφί στα δικαστήρια, με το πρώτο γκουκ μουκ που θα σας πούνε...δεν μπορεί τα ίδια
τα χαρτιά που σε βάζουν να υπογράψεις να τα κάνουν κωλόχαρτα όποτε τους βολεύει.
έτσιιιιιιιιιιιιιι βεντούζα βεντούζα τα ******ια.
πες το κουμπαρο να φαει τα 2000 σε σουβλακια και πουτ@νες εξω απο τα γραφεια της ασφαλιστικης.:hystericalbs1::hysterica lbs1::hystericalbs1:
πες το κουμπαρο να φαει τα 2000 σε σουβλακια και πουτ@νες εξω απο τα γραφεια της ασφαλιστικης.:hystericalbs1::hysterica lbs1::hystericalbs1:
...μην του βαζω ιδεες!!!!.... ειναι ικανος να το κανει!!!! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1: