Επιστροφή στο Forum : Τι καινουργιο προσθεσατε στη BMW σας?
γιατι να ειμαστε gentle, πολυ ωραιες δειχνουν.
καλοριζικες.
Ευχαριστώ βρε συ Στάθη! Το λέω γιατί, αντικειμενικά, η style 32 είναι λίγο κλασσική και δεν ταιριάζει σε όλα τα BMW. Η συγκεκριμένη όμως δεν έχει τις ακτίνες επίπεδες και πιστεύω πως πάει σε E60.
Αρη, αυτη η 32 είναι του ε60; πρωτη φορα τη βλέπω. καλοφόρετες.
Παίρνω πίσω όλες μου τις επιφυλάξεις και όλους μου τους ενδοιασμούς ! Ταιριάζουν εξαιρετικά και στο Ε60.
Ομολογώ δημόσια ότι η φαντασία μου είναι πολύ φτωχή και το σχέδιο αυτό το ταίριαζα μόνο πάνω σε Ε39.
Μεγειά και με χαρά Αρη ! thumb
ps σαν τις 124 δεν είναι ....:hystericalbs1:
Αρη, αυτη η 32 είναι του ε60; πρωτη φορα τη βλέπω. καλοφόρετες.
Ευχαριστώ Γιώργο! Για να είμαι ειλικρινής, όση αναζήτηση κι αν έκανα στο google τελικά δεν κατάφερα να βρω ούτε μια φωτογραφία με Ε60 που να φορά τις συγκεκριμένες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Στην καλύτερη περίπτωση πετύχαινα Μ5 με τις 20άρες style 32 της σειράς 7. Τελικά τις πήρα στα τυφλά από Γερμανία και σταύρωσα τα δάχτυλα. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, το πρώτο Ε60 που είδα με αυτές τις ζάντες ήταν ουσιαστικά το δικό μου... Αφού όμως άρεσαν στη γυναίκα μου, όλα ok.
Ορίστε και οι κωδικοί:
https://bmwfans.info/parts/catalog/E60N/Sedan/Europe/520i-N43/LHD/N/2008/january/browse/wheels/bmw_light_alloy_wheel_radial_spoke_32/
Παίρνω πίσω όλες μου τις επιφυλάξεις και όλους μου τους ενδοιασμούς ! Ταιριάζουν εξαιρετικά και στο Ε60.
Ομολογώ δημόσια ότι η φαντασία μου είναι πολύ φτωχή και το σχέδιο αυτό το ταίριαζα μόνο πάνω σε Ε39.
Μεγειά και με χαρά Αρη ! thumb
ps σαν τις 124 δεν είναι ....:hystericalbs1:
Να δούμε τώρα Πάνο αν ταιριάζουν και με M-Pack! :shok::shok::shok: :th_Laie_67-1:
Ευχαριστώ Γιώργο! Για να είμαι ειλικρινής, όση αναζήτηση κι αν έκανα στο google τελικά δεν κατάφερα να βρω ούτε μια φωτογραφία με Ε60 που να φορά αυτές τις ζάντες. Στην καλύτερη περίπτωση πετύχαινα Μ5 με τις 20άρες style 32 της σειράς 7. Τελικά τις πήρα στα τυφλά από Γερμανία και σταύρωσα τα δάχτυλα.
Ορίστε και οι κωδικοί:
https://bmwfans.info/parts/catalog/E60N/Sedan/Europe/520i-N43/LHD/N/2008/january/browse/wheels/bmw_light_alloy_wheel_radial_spoke_32/
Να δούμε τώρα Πάνο αν ταιριάζουν και με M-Pack! :shok::shok::shok: :th_Laie_67-1:
Σαν αστείο ... το δέχομαι. thumb
Πολυ ωραια και κλασικη ζαντα...
Στα 5αρια, 6αρια κτλ που δεν ειναι επιπεδη, ειναι φοβερη..
Καλοριζικες Πανο!!!
Εγω γουσταρω πολυ αυτες απο ΟΕΜ https://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Coupe/Europe/330Ci-M54/browse/wheels/bmw_light_alloy_wheel_cross_spoke_78/
Αρη με'γεια!!!:thumbsup:
Κλασσατο πλεον το οχημα!!!κατι μου θυμιζει απο τις Αlpina....
https://www.bmwism.com/alpinas%20bmw/alpina_wheel.jpg
αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ BMW αυτες .......με την εννοια οτι ταιριαζουν πιο πολυ στο οχημα σου!!!:thumbsup:
Κάποιοι θα πάρουν κούκλα βουντού με τη φωτογραφία μου και θ' αρχίσουν να καρφώνουν πάνω της τα μαχαίρια Shogun που διαφημίζει το Tηλεάστυ. Κάποιοι άλλοι ίσως μου φτιάξουν και άμβωνα. Εγώ πάντως τη φλασιά μου την έφαγα, τις έβαλα και είμαι ξετρελλαμένος μαζί τους. Ιδού το έπιπλο όπως ήταν μέχρι και πριν 4 ημέρες:
Ιδού το έπιπλο σήμερα, με τις γνήσιες staggered style 32 για Ε60 και λάστιχα Bridgestone Potenza Re050 Runflat 245/40/18 μπροστά και 275/35/18 πίσω (για τα οποία ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Πάνο Ε60). Please be gentle:
https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/IMG_4501.jpg
Style 32 lovers ενωθείτε!
Κουκλα ειναι!
Πιστευω και το μεγεθος της 5αρας επιτρεπει και το φαρδος των ελαστικων.
:judge:
επειδη και εγω αυτες εχω..νομιζω οτι προσδιδουν εναν αερα...ετσι αρχοντιας να το πω....
κριμα που οι δικες μου ειναι οι 16ρες.......
καλοπατητες και να διαβαινουν παντα δρομυος χαλια!!!!
Άρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Καλορίζικες και καλοφόρετες
Εννοείται ότι οι style 32 ζάντες ταιριάζουν σε Ε60....
Υ.Γ:Κακομοίρη μου ότι θα σε πετύχαινα και σε forum BMW μετά από τόσα χρόνια δεν το περίμενα.....
Άρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Καλορίζικες και καλοφόρετες
Εννοείται ότι οι style 32 ζάντες ταιριάζουν σε Ε60....
Υ.Γ:Κακομοίρη μου ότι θα σε πετύχαινα και σε forum BMW μετά από τόσα χρόνια δεν το περίμενα.....
Βρε Στέφανε, έβλεπα το Nickname σου κι αναρωτιόμουν αν ήσουν εσύ! Ε ναι λοιπόν, εδώ είμαι, με πολύ λιγότερα άλογα αλλά -επιτέλους- με αυτοκίνητο της προκοπής και όχι κάσα. Έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου λέμε!
Βρε Στέφανε, έβλεπα το Nickname σου κι αναρωτιόμουν αν ήσουν εσύ! Ε ναι λοιπόν, εδώ είμαι, με πολύ λιγότερα άλογα αλλά -επιτέλους- με αυτοκίνητο της προκοπής και όχι κάσα. Έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου λέμε!
BMW !
"Connecting people !!"
:thumbsup:
Christos 330
03-11-10, 18:56
Σε οτι BMW και αν τις εχω δει τις εχω παρατηρησει μεχρι να τελειωσει η ματια μου
ειναι πενεμορφες . . .
Καιρο ψαχνω για μενα 18αρες . . .
Καλοριζικιες . . .
Εγώ, εγώ!!!
Ποιος άλλος είναι "άρρωστος" τόσα χρόνια που ξέρεις με τα BMW...? :thumbsup:
nikos-Mpacket
11-11-10, 23:07
Κάποιοι θα πάρουν κούκλα βουντού με τη φωτογραφία μου και θ' αρχίσουν να καρφώνουν πάνω της τα μαχαίρια Shogun που διαφημίζει το Tηλεάστυ. Κάποιοι άλλοι ίσως μου φτιάξουν και άμβωνα. Εγώ πάντως τη φλασιά μου την έφαγα, τις έβαλα και είμαι ξετρελλαμένος μαζί τους. Ιδού το έπιπλο όπως ήταν μέχρι και πριν 4 ημέρες:
https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/IMG_0529.jpg
Ιδού το έπιπλο σήμερα, με τις γνήσιες staggered style 32 για Ε60 και λάστιχα Bridgestone Potenza Re050 Runflat 245/40/18 μπροστά και 275/35/18 πίσω (για τα οποία ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Πάνο Ε60). Please be gentle:
https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/IMG_4497.jpg
Style 32 lovers ενωθείτε!
Αρη καλοπατητα και καλους δρομους,ετοιμασου για το επομενο μπαξιμο τωρα...
Εχθές παρέλαβα και πέρασα τις 18άρες bbs lm 8/18 μπροστά με λάστιχο 225/40/18 και 9/18 πίσω με λάστιχο 255/35/18 μετά από μια αναμονή 25 ημερών με 16άρες!!!!
Η τιμή που βγήκαν ήταν στα 4500¤ κομπλέ!!
αααααα ξέχασα να σας πω, style bbs lm :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Με τιμή να έρθουν στο σπίτι 920¤ !!!!
Εχθές παρέλαβα και πέρασα τις 18άρες bbs lm 8/18 μπροστά με λάστιχο 225/40/18 και 9/18 πίσω με λάστιχο 255/35/18 μετά από μια αναμονή 25 ημερών με 16άρες!!!!
αααααα ξέχασα να σας πω, style bbs lm :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
και που ειναι η φωτογραφια????
και που ειναι η φωτογραφια????
Η φώτο θα μπει από εβδομάδα, ξέχασε ο παπάρας να μου στείλει καπάκια :ranting2: :ranting2:
γκρινιαρη......... να τις χαιρεσαι!!! (εστω και χωρις καπακια!)
Αξιζε η αναμονη ειμαι σιγουρος
Βασίλη με γειά, καλοτάξιδες.
Μας μπέρδεψες ... τι λεφτά πήγανε τελικά ? :think::think:
Βασίλη με γειά, καλοτάξιδες.
Μας μπέρδεψες ... τι λεφτά πήγανε τελικά ? :think::think:
Είναι style Lm, μου στοίχισαν 920 ¤ με τα μεταφορικά!!!
αν βρω 13ρι κλειδι .....θα βαλω τη θολομπαρα.....αλλιως θα τη βλεπω στο πορτ παγκαζ......
georggge46
12-11-10, 09:33
Είναι style Lm, μου στοίχισαν 920 ¤ με τα μεταφορικά!!!
:thumbsup: Μπραβο Βασιλη καλοταξιδες !! Βεβαια προσεχε ... οι ρεπλικα Lm δεν εχουν καθολου καλο ονομα οσων αφορα θεματα ανθεκτικοτητας και αξιοπιστιας. Τουλαχιστον απο τα λεγομενα στα αμερικανικα φορουμ ....
Μου έφυγε η ψυχή μεχρι να διαβάσω πιό κάτω !!! :th_Laie_67-1:
Η φώτο θα μπει από εβδομάδα, ξέχασε ο παπάρας να μου στείλει καπάκια :ranting2: :ranting2:
απο που αν επιτρεπεται ??
Gregory_///M
12-11-10, 12:10
Άντε ρε Βασίλη, άντε μας έσκασες μέχρι να έρθουνε!!
Βάλε φωτό γρήγορα και ζωγράφισέ τα τα καπάκια!!!!
Άντε, έρχεται η ώρα της θεσσαλικής συνάντησης...:whistle:
απο που αν επιτρεπεται ??
ebay.co.uk!!
Βασιλη :worthlesswithoutpic βαλε καμια εστω και χωρις τα καπακια!!
Καλοπατητες!!
Άντε ρε Βασίλη, άντε μας έσκασες μέχρι να έρθουνε!!
Βάλε φωτό γρήγορα και ζωγράφισέ τα τα καπάκια!!!!
Άντε, έρχεται η ώρα της θεσσαλικής συνάντησης...:whistle:
Βασιλη :worthlesswithoutpic βαλε καμια εστω και χωρις τα καπακια!!
Καλοπατητες!!
Χωρίς καπάκια για να γελάτε δεν το βγάζω που να χτυπιέστε!!!!!!!!!!
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Ακομα να βαλεις φωτο????????? :ranting2:
Απο που τις εφερες Βασιλη δωσε κανενα λινκ.
ΔημήτρηςΜ3
12-11-10, 17:46
μαθε και το καλο....
καπακι bbs το ενα 60ευρω αχαχαχαχαχ:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Από αυτόν https://stores.ebay.co.uk/reevawheels
μαθε και το καλο....
καπακι bbs το ενα 60ευρω αχαχαχαχαχ:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Το ξέρω χιχιχιχιχιχ
georggge46
12-11-10, 17:58
Εχει και αυτος εδω https://anastasiadis.car.gr/parts/view/682359/
georggge46
12-11-10, 18:00
μαθε και το καλο....
Υπαρχουν και ρεπλικα https://motors.shop.ebay.com/jaspillera/m.html
georggge46
12-11-10, 18:07
Επισης τα γνησια καπακια δεν μπαινουν σε ρεπλικα ζαντες, εχουν διαφορα στην διαμετρο !
https://cgi.ebay.co.uk/4x-BBS-WHEELS-CENTER-CAP-EMBLEM-ACRYLIC-STICKERS-65-mm-/160498846078?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item255e7a097e
Kαι σκετο αυτοκολλητο πιο φθηνα
nikos-Mpacket
13-11-10, 16:15
Οπως ειχα γραψει και προ ημερων αγοραστηκαν καθρεπτες Μ5,αφου βαφτηκαν στο χρωμα του αυτοκινητου ηρθε η ωρα λοιπον,την περασμενη Τεταρτη,να τοποθετηθουν.
Αφησα το αμαξι κατα τις 10.30 το πρωι στο συνεργειο και επειδη δουλευα 2 το μεσημερι με 9 το βραδυ ειπα στον Μανωλη τον μηχανικο μου οτι θα το παρω την επομενη μερα.
Μου απηντησε οτι μπορει να τον προλαβω το βραδακι που θα σχολασω και πως θα με παρει τηλεφωνο να με ενημερωσει.
Πραγματι με πηρε και μου ειπε να περασω την ωρα που θα σχολασω να το παρω αφου ηταν ετοιμο.
Μπαινοντας στο συνεργειο δεν ειδα πουθενα το αμαξι αλλα ειδα 3 ανθρωπους πανω απο ενα laptop διπλα σε ενα ασημι Μ5.
Μολις πλησιασα ομως και ειδα τι μοτερ φοραγε καταλαβα οτι ειναι το Ε60 ενος φιλου μας το οποιο προσπαθουσαν να κωδικοποιησουν βραδυατικα οι 3 ειδικοι.
Για να μην σας κουραζω αλλο θα σας πω οτι εφυγα απο το συνεργειο κατα τις 10.30 και τα παιδια ειχαν μελλον ακομα.
Ακολουθουν σχετικες φωτογραφιες τοσο με τους νεους καθρεπτες οπου φαινετε και το αμαξι που σας λεω.
Οι καθρεπτες απο καποιο ασημι Μ:
https://i843.photobucket.com/albums/zz357/Nikos-Mpacket/Mirror%20M5/IMG_0095.jpg
Οι καθρεπτες τοποθετημενοι,διπλα διακρινεται το αμαξι που σας ελεγα.
https://i843.photobucket.com/albums/zz357/Nikos-Mpacket/Mirror%20M5/IMG_0110.jpg
Τελος να πω οτι οι καθρεπτες ειναι με ηλεκτρικη αναδιπλωση και για αυτον τον λογο χρειαστηκε να αλλαξουμε και διακοπτη,επισης εχουν φωτοσκιαση αλλα προς το παρον δεν δουλευει,πρεπει να αλλαχτει ο εσωτερικος καθρεπτης και να τραβηχτουν 2 γραμμες στους εξωτερικους για να δουλεψουν.
Το αφησαμε για αργοτερα.
Αληθεια το ετερο αμαξι της φωτογραφιας προγραμματιστικε;Και αν ναι ας κανονισει να ερθει στου ΤαμΤαμ να καμαρωσουμε την ομορφια του.
Νίκο με γειά ! Πολύ όμορφο το μπάξιμο ! Η φωτοφραφία δεν ε'ιναι σπουδαία ...
Πες μας λίγο το κόστος αν θέλεις, καθρέφτες, βάψιμο και διακόπτης. Τους αναδιπλούμενους με φωτοσκίαση (του οδηγού και ο σσωτερικός) εγώ τους έχω, από περιέργεια ρωτάω.
halkida116mpack
13-11-10, 16:42
Οπως ειχα γραψει και προ ημερων αγοραστηκαν καθρεπτες Μ5,αφου βαφτηκαν στο χρωμα του αυτοκινητου ηρθε η ωρα λοιπον,την περασμενη Τεταρτη,να τοποθετηθουν.
Αφησα το αμαξι κατα τις 10.30 το πρωι στο συνεργειο και επειδη δουλευα 2 το μεσημερι με 9 το βραδυ ειπα στον Μανωλη τον μηχανικο μου οτι θα το παρω την επομενη μερα.
Μου απηντησε οτι μπορει να τον προλαβω το βραδακι που θα σχολασω και πως θα με παρει τηλεφωνο να με ενημερωσει.
Πραγματι με πηρε και μου ειπε να περασω την ωρα που θα σχολασω να το παρω αφου ηταν ετοιμο.
Μπαινοντας στο συνεργειο δεν ειδα πουθενα το αμαξι αλλα ειδα 3 ανθρωπους πανω απο ενα laptop διπλα σε ενα ασημι Μ5.
Μολις πλησιασα ομως και ειδα τι μοτερ φοραγε καταλαβα οτι ειναι το Ε60 ενος φιλου μας το οποιο προσπαθουσαν να κωδικοποιησουν βραδυατικα οι 3 ειδικοι.
Για να μην σας κουραζω αλλο θα σας πω οτι εφυγα απο το συνεργειο κατα τις 10.30 και τα παιδια ειχαν μελλον ακομα.
Ακολουθουν σχετικες φωτογραφιες τοσο με τους νεους καθρεπτες οπου φαινετε και το αμαξι που σας λεω.
Οι καθρεπτες απο καποιο ασημι Μ:
https://i843.photobucket.com/albums/zz357/Nikos-Mpacket/Mirror%20M5/IMG_0095.jpg
Οι καθρεπτες τοποθετημενοι,διπλα διακρινεται το αμαξι που σας ελεγα.
https://i843.photobucket.com/albums/zz357/Nikos-Mpacket/Mirror%20M5/IMG_0110.jpg
Τελος να πω οτι οι καθρεπτες ειναι με ηλεκτρικη αναδιπλωση και για αυτον τον λογο χρειαστηκε να αλλαξουμε και διακοπτη,επισης εχουν φωτοσκιαση αλλα προς το παρον δεν δουλευει,πρεπει να αλλαχτει ο εσωτερικος καθρεπτης και να τραβηχτουν 2 γραμμες στους εξωτερικους για να δουλεψουν.
Το αφησαμε για αργοτερα.
Αληθεια το ετερο αμαξι της φωτογραφιας προγραμματιστικε;Και αν ναι ας κανονισει να ερθει στου ΤαμΤαμ να καμαρωσουμε την ομορφια του.
ωραια ειδωλα:th_Laie_67-1: πραγατικα ομορφα για να βλεπεις απο εκει τον ανταγωνισμο....:th_Laie_67-1:
Mε 'γεια Νικο!!!:thumbsup:
και ηλεκτρικη αναδιπλωση!!!!μπραβο και στον μηχανικο σου, πρωτα απ'ολα για ΤΟ "RETROFIT" και μετα για το κουραγιο του να δουλευει μεχρι αργα τη νυχτα!!!
Αυτο το τεκνον με το ετερο Ε60 χρειαστηκε να ποσταρω στη σειρα 5 στο φορουμ μας για να ξεκινησει την κωδικοποιηση των φωτων?????:thumbsup:
Αυτο το τεκνον με το ετερο Ε60 χρειαστηκε να ποσταρω στη σειρα 5 στο φορουμ μας για να ξεκινησει την κωδικοποιηση των φωτων?????:thumbsup:
Αρη, οσο τον βλέπεις και τον ακούς εσύ που είσαι Λάρισα, άλλο τόσο τον βλέοπυμε και μεις που μας χωρίζουν δύο βήματα ... Γράψτου κανένα καλό πειρα(γ)ματάκι και θα δείς πως θα σκάσει μύτη !
Αμα εμφανιστει ομως κανει ΜΠΑΜ!!!!η μας παει πανω κατω στο Μπραλο!!!!:th_Laie_67-1:
Αμα εμφανιστει ομως κανει ΜΠΑΜ!!!!η μας παει πανω κατω στο Μπραλο!!!!:th_Laie_67-1:
Κάπου θα σκάσει μύτη ο undercover ... :th_Laie_67-1:
nikos-Mpacket
14-11-10, 17:35
Νίκο με γειά ! Πολύ όμορφο το μπάξιμο ! Η φωτοφραφία δεν ε'ιναι σπουδαία ...
Πες μας λίγο το κόστος αν θέλεις, καθρέφτες, βάψιμο και διακόπτης. Τους αναδιπλούμενους με φωτοσκίαση (του οδηγού και ο σσωτερικός) εγώ τους έχω, από περιέργεια ρωτάω.
Πανο ευχαριστω πολυ,οντως η φωτο δεν λεει και πολλα απλα την εβαλα για να δειξω την αλλαγη αλλα και να φανει το ετερο Ε60.
Το κοστος εφτασε τα 1050 ευρω ολα μαζι,αγορα,βαψιμο,τοποθετη η, κωδικοποιηση και αγορα διακοπτη.
Οπως ειπα και στο αρχικο ποστ δεν ειχα ουτε αναδιπλωση ουτε φωτοσκιαση,το πρωτο φτιαχτηκε απλα με την αγορα του διακοπτη και την κωδικοποιηση,το δευτερο θελει αγορα εσωτερικου καθρεφτη αλλα και τραβηγμα γραμμων στους εξωτερικους για να δουλεψει οπως πρεπει.
Mε 'γεια Νικο!!!:thumbsup:
και ηλεκτρικη αναδιπλωση!!!!μπραβο και στον μηχανικο σου, πρωτα απ'ολα για ΤΟ "RETROFIT" και μετα για το κουραγιο του να δουλευει μεχρι αργα τη νυχτα!!!
Αρη ευχαριστω για τα καλα λογια,απο τον μηχανικο δεν εχω κανενα παραπονο και μεχρι τωρα εχουμε μια πολυ καλη συνεργασια,εχει πολλες γνωσεις περι του θεματος και επειδη δεν βρισκεις ευκολα καλους μηχανικους οι οποιοι δεν σε κοιτανε κατευθειαν στην τσεπη εχει και αρκετη δουλιτσα οποτε καποιες φορες θα κατσει υποχρεωτικα μεχρι αργα στο μαγαζι.
Ειδικα αν εχει να κανει με περιπτωσεις σαν του φιλου μας ο οποιος ηθελε την ωθηση που του εδωσες για να ξεκινησει να ασχολειτε με το θεμα,ενημερωση δεν εχω και ανησυχω.......
Παντως Αρη για να πω την αληθεια μου σκεφτηκα να του βουτηξω το ταχυμετρο του Μ που το ειχαν βγαλει στην ακρη και ειχαν φορεσει το μαμα για να κανουν την κωδικοποιηση.Οχι τιποτε αλλο για να ξεκινησω και την εσωτερικη αλλαγη σιγα σιγα.
μαθε και το καλο....
Εγώ τα αγόρασα απο τον επίσημο dealer για την ελλάδα 40ε τα 4
10 ευρό το ένα :D
E60_Arkadia
14-11-10, 20:05
Νικο με γεια φιλε δειχνει πολυ ομορφο με τους νεους καθρεφτες.Παντως και τα 1050 ευρω δεν ειναι λιγα,αλλα χαλαλι :thumbsup:.Πανο εσυ εχεις και αυτοματους αναδιπλουμενους αυτοματης σκιασης!! Εχει πολυ πραμα πανω το Ε60αρι σου τελικα thumb.
Νίκο, καλορίζικοι! Ό,τι και να πω είναι λίγο, οι καθρέπτες από μόνοι τους αλλάζουν όλη την εμφάνιση, πόσω μάλλον στο δικό σου που φορά και το M-Pack!
Ο μηχανικός σου απ' ότι κατάλαβα μπορεί να κάνει κωδικοποίηση? Γιατί αν μπορεί και είναι μάγκας, θα τον χρειαστώ άμεσα. Αν έχεις τηλ. και διεύθυνσή του στείλε ένα pm please!
Και κάτι ακόμη: Το δικό μου έχει αναδιπλούμενους + ηλεκτροχρωματικούς μέσα-έξω, πρόσφατα όμως αντικατέστησα τον εσωτερικό EC/LED (ηλεκτροχρωματικός με led συναγερμού) μ' εκείνον που έχει επιπλέον τα τρία πλήκτρα της γκαραζόπορτας καθώς και πυξίδα (αυτό το τελευταίο είναι λίγο ταριφέικο αλλά o γερμανός μου το φύλαγε έκπληξη). Αν λοιπόν θες τον παλαιό μου είναι δικός σου (εννοείται πως δε θέλω χρήματα).
3M CARBON στα τριμ του ασσου στο εσωτερικο!!!!!:thumbsup::thumbsup:
Πριν πειτε γιατι δεν εκανα την βαση του λεβιε και το σταχτοδοχειο....απλα δεν ηξερα να τα βγαλω,.....θα γινει κι αυτο..:whistle:
Ενα ευχαριστω στον κυριο Μονστα........
Αφου δε το μεταφερει κανεις......κανω αλχημιες////
3M CARBON στα τριμ του ασσου στο εσωτερικο!!!!!
Πριν πειτε γιατι δεν εκανα την βαση του λεβιε και το σταχτοδοχειο....απλα δεν ηξερα να τα βγαλω,.....θα γινει κι αυτο..
Μεγεια κε Γιαννη μας, και να μη βιαζομαστε...εχουμε και δουλειες oi mods
δευτερη φωτο, δεξια στο βαθος.
Ποιος ειναι αυτος ο ομορφος αψηλος με το κοντο μαλι και σεξυ μπλουζα????
Eνας πακιστανος μακιγιαρισμενος που το παιζει δυτικος και εχει εκει ο Μονστα για τριψιματα......:whistle:
:hystericalbs1:
:th_Laie_67-1:
halkida116mpack
16-11-10, 18:56
πολυ ομορφο...κανε ομως και τα αλλα στον λεβιε...αυτοκολλητο ειναι η αλοκληρο ξεχωριστο παρτ?
Mε 'γεια Γιαννη!!!!:thumbsup:
Παιρνει αλλα μπαξιματα ο ασσος???? ή τελειωσαμε ?????:whistle::th_Laie_67-1:
Βlack matte vinyl wrapped coming soon...
-Θεοφιλος-
Eνας πακιστανος μακιγιαρισμενος που το παιζει δυτικος και εχει εκει ο Μονστα για τριψιματα......:whistle:
Μλκ κόντεψα να πέσω από το καναπέ ο Ίδιος λέμε. :hystericalbs1::hystericalbs1:
Βlack matte vinyl wrapped coming soon...
-Θεοφιλος-
.......by 3M & Theofilos.
Can't wait for pix dude !!!!!!!!!!!!!!!!
Εντάξει, δε χρειάζεται και καμιά φοβερή παρατηρητικότητα για να καταλάβει κανείς ότι είμαι όμορφος :whistle: , όμως πραγματικά μου κανε εντύπωση που κατάφερες να δεις το Ferrari Polo από τόσο μακριά (τραβηγμένο με τη μπαχατέλα του Γιάννη).
Αφου δε το μεταφερει κανεις......κανω αλχημιες////
3M CARBON στα τριμ του ασσου στο εσωτερικο!!!!!
Πριν πειτε γιατι δεν εκανα την βαση του λεβιε και το σταχτοδοχειο....απλα δεν ηξερα να τα βγαλω,.....θα γινει κι αυτο..
Τα τριμάκια έγιναν Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α Γιάννη. Έτσι θα έπρεπε να τα δίνει από το εργοστάσιο κανονικά η bmw. Και μοιάζουν πάρα πολύ με τα μαΝίσια που φοράει το 9Χ Μ3.
:thumbsup::thumbsup:
Τα τριμάκια έγιναν Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α Γιάννη. Έτσι θα έπρεπε να τα δίνει από το εργοστάσιο κανονικά η bmw. Και μοιάζουν πάρα πολύ με τα μαΝίσια που φοράει το 9Χ Μ3.
:thumbsup::thumbsup:
Και με του Ζ4 Μ μοιάζουν!
Έχει κάνει την ίδια δουλειά ο κολλητός μου σε Ζ4 Μ coupe
Eιλικρινά δεν καταλαβαίνεις την διαφορά...
Αααααχ τι μου κανεις Γιαννη. Εχω το carbon της 3Μ και ολο το αναβαλλω. Η κονσολα ειναι λιγο μπελλας να βγει, αλλα αξιζει τον κοπο.
Αααααχ τι μου κανεις Γιαννη. Εχω το carbon της 3Μ και ολο το αναβαλλω. Η κονσολα ειναι λιγο μπελλας να βγει, αλλα αξιζει τον κοπο.
Θα γινει και η κονσολα...απλα ηθελα το αμαξι και βιαζομουν....
Καντο ειναι απιστευτο απο κοντα....thumb
Αυτο το τεκνον με το ετερο Ε60 χρειαστηκε να ποσταρω στη σειρα 5 στο φορουμ μας για να ξεκινησει την κωδικοποιηση των φωτων?????
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αρη, οσο τον βλέπεις και τον ακούς εσύ που είσαι Λάρισα, άλλο τόσο τον βλέοπυμε και μεις που μας χωρίζουν δύο βήματα ... Γράψτου κανένα καλό πειρα(γ)ματάκι και θα δείς πως θα σκάσει μύτη !
...τέλειωσαν και οι εκλογές και θα "λασκάρουμε" λιγάκι...άντε για κανονίστε για κανά ρόφημα να τα πούμε από κοντά, σαν πολλές απουσίες να μαζεύτηκαν (από μέρους σας χαχαχαχαχα) :th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Είμαι "ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ" τύπος, πως να το κάνουμε:th_Laie_67-1:
Κάπου θα σκάσει μύτη ο undercover ...
thumb
Παντως Αρη για να πω την αληθεια μου σκεφτηκα να του βουτηξω το ταχυμετρο του Μ που το ειχαν βγαλει στην ακρη και ειχαν φορεσει το μαμα για να κανουν την κωδικοποιηση.Οχι τιποτε αλλο για να ξεκινησω και την εσωτερικη αλλαγη σιγα σιγα.
Θα βρούμε Νικόλα μη σε νοιάζει...thumb
Gregory_///M
17-11-10, 07:49
3M CARBON στα τριμ του ασσου στο εσωτερικο!!!!!:thumbsup::thumbsup:
Πριν πειτε γιατι δεν εκανα την βαση του λεβιε και το σταχτοδοχειο....απλα δεν ηξερα να τα βγαλω,.....θα γινει κι αυτο..:whistle:
Γιάννη πολύ όμορφο έγινε!!!thumb
Μην σταματάς τα μπαξίματα, μας δίνουν ενέργεια!!
Και μόνο από την φωτό φαίνεται πως η δουλειά που έκανε ο Κώστας είναι τέλεια!:thumbsup:
Γιάννη πολύ όμορφο έγινε!!!thumb
Μην σταματάς τα μπαξίματα, μας δίνουν ενέργεια!!
Και μόνο από την φωτό φαίνεται πως η δουλειά που έκανε ο Κώστας είναι τέλεια!:thumbsup:
Αυτά είναι και τα καλύτερα μπαξίματα Γρηγόρη.
Είναι μεν οικονομικά στο πορτοφόλι, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που νομίζεις ότι έχεις δώσει μια μικρή περιουσία.
ΥΓ: Και μη ξεχνάμε και τη βελτίωση των επιδόσεων από το βάρος που γλυτώνεις :rolleyes:
Christos 330
23-11-10, 16:17
Ειχα καιρο να κανω καποιο μπαξιμο μπορω να πω περα απο ζαντες . . .
Λοιπον εβαλα γνησιους αναδιπλουμενους Μ3 καθρεπτες . . .
Τεμπελη μιας και ξεχασανε να βαλουμε οι germaναραδες (thanks gyiama) . . .
Πακετο φωτισμου μιας και ουτε αυτο ειχε (thanks ntiospo). . .
Αεροτομη οροφης ac schnitzer . . .
Kαρχαριακη με την βαση του . . .
19αρες ρεπλικα απο Μ3 Ε92 απο τις πρωτες που εχουν την κουρμπα προς τα
μεσα . . .
Αλλαξα τις νικελ καρδιες μου πηρα καρμπον (thanks tsagio) και τις εβαψε σε
ματ οπως και τα αλλα ο λαμαρινας μου (sotiris 328). . .
Mερικες προχειρες φωτογραφιουλες . . .
Κουκλα Χρηστο..
ΟΕΜ style..
Σιγα μη συμβιβαζοσουνα εσυ με κατι μικροτερο απο 19αρες... :th_Laie_67-1::original:
Κουκλαρα Χρηστο!!!με 'γειες!!!!:thumbsup:
Μαλλον δε χωρανε 20αρες .....αλλιως...:th_Laie_67-1:
georggge46
23-11-10, 17:25
Κουκλαρα Χρηστο!! Μπραβο !!
Christos 330
23-11-10, 17:45
Ολο αυτο το διαστημα επαιζα με 18αρες Ζαχο . . .
Πιστευω πως την παλεψα αρκετα μπορω να πω . . .
Αρη . . .20αρες χωρανε μια χαρα δυναμη δεν εχει να περπατησει οπως πρεπει οχι οτι
τωρα παει καλα τουλαχιστον τσουλαει οπως πρεπει . . .
Γιωργο ακομα δεν προλαβα να παω να κανω την συνδεση οπως σου εταξα θα εχεις
νεα μου σ'ευχαρηστω . . .
georggge46
23-11-10, 18:07
Εγω σημερα εμπαξα ΚΤΕΟ .....
Πολύ όμορφο Χρήστο !! Έχεις ωραίο γούστο :)
Christos 330
23-11-10, 19:10
Πολύ όμορφο Χρήστο !! Έχεις ωραίο γούστο :)
Nα σαι καλα Κωστα μετραει η γνωμη σου . . .
μεσα . . .
Πολυ μου αρεσε αυτο το ποστ, οχι μονο για τα μπαξιματα(μπραβο Χρηστο!), αλλα και για το οτι (αν καταλαβα καλα) το χρημα αλλαξε χερια ενδοφορουμικα και πραγματα τα οποια ηταν αχρηστα σε καποιους, τα χαιρεται αλλος χωρις να τα δωσει αλλου..σε τριτους. Ανακυκλωση χρηματος και αγαθων εντος bmwfans!
thumb
Ρε ατομο (Χρηστο) αυτο δεν ειναι μπαξιμο, αυτο ειναι ομαδικο που εκανες!!! ωραιο φιλε πολυ ωραιο
Gregory_///M
23-11-10, 21:03
Χρηστάρα, πολύ όμορφο έγινε....όχι ότι δεν ήταν!!! thumb :thumbsup:
μεσα . . .
Ωραια ολα, αλλα τα φρενα φαινονται λιγο μικρα τωρα !
:D
Καλορίζικα Χρηστάρα!!!
Περπατάει καθόλου τώρα με τις 19άρες???
Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή κινητήρα??? :original: :original:
Christos 330
24-11-10, 09:11
Νικο βλεπω τα φρενα και δεν βρισκω χρονο να το κρεμασω επανω και να τα βαλω . . .
Bill αυτα ρε συ τα καναμε και τα ξερουμε πριν 4 χρονια ξανα ξεβρακωμα δεν λεει . . .
Ασε για την δουλεια που το θελω μια χαρα την κανει και με το παραπανω μπορω να
πω . . .
Υπομονη καλυτερα και κανενα 35αρι να ησυχασουμε μια και καλη . . .
Στο Ε83 ζαντες style 224 Μ βαμμενες shadow chrome σα την style 40 του Ζ3 Μ με τον S54.
Στο Ε83 ζαντες style 224 Μ βαμμενες shadow chrome σα την style 40 του Ζ3 Μ με τον S54.
Να στο ξαναπω!!!! ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!:thumbsup::thumbsup:
ΔημήτρηςΜ3
25-11-10, 18:26
εχεχεχεχεχ μολις ηρθε εχει 5 λεπτα δλδ.....
https://img600.imageshack.us/img600/4844/10012010008.jpg
https://img253.imageshack.us/img253/9075/100120100090.jpg
Tην ζάντα του Ζ4 Μ έβαλες στο Χ3...?
Σαν ζάντα είναι πανέμορφη, απλά με ξενίζει λίγο πάνω στο Χ3...
εχεχεχεχεχ μολις ηρθε εχει 5 λεπτα δλδ.....
Mε 'γεια!!!!
Ακομη πιο πολεμικο θα γινει το //Μ3!!!!:thumbsup:
Ορίστε και μια φωτογραφία από τις ζάντες!!
https://img411.imageshack.us/img411/7568/dsc0480i.jpg (https://img411.imageshack.us/i/dsc0480i.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (https://imageshack.us)
Την τράβηξε ο φωτογράφος της συνάντησης Θεσσαλίας GEO316 :thumbsup: :thumbsup:
Gregory_///M
30-11-10, 14:38
εχεχεχεχεχ μολις ηρθε εχει 5 λεπτα δλδ....
Πολύ ωραίο Μήτσο...άντε βάλε κ φωτο τοποθετημένο...Εγώ αν σκεφτώ κάτι τέτοιο, λέω αντίο στο parking! Με τα άλλα τα carbon τελικά τι έκανες, τα έβαψες?
Ορίστε και μια φωτογραφία από τις ζάντες!!
Την τράβηξε ο φωτογράφος της συνάντησης Θεσσαλίας GEO316 :thumbsup: :thumbsup:
Δεν είχες σκοπό να βγάλεις μόνος σου...πάλι καλά που βγάλαμε στην συνάντηση!! Βασίλη πολύ ωραίες φαίνονται και όταν κινείται το αυτοκίνητο!!thumb
Βασίλη μεγειά ! Του πάνε. thumb
Τις 18αρες Μπακ δεν είχες πριν ? Καλά θυμαμαι ?
Βασίλη μεγειά ! Του πάνε. thumb
Τις 18αρες Μπακ δεν είχες πριν ? Καλά θυμαμαι ?
Όχι φίλε Πάνο, μπες στο γκαραζ μου και φαίνεται ποια είχα πριν!!
FrapeMod!!!!τελειες οι ζαντες ειδικα σε κινηση οπως ειπε και ο Γρηγορης!!!
Με γεια και καλοπατητες!!!:thumbsup:
Η δυσκολια ειναι να μεινουν καθαρες....γι' αυτο πλυσιμο ΤΑΚΤΙΚΑ!!!!
Οντως, οι ζαντες ειναι γ@ματες !!
:thumbsup:
mitsos_chania
01-12-10, 17:17
Επιτελους μετα απο καιρο
Ωραια ειναι τα εχω βαλει και εγω!!! Σε εχουν βγαλει σφαλμα με καμμενη λαμπα στο καντραν γιατι εμενα μου εβγαλε πηγα σε ηλεκτρολογο!
mitsos_chania
01-12-10, 17:31
οχι τπτ ολα μια χαρα
Κρητηκαρε με'γεια τα νεα φωτα!!!!:thumbsup:
Αυτες οι μικρες λεπτομερειες κανουν τι διαφορα..... αλλα και αυτες τις βελτιωσεις τις χαιρομαστε πιο πολυ απο το να ηταν ηδη επανω στο οχημα γιατι τις καναμε ΕΜΕΙΣ!!!:thumbsup:
Κρητηκαρε με'γεια τα νεα φωτα!!!!:thumbsup:
Αυτες οι μικρες λεπτομερειες κανουν τι διαφορα..... αλλα και αυτες τις βελτιωσεις τις χαιρομαστε πιο πολυ απο το να ηταν ηδη επανω στο οχημα γιατι τις καναμε ΕΜΕΙΣ!!!:thumbsup:
ΜΠΑΞΙΜΟ ΤΟ ΖΩΟΓΟΝΟ !!! :thumbsup:
τεμπελη, καινουργιο, δερμα..και αγαλιασε το χερακι μου! ασε που δειχνει και πιο ομορφο το εσωτερικο..τιμη (για να προλαβω πιθανη ερωτηση), 260 ολα.
σήμερα παρέλαβα τον csl προφυλακτήρα μου :thumbsup::thumbsup:...
περιμένω και το πίσω ντιφιούζερ να έρθει για να τα χώσω
όλα μαζί για βάψιμο...το πορτ μπαγκάζ υπήρχε ήδη, άρα
είμαι κομπλέ...δεν μπορώ να περιμένω άλλο...:original:θέλω να
το δώ τελειωμένο...υπολογίζω και λίγο μετά το καλοκαίρι
να χώσω και την εισαγωγή και κομπλέ...φώτο όταν τελειώσω
απο τον βαφέα...
άντε με το καλό το μπάξιμο..τα είπαμε και από κοντά thumb
ΔημήτρηςΜ3
30-12-10, 17:54
απο τον βαφέα...
kατι μου λεει πως ξερω απο που το πηρες.....:whistle::whistle:
αντε με το καλο!!! ριξε φωτο!!
Με τη βοηθεια ενος φιλου (που κανει επιγραφες-πινακιδες), εντυσα το εξωτερικο τριμ που παει γυρω απο τα πλαινα παραθυρα με μαυρο γυαλιστερο αυτοκολλητο (οπως ειναι στις Μ πακ εκδοσεις και στα Μ3.. νομιζω).. Για το αν θα κρατησει.. Θα δειξει..
Με τη χρηση θερμοπιστολου, παιρνει το επιθυμητο σχημα στα "περιεργα" σημεια...
https://img585.imageshack.us/img585/2544/dsc00545p.jpg (https://img585.imageshack.us/i/dsc00545p.jpg/)
https://img641.imageshack.us/img641/1402/dsc00546z.jpg (https://img641.imageshack.us/i/dsc00546z.jpg/)
Πανέμορφο. Το blackline είναι πολύ όμορφο ειδικά στα ανοιχτόχρωμα. Στο μαύρο δίνει άλλη αλητεία
Με 'γεια!thumb
Συγχαρητηρια στην τριχα ειναι ,οσο μπορω να δω, το αμαξι σου.
Ελπιζω να κρατησει,αλλα εαν παλι οχι παρε ολο το γνησιο πακετο γιατι αξιζει αυτη η διαφορα.
Α ,και τετοιοι φιλοι αξιζουν επισης συγχαρητηρια!thumb
konstantinaM3
06-01-11, 10:31
μολις εμπαξα τις καινουργιες μου ζαντες!!!!γνησιες παρακαλω!!:)
καλοριζικες,,,αν και ταλαιπωρηθηκες, τελικα βρηκες αυτο που ηθελες! ομορφο το αποτελεσμα...και πανω απο ολα λειτουργικο και πρακτικα καλυτερο αυτοκινητο!
konstantinaM3
06-01-11, 11:08
ευχαριστω πολυ!!!!τωρα εχει το πατημα της μανας του!!!!:P:)
Aπο τις πιο ομορφες ζαντες της BMW!!!:thumbsup:
Mε 'γεια Κωνσταντινα!thumb
καλοταξιδες κωνσταντινα...!
Καλοτάξιδες και καλορίζικες!
georggge46
06-01-11, 21:11
Aπο τις πιο ομορφες ζαντες της BMW!!!:thumbsup:
Mε 'γεια Κωνσταντινα!thumb
συμφωνω απολυτα !!!! :thumbsup:
konstantinaM3
06-01-11, 22:49
ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα!!!!!βεβαια εχει λιγοτερο κρατημα απο τις αλλες....αλλα δεν βρισκει επιτελους!!!!φρεναρει καλυτερα κ επιταχυνει καλυτερα!!
aftermarket xenon με smd led στα στασης και λευκες λαμπες στους προβολεις..
απο τον βαφέα...
Γνήσιο Θωμά ? Πόσο ? Για δώσε ίνφο και φώτο να μας φτιάξεις...
Αλλάχτηκαν στο ε39 ψαλίδια, ημιαξόνια, εμπρός τακάκια, λάδι, φίλτρο λαδιού και σινεμπλοκ. Επίσης αλλάχτηκε ο διαχωριστής λαδιού που είχε τρυπήσει και έχανε αρκετό λάδι πράγμα το οποίο με είχε ανησυχήσει. Μέχρι τώρα μετά από 1200 χιλιόμετρα μετά το service ευτυχώς η στάθμη του λαδιού έχει παραμείνει η ίδια.:thumbsup: Θα δούμε πως θα πάειthumb
Πάντως με όλα αυτά ο μάστορας θα πρέπει να έκανε καλές διακοπές γιατί ο λογαριασμός ήτανε μεγαλούτσικος.:whistle:
Γνήσιο Θωμά ? Πόσο ? Για δώσε ίνφο και φώτο να μας φτιάξεις...
after market είναι κώστα...φώτο μόλις βαφτούν και τοποθετηθούν...
ποιοτικά φαίνεται μια χαρά. τώρα στην τοποθέτηση θα δούμε πόσο
εύκολα θα κουμπώσει...ας πάρω μια ανάσα λίγο γιατί γενικά μάτωσα
μέσα στις γιορτές...με τόσα δώρα που είχα να πάρω, πάλι καλά που
περίσσεψε και για μένα κάτι να πάρω για το παιχνίδι μου...
after market είναι κώστα...φώτο μόλις βαφτούν και τοποθετηθούν...
ποιοτικά φαίνεται μια χαρά. τώρα στην τοποθέτηση θα δούμε πόσο
εύκολα θα κουμπώσει...ας πάρω μια ανάσα λίγο γιατί γενικά μάτωσα
μέσα στις γιορτές...με τόσα δώρα που είχα να πάρω, πάλι καλά που
περίσσεψε και για μένα κάτι να πάρω για το παιχνίδι μου...
επειδή υπάρχουν αφτερμαρκετ και αφτερμαρκετ.....
Το πορτ-μπαγκαζ πχ που φέρνει ο Ζεύκας και είδα πρόσφατα, δεν έχει και τόσο καλή εφαρμογή. Πρέπει να κόψεις με τροχό λίγο τη λαμαρίνα εκεί που πατάνε τα πίσω φώτα ώστε να έρθουν 'πρόσωπο' με τα διπλανά. Η καμπύλη δεν έρχεται τέλεια με τα πλαϊνά φτερά και απ όσο μου είπαν η κλειδαριά ήταν μεγάλο pita για να μπει. Τα 'νερά' ας πούμε που κάνει το fb για μένα ήταν το λιγότερο σε σχέση με τα παραπάνω.
Είχα βρει πριν λίγους μήνες έναν Καναδό που τα έφτιαχνε τέλεια και όλοι όσοι είχαν βάλει στα φόρουμ είχαν πάθει οι Ίδιοι πλάκα, αλλά είχε σχεδον 1Κ + μεταφορικά....
Και ο εμπρός προφυλακτήρας είναι 'θέμα' στο fitment εκεί που συνορεύει με τα εμπρός φτερά.
Anyway, εύχομαι όλα να σου κάτσουν τέλεια και ανυπομονώ να δω φωτό !!!!!!!!!!!! :thumbsup:
individual
12-01-11, 14:56
τακακια εμπρος και πισω ΑΤΕ,λαδια 0-40 BMW Longlife 04,φιλτρο λαδιου,πετρελαιου KNACHT,αερος ΜΑΝΝ.....
αυτα!!
oem csl intake + more...:thanks:
Xθες έβαλα το Homelink που αγόρασα απο το ebay στο M3.
Για δωσε κανα λινκ ρε Γιατρε....με ενδιαφερει τρομερα!!!!thumbthumb
Για δωσε κανα λινκ ρε Γιατρε....με ενδιαφερει τρομερα!!!!thumbthumb
Περίμενε να το ψάξω..
Δεν θυμάμαι να το παίρνει το δικό σου...
αυτο ειναι παιδια ?
https://www.homelink.com/vehicleList.php?make=BMW&submit=Search
Το πήρα απο το γερμανικό www.ebay.de 110 euro.
Αυτή τη στιγμή βλέπω μόνο αυτό :
https://cgi.ebay.de/HOMELINK-BMW-Garagentoroffner-3-5-7-E46-E38-E39-E53-/190492914807?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item2c5a433477
Ψάχνε κάθε τόσο και θα βρείς σίγουρα.
Μην πάρεις από Αμερική γιατί δεν δουλεύουνε με τις ευρωπαικές γκαραζόπορτες!
Μερικά μοντέλα το έχουνε στο καθρέπτη.
Σήμερα πάντως προγραμμάτισα το δικό μου και δουλεύει μια χαρά.
Πατάω 1 και ανοίγει η γκαραζόπορτα.
Επίσης οι αριθμοι φωτίζονται όπως και οι υπόλοιποι διακόπτες.
Μερικά μοντέλα το έχουνε στο καθρέπτη.
Σήμερα πάντως προγραμμάτισα το δικό μου και δουλεύει μια χαρά.
Πατάω 1 και ανοίγει η γκαραζόπορτα.
Επίσης οι αριθμοι φωτίζονται όπως και οι υπόλοιποι διακόπτες.
Μακαρι να βρω:original:
Μακαρι να βρω:original:
Θα κοιτάω και εγώ κάθε τόσο, άμα δω θα σου στείλω pm.
e46 έχεις ?
e46 έχεις ?
κοιτα το αλμπουμ του! thumb
κοιτα το αλμπουμ του! thumb
Tην 911 GT2RS 2011 την περιμένουμε :original: :original: :original:
Ενδιαφέρον! Αυτό έχει δικό του σύστημα ή πρέπει να το "υποστηρίζει" το αυτοκίνητο?
Ενδιαφέρον! Αυτό έχει δικό του σύστημα ή πρέπει να το "υποστηρίζει" το αυτοκίνητο?
Πρέπει να έχει καλωδίωση το αυτοκίνητο για να πάρει ρεύμα, γείωση και φώτα.
Μπορεί βέβαια και ένας ηλεκτρολόγος να του τα δώσει αυτά απο τα πέριξ.
Χρειάζεται να έχει το αυτοκίνητο ηλιοροφή.
Κατα τα άλλα δουλεύει σαν προγραμματιζόμενο τηλεκοντρόλ που αντιγράφει τα γνήσια.
Χθες εμπαξα 4αδα Conti Sp3, 750€ thumb Και μια καλη ζυγοσταθμιση, ισως η καλυτερη που εχω κανει.. πρωτη φορα αφηνω το τιμονι και παει ευθεια το αμαξι. Οσες φορες αλλαξα λαστιχα παντα εχανε λιγο..
Sp5 εψαχνα αλλα δεν βρηκα διαστασεις, ειπα να δοκιμασω τα sp3 αντι των κλασσικων eagle f1 asym που εβαζα παντα, πρωτες εντυπωσεις ΚΑΛΕΣ!! Μολις πατησουν θα εχω καλυτερη αποψη..
Και επειδη μπηκε η νεα 4αδα, απο βδομαδα ερχεται και κατι που θα την φυτιλιασει :th_Laie_67-1:
καλοπάτητα φανουλη κ με προσοχη!
ΔημήτρηςΜ3
28-01-11, 13:38
μετα απο μια ευγενικη χορηγια του SAULM3
εβαλα τελικο!!!
παρεπιπτοντως ειναι για πουλημα!!!!!
ΔημήτρηςΜ3
28-01-11, 14:06
μετα απο μια ευγενικη χορηγια του SAULM3
εβαλα τελικο!!!
παρεπιπτοντως ειναι για πουλημα!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=zcpC2rA8mAA
αυτα ειναι μπαξιματα!!!
μπραβο Ποντιε!!! μας εφτιαξες!!!!
Christos 330
28-01-11, 14:32
https://www.youtube.com/watch?v=zcpC2rA8mAA
Δωστου μια καλη ρε τι φοβασαι ; ; ;
Δωστου μια καλη ρε τι φοβασαι ; ; ;
χαχααχαχαχα!!!!:thumbsup::th_Laie_67-1:
Καλοριζικα κ Από μένα...καλα ακούσματα...!
Sent from my iPhone using Tapatalk
individual
02-02-11, 18:25
τοποθετηθηκε καινουρια μπαταρια,BOSCH S5 100Ah.....https://130.com.ua/published/publicdata/AUTO/attachments/SC/products_pictures/Car-battery-Bosch-S5-Silver-Plus-600-402-083-100-Ah-right-plus_enl.jpg
τοποθετηθηκε καινουρια μπαταρια,BOSCH S5 100Ah.....https://130.com.ua/published/publicdata/AUTO/attachments/SC/products_pictures/Car-battery-Bosch-S5-Silver-Plus-600-402-083-100-Ah-right-plus_enl.jpg
Την καλύτερη πήρες! Μετά απ' αυτές μόνο οι OPTIMA λένε, εκεί όμως έχεις άλλα προβλήματα (χωροθετικά κυρίως).
Την καλύτερη πήρες! Μετά απ' αυτές μόνο οι OPTIMA λένε, εκεί όμως έχεις άλλα προβλήματα (χωροθετικά κυρίως).
Απορώ πού ξέρεις εσύ από μπαταρίες....
Αλλά τι λέω, ικανό σε έχω να είσαι μέλος στο bmwbatteryclub.com και να έχεις διαβάσει reviews για μπαταρίες και τελικά συμπεράσματα...
ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!!!! :th_Laie_67-1::thumbsup::hystericalbs1:thumb
individual
02-02-11, 19:16
ειμουν μεταξυ BOSCH S5 h VARTA silver.....https://price.ua/img/newcat/4398/varta_silver_dynamic_100_ah__600402083__1.jpg
αλλα δεν ξερω γιατι στην πολη μου (κιλκις),δεν υπαρχει βαρτα ουτε για δειγμα...
αν εβρισκα βαρτα,θα την προτιμουσα....γιατι την ειχα βαλει παλαιοτερα και ειμουν υπερ-ευχαρηστημενος.......αλλα και για αυτην,ακουω τα καλυτερα.....ειδωμεν!!!
Χθες εμπαξα 4αδα Conti Sp3, 750¤ thumb Και μια καλη ζυγοσταθμιση, ισως η καλυτερη που εχω κανει.. πρωτη φορα αφηνω το τιμονι και παει ευθεια το αμαξι. Οσες φορες αλλαξα λαστιχα παντα εχανε λιγο..
Sp5 εψαχνα αλλα δεν βρηκα διαστασεις, ειπα να δοκιμασω τα sp3 αντι των κλασσικων eagle f1 asym που εβαζα παντα, πρωτες εντυπωσεις ΚΑΛΕΣ!! Μολις πατησουν θα εχω καλυτερη αποψη..
Και επειδη μπηκε η νεα 4αδα, απο βδομαδα ερχεται και κατι που θα την φυτιλιασει :th_Laie_67-1:
Είσαι άρρωστος!!
Έπρεπε να αφήσεις τα παλιά λάστιχα ρε στην αρχή για να τα λιώσεις!!!!
Είσαι άρρωστος!!
Έπρεπε να αφήσεις τα παλιά λάστιχα ρε στην αρχή για να τα λιώσεις!!!!
Δεν γινοταν αλλιως! Δεν θα σου δειξω καν τα πισω.. δες το εμπρος αριστερο και θα καταλαβεις γιατι δεν περιμενα το μπλοκε να τα λιωσω..
https://img203.imageshack.us/img203/3714/dsc01795ln.th.jpg (https://img203.imageshack.us/i/dsc01795ln.jpg/)https://img197.imageshack.us/img197/7411/dsc01792nd.th.jpg (https://img197.imageshack.us/i/dsc01792nd.jpg/)https://img14.imageshack.us/img14/6113/dsc01789qb.th.jpg (https://img14.imageshack.us/i/dsc01789qb.jpg/)
Ε δεν πας καλά!!
Τα δικά μου είναι τέλεια μπροστά στα δικά σου κ ας είναι 4ετίας..
Θα κανονίσω να πάμε κάπου να δούμε την δουλειά του μπλοκέ...
Δεν γινοταν αλλιως! Δεν θα σου δειξω καν τα πισω.. δες το εμπρος αριστερο και θα καταλαβεις γιατι δεν περιμενα το μπλοκε να τα λιωσω..
https://img203.imageshack.us/img203/3714/dsc01795ln.th.jpg (https://img203.imageshack.us/i/dsc01795ln.jpg/)https://img197.imageshack.us/img197/7411/dsc01792nd.th.jpg (https://img197.imageshack.us/i/dsc01792nd.jpg/)https://img14.imageshack.us/img14/6113/dsc01789qb.th.jpg (https://img14.imageshack.us/i/dsc01789qb.jpg/)
Βρε Φανουροκωλοπαιδο!!!!!!! με τι λαστιχα εβγαινες στο δρομο ρε φονια!!!!!!!:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Χθες εμπαξα 4αδα Conti Sp3, 750€ thumb Και μια καλη ζυγοσταθμιση, ισως η καλυτερη που εχω κανει.. πρωτη φορα αφηνω το τιμονι και παει ευθεια το αμαξι. Οσες φορες αλλαξα λαστιχα παντα εχανε λιγο..
Νάσαι καλά να τα λειώσεις !
Ζυγοστάθμιση που έκανες ?
Ε δεν πας καλά!!
Τα δικά μου είναι τέλεια μπροστά στα δικά σου κ ας είναι 4ετίας..
Θα κανονίσω να πάμε κάπου να δούμε την δουλειά του μπλοκέ...
4ετιας?? :shok: Τα δικα μου δεν προλαβαινουν να κλεισουν χρονο. Που??
Βρε Φανουροκωλοπαιδο!!!!!!! με τι λαστιχα εβγαινες στο δρομο ρε φονια!!!!!!!:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Γιατι ειχα σκυψει να τα δω ποτε? Ηξερα οτι δεν εχω κρατημα και οτι γλυστραει, αλλα ελεγα ενταξει το εξωτερικο ειναι ετσι.. ααααααααντε λιγο ακομη. Δεν ειχα δει το εσωτερικο πως ηταν... :thumbsdown: Βραδυ τα ειδα, την επομενη το πρωι τα αλλαξα αμεσως. Αφου δεν ειχα και εξοδο σε καμια στροφη παλι καλα να λες!
Νάσαι καλά να τα λειώσεις !
Ζυγοστάθμιση που έκανες ?
Ευχαριστω :thumbsup:
Στον ιδιο που πηρα και τα λαστιχα.
Εγγελης Νικολαος
Ασυρματου 64 Αγ Δημητριος
210-9312077
Φάνη 3 χρονάκια κλείνω σε λίγες μέρες με το conti3 και κάπου 25000 χλμ. Προσωπικά σε σχέση με τα bridgestone 040 που φορούσα πριν, μεγάλη διαφορά, πιό ελαφρύ, πιο μαλακό, καλύτερο grip.
Να σαι γερός να τα λειώσεις.
Αυτά είναι μπαξίματα, όχι φρένα, λάστιχα κ αηδίες:
Ωραίο λαστιχένιο πατάκι πεμφέ Ε90 για να προστατεύετε τη μοκέτα του χώρου αποσκευών σας.
Παιδεύτηκα λίγο μέχρι να βρω πιο θέλω μιας και οι επιλογές ήταν αρκετές. Ευχαριστώ τον Πέτρο (Colbat) για την βοήθεια του.
Κερδίζετε εως και μισό Kg ροπή.
Κωδικός: 51470397600
Κόστος: 87,50 ευρώ με φπα
πριν και μετά
Ωραίο λαστιχένιο πατάκι πεμφέ Ε90 για να προστατεύετε τη μοκέτα του χώρου αποσκευών σας.
Παιδεύτηκα λίγο μέχρι να βρω πιο θέλω μιας και οι επιλογές ήταν αρκετές. Ευχαριστώ τον Πέτρο (Colbat) για την βοήθεια του.
πριν και μετά
Με 'γεια Πανο!!!:thumbsup:
Σωτηριο το λαστιχο σε περιπτωση που χυθει κατι υγρο,γαλα ας πουμε, κατα λαθος στο πορτμπαγκαζ!thumb
ΥΣ....εχει μηπως καποια εντονη μυρωδια πλαστικιλας?...το λιγο δεν πειραζει,φυσικο ειναι,....
Με 'γεια Πανο!!!:thumbsup:
Σωτηριο το λαστιχο σε περιπτωση που χυθει κατι υγρο,γαλα ας πουμε, κατα λαθος στο πορτμπαγκαζ!thumb
ΥΣ....εχει μηπως καποια εντονη μυρωδια πλαστικιλας?...το λιγο δεν πειραζει,φυσικο ειναι,....
Σε ευχαριστώ Άρη, για εμένα είναι εξαιρετικά χρήσιμο μιας κ λόγω χωριού + μωρού μεταφέρω καροτσάκια , τενεκέδες λάδι, ζαρζαβατικά κλπ επικίνδυνα για την μοκέτα προϊόντα..
Καμία μυρωδιά απολύτως και κάτι σημαντικό, οι άκρες περιμετρικά είναι ανασηκωμένες σε αντίθεση με 1-2 άλλα OEM προϊόντα τα οποία περιγράφονται ως αντιολισθητικά πατάκια και τα οποία απλώς καλύπτουν τον χώρο αλλά δεν τον προστατεύουν σε περίπτωση που χυθεί κάποιο υγρό.
Gregory_///M
03-02-11, 08:56
πριν και μετά
Μήπως υπάρχει κανένα στην αγορά με 1 Kg ροπή?:th_Laie_67-1:
Εμένα το είχε βάλει ο προηγούμενος και είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο για όλους εμάς τους ψυχάκιδες με τις μοκέτες και όλα τα παρελκόμενα!!
Πάνο, μπορείς να το φορτώσεις άνετα με πατάτες κ να τριγυρνάς με το καπό ανοιχτό στο χωριό...:hystericalbs1::hystericalbs1:
Ωραίο Πάνο.
Πάντα μ αρέσανε αυτά τα πατάκια που είναι κομμένα και ραμένα στα μέτρα του πορτ-μπαγκάζ και η μοκέτα από κάτω μένει πάντα καθαρή.
Καμία μυρωδιά απολύτως και κάτι σημαντικό, οι άκρες περιμετρικά είναι ανασηκωμένες σε αντίθεση με 1-2 άλλα OEM προϊόντα τα οποία περιγράφονται ως αντιολισθητικά πατάκια και τα οποία απλώς καλύπτουν τον χώρο αλλά δεν τον προστατεύουν σε περίπτωση που χυθεί κάποιο υγρό.
Αυτό που έχεις βάλει εσύ δεν είναι ΟΕΜ....?
Ή είναι αλλά κάποιο άλλο?
Αυτό που έχεις βάλει εσύ δεν είναι ΟΕΜ....?
Ή είναι αλλά κάποιο άλλο?
OEM είναι με κωδικό: 51470397600 και περιγραφή ''Διαμορφωμένο στρώμα χώρου αποσκευών''
Εναλλακτικά υπάρχει το ''αντιολισθητικό πατάκι'' κωδ.51470442751 στη μισή τιμή αλλά δεν συγκρατεί υγρά όπως προ είπαμε.
https://www.realoem.com/bmw/diagrams/z/r/245.png
Πολύ ωραίο !! Με γειά Πάνο !!
Ζήλεψα, θα ψάξω να βάλω κι εγώ στο Ε46 μου !!
Πολύ ωραίο !! Με γειά Πάνο !!
Ζήλεψα, θα ψάξω να βάλω κι εγώ στο Ε46 μου !!
Αντώνη, πριν ένα χρόνο στις 10 Φεβρ. είχα μπάξει το ΟΕΜ με 70ε. Η πλάκα είναι πως όταν είχα περάσει μιά βδομάδα νωρίτερα είχε μόνο 43ε.
Πολύ πρακτικό, ελαφρό και με καλή εφαρμογή.
Το είχα ποστάρει τότε αλλά δεν μπορώ να το βρώ, έτσι το φωτογράφισα πάλι το πρωί για σένα και όποιον άλλο ενδιαφέρεται.
Επόμενο οεμ μπάξιμο που ετοίμαζα είναι τα θερμαινόμενα καθίσματα αλλά μόλις σήμερα με ειδοποίησαν ότι το Μ πακ σαλόνι δεν παίρνει το σετάκι εκ των υστέρων :no: :shok: πριν αποχαιρετήσω την ιδέα :bye: μήπως ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
Απαρηγόρητος, ρώτησα για ηλεκτρικό κουρτινάκι όπου κ εκεί το κόστος ήταν ακόμα πιο απαγορευτικό από αυτό που είχα σαν ιδέα.
Έτσι το μόνο που απομένει είναι να ψήσω τον Colbat να μου δώσει το περφόρμανς τιμόνι του ♥♥♥
Αντώνη, πριν ένα χρόνο στις 10 Φεβρ. είχα μπάξει το ΟΕΜ με 70ε. Η πλάκα είναι πως όταν είχα περάσει μιά βδομάδα νωρίτερα είχε μόνο 43ε.
Πολύ πρακτικό, ελαφρό και με καλή εφαρμογή.
Το είχα ποστάρει τότε αλλά δεν μπορώ να το βρώ, έτσι το φωτογράφισα πάλι το πρωί για σένα και όποιον άλλο ενδιαφέρεται.
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Γιώργο.
Δεν το είχα δεί, πολύ ωραίο. Θα το μπάξω αμέσως !!
:original:
:mpaks:
Πριν.
https://img145.imageshack.us/img145/1497/dsc01803g.th.jpg (https://img145.imageshack.us/i/dsc01803g.jpg/)
Μετα.
https://img4.imageshack.us/img4/4608/dsc01828kk.th.jpg (https://img4.imageshack.us/i/dsc01828kk.jpg/)
Μα τι μπαξιματίας είσαι!!! Καλορίζικο ρε Φάνη.
Ρε αυτός ο Φάνης έχει ξεπεράσει και τον Γιάννη. Καλορίζικο Φάνη :)
Με γειά Φανάκο !! Πολυ ωραίο !!:original:
Καλορίζικο και αυτό Φάνη!!! :thumbsup: :thumbsup:
Πριν.
https://img145.imageshack.us/img145/1497/dsc01803g.th.jpg (https://img145.imageshack.us/i/dsc01803g.jpg/)
Μετα.
https://img4.imageshack.us/img4/4608/dsc01828kk.th.jpg (https://img4.imageshack.us/i/dsc01828kk.jpg/)
Α είσαι SMG....?
Καλά θα περάσουμε....!!! χα χα χα
Λευκά φλας θες τώρα..., αλλά είναι δύσκολο ειδικά για τα φανάρια μπροστά!
Φανη, ειναι παρα πολυ ωραιο φιλε!! Προσωπικα δεν το εχω ξαναδει και μ'αρεσε παρα πολυ!! Μπραβο!!
Α είσαι SMG....?
Καλά θα περάσουμε....!!! χα χα χα
Λευκά φλας θες τώρα..., αλλά είναι δύσκολο ειδικά για τα φανάρια μπροστά!
Μπα τι μας λετε? Εχουμε λευκα φλας κυριε, ηταν το 1ο που αλλαξα στο αμαξι :th_Laie_67-1:
Κατι ηρθε σημερα :thumbsup::rally:
https://img209.imageshack.us/img209/6922/dsc01836o.th.jpg (https://img209.imageshack.us/i/dsc01836o.jpg/)https://img545.imageshack.us/img545/588/dsc01838c.th.jpg (https://img545.imageshack.us/i/dsc01838c.jpg/)https://img152.imageshack.us/img152/6898/dsc01839a.th.jpg (https://img152.imageshack.us/i/dsc01839a.jpg/)https://img29.imageshack.us/img29/6861/dsc01840tq.th.jpg (https://img29.imageshack.us/i/dsc01840tq.jpg/)https://img511.imageshack.us/img511/52/dsc01841t.th.jpg (https://img511.imageshack.us/i/dsc01841t.jpg/)https://img708.imageshack.us/img708/3747/dsc01842yt.th.jpg (https://img708.imageshack.us/i/dsc01842yt.jpg/)https://img20.imageshack.us/img20/5406/dsc01843sw.th.jpg (https://img20.imageshack.us/i/dsc01843sw.jpg/)https://img145.imageshack.us/img145/9962/dsc01845my.th.jpg (https://img145.imageshack.us/i/dsc01845my.jpg/)https://img25.imageshack.us/img25/1213/dsc01846kk.th.jpg (https://img25.imageshack.us/i/dsc01846kk.jpg/)
Μπα τι μας λετε? Εχουμε λευκα φλας κυριε, ηταν το 1ο που αλλαξα στο αμαξι :th_Laie_67-1:
Α επειδή το βλέπω στις φώτο με περτικαλί το είπα!!
Κατι ηρθε σημερα :thumbsup::rally:
https://img209.imageshack.us/img209/6922/dsc01836o.th.jpg (https://img209.imageshack.us/i/dsc01836o.jpg/)https://img545.imageshack.us/img545/588/dsc01838c.th.jpg (https://img545.imageshack.us/i/dsc01838c.jpg/)https://img152.imageshack.us/img152/6898/dsc01839a.th.jpg (https://img152.imageshack.us/i/dsc01839a.jpg/)https://img29.imageshack.us/img29/6861/dsc01840tq.th.jpg (https://img29.imageshack.us/i/dsc01840tq.jpg/)https://img511.imageshack.us/img511/52/dsc01841t.th.jpg (https://img511.imageshack.us/i/dsc01841t.jpg/)https://img708.imageshack.us/img708/3747/dsc01842yt.th.jpg (https://img708.imageshack.us/i/dsc01842yt.jpg/)https://img20.imageshack.us/img20/5406/dsc01843sw.th.jpg (https://img20.imageshack.us/i/dsc01843sw.jpg/)https://img145.imageshack.us/img145/9962/dsc01845my.th.jpg (https://img145.imageshack.us/i/dsc01845my.jpg/)https://img25.imageshack.us/img25/1213/dsc01846kk.th.jpg (https://img25.imageshack.us/i/dsc01846kk.jpg/)
Καλοφόρετο αγορίνα!!!!!thumb:thumbsup:
Α επειδή το βλέπω στις φώτο με περτικαλί το είπα!!
Πρεπει να ανανεωσω το γκαραζ καποια στιγμη thumb
Ρε αυτός ο Φάνης έχει ξεπεράσει και τον Γιάννη. Καλορίζικο Φάνη :)
Οντως!!!!!!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Καλοριζικο Φανη!! Τρελο μπαξιμο!! Εχεις γραψει καπου στο φορουμ info απο που και ποσο..??
Σου απαντάω εγώ!!
Από Birds, 1055 λιρόνια!
Πρεπει να ανανεωσω το γκαραζ καποια στιγμη thumb
Καιρός είναι, μπας και το πλύνεις κιόλας και το κερώσεις....:th_Laie_67-1::whistle::hystericalbs1:
Οντως!!!!!!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Καλοριζικο Φανη!! Τρελο μπαξιμο!! Εχεις γραψει καπου στο φορουμ info απο που και ποσο..??
:thumbsup: Ζαχαρια!
1055 GBP απο https://www.birdsauto.com/
830GBP μπλοκε
50GBP μεταφορικα
175GBP αγγλικο φπα
19EUR εμβασμα
:thumbsup: Ζαχαρια!
1055 GBP απο https://www.birdsauto.com/
830GBP μπλοκε
50GBP μεταφορικα
175GBP αγγλικο φπα
19EUR εμβασμα
Οι τιμες Ελλαδα που παιζουν Φανη?
Θελω εντυπωσεις..
Με ξεσηκωνεις.. Πανω που ελεγα οτι δεν θα βαλω κατι αλλο πια.. :th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Φίλε Ζαχαρία δεν νομίζω να βγάζει για το αυτοκίνητό σου Quaife..
Οι τιμές Ελλάδα είναι λίγο πιο τσιμπημένες , έως πολύ πιο τσιμπημένες, ανάλογα τον αντιπρόσωπο!
Φίλε Ζαχαρία δεν νομίζω να βγάζει για το αυτοκίνητό σου Quaife..
Οι τιμές Ελλάδα είναι λίγο πιο τσιμπημένες , έως πολύ πιο τσιμπημένες, ανάλογα τον αντιπρόσωπο!
Ε46 330ci χειροκινητο 5αρι με 3,38 (διαφορικο απο αυτοματο) :D (μαλλον ειδες στο γκαραζ μου το 318.. :D απο το καλοκαιρι ειναι 330.. :D)
:D
Prices do not include VAT and/or shipping.
Product Description Applies to £ Parts £ Installed
33468302 Quaife BMW Limited Slip Diff. Kit 330i Manual £829.67 £1,207.25 [Enquire]
33469307 Quaife Sport Final Drive 3.07:1 330i Manual (2.93:1) £2,636.36 £3,000.92 [Enquire]
33878130 Quaife BMW Limited Slip Diff. Kit 330i Automatic £829.67 £1,207.25 [Enquire
Φανη, το ψαξες καλα και ebay και παντου ειναι ο πιο φθηνος?
Οι τιμες Ελλαδα που παιζουν Φανη?
Θελω εντυπωσεις..
Με ξεσηκωνεις.. Πανω που ελεγα οτι δεν θα βαλω κατι αλλο πια.. :th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Αν προλαβω να το βαλω μεσα στη βδομαδα θα γραψω εντυπωσεις!
Απο Ελλαδα.. πχ.
https://www.streetandcircuit-shop.biz/bmw-z4-quaife-atb-differential-was1430euro-65239-p.asp
Και ναι αξιζει. Πριν στειλω το εμβασμα η τιμη ηταν 1430.. εκει αξιζε το τρεξιμο με τη τραπεζα γιατι τη διαφορα τη τρως στη βενζινη. Με τιμη 1270 του Ελληνα, δεν αξιζει. Αραζεις σπιτι, πληρωνεις με paypal ή αντικατ. και εισαι ωραιος.
Ουτε τρεχα στη τραπεζα, ουτε βρες να παρκαρεις, ουτε περιμενε να ετοιμασεις την εντολη εμβασματος, κλπ κλπ..
Αν την αλλαζε νωριτερα δεν θα ετρεχα γυρω-γυρω.. γιατι ειναι τοσο μικρη η διαφορα, και τοσο το τρεξιμο, που αξιζει. Τεσπα δεν πειραζει!
Εδω εισαι!
https://www.streetandcircuit-shop.biz/bmw-330i-e46-quaife-atb-differential-was1399euro-96714-p.asp
ωραίος ο φάνης!!!!!!!πολύ ουσιαστικό μπάξμο το διαφορικάκι...θα ευχαριστηθείς μπαντηλίκια
απο'δω και πέρα...ίσως είναι και το μοναδικό πράγμα που όλα τα πισωκίνητα, πρέπει να
βάζουν πρώτο...καλοφόρετα ρε φίλε...
σημερα εμπαξα ,νεα πισω φαναρια με λευκο φλας! ετσι τωρα, ειναι ασορτι με τα μπροστα που ειχα αλλαξει πριν κανα μηνα...! ταλαιπωρηθηκα να τα βρω..αλλα το αποτελεσμα αξιζει...το κοιταω απο πισω και ειναι λες και πηρα καινουριο αμαξι...ομορφυνε πολυ...
https://img291.imageshack.us/img291/9306/dsc01876v.th.jpg (https://img291.imageshack.us/i/dsc01876v.jpg/)https://img696.imageshack.us/img696/2135/dsc01878ul.th.jpg (https://img696.imageshack.us/i/dsc01878ul.jpg/)https://img130.imageshack.us/img130/9871/dsc01879p.th.jpg (https://img130.imageshack.us/i/dsc01879p.jpg/)https://img834.imageshack.us/img834/1166/dsc01880u.th.jpg (https://img834.imageshack.us/i/dsc01880u.jpg/)https://img341.imageshack.us/img341/8511/dsc01882q.th.jpg (https://img341.imageshack.us/i/dsc01882q.jpg/)https://img121.imageshack.us/img121/536/dsc01883p.th.jpg (https://img121.imageshack.us/i/dsc01883p.jpg/)
https://img146.imageshack.us/img146/2312/dsc01897bz.th.jpg (https://img146.imageshack.us/i/dsc01897bz.jpg/)https://img842.imageshack.us/img842/7108/dsc01900fz.th.jpg (https://img842.imageshack.us/i/dsc01900fz.jpg/)https://img254.imageshack.us/img254/5614/dsc01905l.th.jpg (https://img254.imageshack.us/i/dsc01905l.jpg/)https://img34.imageshack.us/img34/2051/dsc01907b.th.jpg (https://img34.imageshack.us/i/dsc01907b.jpg/)https://img69.imageshack.us/img69/2952/dsc01909y.th.jpg (https://img69.imageshack.us/i/dsc01909y.jpg/)https://img248.imageshack.us/img248/9092/dsc01910t.th.jpg (https://img248.imageshack.us/i/dsc01910t.jpg/)
https://img708.imageshack.us/img708/1425/dsc01911rq.th.jpg (https://img708.imageshack.us/i/dsc01911rq.jpg/)https://img703.imageshack.us/img703/5048/dsc01913d.th.jpg (https://img703.imageshack.us/i/dsc01913d.jpg/)https://img153.imageshack.us/img153/1954/dsc01914m.th.jpg (https://img153.imageshack.us/i/dsc01914m.jpg/)
Γαμώτο και έχει ξεκινίσει και βρέχει!!!
Γαμώτο και έχει ξεκινίσει και βρέχει!!!
Ασε και επλενα 1 ωρα σημερα... τσαμπα :thumbsdown:
www.meteo.gr ρε φίλε!!!
Καλοφόρετο!!
Για πες εντυπώσεις...
www.meteo.gr ρε φίλε!!!
Καλοφόρετο!!
Για πες εντυπώσεις...
Που να το ξερα! Σηκωθηκα νωρις-νωρις και λεω τι να κανω.. δεν ριχνω ενα πλυσιμο? Πριν λιγο εμαθα οτι θα βρεξει...
Επειδη στρωνω το δισκο πλατω δεν ξερω ακομη! Φοβαμαι μην αναψει!
Λιγο παιχνιδι στις στροφες του λουνα παρκ στη Βαρκιζα και 1-2 μπασιματα στα λιμανακια δειχνουν αλλο αμαξι :thumbsup:
Launch δεν εκανα ακομα γιατι λυπαμαι το νεο σετ μην αναψει! Ελπιζω μεχρι το Σ/Κ να εχω στρωσει για να δω και τι γινεται σε ζορι!
Μια χαρούλα μου ακούγεται!!
Παιδες αυτο γυρω απο το λεβιε ταχυτητων πως το τοποθετησε ο τυπος και τι χρειαζεται για να τοποθετηθει?
Το καπάκι του SMG II της Μ3 είναι και το εφάρμοσε στο κιβώτιό του!
και κουμπωνουν κανονικα οι ταχυτητες?
Αφού μόνο λεβιέ αλλάζεις!!!
Eμπαξα λεβιε m και ποτηροθηκη
Σπυρο με εφτιαξεες:thumbsup::thumbsup:
m-power_01
24-02-11, 02:05
Eμπαξα λεβιε m και ποτηροθηκη
Σπυρο με εφτιαξεες:thumbsup::thumbsup:
Καλορίζικα!!!:thumbsup:
Εμπαξα χθες αλλα δεν ειμαι σπιτι να ανεβασω φωτο, θα το κανω αργοτερα :thumbsup:
- Τιμονι Z4M γιατι το oem ειχε φθαρει ασχημα.. ευκαιρια να μπει το M!! Mε λιγο κοπο, 2 τρυπες για τα paddles (υπαρχουν αλλα δεν ειναι τρυπημενα, εχει 2 μικρες "λακουβες" σαν να σου λεει...τρυπα το εδω.. και αλλες 4, οδηγους για να πατησουν αυτα.. τερας! Διπλασιο απο το oem ειναι! Γεμισε το χερι μου :th_Laie_67-1: Επισης εδειξε ωραιο που ειναι ολο μαυρο αντι ασημι.
- Λεβιε SMG γιατι το προηγουμενο ειχε φθαρει.
- Illuminated door sills με το Z4 logo τα οποια δεν προλαβα να βαλω ακομη γιατι κολλησα λιγο με τις οδηγιες εγκαταστασης.
Μια αναφορα σχετικα με τον πωλητη γιατι αξιζει.
https://www.individual-cars.com/en/car-styling.html
Τα παραπανω ηρθαν με 25€ signed DHL απο Γερμανια, ολα γνησια και καινουρια σφραγισμενα, οσο για το πακεταρισμα.. βαρεθηκα να ανοιγω κουτια. Το ενα μεσα στο αλλο για προστασια, το εξωτερικο κουτι ηταν τεραστιο.
Απο αλλο πωλητη στο ebay.de πηρα μισοτιμης ενα καινουριο λευκο 3ο στοπ φρενων. Το oem ειναι κοκκινο και σπασμενο στις ακρες ( το προβλημα εδω https://www.z4-forum.com/howto/brakelight.pdf ). Πρεπει να περασω απο μια αντιπρ. να παρω τα 3 ελατηριακια για να το βαλω μη σπασει και αυτο.
Ρε τρελέ καινούριο το πήρες το τιμόνι από το site αυτό?
Ψάχνω και εγώ να βρω αλλά δεν ήξερα ότι τα αυτάκια μπαίνουν στο κανονικό.
Επρεπε να μου το πεις να παραγγείλουμε μαζί!!!
Καλοφόρετα!
Ρε τρελέ καινούριο το πήρες το τιμόνι από το site αυτό?
Ψάχνω και εγώ να βρω αλλά δεν ήξερα ότι τα αυτάκια μπαίνουν στο κανονικό.
Επρεπε να μου το πεις να παραγγείλουμε μαζί!!!
Καλοφόρετα!
Ναι καινουριο το πηρα μαζι με τα κουμπια και τα μαυρα trim.. αν τα παρεις κομματι-κομματι βγαινουν πιο ακριβα. Καλα ο https://www.mrpaddleshift.com/ ζητησε 1700$ για να το στειλει τρικολορε!!! Με μαυρη ραφη κανει 333 στο Γερμανο.. με 3πλη ραφη κανει 700κατι.
Τα αυτακια μπαινουν απλα θελει λιγη πατεντα. Δεν το δινει ως retrofit επισημα αλλα το εψαχνα καιρο και ετσι το κανουν οι Αμερικανοι..
Παιρνεις το Μ τιμονι, τα σημεια για τα paddles υπαρχουν απλα δεν ειναι τρυπημενα. Ανοιγεις τη τρυπα με τρυπανι (τελειωσε η μπαταρια του και απο την ανυπομονησια μου τις ανοιξα με το dremel).
Το πισω καπακι του τιμονιου, το περιβλημα, το κανεις τραμπα με το παλιο που ειναι ηδη κομμενο, για να μη το κοψεις στραβα. Ιδια ακριβως ειναι.
Τα trims πισω απο τα κουμπια θελουν επισης τραμπα, αλλιως θα πρεπει να τα κοψεις. Επειδη τα paddles ειναι ασημι, αφηνεις τα παλια πισω, ταιριαζουν, και εισαι ενταξει χωρις στραβο κοψιμο.
Ηθελα να το κανω αλα DIY βημα-βημα να το ανεβασω αλλα βιαζομουν να το τελειωσω γρηγορα :th_Laie_67-1: Θα καταλαβεις με οσες ανεβασω..
Αν θες παρε τιμονι και ελα μια μερα να το κανουμε μαζι thumb
Ναι αμέ ψήνομαι τρελλά !
Μιας και το έχεις κάνει , καθόμαστε μαζί και τα φτιάχνουμε
Α δεν ήξερα ότι το τρικολόρε τιμόνι έχει πιο ακριβά!!
Ρε τους μπαγάσες, από παντού λεφτά να βγάλουν
Καλό μπάξιμο Φάνη και DIY, η χαρά της δημιουργίας. Περιμένουμε φώτος.
Λεγατε το ΓΙΑΝΝΗ μπαξμαν.. αλλα ο Φανης τον εχει αφησει πισω με μεγαλη διαφορα.. :) Καλοριζικα Φανη, να εισαι καλα+να χαιρεσαι το Ζ σου και να απολαμβανεις καθε μπαξιμο.. :) Να σηκωσουμε ενα poll για το ποιος ειναι ο μπαξμαν του φορουμ..?? :D
Λεγατε το ΓΙΑΝΝΗ μπαξμαν.. αλλα ο Φανης τον εχει αφησει πισω με μεγαλη διαφορα.. :) Καλοριζικα Φανη, να εισαι καλα+να χαιρεσαι το Ζ σου και να απολαμβανεις καθε μπαξιμο.. :) Να σηκωσουμε ενα poll για το ποιος ειναι ο μπαξμαν του φορουμ..?? :D
H κόντρα συνεχίζεται............
Καλορίζικα Φάνη!!!
H κόντρα συνεχίζεται............
sorry guys .... ο Μr Mpaxman του φόρουμ ακούει στο όνομα apostolos ! :thumbsup:
Φάνη μεγειά και με χαρά !!!
Ρε που να τον πιασω τον μικρο....εχει παρει φορα και εχει φυγει μακριααααα:original::original:
Να σηκωσουμε ενα poll για το ποιος ειναι ο μπαξμαν του φορουμ..?? :D
λέγεται δημήτρηςΜ3 και είναι πόντιος...:original::original::original:
Gregory_///M
25-02-11, 07:41
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: κι εγώ αυτόν ψηφίζω!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: κι εγώ αυτόν ψηφίζω!
Μαλλον πρεπει να γινει το poll.. θα γινει μαχη.. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
ΔημήτρηςΜ3
25-02-11, 08:50
αχ αχ ενα φυσητήρα θα ηθελα και τελος,,,
βασικα και ενα 320 ε90 να το κανω Μ3!
Christos 330
25-02-11, 09:11
4 πορτο ρε ; ; ;
και με καροτσα φορτηγακι να ηταν Χρηστο παλι Μ3 θα το εκανε αυτος δεν κολλαει στις πορτες!!!!!!!
ΥΓ την φραση '''αυτο βαζω και τελος δεν ξανασχολουμαι''' ποσσες φορες την εχω ακουσει και απ τους 2 σας!!!!!!!!!!!!!!!!!
και με καροτσα φορτηγακι να ηταν Χρηστο παλι Μ3 θα το εκανε αυτος δεν κολλαει στις πορτες!!!!!!!
ΥΓ την φραση '''αυτο βαζω και τελος δεν ξανασχολουμαι''' ποσσες φορες την εχω ακουσει και απ τους 2 σας!!!!!!!!!!!!!!!!!
xaxaxaxaxaxa!!!:D
και εγω μαζι σου ρε μητσο!
ενα φυσητηρι ειναι οτι πρεπει!
Christos 330
25-02-11, 11:45
Eγω το πα και το κανα φιλε . . .
Τωρα ο αλλος ο φιλος σου δεν ξερω τι κανει . . .
Προς το παρων αναμονη μεχρι να μας χαμογελασει καμια νεα ομορφη τσαχπινα
καροτσα που θα κανει παρεουλα με 2 τουρπινακια !!!!!!
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle: !!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ Εχω το navara λες να γινει καμια τραμπα ; ; ;
εσύ κάποιον για να σε βάζει φρένο θέλεις τελικά...
και εγω μαζι σου ρε μητσο!
ενα φυσητηρι ειναι οτι πρεπει!
και εσύ ένα ζευγάρι χέρια, για να μαζεύεις το πεμβέ
με τα φυσητήρια που θέλεις...ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑ
καλησπερα σε ολους.
Εβαλα το κιτ με led στα angel eyes και ειναι πολυ καλο . Το βραδυ εχουν το ιδιο χρωμα με τα xenon.
Ρε που να τον πιασω τον μικρο....εχει παρει φορα και εχει φυγει μακριααααα:original::original:
Πλακα κανεις?? Λες με ενα τιμονι και 2 μπλιμπλικια να φτασω το απιστευτο γκαραζ σου και το αρμα που εχεις μεσα?? :cheers:
[και εσύ ένα ζευγάρι χέρια, για να μαζεύεις το πεμβέ
με τα φυσητήρια που θέλεις...ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑ[/QUOTE]
γιατι ψηλουλη δεν σου αρεσε η παντα που σου εκανα για το carshop???:th_Laie_67-1:
Μερικες φωτο.
Παραλαβη.
https://img190.imageshack.us/img190/8045/dsc01922o.th.jpg (https://img190.imageshack.us/i/dsc01922o.jpg/)https://img600.imageshack.us/img600/9958/dsc01925m.th.jpg (https://img600.imageshack.us/i/dsc01925m.jpg/)https://img339.imageshack.us/img339/1435/dsc01924pt.th.jpg (https://img339.imageshack.us/i/dsc01924pt.jpg/)
Τιμονι πριν & μετα.
https://img545.imageshack.us/img545/8841/dsc01937q.th.jpg (https://img545.imageshack.us/i/dsc01937q.jpg/)https://img684.imageshack.us/img684/6916/dsc01952x.th.jpg (https://img684.imageshack.us/i/dsc01952x.jpg/)https://img827.imageshack.us/img827/2052/dsc01958q.th.jpg (https://img827.imageshack.us/i/dsc01958q.jpg/)https://img132.imageshack.us/img132/2825/dsc01990mq.th.jpg (https://img132.imageshack.us/i/dsc01990mq.jpg/)https://img689.imageshack.us/img689/5342/dsc01993ka.th.jpg (https://img689.imageshack.us/i/dsc01993ka.jpg/)
https://img340.imageshack.us/img340/3683/dsc01994tm.th.jpg (https://img340.imageshack.us/i/dsc01994tm.jpg/)https://img143.imageshack.us/img143/4294/dsc01996fd.th.jpg (https://img143.imageshack.us/i/dsc01996fd.jpg/)https://img189.imageshack.us/img189/1897/dsc01997c.th.jpg (https://img189.imageshack.us/i/dsc01997c.jpg/)https://img109.imageshack.us/img109/7956/dsc01998fh.th.jpg (https://img109.imageshack.us/i/dsc01998fh.jpg/)https://img703.imageshack.us/img703/1504/dsc01999x.th.jpg (https://img703.imageshack.us/i/dsc01999x.jpg/)
SMG Knob πριν & μετα.
https://img38.imageshack.us/img38/9096/dsc01978i.th.jpg (https://img38.imageshack.us/i/dsc01978i.jpg/)https://img714.imageshack.us/img714/2999/dsc01979k.th.jpg (https://img714.imageshack.us/i/dsc01979k.jpg/)
Τα illuminated door sills δεν τα εβαλα ακομη για αυτο δεν εχω φωτο.
Το τιμόνι ΠΑΡΑ πολύ ωραίο!!
Θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
Το sills πόσο σου πήγαν? Αξίζει ρε γαμώτο δεν ξέρω...
Μερικες φωτο.
Τα illuminated door sills δεν τα εβαλα ακομη για αυτο δεν εχω φωτο.
Πω πω ρε Φανουρη ειναι φανταστικα ολα!!!!:thumbsup::thumbsup:
Το τιμόνι ΠΑΡΑ πολύ ωραίο!!
Θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
Το sills πόσο σου πήγαν? Αξίζει ρε γαμώτο δεν ξέρω...
Στεφανε :thumbsup:
Τα sills τα πηρα 179¤ απο τον Γερμανο (ναι αυτον που ακομα δεν αγορασες το τιμονι..χαχαχα). Οι οδηγιες ειναι εδω https://www.unofficialbmw.com/images/6046EN.pdf και το kit εχει μεσα τα παντα, ακομη και τους "κλεφτες". Απο τις φωτο καλο δειχνει.. απο κοντα δεν ξερω γιατι δεν το εβαλα ακομα, σβηστο καλο δειχνει παντως :th_Laie_67-1:
Στεφανε :thumbsup:
Τα sills τα πηρα 179¤ απο τον Γερμανο (ναι αυτον που ακομα δεν αγορασες το τιμονι..χαχαχα).
Με έχεις μπριζώσει και έσυ και ο κολλητός μου με το Μ τιμόνι...
Τον επόμενο μήνα πιστεύω γιατί και τώρα άχρηστο μου είναι...:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Ζαντολάστιχα Ε39 με διαστάσεις 225/60/15
Εντυπώσεις: Στρίβει πολύ καλύτερα, επιταχύνει καλύτερα, φρενάρει πολύυυυυ καλύτερα!
Ευχαριστώ τους φίλους μου εδω μέσα που μου άνοιξαν τα μάτια και δεν ψάχνομαι για καρμπυρατέρ και διάφορες αμφιβόλου αποτελέσματος πατέντες και μπαίνω σε μια σειρά....
Special Thanks to Stefanos_Cool για την ευγενική χορηγία! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Θα ανέβω για καφεδάκι να τις δείς και απο κοντά! :thumbsup:
Μικρομπαξιματα να περνα η ωρα.. βεβαια μου τα εκανε σκατα ο Αμερικανος οποτε περιμενω αλλο 1 πακετο με αυτα που ξεχασε να βαλει μεσα (1 first aid kit, 1 oil bag, 3+3 βιδες για τα 2 κουτια).
Γιατι καθε μηνα χανω και μια :thumbsdown:
https://img23.imageshack.us/img23/2046/dsc02003mp.th.jpg (https://img23.imageshack.us/i/dsc02003mp.jpg/)
Γιατι δεν υπαρχει λογικη εξηγηση, την ιδια δουλεια κανεις και με ενα κατσαβιδι αν θες, αλλα το wheel pin δειχνει πιο OEM :th_Laie_67-1:
https://img218.imageshack.us/img218/7749/dsc02005u.th.jpg (https://img218.imageshack.us/i/dsc02005u.jpg/)
Γιατι δεν γινεται να ανοιγεις το πορτ-μπαγκαζ και να βλεπεις το Castrol φορα παρτιδα :shok:
https://img545.imageshack.us/img545/1654/dsc02004mf.th.jpg (https://img545.imageshack.us/i/dsc02004mf.jpg/)
First aid kit το οποιο μπαινει κατω απο το καθισμα των Ε46 και Ε85. Πηρα 2 για λιγο ακομη εξτρα χωρο στο Ζ4. Ο Αμερικανος τον επαιζε ομως και δεν εχει στειλει το 1 κιτ, το 1 τσαντακι, και τις βιδες οποτε θα τα κοιταω μεχρι να ερθουν. Δειχνουν μικρα στις φωτο αλλα εχουν πολυ χωρο μεσα για διαφορα μικροπραγματα.
https://img193.imageshack.us/img193/8158/dsc02006ew.th.jpg (https://img193.imageshack.us/i/dsc02006ew.jpg/)https://img835.imageshack.us/img835/6254/dsc02007e.th.jpg (https://img835.imageshack.us/i/dsc02007e.jpg/)
Και τωρα που μαθαμε το αθλημα :th_Laie_67-1:
https://img707.imageshack.us/img707/3324/dsc02015n.th.jpg (https://img707.imageshack.us/i/dsc02015n.jpg/)
Λοιπόν θήκη για λάδι έχω, φαρμακείο έχω!!! χα χα
Τα carbon είναι πολύ ωραία της 3Μ..
καλοριζικα φανουρη...!!!
καλοπατητα δημητρακη...!!!
keep baxing....!
καλησπερα σε ολους.
Εβαλα το κιτ με led στα angel eyes και ειναι πολυ καλο . Το βραδυ εχουν το ιδιο χρωμα με τα xenon.
βαλε φωτο να καμαρωσουμε κ μεις..!thumb
Μικρομπαξιματα να περνα η ωρα.. βεβαια μου τα εκανε σκατα ο Αμερικανος οποτε περιμενω αλλο 1 πακετο με αυτα που ξεχασε να βαλει μεσα (1 first aid kit, 1 oil bag, 3+3 βιδες για τα 2 κουτια).
Γιατι καθε μηνα χανω και μια :thumbsdown:
https://img23.imageshack.us/img23/2046/dsc02003mp.th.jpg (https://img23.imageshack.us/i/dsc02003mp.jpg/)
Γιατι δεν υπαρχει λογικη εξηγηση, την ιδια δουλεια κανεις και με ενα κατσαβιδι αν θες, αλλα το wheel pin δειχνει πιο OEM :th_Laie_67-1:
https://img218.imageshack.us/img218/7749/dsc02005u.th.jpg (https://img218.imageshack.us/i/dsc02005u.jpg/)
Γιατι δεν γινεται να ανοιγεις το πορτ-μπαγκαζ και να βλεπεις το Castrol φορα παρτιδα :shok:
https://img545.imageshack.us/img545/1654/dsc02004mf.th.jpg (https://img545.imageshack.us/i/dsc02004mf.jpg/)
First aid kit το οποιο μπαινει κατω απο το καθισμα των Ε46 και Ε85. Πηρα 2 για λιγο ακομη εξτρα χωρο στο Ζ4. Ο Αμερικανος τον επαιζε ομως και δεν εχει στειλει το 1 κιτ, το 1 τσαντακι, και τις βιδες οποτε θα τα κοιταω μεχρι να ερθουν. Δειχνουν μικρα στις φωτο αλλα εχουν πολυ χωρο μεσα για διαφορα μικροπραγματα.
https://img193.imageshack.us/img193/8158/dsc02006ew.th.jpg (https://img193.imageshack.us/i/dsc02006ew.jpg/)https://img835.imageshack.us/img835/6254/dsc02007e.th.jpg (https://img835.imageshack.us/i/dsc02007e.jpg/)
Και τωρα που μαθαμε το αθλημα :th_Laie_67-1:
https://img707.imageshack.us/img707/3324/dsc02015n.th.jpg (https://img707.imageshack.us/i/dsc02015n.jpg/)
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Τελος!!!! εισαι μορφη!!!!!
βαλε φωτο να καμαρωσουμε κ μεις..!thumb
ΟΚ. Υπομονη μεχρι την Τριτη.
θα δεις και τα σηματα Carbon τα εβαλα χτες το βραδυ.
καλοριζικα φανουρη...!!!
καλοπατητα δημητρακη...!!!
keep baxing....!
Ευχαριστώ Βασίλη!!!! Κάναμε την αρχή :thumbsup:
Stefanos_Cool
06-03-11, 22:06
Ζαντολάστιχα Ε39 με διαστάσεις 225/60/15
Εντυπώσεις: Στρίβει πολύ καλύτερα, επιταχύνει καλύτερα, φρενάρει πολύυυυυ καλύτερα!
Ευχαριστώ τους φίλους μου εδω μέσα που μου άνοιξαν τα μάτια και δεν ψάχνομαι για καρμπυρατέρ και διάφορες αμφιβόλου αποτελέσματος πατέντες και μπαίνω σε μια σειρά....
Special Thanks to Stefanos_Cool για την ευγενική χορηγία! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Θα ανέβω για καφεδάκι να τις δείς και απο κοντά! :thumbsup:
Χαίρομαι που επιτέλους μετά από πολύ καιρό βγήκαν και πάλι στο δρόμο, ήταν κρίμα να τις τρώει η σκόνη στην αυλή... thumb
(σου ξαναλέω όμως ότι τα λάστιχα είναι παλιά, μην σε ξεγελάει το πέλμα τους που έχει ακόμη πολύ "φαΐ", καλό θα είναι με την πρώτη ευκαιρία να τα αντικαταστήσεις για να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα σε προδώσουν)
Ναι, έλα όποτε θες να πιούμε καφεδάκι. :original:
Για όποιον ενδιαφέρεται για :mpaks: καλό...;)
https://cgi.ebay.co.uk/BMW-E46-Heated-Seat-Switch-Sedan-Coupe-Convertible-M3-/260740026959?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb551124f
Για όποιον ενδιαφέρεται για :mpaks: καλό...;)
https://cgi.ebay.co.uk/BMW-E46-Heated-Seat-Switch-Sedan-Coupe-Convertible-M3-/260740026959?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb551124f
Εβαλες θερμαινομενα καθισματα?
https://img508.imageshack.us/img508/150/dsc02018ad.th.jpg (https://img508.imageshack.us/i/dsc02018ad.jpg/)https://img641.imageshack.us/img641/6618/dsc02019ja.th.jpg (https://img641.imageshack.us/i/dsc02019ja.jpg/)https://img98.imageshack.us/img98/9128/dsc02022s.th.jpg (https://img98.imageshack.us/i/dsc02022s.jpg/)
m-power_01
10-03-11, 04:27
συναγερμος oem !!!!
καλοριζικος φανη
Gregory_///M
10-03-11, 08:25
Φάνηηη, είσαι αρχηγός!
Εβαλες θερμαινομενα καθισματα?
Οχι Κώστα :original: Το λινκ το έβαλα για οποιους ενδιαφέρονται thumb
Kαλορίζικο Φάνη!:thumbsup:
halkida116mpack
18-03-11, 21:36
εβαλα εξατμιση απο 130i
ο ηχος του μου αρεσει , και μου αρεσει και οπτικα.
thumb
https://www.youtube.com/watch?v=PJRt75UCrwc
Spyros E81
18-03-11, 21:47
εβαλα εξατμιση απο 130i
ο ηχος του μου αρεσει , και μου αρεσει και οπτικα.
thumb
https://www.youtube.com/watch?v=PJRt75UCrwc
Πολυ ωραια Πανο και με πολυ ωραιο ήχο.Καλορίζικη!!!!!!!!:thumbsup:thumb
halkida116mpack
18-03-11, 21:51
Πολυ ωραια Πανο και με πολυ ωραιο ήχο.Καλορίζικη!!!!!!!!:thumbsup:thumb
ενα μεγαλο ευχαριστω Σπυρακο σε εσενα χρωσταω που με βοηθησες παρα πολυ και το ξερεις.....thumb
Σήμερα και εγώ τοποθέτησα στη κούκλα μου μια ανοξείδωτη εξάτμισηη οποία
αποτελείτε από μεσαίο και τελικό καζανάκι και όλες οι σωληνώσεις από καταλύτη και πίσω, έχει πολύ ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα και απο ήχο είναι σκέτη κ@υλ@.......:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
:mpaks::mpaks::mpaks::mpaks::mpaks::mpaks::mpaks:
καλοριζικα σε ολους τα καινουργια μπαξιματα....!!!
να χαιρομαστε τις μπεμπες κ να μπαζουμε οσο μπορουμε...χεχε
100 σελιδες και περιπου 1000 ποστς, ε νομιζω να ανοιξει το Νο 2 :)
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=146204#post146204