Επιστροφή στο Forum : Τι καινουργιο προσθεσατε στη BMW σας?
Έμπαξα και εγώ χτες το πλαισιάκι πίσω...Jet...:D:D:D EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!:D:D:D
Α, εμπαξα και γω πισω πλαισιο.
Να ρωτησω κατι?
Εμενα η μπροστα πινακιδα ειναι πιο μικρη.Θελησα να βαλω και εκει πλαισιο αλλα δε ταιριαζει καθολου.Υπαρχει τπτ για εκει?
Stefanos_Cool
16-02-10, 17:17
Α, εμπαξα και γω πισω πλαισιο.
Να ρωτησω κατι?
Εμενα η μπροστα πινακιδα ειναι πιο μικρη.Θελησα να βαλω και εκει πλαισιο αλλα δε ταιριαζει καθολου.Υπαρχει τπτ για εκει?
Ναι λεβέντη μου, έχω έξτρα αυτοκόλλητο να σου δώσω ίδιο με της πινακίδας :D
Ναι λεβέντη μου, έχω έξτρα αυτοκόλλητο να σου δώσω ίδιο με της πινακίδας :D
αυτοκολητο???
σαν καποιον με ενα μαυρο μαφιοζικο (mafias 5er) αν θυμαμαι καλα???
Stefanos_Cool
16-02-10, 17:40
αυτοκολητο???
σαν καποιον με ενα μαυρο μαφιοζικο (mafias 5er) αν θυμαμαι καλα???
Δεν θυμάμαι ποιο έχει ο Νίκος, αυτό που σου λέω έχει ίδιο μέγεθος και υλικό με της πινακίδας (του πλαισίου εννοώ)
Αν περνάς καμιά μέρα από το Κρυονέρι, έλα από το μαγαζί να πιούμε καφέ και να το μπάξουμε ;)
georggge46
25-02-10, 15:54
:mpaks: Μπαχτηκε προσοψη 2din απο αληθινο carbon ! Η προηγουμενη που ειναι απο πλαστικο abc ειναι προς πωληση !
:mpaks: Μπαχτηκε προσοψη 2din απο αληθινο carbon ! Η προηγουμενη που ειναι απο πλαστικο abc ειναι προς πωληση !
πολυ ομορφο!!thumb
εχεις βαλει 3Μ επενδυσεις στα τριμς?
πολυ ομορφο!!thumb
ακόμα να το βάλεις?
Πέμπτη σήμερα, θα περάσει εβδομάδα χωρίς μπάξ?:mpaks:
georggge46
25-02-10, 16:05
εχεις βαλει 3Μ επενδυσεις στα τριμς?
οχι, ειναι τα alu black cube της bmw.
georggge46
25-02-10, 16:06
πολυ ομορφο!!thumb
:thanks::thnx:
οχι, ειναι τα alu black cube της bmw.
ειναι πολυ καλυτερο εννοειται.
η μονη ενσταση μου ειναι οτι στα φιλετα τα "κυβακια" σου εχουν αντιθετη κατευθυνση απο αυτα της νεας προσωψης.
τα μεν ειναι προς τα δεξια και τα αλλα προς τα αριστερα.
Nick bmwlover
25-02-10, 16:37
Εγω θα παω να βγαλω το μεσαιο με 48αρα διογκωμενη σωληνα που ειχα βαλει κ δεν το ειχα αντιληφθει,μεταχειρισμενο απο φιλο μου το ειχα παρει,κ θα παω να βαλω 60αρι,στις κανονικες διαστασεις,γιατι το αυτ/το ειναι "πνιγμενο" τελικα,αλλα ουτε αυτο το αντιληφθηκα καθοτι το μοτερ ακομα ανοιγε-ανοιγει,αλλα η δυναμομετρση εδειξε την πραγματικη κατασταση...
πολυ καλο και πολυ ομορφο......και καλη συνεχεια....
Πολύ όμορφο Γιώργο!!!!
georggge46
25-02-10, 17:32
:thanks::thnx:
Εγω θα παω να βγαλω το μεσαιο με 48αρα διογκωμενη σωληνα που ειχα βαλει κ δεν το ειχα αντιληφθει,μεταχειρισμενο απο φιλο μου το ειχα παρει,κ θα παω να βαλω 60αρι,στις κανονικες διαστασεις,γιατι το αυτ/το ειναι "πνιγμενο" τελικα,αλλα ουτε αυτο το αντιληφθηκα καθοτι το μοτερ ακομα ανοιγε-ανοιγει,αλλα η δυναμομετρση εδειξε την πραγματικη κατασταση...
και πολύ καλα θα κανεις.
ριχτου ενα μετρημα μετά και θα δεις διαφορα.
Nick bmwlover
25-02-10, 18:29
Θα γινει Σταματη...
Έμπαξα ΚΤΕΟ....
Ποιος λαλάκας πήρε την απόφαση το σηματάκι του 2010 να είναι ΠΡΑΣΙΝΟ; Δηλαδή ΕΛΕΟΣ, μαύρο αμάξι, με τα ωραία του τα κόκκινα τα led, και έχεις στην πινακίδα μια πράσινη χλαπάτσα να σου χαλάει την εικόνα... !$%#$%%#$^$%%#$%#
Έμπαξα ΚΤΕΟ....
Ποιος λαλάκας πήρε την απόφαση το σηματάκι του 2010 να είναι ΠΡΑΣΙΝΟ; Δηλαδή ΕΛΕΟΣ, μαύρο αμάξι, με τα ωραία του τα κόκκινα τα led, και έχεις στην πινακίδα μια πράσινη χλαπάτσα να σου χαλάει την εικόνα... !$%#$%%#$^$%%#$%#
Χα χα χα :th_Laie_67-1: Που να δεις και το δικό μου του 2009, που είναι ροζ!!
Μετά από πολύ κουραστική μέρα κατάφερα τελικά να βάλω τα Facelift φανάρια του Ε90 και μάλιστα με καινούργια φώτα Xenon,αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε,περισσότερες φωτογραφίες εντός ολίγων ημερών....
Στις φώτο βλέπετε το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ....
Μετά από πολύ κουραστική μέρα κατάφερα τελικά να βάλω τα Facelift φανάρια του Ε90 και μάλιστα με καινούργια φώτα Xenon,αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε,περισσότερες φωτογραφίες εντός ολίγων ημερών....
νατα νατα.......
αντε καλοριζικα φανη........
αλλο αυτοκινητο εγινε μπροστα.....
βγηκε ευκολα ο προφυλακτηρας?????
δεν εβγαλα ακομα ακρη με τις λαμπες για τα angel eyes......θα σε ενημερωσω.....
στα προβολακια τι λαμπες φορας?????
Ασε Θάνο πολύ ταλαιπωρία τραβήξαμε,ο προφυλακτήρας τελικά βγήκε σε λαμαρινά,λόγω μη ύπαρξης χώρου,αλλά και τον ανάλογων τοργκ,όσο για τα φανάρια που έδωσα πίσω ήταν σε άθλια κατάσταση,από την προηγούμενη φορά που είχα βάλει xenon,αφού τα πήρε με χίλια ζόρια πάλι καλά να λές,τα angel eyes δυστυχώς το ψιλοέψαξα σήμερα και προς το παρόν δεν έχει βγεί ολόκληρη βάση με την ψείρα γιατί αλλάζει όλο μαζί,και όχι μόνο η ψείρα,θέλει ψάξιμο μπας και υπάρχει κάτι ανάλογο και μάλιστα να βγάζει άσπρο φώς,τα προβολάκια είναι τα μανίσια,αλλά και εκεί αν θέλουμε xenon μόνο με κιτ,πάντος το αποτέλεσμα καταπληκτικό,άλλο αυτοκίνητο πράγματι,περιμένουμε και από τον Πόντιο τα άλλα πραγματάκια για να δούμε την τελική του μορφή....
Μετά τα φανάρια που βάλαμε,μπήκε και η νέου τύπου πινακίδα,εδειξε πολύ ωραία,τώρα όλοι θα θέλουν κοντρίτσα μόλις θα βλέπουν το λογότυπο....:nitro:
nikos ///M
26-02-10, 18:12
καλωριζικα Φανη!!!
Christos 330
26-02-10, 18:43
georggge 46
και Φανη . . .
Πολυ ωραια τα μπαξιματα σας . . .
Αντε και σ'ανωτερα . ..
georggge46
26-02-10, 18:56
πολυ ομορφα !!!:thumbsup:
ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!:D:D:D:D
Ευχαριστώ παιδιά :thumbsup:,μες το Μάρτιο έρχονται κι'αλλα....:mpaks:
:mpaks: :mpaks: :mpaks: Dyno...:D
https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=29925&postcount=24
:mpaks: :mpaks: :mpaks: Dyno...:D
https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=29925&postcount=24
Ευγε νέε μου.
Βαδίζεις στο σωστό μονοπάτι.
Εύχομαι και στα φσσσσσσσσσσσσσσσσ σύντομα.:warriorsmiley:
hahahah!!!!!!Λες Σταμάτη????:D:D:D:D
Επιτέλους τοποθετήθηκαν αντιηλιακές μεμβράνες (3Μ δεύτερο στάδιο) !:thumbsup:
Επιτέλους τοποθετήθηκαν αντιηλιακές μεμβράνες (3Μ δεύτερο στάδιο) !:thumbsup:
καλοριζικες.
Αρχιζουν σιγα σιγα και οι ζεστες!
Έμπαξα γνήσιους καθρέφτες m3!!!
Θα ακολουθήσει και σχετικό diy με φωτογραφίες!!!!
Christos 330
01-03-10, 11:02
Έμπαξα γνήσιους καθρέφτες m3!!!
Θα ακολουθήσει και σχετικό diy με φωτογραφίες!!!!
Καλοριζικους Βασιλη ειναι η ποιο ομορφη πινελια επανω στ'αμαξι . . .
Bασιλη ποσο σου βγηκαν χωρις το βαψιμο ; ; ;
Καλοριζικους Βασιλη ειναι η ποιο ομορφη πινελια επανω στ'αμαξι . . .
Bασιλη ποσο σου βγηκαν χωρις το βαψιμο ; ; ;
Χρήστο τους πήρα μτχ από το e46fanatics.com, περίπου 270¤ !
Skyline_IS
01-03-10, 11:21
Παραγγειλα γνησια πατακια για το 36αρι και αναμενοντε σε 1 βδομαδουλα..
Τα τωρινα ειναι αθλια..
Christos 330
01-03-10, 11:30
Χρήστο τους πήρα μτχ από το e46fanatics.com, περίπου 270¤ !
Σ'ευχαρηστω Βασιλη . . .
Πολυ καλη τιμη . . .
Αν δεις τιποτα πες μου ρε φιλε . . .
Σ'ευχαρηστω Βασιλη . . .
Πολυ καλη τιμη . . .
Αν δεις τιποτα πες μου ρε φιλε . . .
Κάτι έχω, θα τον ρωτήσω και θα σου πω....
θα παραγγειλω angel eyes...και επ ευκαιριας , μιας και θα ανοιξω τα φαναρια...θα αλλαξω και τα κιτρινα φλας με λευκα!!
Nick bmwlover
01-03-10, 11:46
Εβαλα 60αρι μεσαιο,πιο ελευθερο καζανακι,το αυτ/το δεν εχει καμια σχεση με πριν!
Εβαλα 60αρι μεσαιο,πιο ελευθερο καζανακι,το αυτ/το δεν εχει καμια σχεση με πριν!
Δε στο ειπα απο την αρχη ρε........:ranting2::ranting2::ranting2:
thumb
βασιλη και εγω θελω ρε συ!!
αν δεν σου κανει κοπο εχε το νου σου!!
Πρόσθεσα ενα Opel Corsa 1.2 του 2005 σαν δευτερο τουτου για να κραταω καθαρό το μπεμπουλίνι μου.:th_Laie_67-1:
Έμπαξα καινούριο πολλαπλασιαστή χτες βράδυ με φίλο μηχανικό μετά από κάψιμο και του τρίτου (είχε καεί ο 4ος προ μηνός). Πάω να αλλάξω και τους υπόλοιπους τώρα που τους πήρα τα μέτρα (δυστυχώς χτες βρήκα μόνο ένα σε συνεργείο επαρχιακό).
Επίσης το kiwi wifi μου έκανε διάγνωση στο iphone του καψίματος στον 3o πολλαπλασιαστή και έκανα και reset με την αλλαγή του πολλαπλασιαστή (το πρόγραμμα rev gamaei).
Nick bmwlover
01-03-10, 14:27
Παρεπιπτοντως,μια διαπιστωση που εκανα,μεσα σε ενα μηνα 3 αμαξια,εκ των οποιων τα 2 σειρας 1(με το δικο μου να συμεριλαμβανεται) κ 1 σειρας 3,του προλαλησαντα Γιαννη εκαψαν πολλαπλασιαστη 3ου κυλινδρου,τι γινεται?!
Γερμαναραδες... δεν θελουν να μας δωσουν δανειο.. ας κανουν και καμια ανακληση που εχει βουηξει ο τοπος με τις αστοχιες υλικων που βγαζουν,ειδικα με τους πολλαπλασιαστες υπαρχει θεμα!!
μολις γυρισα απο...καταστημα μεταχειρισμενων ανταλλακτικων! μιας και παει καλα. το θεμα με τον κομπρεσσορα....ειπα να μπαξω και ενα ιντερκουλερ!
μολις γυρισα απο...καταστημα μεταχειρισμενων ανταλλακτικων! μιας και παει καλα. το θεμα με τον κομπρεσσορα....ειπα να μπαξω και ενα ιντερκουλερ!
βρηκες τελικα? πηρες?
Παρεπιπτοντως,μια διαπιστωση που εκανα,μεσα σε ενα μηνα 3 αμαξια,εκ των οποιων τα 2 σειρας 1(με το δικο μου να συμεριλαμβανεται) κ 1 σειρας 3,του προλαλησαντα Γιαννη εκαψαν πολλαπλασιαστη 3ου κυλινδρου,τι γινεται?!
Kαι το δικό μου την προηγούμενη βδομάδα. :original:
(είχε καεί και άλλος προ διετίας)
αφου κατεβασα το μισο παταρι,διπλα απο το ζ3...βρηκα ενα απο οπελ ντηζελ...που οι εξοδοι του ειναι 60μμ, εξοδο και εισοδο απο την ιδια πλευρα και γωνια που μαλλον βολευει!!
ΔημήτρηςΜ3
15-03-10, 17:43
he he he :mpaks:
ευχαριστω τον Χρηστο330 για τα cone του!!!!thumb
απο τις αγαπημενες μου ζαντες!
πανεμορφο-classic-χαρμα οφθαλμων
να σαι καλα να το χαιρεσαι
Christos 330
15-03-10, 20:03
Αστο διαλο με συγκινησες . . .
Που θα παει θα με χαλογελασει κ μενα . . .
Μπάχτηκε σκάστρα σήμερα. Βασικά στο κουτί της είναι και κάθεται μέχρι τις 27. Φάνηηηηηηη....
Πανέμορφο σχέδιο Δημήτρη!!!!
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
τετοια να βλεπουμε να φτιαχνομαστε.....!!!καλοριζικ α...!!!!
Αστο διαλο με συγκινησες . . .
Που θα παει θα με χαλογελασει κ μενα . . .
χρηστακο....εχουμε τιποτα για τις δικες μου????:whistle:
Μπάχτηκε σκάστρα σήμερα. Βασικά στο κουτί της είναι και κάθεται μέχρι τις 27. Φάνηηηηηηη....
αντε να ακουμε να φτιαχνομαστε....οταν θα μοιραζουμε βεντουζες φιλαρακι.....:warriorsmiley::warriorsmiley :
ΤΟΥΜΠΑΝΟ
thumb
Κόσμημα !!!
Μπράβο ρε συμπέθερε με τα "γούστα" σου !
Υπομονή, θα περάσουν οι μέρες !!!! :thumbsup::thumbsup:
θα μας τρελανεις? δεν ειχες βαλει σχαστρες???
για πες-για πες
Σας ευχαριστώ για τα καλορίζικα. Βασικά πρόκειται για ένα πατεντιάρικο μοντέλο ανοιχτού τύπου (που σημαίνει οτι κάνει φασαρία και δεν μου αρέσει) αλλά έχει απίστευτη γρήγορη απόκριση και κρατάει την πίεση ψηλά όταν κάνεις γρήγορες αλλαγές με πολλές στροφές.
Δεν λέω παραπάνω, θα ετοιμάσω ένα καλό review με βίντεο, εντυπώσεις και μετρήσεις πίεσης με το laptop όταν την βάλω. Υπομονή λίγες μέρες... εγώ δηλαδή. Ουφ...
ΔημήτρηςΜ3
15-03-10, 21:55
ευχαριστω!!!! παιδες!!!!!!
και εχουμε ακομα δουλεια!!!!
ερχετε csl trunk csl bumper!
kαι τετραπιστονα για πισω!!!
Σας ευχαριστώ για τα καλορίζικα. Βασικά πρόκειται για ένα πατεντιάρικο μοντέλο ανοιχτού τύπου (που σημαίνει οτι κάνει φασαρία και δεν μου αρέσει) αλλά έχει απίστευτη γρήγορη απόκριση και κρατάει την πίεση ψηλά όταν κάνεις γρήγορες αλλαγές με πολλές στροφές.
Δεν λέω παραπάνω, θα ετοιμάσω ένα καλό review με βίντεο, εντυπώσεις και μετρήσεις πίεσης με το laptop όταν την βάλω. Υπομονή λίγες μέρες... εγώ δηλαδή. Ουφ...
αν χρειαστεις εχτρα χερια, καμερα, pc, και πανω απο ολα παρεα εδω ειμαι....
αρκει φυσικα να παιζει αφθονο afzal και παγωμενο φραπεδακι.:warriorsmiley:
αν χρειαστεις εχτρα χερια, καμερα, pc, και πανω απο ολα παρεα εδω ειμαι....
αρκει φυσικα να παιζει αφθονο afzalafzal και παγωμενο φραπεδακι.:warriorsmiley:
Χαχαχαχα νομίζω αυτό με έντονα γράμματα θα το τιμήσω δεόντως... Thanx man
Ορμωμενος απο τον Στρατο πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο και αγορασα οτι χαρτη υπαρχει )Ευρωπη,Ασια,Αμερικη....)τους φορτωσα στο αμαξι μεχρι και στο πορτ παγκαζ εβαλα !!!
Ομως δεν ειδα ουτε αλογο !!!!
Ετσι λοιπον αφου με εξαπατησε ο Στρατος και με εκανε να τρεχω στα μεγαλυτερα καλυτερα βιβλιοπωλεια της Αθηνας τα πηρα κρανιο και αγορασα ενα κιτ μεθανολης το οποιο και τοποθετω αυτη τη στιγμη.
Αλλο ενα μπαξιμο που εγινε την περασμενη Παρασκευη ηταν βολαν δισκο πλατο απο Μ5 Ε34 ελπιζοντας οτι αυτο θα κρατησει !!!!
Αντε να δουμε.......:whistle:
Ορμωμενος απο τον Στρατο πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο και αγορασα οτι χαρτη υπαρχει )Ευρωπη,Ασια,Αμερικη....)τους φορτωσα στο αμαξι μεχρι και στο πορτ παγκαζ εβαλα !!!
Ετσι λοιπον αφου με εξαπατησε ο Στρατος και με εκανε να τρεχω στα μεγαλυτερα καλυτερα βιβλιοπωλεια της Αθηνας τα πηρα κρανιο και αγορασα ενα κιτ μεθανολης το οποιο και τοποθετω αυτη τη στιγμη.
Αλλο ενα μπαξιμο που εγινε την περασμενη Παρασκευη ηταν βολαν δισκο πλατο απο Μ5 Ε34 ελπιζοντας οτι αυτο θα κρατησει !!!!
Για τους χάρτες πρέπει να είσαι ο Μαγγελάνος για να τους διαβάσεις και να πάρεις άλογα αχαχαχαχαχααχα. Δεν ξέρω, πήρες χάρτη γιαν την Βορειοδυτική συνοικία της συμπροτέυουσας του Ταμ-Τουμ? Μπορεί αυτό να φταίει... :hystericalbs1::hystericalbs1:
Μεθανόλη εεε? Το "πράγμα" πάει αλλού πλέον. Εύχομαι καλά γκάζια και με ασφάλεια και πάντα να ψεκάζεις μεγάλες ποσότητες.
Υ.Γ. Εγώ κατέβασα εχτές και τους χάρτες V4 για μένα. Πιθανόν λίγο χαμηλότερη δύναμη αλλά χωρίς ξεσπάσματα απο απότομα φουσκώματα. Όχι οτι τα είχα, απλά τώρα θα είναι λες και είναι ατμοσφαιρικό. Επίσης είναι adaptive στον τρόπο οδήγησης, στο είδος βενζίνης και πολλά ακόμα :)
Panos 316T
16-03-10, 10:11
Βαγγέλη και γω την πάτησα , πήγα και πήρα nitro αλλά τίποτα .
λες να μην έκανε το συγκεκριμένο τεύχος;:drive:
anyway γίνεται μπάξιμο με χταποδάκι "αλμυρό" και ανοξείδωτο...
Christos 330
16-03-10, 14:30
τετοια να βλεπουμε να φτιαχνομαστε.....!!!καλοριζικ α...!!!!
χρηστακο....εχουμε τιποτα για τις δικες μου????:whistle:
αντε να ακουμε να φτιαχνομαστε....οταν θα μοιραζουμε βεντουζες φιλαρακι.....:warriorsmiley::warriorsmiley :
Τι θες αγορινα ; ; ;
Christos 330
16-03-10, 14:32
Αλλαξα πινακιδες το ΝΙΜ-7900 . . .
Εγινε . . . ΝΙ0-3300 . . .
3ο Ε46 με ιδια νουμερα και αυτο μην το αφησουμε με παραπονακια . . .
nikos ///M
16-03-10, 14:57
καλοριζικα!
Christos 330
16-03-10, 16:27
καλοριζικα!
Καλα ρε δεν τις ειδες ; ; ;
Σου το έχω ξαναγράψει σε άλλα λημέρια...
Οι πινακίδες αυτές (3300) είναι ότι πρέπει για υπερκυβισμένο Μ54Β30...
Κάνε τα κουμάντα σου, επιτέλους !
:warriorsmiley:
Christos 330
16-03-10, 16:32
Σου το έχω ξαναγράψει σε άλλα λημέρια...
Οι πινακίδες αυτές (3300) είναι ότι πρέπει για υπερκυβισμένο Μ54Β30...
Κάνε τα κουμάντα σου, επιτέλους !
Αναμενε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιτελους!
Αντε να ανεβαινουμε.
απ'το πληκτρολόγιό σου και στου Θεού τ'αυτί !
Μπάχτηκε η σκάστρα πριν απο λίγο. Σχετικό thread θα ανοίξω λίγο πιο αργά ή αύριο γιατί έχει έξοδο ;)
Ευχαριστώ πολύ τον fanisk και τον m-power_01 για την μεγάλη βοήθεια, την παραχ΄ρηση των εγκαταστάσεων (!!!!) και εργαλείων και φυσικά την ευχάριστη παρέα και το πολύ γέλιο.
Απο Δευτέρα και το ψυγείο λαδιού :)
Μπάχτηκε η σκάστρα πριν απο λίγο. Σχετικό thread θα ανοίξω λίγο πιο αργά ή αύριο γιατί έχει έξοδο ;)
Ευχαριστώ πολύ τον fanisk και τον m-power_01 για την μεγάλη βοήθεια, την παραχ΄ρηση των εγκαταστάσεων (!!!!) και εργαλείων και φυσικά την ευχάριστη παρέα και το πολύ γέλιο.
Δώσε ΔΥΝΑΜΗ !!!
Ηχο θέλω να ακούσω.
Θα προλάβεις ?
asta re kana diimero kai kanto apo tetarti, na se prolavo kai go!!!!
me geies kai afto kai kalos irthes ki olas!
"sorry gia ta greeklish alla den eimai ellada"
σε καμαρωνω βεντουζα μου...
γερα ...για να μοιραζουμε πολυ πραγμα...!
Έμπαξα σήμερα (μιας που είχα καιρό να κάνω μπάξιμο :hystericalbs1: ) το παρακάτω αυτοκόλλητο 'ΒΜW M POWER' για να 'δέσει' σε look η ανθρακονήμάτινη καβούκα.
Το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο είχε και τα χρωματάκια της 'Μ' στο τέλος, έτσι τα έκοψα και τα έβαλα στις γωνίες των δύο πίσω τζαμιών (κερασάκι στη τούρτα).
:original:
Έμπαξα σήμερα (μιας που είχα καιρό να κάνω μπάξιμο :hystericalbs1: ) το παρακάτω αυτοκόλλητο 'ΒΜW M POWER' για να 'δέσει' σε look η ανθρακονήμάτινη καβούκα.
Το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο είχε και τα χρωματάκια της 'Μ' στο τέλος, έτσι τα έκοψα και τα έβαλα στις γωνίες των δύο πίσω τζαμιών (κερασάκι στη τούρτα).
Ωραιο Κωστα. Μπορει να πηρες και 5-10 αλογα. :th_Laie_67-1:
Εχω ακουσει οτι συνεργαζεται τελεια με το Α-Ν :th_Laie_67-1:
σα στραβα κολλημενο το βλεπω το αυτοκολητο κωστα.
θα εχει απωλειες σιγουρα 5-6 αλογα.:th_Laie_67-1:
με γειες, καλοριζικα!!!!
Nick bmwlover
31-03-10, 23:48
Κωστα ποσα αλογα δινει το καθε χρωμα?!:hystericalbs1:
Μεγειες!!!
σα στραβα κολλημενο το βλεπω το αυτοκολητο κωστα.
με γειες, καλοριζικα!!!!
Όχι ρε μη με αγχώνεις, ήδη πέταξα ένα το πρωί.
Ευτυχώς που ειχα και δεύτερο....είχα βάλει πολύ σαπουνάδα από κάτω και δε κόλλαγε με τίποτα.
εμπαξα χρωματακι στις πισω δαγκανες.......ΑΣΗΜΙ......εγινα σαν καινουργιες....!
συνιστω ανεπιφυλακτα αυτο το μπαξιμο.....που θα ξοδεψει λιγα χρηματα κ αρκετο χρονο....το αποτελεσμα ομως σε κανει να αισθανεσαι τελεια...!
φωτο ....ΔΕΝ τραβηξα ακομα....!
Είσαι τελειομανής και καλά κάνεις !
Τέτοια να βλέπω να πορώνομαι...
Keep optimizing !
I guess you're having a vision...
συνιστω ανεπιφυλακτα αυτο το μπαξιμο.....που θα ξοδεψει λιγα χρηματα κ αρκετο χρονο....το αποτελεσμα ομως σε κανει να αισθανεσαι τελεια...!
Μαρεσουν αυτα...
Και γω θελω, αλλα που χρονος....
Μαρεσουν αυτα...
Και γω θελω, αλλα που χρονος....
τωρα που πηρα το κολαι κωστη....
ενας καφες δουλεια ειναι....κερνας κ σε βοηθαω...:th_Laie_67-1:
Nick bmwlover
01-04-10, 11:37
Επειδη προχθες ζηλεψα τον Στρστο με την σκαστρα,πηγα χθες κ εβαλα κ εγω μια ψευτικη στον ασσο μου αλλα μου λεει οτι για να ακουγεται καλυτερα πρεπει να βαλω και κατι αλλα πραγματακια για να δουλευει στα 1.5 bar!!!
Εσεις τι λετε?
Επειδη προχθες ζηλεψα τον Στρστο με την σκαστρα,πηγα χθες κ εβαλα κ εγω μια ψευτικη στον ασσο μου αλλα μου λεει οτι για να ακουγεται καλυτερα πρεπει να βαλω και κατι αλλα πραγματακια για να δουλευει στα 1.5 bar!!!
Εσεις τι λετε?
Να πας να κοιταχτεις σε ενα ψυχολογο!!!!!:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Nick bmwlover
02-04-10, 00:58
Να πας να κοιταχτεις σε ενα ψυχολογο!!!!!:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
:hystericalbs1:Τη μερα ηταν χθες Γιαννακη?!
Nick bmwlover
02-04-10, 00:58
Τι μερα οεο?!
εγω παλι ζηλεψα τα Μ σας και ειπα να μπαξω και γω ενα.
Μετα απο πολυ ψαξιμο η τσεπη μου με εφτασε να ειμαι πλεον ειμαι κατοχος ενος συλεκτικου πορτοκαλι Μ1 που θα κραταω για δευτερο.
Να σημειωθει οτι η ωρα ειναι ηδη 2 και οποτε δε ειναι πρωταπριλιατικο!!!!!
Οτι καταλαβατε, καταλαβατε!!!!
:th_Laie_67-1:
.....το θυμηθηκα σημερα που το πλενα το μωρο.....
επαναλαμβανω η φωτο αδικει.....εγινε σαν καινουργια....
βουτηξτε τους γρυλλους κ ορματε παιδια....!:th_Laie_67-1:
.....το θυμηθηκα σημερα που το πλενα το μωρο.....
επαναλαμβανω η φωτο αδικει.....εγινε σαν καινουργια....
βουτηξτε τους γρυλλους κ ορματε παιδια....!:th_Laie_67-1:
Με τέτοιες δαγκάνες μπροστά, στις πίσω ρόδες «κάτι» λείπει...
Καλό το βάψιμο αλλά... καταλαβαίνεις τιπ εννοώ (και για μένα ισχύει το ίδιο)
Ας το βάλουμε στο πρόγραμμα (αλλά δεν ξέρω πότε μ΄αυτά που γίνονται...)
Προ ολίγου, μπάχθηκε lip spoiler στην 320, που είχα αγοράσει εδώ και δύο περίπου εβδομάδες από ebay και χθες επιτέλους παρέλαβα.
Προσωπικά, μου φαίνεται όμορφο και διακριτικό, ενώ δείχνει να είναι και ποιοτικό (το χρώμα είναι ολόιδιο με το εργοστασιακό και με πολύ καλή υφή). Ιδού και μερικές pics:
Nick bmwlover
28-04-10, 17:48
Μεγειες!!!
individual
28-04-10, 18:51
2 pirelli p-zero-rosso 255/40/17(πισω)
2 ιμαντες continental
4 ρουλεμαν απο τους ιμαντες....FAG και SKF
giannis_compact
28-04-10, 20:51
Εργοστασιακο PDC.Βγαλμενο απο ενα λαβωμενο Ε46.Εχει το Χ3 του πατερα μου και ειναι πολυ βολικο! ;) Ετσι ειπα και γω να το βαλω....
Με γειες μάγκες! Άρη ωραίος!! :thumbsup:
εμπαξα τα εξης...
-σινεμπλοκ απο μ3
-λαδια ,φιλτρα , μπουζι πλατινας
-τεντωτηρες λουριων
-τρομπα νερου, με μεταλλικα πτερυγια για αυξημενη αντοχη σε θερμοκρασιες
-νεο μαφ
-αλλαγη φλαντζας ,βασης φιλτρου νερου και τσιμουχας στροφαλου
αρκετα πραγματα...αλλα πλεον ειναι σαν καινουριο!
Ξεμπαξα απο το γκαραζ ( του σπιτιου) το compact, και εμπαξα ενα individual 2.5i smg Z4 :thumbsup: Επιτελους γυρισε ο τροχος..και θα αρχισει να μαμαει και ο φτωχος:th_Laie_67-1: Μια καλη βαση για να αρχισω να πεταω λεφτα.. γιατι στο compact δεν ειχα σκοπο να τα ριξω.
Να βρεθουμε καποια στιγμη να μου το ασημωσει ολο το bmw fans για να βαλω ενα χταποδακι!! Ειναι ηδη μπαγμενο το τελικο της SS.:hystericalbs1:
Panos 316T
28-04-10, 22:40
Ξεμπαξα απο το γκαραζ ( του σπιτιου) το compact, και εμπαξα ενα individual 2.5i smg Z4 :thumbsup: Επιτελους γυρισε ο τροχος..και θα αρχισει να μαμαει και ο φτωχος:th_Laie_67-1: Μια καλη βαση για να αρχισω να πεταω λεφτα.. γιατι στο compact δεν ειχα σκοπο να τα ριξω.
Να βρεθουμε καποια στιγμη να μου το ασημωσει ολο το bmw fans για να βαλω ενα χταποδακι!! Ειναι ηδη μπαγμενο το τελικο της SS.:hystericalbs1:
το πες και το κανες ρε μπαγασάκο! με γειές και με προσοχή.
υγ1 και χαρά μου να το ασημώσω
υγ2 ακόμα δεν το πήρες και πας για χταπόδι?:shok:
Καλορίζικο και από εδώ Φάνη και να το χαρείς όπως επιθυμείς!!
Σου ήπια τη σοκολάτα χτες οπότε ένα ταληράκι το έχεις απο εμένα! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
χαχαχα σας ευχαριστω παιδες! Θα ανοιξω σε λιγο νεο τοπικ..ειναι μεγαλη ιστορια!
Καλορίζικο Φάνηηηηηη και καλές ξεσκέπαστες βόλτεςςς......
Που ειναι η φωτο ρε ρεμαλι????
Μπράβο Φάνη, καλοτάξιδο και καλές "ψαριές" ... !
Που ειναι η φωτο ρε ρεμαλι????
https://img199.imageshack.us/img199/3531/dsc00770x.th.jpg (https://img199.imageshack.us/i/dsc00770x.jpg/)https://img442.imageshack.us/img442/7169/dsc00772u.th.jpg (https://img442.imageshack.us/i/dsc00772u.jpg/)https://img6.imageshack.us/img6/5773/dsc00775on.th.jpg (https://img6.imageshack.us/i/dsc00775on.jpg/)https://img512.imageshack.us/img512/6744/dsc00776k.th.jpg (https://img512.imageshack.us/i/dsc00776k.jpg/)
https://img697.imageshack.us/img697/5600/dsc00777b.th.jpg (https://img697.imageshack.us/i/dsc00777b.jpg/)https://img685.imageshack.us/img685/3562/dsc00778g.th.jpg (https://img685.imageshack.us/i/dsc00778g.jpg/)https://img227.imageshack.us/img227/1701/dsc00784a.th.jpg (https://img227.imageshack.us/i/dsc00784a.jpg/)https://img707.imageshack.us/img707/9170/dsc00788rs.th.jpg (https://img707.imageshack.us/i/dsc00788rs.jpg/)
thumb
Ο συμφορουμίτης gyiama (Παναγιώτης) μου έκανε δώρο το φαρμακείο που μπαίνει κάτω απ το κάθισμα του συνοδηγού στο Ε46, και τον ευχαριστώ και
απο δώ.
Ελειπαν μόνον οι μαμά βίδες, και παρόλο που μου έδωσε ορισμένες ο Πάνος, δεν ταίριαζαν καθόλου, επειδή στις αντίστοιχες τρύπες του καθίσματος δεν υπήρχαν τα πάσα.
Στον Τρικαλιώτη που πήγα, στο τμήμα ανταλλακτικών δεν γνώριζαν, το ΕΤΚ δεν έδινε κωδικό, μόνον κομπλέ, στα 170ε ολόκληρο το φαρμακείο με το περιεχόμενο του.
Επομένως λύση απο κει μηδέν.
Πήγα τελικά σε φίλο λαμαρινά και μου είπε πως θέλει μάλλον στριφόνια και έτσι και έγινε.
Με λίγη προσπάθεια μπάχτηκε, χωρίς φυσικά να βγεί το κάθισμα.
ρεεεεεε Γιωργοοοοοοο γιατι δεν με πειρες τηλ ρεεεε ειχα τις βιδες να στις δωσω απλα ξεχασα να στις φερω ρεεεε!!!!!!! εγω οπως ανεφερα σε αλλο ποστ εμπαξα Μ πακ σαλονακι μαυρο δερμα !!φωτογραφιες μολις το καθαρισω και το ζωντανεψω με το σετακι της gliptone που πηρα
ρεεεεεε Γιωργοοοοοοο γιατι δεν με πειρες τηλ ρεεεε ειχα τις βιδες να στις δωσω απλα ξεχασα να στις φερω ρεεεε!!!!!!! εγω οπως ανεφερα σε αλλο ποστ εμπαξα Μ πακ σαλονακι μαυρο δερμα !!φωτογραφιες μολις το καθαρισω και το ζωντανεψω με το σετακι της gliptone που πηρα
ε και συ δεν την παλεύεις μου φένεται.τέλος. Εσύ και ο άλλος έχετε ξεφύγει......Ήμαρτον πιααααααα...κανόνισε να βάλεις καλύματα και σε αυτό και θα στο χέσω μόλις μπω μέσα.....Συγνώμη για το γραπτά μου
τα καλυματα ειναι ετοιμα πλυμενα και μολις ολοκληρωθει η συντηρηση θα μπουν!!!!!!
nikos ///M
20-05-10, 20:09
πολυ ωραιο πανο!!!!!!καλοριζικο!
Tsakirakos
20-05-10, 20:09
καλα κανεις και το προσεχεις Πανο! εγω εμπαξα βενζινη...και πολυ ειναι! χαχαχα!
aggelosmk2
20-05-10, 20:19
Ηρθαν απο ebay.de ...βαφτηκε ο προφυλακτηρας....μπηκαν τα προβολακια σε μαυρο διαφανο χρωμα κ ιδου το αποτελεσμα ....
τα καλυματα ειναι ετοιμα πλυμενα και μολις ολοκληρωθει η συντηρηση θα μπουν!!!!!!
Καλύματα; Για που ρε Πάνο;
Το σαλόνι το είδα προχθές στην συνάντηση, σε τέλεια κατάσταση, μπράβο.
πλατοκαθησμα βαζω μονο στα μπροστα για τις καθημερινες μετακινησεις και ειδικα τωρα καλοκαιρι καμια θαλασσα,ιδρωτας(θα πεσει κλαμα με το μαυρο δερμα καλοκαιριατικα)τζιν με κουμπια κλπ απλα δεν παιζει να τα εχω ετσι!!!μονο σε επισημες καταστασεις βγαινουν τα καλυματα απ τα μπροστα!!!!!! ημουν που ημουν αρρωστος ηρθα και αποτελειωθηκα τωρα (αραγε υπαρχει σαν λεξη???)
Panos 316T
21-05-10, 10:42
Ηρθαν απο ebay.de ...βαφτηκε ο προφυλακτηρας....μπηκαν τα προβολακια σε μαυρο διαφανο χρωμα κ ιδου το αποτελεσμα ....
γνήσιο m pack ;
πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και θα σου πρότεινα να βάλεις και "φρυδάκια"
αν ειχαμε λεφτα...θα βαζαμε!!!
ΔημήτρηςΜ3
21-05-10, 10:48
πλατοκαθησμα βαζω μονο στα μπροστα για τις καθημερινες μετακινησεις και ειδικα τωρα καλοκαιρι καμια θαλασσα,ιδρωτας(θα πεσει κλαμα με το μαυρο δερμα καλοκαιριατικα)τζιν με κουμπια κλπ απλα δεν παιζει να τα εχω ετσι!!!μονο σε επισημες καταστασεις βγαινουν τα καλυματα απ τα μπροστα!!!!!! ημουν που ημουν αρρωστος ηρθα και αποτελειωθηκα τωρα (αραγε υπαρχει σαν λεξη???)
ρε πως καταφερνεις και ολα αυτα που βαζεις ειναι σα καινουργια
δεν μπορω να καταλαβω μηπως εκτος απο λεφτα κανεις και κατι αλλο?:hystericalbs1::hystericalbs1:
Και τι δεν μπαξαμε.........Ζαντες απο 17 μαμα 18 BBS Motorsport,απο απλο λουκ σε m-pack (αυτο θα γινει την αλλη εβδομαδα),πεταλιερες ///Μ,λεβιε φωτιζωμενο ///Μ,αντιλιακες μεμβρανες llumar και τελος αεροτομη (νυχι).
Aμορτισερ Nitron Track με ελατηρια eibach..Θα ανεβασω συντομα DIY.
νομιζω οτι θες λιγο χαμηλωμα...thumb
νομιζω οτι θες λιγο χαμηλωμα...thumb
οντος. +1
συμφωνω.....!
1 κλικ το θελεις...!
aggelosmk2
21-05-10, 17:42
γνήσιο m pack ;
πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και θα σου πρότεινα να βάλεις και "φρυδάκια"
:thanks: πολυ Πανο ! Oχι δεν ειναι γνησιο,ομως ταιριαξε παρα πολυ καλα κ ανακουφιστηκα γτ ειχα κ τις αμφιβολιες μου λογω κοστους.Κ τα προβολακια μια χαρα .
Υπερ-ευχαριστημενος λοιπον :thumbsup: .
Τα φρυδακια,η αεροτομη πισω παρμπριζ κ το ελαφρυ φιμε ειναι οι επομενες κινησεις...
:oops: Ναι θελω χαμηλωμα επειγοντωωωωωως !
Απλα ειμαι στην αναζητηση σωστου συνδυασμου για τα γουστα μου κ προσπαθω να βρω ακρη εδω κ ποσο καιρο . :sad:
ηχειακια.. επιτελους.. σαν να ξεβουλωσαν τα αυτια μου τωρα.. :-)
Το γραψα στο σχετικό φόρουμ, αλλά το μεταφέρω και δώ να βρίσκεται σαν αρχείο.
Εμπαξα σήμερα έναντι 750ε το πολυσυζητημένο DYNAVIN.
Χωρίς κεραία ΤV και κάμερα οπισθοπορείας.
Πρώτες εντυπώσεις άριστες.
Παραγγέλθηκε (55ε με ΦΠΑ) και αύριο θα τοποθετηθεί η κατάλληλη βάση oem part 51168230902, του πάνελ του κλιματιστικού.
Mε γειες!! Πραγματικα ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα!!
Σταμάτη, Στάθη, Ανδρέα, σας ευχαριστώ πολύ
Εμπαχθησαν σημερα, τοποθετηση απο Δευτερα. thumb
https://img175.imageshack.us/img175/6310/img00130201005281246.jpg
Μπράβο Φάνη!!!!
Αναμένουμε φωτογραφίες!!!
μπραβο φανη...καλοριζικα και καλοταξιδα!!!
G_kaliteros
28-05-10, 19:45
καλοφορετα φανη!!!!!!!
Με γεια!!!:thumbsup:
Αντε να μας πεις τις εντυπωσεις σου αν και εχω ακουσει πολυ καλα σχολια.
Καλιρίζικα φιλάρα μου. Πάντα τέτοια μπαξίματα και να είσαι γερός να τα χαίρεσαι
καλοπατητα να ειναι!!!
Καλη συνεχεια!!!
καλοφορετα... πολυ σωστη προσθηκη. :thumbsup:
Εφτασαν τα φίλτρα της Injen σήμερα Σάββατο !!!!!!! Review και μικρό DIY σήμερα ή μεθαύριο
///M Arios
30-05-10, 06:25
Εμπαξα σηματακι 2010!!!
Το εχω μπαξει καμια 15αρι μερες αλλα περιμενα να δω αποτελεσματα πρωτα και μετα να ποσταρω.
Για αρχη το σηματακι το αγορασα απο το Ταχυδρομειο Αγ.Αναργυρων (αν θεωρειται διαφημηση παρακαλω να σβηστει) στν τιμη των 671 ευρω.
Ηταν οτι φθηνοτερο πετυχα....πουθενα πιο φτηνο.
Το σηματακι κολληθηκε στο κεντρο του παρμπριζ ακριβως κατω απο τον καθρεπτη.
Στο ζουμι τωρα....νομιζω οτι ο ηλιος πια δεν περναει απο το σημειο που κολλησα το σηματακι,πειτε με υπρβολικο αλλα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΦΩΣ ΛΕΜΕ!!!
Απιστευτο...ηταν οτι ηθελα τοσα χρονια απο το παρπριζ μου...εκεινο το σημειο κατω απο τον καθρεφτη εχει "γεμισει" με το πολυποθητο σηματακι!!!
Και μη νομιζετε οτι θα σταματησω εδω,του χρονου να ειμαστε καλα και επιδη ειμαι και ψωναρα θα παω να παρω το καινουριο,το 2011!!!,που απο οτι ακουσα απο εγκυρες πηγες θα ειναι και βελτιωμενο!!!
Φωτο αυριο
0αχ0αχ0χα0αχ0αχ0χα0χα0χα0αχ0χα 0 να σε καλα μου εφτιαξεσ τι μερα!!!! αχ0χα0χα00αχ0χα0χα:thanks:
Ε...ε...ερχεται!!
https://strong-strut.com/B1Z4.jpg
https://strong-strut.com/Z4.htm
μπραβο φανη, σε βλεπω ψαγμενο στα μπαξιματα...
εχεις διαβασει κριτικες γι αυτο το προϊον?
μπραβο φανη, σε βλεπω ψαγμενο στα μπαξιματα...
εχεις διαβασει κριτικες γι αυτο το προϊον?
Στο zpost δεν ειδα κανενα ασχημο σχολιο(εψαχνα μερικες μερες), αντιθετως λενε για απιστευτη διαφορα πριν και μετα, τουλ. στα καμπριο γιατι τα κουπε εχουν x2 την ακαμψια των πρωτων και οσοι τις βαλαν δεν ενθουσιαστηκαν τοσο.
Επισης στα περισσοτερα Ζ4 στο internet με πολυ χρημα σε μπαξιματα, ολοι strong-strut φορανε. Ισως απλα hype ή οντως κανει δουλεια σε σχεση με αλλες. Ελπιζω να ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις, αλλιως θα εκανα τη δουλεια μου και με καμια OMP που λεει ο λογος.
Καλα λογια ακουγονται και για την ac schnitzer η οποια ειναι πιο ομορφη, πιο βαρια, αλλα αλλο τα 600$ και αλλο τα 1600$ !
Ο Αμερικανος ειπε πως θελει 5-7 μερες να ερθει Ελλαδα, θα ενημερωσω.
ποσο εχει η σνιτσελ αλεκοοοοοο????:shok::shok:
ποσο εχει η σνιτσελ αλεκοοοοοο????:shok::shok:
1200-1600 σε διαφορα sites :thumbsdown: Χωρις τα firewall braces :th_Laie_67-1:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/RacingFBB_81ce0c_02-1.jpg
θα ελεγα τωρα τιποτα, αλλα δεν θελω να παραφερθω...
τελος παντων αυτη που επελεξες ειναι καλυτερη.
Φανη αν δε μπαινεις σε πιστα τακτικα αδικα θα τη βαλεις..στο δρομο δε θα καταλαβεις τιποτα απο βελτιωμενη ακαμψια.
mitsos_chania
01-06-10, 14:48
Φανη αν δε μπαινεις σε πιστα τακτικα αδικα θα τη βαλεις..στο δρομο δε θα καταλαβεις τιποτα απο βελτιωμενη ακαμψια.
Μανο σε καμπριο αυτοκινητο η μπαρα θολων πρεπει να κανει καποια διαφορα
Μανο σε καμπριο αυτοκινητο η μπαρα θολων πρεπει να κανει καποια διαφορα
Επειδη ειμαστε οφφ τοπικ θα απαντησω στο θρεντ σου.
θα ελεγα τωρα τιποτα, αλλα δεν θελω να παραφερθω...
τελος παντων αυτη που επελεξες ειναι καλυτερη.
Σχετικα με τη τιμη? Ε οτι λειπει στο καθενα ζηταει..
Δες και αυτη για Μ5.
https://www.strong-strut.com/ac_schitzer_brace.jpg
1695$ MSRP απο ακριβως το ιδιο υλικο, σαφως πιο ομορφο σχεδιο.
Σχετικα με τη τιμη? Ε οτι λειπει στο καθενα ζηταει..
Δες και αυτη για Μ5.
https://www.bmwfans.gr/forum/
1695$ MSRP απο ακριβως το ιδιο υλικο, σαφως πιο ομορφο σχεδιο.
ειναι καταπληκτικη!κι οπωλητης την εχει βαλει σε προσφορα για την ευρωπη, γιατι σκεφτηκε πως η τιμη πιθανον να επιβαρυνθει απο το τελωνειο.
ωραια ειναι, αλλα δεν θα εβαζα μπαρα θολων.
ειμαι ικανοποιημενος με την οδικη συμπεριφορα.
Στο zpost δεν ειδα κανενα ασχημο σχολιο(εψαχνα μερικες μερες), αντιθετως λενε για απιστευτη διαφορα πριν και μετα, τουλ. στα καμπριο γιατι τα κουπε εχουν x2 την ακαμψια των πρωτων και οσοι τις βαλαν δεν ενθουσιαστηκαν τοσο.
Επισης στα περισσοτερα Ζ4 στο internet με πολυ χρημα σε μπαξιματα, ολοι strong-strut φορανε. Ισως απλα hype ή οντως κανει δουλεια σε σχεση με αλλες. Ελπιζω να ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις, αλλιως θα εκανα τη δουλεια μου και με καμια OMP που λεει ο λογος.
Καλα λογια ακουγονται και για την ac schnitzer η οποια ειναι πιο ομορφη, πιο βαρια, αλλα αλλο τα 600$ και αλλο τα 1600$ !
Ο Αμερικανος ειπε πως θελει 5-7 μερες να ερθει Ελλαδα, θα ενημερωσω.
Φανη, η μαμα ειναι πολυ φτηνοτερη καπου 400 σε ευρω πρεπει να ειναι.
Ερχεται και αυτο :hystericalbs1:
https://www.leatherz.com/Merchant5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=01&Product_Code=Mark4&Category_Code=Armrest
Εμπαξα, αν θεωρείται μπάξιμο, την περιβόητη κότα, williams ceramic, στον συντοπίτη maevious.
μπαχτης gant 7+4 =11
bmw316ci =8
γυαλισμα=8
williams =8
αρα 11888
τυχαιο??? δε νομιζω...
μπαχτης gant 7+4 =11
bmw316ci =8
γυαλισμα=8
williams =8
αρα 11888
τυχαιο??? δε νομιζω...
Τι να πώ! δεν έχω λόγια!!!!
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Εμπαξα, αν θεωρείται μπάξιμο, την περιβόητη κότα, williams ceramic, στον συντοπίτη maevious.
Kώστα σε βλέπω με διαζύγιο σε λίγο από την γυναίκα σου με όλα αυτά που έχεις μπάξει..
Αλήθεια για την οθόνη πως τα κατάφερες????
Έμπλεξες με όλους εμάς εδώ
Kώστα σε βλέπω με διαζύγιο σε λίγο από την γυναίκα σου με όλα αυτά που έχεις μπάξει..
Αλήθεια για την οθόνη πως τα κατάφερες????
Έμπλεξες με όλους εμάς εδώ
Γιώργος, όχι Κώστας, έτσι του κόλλησε του Christos330. :th_Laie_67-1:
Ααααα...είμαι πολύ παληός μπάχτης.
Κρατάμε μυστικά φίλε μου, "κόβουμε" αναλόγως του κόστους και τις τιμές.
Π.χ. η κότα μόνο 100ε, το dynavin (δεν το χει δει ακόμη), αλλά κάπου 200ε σαν κινέζικο, σαν προσφορά κλπ. όταν μπει στο αμάξι και το δει.
Εξ άλλου επειδή είμαι αρκετά μεγαλύτερος σας, έχω αποκτήσει και την ανάλογη εμπειρία ούτως ώστε απ το Ε21 που είχε "καεί" ο κινητήρας και έπρεπε να γίνει αλλαγή, πέρασε πολύς χρόνος.
Πρώτο μπάξιμο η τετραφάναρη μάσκα, που είχα κουβαλήσει στο σπίτι πριν πάρω καν το αμάξι.
Εχει δει πολλάαααα τόσα χρόνια, έχει πάθει και ανοσία, χα χα χα!
Πάντως το δίδαγμα είναι, "τα της μπέμπας ουχί στην σύζυγο"
michaelp900
06-06-10, 20:32
Εμπαξα αυτη τη γ....τη 1DIN οθονη της Pioneer avh-5200 BT που υποστηριζει dvd,mp3,sd cards,aux in,usb,bluetooth,tv και μαλιστα εβαλα ψηφιακο δεκτη Μpeg-4 για να βλεπουμε τα καναλια στο αυτοκινητο ΣΤΗ ΠΕΝΑ!Επισης μπηκαν οι ανταπτορες για τα χειριστηρια τιμονιου και P.D.C
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/2nrd6i8-1.png
Μπρος-Πισω ηχεια της Focal 4inch επενδυμενα με κεβλαρ
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/2rp77d2-1.jpg
Στα τριγωνακια των παραθυρων μπηκαν tweeters της Focal
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/2qcdwe9-1.jpg
Και για να σας φτιαξω βραδυατικα οριστε κ ενα κομματι!!
https://www.youtube.com/watch?v=9BntabxCo6Q&feature=related
Επομενο μπαξιμο προοριζονται ζαντονια κ επιπλεον μπαρα θολων μπροστα.
Εχουμε καμια ιδεα απο που μπορω να μπαξω εναν τεμπελη σε 46άρα???εχω βρει εναν καινουριο με 250...ειναι καλη τιμη????plz HELP!!!!
michaelp900
06-06-10, 20:43
Εγω ηξερα οτι η 46αρα ειχε τεμπελη απο τη μανα του....
Για τη τιμη θα το κρινεις εσυ σε βαθος χρονου.Τι εννοω....
Μπορω να σ βρω και με 60 ευρω αλλα θα φενεται ξενο σωμα πανω στο αμαξι.Δεν θα φενεται μαμα δηλαδη και σε τετοια αμαξια να κανεις κατι τετοιο ΔΕΝ ΛΕΕΙ!
Εχουμε καμια ιδεα απο που μπορω να μπαξω εναν τεμπελη σε 46άρα???εχω βρει εναν καινουριο με 250...ειναι καλη τιμη????plz HELP!!!!
Πολλα μου ακουγονται. Για κοιτα λιγο στο ebay , εχει πολλα original με πολυ καλυτερες τιμες
οι τεμπεληδες για τα Ε46 παιζουν γυρω στα 150ε μεταχειρισμενοι!! 250- 270 καινουργιος ειναι και η τιμη του!!!
georggge46
07-06-10, 06:42
https://www.schmiedmann.com/3_series/E46/Equipment_-_accesories/Equipment-styling_-_inside/page6.htm#17275
Λοιπόν, εγώ χθες αγόρασα το original κουρτινάκι για το πίσω παρμπρίζ της E60.
Στην αρχή είπα να ψάξω για εταζέρα με ηλεκτρικό μήπως και κατορθώσω να το βάλω, αλλά βρήκα μόνο μία από Αμερική κι αυτή μαύρη. Βάλτε και την εγκατάσταση που φαινόταν λίγο πιο δύσκολη από επιδιόρθωση του συστήματος πλοήγησης στο Endeavour, τελικά πήρα τη χειροκίνητη.
Λέω να τη βάλω το Σ/Κ οπότε θα ακολουθήσει pictorial DIY. Wish me luck.
Panos 316T
10-06-10, 07:41
κατόπιν μπρίζας από εξάδελφο και μέλος "manos" μπάχτηκαν πεταλιέρες .
Αξά όλα μόνος μου τα έκανα ...:th_Laie_67-1:
σε ευχαριστώthumb
Αρη μεγειά το κουρτινάκι !
Επειδή πολύ πρόσφατα (με τη βοήθεια ενός φίλου) έλυσα την πίσω εταζέρα μήπως και "μαζέψω" κάποιο από τα τσικ-τσικ που ακούω, σου εύχομαι καλή επιτυχία στο μπαξιμο ! Δείξε μεγάλη προσοχή στο ξεκούμπωμα των πλαστικών που υποδέχονται τα πλαϊνά μάγουλα του πίσω καθίσματος.
Εγώ έχω το ηλεκτρικό μαμά κουρτινάκι, αλλά μιά και το συζητάμε, ένα σετ σκούρες μεμβράνες στο πίσω παρμπρίζ και στα πίσω τζάμια τελικά έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.
σε ευχαριστώthumb
πανεμορφες μπραβο!
βαλε απο που τις πηρες...
αρη καλη τυχη.
Panos 316T
10-06-10, 09:28
σε ευχαριστώthumb
https://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-M-Carbon-MT-Pedal-Kit-E34-E36-E38-E65-X3-X5-Z3-77-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem414f14ec6cQQitemZ28049 9645548QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccesso ries
εμπαξα harman/kardon.....
ραδιοενυσχητης και cd player....ηχεια roister....
χαχα...οκ...ναι στο σπιτι εμπαξα!!!
παντως παιδια μιλαμε για πολυ καλη ποιοτητα ηχου,παρα πολυ καλη....
μπορω να φανταστω λοιπον και τα στερεοφωνικα των αυτοκινητων πως θα ειναι ;)
Φτηνο-μπαξιματα για να περνα η ωρα.
Μαμα VS Mangowalk 3"
https://img22.imageshack.us/img22/671/dsc00892to.th.jpg (https://img22.imageshack.us/i/dsc00892to.jpg/)https://img204.imageshack.us/img204/4853/dsc00898j.th.jpg (https://img204.imageshack.us/i/dsc00898j.jpg/)
Καπακια θολων
https://img651.imageshack.us/img651/8622/dsc00893b.th.jpg (https://img651.imageshack.us/i/dsc00893b.jpg/)https://img171.imageshack.us/img171/9353/dsc00894a.th.jpg (https://img171.imageshack.us/i/dsc00894a.jpg/)https://img252.imageshack.us/img252/6543/dsc00896e.th.jpg (https://img252.imageshack.us/i/dsc00896e.jpg/)
Λοιπόν, εγώ χθες αγόρασα το original κουρτινάκι για το πίσω παρμπρίζ της E60.
Στην αρχή είπα να ψάξω για εταζέρα με ηλεκτρικό μήπως και κατορθώσω να το βάλω, αλλά βρήκα μόνο μία από Αμερική κι αυτή μαύρη. Βάλτε και την εγκατάσταση που φαινόταν λίγο πιο δύσκολη από επιδιόρθωση του συστήματος πλοήγησης στο Endeavour, τελικά πήρα τη χειροκίνητη.
Λέω να τη βάλω το Σ/Κ οπότε θα ακολουθήσει pictorial DIY. Wish me luck.
σε ευχαριστώthumb
Αρη μεγειά το κουρτινάκι !
Επειδή πολύ πρόσφατα (με τη βοήθεια ενός φίλου) έλυσα την πίσω εταζέρα μήπως και "μαζέψω" κάποιο από τα τσικ-τσικ που ακούω, σου εύχομαι καλή επιτυχία στο μπαξιμο ! Δείξε μεγάλη προσοχή στο ξεκούμπωμα των πλαστικών που υποδέχονται τα πλαϊνά μάγουλα του πίσω καθίσματος.
Εγώ έχω το ηλεκτρικό μαμά κουρτινάκι, αλλά μιά και το συζητάμε, ένα σετ σκούρες μεμβράνες στο πίσω παρμπρίζ και στα πίσω τζάμια τελικά έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.
εμπαξα harman/kardon.....
ραδιοενυσχητης και cd player....ηχεια roister....
χαχα...οκ...ναι στο σπιτι εμπαξα!!!
παντως παιδια μιλαμε για πολυ καλη ποιοτητα ηχου,παρα πολυ καλη....
μπορω να φανταστω λοιπον και τα στερεοφωνικα των αυτοκινητων πως θα ειναι ;)
Φτηνο-μπαξιματα για να περνα η ωρα.
Μαμα VS Mangowalk 3"
https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img22.imageshack.us/i/dsc00892to.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img204.imageshack.us/i/dsc00898j.jpg/)
Καπακια θολων
https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img651.imageshack.us/i/dsc00893b.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img171.imageshack.us/i/dsc00894a.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img252.imageshack.us/i/dsc00896e.jpg/)
καλοριζικα σε ολους παιδια....:thumbsup:
η αληθεια ειναι οτι...ειτε ακριβα ειτε φθηνα...τα μπαξιματα μας ανανεωνουν!!!thumb
μεγειες ...κ εις ανωτερα!:warriorsmiley:
Εμπαξα παγκο στο γκαραζ και περιμενω τα facomm https://www.pro.facom.com/CatalogueGeneral/Catalogue/PAG-CAT-05.aspx
Γιαννάκη ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς κάτι με αυτό το super garage?
Εμπαξα παγκο στο γκαραζ και περιμενω τα facomm https://www.pro.facom.com/CatalogueGeneral/Catalogue/PAG-CAT-05.aspx
Καλορίζικος ο πάγκος !!!!
Γιαννάκη ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς κάτι με αυτό το super garage?
Για πεςςςςςςςςςςςςςςςςς............ ......
εγω παλι εμπαξα μερικα καβουρια στη τσεπη μου γιατι..καθε βορα που βαζω το χερι μεσα....μενω νηστικος γιατι δε μου μενουν χρηματα ουτε για φαγητο!!!
χαχα ασχετο με το θεμα...
λοιπον εγω σκεφοτμαι να βαλω ενα νυχακι πισω μια και το βρηκα σε πραγματικα χαμηλη τιμη.ειναι ομως look carbon και με προβληματιζει...
βλεπω τριστυλο καλοριφερ με πανω απο 10φετες και σε αποσταση αναπνοης παγκο εργασιας και ηχοσυστημα.....?
Προσεχε Γιανναρε τις θερμοκρασιες.thumb
καλοριζικος...!:thumbsup:
καινουργιες κρεμαστρες για τη πυτζαμα δεν βλεπω...:whistle::th_Laie_67-1:
ΘΑ ΣΚΑΣΩ.....!
ΖΗΛΕΥΩ....!
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΜΟΥ....!
Κ το κανεις πραξη ΕΣΥ!!!!!!!:ranting2:
ΓΙΑΝΝΑΡΕ μου...να το χαιρεσαι....ειλικρινα σε καμαρωνω!
μεγαλη δουλεια να χεις τον χωρο σου!!!!
να το γεμισεις με οτι επιθυμεις (αρκει να χει το Μ πανω)
αληθεια....τουαλετα εχεις κοντα?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ΘΑ ΣΚΑΣΩ.....!
ΖΗΛΕΥΩ....!
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΜΟΥ....!
Κ το κανεις πραξη ΕΣΥ!!!!!!!:ranting2:
ΓΙΑΝΝΑΡΕ μου...να το χαιρεσαι....ειλικρινα σε καμαρωνω!
μεγαλη δουλεια να χεις τον χωρο σου!!!!
να το γεμισεις με οτι επιθυμεις (αρκει να χει το Μ πανω)
αληθεια....τουαλετα εχεις κοντα?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Στα 3 μετρα.......
Στα 3 μετρα.......
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! :th_Laie_67-1: :thumbsup: :hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
koukos e36 coupe
21-06-10, 11:23
απο την ημερα που το πηρα εχω προσθεση....
1=λεβιεδακι m/// φωτιζομενο
2=σηματακι m/// στο τιμονι
3=σιματακια m/// μπρος και πισω καπω
4=πατακια m///
5=φαναρια πισω smoked
6=φλασακια σκουρα μπροστα....
7=ριθμιζομενα ελατιρια πισω και 6αποντα μπροστα
8=blinstein κιτρινα
9=5 φορες αλλαξα ζαντες...... :) παντα σε 18αρες ομως χχαχαχαχα
10=τελικο εξατμισεις χειροποιητο
11=βαρελακι
απο την ημερα που το πηρα εχω προσθεση....
1=λεβιεδακι m/// φωτιζομενο
2=σηματακι m/// στο τιμονι
3=σιματακια m/// μπρος και πισω καπω
4=πατακια m///
5=φαναρια πισω smoked
6=φλασακια σκουρα μπροστα....
7=ριθμιζομενα ελατιρια πισω και 6αποντα μπροστα
8=blinstein κιτρινα
9=5 φορες αλλαξα ζαντες...... :) παντα σε 18αρες ομως χχαχαχαχα
10=τελικο εξατμισεις χειροποιητο
11=βαρελακι
καλοριζικα......:thumbsup:
βαλε κ καμμια φωτο......:whistle:
Γιωργο σε προτεινω για προεδρο συζυγοπληκτων Καλαμαριας
Για να ειμαι ειλικρινης θελω να αναλαβω γραμματεας.
Ειμαι ειδικος και στο (μ)παλαμουτομπαξιμο
Εμπαξα αυτη τη γ....τη 1DIN οθονη της Pioneer avh-5200 BT που υποστηριζει dvd,mp3,sd cards,aux in,usb,bluetooth,tv και μαλιστα εβαλα ψηφιακο δεκτη Μpeg-4 για να βλεπουμε τα καναλια στο αυτοκινητο ΣΤΗ ΠΕΝΑ!Επισης μπηκαν οι ανταπτορες για τα χειριστηρια τιμονιου και P.D.C
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/2nrd6i8-1.png
Μπρος-Πισω ηχεια της Focal 4inch επενδυμενα με κεβλαρ
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/2rp77d2-1.jpg
Στα τριγωνακια των παραθυρων μπηκαν tweeters της Focal
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/2qcdwe9-1.jpg
Και για να σας φτιαξω βραδυατικα οριστε κ ενα κομματι!!
https://www.youtube.com/watch?v=9BntabxCo6Q&feature=related
Επομενο μπαξιμο προοριζονται ζαντονια κ επιπλεον μπαρα θολων μπροστα.
τα focal πραγματικα ειναι εξαιρετικα
σε ευχαριστώthumb
οι καλυτερες πεταλιερες που εχω δει περιμενω να τις δω φορεμενες εστω και σε φωτογραφια
Αν καταλαβα εχουν πλαστικο ντυσιμο που μοιαζει σε carbon;
Εγώ ψιλολόγια...
Έβαλα φιμέ και το μηχανικό κουρτινάκι της BMW πίσω. Το τελευταίο ήταν εύκολο αλλά έπρεπε να κάνεις φύλλο και φτερό όλο το πίσω τμήμα για να βγει η κωλοεταζέρα. Τρεις ώρες μου πήρε, βέβαια πήγαινα λάου-λάου για να μη γίνει καμια ζημιά. Μόλις αξιωθώ, θα κάνω ενα DIY. Το καλό είναι πως δεν τρίζει κάτι, ακόμη τουλάχιστον.
Όσον αφορά τα φιμέ, δεν το παράκανα γιατί η γυναίκα μου είχε πρόβλημα με τα πολύ σκούρα που είχα στο Golf. Έτσι, πήγα στη σειρά crystaline της 3Μ η οποία κόβει εντελώς την υπεριώδη και βγαίνει σε δυο σχετικά ανοιχτές αποχρώσεις (70 και 40). Η 5άρα είχε ήδη εργοστασιακά φιμέ από τη μέση και πίσω, οπότε έβαλα το 70άρι σ' αυτά και το παρ-μπριζ και το 40άρι στα 2 μπροστινά πλευρικά. Τα πίσω εξακολουθούν να είναι πιο σκούρα, πράγμα που επιζητούσα. Παρεπιπτόντως, η διαφορά στη θερμοκρασία που έκανε η μεμβράνη στο παρμπριζ είναι τεράστια, θέλει όμως συνήθεια η αντανάκλαση του ταμπλώ πάνω της.
Ορίστε και μερικές φωτό:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0529-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0526-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0524-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0525-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0527-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0523-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0530-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0531-1.jpg
Χειρουργειο!!!!!!!:notworthy::tt1::tt1:
Αρη με γειά και με χαρά !
Το κουρτινάκι το είχα μαμά εγώ. Στις μεμβράνες κάναμε 100% την ίδια επιλογή, στην απόχρωση διαφέρουμε από τη μεσαία κολώνα και πίσω, λόγω διαφοράς χρώματος αυτοκινήτου. thumb
Ευχαριστώ Πάνο! Να δούμε τι θ' ακολουθήσει!
Εγώ ψιλολόγια...
Έβαλα φιμέ και το μηχανικό κουρτινάκι της BMW πίσω. Το τελευταίο ήταν εύκολο αλλά έπρεπε να κάνεις φύλλο και φτερό όλο το πίσω τμήμα για να βγει η κωλοεταζέρα. Τρεις ώρες μου πήρε, βέβαια πήγαινα λάου-λάου για να μη γίνει καμια ζημιά. Μόλις αξιωθώ, θα κάνω ενα DIY. Το καλό είναι πως δεν τρίζει κάτι, ακόμη τουλάχιστον.
Όσον αφορά τα φιμέ, δεν το παράκανα γιατί η γυναίκα μου είχε πρόβλημα με τα πολύ σκούρα που είχα στο Golf. Έτσι, πήγα στη σειρά crystaline της 3Μ η οποία κόβει εντελώς την υπεριώδη και βγαίνει σε δυο σχετικά ανοιχτές αποχρώσεις (70 και 40). Η 5άρα είχε ήδη εργοστασιακά φιμέ από τη μέση και πίσω, οπότε έβαλα το 70άρι σ' αυτά και το παρ-μπριζ και το 40άρι στα 2 μπροστινά πλευρικά. Τα πίσω εξακολουθούν να είναι πιο σκούρα, πράγμα που επιζητούσα. Παρεπιπτόντως, η διαφορά στη θερμοκρασία που έκανε η μεμβράνη στο παρμπριζ είναι τεράστια, θέλει όμως συνήθεια η αντανάκλαση του ταμπλώ πάνω της.
Ορίστε και μερικές φωτό:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0529-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0526-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0524-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0525-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0527-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0523-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0530-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2010/06/IMG_0531-1.jpg
καλοριζικα τα μπαξιματα.....κ με καλα χιλιομετρα!!!!
για δωσε infos για τον πάγκο..
ειδικότερα το μερος του που είναι στον τοιχο..
Είναι ιδιοκατασκευή?
για δωσε infos για τον πάγκο..
ειδικότερα το μερος του που είναι στον τοιχο..
Είναι ιδιοκατασκευή?
Ο παγκος και η πλατη ειναι ιδιοκατασκευη απο τεχνικο, ειναι απο ανοξειδωτο 316 και τα τραπεζια του παγκου εχουν και εσωτερικη γεμιση με ξυλο για να αποροφα τον ηχο....
Ειναι βαρια κατασκευη....δυο ετομα το σηκωνανε με πολυ δυσκολια για να τοποθετηθει
Η πλατη ειναι απο ετοιμο τρυπιτο που πουλανε και εξω στο εμποριο....
Nick bmwlover
21-06-10, 18:13
Επειδη συμφωνω με τον Βασιλη πιο πανω κ επειδη ηθελα μια μικρη αλλαγη στο αυτ/το,εμπαξα λαμπιτσες osram 12v 55w cool blue λευκου φωτος στα φωτα πορειας,καλυτερη ορατοτητα απο τις "μαμα" και δειχνουν πιο ωραια στο ματι!
Σημερα ηρθε το mk4 Armrest απο τη Leatherz.
Προχειρα τοποθετημενο στο αμαξι, απλα το ακουμπησα πανω να δω πως φαινεται. Ο εξτρα χωρος που προσφερει, σωζει!
https://img84.imageshack.us/img84/8580/dsc00905g.th.jpg (https://img84.imageshack.us/i/dsc00905g.jpg/)https://img268.imageshack.us/img268/6365/dsc00904gf.th.jpg (https://img268.imageshack.us/i/dsc00904gf.jpg/)https://img59.imageshack.us/img59/3941/dsc00903eb.th.jpg (https://img59.imageshack.us/i/dsc00903eb.jpg/)https://img716.imageshack.us/img716/2634/dsc00902o.th.jpg (https://img716.imageshack.us/i/dsc00902o.jpg/)https://img149.imageshack.us/img149/1766/dsc00901u.th.jpg (https://img149.imageshack.us/i/dsc00901u.jpg/)https://img682.imageshack.us/img682/984/dsc00900n.th.jpg (https://img682.imageshack.us/i/dsc00900n.jpg/)https://img824.imageshack.us/img824/3264/dsc00899m.th.jpg (https://img824.imageshack.us/i/dsc00899m.jpg/)
Με γειά Φάνη, καλόγουστο είναι !:original:
Stefanos_Cool
22-06-10, 17:35
Μπράβο Φάνη, πολύ ωραίο και χρήσιμο thumb
Με φειά Φάνη, καλόγουστο είναι !:original:
Ευχαριστω Πανο thumb
Εδω θα δεις περισσοτερες φωτο - σωστα τοποθετημενο - σε αλλα χρωματα.
https://www.leatherz.com/Merchant5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=01&Product_Code=Mark4&Category_Code=Armrest
Καλοφόρετο και από μένα Φάνη.
Σημερα ηρθε το mk4 Armrest απο τη Leatherz.
Προχειρα τοποθετημενο στο αμαξι, απλα το ακουμπησα πανω να δω πως φαινεται. Ο εξτρα χωρος που προσφερει, σωζει!
https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img84.imageshack.us/i/dsc00905g.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img268.imageshack.us/i/dsc00904gf.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img59.imageshack.us/i/dsc00903eb.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img716.imageshack.us/i/dsc00902o.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img149.imageshack.us/i/dsc00901u.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img682.imageshack.us/i/dsc00900n.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img824.imageshack.us/i/dsc00899m.jpg/)
καλοριζικο κ καλομπαξτο......
αντε γερα φανουλη....ολο κ πιο ομορφο!!!:thumbsup:
Καλοφόρετο Φάνη!
Νίκο (Nick bmwlover) με γεια και σε σένα! Πράγματι οι λευκές ταιριάζουν καλύτερα στο μάτι. Έχω βάλει κι εγώ στο πρόγραμμα λευκές για τα angel eyes και την πινακίδα (με μπρίζωσε ο aristent).
georggge46
22-06-10, 18:58
Καλοφόρετο Φάνη!!!! :thumbsup:
Christos 330
23-06-10, 13:09
Ενω εψαχνα κατι φωτος . . .
Βρηκα το αρμα του yoda σε στιγμες μπαξιματος. . .
Το πρωτο Ε93 335 cabrio με εισαγωγη . . .
Περιμενουμε τα καλυτερα Γιωργο . . .
Gregory_///M
26-06-10, 13:39
Μόλις μπήκαν τα "angel eyes" στη μπέμπα! Παιδιά δεν είναι τίποτα, μόνος μου τα έβαλα...
Βασίλη (Bill987) έχασες τη βόλτα, χαχα!!
Μόλις μπήκαν τα "angel eyes" στη μπέμπα! Παιδιά δεν είναι τίποτα, μόνος μου τα έβαλα...
Σαν δεν ντρέπεσαι λιγάκι....
Ξέρω ξέρω, επίτηδες το έκανες για να μην σε πάω βόλτα!!!
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Καλορίζικα φίλε! Βγάλε φώτο να δούμε το θηρίο!!!!!!
καλοριζικαααααα........φωτοοο οοοοοο........!:thumbsup:
michaelp900
26-06-10, 14:33
Εμπαχθει σημα carbon στο τιμονι και παμε και για carbon στο εσωτερικο!
:mpaks::th_Laie_67-1:
Εμπαχθει σημα carbon στο τιμονι και παμε και για carbon στο εσωτερικο!
:mpaks::th_Laie_67-1:
Πόσα άλογα πήρες? :hystericalbs1:
michaelp900
28-06-10, 01:52
Πόσα άλογα πήρες? :hystericalbs1:
Ε κοιτα να δεις....αν πεις οτι στο σημα υπαρχουν 4 μερη carbon kαι το βαλεις επι 2 λογο υλικου....να μην πηρα 8 αλογα???! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
εμπαξα φρενα στη κουκλα
6πιστονα μπροστα με δισκο 365χ36
4πιστονα πισω με δισκο 322χ20
ΔημήτρηςΜ3
06-07-10, 20:34
ωραιος......
αλλα αλαξε τα logo κανε τα brembo ετσι και αλλος το ιδιο ειναι!!
Μπάχτηκε ασφάλεια 608 euro :(
ΔημήτρηςΜ3
06-07-10, 20:57
axaxaxaaxaxaxa
Και δεν είναι μεικτή ούτε είναι ασφαλισμένη όλη η αξία :(
Panos 316T
06-07-10, 23:54
https://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-M-Carbon-MT-Pedal-Kit-E34-E36-E38-E65-X3-X5-Z3-77-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem414f14ec6cQQitemZ28049 9645548QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccesso ries
μεχρι να γινει το χοντρό μπαξιμο συνεχιζουμε με light :
μπαχθηκε παλι ιδιο λεβιεδακη σαν αυτο που υπηρχε εξαρχής με σηματακη Μ/// <μη φωτιζομενο>
εμπαχθη κάρμπον φετουλα στο καντραν
θα μπαχτουν :
σηματακΙα Μ/// μπρος/πισω και σε τιμονι
μαυρο σετ καρδιών,
χμμ, Ώστε υπάρχουν και πατάκια Μ///;;;;
επισης εγινε αναγκαστικό μπάξιμο με φρεον και αντισταση [φακιρης] για να δροσίζεται η απολλωνεια κορμάρα μου
υγ1:παλι ο ξαδερφος εβαλε το χερακι του
υγ2:ευχαριστώ τον Φλα κή για την εξυπηρέτηση
υγ3: εθεάθη van vic να χαζεύει φρένα από M3,τυχαίο; δεν νομίζω...
εμπαξα φρενα στη κουκλα
Καλορίζικα, να τα ευχαριστιέσαι με ασφάλεια παντα.
Gregory_///M
07-07-10, 10:12
εμπαξα φρενα στη κουκλα
Πολύ όμορφα....:thumbsup: :clap1:
MORMON τελικα τα εμοπαξες ε???καλοταξιδα...να μην τα χρειαστεις....
αλλα και να τα χρειαστεις..τωρα που τα εχεις!!
Akis 330Ci
07-07-10, 10:39
Mπαχτηκε ρυθμιζομενη αναρτηση D2 Racing με 36σκαλες ρυθμισης..!
εμπαξα φρενα στη κουκλα
καλοπατητα....!!!thumb
:shok:..............:ranting2:................. :whistle:
μπαχθηκε παλι ιδιο λεβιεδακη σαν αυτο που υπηρχε εξαρχής με σηματακη Μ/// <μη φωτιζομενο>
θα μπαχτουν :
μαυρο σετ καρδιών,
επισης εγινε αναγκαστικό μπάξιμο με φρεον και αντισταση [φακιρης] για να δροσίζεται η απολλωνεια κορμάρα μου
μεγειες μεγειες........:th_Laie_67-1:(μη σε πιασει καμμια μεση να προσεχεις..:th_Laie_67-1:
:shok:36?
αντε να την ρυθμισεις ε?
βρηκες την σωστη θεση?
καλοριζικα οπως κ να χει....!!!:thumbsup:
Akis 330Ci
07-07-10, 10:57
:shok:36?
αντε να την ρυθμισεις ε?
βρηκες την σωστη θεση?
καλοριζικα οπως κ να χει....!!!:thumbsup:
:thanks:
Ναι 36!!!! Απο βδομαδα θα παω σε γατονι μαστορα να την ρυθμισει ετσι ακριβως οπως πρεπει...!
:thanks:
Ναι 36!!!! Απο βδομαδα θα παω σε γατονι μαστορα να την ρυθμισει ετσι ακριβως οπως πρεπει...!
νομιζω οτι το πρεπει....πρεπει να το προσεξεις...!
γιατι ...αλλο πρεπει...κ αλλο τι μας αρεσει....(εννοω οχι πολυ σκληρη ή το αντιθετο...καθενας μας εχει αλλες προτιμησεις....thumb)
τσεκαρε την καλα για να μεινεις ικανοποιημενος!
Akis 330Ci
07-07-10, 11:19
νομιζω οτι το πρεπει....πρεπει να το προσεξεις...!
γιατι ...αλλο πρεπει...κ αλλο τι μας αρεσει....(εννοω οχι πολυ σκληρη ή το αντιθετο...καθενας μας εχει αλλες προτιμησεις....thumb)
τσεκαρε την καλα για να μεινεις ικανοποιημενος!
Nαι σιγουρα..!! Η συγκεκριμενη αναρτηση ΜΟΝΟ ΑΝ ρυθμιστει σωστα απο εμπειρο μαστορα,θα δουλεψει σωστα και θα δωσει τα μεγιστα των επιδοσεων!
Εχει πολλες ρυθμισεις, δεν ειναι οπως οι απλες που τις βαζεις, και οπως κατσουν εκατσαν..!
;)
Φιλε την καλυτερη δουλεια εκανες!
πραγματικα πολυ καλη αναρτηση ρυθμισε την σωστα και θα την ευχαριστηθεις!
:mpaks:
https://img822.imageshack.us/img822/6169/dsc00908o.th.jpg (https://img822.imageshack.us/i/dsc00908o.jpg/)https://img717.imageshack.us/img717/4319/dsc00909x.th.jpg (https://img717.imageshack.us/i/dsc00909x.jpg/)https://img294.imageshack.us/img294/9529/dsc00911zs.th.jpg (https://img294.imageshack.us/i/dsc00911zs.jpg/)https://img686.imageshack.us/img686/7172/dsc00910jd.th.jpg (https://img686.imageshack.us/i/dsc00910jd.jpg/)
https://img697.imageshack.us/img697/1530/dsc00907p.th.jpg (https://img697.imageshack.us/i/dsc00907p.jpg/)https://img718.imageshack.us/img718/9649/dsc00906qm.th.jpg (https://img718.imageshack.us/i/dsc00906qm.jpg/)https://img693.imageshack.us/img693/4199/dsc00914zt.th.jpg (https://img693.imageshack.us/i/dsc00914zt.jpg/)https://img64.imageshack.us/img64/9374/dsc00913e.th.jpg (https://img64.imageshack.us/i/dsc00913e.jpg/)https://img696.imageshack.us/img696/5170/dsc00912n.th.jpg (https://img696.imageshack.us/i/dsc00912n.jpg/)
Ομορφιές!!! να χαίρεσαι το νέο πρόσωπο της Ζετούλας σου.
Φανης... I like.. Καλη κινηση, μεγειες.. :D
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα Φάνη!!
εμπαξα φρενα στη κουκλα
Αυτά είναι!!:thumbsup: :thumbsup:
Είναι πολλά ή μου φαίνεται???
θα μπαχτουν :
μαυρο σετ καρδιών,
Καλορίζικα!!!
Καλορίζικη!!!!
Βασίλη είναι αρκετά. Είναι φούλ εξτρά χωρίς κάληψη μεικτής και όχι σε όλο το ποσό του αυτοκινήτου και απο μία απο τις πιο γνωστές και μεγάλες εταιρίες. Αν θέλετε την αναφέρω
Πριν απο 2 λεπτά έμπαξα custom made αυτοκολητάκι bmwfans.gr
https://img69.imageshack.us/img69/1097/img02492.jpg (https://img69.imageshack.us/i/img02492.jpg/)
3M Di-Noc στα trims.
https://img534.imageshack.us/img534/7838/dsc00949h.th.jpg (https://img534.imageshack.us/i/dsc00949h.jpg/)https://img709.imageshack.us/img709/1577/dsc00954eg.th.jpg (https://img709.imageshack.us/i/dsc00954eg.jpg/)https://img143.imageshack.us/img143/1605/dsc00953di.th.jpg (https://img143.imageshack.us/i/dsc00953di.jpg/)https://img412.imageshack.us/img412/6118/dsc00951o.th.jpg (https://img412.imageshack.us/i/dsc00951o.jpg/)https://img412.imageshack.us/img412/1897/dsc00950cs.th.jpg (https://img412.imageshack.us/i/dsc00950cs.jpg/)https://img710.imageshack.us/img710/8313/dsc00947uz.th.jpg (https://img710.imageshack.us/i/dsc00947uz.jpg/)
Ap-Galfer 6pot & 345x28 drilled discs
Τακακια Galfer
Σωληνακια Galfer
15mm spacers μπρος-πισω
+15mm μπουλονια
https://img251.imageshack.us/img251/8320/dsc00945bk.th.jpg (https://img251.imageshack.us/i/dsc00945bk.jpg/)https://img718.imageshack.us/img718/3057/dsc00943hs.th.jpg (https://img718.imageshack.us/i/dsc00943hs.jpg/)https://img682.imageshack.us/img682/4468/dsc00942.th.jpg (https://img682.imageshack.us/i/dsc00942.jpg/)https://img51.imageshack.us/img51/7834/dsc00955lh.th.jpg (https://img51.imageshack.us/i/dsc00955lh.jpg/)
Το επομενο μπαξιμο ειναι μεσα-εξω πλυσιμο και να βαλω τον τεμπελη (περιμενα να το ντυσω πρωτα). Το επομενο σοβαρο μπαξιμο θα'ναι.. :whistle: .. θα δουμε :hystericalbs1:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ Κ ΚΑΛΟΠΑΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!
Τετοια να βλεπουμε...!!!!!
Καλορίζικες Φάνη και καλοπάτητες οι φρενάρες!!!!
Τα δερματάκια θα κάνουμε τίποτα ?? :whistle: :whistle: :whistle:
Και το εσωτερικό κουκλί έγινε!!!!
3M Di-Noc στα trims.
https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img534.imageshack.us/i/dsc00949h.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img709.imageshack.us/i/dsc00954eg.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img143.imageshack.us/i/dsc00953di.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img412.imageshack.us/i/dsc00951o.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img412.imageshack.us/i/dsc00950cs.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img710.imageshack.us/i/dsc00947uz.jpg/)
Ap-Galfer 6pot & 345x28 drilled discs
Τακακια Galfer
Σωληνακια Galfer
15mm spacers μπρος-πισω
+15mm μπουλονια
https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img251.imageshack.us/i/dsc00945bk.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img718.imageshack.us/i/dsc00943hs.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img682.imageshack.us/i/dsc00942.jpg/)https://www.bmwfans.gr/forum/ (https://img51.imageshack.us/i/dsc00955lh.jpg/)
Το επομενο μπαξιμο ειναι μεσα-εξω πλυσιμο και να βαλω τον τεμπελη (περιμενα να το ντυσω πρωτα). Το επομενο σοβαρο μπαξιμο θα'ναι.. :whistle: .. θα δουμε :hystericalbs1:
Καλοριζικα φιλε, πολυ ομορφα μπαξιματα..
Τα trim μονος σου τα εντυσες?
Σκεφτομαι (εδω και λιγο καιρο) να ντυσω τα πλαστικα καπακια της μηχανης-φιλτροκουτι-εισαγωγη με Di-Noc.. :D
Ωραίος ρε ΦάΝΝΝΝηηηηηηη. Το μπλοέ πότε είπαμε οτι θα μπεί? Επίσης, νομίζω οτι χρειάζεται και μια ζαντούλα να δείξει :)
Καλοριζικα φιλε, πολυ ομορφα μπαξιματα..
Τα trim μονος σου τα εντυσες?
Σκεφτομαι (εδω και λιγο καιρο) να ντυσω τα πλαστικα καπακια της μηχανης-φιλτροκουτι-εισαγωγη με Di-Noc.. :D
Ναι Ζαχαρια και μου βγηκε η παναγια, καμια σχεση με το Ε46. Εκει τα ειχα κανει σε λιγοτερο απο ωρα. Στο Ζ ενω ολα ειναι ευκολα, το κεντρικο τριμ του τουνελ, για να βγει, πρεπει να ξηλωσεις το μισο αμαξι. Δεν λες παλι καλα που θυμομουν που μπαινει τι?
Στρατο θα στειλω ενα email στον Birds :th_Laie_67-1:
Φάνη ΜΠΡΑΒΟ, πολύ ωραία δουλίτσα φαίνεται ότι έκανες με το di-noc. thumb
Δύο πραγματάκια πρόσεξα στις φωτό που χρήζουν άμεσα τη προσοχή σου....
α) Βλέπω μια....γόπα στο τασάκι και
β) Πέτα στα σκουπίδια αυτό το υγρό αρωματικό από τον αεραγωγό σου, διότι αν για κάποιο λόγο γύρει και χυθεί πάνω στο ταμπλώ, θα το λιώσει / παραμορφώσει και πας για αναγκαστική αλλαγή. Όχι του αρωματικού, αλλά του ταμπλώ βεβαίως βεβαίως. Το έχω δει να συμβαίνει σε αρκετά αυτοκίνητα. Επίσης ως τοξικό δεν κάνει να το αναπνέουμε.