PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6

sierra
05-06-10, 01:30
Το πρόσεξα ναι, απλά όταν βγάλεις την παληά θα δεις πως υπάρχει μια φέτα που καλύπτει τις θέσεις που δεν έχεις άλλους διακόπτες, αυτή είναι κουμπωτή, την βγάζεις και την κουμπώνεις στην νέα βάση αφού τοποθετήσεις τους διακόπτες στην σειρά που ήταν νωρίτερα.

https://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Coupe/Europe/328Ci-M52/browse/vehicle_trim/storing_partition_mounting_parts/

Αν ανοίξεις το λινκ, τα υπ αριθμ 9,10 και 11 είναι οι φέτες διαφόρων διαστάσεων που καλύπτουν τις κενές υποδοχές διακοπτών, ανάλογα με τον αριθμό τους. Εσύ θα χρησιμοποιήσεις την φέτα που έχεις ήδη στην βάση που φοράς.
Για σιγουριά όμως 100% θα τηλεφωνήσω αύριο στον Ζερβουδάκη για επιβεβαίωση αυτών που γράφω και θα σου στείλω p.m

Σ΄ευχριστώ πάρα πολύ. Ν΄είσαι καλά. Με βοήθησες πολύ. thumb

gyiama
05-06-10, 09:51
Πανο εσυ χρειαζεσαι την βαση 51 16 7 001 408 αν δεν εχεις πακετο καπνιστη και 51 16 7 001 410 αν εχεις πακετο καπνιστη (δλδ αν εχεις σταχτοθηκη και αναπτηρα)

gant
05-06-10, 10:56
Πανο εσυ χρειαζεσαι την βαση 51 16 7 001 408 αν δεν εχεις πακετο καπνιστη και 51 16 7 001 410 αν εχεις πακετο καπνιστη (δλδ αν εχεις σταχτοθηκη και αναπτηρα)

Πανο (gyiama)τα πράγματα είναι μπερδεμένα κάπως στο ΕΤΚ.
Aν παρατηρήσεις το link που έχω στον sierra, ολόκληρη την βάση (carrier) για πακέτο καπνιστού το (1), με κωδικό 51 16 8 230 902 , αυτή που έβαλα κι εγώ την δίνει 32,40ε, και εδώ την δίνουν 55.
ενώ το (12) instruments panel με κωδικό 51 16 7 001 410 για καπνιστή και 51 16 7 001 408 για μη καπνιστή την δίνει με ίδια τιμή στα 31,406ε, ενώ ο Τρικαλιώτης την έχει στα 99ε. Η σκέψη που κάνω είναι μήπως στην τιμή αυτή παίνεις και τον αναπτήρα με την σταχτοθήκη (περίπτωση καπνιστού) η την θήκη μικροαντικειμένων (περίπτωση μη καπνιστού)
Στην δική μου τοποθέτηση βγήκαν όλα και ξανακούμπωσαν στην νέα των 55ε.
Αλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω.

gyiama
05-06-10, 11:29
Γιωργο μην κοιτας τι λενε αυτα τα site απο θεμα τιμων!!εδω ελλαδα οι τιμες δεν εχουν σχεση!!οχι ολα ειναι σκετα δεν περιλαμβανουν ουτε σταχτοθηκη ουτε αναπτηρα αυτα ειναι εξτρα!!η διαφορα ειναι μονο στα χωρισματα οτι δλδ το ενα εχει χωρισματα και το αλλο εχα ενιαιο κομματι!!!

ΥΓ παρε με ενα τηλ αν μπορεις γιατι εχασα το κινητο σου!!!

Moufas E46
05-06-10, 12:06
με την καμερα τι θα κανουμε θα την παραγγηλουμε απο e-bay η εχετε βρει κατι αλλο?

sierra
05-06-10, 13:06
:original: Παιδιά κανονήστε και πέστε μου γιατί εγώ δεν ξέρω αγγλικά.Το λίνκ που έβαλε ο Βασίλης είναι καλές αυτές που μπένουν στο φώς του αριθμού... thumb

Moufas E46
05-06-10, 13:11
αν δεν εχουν βρει κατι αναλογο σε καποιο καταστημα καλο θα ταν οποιος ενδιαφερεται να την παραγγηλει

dimtz
05-06-10, 13:40
το θεμα ειναι να καθετε καλα μεσα στην θεση που μπαινει το φωτακι, απο τιμη πολυ καλη ειναι :whistle:

dimtz
05-06-10, 14:08
δε θελουμε μονο καμερα αλλα και κεραια τηλεορασης, εδω (Ελλαδα) οι τιμες ειναι λιγο τσουκτερες, αν εχει καποιος χρονο και γνωριζει ας μας δωσει λινκ να παραγγειλουμε :thnx:

sierra
05-06-10, 14:21
Ρωτήσατε τον Ζερβουδάκη για κάμερα και κεραία πόσο θα μας τα δώσει και εάν έχει; Την Δευτέρα θα πάω εδώ να ρωτήσω για κάμερα και κεραία... thumb

Dathanaso
05-06-10, 19:01
Παιδες καλησπερα, πριν λιγο επεστρεψα απο ενα ταξιδι που εκανα.Περασα απο Θεσ/νικη οπως σας ειπε και ο mpower.Εγω ελεγα να το βαλω μονος το μηχανημα, αυτος μου προσδιορισε τα επικυνδινα σημεια εγκαταστασης ενα καλωδιο δλδ που αν τυχει κ ακουμπησει στο μηχανημα καιει πλακετα και αν το συγκρατησα καλα ειναι το reverse.
Eπισης η κεραια για να δουλεψει η τηλεοραση θελει βραχυκυκλωμα με την παραλληλη συνδεση της με μια γειωση,Γενικοτερα τα καλωδια που δεν θα χρησιμοποηθουν χρειαζονται καλη μονωση(rca-kamera-reverse κτλ)Το Μηχανημα φυσαει.

Moufas E46
05-06-10, 19:11
Παιδες καλησπερα, πριν λιγο επεστρεψα απο ενα ταξιδι που εκανα.Περασα απο Θεσ/νικη οπως σας ειπε και ο mpower.Εγω ελεγα να το βαλω μονος το μηχανημα, αυτος μου προσδιορισε τα επικυνδινα σημεια εγκαταστασης ενα καλωδιο δλδ που αν τυχει κ ακουμπησει στο μηχανημα καιει πλακετα και αν το συγκρατησα καλα ειναι το reverse.
Eπισης η κεραια για να δουλεψει η τηλεοραση θελει βραχυκυκλωμα με την παραλληλη συνδεση της με μια γειωση,Γενικοτερα τα καλωδια που δεν θα χρησιμοποηθουν χρειαζονται καλη μονωση(rca-kamera-reverse κτλ)Το Μηχανημα φυσαει.

γενικοτερα βλεπω αν δεν εχεις πολυ ασχοληθει με αυτα καλο ειναι να μην το κανεις μονος σου

apovas
05-06-10, 19:14
Ειπαμε plug n play

dimtz
05-06-10, 19:17

Εγω θα παω απο εκει να το περασει ο ιδιος, πια κεραια θελει βραχυκυκλωμα φιλε μου?????????? τελικα Διονυση θα τα εχουμε απο Δευτερα????????:think:

Dathanaso
05-06-10, 19:21
Εγω θα παω απο εκει να το περασει ο ιδιος, πια κεραια θελει βραχυκυκλωμα φιλε μου?????????? τελικα Διονυση θα τα εχουμε απο Δευτερα????????:think:

Της τηλεορασης μητσο.Σήμερα Επινα καφε στο "Το θελω":thumbsup:

Dathanaso
05-06-10, 19:23
γενικοτερα βλεπω αν δεν εχεις πολυ ασχοληθει με αυτα καλο ειναι να μην το κανεις μονος σου
Στανταρ θα παιξει τεχνικος.
Επισης ακουστε τι παιζεται με την winbank για οσους θα χρησιμοποιησουν πιστωτικη.
Θα του πουμε τον αριθμο της καρτας μεσω τηλεφωνου αυτος επιτοπου θα τα περναει στην ιστοσελιδα της Πειραιως και θα τραβηξει τα χρηματα.:shok:

apovas
05-06-10, 19:29
ρε παιδια οταν λετε να τη βραχηκυκλωσουμε εννοειτε να την γειωσουμε καπου σωστα?

dimtz
05-06-10, 20:47
Μια ερωτηση στους κατεχοντες ειδη της οθονης dynavin, avi παιζει το εργαλειο?????? ρωτω γιατι εχω ειδη πολλα βιντεακια σε μορφη avi να μην καθομαι να τα μετατρεπω σε divx κλπ κλπ :mpaks:
αν ξερει και καποιος αλλος ας μας πει

ART1
05-06-10, 20:54
καταρχην τα περιτα καλωδια τα τυλιγουμε με καλη ταινια μονωτικη γιατι μεσα στο ταμπλο εχει δεξια και αριστερα μπαρες σιδερενιες και αν ακουμπα καποιο καλωδιο εχουμε προβλημα.επισης στα rca που δεν χρησιμοποιουμαι βαζουμε και σε αυτα ταινια η καποιες ταπες πλαστικες που υπαρχουν.τωρα οσο αναφορα την τηλεοραση ναι θελει καποιο βραχυκυκλωμα δηλαδη η κεραια εκτος απο το βυσμα που εχει για να παιξει πρεπει να παρει ρευμα που σημαινει πως πρεπει να κλεψουμε απο το ηδη υπαρχων ρευμα της οθονης.

ART1
05-06-10, 20:55
Μια ερωτηση στους κατεχοντες ειδη της οθονης dynavin, avi παιζει το εργαλειο?????? ρωτω γιατι εχω ειδη πολλα βιντεακια σε μορφη avi να μην καθομαι να τα μετατρεπω σε divx κλπ κλπ :mpaks:
αν ξερει και καποιος αλλος ας μας πει

παιζει τα παντα φιλε.αυτα που παιζει δεν τα εχει ουτε η εργοστασιακη οθονη.

dimtz
05-06-10, 20:59
παιζει τα παντα φιλε.αυτα που παιζει δεν τα εχει ουτε η εργοστασιακη οθονη.

ωραια πραματα φιλε :thumbsup::thumbsup: :thnx:

ART1
05-06-10, 21:12
ωραια πραματα φιλε :thumbsup::thumbsup: :thnx:

ειναι μια χαρα σαν οθονη.αν και κινεζικο προιον για την τιμη που εχει κανει τα παντα.την εχω εδω και καποιο διαστημα και μεχρι σημερα δεν εχω μετανοιωσει τα ευρω που εδωσα.

apovas
05-06-10, 21:18
Και εμεις αυτο θελουμε. Να μην μετανιωσουμε τα ευρω που θα δωσουμε με τοση αναμονη που καναμε

sierra
05-06-10, 21:53
Ωραία για μόνωση καλωδίων είναι τα θερμενώμενα μακαρόνια που δεν χαλάνε ποτέ όπως η μονωτική ταινία ξεκολάει με την θερμοκρασία και φυσικά οι πλαστικές τάπες για τα rca. Αυτό με το βραχηκύκλωμα της κεραίας δεν κατάλαβα ... thumb

ART1
05-06-10, 22:10
Ωραία για μόνωση καλωδίων είναι τα θερμενώμενα μακαρόνια που δεν χαλάνε ποτέ όπως η μονωτική ταινία ξεκολάει με την θερμοκρασία και φυσικά οι πλαστικές τάπες για τα rca. Αυτό με το βραχηκύκλωμα της κεραίας δεν κατάλαβα ... thumb

η κεραια εκτος απο το βυσμα που κουμπωνει πισω στην οθονη εχει μαζι και αλλα 2 καλωδια.αυτα τα καλωδια τα ξεγυμνωνεις λιγο και κλεβεις ρευμα απο τα καλωδια που παιρνει ρευμα η οθονη.αν δεν δωσεις ρευμα στην κεραια δεν μπορει να παρει σημα η τιβι.

sierra
06-06-10, 00:31
η κεραια εκτος απο το βυσμα που κουμπωνει πισω στην οθονη εχει μαζι και αλλα 2 καλωδια.αυτα τα καλωδια τα ξεγυμνωνεις λιγο και κλεβεις ρευμα απο τα καλωδια που παιρνει ρευμα η οθονη.αν δεν δωσεις ρευμα στην κεραια δεν μπορει να παρει σημα η τιβι.

Εντάξει κατάλαβα. Υπάρχουν στο εμπόριο κάτι κλιπς που δεν ξεγυμνώνεις τα καλώδια και απλώς τα περνάς μέσα τα πρεσάρεις και κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να θέλεις μετά να καλύπτης την ένωση... thumb

apovas
06-06-10, 16:14
https://www.dynavin.com/download/bmw_manual_e.pdf

sierra
07-06-10, 00:20
https://www.dynavin.com/download/bmw_manual_e.pdf

Ευχαριστούμε πολύ να είσαι καλά. Θα το βγάλω και θα το δώσω να το μεταφράσουν γιατί δεν ξέρω αγγλικά...thumb thumb thumb :thanks:

stef_E46m3cabrio
07-06-10, 11:27
Ευχαριστούμε πολύ να είσαι καλά. Θα το βγάλω και θα το δώσω να το μεταφράσουν γιατί δεν ξέρω αγγλικά...thumb thumb thumb :thanks:

Φίλε έχε υπόψη σου ενημερωτικά ότι το manual έχει μεταφραστεί (φαντάζομαι από τα κινέζικα) στα αγγλικά με αυτόματο μεταφραστή (π.χ. google translate) οπότε τα αγγλικά σε μερικά σημεία είναι πολύ άσχημα. Στο λέω γιατί μπορεί να σου κάνει παράπονα ο μεταφραστής σου :)

m-power_01
07-06-10, 12:57
Πηρα τηλ τον ΖΕρβουδακη και μου ειπε οτι αυριο πρωι θα εχει τα μηχανηματα.Θα τα κρατησει αυριο να τα δοκιμασει, και απο τεταρτη ξεκινανε οι αποστολες!

tsagio
07-06-10, 14:13
Πηρα τηλ τον ΖΕρβουδακη και μου ειπε οτι αυριο πρωι θα εχει τα μηχανηματα.Θα τα κρατησει αυριο να τα δοκιμασει, και απο τεταρτη ξεκινανε οι αποστολες!

Πέρασα και εγω απο εκει και μου το είπε εγώ μάλιστα έκλεισα ραντεβού την πέμπτη να την περάσω :hyper::hyper::hyper::clap::clap::clap::clap::clap ::clap::clap:

m-power_01
07-06-10, 14:21
Ωραια αφου κλεισατε και ραντεβου για τοποθετηση ,μου ακουγεται σαν τελικη ημερομηνια...

gant
07-06-10, 14:22
Πέρασα και εγω απο εκει και μου το είπε εγώ μάλιστα έκλεισα ραντεβού την πέμπτη να την περάσω :hyper::hyper::hyper::clap::clap::clap::clap::clap ::clap::clap:

:thumbsup: αντε να αυξανόμαστε.

apovas
07-06-10, 18:37
Συναδελφοι απο κεραια καμερα τι κανουμε?

dimtz
08-06-10, 00:08
Συναδελφοι απο κεραια καμερα τι κανουμε?

Κεραια λεω να βαλω απο το ιδιο καταστημα ειναι και στην προσφορα που μας ειχε δωσει, τωρα απο καμερα οτι θελετε και εγω μαζι σας, θα προτιμουσα αυτην που μπαινει στο φωτακι πισω :mpaks:

Moufas E46
08-06-10, 18:53
παιδια εχουμε κανα νεο? ηρθαν τα μηχανηματα?

dimtz
08-06-10, 18:55
παιδια εχουμε κανα νεο? ηρθαν τα μηχανηματα?

Λες να μην ηρθαν φιλε??????? αυριο εχω ραντεβου να το περασω :original:

Moufas E46
08-06-10, 19:44
Λες να μην ηρθαν φιλε??????? αυριο εχω ραντεβου να το περασω :original:

δεν ξερω φιλε αλλα επεσε σιγη σημερα και ανυσηχησα

Dathanaso
08-06-10, 22:08
Αντε καλοφορετα
μητσο μολις το βαλεις ντουγρου ενημερωση

dimtz
08-06-10, 22:17
Αντε καλοφορετα
μητσο μολις το βαλεις ντουγρου ενημερωση

Ναι Διονυση αυριο απογευμα (ισως και το μεσημερη αν προλαβω να γυρισω) θα σας πω τα νεα και τις εντυπωσεις που ευχομαι να ειναι θετικες :thumbsup:

sierra
09-06-10, 00:03
Ναι Διονυση αυριο απογευμα (ισως και το μεσημερη αν προλαβω να γυρισω) θα σας πω τα νεα και τις εντυπωσεις που ευχομαι να ειναι θετικες :thumbsup:

Με κεραία και κάμερα και βάση τι έχεις κάνει;thumb thumb thumb

apovas
09-06-10, 14:11
Εχει ρωτησει κανεις εμεις οι υπολοιποι ποτε θα τα εχουμε στα χερια μας? Ειδικα εμεις απο Αθηνα που θα πεξει courier λογικα.

scania124
09-06-10, 14:17
να ρωτησω μια ακομα φορα!!!!!!!!!

ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ???
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

υ.γ παντως σοβαρα μιλαω τι κανετε με το θεμα??

Dathanaso
09-06-10, 14:19
Καλησπερα τα μηχανηματα ειναι στο μαγαζι.
Ο χρηστης dimtz σημερα θα βαλει το δικο του και θα μας πει
σημερα θα τα αποστειλει μου ειπε βαρια αυριο

apovas
09-06-10, 14:39
Στο επεισοδιο που ο Δρακος σκοτωνει τη Βιρνα γιατι του τα εχει κανει τσουρεκια. Θελεις και αντιστοιχια χαρακτηρων?

m-power_01
09-06-10, 15:55
Μολις με πηρε τηλ ο dimtz ! Περασε εκεινος και εβαλε το δικο του, του αρεσε παρα πολυ ,θα γραψει εντυπωσεις οταν γυρισει! Τα δικα μας μου ειπε οτι δοκιμαζονται αυτην την στιγμη και συσκευαζονται! Η αποστολη τους μπορει να γινει ακομα και σημερα!

Moufas E46
09-06-10, 16:57
τωρα μιλησα με το ζερβουδακη μου πε πως το δικο μου το ετοιμαζε για αποστολη αποψε. του πα να το στειλει αυριο μηπως παρω και την κεραια. για πειτε παιδια να του πω να στειλει και κεραια να γλυτωσω το ψαξιμο αθηνα? αξιζει για ειμαι ψιλοασχετος

apovas
09-06-10, 17:56
Ερωτηση. Αυτος ο ανθρωπος δεν θα μας παρει πριν τα στειλει να μαθει πως θα πληρωθει που θα τα στειλει πως θα τα στειλει ποτε θα τα στειλει η αν τελος παντων χρειαζομαστε και κατι αλλο απο αυτον πχ καμερα. Εγω τον πηρα τωρα και δεν απανταει.

stef_E46m3cabrio
09-06-10, 18:07
Ερωτηση. Αυτος ο ανθρωπος δεν θα μας παρει πριν τα στειλει να μαθει πως θα πληρωθει που θα τα στειλει πως θα τα στειλει ποτε θα τα στειλει η αν τελος παντων χρειαζομαστε και κατι αλλο απο αυτον πχ καμερα. Εγω τον πηρα τωρα και δεν απανταει.

Κι εγώ τον είχα πάρει χθες κ τον ρώταγα ακριβώς αυτό. Προφανώς όταν είναι έτοιμο κάποιου το μηχάνημα, θα πάρει τηλέφωνο για να πληρωθεί και να το στείλει. Υποθέτω ότι ασχολείται πρώτα με αυτά που είναι για Θεσσαλονίκη κ μετά θα αρχίσε με εμάς από κάτω.
Πάντως καλό είναι να τον ξαναπάρουμε κάποια στιγμή ίσως αύριο το πρωί να δούμε τι γίνεται.

dimtz
09-06-10, 18:55
καλησπερα παληκαρια, μολις γυρισα απο Θεσ/νικη με την dynavin πανω στο οχημα μου, απο που να αρχισω απο τα θετικα η τ αρνητικα??????? δεν περιμενα να ειναι τοσο ωραια η οθονη και να παρεχει τοσες πολλες λειτουργιες, απο ντιζαιν εργοστασιακο δεν φαινετε ξενο, απο λειτουργειες σαν υπολογιστης δεν νομιζω να βρεθει ατομο το οποιο να μην του καλυπτει μια τετοια οθονη, ο δεκτης του ειναι αρκετα γρηγορος τον περιμενα πιο αργο, πολυ καλος, μια ωρα γυρισμου για το σπιτι μου (θεσ/νικη-Κοζανη) δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα απο θεμα ραδιοφωνου εκπαιμπει φανταστικα χωρις παρασιτα, τα παιδια εκει μου βαλανε και κατπληκτικους χαρτες πλοηγησης( ειναι στην καρτουλα την οποια θα παρετε και εσεις) το οποιο συμβαδιζει αριστα με το ραδιοφωνο και με το τηλεφωνο μας, απο φωτισμο τελειο, καθος περασα μεσα απο τα τουνελ και αναψα το φωτα επαθα πλακα, καμια διαφορα χρωματων απο την μαμα,ειναι αρκετα μεγαλη η οθονη τελειο μεγεθος κατι αρνητικο δεν βρισκω να πω μεχρι στιγμης και απ οτι φαινετε μονο θετικα θα ειναι, εχω βγαλει 2 εξοδους μια στο ντουλαπακι συνοδηγου η οποια εχει βισμα για ipod το οποιο φορτιζει συνεχεια και μια usb κατω απο το τιμονι, κεραια τηλεορασης δεν εβαλα για τον λογο καποια στιγμη θα παρω ψηφιακο δεκτη ο οποιος εχει δικες του κεραιες, η τιμη για οποιον ενδιαφερετε ειναι 45 euro οπως επισης δεν εβαλα και την καμερα για την οπισθεν η οποια καποια στιγμη θα την βαλω αλλα μονο στην θεση που ειναι το σποτακι οχι στο πλαισιο(γουστα ειναι αυτα)
Τα δικα σας παιδια τα ετοιμαζει ειχε πει οτι θα τα εστελνε σημερα τωρα τι και πως δεν ξερω ισως δεν προλαβε, καλα ειναι αυριο πρωι να παρετε τηλ να κανονισετε την πληρωμη και να τα στειλει, αυτα τα λιγα απο μενα και οτι αποριες θα εχει ο καθενας μας εδω θα ειμαστε να τα λεμε, τελικα αξιζε η ολη διαδικασια και με το παραπανω, καλοφορετες παιδια η σειρα σας τωρα:clap::clap::clap1::clap1:

Υ.Γ επισης να ευχαριστησω τον Κωστα (tsagio) και τον Γιωργο (gant) για την παρεα τους, την βοηθεια τους και την ομορφη βολτουλα που καναμε:cheers:

m-power_01
09-06-10, 18:58
Παιδια για τα στοιχεια αποστολης καθως και τον τροπο πληρωμης ο ανθρωπος ειναι ενημερος απο την πρωτη στιγμη! Του εχω στειλει σχετικη λιστα! Δεν την ανεβαζω εδω για τον απλο λογο οτι περιεχει προσωπικα στοιχεια του καθενος!

Moufas E46
09-06-10, 19:05
καλησπερα παληκαρια, μολις γυρισα απο Θεσ/νικη με την dynavin πανω στο οχημα μου, απο που να αρχισω απο τα θετικα η τ αρνητικα??????? δεν περιμενα να ειναι τοσο ωραια η οθονη και να παρεχει τοσες πολλες λειτουργιες, απο ντιζαιν εργοστασιακο δεν φαινετε ξενο, απο λειτουργειες σαν υπολογιστης δεν νομιζω να βρεθει ατομο το οποιο να μην του καλυπτει μια τετοια οθονη, ο δεκτης του ειναι αρκετα γρηγορος τον περιμενα πιο αργο, πολυ καλος, μια ωρα γυρισμου για το σπιτι μου (θεσ/νικη-Κοζανη) δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα απο θεμα ραδιοφωνου εκπαιμπει φανταστικα χωρις παρασιτα, τα παιδια εκει μου βαλανε και κατπληκτικους χαρτες πλοηγησης( ειναι στην καρτουλα την οποια θα παρετε και εσεις) το οποιο συμβαδιζει αριστα με το ραδιοφωνο και με το τηλεφωνο μας, απο φωτισμο τελειο, καθος περασα μεσα απο τα τουνελ και αναψα το φωτα επαθα πλακα, καμια διαφορα χρωματων απο την μαμα,ειναι αρκετα μεγαλη η οθονη τελειο μεγεθος κατι αρνητικο δεν βρισκω να πω μεχρι στιγμης και απ οτι φαινετε μονο θετικα θα ειναι, εχω βγαλει 2 εξοδους μια στο ντουλαπακι συνοδηγου η οποια εχει βισμα για ipod το οποιο φορτιζει συνεχεια και μια usb κατω απο το τιμονι, κεραια τηλεορασης δεν εβαλα για τον λογο καποια στιγμη θα παρω ψηφιακο δεκτη ο οποιος εχει δικες του κεραιες, η τιμη για οποιον ενδιαφερετε ειναι 45 euro οπως επισης δεν εβαλα και την καμερα για την οπισθεν η οποια καποια στιγμη θα την βαλω αλλα μονο στην θεση που ειναι το σποτακι οχι στο πλαισιο(γουστα ειναι αυτα)
Τα δικα σας παιδια τα ετοιμαζει ειχε πει οτι θα τα εστελνε σημερα τωρα τι και πως δεν ξερω ισως δεν προλαβε, καλα ειναι αυριο πρωι να παρετε τηλ να κανονισετε την πληρωμη και να τα στειλει, αυτα τα λιγα απο μενα και οτι αποριες θα εχει ο καθενας μας εδω θα ειμαστε να τα λεμε, τελικα αξιζε η ολη διαδικασια και με το παραπανω, καλοφορετες παιδια η σειρα σας τωρα:clap::clap::clap1::clap1:

Υ.Γ επισης να ευχαριστησω τον Κωστα (tsagio) και τον Γιωργο (gant) για την παρεα τους, την βοηθεια τους και την ομορφη βολτουλα που καναμε:cheers:

καλοριζικο φιλε μου αντε να παιρνουμε σειρα και μεις. να παραγγηλω και την κεραια φιλε? αυτη που εχει ο ζερβουδακης δεν υποστηριζει ψηφιακο δεκτη?

dimtz
09-06-10, 19:07
Να προσθεσω οτι θελει ενα ενα μηχανιμα προγραμματισμο με την καρτουλα, μαλλον γι αυτο δε θα προλαβε να τα στειλει σημεραthumb

dimtz
09-06-10, 19:12
καλοριζικο φιλε μου αντε να παιρνουμε σειρα και μεις. να παραγγηλω και την κεραια φιλε? αυτη που εχει ο ζερβουδακης δεν υποστηριζει ψηφιακο δεκτη?

Ευχαριστω φιλε μου δεν θα σου χρειατει αυτη η κεραια( υποστηριζει αλλα δεν εχει δυνατο σημα ) για τον ψηφιακο δεκτη εχει δικες του που ειναι πακετο, κοιτα οποιος θελει να βλεπει tv και δεν μπορει να περιμενει κανα 2-3 μηνες για να πεσουν οι τιμες απο τον ψηφιακο και να γινει η καλυψει μεγαλυτερη καλα ειναι να την παρει 45 euro ειναιthumb

Dathanaso
09-06-10, 19:29
Mητσο καλοριζικο εκατσε τελεια στο εργαλειο σου

Moufas E46
09-06-10, 19:31
Ευχαριστω φιλε μου δεν θα σου χρειατει αυτη η κεραια( υποστηριζει αλλα δεν εχει δυνατο σημα ) για τον ψηφιακο δεκτη εχει δικες του που ειναι πακετο, κοιτα οποιος θελει να βλεπει tv και δεν μπορει να περιμενει κανα 2-3 μηνες για να πεσουν οι τιμες απο τον ψηφιακο και να γινει η καλυψει μεγαλυτερη καλα ειναι να την παρει 45 euro ειναιthumb

θα βαλω ψηφιακο δεκτη φιλε αλλα ελεγα σε κανα χρονο ωστε να πετυχω καλητερη τιμη και μηπως βγουνε συμβατοι με τα χειριστηρια ωστε να μην αναγκαζομαι να χρησιμοποιω το χειριστηριο του δεκτη. ουτως η αλλως στην αθηνα που μενω το αναλογικο σημα θα σταματησει τελος του 2011

dimtz
09-06-10, 19:34
Mητσο καλοριζικο εκατσε τελεια στο εργαλειο σου

Ευχαριστω Διονυση τελεια εκατσε καλυτερα δε γινετε, θα το περασεις και θα καταλαβεις τι λεω!thumb

Dathanaso
09-06-10, 19:37
Στην συνδεσμολογια ησουν παρων Δημήτρη?
ειναι δυσκολο?

dimtz
09-06-10, 19:42
θα βαλω ψηφιακο δεκτη φιλε αλλα ελεγα σε κανα χρονο ωστε να πετυχω καλητερη τιμη και μηπως βγουνε συμβατοι με τα χειριστηρια ωστε να μην αναγκαζομαι να χρησιμοποιω το χειριστηριο του δεκτη. ουτως η αλλως στην αθηνα που μενω το αναλογικο σημα θα σταματησει τελος του 2011

ναι αξιζει να παρεις την αναλογικη κεραια αν σκεφτεσε ετσι απλα μετα θα την πεταξεις(1 χρονο 50 euro καλα ειναι σιγα τα λεφτα), το ξαναλεω ο ψηφιακος δεκτης εχει πακετο δικες του κεραιες οι οποιες οπτικα δεν μου αρεσαν καθολου, παιδια ξεχασα να πω και ενα αρνητικο που μολις θυμηθηκα, οταν βγαινετε απο το αυτοκινητο να κλεινετε πρωτα την οθονη και μετα να βγαζετε τα κλειδια, βγαζοντας τα κλειδια χωρις να το κλεισουμε χανονται οι μνημες του ραδιοφωνου δεν ξερω αν θα υπαρξει αργοτερα καποια λυση προς το παρον δεν υπαρχει:think:

dimtz
09-06-10, 19:44
Στην συνδεσμολογια ησουν παρων Δημήτρη?
ειναι δυσκολο?

ευκολο ειναι αρκει να ξερεις, προσοχη στους αεραγογους οταν τους βγαλετε παραλιγο να εμπαινα σε περιπετειες:shok:

Dathanaso
09-06-10, 19:50
Μητσο οταν βαζεις το κλειδι στη μιζα και γυρνας πρωτη σκαλα το μηχανημα δεν αναβει?και το αντιθετο?

dimtz
09-06-10, 19:57
Μητσο οταν βαζεις το κλειδι στη μιζα και γυρνας πρωτη σκαλα το μηχανημα δεν αναβει?και το αντιθετο?

αναλογος την κινηση που θα κανεις οταν βγεις απο το οχημα πχ αν οταν βγεις κλεισεις το μηχανημα οταν θα μπεις θα ειναι κλειστο, αν το αφησεις ανοιχτο και βγαλεις τα κλειδια σβηνει οπως κανουν ολα, οταν μπεις και βαλεις τα κλειδια ανοιγει μονο του, σε αυτην την περιπτωση χανεις τις μνημες ραδιοφωνου

Dathanaso
09-06-10, 20:02
τους αεραγωγούς γιατι τους βγαζει?

dimtz
09-06-10, 20:18
τους αεραγωγούς γιατι τους βγαζει?

μαλλον για να σου δινει χερι δεν εδωσα σημασια:think:, βαζω και μια φοτο να δειτε πως φαινετε το σουροπο, πιστευω πως θα σας καλυψει ολους αυτην η οθονη, κανονικα επρεπε ολα τα 46αρια να βγαινουν με οθονες, τεραστια διαφορα:shok:

sierra
09-06-10, 20:21
thumb Καλορίζικο και να είσαι καλά να το χαρείς. Στους υπόλοιπους υπομονή και θα έρθει... :whistle:

dimtz
09-06-10, 20:31
thumb Καλορίζικο και να είσαι καλά να το χαρείς. Στους υπόλοιπους υπομονή και θα έρθει... :whistle:

Ευχαριστω φιλε καλοφορετες και σε σας, ειχες αναφερει πιο πισω τι εκανα με την βαση τελικα πηρα καινουρια 54 eurothumb

sierra
09-06-10, 22:45
Ευχαριστω φιλε καλοφορετες και σε σας, ειχες αναφερει πιο πισω τι εκανα με την βαση τελικα πηρα καινουρια 54 eurothumb

Μπράβο. Καλά έκανες. Θα πάρω και εγώ την άλλη όπως μου είπαν τα παιδιά από εδώ. Περιμένω με αγωνία...:thanks:

katsaraios
09-06-10, 23:44
Μπραβο παιδια καλοριζικα.
Να πω 2 πραγματα ,σε σχεση με την μαμα οθονη οι λειτουργιες ειναι 5 επιπεδα παραπανω και σε ποσοτητα και σε ποιοτητα.
Επισης για καποιον που ρωτησε και στην μαμα οθονη οι αεραγωγοι πατανε πανω απο το μηχανημα .
Προγραμματα με πλοηγηση υπαρχουν αρκετα για να φορεθουν στις καρτες μνημης σας.
Ξανα καλοριζικα και μπραβο για την καλη καταληξη του γκρουπ μπαι.

dimtz
10-06-10, 13:05
Παληκαρια τελικα τι κανατε εσεις που ειστε απο Αθηνα????????? ειχατε καποια επικοινωνια???????:think:

E46-31
10-06-10, 13:33
περιμενουμε την αποστολη.παντως ειναι μειον να χανονται οι μνημες οταν κλεινεις το αμαξι χωρις να κλεινεις την οθονη πρωτα

apovas
10-06-10, 13:39
Κατσε να το παρουμε στα χερια μας και θα βρουμε λυση. Ισως να μην δινει ρευμα στη μνημη του μηχανηματος και χανονται οι μνημες. Απο οτι καταλαβαινω αν κλεισεις τελειως το διακοπτη το μηχανημα δεν εχει ρευμα γιαυτο τις χανει

dimtz
10-06-10, 13:50
Κατσε να το παρουμε στα χερια μας και θα βρουμε λυση. Ισως να μην δινει ρευμα στη μνημη του μηχανηματος και χανονται οι μνημες. Απο οτι καταλαβαινω αν κλεισεις τελειως το διακοπτη το μηχανημα δεν εχει ρευμα γιαυτο τις χανει

δεν ισχυει αυτο το μηχανημα εχει ρευμα διαφορετικα θα εχανε και την ωραthumb

apovas
10-06-10, 13:56
Σωστος ο συναδελφοςthumb

Kostas_1
10-06-10, 13:58
περιμενουμε την αποστολη.παντως ειναι μειον να χανονται οι μνημες οταν κλεινεις το αμαξι χωρις να κλεινεις την οθονη πρωτα

Αυτο το προβλημα το εχω διαβασει οτι το παρουσιαζουν τετοια μηχανηματα και σε VW φορουμ.

dimtz
10-06-10, 14:24
παιδια κατεβηκα τωρα μολις στο γκαραζ για να επιβαιβεωσω οσο αφορα το ραδιο με τις μνημες, λοιπον χθες που εβαλα την οθονη μου ειπε το παιδι εκει αυτα που ανεφερα πιο πανω οτι τις χανει με αυτον τον τροπο, χθες το βραδυ αποθηκευσα 3-4 σταθμους εκλεισα τον διακοπτει χωρις να κλεισω την οθονη και το αποτελεσμα σημερα ειναι οτι δεν χαθηκαν οι μνημες φιλοι μου :hyper:, δουλευει κανονικοτατα:thumbsup:, μηπως ειναι καποια ρυθμιση τελικα που εκανα καταλαθος???????????????????? μηπως ετυχε και αυριο μεθαυριο τις χασει?????????????????????? στην θεσ/νικη παντως τις εχανε τι να πω δεν ξερω......... σημερα βαζει την οθονη ο tsagio για να δουμε με την δικη του τι γινετε :mpaks:

stef_E46m3cabrio
10-06-10, 15:03
Παληκαρια τελικα τι κανατε εσεις που ειστε απο Αθηνα????????? ειχατε καποια επικοινωνια???????:think:

Εγώ είμαι κομπλέ με πληρωμές κ μου έδωσε αριθμό αποστολής του courier (έφυγε σήμερα).
Επίσης μου συνέστησε έναν ηλεκτρολόγο με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο κ μου είπε ότι το έχει εγκαταστήσει 25 φορές αυτό (!!) κ ότι το έχει κ στο αυτοκίνητό του ο ίδιος, αλλά μου είπε τιμή 80euro που μου φάνηκαν μάλλον πολλά (θα του πάρει 3 ώρες είπε). Αν θέλει κάποιος Αθηναίος πληροφορίες, στείλτε pm.

Επίσης, αν έχει κάποιος ηλεκτρολόγο που να ξέρει από αυτά κ να είναι γύρω στα 50 euro, ας στείλει ένα pm.

E46-31
10-06-10, 16:21
stef να σου αναφερω οτι και γω στο καμπριο που θα το βαλω την δευτερα , μου ειπε ο μηχανικος που εχει βαλει πολλα εργοστασιακα την κεραια του gps μπορει να μπει εκει που μπαινει και η γνησια χωρις να φενεται μπροστα στο μπαμπριζ.περισσοτερα την δευτερα που θα κανω την εγκατασταση.

dimtz
10-06-10, 16:57
αντε ωραια με το καλο να τις βαλετε και εσεις, η κεραια gps απο το dynavin δε φαινετε καθολου ειναι μεσα στο νταμπλο και κανει γειωση με ολο τ αυτοκινητο, εκπεμπει καταπληκτικα το εχω δοκιμασειthumb

dimtz
10-06-10, 17:24
Ορεξη και χρονο να εχετε να ασχοληθητε με αυτην την οθονη //// τα παντα ολα////:grin::cheers:

Moufas E46
10-06-10, 17:32
Ορεξη και χρονο να εχετε να ασχοληθητε με αυτην την οθονη //// τα παντα ολα////:grin::cheers:

το gps-performance το χει? του το χα ζητησει και μου πε πως θα το βαλει

dimtz
10-06-10, 17:45
το gps-performance το χει? του το χα ζητησει και μου πε πως θα το βαλει

κοιτα φιλε μου ποια εχει στην φοτο, εμενα μου προτεινε να χρησιμοποιω το ιgo εχει πολυ καλους χαρτες και ειναι το καλυτερο αυτην την στιγμη, ετσι μου ειπε, αν δεν σε καλυπτει καποιο απο αυτα στην φοτο επικοινωνησε μαζι του να το περασει πριν το στειλειthumb

Dathanaso
10-06-10, 18:01
Καλησπερα, σημερα εφυγε και το δικο μου.
Δημητρη ξερεις αν πηγε ταχυδρομειο ο tsagio?:thumbsup:

dimtz
10-06-10, 18:03
Καλησπερα, σημερα εφυγε και το δικο μου.
Δημητρη ξερεις αν πηγε ταχυδρομειο ο tsagio?:thumbsup:

Γεια σου Διονυση αυτο που περιμενεις απο τον tsagio θα ερθει πακετο με την οθονηthumb

Dathanaso
10-06-10, 18:10
Σωστος ο tsagio!!!:mpaks:

sierra
10-06-10, 19:39
Το απόγευμα με πήρε ο Ζερβουδάκης για επιβεβαίωση και θα το έστελνε και μου είπε ότι αύριο θα το παραλάβω. Εφτασε η ώρα για την υπομονή μου ενάμιση χρόνο τώρα. Ιδωμεν. Περιμένω με αγωνία... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

apovas
10-06-10, 19:58
Για να καταλαβω μονο σε μενα δεν το εχει στειλει?

dimtz
10-06-10, 19:58
Το απόγευμα με πήρε ο Ζερβουδάκης για επιβεβαίωση και θα το έστελνε και μου είπε ότι αύριο θα το παραλάβω. Εφτασε η ώρα για την υπομονή μου ενάμιση χρόνο τώρα. Ιδωμεν. Περιμένω με αγωνία... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επιτελους τα ψεματα τελειωσαν φιλε μου :thumbsup: ηρθε η ωρα να κανεις το καλυτερο μπαξιμο πανω στο 46αρι σου (προσωπικη μου αποψη), η υπομονη που εκανες δε θα παει χαμενη thumb

tsagio
10-06-10, 21:48
παιδια καλησπέρα ναι το τοποθέτησα και εγω + κεραία τν 30αρα δεν καταφερα να βάλω την καμερα γιατι αυτήν που ήθελα εγώ (να μπαίνει στο φωτάκι της πινακίδας) δεν χωράει ως προς το ύψος δεν μπορεί να κουμπώσει πρέπεί να βρούμε μια ποίο κοντή. Για την ώρα ολά καλά (θα συμφωνήσω με όσα έγραψε ο Δημήτρης) στο τεστ που έκανα για τις μνήμες, το πρόβλημα που έγραψε και ο Δημήτρης δεν μου το παρουσίασε, τα προγράμματα που έχει είναι σουπερ όρεξη και ώρα να ασχοληθείς θέλει:original::original:, θα ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες αργότερα που τράβηξα κατά την τοποθέτησηthumb

ΥΓ. για τον Αθανασόπουλο,Χριστάκη και Ανδρεάκο μου πε ότι θα τα έστελνε σήμερα απο ότι κατάλαβα σετάρει τις κάρτες.

άντε παιδία καλοφόρετα και συνεχίζουμε να τα λέμε από εδώ:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::mpa ks:

dimtz
10-06-10, 21:54
παιδια καλησπέρα ναι το τοποθέτησα και εγω + κεραία τν 30αρα δεν καταφερα να βάλω την καμερα γιατι αυτήν που ήθελα εγώ (να μπαίνει στο φωτάκι της πινακίδας) δεν χωράει ως προς το ύψος δεν μπορεί να κουμπώσει πρέπεί να βρούμε μια ποίο κοντή. Για την ώρα ολά καλά (θα συμφωνήσω με όσα έγραψε ο Δημήτρης) στο τεστ που έκανα για τις μνήμες, το πρόβλημα που έγραψε και ο Δημήτρης δεν μου το παρουσίασε, τα προγράμματα που έχει είναι σουπερ όρεξη και ώρα να ασχοληθείς θέλει:original::original:, θα ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες αργότερα που τράβηξα κατά την τοποθέτησηthumb

ΥΓ. για τον Αθανασόπουλο,Χριστάκη και Ανδρεάκο μου πε ότι θα τα έστελνε σήμερα απο ότι κατάλαβα σετάρει τις κάρτες.

άντε παιδία καλοφόρετα και συνεχίζουμε να τα λέμε από εδώ:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::mpa ks:

Μπαβο Κωστα ωραια καλοφορετη να ειναι φιλε μου :thumbsup::thumbsup:,τελικα με την καμερα εχουμε θεμα τελος παντον θα βρεθει καποια λυση που θα παει??????:think:

sierra
10-06-10, 22:54
Επιτελους τα ψεματα τελειωσαν φιλε μου :thumbsup: ηρθε η ωρα να κανεις το καλυτερο μπαξιμο πανω στο 46αρι σου (προσωπικη μου αποψη), η υπομονη που εκανες δε θα παει χαμενη thumb

Απ΄ότι έχω δει και απ΄ότι λέτε μάλλον δεν θα πάει χαμένη και θα το χαρώ... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gant
10-06-10, 23:05
Να επιβεβαιώσω κι εγώ, πως δεν υπάρχει θέμα με τις μνήμες του ραδιοφώνου, όσο και να το βασάνισα το θέμα, οι μνήμες δεν χάνονται.

ART1
10-06-10, 23:13
ναι αξιζει να παρεις την αναλογικη κεραια αν σκεφτεσε ετσι απλα μετα θα την πεταξεις(1 χρονο 50 euro καλα ειναι σιγα τα λεφτα), το ξαναλεω ο ψηφιακος δεκτης εχει πακετο δικες του κεραιες οι οποιες οπτικα δεν μου αρεσαν καθολου, παιδια ξεχασα να πω και ενα αρνητικο που μολις θυμηθηκα, οταν βγαινετε απο το αυτοκινητο να κλεινετε πρωτα την οθονη και μετα να βγαζετε τα κλειδια, βγαζοντας τα κλειδια χωρις να το κλεισουμε χανονται οι μνημες του ραδιοφωνου δεν ξερω αν θα υπαρξει αργοτερα καποια λυση προς το παρον δεν υπαρχει:think:

δεν υπαρχει αυτη η περιπτωση δεν χανεται καμια μα καμια μνημη του ραδιοφωνου.κατι εχεις λαθος.

tsagio
10-06-10, 23:28
πριν κατά την διάρκεια και μετά την τοποθέτηση :mpaks:

dimtz
10-06-10, 23:31
παιδια κατεβηκα τωρα μολις στο γκαραζ για να επιβαιβεωσω οσο αφορα το ραδιο με τις μνημες, λοιπον χθες που εβαλα την οθονη μου ειπε το παιδι εκει αυτα που ανεφερα πιο πανω οτι τις χανει με αυτον τον τροπο, χθες το βραδυ αποθηκευσα 3-4 σταθμους εκλεισα τον διακοπτει χωρις να κλεισω την οθονη και το αποτελεσμα σημερα ειναι οτι δεν χαθηκαν οι μνημες φιλοι μου :hyper:, δουλευει κανονικοτατα:thumbsup:, μηπως ειναι καποια ρυθμιση τελικα που εκανα καταλαθος???????????????????? μηπως ετυχε και αυριο μεθαυριο τις χασει?????????????????????? στην θεσ/νικη παντως τις εχανε τι να πω δεν ξερω......... σημερα βαζει την οθονη ο tsagio για να δουμε με την δικη του τι γινετε :mpaks:

Ναι θα το επιβαιβεωσω ακομα μια φορα και εγω, τελικα δεν τις χανει, απορω ομως και παλι γιατι εκει στο συνεργειο μου ειπε οτι τις χανει????? ισως να εκανε λαθος, ισως να τις εχανε πριν γινει ο προγραμματισμος της συσκευης, τελος καλα ολα καλα λοιπον :thumbsup: :thumbsup:

katsaraios
10-06-10, 23:49
πριν κατά την διάρκεια και μετά την τοποθέτηση :mpaks:

στην τελευταια φωτο τι ειναι ,κεραια ??

tsagio
10-06-10, 23:52

ναι κεραία είναι την τοποθέτησα χαμηλά γιατι είναι πιο διακριτική..

m-power_01
10-06-10, 23:52

ναι τηλεορασης

gant
11-06-10, 08:13
Να προσθέσω και κάτι ακόμα.
Η κεραία της αναλογικής TV, όπως φαίνεται και στην φώτο που έβαλε ο tsagio, είναι διακριτική. Ο ψηφιακός δέκτης που έχει ο Ζερβουδάκης, κοστίζει 190ε, προς το παρόν και τον έχει ετοιμοπαράδοτο.
Είναι αρκετά ογκώδης, αλλά χωράει άνετα πίσω απ το ασφαλειοκούτι όπως μας είπε.
Έχει δική του κεραία , η οποία αποτελείται από 2 δίπολα, το ένα μπαίνει ψηλά στο παρπρίζ και το άλλο χαμηλά, και τα οποία είναι και ευμεγέθη και ακαλαίσθητα, αποτελούμενα το καθένα από 6-7 μεγάλα κυκλικά στοιχεία, χρώματος άσπρου, στην σειρά.
Σε ερώτηση μου, γιατί στο δικό του 46άρι δε χρησιμοποίησε την κεραία της αναλογικής, μου απάντησε πως η αναλογική βγάζει 23db και αυτή του ψηφιακού δέκτη, 30db.

tsagio
11-06-10, 08:29
Να προσθέσω και κάτι ακόμα.
Η κεραία της αναλογικής TV, όπως φαίνεται και στην φώτο που έβαλε ο tsagio, είναι διακριτική. Ο ψηφιακός δέκτης που έχει ο Ζερβουδάκης, κοστίζει 190ε, προς το παρόν και τον έχει ετοιμοπαράδοτο.
Είναι αρκετά ογκώδης, αλλά χωράει άνετα πίσω απ το ασφαλειοκούτι όπως μας είπε.
Έχει δική του κεραία , η οποία αποτελείται από 2 δίπολα, το ένα μπαίνει ψηλά στο παρπρίζ και το άλλο χαμηλά, και τα οποία είναι και ευμεγέθη και ακαλαίσθητα, αποτελούμενα το καθένα από 6-7 μεγάλα κυκλικά στοιχεία, χρώματος άσπρου, στην σειρά.
Σε ερώτηση μου, γιατί στο δικό του 46άρι δε χρησιμοποίησε την κεραία της αναλογικής, μου απάντησε πως η αναλογική βγάζει 23db και αυτή του ψηφιακού δέκτη, 30db.

κ. Γιώργο και πάλι καλα την περιγράφετε την ψηφιακή κεραία εγω θα έλεγα οτι ειναι αίσχος και οτι ειναι για :hystericalbs1:.... η αναλογική κεραία που έβαλα εγω είναι στα 30 db (έτσι έγραφε το κουτί επάνω).:original:

gant
11-06-10, 08:55
κ. Γιώργο και πάλι καλα την περιγράφετε την ψηφιακή κεραία εγω θα έλεγα οτι ειναι αίσχος και οτι ειναι για :hystericalbs1:.... η αναλογική κεραία που έβαλα εγω είναι στα 30 db (έτσι έγραφε το κουτί επάνω).:original:

Ακόμη καλύτερα τότε Κώστα. Δοκίμασες κανένα κανάλι?

E46-31
11-06-10, 17:01
να ρωτησω και γω κατι με τι σειρα μου.πισω εχει 2 καλωδια που γραφουν το ενα DVD-USB και gps usb.τι ειναι αυτα χρειαζεται προεκτασεις για καποια εισοδο?

apovas
11-06-10, 17:43
Αντε να δουμε ποτε θα δουμε και εμεις φως. Ποσοι εχουμε μεινει ανευ μηχανηματος παιδια?

Dathanaso
11-06-10, 17:49
Εμένα ηρθε σημερα.Το δικο σου φιλαρακι ακομη?

apovas
11-06-10, 18:07
Δυστηχως φιλε μου ακομα στην αναμονη και αρχιζω να ξενερωνω πολυ

Moufas E46
11-06-10, 18:24
εγω παρελαβα σημερα το μεσημερι στη δουλεια. πρωτες εντυπωσεις οπτικες πολυ καλες. για να δουμε και στην πραξη ομως

Dathanaso
11-06-10, 18:26

χτυπα τηλεφωνο τι πέριμενεις?

apovas
11-06-10, 18:29
Δυο φορες τον εχω παρει σημερα το απογευμα και δεν το σηκωνει τι αλλο να κανω

stef_E46m3cabrio
11-06-10, 18:35

Ρε παιδιά ψυχραιμία, ούτε εγώ το έχω παραλάβει ακόμα αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος, τόσους μήνες περίμενα, τώρα θα ξενερώσω;

apovas
11-06-10, 18:42
Δεν ειναι θεμα ψυχραιμιας φιλε μου. Εσενα σε πληροφορησε απο χθες οτι σου στελνει το μηχανημα. Εγω δεν εχω καν αυτη τη πληροφορηση. Και οπως ολοι μας εχουμε δουλειες και προγραμματα πιο σοβαρα απο τα μπλιμπλικια

z3 2.2
11-06-10, 18:47
Λοιπον παιδια.....θα βρειτε καμια ακρη με αυτα τα navi πια?????
Εχει φτασει το θεμα 1.500 ποστς και 30.000 εμφανισεις!!!!!!
Αμαν πια...καθε φορα που μπαινω στο φορουμ φιγουραρει το θεμα "BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor"...δεν ειναι κατασταση αυτη πια!!!!
Μ-power_01 κανε κατι επιτελους να παιξει η οθονη navi-dvd-radio-tv-cd-mp3-lara croft-grand turismo-avi-mpeg-vga-gsxr-cbr !!!!!:hystericalbs1:

(χεχεχε ελπιζω να μην ειστε παρεξηγιαρηδες navi-addicts μου :) )

Moufas E46
11-06-10, 18:50
Λοιπον παιδια.....θα βρειτε καμια ακρη με αυτα τα navi πια?????
Εχει φτασει το θεμα 1.500 ποστς και 30.000 εμφανισεις!!!!!!
Αμαν πια...καθε φορα που μπαινω στο φορουμ φιγουραρει το θεμα "BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor"...δεν ειναι κατασταση αυτη πια!!!!
Μ-power_01 κανε κατι επιτελους να παιξει η οθονη navi-dvd-radio-tv-cd-mp3-lara croft-grand turismo-avi-mpeg-vga-gsxr-cbr !!!!!:hystericalbs1:

(χεχεχε ελπιζω να μην ειστε παρεξηγιαρηδες navi-addicts μου :) )

φιλε και μενα δεν μου αρεσουν ολα τα θεματα εδω αλλα δεν ασχολουμαι καθολου ουτε καν τα ανοιγω ποσο μαλλον να γραψω κιολας και να την πω σε καποιους

z3 2.2
11-06-10, 18:52
φιλε και μενα δεν μου αρεσουν ολα τα θεματα εδω αλλα δεν ασχολουμαι καθολου ουτε καν τα ανοιγω ποσο μαλλον να γραψω κιολας και να την πω σε καποιους

cool-cool....πλακιτσα εκανα βρε παιδια!!!
προς θεου!!! μονο πλακα εκανα!!!!
Συγνωμη αν χαλαστικατε.....μονο πλακα ηθελα να κανω....συγνωμη και παλι....:original:

Dathanaso
11-06-10, 18:53
Δεν ειναι θεμα ψυχραιμιας φιλε μου. Εσενα σε πληροφορησε απο χθες οτι σου στελνει το μηχανημα. Εγω δεν εχω καν αυτη τη πληροφορηση. Και οπως ολοι μας εχουμε δουλειες και προγραμματα πιο σοβαρα απο τα μπλιμπλικια

Eγω μόνο πρωι καταφερα και μιλησα μαζι του.:ranting2:

Dathanaso
11-06-10, 18:57
να ρωτησω και γω κατι με τι σειρα μου.πισω εχει 2 καλωδια που γραφουν το ενα DVD-USB και gps usb.τι ειναι αυτα χρειαζεται προεκτασεις για καποια εισοδο?

Παλικαρια κανενας ξερει για αυτο?

Moufas E46
11-06-10, 19:11
Παλικαρια κανενας ξερει για αυτο?

και γω αυτη την απορια εχω. προεκτασεις σιγουρα θελουν για να φθασουν στο ντουλαπακι

Moufas E46
11-06-10, 19:31
με την καμερα τι θα κανετε? θα βαλετε? εχετε βρει καποια?

dimtz
11-06-10, 20:50
Καλησπερα παληκαρια οσο αφορα για το DVD-USB με μια προεκταση το πας ειτε στο ντουλαπακι ειτε κατω απο το τιμονι (εκει το εβαλα εγω) που μπορεις να βαλεις φλασακι και να παιξει τα παντα avi-mp3 κλπ........................, οσο για την αλλη εξοδο δυστυχος δεν γνωριζω, εγω βασικα 4 εσοδους εχω, μια αυτην που ανεφερα, μια μεσα στο ντουλαπακι i-pod μια μπροστα usb και μια της καρτας:original:

Moufas E46
11-06-10, 20:57
να πω και μια σκεψη που εχω και να μου πειτε την γνωμη σας. σκεφτομουνα πως για μια κεραια θελω 50 ευρω αλλα στο μελλον θα βαλω ψηφιακο δεκτη που θα εχει κεραια μεσα. αν παραγγελνα ενα δεκτη σαν και αυτο θα ειναι καλητερα? ποικιλια αυτη την στιγμη δεν υπαρχει αλλα σαν ιδεα πως το βλεπετε?

https://cgi.ebay.com/MPEG4-DVB-T-Box-Digital-TV-Tuner-Car-Receiver-Converter-/250644065632?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a5b8ced60

apovas
11-06-10, 21:02
Καλο αλλα αν δεις δεν περιεχει κεραια

dimtz
11-06-10, 21:04
να πω και μια σκεψη που εχω και να μου πειτε την γνωμη σας. σκεφτομουνα πως για μια κεραια θελω 50 ευρω αλλα στο μελλον θα βαλω ψηφιακο δεκτη που θα εχει κεραια μεσα. αν παραγγελνα ενα δεκτη σαν και αυτο θα ειναι καλητερα? ποικιλια αυτη την στιγμη δεν υπαρχει αλλα σαν ιδεα πως το βλεπετε?

https://cgi.ebay.com/MPEG4-DVB-T-Box-Digital-TV-Tuner-Car-Receiver-Converter-/250644065632?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a5b8ced60

Καλος φαινετε και καλη τιμη, ειμαι λιγο επιφυλακτικος για τον ψηφιακο δεκτη στο θεμα κεραιας, δεν μου αρεσε καθολου αν το δειτε θα καταλαβετε, πρεπει να βρουμε κεραια που να ειναι διακρητικη διαφορετικα δεν βαζω, στο λινκ που εδωσες δεν διχνει την κεραια του:whistle:

Moufas E46
11-06-10, 21:10
Καλος φαινετε και καλη τιμη, ειμαι λιγο επιφυλακτικος για τον ψηφιακο δεκτη στο θεμα κεραιας, δεν μου αρεσε καθολου αν το δειτε θα καταλαβετε, πρεπει να βρουμε κεραια που να ειναι διακρητικη διαφορετικα δεν βαζω, στο λινκ που εδωσες δεν διχνει την κεραια του:whistle:

πρεπει να βρουμε αυτοκολητη στο παμπριζ. στο grand vitara που εχω ειναι πολυ καλη. ειναι διπλη και ειναι 2 γραμμες αυτοκολλητες σαν αυτες που εχει το παμπριζ πισω για την θερμανση. δεν καταλαβενεις πως ειναι κεραια αλλα ουτε την διακρινεις ευκολα. βεβαια ειναι kenwood για αυτο ειναι προσεγμενη

dimtz
11-06-10, 21:22
πρεπει να βρουμε αυτοκολητη στο παμπριζ. στο grand vitara που εχω ειναι πολυ καλη. ειναι διπλη και ειναι 2 γραμμες αυτοκολλητες σαν αυτες που εχει το παμπριζ πισω για την θερμανση. δεν καταλαβενεις πως ειναι κεραια αλλα ουτε την διακρινεις ευκολα. βεβαια ειναι kenwood για αυτο ειναι προσεγμενη

Σωστα μιλας τετοια θελει, προσωπικη μου αποψη ειναι να μην βιαστουμε να βαλουμε δεκτη ολο και κατι βγαινει καθε μερα κατι θα βρουμε, τωρα αν καποιος θελει ντε και καλα τωρα ας παρει αυτην την αναλογικη προς το παρων (σαν του tsagio) και μετα βλεπει :think:

tsagio
11-06-10, 22:28
παιδια σήμερα δοκίμασα την τν με την αναλογική κεραία μεσα στη Θεσσαλονίκη και αρκετά έξω είχα καλο σήμα (προσωπικά είμαι ευχαριστημένος ) έχασα την εικόνα σε σημεία που και το ράδιο δεν είχε καλη λήψη.

ΥΓ τον Ζερβουδάκι θα τον βρείτε εως της 5 το απόγευμα μετα το κλείνει το μαγαζι.

ΥΓ2 ένα μείον που έχω βρει είναι στην ποιότητα των πλήκτρων:thumbsdown: το βράδυ που άναψα τα φώτα 2 από τα κουμπάκια φεγγίζουν από πίσω δηλαδή εκει που έπρεπε να είναι το μαύρο χρώμα φωτίζει λίγο.

sierra
12-06-10, 00:33

Ακριβώς Γιάννη έμαθα ότι μόνο η kenwood έχει τέτοια κεραία και δεν τεριάζουν στα άλλα μηχανήματα τα βίσματα. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα προσπαθίσω μήπως κανω καμιά πατέντα...

Σήμερα το απόγευμα παρέλαβα και το δικό μου. Ωραίο φαίνετε από κοντά, εννοώ στα χέρια μου και δικό μου... :hystericalbs1:

Moufas E46
12-06-10, 00:52
Ακριβώς Γιάννη έμαθα ότι μόνο η kenwood έχει τέτοια κεραία και δεν τεριάζουν στα άλλα μηχανήματα τα βίσματα. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα προσπαθίσω μήπως κανω καμιά πατέντα...

Σήμερα το απόγευμα παρέλαβα και το δικό μου. Ωραίο φαίνετε από κοντά, εννοώ στα χέρια μου και δικό μου... :hystericalbs1:

ειναι ακριβη παναγιωτη. ο καλογεροπουλος την δινει στα 145 ευρω. δεν συμφερει τοσα χρηματα. καλητερα να παρεις ενα ψηφιακο δεκτη που εχει και τις κεραιες στο πακετο για να ξεμπερδευεις μια και καλη γιατι καποια στιγμη θα αναγκαστεις να το βαλεις και αυτον

https://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=7963

sierra
12-06-10, 08:27
ειναι ακριβη παναγιωτη. ο καλογεροπουλος την δινει στα 145 ευρω. δεν συμφερει τοσα χρηματα. καλητερα να παρεις ενα ψηφιακο δεκτη που εχει και τις κεραιες στο πακετο για να ξεμπερδευεις μια και καλη γιατι καποια στιγμη θα αναγκαστεις να το βαλεις και αυτον

https://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=7963

Πράγματι ακριβή. Θα δούμε πως θα το κάνουμε. thumb

Dathanaso
12-06-10, 15:05
https://rapidshare.com/files/133300361/new_skin_wolf_ncu.rar

Για τους φιλους που πηραν κ καρτα sd σας στελνω πανεμορφα skins

Moufas E46
12-06-10, 15:16
https://rapidshare.com/files/133300361/new_skin_wolf_ncu.rar

Για τους φιλους που πηραν κ καρτα sd σας στελνω πανεμορφα skins

το βαλες φιλε?

apovas
12-06-10, 17:52
Εγω παντος πηρα σημερα μια φτηνη ετσι για να κανουμε δουλεια προς το παρον με 25e

dimtz
12-06-10, 18:07
Εγω παντος πηρα σημερα μια φτηνη ετσι για να κανουμε δουλεια προς το παρον με 25e

τελικα το πηρες το μηχανημα????? :original:

apovas
12-06-10, 18:13
Σημερα ημερα Σαββατο επικοινωνησε ο κος Ζερβουδακης μαζι μου και με ενημερωσε οτι θα σταλει Δευτερα με αντικαταβολη

Moufas E46
12-06-10, 19:47

απο που την πηρες αδερφε? ποσα dbi ειναι? αυτοκολητη να φανταστω

Dathanaso
12-06-10, 20:31
το βαλες φιλε?

Καλησπέρα σας το τοποθετησα σημερα.

dimtz
12-06-10, 20:37

Αντε επιτελους Διονυση :thumbsup: καλοφορετη thumb δε μας ειπες τις εντυπωσεις σου? πως σου φαινετε?????? :mpaks:

Dathanaso
12-06-10, 20:59
Δημητρη πολυ καλη εμφανιση πολυ καλη εφαρμογη στο ταμπλω.
Σαν συστημα δυο ωρες που το δουλεψα εμεινα ικανοποιημενος.

Ερωτηση: Το χαρτι της εγγύησης ποσο καιρο σας καλυπτει?
Πως σας φανηκαν οι οροι?
Οταν ξεκιναει το μηχανημα κατω απο το σημα bmw εχει μια κοκκινη σταμπα να το πω?

tsagio
12-06-10, 21:21

Διονύση καλοφόρετη thumb έκατσε πολύ όμορφα :original:

Dathanaso
12-06-10, 21:28
Kωστα παρατηρησες μια κοκκινιλα που φαινεται στην οθονη?υπαρχει κ σε εσενα?

dimtz
13-06-10, 00:22
Αυτην η κοκκινιλα που αναφερεις Διονυση σ εμενα δεν εμφανιζετε :original:

Dathanaso
13-06-10, 09:02
Δημητρη Καλημερα παρατηρησε το, ειναι στην επιλογη ραδιοφωνου στο κεντρο περιπου και ο tsagio το εχει.Αν παλι οχι ελπιζω να μην παιξει προβλημα

ART1
13-06-10, 09:49
Kωστα παρατηρησες μια κοκκινιλα που φαινεται στην οθονη?υπαρχει κ σε εσενα?

φιλε μου ναι φαινεται αλλα κανονικα δεν πρεπει να υπαρχει.το δικο μου δεν εμφανιζει κατι τετοιο και καλα ειναι να το κοιταξεις.

gant
13-06-10, 10:35
Καλημέρα στην κοινότητα.
Το δικό μου ρε παιδιά, δεν παρουσιάζει αυτή τη κοκκινίλα!

E46-31
13-06-10, 10:56
Οι γραμματοσειρες πανω στα κουμπια ειναι αυτες του μεγαλου μεγεθους η οι μικρες? απ οτι εχω δει στο δικτυο αυτες που ειναι οι μεγαλες ειναι τα πρωτης γενιας.εμενα μου ηρθε και ειναι μεγαλες οι γραμματοσειρες.να αρχιζω να φωναζω?????????????

dimtz
13-06-10, 12:21
Δημητρη Καλημερα παρατηρησε το, ειναι στην επιλογη ραδιοφωνου στο κεντρο περιπου και ο tsagio το εχει.Αν παλι οχι ελπιζω να μην παιξει προβλημα

Γεια σου Διονυση, ναι στην επιλογη ραδιοφωνου εχω αυτην την κοκκινιλα που λες, δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο της οθονης προφανος ειναι το λογισμικο της :think:

gant
13-06-10, 20:22
Γεια σου Διονυση, ναι στην επιλογη ραδιοφωνου εχω αυτην την κοκκινιλα που λες, δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο της οθονης προφανος ειναι το λογισμικο της :think:

Τώρα που βράδυασε, πήγα στο αμάξι, να προσέξω καλύτερα την κοκκινίλα αυτή.
Παιδιά ναι υπάρχει στο mode radio & Ipod, αν εννοείται αυτή κάτω και λίγο προς τα δεξιά.
Θεωρώ όμως, όπως σωστά λέει και ο Δημήτρης, είναι θέμα του design της οθόνης και δεν πρόκειται περί προβλήματος.

Dathanaso
13-06-10, 20:54
Παλι καλα μεχρι να μαθω κοκκίνισα απο πιεση

Λοιπον για τα φιλαρακια που ψαχνουν καμερα οπισθοπορειας ριξτε μια ματια παρακατω εχει κ τις διαστασεις για να δειτε αν μπαινει.

https://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/car-rear-view-reversing-camerapal/

https://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/car-rearview-ir-camera-under-carriage-mounting-pal/

Moufas E46
13-06-10, 21:44
Παλι καλα μεχρι να μαθω κοκκίνισα απο πιεση

Λοιπον για τα φιλαρακια που ψαχνουν καμερα οπισθοπορειας ριξτε μια ματια παρακατω εχει κ τις διαστασεις για να δειτε αν μπαινει.

https://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/car-rear-view-reversing-camerapal/

https://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/car-rearview-ir-camera-under-carriage-mounting-pal/

εγω προτεινω αυτη που γραφει για bmw 3 οποτε κουμπωνει κανονικα. το θεμα ειναι τι χαρακτηριστικα εχει ο φακος της καμερας για να υπαρχει ευκρινεια στην εικονα και να μην εχει θολουρες. οι γνωστες ας απαντησουν κοιτωντας τα χαρακτιριστηκα της καμερας γιατι εγω ειμαι ασχετος απο φακους και cccd

https://cgi.ebay.com/Rear-View-CAMERA-For-BMW-3-5-Series-X5-X6-NTSC_W0QQitemZ370393057012QQcategoryZ75330QQcmdZVi ewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%2 6its%3DI%252BC%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BIEW%2 52BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D20%26pmod%3D3703 89670049%26ps%3D63%26clkid%3D7841510471182878050

Moufas E46
14-06-10, 17:38
κανεις δεν ξερει βρε παιδια?

dimtz
14-06-10, 17:42
κανεις δεν ξερει βρε παιδια?

δυσκολα να μας πει καποιος οτι ταιριαζει 100% και χωρις πατεντα....:think:

Moufas E46
14-06-10, 17:51
δυσκολα να μας πει καποιος οτι ταιριαζει 100% και χωρις πατεντα....:think:

οτι ταιριαζει ταιριαζει αφου γραφει για σειρα 3 . το θεμα ειναι τα χαρακτηριστικα της καμερας οπως η φωτεινοτητα και τα pixels. καποιος που να ασχολειται με αυτα να μας πει αν θα εχει ευκρινεια η εικονα

Arcos
14-06-10, 17:54
ταιριαζει μια χαρα στα περισσοτερα μοντελα...
αλλα δεν ειναι αξιοπιστο σαν μοναδα..

Moufas E46
14-06-10, 20:27
νεκρα επεσε. τι εγινε ρε παιδια πηρατε τα μηχανηματα και εξαφανιστηκατε?

m-power_01
14-06-10, 20:30

Το πηρα αλλα δεν το εβαλα ακομα! περιμενω κατι πραγματακια ακομη...
Αλλα ειδα του ghost-rider που το εβαλε! Επαιξα λιγο, μου αρεσε αρκετα!
Ερωτηση... Σε περιβαλλον windows μπαινει?

Moufas E46
14-06-10, 20:33

τι πραγματακια περιμενεις? για πες γιατι και γω ψαχνω και δεν βγαζω ακρη

m-power_01
14-06-10, 20:43
τι πραγματακια περιμενεις? για πες γιατι και γω ψαχνω και δεν βγαζω ακρη

Την βαση του a/c και καλωδια ...θα περασω μια και καλη γραμμες για ολα μεχρι πισω. Για καμερα, για κεραια, για ενισχυτες για sub για ολα!
Α εχω παραγγειλει και μια φτηνη κεραια αν δω αν κανει δουλεια...

Moufas E46
14-06-10, 21:13
Την βαση του a/c και καλωδια ...θα περασω μια και καλη γραμμες για ολα μεχρι πισω. Για καμερα, για κεραια, για ενισχυτες για sub για ολα!
Α εχω παραγγειλει και μια φτηνη κεραια αν δω αν κανει δουλεια...

για γραψε μια τι καλωδια πηρες? να φανταστω και προεκτασεις για τις θυρες usb. με την καμερα τι θα κανεις?

stef_E46m3cabrio
15-06-10, 08:51

κι εγώ το πήρα παιδιά αλλά έχω πήξει με διάφορα κ δεν έχω ασχοληθεί. Επίσης σκέφτομαι να το βάλω μόνος μου αλλά το φοβάμαι κ λίγο, έβγαλα το κάλυμμα του κιβωτίου κ μου ξεφύτρωσαν 2 καλωδιάκια αμέσως αμέσως (μάλλον είναι για το φωτισμό του λεβιέ). Θα το δω το σουκου πιο λεπτομερώς που θα έχω χρόνο.

Moufas E46
15-06-10, 22:31
αυτος ειναι ψηφιακος δεκτης mpeg-4 η οχι?

https://cgi.ebay.com/XOMAX-AUTO-KfZ-DVB-T-Box-Receiver-Tuner-12V-DIGITAL-TV_W0QQitemZ220618448263QQcategoryZ14259QQcmdZView ItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu %3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D77 94406041229167361

gant
15-06-10, 22:42

Ναι λίγο που ασχολήθηκα σήμερα το πρωί. Έχει φορτωμένα τα win5 CE, και διαθέτει τα excel, word, powerpoint, paint.

m-power_01
15-06-10, 22:48
Ναι λίγο που ασχολήθηκα σήμερα το πρωί. Έχει φορτωμένα τα win5 CE, και διαθέτει τα excel, word, powerpoint, paint.

αν μου ελεγες και πως μπαινει σε windows...

ghost-rider
15-06-10, 23:03
Ωπα ωπα! Πες μας gant που τα χει ολα αυτα?
Ειναι αρκετα ευκολο στην τοποθετηση του. Και πολυ ομορφο!
Μοναδικο μειον που του βρηκα ειναι οτι στα 2 περιστρεφομενα κουμπακια περιστρεφονται και τα σχεδια!
Ολα δικα μου τα θελω θα μου πειτε τωρα. και δικιο θα χετε..

gant
15-06-10, 23:09
αν μου ελεγες και πως μπαινει σε windows...

Αν θυμάμαι καλά απ το μενού του navi, έχει την επιλογή utilities.

dimtz
16-06-10, 13:54
Δε μου λετε φιλοι μου, οσο αφορα για αποριες της οθονης dynavin θα συνεχισουμε να τα λεμε εδω η θ ανοιξουμε αλλο θρεντ?:think:

gyiama
16-06-10, 15:06
μηπως να ανοιχτει αλλο θρεντ για να ειναι πιο ευκολο??εδω θα χανει την μπαλα καποιος για να το διαβασει!!!

apovas
16-06-10, 21:38
Εμενα μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν βγαζει ηχο στην TV?Στα DVD ολα καλα!

E46-31
17-06-10, 10:15
στα μειον του συστηματος να αναφερω οτι τα πληκτρα μετα απο μια μερα εκθεσης στον ηλιο αρχισαν και φεγγιζουν το βραδυ,καλο ε??? κινεζικη ποιοτητα.μην τα θελουμε και ολα.

sierra
18-06-10, 20:08
Σήμερα παρέλαβα και την βάση για το κλίμα απ΄τον Καφούνη 95 euro... thumb

sierra
10-07-10, 19:56
thumb Κανένα νέο για το μηχάνημα έχουμε; Πως πάει η λειτουργεία του; Εσείς που το βάλατε πέστε μας εντυπώσεις μετά από τόσο καιρό λειτουργείας... :thanks:

Dathanaso
10-07-10, 19:59
thumb Κανένα νέο για το μηχάνημα έχουμε; Πως πάει η λειτουργεία του; Εσείς που το βάλατε πέστε μας εντυπώσεις μετά από τόσο καιρό λειτουργείας... :thanks:

Στο μυαλο μου εισαι...με προλαβες
Λοιπον αρνητικα...
Φωτισμος στα πληκτρα
κανα δυο επανεκκινησεις στο ξεκαρφωτο
δυο κολληματα με αποτελεσμα να σβησω το αυτοκινητο για να κοπει το ρευμα
παραπονα απο το bluetooth οτι ακουει ο συνομιλητης παρασιτα σαν να εχει κινητο διπλα σε ραδιοφωνο
σε μερικα βιντεο απο usb κοψιματα στον ηχο(μπορει να φταινε κ τα ηχεια)
κατα τα αλλα τελειο.:th_Laie_67-1:

dimtz
10-07-10, 20:16

ακομα δε το εβαλες φιλε? μπραβο υπομονη....... , και εγω θα ελεγα σαν αρνητικο το φωτισμο κουμπιον που δεν ειναι και κατι σημαντικο, σε γενικες γραμμες μεχρι στιγμη ευχαριστημενος ειμαι, ειμαι και ατομο που δεν εχω πολλες απαιτησεις, δεν μετανιωσα για την αγορα του thumb

gant
10-07-10, 20:29
Ρε παιδιά τι πάθατε με τον φωτισμό; Εγώ που έχω την ένταση ατο 1/4 μιά χαρά τον βρίσκω.
Bluetooth. Καλό, μίλησα πολλές φορές, κανένα πρόβλημα εκατέρωθεν.
Πλοήγηση. Το IGo που χρησιμοποιώ, δεν έχει απόλυτη ακρίβεια, μερικές φορές στις ατροφές η φωνητική ενημέρωση. Δηλαδή ήδη στρίβεις και αυτό σου λέει στίψε τώρα.
Επίσης μερικές φορές "μασάει" τις λέξεις. Σε αυτό δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
Ραδιόφωνο. Μάλλον δεν έχει την ευαισθησία του ΟΕΜ.
Ipod. Κανένα παράπονο.
Με τα υπόλοιπα δεν έχω ασχοληθεί.

Dathanaso
10-07-10, 20:36
ακομα δε το εβαλες φιλε? μπραβο υπομονη....... , και εγω θα ελεγα σαν αρνητικο το φωτισμο κουμπιον που δεν ειναι και κατι σημαντικο, σε γενικες γραμμες μεχρι στιγμη ευχαριστημενος ειμαι, ειμαι και ατομο που δεν εχω πολλες απαιτησεις, δεν μετανιωσα για την αγορα του thumb

Μητσο ουτε εγω μετανιωσα,αλλα καποια πραγματα αξιζει να τα αναφερω

dimtz
10-07-10, 21:00
Μητσο ουτε εγω μετανιωσα,αλλα καποια πραγματα αξιζει να τα αναφερω

Ναι Διονυση σωστα ετσι πρεπει να γινετε για να εχει ο καθε ενδιαφερομενος ολοκληροτικη εικονα για την συσκευη :mpaks:

sierra
11-07-10, 11:02

Δεν το έβαλα γιατί έχω τρεχάματα με το αμάξι, πήρε ο π.....ς ο μαντράς τα λεφτά και δεν έκανε την μεταβίβαση και την κοπάνησε και τον ψάχνουν καμιά τριανταριά πελάτες. Ετσι περιμένω να ξεκαθαρίση η υπόθεση και μετά να το βάλω. Προς το παρών το καμαρώνω στο κουτί του αν δεν σκάσω από την στεναχώρια μου με αυτό που έπαθα... :doh: :helpsmilie:

dimtz
11-07-10, 11:34
Δεν το έβαλα γιατί έχω τρεχάματα με το αμάξι, πήρε ο π.....ς ο μαντράς τα λεφτά και δεν έκανε την μεταβίβαση και την κοπάνησε και τον ψάχνουν καμιά τριανταριά πελάτες. Ετσι περιμένω να ξεκαθαρίση η υπόθεση και μετά να το βάλω. Προς το παρών το καμαρώνω στο κουτί του αν δεν σκάσω από την στεναχώρια μου με αυτό που έπαθα... :doh: :helpsmilie:

αμαν βρε φιλε στα καλα καθουμενα βρηκες τον μπελα σου :shok:, αστα να πανε ευχομαι το γρηγοροτερο να τελειωνει αυτην η υποθεση με θετικη καταληξη για σενα :worthy:

gant
11-07-10, 13:31

Πρόκειται για το αμάξι του "γκαράζ" σου;:shok::shok::shok:

apovas
11-07-10, 16:11
Φιλε Sierra ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα και αναιμακτα απο το λαμογιο.Κουραγιο και υπομονη πανω απο ολα.Παιδια εγω εχω παραπονο απο τον ηχο του ειναι πολυ φτωχος και οι δυνατοτητες του playlist του επισης. Κατα ολα τα αλλα οτι πληρωσαμε πηραμε..

sierra
11-07-10, 18:20
Ευχαριστώ παιδιά ελπίζω να ξεμπερδέψω γρήγορα και να μπορώ να κυκλοφορώ και εγώ και να βάλω και το μηχάνημα. Ναι για το αμάξι του γκαράζ πρόκειται. :thanks: :thanks: :thanks:

stef_E46m3cabrio
22-07-10, 06:34
Να πω κι εγώ στα γρήγορα τις εντυπώσεις μου:
1) Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα στον ήχο που ελπίζω να οφείλεται σε λάθος δικό μου κατά την εγκατάσταση (το έβαλα μόνος μου και δεν έχω ξανακάνει παρόμοια δουλειά). Ακούγεται όταν παίζει το ραδιόφωνο ένα τζζζζζ πολύ ενοχλητικό. Μάλιστα ο θόρυβος έρχεται από κάπου αριστερά μπροστά, όχι από το μηχάνημα ούτε από κάποιο ηχείο. Σαν συντονισμός είναι, αυξομειώνεται πατώντας το φρένο (!!) ή ανάβοντας τα φώτα. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για αυτό, θα είμαι ευγνώμων.
2) Το πιο σοβαρό πρόβλημα χρηστικότητας για μένα είναι ότι δεν μπορώ πλέον από το τιμόνι να επιλέξω τους αγαπημένους μου σταθμούς στο ραδιόφωνο. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό γιατί το είχα πριν και με βόλευε πολύ. Γενικά δεν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το κάνεις αυτό, πρέπει να παίζεις συνέχεια με το touchscreen που δεν είναι ούτε βολικό ούτε και τόσο ασφαλές όταν οδηγείς.
3) Τα κωλοwindows μου έχουν κάνει κανα δυο φορές κόλλημα στο navigation και έπρεπε να κάνω restart.

Πέραν από αυτά, είμαι ευχαριστημένος από την αγορά (ειδικά αν καταφέρω να λύσω το πρόβλημα του ήχου). Το navi είναι μια χαρά (δεν έχω αποφασίσει αν είναι καλύτερο το igo ή το destinator), το dvd επίσης, μουσική-videaκια φορτώνουν αμέσως από usb, το ίδιο και από το iphone. Τηλεόραση δεν έχω ασχοληθεί παρά μόνο κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης που απλά διαπίστωσα ότι παίζει χρησιμοποιώντας εσωτερική κεραία σπιτιού. Ξέρει κανένας αν έχει βγει ή θα βγει ψηφιακός αποκωδικοποιητής για αυτό το μηχάνημα;

sierra
22-07-10, 07:50
Eχει βγει ψηφιακός αποκωδικοποιητής για αυτό το μηχάνημα. Αυτό: https://cgi.ebay.com/ISDB-T-Digital-TV-Receiver-Tuner-for-Cars-MPEG-4_W0QQitemZ200430706022QQcategoryZ32827QQcmdZViewI temQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSI%26its %3DI%252BC%26itu%3DUCI%252BRTQ%252BUA%252BFICS%26o tn%3D10%26ps%3D63%26clkid%3D7578532017490257504#ht _2035wt_1165

ή αυτό:https://www.e-autoshop.gr/images/201052715745.jpg απο εκεί που πήραμε το μηχάνημα.

Απο 160 euro εως 200 euro. Είπαμε να το αφήσουμε για αργότερα να πέσουν λίγο και οι τιμές...thumb

gyiama
22-07-10, 09:35
ο θορυβος που ακους ειναι παρασιτο στον ηχο και ακουγεται απ τα ηχεια και ας σε ξεγελαει!!!πρεπει να κοιταξεις λιγο τις γειωσεις σου (το σωμα δλδ) μηπως ακουμπαει καπου πχ στην τραβερσα του ταμπλο κλπ η μηπως δεν ειναι σωστα τοποθετημενα!!!ενα 90% ειναι αυτο!!αλλα θα πρεπει να βγαλεις παλι το μηχανημα εξω για να κανεις τον ελεγχο!!!

Moufas E46
19-08-10, 19:43
εγω στο μικρο διαστημα που το εχω αντιμετωπιζω τα εξης προβληματα. πρωτον δεν ανοιγει το i-go καθως και ενα αλλο δεν θυμαμαι ποιο. το ραδιο οταν βγαινω εκτος αθηνων ακομα και μεσα σε επαρχιακες πολεις δεν σταματα σε σταθμους και πρεπει να το πηγενω χειροκινητα κατι πολυ εκνευριστικο και χρονοβορο και ως δια μαγειας χωρις να αλλαξω καποια ρυθμιση μολις μπαινω αθηνα δουλευει ρολοι. η κεραια τηλεορασης που πηρα απο το ζερβουδακη ειναι κατωτερη των περιστασεων και σε συγκριση με αλλες κεραιες σε αυτοκινητα φιλων ειναι επιοικως απαραδεκτη. ο ψηφιακος ειναι μονοδρομος πλεον.

gyiama
20-08-10, 10:12
γιαννη ριξε μια ματια μηπως εχεις ενεργοποιημενο το local dx το οποιο βρισκει μονο σταθμους με δυνατο σημα οποτε σου κανει διαφορα οταν βγαινεις εκτος μιας και οι σταθμοι εχουν ασθενεστερο σημα!!!

Moufas E46
28-08-10, 13:43
τυχαια βρηκα αυτον τον ψηφιακο δεκτη της dynavin ο οποιος απο οτι γραφει συνεργαζεται με τα μηχανηματα που βαλαμε. κατι που σημαινει πως δεν χρειαζεται ξεχωριστο τηλεχειρηστηριο και θα μπορουμε να αλλαζουμε καναλια απο την οθονη η τα χειριστηρια στο τιμονι. τι λετε αξιζει?

https://www.e-techshop.com/index.php?target=products&product_id=32392

dimtz
28-08-10, 15:36
τυχαια βρηκα αυτον τον ψηφιακο δεκτη της dynavin ο οποιος απο οτι γραφει συνεργαζεται με τα μηχανηματα που βαλαμε. κατι που σημαινει πως δεν χρειαζεται ξεχωριστο τηλεχειρηστηριο και θα μπορουμε να αλλαζουμε καναλια απο την οθονη η τα χειριστηρια στο τιμονι. τι λετε αξιζει?

απ οτι καταλαβα εγω φιλε ταιριαζει απολυτα με την dynavin ε39 και οχι ε46 , ισως να κανω και λαθος :think:

Moufas E46
28-08-10, 18:22
απ οτι καταλαβα εγω φιλε ταιριαζει απολυτα με την dynavin ε39 και οχι ε46 , ισως να κανω και λαθος :think:

το ειδα οτι γραφει καπου e39 αλλα σκεψου πως τα μηχανηματα ειναι ακριβως τα ιδια, αλλα και οτι το μηχανημα για το e39 μολις που κυκλοφορησε. θα ναι παραλογο να μην κανει για το δικο μας μηχανημα

m-power_01
28-08-10, 23:35
το ειδα οτι γραφει καπου e39 αλλα σκεψου πως τα μηχανηματα ειναι ακριβως τα ιδια, αλλα και οτι το μηχανημα για το e39 μολις που κυκλοφορησε. θα ναι παραλογο να μην κανει για το δικο μας μηχανημα

Το λογικο ειναι οι οθονες ναειναι ιδιες για Ε39 κ Ε46...αρα και οι δεκτες να ειναι εξισου συμβατοι! Αντε να δουμε τιμη...να κανονισουμε και την δευτερη επιτυχημενη μαζικη παραγγελια !!! Συνδιαστικη μαλιστα, οθονες και δεκτες...

Moufas E46
01-09-10, 23:05
τα γνωστα προβληματα στο dynavin που παρελαβα συνεχιζονται. δεν τρεχουν ολα τα προγραμματα πλοηγησης και ειδικα το i-go που θελω. μιλησα με το ζερβουδακη σημερα και μου ειπε πως δεν ειναι δυνατον να τρεχουν και ολα. :shok: στα δικα σας ανοιγουν ολες οι εφαρμογες η αντιμετωπιζεται κατι παρομοιο? μου προτεινε να στειλω την καρτα μνημης θεσσαλονικη και να τα ξαναπερασει κατι που θα κανω και να του πω ποια θελω να παιζουν. αν δεν μπορει να ανοιξουν ολες οι εφαρμογες τοτε γιατι τις φορτωσε στην καρτα? για τα κολληματα που μου κανει λεω να ξεφορτωσω τα games και τα office μιας και ειναι αχρειαστα. τι λετε θα δουλευει καλητερα το μηχανημα η δεν παιζει ρολο λογω οτι ειναι φορτωμενα στην καρτα μνημης?

m-power_01
02-09-10, 02:21
Γιάννη για να σου πω την αλήθεια δεν τα έχω τρέξει όλα. Πάντως όσα έχω δοκιμάσει τρέχουν μια χαρα . Ας μιλήσει και κανά άλλο παιδί να έχουμε μια δεύτερη γνώμη

gant
02-09-10, 23:11
Με το I-go και τα destinator 7 & 9, (αυτά έχω χρησιμοποιήσει), δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Moufas E46
02-09-10, 23:13
Με το I-go και τα destinator 7 & 9, (αυτά έχω χρησιμοποιήσει), δεν έχω κανένα πρόβλημα.

εμενα ενα destinator εχει. σου κολλαει καθολου το μηχανημα ? την κεραια που την εχεις βαλει γιατι εμενα συνεχεια χανει σημα εν κινησει

gyiama
03-09-10, 09:42
Γιαννη δεν την εβαλες πανω στην τραβερσα του ταμπλο???εσωτερικα πησω απ το μηχανημα!!!!

dimtz
03-09-10, 12:06
Γεια σας λεβεντες και σε μενα δεν παιζουν ολα τα προγραμματα πλοηγησης δηλ απο τα 9 δεν παιζουν τα 2, στην ουσια δεν με απασχολει καθολου και 3 να επαιζαν απο τα 9 δεν θα ειχα προβλημα :original:, τωρα το σημα του ειναι δυνατο δεν χανετε καθολου μονο μεσα σε γαλαριες (φυσιολογικο) thumb

Moufas E46
03-09-10, 14:45
Γιαννη δεν την εβαλες πανω στην τραβερσα του ταμπλο???εσωτερικα πησω απ το μηχανημα!!!!

ακριβως εκει την εβαλα. και την εδεσα με νταιραπ μην τυχον ξεκολησει σε κανα τρανταγμα. προχθες μεσα στην πολη ουτε τουνελ ουτε τιποτα δηλαδη καθε 5 λεπτα εχανε το σημα και ξαναρχοταν μετα απο κανα 5 λεπτο παλι. και το ραδιοφωνο δεν παιζει εκτος αθηνας εχοντας αλλαξει ολες τις ρυθμισεις απο dx σε local εχω βγαλει το rds και γενικα τα παντα. κατα ενα περιεργο τροπο μεσα στην αθηνα παιζει κανονικα. ο αντιπροσωπος μου πε πως παιζει θεμα με την κεραια μου. πριν το pioneer που χα δεν ειχα κανενα προβλημα με το ραδιοφωνο. μυστηριο πραγμα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει

gant
03-09-10, 15:14
Έχει ξαναγραφεί. Η κεραία τοποθετήθηκε απ τον Ζερβουδάκη, εσωτερικά και πάνω στο dynavin, δηλαδή αμέσως κάτω απ το ταμπλο, όπως σωστά ανέφερε παραπάνω και ο Παναγιώτης.

GiannisRob
04-09-10, 20:47
Ρε παιδια, να ρωτησω κατι? Αυτο το Dynavin, υποστηριζει εξωτερικη κεραια GPS που συνδεεται με Bluetooth?

Dathanaso
06-09-10, 18:08
Εγω χρησιμοποιω mio και ειμαι ικανοποιημενος οσο για την κεραια παιζει να ξεκουμπωσε?

Moufas E46
06-09-10, 18:46
Εγω χρησιμοποιω mio και ειμαι ικανοποιημενος οσο για την κεραια παιζει να ξεκουμπωσε?

δυσκολο φιλε μου. αφου το βυσμα μπαινει βιδωτο και οχι κουμπωτο οπως τα αλλα. μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα. συνεχεια χανει σημα η αργει να ερθει. ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω

ART1
06-09-10, 19:32

αυτο θα ειναι οντως πολυ καλο γιατι και εγω ψαχνω κατι παρομοιο για τα ψηφιακα αλλα γραφει για ε36.λογικα ομως νομιζω μιας και ειναι και τα δυο τις ιδιας εταιρειας νομιζω θα μας κανει.

ART1
06-09-10, 19:37
τα γνωστα προβληματα στο dynavin που παρελαβα συνεχιζονται. δεν τρεχουν ολα τα προγραμματα πλοηγησης και ειδικα το i-go που θελω. μιλησα με το ζερβουδακη σημερα και μου ειπε πως δεν ειναι δυνατον να τρεχουν και ολα. :shok: στα δικα σας ανοιγουν ολες οι εφαρμογες η αντιμετωπιζεται κατι παρομοιο? μου προτεινε να στειλω την καρτα μνημης θεσσαλονικη και να τα ξαναπερασει κατι που θα κανω και να του πω ποια θελω να παιζουν. αν δεν μπορει να ανοιξουν ολες οι εφαρμογες τοτε γιατι τις φορτωσε στην καρτα? για τα κολληματα που μου κανει λεω να ξεφορτωσω τα games και τα office μιας και ειναι αχρειαστα. τι λετε θα δουλευει καλητερα το μηχανημα η δεν παιζει ρολο λογω οτι ειναι φορτωμενα στην καρτα μνημης?

οταν πηρα και εγω το μηχανημα η καρτα ειχε μεσα το igo-8 και το destinator.το igo δεν ετρεχε καθολου το destinator ετρεχε μια χαρα.δεν χρειαζεται να το πας πουθενα ξαναπερασε μονο σου τα αρχεια του igo και θα εισαι μια χαρα.

stef_E46m3cabrio
11-09-10, 22:59
ο θορυβος που ακους ειναι παρασιτο στον ηχο και ακουγεται απ τα ηχεια και ας σε ξεγελαει!!!πρεπει να κοιταξεις λιγο τις γειωσεις σου (το σωμα δλδ) μηπως ακουμπαει καπου πχ στην τραβερσα του ταμπλο κλπ η μηπως δεν ειναι σωστα τοποθετημενα!!!ενα 90% ειναι αυτο!!αλλα θα πρεπει να βγαλεις παλι το μηχανημα εξω για να κανεις τον ελεγχο!!!

Επανέρχομαι για αυτό το θέμα. Ο θόρυβος τελικά δεν οφειλόταν σε κάποιο λάθος στην εγκατάσταση αλλά στην κακή ποιότητα του ήχου που βγαίνει από το dynavin. Όταν το σήμα του ενισχυθεί, βγάζει αυτόν το θόρυβο. Στο δικό μου περνάει στο Harman-Kardon αλλά το ίδιο πρόβλημα θα έχει και όποιος το περάσει από οποιονδήποτε ενισχυτή.
Μίλησα στον Ζερβουδάκη για αυτό το πρόβλημα και μου συνέστησε 2 φιλτράκια για να λυθεί το πρόβλημα του θορύβου, με αντίστοιχη όμως μείωση του max volume. Δυστυχώς τα φιλτράκια αυτά μου τα χρέωσε 30euro, ίσως να έπρεπε να συμπεριληφθούν στην τιμή του dynavin από τη στιγμή που υπόσχεται συμβατότητα με Harman-Kardon αλλά για 30 euro δεν το έκανα θέμα.
Βέβαια για να μπουν τα φίλτρα πρέπει πάλι να βγει το μηχάνημα, ευτυχώς το συνδύασα με την εγκατάσταση του ψηφιακού αποκωδικοποιητή tv.
Το πρόβλημα του θορύβου φαίνεται να έχει λυθεί τώρα, θα ενημερώσω αν ξαναεμφανιστεί.

gyiama
11-09-10, 23:04
ναι τα φιλτρα που εβαλες ειναι αντιπαρασιτικα φιλτρα και κοβουν αυτο το παρασιτο το οποιο ναι μπορει να οφειλεται στο ιδιο το μηχανημα (δεν ειναι κακη ποιοτητα ηχου δλδ δεν παιζει καλα) το οποιο λογο κατασκευης αφηνει να παιρναει αυτο το παρασιτο!!πολλα τα 30 για 2 φιλτρα μπορουσες να βρεις στο εμποριο με λιγοτερα χρηματα(ειτε σε μαγαζι με ηλεκτρονικα ειτε σε μαγαζι με ηχοσυστηματα)το θεμα ειναι οτι τελειωσες με το προβλημα σου!!!

stef_E46m3cabrio
11-09-10, 23:04
Eχει βγει ψηφιακός αποκωδικοποιητής για αυτό το μηχάνημα. Αυτό: https://cgi.ebay.com/ISDB-T-Digital-TV-Receiver-Tuner-for-Cars-MPEG-4_W0QQitemZ200430706022QQcategoryZ32827QQcmdZViewI temQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSI%26its %3DI%252BC%26itu%3DUCI%252BRTQ%252BUA%252BFICS%26o tn%3D10%26ps%3D63%26clkid%3D7578532017490257504#ht _2035wt_1165

ή αυτό:https://www.e-autoshop.gr/images/201052715745.jpg απο εκεί που πήραμε το μηχάνημα.

Απο 160 euro εως 200 euro. Είπαμε να το αφήσουμε για αργότερα να πέσουν λίγο και οι τιμές...thumb

Εγώ έβαλα αυτό:
https://www.e-techshop.com/index.php?target=products&product_id=32158

Πρώτες εντυπώσεις καλές, το σήμα είναι τέλειο ακόμα και με τη βροχή σήμερα, εκτός από το mad και το mtv που τραβάνε ζόρι, δεν έχω καταλάβει γιατί.
Το λειτουργώ με τηλεκοντρόλ, το μάτι του είναι άψογο, πιάνει χωρίς να το σημαδεύεις οπότε είναι αρκετά εύχρηστο γενικά.
Ένα μείον είναι οι 2 κεραίες οι οποίες είναι αρκετά μεγάλες και μάλλον λίγο αντιαισθητικές, αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορώ να βγάλω φωτό.

sierra
12-09-10, 00:30
Εγώ έβαλα αυτό:

Πρώτες εντυπώσεις καλές, το σήμα είναι τέλειο ακόμα και με τη βροχή σήμερα, εκτός από το mad και το mtv που τραβάνε ζόρι, δεν έχω καταλάβει γιατί.
Το λειτουργώ με τηλεκοντρόλ, το μάτι του είναι άψογο, πιάνει χωρίς να το σημαδεύεις οπότε είναι αρκετά εύχρηστο γενικά.
Ένα μείον είναι οι 2 κεραίες οι οποίες είναι αρκετά μεγάλες και μάλλον λίγο αντιαισθητικές, αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορώ να βγάλω φωτό.

Αν μπορεις βάλε καμιά φωτό... thumb

m-power_01
12-09-10, 01:02
Χμ... Μυρίζει δεύτερο γκρουπ μπαι ;

Moufas E46
12-09-10, 18:16
Εγώ έβαλα αυτό:

αυτο που βγαζει η dynavin δεν ειναι συμβατο με το μηχανημα μας? ρωτησες τον ζερβουδακη τι παιζει?

stef_E46m3cabrio
12-09-10, 18:43
Αν μπορεις βάλε καμιά φωτό... thumb

Είχε πολλή αντηλιά αλλά καταλαβαίνετε λίγο πολύ...

stef_E46m3cabrio
12-09-10, 18:48
αυτο που βγαζει η dynavin δεν ειναι συμβατο με το μηχανημα μας? ρωτησες τον ζερβουδακη τι παιζει?

όχι, δεν ξέρω, εγώ έβαλα αυτό που σας είπα.

Σήμερα έκανα κάποιες ακόμα βόλτες στην Αθήνα, γαμάτο να βλέπεις τον μάγο Alonso (και περισσότερο να τον ακούς) μέσα στη μπέμπα σου!!

GiannisRob
12-09-10, 18:48
Δεν μπορουν να μπουν στο πισω παρπριζ? Λογικα θα πρεπει να τρεξεις καλωδιο μεχρι εκει πισω, και θα πρεπει να ξυλωσεις το μισο αυτοκινητο.

gyiama
12-09-10, 19:14
στο καμπριο λιγο δυσκολο να μπουν πισω τι θα γινει οταν ανοιξει η κουκουλα??

gant
12-09-10, 19:24
Αυτές τις κεραίες φοράει και ο Ζερβουδάκης στο δικό του.
Η αλήθεια είναι πως και άλλοι συμφορουμίτες κατά την τοποθέτηση του dynavin, τις βρήκαμε αρκετά καγκούρικες. Βγάζουν μάτι από μακρυά, ασε που μπορεί και να σου σπάσουν και το άμαξι, νομίζοντας πως θα κλέψουν τίποτα πανάκριβο.

tsagio
12-09-10, 19:57
Ο Ζερβουδάκης τις έχει αλλάξει και έχει βάλει 1 σετάκι που είναι αρκετά διακριτικές. έμενα μου άρεσαν και όταν αποφασίσω να βάλω ψηφιακό δέκτη θα τις προτιμήσω για την ώρα μεσα στην πόλη με εξυπηρετεί και η αναλογική.:wink:

georggge46
12-09-10, 20:11
Επανέρχομαι για αυτό το θέμα. Ο θόρυβος τελικά δεν οφειλόταν σε κάποιο λάθος στην εγκατάσταση αλλά στην κακή ποιότητα του ήχου που βγαίνει από το dynavin. Όταν το σήμα του ενισχυθεί, βγάζει αυτόν το θόρυβο. Στο δικό μου περνάει στο Harman-Kardon αλλά το ίδιο πρόβλημα θα έχει και όποιος το περάσει από οποιονδήποτε ενισχυτή.
Μίλησα στον Ζερβουδάκη για αυτό το πρόβλημα και μου συνέστησε 2 φιλτράκια για να λυθεί το πρόβλημα του θορύβου, με αντίστοιχη όμως μείωση του max volume. Δυστυχώς τα φιλτράκια αυτά μου τα χρέωσε 30euro, ίσως να έπρεπε να συμπεριληφθούν στην τιμή του dynavin από τη στιγμή που υπόσχεται συμβατότητα με Harman-Kardon αλλά για 30 euro δεν το έκανα θέμα.
Βέβαια για να μπουν τα φίλτρα πρέπει πάλι να βγει το μηχάνημα, ευτυχώς το συνδύασα με την εγκατάσταση του ψηφιακού αποκωδικοποιητή tv.
Το πρόβλημα του θορύβου φαίνεται να έχει λυθεί τώρα, θα ενημερώσω αν ξαναεμφανιστεί.

Αυτα τα φιλτρακια καλο ειναι να αποφευγονται γιατι μαζι με τα παρασιτα κοβουν και επιθυμητες συχνοτητες ... ! Αυτα τα ''θεματα'' εχουν τα κινεζικα .... :thumbsdown:

ghost-rider
14-09-10, 20:31
εμενα ενα destinator εχει. σου κολλαει καθολου το μηχανημα ? την κεραια που την εχεις βαλει γιατι εμενα συνεχεια χανει σημα εν κινησει

Για το θεμα του σηματος, βεβαιωσου οτι εχεις ξεκολλησει απο την πλατη της το προστατευτικο αυτοκολλητο(διαφανο) που εχει. Γιατι αν το εχεις αφησει πανω, ακομα κ αν την εχεις πανω στο σασι μονωνει και δεν θα χεις αξιοπρεπες σημα.
Η κεραια εχει ενσωματωμενο ενισχυτη σηματος. Οι δυο γραμμες(θετικο και σημα) ειναι πανω στο καλωδιο. Η τριτη(αρνητικο) ειναι η πλατη της κεραιας..

ghost-rider
14-09-10, 21:00
Διορθωνω: Για το θεμα του σηματος, βεβαιωσου οτι εχεις ξεκολλησει απο την πλατη της κεραιας το προστατευτικο αυτοκολλητο(διαφανο) που εχει. Γιατι αν το εχεις αφησει πανω, ακομα κ αν την εχεις πανω στο σασι μονωνει και δεν θα χεις αξιοπρεπες σημα.
Η κεραια εχει ενσωματωμενο ενισχυτη σηματος. Οι δυο γραμμες(θετικο και σημα) ειναι πανω στο καλωδιο. Η τριτη(αρνητικο) ειναι η πλατη της κεραιας..

Moufas E46
14-09-10, 21:16
Διορθωνω: Για το θεμα του σηματος, βεβαιωσου οτι εχεις ξεκολλησει απο την πλατη της κεραιας το προστατευτικο αυτοκολλητο(διαφανο) που εχει. Γιατι αν το εχεις αφησει πανω, ακομα κ αν την εχεις πανω στο σασι μονωνει και δεν θα χεις αξιοπρεπες σημα.

πανω στο σασι το χω και κραταει με το μαγνητη που εχει. οχι δεν ξεκολησα κατι. που το χε το αυτοκολλητο? εισαι σιγουρος για αυτο?

ghost-rider
15-09-10, 10:27
πανω στο σασι το χω και κραταει με το μαγνητη που εχει. οχι δεν ξεκολησα κατι. που το χε το αυτοκολλητο? εισαι σιγουρος για αυτο?

Η πλατη της κεραιας εχει μια ζελατινα πανω. Κατι οπως εχουν οι οθονες των κινητων οταν ειναι φρεσκοαγορασμενα. Πρεπει να αφερεθει, για να κανει σωστα "σωμα" με το σασι και να δουλεψει ο ενισχυτης της. Αλλιως το σημα ειναι πολυ αδυνατο.

Moufas E46
15-09-10, 16:52
Η πλατη της κεραιας εχει μια ζελατινα πανω. Κατι οπως εχουν οι οθονες των κινητων οταν ειναι φρεσκοαγορασμενα. Πρεπει να αφερεθει, για να κανει σωστα "σωμα" με το σασι και να δουλεψει ο ενισχυτης της. Αλλιως το σημα ειναι πολυ αδυνατο.

το ειδα αυτο αλλα θεωρησα πως ειναι κατι σαν αυτοκολλητο για να το κολλησεις σε κανα παμπριζ. απορω πως δεν μου το πε ο ζερβουδακης σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε και το μονο που ειχε να πει ηταν να αλλαξω θεση την κεραια και να την βαλω πανω στο ταμπλο ωστε να πιανει καλητερα

ghost-rider
16-09-10, 19:03
το ειδα αυτο αλλα θεωρησα πως ειναι κατι σαν αυτοκολλητο για να το κολλησεις σε κανα παμπριζ. απορω πως δεν μου το πε ο ζερβουδακης σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε και το μονο που ειχε να πει ηταν να αλλαξω θεση την κεραια και να την βαλω πανω στο ταμπλο ωστε να πιανει καλητερα

Οχι οχι, πρεπει και να βγει, και να πατησει σε μεταλλο για να κλησει κυκλωμα.
Πανω στο ταμπλο, που στο πλαστικο? Πλακα κανεις. Μονο πανω σε μεταλλο πρεπει να κατσει αυτη. Σιγουρα σου πε ετσι?

Moufas E46
16-09-10, 19:22
Οχι οχι, πρεπει και να βγει, και να πατησει σε μεταλλο για να κλησει κυκλωμα.
Πανω στο ταμπλο, που στο πλαστικο? Πλακα κανεις. Μονο πανω σε μεταλλο πρεπει να κατσει αυτη. Σιγουρα σου πε ετσι?

ναι φιλε μου ετσι μου πε. του λεω επακριβως οτι την εχω γειωσει πανω στο σασι πισω απο το μηχανημα και το σημα κανει διακοπες συνεχεια και μου απανταει. αν κανει διακοπες το σημα βγαλτην και βαλτην πανω στο ταμπλο και θα πιασει καλητερα. εμεινα λιγο μακακας οταν το πε

apovas
16-09-10, 20:01
Οπως σου ειπαν και τα παιδια παραπανω.Πανω στη μεταλλικη τραβερσα χωρις το ζελατινακι που εχει απο κατω ο μαγνητης.Πιαστο και με ενα δεματικο και δεν θα εχεις αλλο προβλημα

Moufas E46
16-09-10, 20:18
Οπως σου ειπαν και τα παιδια παραπανω.Πανω στη μεταλλικη τραβερσα χωρις το ζελατινακι που εχει απο κατω ο μαγνητης.Πιαστο και με ενα δεματικο και δεν θα εχεις αλλο προβλημα

θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια. τορα οσο αφορα που ειναι αργο και ψιλοκολαει να σβησω τιποτα απο την καρτα? οπως τα games για παραδειγμα η δεν θα δω διαφορα?

ghost-rider
16-09-10, 20:56
ναι φιλε μου ετσι μου πε. του λεω επακριβως οτι την εχω γειωσει πανω στο σασι πισω απο το μηχανημα και το σημα κανει διακοπες συνεχεια και μου απανταει. αν κανει διακοπες το σημα βγαλτην και βαλτην πανω στο ταμπλο και θα πιασει καλητερα. εμεινα λιγο μακακας οταν το πε

Πανω στο ταμπλο ΔΕΝ προκειται να δουλεψει. Δεν ξερω με τι λογικη στο πε. Η κεραια εχει 3 γραμμες.
1η: σημα
2η: θετικο
3η: αρνητικο
Οι δυο πρωτες φευγουν μεσω του καλωδιου(αν δεις το βυσμα, το καρφι στο κεντρο ειναι η μια και περιμετρικα ειναι η δευτερη. Μεταξυ τους υπαρχει μονωση.)
Η τριτη ειναι το αρνητικο και φευγει στο σασι μεσω της πλατης. Πανω σε πλαστικο το σημα θα ειναι εξωφρενικα ασθενικο, ενω με τη ζελατινα πανω η κεραια χανει ενα 60-70%.

Για το κολημα που τραβαει, δοκιμασε (με το μηχανημα να δουλευει και ενω εισαι στη λειτουργια του ραδιο, χωρις να εχεις ενεργοποιησει gps) να βγαλεις και να ξαναβαλεις την sd καρτα. Ακουγεται μπακαλιστικο αλλα σε μενα δουλεψε.
Προληπτικα σου λεω να κανεις και ενα καλιμπραρισμα στην οθονη σου. Προσεκτικο, με το stick που ειχε μεσα η συσκευασια. Αν δεν ειναι καλιμπραρισμενη δεν θα μπορεις να πατησεις τα μικρα "πληκτρα" αφης που εμφανιζονται στην οθονη.

Moufas E46
18-09-10, 19:57
σημερα ακολουθησα τις οδηγιες του φιλου ghost rider και οντως η κεραια του gps δουλεψε κανονικα. ειχα φουλ σημα και για πρωτη φορα δεν χαθηκε σε κανενα σημειο της διαδρομης. φιλε ghost rider σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες :thumbsup: και το ενα θεματακι λυθηκε. τωρα απομενει η αποστολη της καρτας στον ζερβουδακη ωστε να την σεταρει και να ανοιγουν ολα τα προγραμματα κατι που δεν γινεται τωρα καθως και η αποκαταστηση του προβληματος στο ραδιο οπου εχω προβλημα ληψης . ελπιζω να λυθουν και αυτα το συντομοτερο ωστε να απολαυσω το μηχανημα χωρις αλλα προβληματα

dimtz
25-09-10, 17:39
δε μου λετε λεβεντες θυμαστε πως συνχρονιζουμε το bluetooth της dynavin με το κινητο(για ανοιχτη ακροαση)? εχασα το manual και δεν βγαζω ακρη :thanks:

ART1
25-09-10, 17:59
δε μου λετε λεβεντες θυμαστε πως συνχρονιζουμε το bluetooth της dynavin με το κινητο(για ανοιχτη ακροαση)? εχασα το manual και δεν βγαζω ακρη :thanks:

βαζεις on το bluetooth στο κινητο.on και στο dynavin και μετα τσεκαρεις τις 3 επιλογες που εχει και κανεις αναζητηση συσκευης.μετα το αφηνεις στο αυτοματο και καθε κληση που θα δεχεσαι θα μιλας και θα ακουγεσαι απο τα ηχεια.

Moufas E46
25-09-10, 18:27
βαζεις on το bluetooth στο κινητο.on και στο dynavin και μετα τσεκαρεις τις 3 επιλογες που εχει και κανεις αναζητηση συσκευης.μετα το αφηνεις στο αυτοματο και καθε κληση που θα δεχεσαι θα μιλας και θα ακουγεσαι απο τα ηχεια.

εννοεις αναζητηση απο το κινητο γιατι τετοια επιλογη δεν εχω δει στο dynavin. σωστα?

dimtz
26-09-10, 00:51
εννοεις αναζητηση απο το κινητο γιατι τετοια επιλογη δεν εχω δει στο dynavin. σωστα?

αναζητηση απο το κινητο και να συνδεθει με το dynavin, το προηγουμενο κινητο που ειχα μου το ειχαν ρυθμισει στην Θεσ/νικη και δουλευε μια χαρα, θα δοκιμασω αυριο αυτο που λεει και ο bmwologos και βλεπουμε :thanks:

mitsos_chania
26-09-10, 09:17
H τιμη συνεχιζει να βρισκεται στον ουρανο για την οθονη?

gyiama
26-09-10, 22:20
εχει ανεβει ακομα πιο πανω !!!!!!!!

BILL007
26-09-10, 23:12
εχει ανεβει ακομα πιο πανω !!!!!!!!

Έχει τρελή ζήτηση!Και έμαθα ότι ετοιμάζουν και μηχάνημα τώρα με ενσωματομένο mpeg4!:shok:

Moufas E46
18-10-10, 17:36
οταν σβηνω το αυτοκινητο χωρις να κλεισω το dynavin απο το διακοπτη του και μετα το ξαναναβω η οθονη δειχνει μαυρο και πρεπει να πατησω παλι τα κουμπια του για να δειξει. πολλες φορες παιζει τηλεοραση μονο με ηχο ενω η οθονη ειναι μαυρη καθως κανω αλλαγη απο navi σε tv κτλ. αυτο ειναι φυσιολογικο η εχει προβλημα το μηχανημα?

apovas
18-10-10, 18:04
Και εμενα τα ιδια κανει το ρημαδι.Υπομονη και αδιαφορια αλλιως δεν τη παλευεις με αυτο το μηχανημα.Το gps παντως καλο!

gant
03-12-10, 20:13
Προς Θεού, δεν θέλω να φανεί σαν διαφήμηση και αν είναι έτσι να σβηστεί απ τους moderators.
Ψάχνοντας διάφορα φόρουμ μήπως βρώ κάτι για την ασυμβατότητα του xperia 10 mini στην ανοιχτή ακρόαση τηλεφώνου μέσω του bluetooth στο dynavin, βρήκα εδώ, https://www.car.gr/parts/view/1072954/
ότι έχει βγεί καινούρια πλατφόρμα λογισμικού, και νέο προιόν με ψιλοδιαφορές στα δύο περιστρεφόμενα κουμπιά της πρόσοψης για τα Ε46 και Ε39.
Το σπουδαιότερο για όποιoν ενδιαφέρεται, είναι το νέο μηχάνημα για τις σειρές 90,92,93 αρκεί να μη έχει το αμάξι εγκατεστημένο το i-drive.
Ο εισαγωγέας δεν έχει ανανεώσει ακόμη την ιστοσελίδα του και εκεί αναφέρει ακόμη μόνο τα Ε46 και Ε39.
Πάντως αν και δεν τον πολυπιστεύω, μου είπε πως στα δικά μας δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση, αλλά σε ξένα support - φόρουμ, από μια πρόχειρη ματιά που έριξα μάλλον είναι εφικτό.

Moufas E46
03-12-10, 20:27
καλα ε δεν παιζονται οι τυποι. και ελεγα πως για 90 αρι δεν θα παιξει τετοια λυση. βεβαια καμια σχεση με το 46 αρι γιατι εδω αλλαζει αρκετα η διαμορφωση του ταμπλο σε σχεση με την εργοστασιακη εικονα. παντως αν ειχα 90 αρι θα το σκεφτομουνα αρκετα πριν το βαλω.

apovas
03-12-10, 22:43
Εδω το σκεφτομαστε εμεις που το εχουμε βαλει στα 46αρια...

johnnye46
04-12-10, 00:01
τελικα ρε παιδια αξιζει η οχι η αγορα του εν λογω μηχανηματος γιατι το σκεφτομαι αλλα δεν τα εχω για πεταμα κ φοβαμαι απο αυτα που λετε ...

gant
04-12-10, 10:09
τελικα ρε παιδια αξιζει η οχι η αγορα του εν λογω μηχανηματος γιατι το σκεφτομαι αλλα δεν τα εχω για πεταμα κ φοβαμαι απο αυτα που λετε ...

Τεκμηριωμένη 100% απάντηση είναι κάπως δύσκολο να πάρεις, γιατί υπεισέρχονται και οι προσωπικές απαιτήσεις του καθενός μας.
Γι αυτά που το πήρα εγώ και για τα χρήματα του, είμαι ευχαριστημένος.
Δηλαδή δεν με ενδιαφέρει ο δυνατός ήχος, ενισχυτές, πολυκάναλα κλπ.
Απ το Ipod, το bluetooth για ανοιχτή ακρόαση και επιλογές απ την οθόνη αφής για χρήση κινητού, τα προγράμματα navy και το ραδιόφωνο είμαι ευχαριστημένος.
Δεν έχω παίξει καθόλου dvd και δεν έχω χρησιμοποιήσει την θύρα usb, όπως προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει το θέμα της αναλογικής η ψηφιακής τηλεόρασης.

tsagio
04-12-10, 10:34
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο μου τον Gant και θα προσθέσω ότι εγώ δουλεύω εκτός των παραπάνω και τις 2 θύρες (στο ένα φλασάκι έχω video και και στο αλλο μουσικκή) + το καλώδιο για το iphone 3gs + camera οπισθοπορείας και αναλογική τηλεόραση που αυτή την στιγμή τουλάχιστον για μέσα στη Θεσσαλονίκη με εξυπηρετει. Γενικά με τις δυνατότητες του συγκεκριμένου εργαλείου και πάνω από όλα σε σχέση με αυτά που πλήρωσα εγώ είμαι ικανοποιημένος.

johnnye46
04-12-10, 12:16
δηλαδη ο ηχος του πως ειναι ρε παιδια ?? με εχετε βαλει σε σκεψεις με το θεμα του ηχου . εγω τςρα εχω μια pioneer οθονη κ γουφερ με ενισχυτη πανω , αν βαλω αυτην δλδ δεν θα με καλυψει σε θεμα ηχου???

tsagio
04-12-10, 19:11
δηλαδη ο ηχος του πως ειναι ρε παιδια ?? με εχετε βαλει σε σκεψεις με το θεμα του ηχου . εγω τςρα εχω μια pioneer οθονη κ γουφερ με ενισχυτη πανω , αν βαλω αυτην δλδ δεν θα με καλυψει σε θεμα ηχου???

Φίλε μου το καλύτερο είναι να βρεις κάποιων που το έχει το εν λόγο μηχάνημα και να το ακούσεις επί τόπου. Αν είσαι Θεσσαλονίκη στείλε μου ένα πμ να ακούσεις το δικό μου.

ART1
04-12-10, 19:23

εγω το εχω φιλε μου 7 μηνες τωρα και εντυπωσεις μονο θετικες.για μενα προσωπικα δεν μετανοιωσα ουτε μια φορα για τα ευρω που εδωσα.

ART1
04-12-10, 19:29

ο ηχος του ειναι μια χαρα.μην περιμενουμε πολλα πραγματα απο τα εργοστασιακα ηχεια και χωρις καν να υπαρχει ενισχυτης.αλλωστε το εργοστασιακο ειχε καλυτερο ηχο????ανοιξτε το εκουαλαιζερ βαλτε στο on το loudness και θα δειτε ηδη μια διαφορα.

dimtz
04-12-10, 23:21

Μια χαρα ειναι το μηχανημα για τα λεφτα του,πολυ καλο, να μην λεμε τα ιδια συμφωνω απολυτα με τους προλαλησαντες (gant-tsagio-bmwologos)

stef_E46m3cabrio
06-12-10, 15:04

Όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας. Αν πχ θέλεις ένα απλό navi και δε σε πειράζει να έχεις μια κουμούτσα πάνω στο ταμπλό, μπορείς να καθαρίσεις με καμιά κατοστή ευρώ και είσαι μια χαρά. Αν θέλεις να βάλεις το εργοστασιακό της bmw και να έχεις και tv κτλ μπορείς να δώσεις 3χιλιάρικα να αισθάνεσαι μέγας :) Εμείς κάναμε κάτι ενδιάμεσο, εμένα συνολικά μαζί με ψηφιακό αποκωδικοποιητή tv και εγκατάσταση μου κόστισε 900ευρώ, συμπεριλαμβανομένων 2 φίλτρων που έπρεπε να βάλω γιατί είχα πολύ ενοχλητικό θόρυβο όταν ήταν η ένταση χαμηλά (ένα διαρκές ζζζζζζζζ).

Με αυτά τα λεφτά έχω dvd, USB, i-phone, bluetooth, mp3 player, 3 προγράμματα navi που μπορώ να αλλάζω χάρτες με σχετική ευκολία, ψηφιακή τηλεόραση, και ικανοποιητικό ήχο.

Αν όμως έχεις θέμα με τον ήχο να το ψάξεις καλά, έχει θεματάκια. Με το harman kardon δε συνεργάζεται καλά, αλλά έχει εξόδους για ενισχυτές κτλ οπότε μπορεί να υπάρχουν λύσεις με εξωτερικό ενισχυτή.

Επίσης μου την έσπασε λίγο που αχρηστεύθηκε η σιντιέρα στο πορτμπαγκάζ αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσχρηστη έτσι κι αλλιώς, ούτε να τη σπρώξω δεν έχω ασχοληθεί.

Dathanaso
06-12-10, 17:28
Παιδια κανα update στο software εχει βγει για τα μηχανακια?
Εγω ειμαι ψιλοευχαριστημένος, αντιμετωπιζω καποια θεματα με το software θελω να πιστευω, οπως π.χ ενω γυρναω το κλειδι και αναβει το μηχανημα βαζω μπροστα το αυτοκινητο και σβηνει η οθονη. Μετα πρεπει να πατησω το on/off για να ανοιξει,επισης ενεργοποιει το beep των πληκτρων μερικες φορες ενω το εχω απενεργοποιησει, και μου εχουν κανει παραπονα οτι με το bluetooth με ακουνε βαθια ή με θορυβο.αυτα....

Moufas E46
06-12-10, 17:53
Εγω ειμαι ψιλοευχαριστημένος, αντιμετωπιζω καποια θεματα με το software θελω να πιστευω, οπως π.χ ενω γυρναω το κλειδι και αναβει το μηχανημα βαζω μπροστα το αυτοκινητο και σβηνει η οθονη. Μετα πρεπει να πατησω το on/off για να ανοιξει,επισης ενεργοποιει το beep των πληκτρων μερικες φορες ενω το εχω απενεργοποιησει, και μου εχουν κανει παραπονα οτι με το bluetooth με ακουνε βαθια ή με θορυβο.αυτα....

αυτο με το κλειδι το κανει και μενα και ειναι πολυ σπαστικο. αφου αναγκαζομαι να το κλεινω καθε φορα πριν σβηνω τον κινητηρα και να το ξανανοιγω μολις ξαναβαλω μπροστα το αμαξι. αλλιως πεφτει μαυρο και σου σπαει τα νευρα

ghost-rider
06-12-10, 18:21

Για τα αλλα δεν εχω αποψη μιας και δεν μου εχουν τυχει.
Για το bold προβλημα ομως, βεβαιωσου οτι εχεις σε καλη θεση το μικροφωνο και οτι το εχεις βάλει στο σωστο βύσμα απο πισω.
Μην ξεγελιεσαι. Και σε ασχετη θέση να το βάλεις θα σε ακουν. Η οθόνη εχει ενσωματομένο μικρόφωνο επανω(διπλα απο τον αριστερο περιστροφικο διακόπτη).
Μονο που αυτο ειναι μικρο και παρατηρούνται τα κρουσματα που περιγράφεις...
ΠΑΘΩΝ!!!

sierra
06-12-10, 18:26
αυτο με το κλειδι το κανει και μενα και ειναι πολυ σπαστικο. αφου αναγκαζομαι να το κλεινω καθε φορα πριν σβηνω τον κινητηρα και να το ξανανοιγω μολις ξαναβαλω μπροστα το αμαξι. αλλιως πεφτει μαυρο και σου σπαει τα νευρα

Γιάννη αυτό το κάνει απ΄ότι έμαθα για ασφάλεια του μηχανήματος λόγω οθόνης γιατί όταν το ξεκινάς το αμάξι παίρνει κάτι volt παραπάνω για να μην καεί. Το κανονικό είναι πριν σβήσουμε τον κινητήρα πρέπει να κλίνουμε το οποιοδήποτε μηχάνημα και να το ανοίγουμε αφού βάλουμε μπροστά τον κινητήρα. Αυτό είναι το κανονικό αλλά εμείς ποτέ δεν το κάνουμε, για ευκολία μας. Τώρα θα το συνηθείσουμαι.

dimtz
06-12-10, 18:34
Μπααα εμενα λεβεντες δεν κανει τιποτα δουλευει οπως δουλευε απο την πρωτη μερα δεν εχω καποιο θεμα προς το παρων thumb

Dathanaso
06-12-10, 18:38
Για τα αλλα δεν εχω αποψη μιας και δεν μου εχουν τυχει.
Για το bold προβλημα ομως, βεβαιωσου οτι εχεις σε καλη θεση το μικροφωνο και οτι το εχεις βάλει στο σωστο βύσμα απο πισω.
Μην ξεγελιεσαι. Και σε ασχετη θέση να το βάλεις θα σε ακουν. Η οθόνη εχει ενσωματομένο μικρόφωνο επανω(διπλα απο τον αριστερο περιστροφικο διακόπτη).
Μονο που αυτο ειναι μικρο και παρατηρούνται τα κρουσματα που περιγράφεις...
ΠΑΘΩΝ!!!

Στο πισω μερος ειναι αδυνατον να το βαλεις σε λαθος εισοδο εχει μονο μια για καρφι