Επιστροφή στο Forum : M3 vs M5 vs f800R vs r1200GS adv vs s1000RR
400αρι
https://www.youtube.com/watch?v=vLqyh4Jjs-o&feature=player_embedded#at=45
Θέλω το S-1000RR...το θέλω το θέλω το θέλω το θέλω το θέλω το θέλω....:warriorsmiley::warriorsmiley::warrior smiley::warriorsmiley:
Στη σειρα παρακαλω. Παρτε νουμερακι και περιμενετε. :thumbsup:
Αν κι εγω θα προτιμουσα RSV4.
Στη σειρα παρακαλω. Παρτε νουμερακι και περιμενετε. :thumbsup:
Αν κι εγω θα προτιμουσα RSV4.
καλό και το παπριλια αλλά σαν την μπέμπα...:thumbsup::thumbsup:
Andreas_E92
08-06-11, 16:06
Ενδιαφέρον βίντεο. Θα ήταν καλύτερα αν είχαμε και ταχύτητες εξόδου στο τέλος του 400αριού, ενώ θα ήταν πιο εφετζίδικο αν η "κόντρα" είχε γίνει με όλα τα οχήματα να ξεκινάνε μαζί και να είχαμε έτσι και οπτική διαφορά. Πάντα είχα την περιέργεια πως θα στεκόταν το F800GS μου δίπλα σε ένα Μ3 και από ότι βλέπω μάλλον θα το είχα! Χμμμμμ μήπως να αρχίσω να μαρσάρω στα φανάρια όποτε πετυχαίνω κανένα? :th_Laie_67-1:
12.4 το Μ3 με την εκκινηση που εκανε δεν κανει ουτε αμα το ριξεις κατω απ τον Ολυμπο.
12.4 το Μ3 με την εκκινηση που εκανε δεν κανει ουτε αμα το ριξεις κατω απ τον Ολυμπο.
:th_Laie_67-1:
giannis_compact
08-06-11, 16:21
Γενικά δεν έκαναν καλές εκκινήσεις!Ειδικά στο S1000RR ξεκίνησε σα να πηγαίνει για βόλτα!
:th_Laie_67-1:
skandalis447
08-06-11, 16:39
Νορμαλ Μ5 δεν κατεβαινει κατω απο 13...με τιποτα...Οι χρονοι ειναι λιγο πειραγμενοι...
Γενικά δεν έκαναν καλές εκκινήσεις!Ειδικά στο S1000RR ξεκίνησε σα να πηγαίνει για βόλτα!
πάντως είναι αρκετά δύσκολο να ξεκινήσεις 1000ρι SS..σουζάρει για πλάκα.. πρέπει να είσαι πολύ προπονημένος.
Νορμαλ Μ5 δεν κατεβαινει κατω απο 13...με τιποτα...Οι χρονοι ειναι λιγο πειραγμενοι...
Τι ξερεις εσυ απ αυτα κυριε;
Ασε τα αμερικανακια να κανουν κανα βιντεακι με την ησυχια τους.
giannis_compact
08-06-11, 16:50
πάντως είναι αρκετά δύσκολο να ξεκινήσεις 1000ρι SS..σουζάρει για πλάκα.. πρέπει να είσαι πολύ προπονημένος.
Το ξέρω Γιώργο που ξέρεις όμως και κάτι παραπάνω για να κάνουν καλές εκκινήσεις σε κόντρες-χρόνους κ.τ.λ. αυτά πατιναριστά δεν τα ξεκινάνε?Ή κάνω λάθος?
Το ξέρω Γιώργο που ξέρεις όμως και κάτι παραπάνω για να κάνουν καλές εκκινήσεις σε κόντρες-χρόνους κ.τ.λ. αυτά πατιναριστά δεν τα ξεκινάνε?Ή κάνω λάθος?
ναι.. σχεδόν όλη την πρώτη πατινάρεις
giannis_compact
08-06-11, 17:02
ναι.. σχεδόν όλη την πρώτη πατινάρεις
Αυτός στο βίντεο έκανε κάτι τέτοιο?
Δηλαδη με το gs (poy den eimai kai mama:whistle:) το 92αρι το εχω????:shok:
εδω ε46 Μ3 με εσκισε εν κινησει ρεπριζ!!!!!!
Πριν λιγες μερες εγινε το ντραγκστερ στο Τυμπακι.
Επι δυο μερες τα 92αρια προσπαθουσαν να κατεβουν κατω απο το 13.4 και δεν τα καταφερναν.
Και ολα αυτα σε πιστα με κόλα και με πολλες δοκιμες. Ο Σταματης με το πολύ καλό 46αρι εκανε 13.1
Το βιντεο ειναι για κλαματα.
Tsakirakos
08-06-11, 18:13
το 1000αρι εχει kai launch control για τις εκκινησεις. ειναι ντοπαρισμενο με lsd,εφεδρινη,ecstasy,speed και ο,τι αλλο κυκλοφορει στην πιατσα!!
giannis_compact
08-06-11, 18:14
το 1000αρι εχει kai launch control για τις εκκινησεις. ειναι ντοπαρισμενο με lsd,εφεδρινη,ecstasy,speed και ο,τι αλλο κυκλοφορει στην πιατσα!!
Πολύ καλά διαβασμένο σε βλέπω Στέφανε!!!:thumbsup:
Tsakirakos
08-06-11, 18:20
το εχει ενα φιλαρακι μου εδω στην Ξανθη. δαιμονισμενο εργαλειο!
giannis_compact
08-06-11, 18:21
το εχει ενα φιλαρακι μου εδω στην Ξανθη. δαιμονισμενο εργαλειο!
Και πολύ όμορφο thumb
thumb
https://pictures.topspeed.com/IMG/jpg/201004/leslie-porterfield-m-5w.jpg
https://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201004/leslie-porterfield-m-8_1280x0w.jpg
thumb