PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6

gyiama
19-05-10, 20:45
εγω εχω παει απο κει και δεν εχει 10 μηχανακια ειχε 6 για την ακριβια και τωρα μαλλον δεν εχει κανενα!!αν διαβασετε την προσφορα λεει οτι θα εχει παραδση 7 μερες μετα την παραγγελια!!!! δεν γνωριζω να απαντησω για το αν παιζει χωρις το media player(λογικα θα παιζει) και αν θυμαμαι καλα η παραγγελια γινεται με το που θα πληρωσει και τελευταιος αλλα γι αυτο δεν παιρνω ορκο!!το αλλο ειναι οτι με το που θα κλεισει η συμφωνια θα τα παραγγειλει και μολις ερθουν και πληρωσουν ολοι θα αρχισει να τα στελνει!!!

Stamatis
19-05-10, 20:49
Λογικο να θελει χρηματα για να ειναι και εξασφαλισμενος.
Οποτε υπολογοστε να τελειωνετε γρηγορα γιατι το δολαριο ειναι σε τροχια απογειωσης.

mitsos_chania
19-05-10, 20:51
Λογικο να θελει χρηματα για να ειναι και εξασφαλισμενος.
Οποτε υπολογοστε να τελειωνετε γρηγορα γιατι το δολαριο ειναι σε τροχια απογειωσης.

χεχε μολις σημερα ισχυροποιηθηκε το ευρω εναντι του δολλαριου

gyiama
19-05-10, 20:57
απ οτι βλεπω παλι σημερα το δολαριο εκλεισε 1.23 οποτε μαλλον δεν μας εκανε και τοσο μεγαλη χαρη αν και απ οτι εβλεπα το πρωι ηταν πραγματι 1.19

BILL007
19-05-10, 21:03
Κλείστε το στο 1.20 μέση τιμή...
Γιατί προβλέπεται το ευρώ να πέσει στο 0.80 με το δολάριο...:thumbsdown:

dimtz
19-05-10, 21:21
ακομα δεν τελειωσαμε???????? λογικο ειναι να εχουμε πολλες μα πολλες αποριες, Παναγιωτη εμεις που μπορουμε να τα περασουμε σε αυτον τι θα κανουμε? προφανως δε θα πληρωσουμε περαστικα σωστα? για να τα παραγγειλει τι ποσο ζητα για καταθεση?

Υ.Γ αντε να τα παραγγειλουμε γιατι αν βγουμε απο την Ευροζωνη δε θα τα δουμε ποτε................:whistle::th_Laie_67-1::hystericalbs1:

m-power_01
19-05-10, 21:24
Συγγνωμη αλλα ζητα ολοκληρο το ποσο της αγορας?
Δεκτο να ζητα μια προκαταβολη, αλλα ολοκληρο μηπως ειναι πολυ?

Συγγνωμη αλλα δεν εχω πηρα σε τραπεζικες συναλλαγες!
Μου φαινεται ομως καλυτερο να του βαλουμε απο 100ευρω και τα υπολοιπα με αντικαταβολη!

dimtz
19-05-10, 21:27
Συγγνωμη αλλα ζητα ολοκληρο το ποσο της αγορας?
Δεκτο να ζητα μια προκαταβολη, αλλα ολοκληρο μηπως ειναι πολυ?

Συγγνωμη αλλα δεν εχω πηρα σε τραπεζικες συναλλαγες!
Μου φαινεται ομως καλυτερο να του βαλουμε απο 100ευρω και τα υπολοιπα με αντικαταβολη!

εννωειτε πως καπως ετσι πρεπει να γινει φιλε, δεν ειμαστε για πειραματα :original:

sierra
19-05-10, 22:09
Φυσικά και εννοείτε ότι δεν γίνετε να του δώσουμε 650 euro και μετά να περιμένουμε να το πάρουμε. Μια προκαταβολή ναι, όχι όλο... thumb thumb thumb

dimtz
19-05-10, 22:20
φιλε sierra και οι υπολοιποι που ειστε 100% σιγουροι για την αγορα δηλωστε στο αλλο ποστ (ομαδικη αγορα)

sierra
19-05-10, 23:17
φιλε sierra και οι υπολοιποι που ειστε 100% σιγουροι για την αγορα δηλωστε στο αλλο ποστ (ομαδικη αγορα)

Στην ψηφοφορία φαίνεται ότι είμαι μέσα. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να το γράψω κιόλας, γιατί έλειπα κάποιες μέρες. Επίσης να σας πώ ότι μου έχουν πεί άλλοι τρείς ότι θέλουν από άλλο φόρουμ. Αύριο πιστεύω να μάθω σίγουρα. Να κάνω και μια πρόταση. Επειδή εγώ δεν έχω αυτοκίνητο μπορεί κανένας και αν θέλει να πάμε με το δικό του μόνοι μας να τα φορτώσουμε όλα και να τα φέρουμε; thumb thumb thumb

m-power_01
19-05-10, 23:21
Στην ψηφοφορία φαίνεται ότι είμαι μέσα. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να το γράψω κιόλας, γιατί έλειπα κάποιες μέρες. Επίσης να σας πώ ότι μου έχουν πεί άλλοι τρείς ότι θέλουν από άλλο φόρουμ. Αύριο πιστεύω να μάθω σίγουρα. Να κάνω και μια πρόταση. Επειδή εγώ δεν έχω αυτοκίνητο μπορεί κανένας και αν θέλει να πάμε με το δικό του μόνοι μας να τα φορτώσουμε όλα και να τα φέρουμε; thumb thumb thumb

Παναγιωτη σε εβαλα εγω, μην αγχωνεσαι! Σου ειπα και στο μυνημα οτι σε ευχαριστω για την υπευθυνοτητα σου!

Οσο για το να πας πανω , αν τα καταφερεις και πας μπορουμε ολοι να μοιραστουμε τα εξοδα σου!

dimtz
19-05-10, 23:28
αντε ελατε θα βρεθουμε και για καμια κρυα :cheers: η για κανα τσιπουρακι με :bbq:

gyiama
20-05-10, 09:50
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΕΜ https://www.car-vision.co.uk/popup_image.php?pID=98542&image=0

τωρα το εψαξα και μολις το βρηκα δεν το ηξερα οτι εχει βγαλει και αυτη η εταιρεια και ο sierra ειπε οτι το ειδε απο κοντα

m-power_01
20-05-10, 09:52
αυτο ειναι το vision που λεει ο φιλος sierra

gyiama
20-05-10, 10:03
ναι αυτο ειναι και απο προσωπικη μου εμπειρια σε Μοντεο φιλου ειναι πολυ καλα μηχανακια δεν ξερω αν ειναι καλυτερα απο τα dynavin απλα λεω!!σαν εμφανιση αν ειναι οπως ακριβως στην φωτογραφια ειναι παντος πιο κοντα στο μαμα απ το dynavin

gyiama
20-05-10, 10:08
δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου παιδια απλα ενημερωση κανω και ειδικα μιας και οι πιιο πολοι ειστε απο αθηνα θα μπορουσατε να δειτε αυτο το visιon εκει απο κοντα!!!!

gyiama
20-05-10, 10:15
https://www.car-vision.co.uk/product_info.php?cPath=257_515&products_id=98542 500ε+ μεταφορικα

dimtz
20-05-10, 13:31
αν δεν κανω λαθος φιλε Παναγιωτη πρεπει να ειναι 2 din και οχι 1

Dathanaso
20-05-10, 13:58
Aυτο ειναι παιδες το μηχανημα που πουλαει ο Αποστόλης ψαξτε σε ποιο παλιες σελίδες θα το δειτε.Επειδη το εψαξα το ιδιο βγαζει και η hualingan, η οποια παραγωγη θα ειχε απο 15 Μαιου κ μετα, ακομη ειναι στο 1ο PART χωρις να εχει δοκιμαστει.Οπου και να ρωτησα ebay, gpsoffer, κτλ μου ζητουσαν να το παραγγειλω με σειρα προταιρεότητος οτι ακριβως κανει και ο Αποστολης...
Τυχαιο? Δεν νομιζω

tsagio
20-05-10, 14:22
παιδια ολα αυτα καλα αλλα τελικά τι θα κανουμε θα το ξαναψαξουμε απο την αρχη ή θα προχωρήσουμε στην αγορά που είχαμε αποφασίσει γιατι η μερες περνάνε έρχεται και 3ημερο....:think:

sierra
20-05-10, 14:45
https://www.car-vision.co.uk/product_info.php?cPath=257_515&products_id=98542 500ε+ μεταφορικα

:shok: Παιδιά, αυτό είναι που δίνει ο Αποστόλης στη Νίκαια. Εαν θυμάσται τότε που το είδα είπα οτι μου αρέσει πιο πολύ από τα άλλα. Προσέξτε όμως στην πρώσοψη δεν έχει την είσοδο USB και κάρτας όπως το DYNAVIN το καινούργιο...
To VISION που είδα στο μαγαζί στον Αγιο Δημήτριο ήταν ολόιδιο το DYNAVIN. Η VISION είναι γνωστή από παλιά, θυμάμαι (όταν ήμουν νέος) ότι η FORD τα έβαζε σε πολλά μοντέλα της και ήταν αξιόπιστα. Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν πολύ τα VISION... thumb thumb thumb

Moufas E46
20-05-10, 14:56
:shok: Παιδιά, αυτό είναι που δίνει ο Αποστόλης στη Νίκαια. Εαν θυμάσται τότε που το είδα είπα οτι μου αρέσει πιο πολύ από τα άλλα. Προσέξτε όμως στην πρώσοψη δεν έχει την είσοδο USB και κάρτας όπως το DYNAVIN το καινούργιο...
To VISION που είδα στο μαγαζί στον Αγιο Δημήτριο ήταν ολόιδιο το DYNAVIN. Η VISION είναι γνωστή από παλιά, θυμάμαι (όταν ήμουν νέος) ότι η FORD τα έβαζε σε πολλά μοντέλα της και ήταν αξιόπιστα. Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν πολύ τα VISION... thumb thumb thumb

εμεις τωρα τι κανουμε? το παιρνουμε απο κει που το βρηκαμε η το ξαναψαχνουμε?

pmark
20-05-10, 15:01
Εγώ πάντως θα περιμένω λιγάκι (Σεπτέμβρης) γιατί πιστεύω πως η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη ακόμα.
Θεωρώ πως τα λεφτά που ζητάνε είναι πολλά χωρίς να σημαίνει πως είναι κλέφτες.
Απλά δεν έχει πέσει ακόμα η τιμή λόγω μειωμένου ανταγωνισμού (υπάρχει μόνο το Dynavin).
Θα περιμένω να βγουν και άλλα μηχανήματα πρώτα και μετά θα προχωρήσω σε αγορά.

Moufas E46
20-05-10, 17:02
παντως δεν βλεπω να το παιρνουμε. αν αρχισει ο καθενας μας να παρουσιαζει προσφορες ενω εχει κανονιστει group buy λογικο ειναι να την κανει ο καθενας σιγα σιγα. εδω εχω αρχισει και το σκεφτομαι και γω

tsagio
20-05-10, 17:23
παντως δεν βλεπω να το παιρνουμε. αν αρχισει ο καθενας μας να παρουσιαζει προσφορες ενω εχει κανονιστει group buy λογικο ειναι να την κανει ο καθενας σιγα σιγα. εδω εχω αρχισει και το σκεφτομαι και γω

Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου εγω πάντως θα παω αυριο απο εκει αν θέλετε ακόμα να το παρουμε οκ.... θα ρωτήσω πόσο θα το αφήσει για μεμονωμένη αγορά....

m-power_01
20-05-10, 17:30
Δεν ειχαμε κανενα νεοτερο και οσο περναει ο καιρος μπαινουν ολο και περισσοτερες ιδεες!
Λοιπον τελος... Το group buy κλεινει εδω! Αυριο θα συννενοηθω με τον εμπορο για προκαταβολες ,και τα σχετικα!

tsagio
20-05-10, 17:37
Δεν ειχαμε κανενα νεοτερο και οσο περναει ο καιρος μπαινουν ολο και περισσοτερες ιδεες!
Λοιπον τελος... Το group buy κλεινει εδω! Αυριο θα συννενοηθω με τον εμπορο για προκαταβολες ,και τα σχετικα!

εντάξει... απο μέρους μου συμφωνώ απόλυτα εγώ σκεπτόμουν να περάσω απο εκει αυριο σου εστειλα το πρωι με πμ το τηλ μου οτι χρειαστείς παρε με τηλ .

m-power_01
20-05-10, 17:40
εντάξει... απο μέρους μου συμφωνώ απόλυτα εγώ σκεπτόμουν να περάσω απο εκει αυριο σου εστειλα το πρωι με πμ το τηλ μου οτι χρειαστείς παρε με τηλ .

Οκ ,να πας να το δεις απο κοντα κιολας! Θα σε παρω αν μπορεις το βραδακι!
ΟΠως θα μιλησω και με ολους για την επιβεβαιωση!

dimtz
20-05-10, 17:45

εγω παιδια πριν πω ναι και δοσω το λογο μου εχω σκεφτει τα παντα, ξερω οτι ειναι αυτο το μηχανιμα κανει τοσο κλπ κλπ, παντα θα βγαινουν καλυτερα μηχανηματα και διαφορες προσφορες, στην προκειμενη περιπτωση ηταν αυτην η προσφορα ειτε μας αρεσε ειτε οχι,αυτους που αρεσε μπορουν να προχωρησουν, αν περιμενουμε και περιμενουμε και περιμενουμε ποτε και αμα, μπορει να φτασει ο καιρος να δωσουμε τα 46αρια και να παρουμε αλλα, λοιπον οτι και να αποφασησετε και εγω μαζι σας, αυτα απο μενα........:whistle:

tsagio
20-05-10, 17:49
Οκ ,να πας να το δεις απο κοντα κιολας! Θα σε παρω αν μπορεις το βραδακι!
ΟΠως θα μιλησω και με ολους για την επιβεβαιωση!

ναι παρε με οτι ωρα θέλεις thumb

m-power_01
20-05-10, 17:49
εγω παιδια πριν πω ναι και δοσω το λογο μου εχω σκεφτει τα παντα, ξερω οτι ειναι αυτο το μηχανιμα κανει τοσο κλπ κλπ, παντα θα βγαινουν καλυτερα μηχανηματα και διαφορες προσφορες, στην προκειμενη περιπτωση ηταν αυτην η προσφορα ειτε μας αρεσε ειτε οχι,αυτους που αρεσε μπορουν να προχωρησουν, αν περιμενουμε και περιμενουμε και περιμενουμε ποτε και αμα, μπορει να φτασει ο καιρος να δωσουμε τα 46αρια και να παρουμε αλλα, λοιπον οτι και να αποφασησετε και εγω μαζι σας, αυτα απο μενα........:whistle:

απολυτα σωστος θα μιλησουμε τηλεφωνικα και το βραδακι

Dathanaso
20-05-10, 18:20
Αντε γερα..:dance1:

bill_m3
20-05-10, 18:26
Εγώ οριστικά εκτός!!

Αρνητική και σήμερα η απάντηση :ranting2: :ranting2: :ranting2:

gyiama
20-05-10, 19:30
Εγώ οριστικά εκτός!!

Αρνητική και σήμερα η απάντηση :ranting2: :ranting2: :ranting2:

εμεις θα κανουμε οι 2 μας group buy βασιλη :hystericalbs1::hystericalbs1:

sierra
20-05-10, 21:36
Εγώ πάντως θα περιμένω λιγάκι (Σεπτέμβρης) γιατί πιστεύω πως η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη ακόμα.
Θεωρώ πως τα λεφτά που ζητάνε είναι πολλά χωρίς να σημαίνει πως είναι κλέφτες.
Απλά δεν έχει πέσει ακόμα η τιμή λόγω μειωμένου ανταγωνισμού (υπάρχει μόνο το Dynavin).
Θα περιμένω να βγουν και άλλα μηχανήματα πρώτα και μετά θα προχωρήσω σε αγορά.

Να σε ενημερώσω, επειδή το θέμα το παρακολουθώ από την αρχή και το ψάχνω για μηχάνημα από τον Φλεβάρη του 2009, υπάρχουν όχι μία αλλά τέσσερεις εταιρείες που το πουλάνε. Πρώτη το εμφάνησε η DYNAVIN απ΄όπου το είδαμε, δεύτερη ήταν η HUALINGAN και τρίτη η VISION και τέταρτη μία άλλη που την πουλάει ο Αποστόλης πουλέμε στη Νίκαια, αλλά δεν ξέρουμε πως παίζει γιατί δεν την έχουμε δεί. Οι τιμές ξεκίνησαν από 1200 euro και τώρα βρίσκονται εδώ που λέμε τώρα.Και τώρα οι τιμές είναι από 750 euro έως 950 euro. Στα 650 euro φτάσαμε λόγω του group και του ότι ο καταστηματάρχης είναι και αυτός μέλος του άλλου φόρουμ. Επίσης λόγο της κρίσης το euro πέφτει. Δηλαδη μην νομίζης ότι θα πέσει η τιμή με αυτές τις καταστάσεις και άλλο. Οπότε εμείς θα το πάρουμε τώρα και αν θές έρχεσαι και εσύ. Εχω ρίξει πολλά χιλιόμετρα για αυτό το θέμα. Πιστεύω να σε ενημέρωσα ώστε να πάρεις τη σωστή απόφαση... thumb thumb thumb

sierra
20-05-10, 21:47
Παιδιά όταν το πάρουμε σας ενημερώνω ότι έχω φίλο ηλεκτρολόγο που θα το βάλω γιατί είναι λίγο ψείρας και θέλω να το προσέξει και όποιος θέλει ακολουθεί (θα είμαι σε όλους παρών) χωρίς παρεξήγηση... thumb thumb thumb

sierra
20-05-10, 21:52
Βασίλη και gyiama μην χάσετε την ευκαιρία, αμα σφιχτήτε λίγο θα τα καταφέρετε, και τα δικά σας θα τα δώσετε μετά... thumb thumb thumb

bill_m3
20-05-10, 21:55
Βασίλη και gyiama μην χάσετε την ευκαιρία, αμα σφιχτήτε λίγο θα τα καταφέρετε, και τα δικά σας θα τα δώσετε μετά... thumb thumb thumb

Παναγιώτη, όσο και να σφιχτώ αν δεν πουλήσω τα δικά μου δεν γίνεται τίποτα!!

sierra
20-05-10, 22:07
Παναγιώτη, όσο και να σφιχτώ αν δεν πουλήσω τα δικά μου δεν γίνεται τίποτα!!

Θα ήθελα να βοηθήσω αλλά δεν μπορώ τώρα Βασίλη γιατί είμαι σφιγμένος οικονομικά... thumb

pmark
21-05-10, 14:39
Καταρχήν Ευχαριστώ:thanks: όλους όσους τρέχουν και ξοδεύουν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους για τους υπόλοιπους.
Απλά πιστεύω πως πρέπει να περιμένω λίγο...
Εξάλλου δεν αποκλείεται να ξανακάνουμε group buy και από Σεπτέμβρη.
Η περίοδος είναι λίγο περίεργη για πολλούς από εμάς όσον αφορά τα οικονομικά.

Να σε ενημερώσω, επειδή το θέμα το παρακολουθώ από την αρχή και το ψάχνω για μηχάνημα από τον Φλεβάρη του 2009, υπάρχουν όχι μία αλλά τέσσερεις εταιρείες που το πουλάνε. Πρώτη το εμφάνησε η DYNAVIN απ΄όπου το είδαμε, δεύτερη ήταν η HUALINGAN και τρίτη η VISION και τέταρτη μία άλλη που την πουλάει ο Αποστόλης πουλέμε στη Νίκαια, αλλά δεν ξέρουμε πως παίζει γιατί δεν την έχουμε δεί. Οι τιμές ξεκίνησαν από 1200 euro και τώρα βρίσκονται εδώ που λέμε τώρα.Και τώρα οι τιμές είναι από 750 euro έως 950 euro. Στα 650 euro φτάσαμε λόγω του group και του ότι ο καταστηματάρχης είναι και αυτός μέλος του άλλου φόρουμ. Επίσης λόγο της κρίσης το euro πέφτει. Δηλαδη μην νομίζης ότι θα πέσει η τιμή με αυτές τις καταστάσεις και άλλο. Οπότε εμείς θα το πάρουμε τώρα και αν θές έρχεσαι και εσύ. Εχω ρίξει πολλά χιλιόμετρα για αυτό το θέμα. Πιστεύω να σε ενημέρωσα ώστε να πάρεις τη σωστή απόφαση... thumb thumb thumb

m-power_01
21-05-10, 14:46
Καταρχήν Ευχαριστώ:thanks: όλους όσους τρέχουν και ξοδεύουν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους για τους υπόλοιπους.
Απλά πιστεύω πως πρέπει να περιμένω λίγο...
Εξάλλου δεν αποκλείεται να ξανακάνουμε group buy και από Σεπτέμβρη.
Η περίοδος είναι λίγο περίεργη για πολλούς από εμάς όσον αφορά τα οικονομικά.

Δεν τρεχει τιποτα φιλε μου! Η προσφορα παρεμεινε η ιδια και για 9 ατομα!
Εκλεισε η συμφωνια, και το μονο που μενει ειναι η προκαταβολες!
Ο καθενας κανει κουμαντο στο πορτοφολι του και αποφασιζει!
Ενημερωσες νωρις και ολα ενταξει! Μακαρι να πετυχει το group buy και αν υπαρχει ζητηση ,διοργανωνουμε και αλλο απο σεπτεμβρη!
Και αν ολα παν καλα τωρα δεσμευομαι να το αναλαβω και παλι εγω!

Dathanaso
21-05-10, 18:32
Ευχαριστω πολυ m-power_01, gyama για το χρόνο και το κόστος που διαθέσατε ειδικα ο m-power που δυο μερες ηταν με ενα κινητο στο χερι να συντονίσει 9 ατομα.χωρις εσας τους δυο group buy δεν θα γινοταν:thumbsup:

Stamatis
21-05-10, 18:47
Αντε παιδια, καλοριζικα.
Πραγματικα χαιρομαι που κατεληξε καπου ολο αυτο.

Περιμενουμε εντυπωσεις.

Και παλι καλοριζικα.

sierra
21-05-10, 19:08
Αντε παιδια, καλοριζικα.
Πραγματικα χαιρομαι που κατεληξε καπου ολο αυτο.

Περιμενουμε εντυπωσεις.

Και παλι καλοριζικα.

Ευχαριστούμε πολύ. Σίγουρα θα γράψουμε εντυπώσεις τουλάχιστον εγω θα γράψω. Ν΄είσαι καλά... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

sierra
21-05-10, 19:12
thumb Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον m-power_01 και τον συνονόματο gyiama για τον χρόνο τους... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Christos 330
21-05-10, 19:13
Εντωμεταξυ σημερα πηγα να δω τις οθονες στα Γιαννιτσα Σπυρο . . .

Με το καλο παιδες καλοριζικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

G_kaliteros
21-05-10, 19:35
Ευχαριστούμε πολύ. Σίγουρα θα γράψουμε εντυπώσεις τουλάχιστον εγω θα γράψω. Ν΄είσαι καλά... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

τελικα ποια πηρατε? απο e bay?

dimtz
21-05-10, 21:05
Με την σειρα μου και εγω να πω ενα ευχαριστω ολους που βοηθησαν να γινει μια τετοια αγορα,και σε αυτους που τελικα θα παρουν το προιον αλλα και στα παιδια που δυστυχως για τον α-β λογο τελικα δεν τα καταφεραν, ενα μεγαλο μπραβο στον Σπυρο και στον Παναγιωτη που πηραν την πρωτοβουλια και αφιερωσαν αρκετο απο τον χρονο τους, και παλι :thanks:

bill_m3
21-05-10, 21:45
τελικα ποια πηρατε? απο e bay?

Όχι Γιώργο, από αυτόν στην Θεσ/κη, αντιπρόσωπος της dynavin!!!

m-power_01
21-05-10, 21:48
Εντωμεταξυ σημερα πηγα να δω τις οθονες στα Γιαννιτσα Σπυρο . . .

Με το καλο παιδες καλοριζικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρηστο σ'ευχαριστω πολυ, αλλα τελικα τα βρηκαμε με τον Ζερβουδακη!
Επισης ο Σακης δεν μου ετσειλε μαιλ να μου απαντησει!
Σορρυ παντως,που μεσα στην φουρια μου να ενημερωσω τα παιδια ξεχασα εσενα!

gyiama
21-05-10, 22:57
χαιρομαι παιδια που τελικα ολα πηγαν καλα και κατεληξε καπου ολη αυτη η ιστορια αν και δυστυχως δεν τα καταφερα να συμετεχω και γω!!!ισως καποια στιγμη ναμαζευτουμε μερικα ατομα παλι και να κανουμε 2ο γυρο αγορας!!!!!!

tsagio
21-05-10, 23:25
Σπύρο και Παναγιώτη να σας ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου για τον χρόνο και την υπομονή-επιμονή που δείξατε για να καταφέρουμε τελικά να φτάσουμε στην αγορά.:thumbsup:

sierra
22-05-10, 00:44
Nα σας πώ τώρα και κάτι άσχετο με το θέμα, το έμαθα αργά το βράδυ, ότι εαν κάνεις παραγγελία από e-bay και υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ ισχύει η εγγύηση της εταιρείας μέσω του εκάστοτε αντιπροσώπου. Αυτό για τις επώμενες μελλοντικές αγορές μας... thumb

m-power_01
22-05-10, 02:06
Nα σας πώ τώρα και κάτι άσχετο με το θέμα, το έμαθα αργά το βράδυ, ότι εαν κάνεις παραγγελία από e-bay και υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ ισχύει η εγγύηση της εταιρείας μέσω του εκάστοτε αντιπροσώπου. Αυτό για τις επώμενες μελλοντικές αγορές μας... thumb

Κανονικα ετσι ειναι ναι... Το θεμα ειναι κατα ποσο ο Ελληνας αντιπροσωπος θα ειναι συνεργασιμος να σε καλυψει σε θεμα εγγυησης!
Οταν μιλαμε για μια μεγαλη και γνωστη εταιρια ,ολα καλα ολα ωραια... Βαζει τα δυο ποδια των αντιπροσωπων σε ενα παπουτσι...Αλλα για μια σαφως μικροτερη σαν και αυτη που πηραμε εμεις, μην εισαι τοσο σιγουρος!
Για οποιαδηποτε αλλη σαφεστατα και ισχυει

Christos 330
22-05-10, 10:48
Χρηστο σ'ευχαριστω πολυ, αλλα τελικα τα βρηκαμε με τον Ζερβουδακη!
Επισης ο Σακης δεν μου ετσειλε μαιλ να μου απαντησει!
Σορρυ παντως,που μεσα στην φουρια μου να ενημερωσω τα παιδια ξεχασα εσενα!

Τιποτα Σπυρο δεν κανει τιποτα!!!
Σορυ που δεν πηγα ποιο νωρις,αλλα δεν με βολεψε . . .
Τελικα μου αρεσε που βγαλατε ακρη μπραβο σας . . .

gant
22-05-10, 14:04
Καλοφόρετα παιδιά, και φυσικά φωτογραφίες.

gyiama
22-05-10, 20:59
Κανονικα ετσι ειναι ναι... Το θεμα ειναι κατα ποσο ο Ελληνας αντιπροσωπος θα ειναι συνεργασιμος να σε καλυψει σε θεμα εγγυησης!
Οταν μιλαμε για μια μεγαλη και γνωστη εταιρια ,ολα καλα ολα ωραια... Βαζει τα δυο ποδια των αντιπροσωπων σε ενα παπουτσι...Αλλα για μια σαφως μικροτερη σαν και αυτη που πηραμε εμεις, μην εισαι τοσο σιγουρος!
Για οποιαδηποτε αλλη σαφεστατα και ισχυει

για τον εδω αντιπροσωπο δεν το συζηταμε καν!!εξαλλου μου το ειχε πει απ την αρχη αν το παρετε απ εξω δεν εχει καμια εγγυηση!!!!ενω εμεις δινουμε 1 χρονο!!!!

sierra
23-05-10, 00:48
για τον εδω αντιπροσωπο δεν το συζηταμε καν!!εξαλλου μου το ειχε πει απ την αρχη αν το παρετε απ εξω δεν εχει καμια εγγυηση!!!!ενω εμεις δινουμε 1 χρονο!!!!

Ετσι λένε αυτοί, αλλά άμα στείλεις ένα μύνημα στο εργοστάσιο, πρώτα πρώτα σε καλύπτει και σου λέει και συγγνώμη και μετά τρέχει και δεν φτάνει με το εργοστάσιο. Απλώς εμείς δεν τα ξέρουμε και αυτοί μας κοροϊδεύουν για να πουλάνε... thumb thumb thumb

m-power_01
23-05-10, 04:10
Ετσι λένε αυτοί, αλλά άμα στείλεις ένα μύνημα στο εργοστάσιο, πρώτα πρώτα σε καλύπτει και σου λέει και συγγνώμη και μετά τρέχει και δεν φτάνει με το εργοστάσιο. Απλώς εμείς δεν τα ξέρουμε και αυτοί μας κοροϊδεύουν για να πουλάνε... thumb thumb thumb

Ετσι ακριβως συμβαινει οταν ο πωλητης θελει να λεγεται αντιπροσωπος, ποσο μαλλον αποκλειστικος (ασχετα που δεν υφισταται τετοια πραγμα πλεον).
Αλλιως ας μεινει ενας απλως μεταπωλητης... Το θεμα ειναι να μην μπλεξεις...

m-power_01
24-05-10, 13:55
Μολις εστειλα τη λιστα με τα στοιχεια μας στον εμπορο!
Μην ξεχαστείτε αυριο πρέπει να βαλουμε την προκαταβολη!

sierra
24-05-10, 14:37
Μολις εστειλα τη λιστα με τα στοιχεια μας στον εμπορο!
Μην ξεχαστείτε αυριο πρέπει να βαλουμε την προκαταβολη!

Εντάξει Σπύρο. Αύριο πρωϊ πρωϊ θα ειμαι τράπεζα. Μόλις τελειώσω θα σε πάρω τηλέφωνο...thumb thumb thumb :thanks:

Dathanaso
24-05-10, 14:57
Εντάξει Σπύρο. Αύριο πρωϊ πρωϊ θα ειμαι τράπεζα. Μόλις τελειώσω θα σε πάρω τηλέφωνο...thumb thumb thumb :thanks:

Το ιδιο κ απο μενα:thanks:

tsagio
24-05-10, 15:10
οκ Σπύρο και εγώ αύριο θα πάω από εκεί και μετά θα σε πάρω τηλ..thumb

dimtz
24-05-10, 16:36

Το ιδιο και εγω Σπυρο :thnx:

sierra
24-05-10, 21:31
Σπύρο εαν θέλεις τηλεφωνητή φώναξε... :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

Moufas E46
24-05-10, 22:47

σε ποια τραπεζα και τι ποσο κανονισατε βρε παιδια. εμενα δεν με ενημερωσε κανενας για αυτα παρα μονο πως θα δωσουμε προκαταβολη αυριο. λεπτομερειες δεν ξερω

sierra
24-05-10, 23:03
σε ποια τραπεζα και τι ποσο κανονισατε βρε παιδια. εμενα δεν με ενημερωσε κανενας για αυτα παρα μονο πως θα δωσουμε προκαταβολη αυριο. λεπτομερειες δεν ξερω

Κοίτα τα π.μ.. Σου στέλνω τράπεζα... thumb thumb thumb

m-power_01
25-05-10, 00:45

Βρε Γιαννη αφου ειπαμε οτι εσυ θα πληρωσεις με πιστωτικη! Θα παρεις τηλ. τον Ζερβουδακη να κανονισετε! Τα ξεχασες???

sierra
25-05-10, 13:11
Να σας δείξω και αυτό: https://timeless.en.alibaba.com/product/301567714-200419261/2_Din_Car_DVD_Player_for_E46_with_built_in_GPS_Dua l_Zone_Digital_Panel_RDS_Steering_Wheel_TID_E3_New _.html Πήρανε φόρα και βγάζουνε :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:

m-power_01
25-05-10, 13:31
Λοιπον τα νεοτερα...
Καταθεσαμε ολοι προκαταβολη, πλην του φιλου Ε46-31 ο οποιος σημερα μπηκε στο group buy (αυριο θα κανει την καταθεση του)!

Περιμένω επιβεβαιωση απο την GPScom Technologies Co οτι, όντως βάλαμε ολοι προκαταβολη!

Συμφωνα με το καταστημα την αλλη παρασκευη περιπου θα εχουμε τα μηχανηματα!

Σας ευχαριστώ για την υπευθυνότητα που δείξατε!

υ.γ Αν θελει ο φιλος tsagio ,που πηγε και ειδε το μηχανημα απο κοντα και του εκαναν καποια επιδειξη, ας μας πει τις εντυπώσεις του!

E46-31
25-05-10, 14:46
Αυριο πρωι θα εχω κανει και εγω την καταθεση.ευχαριστω το σπυρο για τις ενεργειες του.

Dathanaso
25-05-10, 15:13
Αντε παμε γερα

Moufas E46
25-05-10, 15:17
βαση για το κλιμα θα παραγγηλετε απο το ζερβουδακη η δεν θα βαλετε καθολου?

dimtz
25-05-10, 15:21

ας μας πουνε οι γνωστες, αν καθετε καλα με την υπαρχουσα εγω δε θα παρω προς το παρωνthumb

Dathanaso
25-05-10, 15:26
Απ'οτι μου ειπαν τα παιδια εδω μεσα η νεα βαση εχει υποδοχες για να κουμπωσει το κλιμα ενω στην παλια που εχουμε πρεπει να μπει ταινια διπλης πισω.Κατα τα αλλα μπαινει χωρις κενα

Dathanaso
25-05-10, 15:27
dimtz κρατα τα φραγκα να πιουμε κανα μπουκαλι στο dalouz:cheers:

dimtz
25-05-10, 15:33
dimtz κρατα τα φραγκα να πιουμε κανα μπουκαλι στο dalouz:cheers:

xaxaxaxa οκ φιλε μου οταν με το καλο ερθεις θα παμε (τα ξερεις τα λημερια βλεπω) :thumbsup:

Dathanaso
25-05-10, 15:59
Να ρωτησω ρε παιδια ειναι κανεις που θα το τοποθετησει μονος?
Εγω εχω φορεμενο το parrot πανω στο αυτοκινητο σκεφτομαι να το βγαλω και να μεινω με της οθόνης εσεις τι λετε?

m-power_01
25-05-10, 16:07
Να ρωτησω ρε παιδια ειναι κανεις που θα το τοποθετησει μονος?
Εγω εχω φορεμενο το parrot πανω στο αυτοκινητο σκεφτομαι να το βγαλω και να μεινω με της οθόνης εσεις τι λετε?

Μονος μου θα το βαλω...
και εγω εχω ενα b/t motorola, θα το βγαλω...αφου πρωτα δοκιμασω το νεο, να δω πως ακουγεται

Dathanaso
25-05-10, 16:10
σκεφτεσαι να ανεβασεις κανα DIY?
Επειδη το parrot ειναι συνδεδεμενο κατευθειαν πανω στη φυσσα αν το συνδεσω με την οθονη λες να παιξει κανα βραχυκυκλωμα?

m-power_01
25-05-10, 16:15
σκεφτεσαι να ανεβασεις κανα DIY?
Επειδη το parrot ειναι συνδεδεμενο κατευθειαν πανω στη φυσσα αν το συνδεσω με την οθονη λες να παιξει κανα βραχυκυκλωμα?

Να ανεβασω, αλλα επειδη ξεκιναει η εξεταστικη μου και θα πνιγομαι, θα αργησω να το τοποθετησω μαλλον! Σε περιπτωση που ξεκλεψω λιγο χρονο παντως, θα ανεβασω!

Αν βγαζει καλωδιακι το dynavin mute, μπορεις να το συνδεσεις ανετα!
Συνδεεις το mute του dynavin με το mute του parrot!
Το to mute του parrot ειναι αυτο που εχεις συνδεσει τωρα στην εργοστασιακη φυσα στο pin 7

tsagio
25-05-10, 18:05
Λοιπον τα νεοτερα...
Καταθεσαμε ολοι προκαταβολη, πλην του φιλου Ε46-31 ο οποιος σημερα μπηκε στο group buy (αυριο θα κανει την καταθεση του)!

Περιμένω επιβεβαιωση απο την GPScom Technologies Co οτι, όντως βάλαμε ολοι προκαταβολη!

Συμφωνα με το καταστημα την αλλη παρασκευη περιπου θα εχουμε τα μηχανηματα!

Σας ευχαριστώ για την υπευθυνότητα που δείξατε!

υ.γ Αν θελει ο φιλος tsagio ,που πηγε και ειδε το μηχανημα απο κοντα και του εκαναν καποια επιδειξη, ας μας πει τις εντυπώσεις του!

Καλησπέρα όπως λέει πιο πάνω ο Σπύρος σημερα πήγα απο το μαγαζί είδα το μηχάνημα και μου έκανε το παλικάρι μια σύντομη επίδειξη.Το μηχάνημα κατα την δική μου άποψη είναι πολύ καλό τουλάχιστον από εμφάνιση και χειρισμό με πολύ εύκολο μενου και καλά γραφικά (όσα είδα δηλαδή) τα κουμπάκια και ο φωτισμός είναι στα χρώματα του εσωτερικού φωτισμού του αυτοκινήτου. Έχει υποδοχές για τα πάντα 3 θύρες usb μια μινι στην πρόσοψη και 2 κανονικές που θα της εχουμε κρυφές,πιθανών στο ντουλαπάκι,θύρα για μινι sd καρτα,εξόδους για ενισχυτές και ολά τα συναφή, μου έδειξε και έναν ενισχυτή για ψηφιακό σήμα για την τν, το οποίο θα το έχει προς πώληση σε κανα μήνα, γιατι αυτό που έχει τωρα πάνω είναι για αναλογικό σήμα απλα το αναφέρω για όποιον θέλει αργότερα να κάνει την αναβάθμιση. Δε ξέρω τι αλλο να γράψω έμενα πάντως μου άρεσε παρα πολύ εγω προσωπικά το χα δει μόνο σε φοτο και απο κοντά όταν το δα ενθουσιάστηκα άντε με γεια μας και καλοφόρετα :clap::clap:

sierra
25-05-10, 19:33

Βάση θα βάλουμε απ΄εδώ, έχει περίπου 70 euro. Εγώ λέω να βάλω για καλήτερα, πιο σταθερά... thumb

Moufas E46
25-05-10, 19:50
Βάση θα βάλουμε απ΄εδώ, έχει περίπου 70 euro. Εγώ λέω να βάλω για καλήτερα, πιο σταθερά... thumb

69 και 100 αντιστοιχα μου πε ο κορφιατης απο το τηλεφωνο. απλα σκεφτομουνα να το παραγγηλω απο το ζερβουδακη για να γλυτωσω τα πηγενε ελα στην αντιπροσωπεια

sierra
25-05-10, 20:26
69 και 100 αντιστοιχα μου πε ο κορφιατης απο το τηλεφωνο. απλα σκεφτομουνα να το παραγγηλω απο το ζερβουδακη για να γλυτωσω τα πηγενε ελα στην αντιπροσωπεια

Εμένα θα πάρει ο φίλος μου τηλέφωνο και θα την φέρουν.Οποιος θέλει ας το πεί να του πάρουμε... thumb

apovas
25-05-10, 20:31
Παιδια ο Ζερβουδακης δεν δινει τη βαση τον ρωτησα και δεν την εχει.Απλα μου προτεινε να την παρω απο την αντιπροσωπεια

apovas
25-05-10, 20:35
Φιλε Sierra αν γινεται θελω και εγω τη συγκεκριμμενη βαση. Είπες οτι εχεις και ανθρωπο για τοποθετηση?

Moufas E46
25-05-10, 20:40
Εμένα θα πάρει ο φίλος μου τηλέφωνο και θα την φέρουν.Οποιος θέλει ας το πεί να του πάρουμε... thumb

100 φιλε κανει η βαση για αυτους που εχουν την φετα και 69 για αυτους που εχουν κουμπακια η το αντιστροφο?

sierra
25-05-10, 21:09
Φιλε Sierra αν γινεται θελω και εγω τη συγκεκριμμενη βαση. Είπες οτι εχεις και ανθρωπο για τοποθετηση?

Ναι έχω. Οποιος θέλει ας βάλει φωνή... thumb

ART1
25-05-10, 21:23
παιδια τη βαση θα την βαλετε και εγω οταν εβαλα το δικο μου δεν ηθελα να την αλλαξω.μην κανετε καγκουριστικα πραγματα.δεν μπαινει ο κλιματισμος στην υπαρχουσα βαση καθεται στραβα και αφηνει κενα.

ART1
25-05-10, 21:26
και μην δινετε τζαμπα χρημα για τα περαστικα η εγκατασταση και του dynavin και της βασης ειναι παιχνιδι.εγω τα περασα ολα μονος ενα κατσαβιδι χρειαζεται τιποτε αλλο.

apovas
25-05-10, 21:30
Εμένα βασικά με ενδιαφέρει γιατι η υπαρχουσα βαση εχει περασει τα πανδινα απο τον προηγουμενο ιδιωκτητη.

ART1
25-05-10, 21:35
δεστε παρακατω ποια απο τις 2 χρειαζεσται.αν εχετε μονο κουμπακι αντισπιν θελετε την πρωτη.αν εχετε αντισπιν θερμαινομενα καθισματα κλπ πατε στη δευτερη.

Moufas E46
25-05-10, 21:40
δεστε παρακατω ποια απο τις 2 χρειαζεσται.αν εχετε μονο κουμπακι αντισπιν θελετε την πρωτη.αν εχετε αντισπιν θερμαινομενα καθισματα κλπ πατε στη δευτερη.

η ακριβη φιλε ειναι η δευτερη?

ART1
25-05-10, 21:43
η ακριβη φιλε ειναι η δευτερη?

ναι φιλε η δευτερη η ακριβη.εχουν περιπου 40 ευρω διαφορα.

sierra
25-05-10, 21:44
Nα σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Κάμερα όπισθεν θα βάλουμε ή όχι; Τι λέτε αξίζει; Υπάρχει κάμερα για την πινακίδα και άλλη στο φωτάκι της πινακίδας ... thumb

Moufas E46
25-05-10, 21:48
Nα σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Κάμερα όπισθεν θα βάλουμε ή όχι; Τι λέτε αξίζει; Υπάρχει κάμερα για την πινακίδα και άλλη στο φωτάκι της πινακίδας ... thumb

εγω ψηνομαι γιατι εχω και στο grand vitara και την εχω ψιλοσυνιθισει. τι κοστος εχει?

dimtz
25-05-10, 21:50
εγω ψηνομαι γιατι εχω και στο grand vitara και την εχω ψιλοσυνιθισει. τι κοστος εχει?

κανει δουλεια φιλε? δηλ με το που βαζεις οπισθεν βλεπεις αυτοματος στην οθονη? αν ναι τοτε πιστευω πως αξιζει, αν θυμαμαι καλα 65 euro εχει:mpaks:

ART1
25-05-10, 21:53

φιλε την εχω παρει και εγω αλλα δεν την εβαλα μιας και εχω το εργοστασιακο μπιπ.θελει ξηλωμα το ντουλαπακι του συνοδηγου ολη η μοκετα τα πισω καθισματα η μοκετα του πορτμπαγκαζ ωστε να περασει το καλωδιο.για καποιον παντως που δεν εχει ουτε το εργοστασιακο μπιπ θα του ειναι χρησιμη.

sierra
25-05-10, 21:54
και μην δινετε τζαμπα χρημα για τα περαστικα η εγκατασταση και του dynavin και της βασης ειναι παιχνιδι.εγω τα περασα ολα μονος ενα κατσαβιδι χρειαζεται τιποτε αλλο.

Σίγουρα είναι εύκολο ή κάνουμε καμιά ζημιά; Γιατί εαν και ασχολιέμαι με τέτοια αυτό το φοβάμαι. Στα προηγούμενα αυτοκίνητα τα έβαζα και τα έβγαζα μόνος μου. Θα ρωτήσω και τον Σπύρο... thumb

Moufas E46
25-05-10, 21:55
κανει δουλεια φιλε? δηλ με το που βαζεις οπισθεν βλεπεις αυτοματος στην οθονη? αν ναι τοτε πιστευω πως αξιζει, αν θυμαμαι καλα 65 euro εχει:mpaks:

με το που βαζεις οπισθεν εμφανιζεται το πισω μερος του αυτοκινητου. στην αρχη θελει λιγο να το συνηθισεις αλλα μετα ολα οκ. βολευει πολυ και για αποφυγη εμποδιων μη ορατων απο καθρεπτες οπως μικρα κολωνακια κρασπεδα κτλ

dimtz
25-05-10, 21:58
Υπαρχει αυτην η καμερα στο καταστημα? αν την εχει οταν παω για την οθονη θα περασω και την καμερα :whistle:

sierra
25-05-10, 22:00
φιλε την εχω παρει και εγω αλλα δεν την εβαλα μιας και εχω το εργοστασιακο μπιπ.θελει ξηλωμα το ντουλαπακι του συνοδηγου ολη η μοκετα τα πισω καθισματα η μοκετα του πορτμπαγκαζ ωστε να περασει το καλωδιο.για καποιον παντως που δεν εχει ουτε το εργοστασιακο μπιπ θα του ειναι χρησιμη.

Εχω μπιπ, δεν θα βοηθήσει, λες να μην βάλω; ... thumb

sierra
25-05-10, 22:02
Υπαρχει αυτην η καμερα στο καταστημα? αν την εχει οταν παω για την οθονη θα περασω και την καμερα :whistle:

Ναι έχει την κάμερα ... thumb

Moufas E46
25-05-10, 22:07
Ναι έχει την κάμερα ... thumb

στα ποσα την εχει?

Dathanaso
25-05-10, 22:23
Ρε παιδια να το ξεκαθαρίσουμε λιγακι....
στην βαση που εχω στο αυτοκινητο μπαινει ή δεν μπαινει ο κλιματισμος ειχα ρωτησει εδω μεσα καποιον δεν θυμαμαι και ειπε πως μπαινει απλα δεν κουμπωνει κ θελει διπλης πισω για να σταθει.Τελικα αφηνει κενα ή ειναι απλα θεμα οτι δεν καθεται χωρις κολλημα ?

m-power εχουμε το οκ της καταθεσης απο gpscom?Το προχωρησε?

sierra
25-05-10, 22:25
στα ποσα την εχει?

Αν θυμάμαι καλά 60 ή 65 euro. Τόσο την έχουν όλοι νομίζω...thumb

bill_m3
25-05-10, 22:27
Αν συνηθίσετε την κάμερα, δεν θα την αλλάζετε με τίποτα!!
Στο ebay έχει πάμφθηνες...

Εγώ τι θέλω και γράφω εδώ?? :ranting2: Την τύχη μου μέσα χεχεχεχ

sierra
25-05-10, 22:53
στην βαση που εχω στο αυτοκινητο μπαινει ή δεν μπαινει ο κλιματισμος ειχα ρωτησει εδω μεσα καποιον δεν θυμαμαι και ειπε πως μπαινει απλα δεν κουμπωνει κ θελει διπλης πισω για να σταθει.Τελικα αφηνει κενα ή ειναι απλα θεμα οτι δεν καθεται χωρις κολλημα ?

Κάπου είχαν γράψει ότι δεν κουμπώνει καλά και του βάζουν ταινία διπλής όψης για να σταθερωποιηθή. Γι΄αυτό θέλω να την βάλω για να είμαι σίγουρος. Τόσα euro θα δώσω εκεί θα κολήσω και εξ΄άλλου να γίνει σωστά και η δουλειά... thumb

katsaraios
25-05-10, 23:15

βρε αγορινα εγω στο ειπα δεν αφηνει κενο απλα δεν κουμπωνει ατην ακρη.
γνωμη μου τζαμπα λεφτα

tsagio
25-05-10, 23:53
Παιδια το μαγαζί από οπού θα πάρουμε το εργαλείο έχει και τις 2 κάμερες
α) αυτη που μπένει στο φωτάκι τις πινακίδας και
β) αυτη που είναι στο πλαίσιο της πινακίδας διαλέγει ο καθένας και πέρνει ,εγω πάντως λέω να πάρω αυτη που μπαίνει στο φωτάκι... όσο τωρα για την βάση του κλιματισμού εγω την πήρα 30 ευρω απο τα μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση ..

dimtz
25-05-10, 23:57
Παιδια το μαγαζί από οπού θα πάρουμε το εργαλείο έχει και τις 2 κάμερες
α) αυτη που μπένει στο φωτάκι τις πινακίδας και
β) αυτη που είναι στο πλαίσιο της πινακίδας διαλέγει ο καθένας και πέρνει ,εγω πάντως λέω να πάρω αυτη που μπαίνει στο φωτάκι... όσο τωρα για την βάση του κλιματισμού εγω την πήρα 30 ευρω απο τα μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση ..

μια χαρα σου εκατσε η βαση εμεις ουτε που ψαχτηκαμε, εχουμε καμια εβδομαδα καιρο μπας και βρουμε τιποτα σε ευκαιρια, αν ακουσεις τιποτα φιλε :whistle: thumb

m-power_01
26-05-10, 02:19

Θελει ξηλωμα το ντουλαπακι για φτασεις στην ασφαλειοθήκη και να παρεις σημα απο την βαλβιδα τις οπισθεν, ωστε να ενεργοποιειται αυτοματα οταν βαζεις οπισθεν! Αλλα ΔΕΝ θελει ξηλωμα η μοκετα! Μπορεις να τα περασεις απο τα πλαινα μαρσπιε στις πορτες...οπως περνανε καλωδια για τους ενισχυτες! Το πισω καθισμα θα βγει (στα κουπε ειναι πανευκολο) και μετα θες ισα ισα να ξεκουμπωσεις την μοκετα του πορτμπαγκαζ!

Σίγουρα είναι εύκολο ή κάνουμε καμιά ζημιά; Γιατί εαν και ασχολιέμαι με τέτοια αυτό το φοβάμαι. Στα προηγούμενα αυτοκίνητα τα έβαζα και τα έβγαζα μόνος μου. Θα ρωτήσω και τον Σπύρο... thumb

Ειναι ευκολο σε γενικες γραμμες! Αν μαστορευεις γενικοτερα, δεν θα βρεις δυσκολια! Οτι απορία εχεις μπορω να σε βοηθησω! Βεβαια αν για τον οποιοδήποτε λογο δεν ειστε σιγουροι, απευθυνθείτε σε καποιον ειδικο!

Μίλησα με Θεσ/νικη , ειδε τις καταθεσεις .Βεβαια μεσω Ιντερνετ δεν μπορει να δει στοιχεια καταθετων ,βλεπει μονο τα ποσα! Αυριο θα παει στην τραπεζα να κανει ανανεωση!
Αλλα απο τον αριθμο των καταθεσεων φαινεται οτι ειμαστε ενταξει! Η παραγγελία δώθηκε στο εργοστάσιο, αναμένουμε tracking
number αποστολής για να μαθουμε την ημέρα άφιξης των εμπορευμάτων.

E46-31
26-05-10, 07:29
τα λεφτα και απο μενα ειναι ηδη μεσα στο λογαριασμο.

sierra
26-05-10, 10:13
Ειναι ευκολο σε γενικες γραμμες! Αν μαστορευεις γενικοτερα, δεν θα βρεις δυσκολια! Οτι απορία εχεις μπορω να σε βοηθησω! Βεβαια αν για τον οποιοδήποτε λογο δεν ειστε σιγουροι, απευθυνθείτε σε καποιον ειδικο!

Σπύρο οι φύσες για τη σύνδεση είναι έτοιμες ή πρέπει να φτιάξεις; Επειδή είμαι λίγο παράξενος στα παλιά έφτιαχνα μόνος μου φύσες γιατί δεν είχαν... thumb

stef_E46m3cabrio
26-05-10, 10:18

να ρωτήσω κι εγώ κάτι για την κάμερα: αν έχεις parktronic (το οποίο παρεπιμπτόντως πιάνει τα πάντα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτυπήσει αν υπάρχει κάτι) τι παραπάνω προσφέρει η κάμερα (εκτός από τη φιγούρα);

Υπάρχει κάποιος που είχε parktronic κ μετά έβαλε κάμερα;

sierra
26-05-10, 10:29
Περιμένουμε λοιπόν την άφιξη των μηχανημάτων. Εύχομαι σε όλους καλορίζικα και να είμαστε καλά να τα χαρούμε... :dance1: :dance1: :dance1:

gyiama
26-05-10, 10:58
να πω οτι η καμερα μπορει να δουλεψει με 2 τροπους 1 με το που βαζεις οπισθεν και 2 εν κινηση να την βαζεις σε λειτουργεια και να βλεπεις τον πισω σου!!!!!!! αλλα δεν θυμαμαι αν επιλεγεις εξ αρχης τον τροπο η εχεις την δυνατοτητα να επιλεγεις πως θες να την δουλευεις απτο μενου!!!!νομιζω οτι ισχυει ο 1 τροπος δλδ οριζεις εσυ πως θα δουλευει απ την αρχη!!!!

dimtz
26-05-10, 11:13
να ρωτήσω κι εγώ κάτι για την κάμερα: αν έχεις parktronic (το οποίο παρεπιμπτόντως πιάνει τα πάντα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτυπήσει αν υπάρχει κάτι) τι παραπάνω προσφέρει η κάμερα (εκτός από τη φιγούρα);

Υπάρχει κάποιος που είχε parktronic κ μετά έβαλε κάμερα;

κοιτα ειναι αναλογος το τι θες, με το paktronic εισαι καλυμμενος οσο αφορα το παρκαρισμα, αλλα οταν εχεις μια οθονη μπροστα θα σου μπαινουν οι ιδεες για καμερα, οποτε θες την βαζεις δεν ειναι και ακριβη thumb

dimtz
26-05-10, 11:34

μια απορια εχω, εγω χρειαζομαι την πρωτη βαση που βλεπουμε στο ποστ 594, η μια τρυπα θα κλεισει με το αντισπιν τις αλλες πως θα τις καλυψουμε?

gant
26-05-10, 13:33
Πέρασα κι εγώ σήμερα απ το μαγαζί και είδα πάνω στον πάγκο το εργαλείο, αλλά το αφεντικό δεν είχε τα "κέφια" του φαίνεται και τα λόγια τα βγαζε με το τσιγγέλι που λένε.
Ούτε καν πάνω στο 46αρι δεν μου το δειξε που ήταν παρκαρισμένο δίπλα.
Τέσπα, οπτικά είναι πολύ όμορφο, αρκεί να βγεί και αξιόπιστο, καλοφόρετο σε όλο τα παιδιά του group-buy.

m-power_01
26-05-10, 15:27
τα λεφτα και απο μενα ειναι ηδη μεσα στο λογαριασμο.

Ευχαριστω πολυ Γιαννη! Το επιβεβαιωσε και ο Ζερβουδακης! Ειμαστε ετοιμοι!

Σπύρο οι φύσες για τη σύνδεση είναι έτοιμες ή πρέπει να φτιάξεις; Επειδή είμαι λίγο παράξενος στα παλιά έφτιαχνα μόνος μου φύσες γιατί δεν είχαν... thumb

Νομιζω πως ειναι ιδιες αφου ειναι για το Ε46, αλλα εχω την απορια και εγω γιατι ειναι δυο οι φυσες! ΟΙ πλακε και οι στρογγυλες! Ακομα και αν δεν ειναι με την ιδια, ολα τα cd player πλεον εχουν ιδια φυσα την iso. Χρειαζεσαι εναν ανταπτορα απο bmw σε iso. Εχουν ολα τα car audio με μηδαμινο κοστος!

Moufas E46
26-05-10, 15:37
να ρωτησω για οποιον ξερει. εμενα το αυτοκινητο δεν ειχε τιμονι με κουμπια. εβαλα ενα m-pack με τα κουμπακια. και οταν ειχα παει για service του πα να μου περασει την καλωδιωση για το ραδιοφωνο οπως και εκανε και εκτοτε φωτιζονται κιολας. βεβαια ποτε δεν διαπιστωσα αν οντως δουλευει μιας και εχω πηγη pioneer χωρις interface για τα χειριστιρια. με αυτη την καλωδιωση θα δουλευει και το κουμπι του τηλεφωνου η θελει κατι αλλο?

m-power_01
26-05-10, 15:41
Ανεβασα εδω καποια pdf. Το ενα εχει καποιες οδηγιες, στο αλλο φαινονται τα περιεχομενα της συσκευασιας (το νουμερο 8 ειναι η φυσα αρα ολα οκ)
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=57106#post57106

να ρωτησω για οποιον ξερει. εμενα το αυτοκινητο δεν ειχε τιμονι με κουμπια. εβαλα ενα m-pack με τα κουμπακια. και οταν ειχα παει για service του πα να μου περασει την καλωδιωση για το ραδιοφωνο οπως και εκανε και εκτοτε φωτιζονται κιολας. βεβαια ποτε δεν διαπιστωσα αν οντως δουλευει μιας και εχω πηγη pioneer χωρις interface για τα χειριστιρια. με αυτη την καλωδιωση θα δουλευει και το κουμπι του τηλεφωνου η θελει κατι αλλο?

Αν εχει βαλει την μαμα καλωδιωση ολα οκ! Δεν χρειαζεσαι κατι αλλο...Αν εχει κανει καποια πατεντουλα...θα χρειαστεις ή επεκταση της πατεντας ή οριτζιναλ καλωδιωση!

ART1
26-05-10, 15:43
μια απορια εχω, εγω χρειαζομαι την πρωτη βαση που βλεπουμε στο ποστ 594, η μια τρυπα θα κλεισει με το αντισπιν τις αλλες πως θα τις καλυψουμε?

η βαση δεν ειναι οπως την βλεπεις εχει και ενα καπακι μαζι το οποιο μπαινει πανω απο τις τρυπες απο την μερια εως την αλλη.

ART1
26-05-10, 15:47

το κουμπι φιλε ετσι και αλλιως δεν θα δουλευει παραμενει οπως εχει.η οθονη εχει ενσωματωμενο μικροφωνο επανω και ολες η λειτουργιες βρισκονται πανω στην οθονη.κληση θα κανεις μεσω της οθονης και θα ακους τον συνομιλητη απο τα ηχεια.το κουμπι του τηλεφωνου δεν λειτουργει.

Moufas E46
26-05-10, 15:48
σπυρο μου το βαλε η QS στην λεοφωρω βουλιαγμενης. το εβγαλα το pioneer προχθες και ειδα πως εχει μια φυσα που δεν ειναι συνδεδεμενη καπου. χρωματιστη φυσα και σαν ειχε καπακι στην ακρη ετσι μου φανηκε

ART1
26-05-10, 15:50
και κατι τελευταιο οσοι εχουν κουμπια στο τιμονι να ξερετε πως δεν μπορειτε να αλλαζετε του αποθηκευμενους σταθμους..θα κανετε μονο search αλλα δεν μπορειτε να αλλαζετε σταθμους που εχετε στην μνημη .

Moufas E46
26-05-10, 15:57
και κατι τελευταιο οσοι εχουν κουμπια στο τιμονι να ξερετε πως δεν μπορειτε να αλλαζετε του αποθηκευμενους σταθμους..θα κανετε μονο search αλλα δεν μπορειτε να αλλαζετε σταθμους που εχετε στην μνημη .

διαβασε λιγο την προσφορα που μας εδωσε να δεις πως αναφερει τα εξης που τα εχω κανει copy paste

Πλήρη συνεργασία με τα χειριστήρια στο τιμόνι (Bluetooth απάντηση κλήσης, mute, Volume -, Volume +, Seek -, Seek + )
• Συμβατό με HK System ηχοσύστημα

ART1
26-05-10, 16:02
διαβασε λιγο την προσφορα που μας εδωσε να δεις πως αναφερει τα εξης που τα εχω κανει copy paste

Πλήρη συνεργασία με τα χειριστήρια στο τιμόνι (Bluetooth απάντηση κλήσης, mute, Volume -, Volume +, Seek -, Seek + )

φιλε μου δεν χρειαζεται να διαβασω το εχω το μηχανημα το δουλευω καθε μερα.κανει αυτα που λες αλλα αγαπημενους σταθμους που υπαρχουν στη μνημη δεν αλλαζει.μονο αναζητηση και συν πλην φωνη.

dimtz
26-05-10, 16:02

σωστος ο φιλος thumb μακαρι να ειναι ετσι:worthy:

Moufas E46
26-05-10, 16:06
το κουμπι στο τιμονι για το bluetooth φιλε bmwologe δουλευει η οχι στο δικο σου? μηπως εχεισ την προηγουμενη εκδοση? γιατι εμας στην προσφορα λεει πως δουλευει το πληκτρο του τηλεφωνου στο τιμονι

ART1
26-05-10, 16:13
να τα παρουμε απο την αρχη.το κουμπι στο τιμονι για το τηλεφωνο ειναι μονο για ον και οφ.για να κανεις κληση πρεπει να βαλεις το δαχτυλο στην οθονη για να πληκτρολογησεις τον αριθμο.απο το κουμπι δεν μπορεις να κανεις πληκτρολογηση.τωρα οσο αναφορα αυτο που ειπα για τους σταθμους που ειναι στην μνημη δεν αλλαζει το ξαναλεω.μπορεις να κανεις μονο αναζητηση η σταθμοι που ειναι στην μνημη αλλαζουν απο την οθονη.

Moufas E46
26-05-10, 16:17
να τα παρουμε απο την αρχη.το κουμπι στο τιμονι για το τηλεφωνο ειναι μονο για ον και οφ.για να κανεις κληση πρεπει να βαλεις το δαχτυλο στην οθονη για να πληκτρολογησεις τον αριθμο.απο το κουμπι δεν μπορεις να κανεις πληκτρολογηση.τωρα οσο αναφορα αυτο που ειπα για τους σταθμους που ειναι στην μνημη δεν αλλαζει το ξαναλεω.μπορεις να κανεις μονο αναζητηση η σταθμοι που ειναι στην μνημη αλλαζουν απο την οθονη.

αυτο λεω και γω τοση ωρα φιλε. να σηκωνεις και να κλεινεις το τηλεφωνο οχι να κανεις κληση. αυτο σε ρωταω αν γινετε

ART1
26-05-10, 16:20
αυτο λεω και γω τοση ωρα φιλε. να σηκωνεις και να κλεινεις το τηλεφωνο οχι να κανεις κληση. αυτο σε ρωταω αν γινετε

αυτο ναι .εχοντας bluetooth στο ον σε κινητο και οθονη ναι συνεργαζεται.

dimtz
26-05-10, 16:40
εσεις που ειστε απο μακρια γιατι δεν ερχεστε μια βολτουλα να τα περασετε στο καταστημα ? ετσι και αλλιως η τιμη ειναι μαζι με τα περαστικα, ελατε να πιουμε κανα:morningcoffee:

dimtz
26-05-10, 17:18
στην σελιδα 37 ποστ 362, ειναι η προσφορα που εχει ανεβασει σε pdf ο bill987, εκει θα λυθουν και καποιες αποριες (ειχαν αναφερθει πιο πανω) οσο αφορα τιμες καμερας κλπ :mpaks:

sierra
26-05-10, 19:17
Αυτή η προσφορά δεν ισχύη τώρα ; Ξέρεις κάτι Σπύρο ή Παναγιώτη;
Η προσφορά που υπήρχε στο e-shop πακέτο με την κάμερα και την κεραία Tv αφορούσε περιορι-σμένο αριθμό συσκευών που εισήχθησαν σε προγενέστερη χρονική περιόδο και με διαφορετική ισο-τιμία Ευρω- Δολλαρίου... thumb

gyiama
27-05-10, 08:59
οχι η προσφορα στο e shop δεν ισχυει πια το μηχανημα ειναι σκετο και εκτος group buy να το παρεις ειναι χωρις καμερα κλπ!!!!αν και τελος παντων...... με το καλο να ερθουν τα πραγματα σας και θα τα πουμε γιατι τελικα μαλλον καποιοι που γραψανε κατι πραγματακια σε παλιοτερα ποστ ειχαν δικιο μαλλον!!!!!!!!

ΥΓ οχι ως προς την συσκευη αλλα ως προς τον πωλητη!!!!!

Moufas E46
27-05-10, 15:06
οχι η προσφορα στο e shop δεν ισχυει πια το μηχανημα ειναι σκετο και εκτος group buy να το παρεις ειναι χωρις καμερα κλπ!!!!αν και τελος παντων...... με το καλο να ερθουν τα πραγματα σας και θα τα πουμε γιατι τελικα μαλλον καποιοι που γραψανε κατι πραγματακια σε παλιοτερα ποστ ειχαν δικιο μαλλον!!!!!!!!

ΥΓ οχι ως προς την συσκευη αλλα ως προς τον πωλητη!!!!!

τι εννοεις φιλε? μας εβαλες ανυσηχιες ειδικα τωρα που δωσαμε τα χρηματα

gant
27-05-10, 15:39
Σήμερα το πρωί, με το που ξύπνησα,, μπήκε ο διάβολος... όχι στο κορμί μου, αλλά στο μυαλό μου.
Ετσι τηλεφώνησα στον Ζερβουδάκη, το χε ετοιμοπαράδοτο, έσκασα 750 ευρώπουλα και έμπαξα το πολυσυζητημένο.
Χωρίς κάμερα οπισθοπορείας μιά και έχω aftermarket με βομβητή καθώς και χωρίς κεραία ΤV. Αργότερα με την ολοκληρωτική καθιέρωση της ψηφιακής , το θέμα επανεξετάζεται.
Ετσι η τοποθέτηση, χαλαρά και προσεκτικά κράτησε κάπου 1 ώρα.
Οπως φαίνεται και χωρίς τον αντάπτορα με κωδικό 51168230902, κάθισε με ταινία 2 όψων μιά χαρά.
Αύριο που θα ρθει και αυτός από Αθήνα, έναντι 55ε με ΦΠΑ, θα πάω μιά στιγμούλα να τοποθετηθεί.
Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες, ο ήχος πολύ καλός, τουλάχιστον για τις δικές μου απαιτήσεις και ιδιαίτερα με ευχαρίστησε η πλήρης συμβατότητα ( διαχείρηση φάκελων, πληροφορία τραγουδιού που παίζει) με το Ipod 30Giga που είχα συνδεδεμένο μέσω dension, στο ΟΕΜ radio-cd.

Να και δυό γρήγορες φώτο.

Moufas E46
27-05-10, 15:42
καθολου καλα δεν εκατσε αδερφε ο κλιματισμος κανει ολοκληρο κενο γυρω γυρω. δεν την αποφευγουμε με τιποτα την βαση βλεπω

dimtz
27-05-10, 16:05
καθολου καλα δεν εκατσε αδερφε ο κλιματισμος κανει ολοκληρο κενο γυρω γυρω. δεν την αποφευγουμε με τιποτα την βαση βλεπω

Δε πειραζει φιλε μου τουλαχιστον θα γινει καλη δουλεια, πηρα εγω τηλ στην αντιπροσωπεια χτες για βαση και ακομα περιμενω να με παρουν αν και δεν το βλεπω

dimtz
27-05-10, 16:14
Λεβεντες μου οποιος ειναι απο εδω βορεια και παραγγειλει βαση απο Θεσ/νικη θελω και εγω μια, εχω μονο αντισπιν αρα θελω την πρωτη την φθηνη :thanks:

Υ.Γ θα του στειλω αμεσως τα λεφτα να μην ξεχνιωμαστε:thumbsup:

gant
27-05-10, 16:14

Σίγουρα, αλλά περίμενα να ναι χειρότερα τα πράγματα, αύριο με την τοποθέτηση της βάσης, πιστεύω να είναι όλα τέλεια.

mitsos_chania
27-05-10, 16:44
Σήμερα το πρωί, με το που ξύπνησα,, μπήκε ο διάβολος... όχι στο κορμί μου, αλλά στο μυαλό μου.
Ετσι τηλεφώνησα στον Ζερβουδάκη, το χε ετοιμοπαράδοτο, έσκασα 750 ευρώπουλα και έμπαξα το πολυσυζητημένο.
Χωρίς κάμερα οπισθοπορείας μιά και έχω aftermarket με βομβητή καθώς και χωρίς κεραία ΤV. Αργότερα με την ολοκληρωτική καθιέρωση της ψηφιακής , το θέμα επανεξετάζεται.
Οπως φαίνεται και χωρίς τον αντάπτορα με κωδικό 51168230902, κάθισε με ταινία 2 όψων μιά χαρά.
Αύριο που θα ρθει και αυτός από Αθήνα, έναντι 55ε με ΦΠΑ, θα πάω μιά στιγμούλα να τοποθετηθεί.
Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες, ο ήχος πολύ καλός, τουλάχιστον για τις δικές μου απαιτήσεις και ιδιαίτερα με ευχαρίστησε η πλήρης συμβατότητα ( διαχείρηση φάκελων, πληροφορία τραγουδιού που παίζει) με το Ipod 30Giga που είχα συνδεδεμένο μέσω dension, στο ΟΕΜ radio-cd.

Καλοριζικο και απο μενα ειναι πολυ ωραιο.

p.s.το dension τι το κανες?

dimtz
27-05-10, 16:46
Σίγουρα, αλλά περίμενα να ναι χειρότερα τα πράγματα, αύριο με την τοποθέτηση της βάσης, πιστεύω να είναι όλα τέλεια.

απο που την πηρες την βαση φιλε μου??????? εχει εκει στο καταστημα που εβαλες την οθονη? μπορει να μας την παραγγειλει ο ιδιος?

Υ.Γ καλοφορετη και η οθονη, πιστευω να μεινουμε ευχαριστημενοι ολοιthumb

gant
27-05-10, 16:53
Καλοριζικο και απο μενα ειναι πολυ ωραιο.

p.s.το dension τι το κανες?

Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά.
Το dension θα το φυλάξω, με τα λοιπά που αφαιρέθηκαν, γιατί δεν ξέρω αν και τι θα παρουσιάσει το dynavin.

gant
27-05-10, 16:58
απο που την πηρες την βαση φιλε μου??????? εχει εκει στο καταστημα που εβαλες την οθονη? μπορει να μας την παραγγειλει ο ιδιος?

Υ.Γ καλοφορετη και η οθονη, πιστευω να μεινουμε ευχαριστημενοι ολοιthumb

Οχι την βάση δεν την έχει ο ίδιος, την παίρνεις και του την πας εσύ, εκτός κι αν συννενοηθείς διαφορετικά.
Πάντως κανένας αντιπρόσωπος δεν την είχε στην Θεσσαλινίκη, υπήρχαν μόνο 3 κομμάτια από Αθήνα, έγινε λοιπόν η παραγγελία απαραίτητα με την πληρωμή προκαταβολής και αύριο κατά τις 12 απ ότι μου είπαν θα την έχουν εδώ στην Θεσσαλονίκη.

Christos 330
27-05-10, 16:59

Kαλοριζικο Κωστα . . .

Gyiama σαν να μπηκε η μπριζα αιντε σιγα σιγα και εμεις . . .

gant
27-05-10, 17:01
Kαλοριζικο Κωστα . . .

Γιώργοοοοοοοοοοοοοοος.
Ευχαριστώ πολύ ρε Χρηστάρα, αντε με το καλό κι εσείς.

Christos 330
27-05-10, 17:03
Γιώργοοοοοοοοοοοοοοος.
Ευχαριστώ πολύ ρε Χρηστάρα, αντε με το καλό κι εσείς.

Πως κολησα με το Κωστα ενας θεος ξερει . . .

Να σε καλα Γιωργαρα . . .

gyiama
27-05-10, 17:12
Kαλοριζικο Κωστα . . .

εμεις θα το παρουμε απ εξω ρε χαζε οχι σαν τα κοροιδα που το πηραν απο δω:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:

ΥΓ εννοειται οτι κανω πλακα ετσι?μην παρεξηγηθει κανεις!!!!!

ΥΓ θα δουμε Χρηστο γιατι δεν μας τα λεει και τοοοσο καλα ο φιλος μας για 2ο γκρουπ μπαι!!!!!!οι τιμες σιγουρα θα ειναι διαφορετικες και πολυ προς τα πανω!!!!!!!

gant
27-05-10, 17:29
εμεις θα το παρουμε απ εξω ρε χαζε οχι σαν τα κοροιδα που το πηραν απο δω:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:

ΥΓ εννοειται οτι κανω πλακα ετσι?μην παρεξηγηθει κανεις!!!!!

ΥΓ θα δουμε Χρηστο γιατι δεν μας τα λεει και τοοοσο καλα ο φιλος μας για 2ο γκρουπ μπαι!!!!!!οι τιμες σιγουρα θα ειναι διαφορετικες και πολυ προς τα πανω!!!!!!!

Κάτι τέτοια σκεφτόμουν κι εγώ Παναγιώτη και πήρα την φλασιά.

Θα βγεί που θα βγεί μια ψυχή......αι σιχτήρ

GEO
27-05-10, 21:45

καταρχην καλοριζικη, ετσι εφαγα και εγω φλασια προχθες και την εβαλα. εντυπωσεις πολυ καλες. εβαλα και την βαση και εκατσε τελεια. αυτο που ηθελα να σε ρωτησω ειναι οτι ο ζερβουδακης μου ειχε πει πως το ipod δεν το φορτιζει, και ηταν ο μονος λογος που δεν την ειχα παρει τοσο καιρο, αλλα οταν το συνδεσα εδειχνε να φορτιζει κανονικα. βεβαια δεν το εχω δουλεψει και πολυ και δεν ειμαι σιγουρος. εσενα φορτιζει κανονικα?

apovas
27-05-10, 21:58
Απο Αθηνα εχει ρωτησει κανεις για τη βαση και σε ποιο καταστημα να παμε να τη παρουμε?

gant
27-05-10, 22:24
καταρχην καλοριζικη, ετσι εφαγα και εγω φλασια προχθες και την εβαλα. εντυπωσεις πολυ καλες. εβαλα και την βαση και εκατσε τελεια. αυτο που ηθελα να σε ρωτησω ειναι οτι ο ζερβουδακης μου ειχε πει πως το ipod δεν το φορτιζει, και ηταν ο μονος λογος που δεν την ειχα παρει τοσο καιρο, αλλα οταν το συνδεσα εδειχνε να φορτιζει κανονικα. βεβαια δεν το εχω δουλεψει και πολυ και δεν ειμαι σιγουρος. εσενα φορτιζει κανονικα?

Κανονικά όλα, όπως έγραψα και στο αρχικό ποστ.

sierra
27-05-10, 23:48
Απο Αθηνα εχει ρωτησει κανεις για τη βαση και σε ποιο καταστημα να παμε να τη παρουμε?

Το έχω γράψει παραπάνω όποιος θέλει θα μου πεί να πάω να τις πάρω με την δική μου, γιατί εγώ σίγουρα θα βάλω...thumb

G_kaliteros
28-05-10, 03:10
Το έχω γράψει παραπάνω όποιος θέλει θα μου πεί να πάω να τις πάρω με την δική μου, γιατί εγώ σίγουρα θα βάλω...thumb

τη βαση γιατο clima λετε ε? ποσο εχει? ρτσι να ξερουμε!!thumb

m-power_01
28-05-10, 04:42
Δεν ξερω τι κεραια φοραει...αλλα κοιταξτε τι ωραια που παιζει!

https://www.youtube.com/watch?v=tXxCmi-4c6o

sierra
28-05-10, 08:04

Λένε από 50 έως 100 euro. Θα ρωτήσω σήμερα πόσο έχει η μία και πόσο η άλλη και θα σας πω... thumb

sierra
28-05-10, 08:06
Απ΄ότι δείχνει Σπύρο μόνο καφέ δεν κάνει. Θα δούμε... :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

gant
28-05-10, 09:57

Παιδιά όπως έγραψα και αρχικά για το δικό μου, 316Ci, 2003 όπως μου υπέδειξε, παράγγειλα αυτήν με κωδικό 51 16 8 230 902, στα 55ε με ΦΠΑ.
Υπάρχει και η 51 16 7 001 408, στα 98ε.
Δεν μπορώ να ξέρω την διαφορά τους.
Σε λίγο που θα περάσω να βάλουμε την βάση, θα ρωτήσω για την διαφορά τους.
Δές τε ομως τις φώτο στο τέλος της προσφοράς που είχε κάνει στον gyiama.

Dathanaso
28-05-10, 10:16
Καλημερα οι βασεις χωριζονται σε δυο ειδη η πρωτη ειναι των 18mm και η αλλη των 16mm.η πρωτη ειναι για μεμονομενα κουμπια στο φιλετο ενω η δευτερη για φιλετο φιξ asc dsc θερμαινομενα.η οποια ειναι η ακριβη

gyiama
28-05-10, 10:16
η διαφορα τους ειναι οτι το ενα ειναι για μεμονωμενα κουμπια ενω το αλλο ειναι για ολοκληρη φετα διακοπτη !!!!

gyiama
28-05-10, 10:17
χααχαχαχ την ιδια στιγμη ιδιο ποστ!!!!!

gant
28-05-10, 13:11
Τοποθετήθηκε πριν από λίγο και η βάση με τον κωδικό 51 16 8 230 902.
Τώρα νομίζω όλα είναι πολύ όμορφα.
Στην φώτο το dynavin σε mode, radio.

Παιδιά η διαφορά μεταξύ των βάσων είναι αυτή των 55ε για πακέτο καπνιστή (όπως η δική μου), ενώ η ακριβότερη με κωδικό 51 16 7 001 408 (κάπου 98ε), για οχήματα με πακέτο μη καπνιστού.
Αυτό μου είπαν στην αντιπροσωπεία, αυτό όμως δείχνει και το ΕΤΚ.

gyiama
28-05-10, 13:18
ισα ισα Γιωργο το αντιθετο μπορει να συμβαινει το πακετο καπνιστου εχει λαμπακι στην σταχτοθηκη εννω το αλλο οχι!!η διαφορα ειναι οτι το ενα εχει ενα κοματι ολοκληρο ανοιχτο και το αλλο εχει κουτακια μεσα!!!!! και τα 2 βγαινουν για καπνιστες και μη!!! και τωρα απ οτι το εψαξα δεν εχουν διαφορα στην τιμη καπνιστη και μη καπνιστη στο πανελ που ειναι χωρις τα κουτακια ενω στο αλλο εχει μια διαφορα 6ε

gant
28-05-10, 13:25
ισα ισα Γιωργο το αντιθετο μπορει να συμβαινει το πακετο καπνιστου εχει λαμπακι στην σταχτοθηκη εννω το αλλο οχι!!η διαφορα ειναι οτι το ενα εχει ενα κοματι ολοκληρο ανοιχτο και το αλλο εχει κουτακια μεσα!!!!! και τα 2 βγαινουν για καπνιστες και μη!!! και τωρα απ οτι το εψαξα δεν εχουν διαφορα στην τιμη καπνιστη και μη καπνιστη στο πανελ που ειναι χωρις τα κουτακια ενω στο αλλο εχει μια διαφορα 6ε

Πάντως το ΕΤΚ, Πάνο, αν βάλω επιλογή μη καπνιστού μου βγάζει σαν "φορέα",
έτσι την ονομάζει την βάση, τον κωδικο 51 16 7 001 408, ότι μου είπαν δηλαδή και στην αντιπροσωπεία, αν βάλω επιλογή καπνιστού, τότε βγάζει τον άλλο κωδικό.
Ξερω γω τι να πω;

dimtz
28-05-10, 13:46
Λεβεντες μια ερωτηση, εχω μονο dsc στην βαση, αν παρω την ακριβη την βαση μπορω να το συνδεσω?????????

gant
28-05-10, 14:06
Λεβεντες μια ερωτηση, εχω μονο dsc στην βαση, αν παρω την ακριβη την βαση μπορω να το συνδεσω?????????

Γι ποιό λόγο την ακριβή;

Moufas E46
28-05-10, 15:12
Δεν ξερω τι κεραια φοραει...αλλα κοιταξτε τι ωραια που παιζει!

https://www.youtube.com/watch?v=tXxCmi-4c6o

το γραφει σπυρο εχει DVB-T δηλαδη ψηφιακο δεκτη. μου φαινεται σε λιγο καιρο θα ψαχνουμε και μεις ψηφιακο μιας και 18 ιουνιου θα ξεκινησει στην αθηνα τις εκπομπες η digea

panos90
28-05-10, 19:57
αν δεν εχουμε κλιμα τι γινεται?

υπαρχει αντιστοιχο πανελ για να κατεβουν οι διακοπτες?

E46-31
28-05-10, 20:10
οσοι το εχουνε τοποθετησει χρειαστηκανε ανταπτορα για την κεραια του ραδιοφωνου?

gyiama
28-05-10, 21:31
αν δεν εχεις κλιμα ειναι παλι το ιδιο κατω κατεβαινουν και οι διακοπτες αν εχεις μονο κουμπακι δεν μπαινει ο μονος διακοπτης γιατι δεν εχει που να στηριχτει μονο αν παρεις ''φετα''και συνδεσεις εκει το dsc μονο του !!!!

ART1
28-05-10, 22:14

οχι αν εχεις μονο το ενα διακοπτη δεν σου κανει.να παρεις την φθηνη.

ART1
28-05-10, 22:15
οσοι το εχουνε τοποθετησει χρειαστηκανε ανταπτορα για την κεραια του ραδιοφωνου?

δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο.το βυσμα κεραιας κουμπωνει κανονικα.

ART1
28-05-10, 22:21
οταν με το καλο βαλετε ολοι την οθονη να ετοιμαζεσται μετα για ομαδικη αγορα ψηφιακου δεκτη.ο αναλογικος τα εχει φαει τα ψωμια του χαλια η εικονα.σε μεγαλη απλα το σημα μετριο μεσα στην πολη και αναμεσα σε στενα σοκακια με μεγαλα κτιρια σημα γιοκ.

dimtz
28-05-10, 22:31
οχι αν εχεις μονο το ενα διακοπτη δεν σου κανει.να παρεις την φθηνη.

Οκ φιλε εχω βρει ειδη την λυση χαρη στον φιλο μου Κωστα και τον ευχαριστω γι αυτο :thumbsup:

Dathanaso
29-05-10, 12:36
Παιδες μηπως να κανουμε μια ερωτηση και εδω για βαση?

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1708

gant
29-05-10, 13:57
Όσοι είστε για βάση, στα κεντρικά της BMW HELLAS, υπήρχαν την Πέμπτη, που έγινε η δική μου παραγγελία, μόνο 3 κομμάτια.
Μετά από Γερμανία, κάπου 8 με 10 μέρες

dimtz
01-06-10, 13:01
Τελικα σημερα εχω στα χερια μου και εγω την βαση για το κλιμα, την πηρα καινουρια απο αντιπροσωπια ευτυχως ηταν η φθηνη, αντε πλησιαζουν οι μερες για την επεμβαση..........:mpaks:

tsagio
01-06-10, 13:09
Τελικα σημερα εχω στα χερια μου και εγω την βαση για το κλιμα, την πηρα καινουρια απο αντιπροσωπια ευτυχως ηταν η φθηνη, αντε πλησιαζουν οι μερες για την επεμβαση..........:mpaks:

καλοφόρετη Δημήτρη :thumbsup::thumbsup:thumb

dimtz
01-06-10, 14:26
καλοφόρετη Δημήτρη :thumbsup::thumbsup:thumb

Σ ευχαριστω Κωστα θα κανονισουμε για καφε αυτες τις μερες :morningcoffee: :mpaks:

Dathanaso
01-06-10, 14:40
Καλοριζικη μητσαρα:clap1::clap1::clap1:

Σημερα μιλησα με gps com την επομενη Τεταρτη με Πεμπτη αρχιζει να στελνει:thumbsup:

dimtz
01-06-10, 14:48

Σημερα μιλησα με gps com την επομενη Τεταρτη με Πεμπτη αρχιζει να στελνει:thumbsup:

Σ ευχαριστω Διονυση οταν λες την επομενη εννοεις μεθαυριο????????:shok: αν ειναι ετσι καλα ειμαστε και αν ταιριασει οπως ανεφερα πιο πανω και τον Κωστα θα πιουμε καφεδακι :thumbsup:

apovas
01-06-10, 14:59
Σημερα πήρα τη βαση απο Καφουνη με παραγγελια απο χθες. 55 euro. Επι της ευκαιριας τον ρωτησα και για μια βελτιωσουλα που θελω στο μοτερ.

m-power_01
01-06-10, 15:03
Σημερα πήρα τη βαση απο Καφουνη με παραγγελια απο χθες. 55 euro. Επι της ευκαιριας τον ρωτησα και για μια βελτιωσουλα που θελω στο μοτερ.

τι βελτιωσουλα? φερνει ακομα την active autowerke?

apovas
01-06-10, 15:05
Ενα υπερκυβισμο θελω να κανω αλλα εκει που το μαζευω το χρημα ολο μου την κανει.

Dathanaso
01-06-10, 15:07
Σ ευχαριστω Διονυση οταν λες την επομενη εννοεις μεθαυριο????????:shok: αν ειναι ετσι καλα ειμαστε και αν ταιριασει οπως ανεφερα πιο πανω και τον Κωστα θα πιουμε καφεδακι :thumbsup:

Εννοουσα την Τεταρτη της επομενης εβδομαδας δυστυχως φιλαρακι...

Moufas E46
01-06-10, 17:01

δεν πειραζει μια χαρα ειναι. αρκει που ξερουμε οτι θα το παρουμεthumb

dimtz
01-06-10, 17:42
Μα ειχαν πει οτι μεχρι Παρασκευη (4/6/10) θα τα ειχαμε, μια εβδομαδα καθηστερηση????? οχι οτι εχω προβλημα αλλα...............:sealed:

Moufas E46
01-06-10, 17:45
Μα ειχαν πει οτι μεχρι Παρασκευη (4/6/10) θα τα ειχαμε, μια εβδομαδα καθηστερηση????? οχι οτι εχω προβλημα αλλα...............:sealed:

ετσι νομιζα και γω φιλε αλλα δυστυχως ετσι ειναι οι εμποροι. μου εχει ξανατυχει να μου χουν πει 5 μερες και να περιμενω 15 ακομα και 20

dimtz
01-06-10, 17:57
ετσι νομιζα και γω φιλε αλλα δυστυχως ετσι ειναι οι εμποροι. μου εχει ξανατυχει να μου χουν πει 5 μερες και να περιμενω 15 ακομα και 20

τελος παντον......... ενταξη δε το ριχνουμε το φταιξιμο στον εμπορο υπαρχουν πολλοι παραγοντες για την οποιδηποτα καθυστερηση:whistle:

Υ.Γ Το καλο πραμα αργει φιλε μουthumb

sierra
01-06-10, 19:03
Είμαι Αστρος θα ανέβω Τετάρτη, θα μάθω για βάσεις... thumb

apovas
01-06-10, 19:49
Για καμερα οπισθοπορειας εχει κοιταξει κανεις σας?

tsagio
01-06-10, 20:06
[QUOTE=apovas;59596]Για καμερα οπισθοπορειας εχει κοιταξει κανεις σας?[/QUOT

όταν πέρασα από το κατάστημα μου έδειξε 2 κάμερες μια που ηταν πανω σε πλαίσιο πινακίδας (φαίνεται και στη προσφορά που μας έκανε), προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου και η αλλη που έμπαινε σε ενα απο τα δύο λαμπάκια που φωτίζουν την πινακίδα.

Moufas E46
01-06-10, 20:10
Για καμερα οπισθοπορειας εχει κοιταξει κανεις σας?

βασικα αυτη που θελω εγω μπαινει κατω απο το λαμπακι της πινακιδας. δεν θελω να τρυπησω ουτε προφυλακτηρΑ ουτε να βαλω ενσωματωμενη σε πλαισιο πινακιδας. μου φαινεται πρεπει να αρχισουμε το ψαξιμο και να οργανωθουμε

apovas
01-06-10, 20:11
Τον ρωτησα για τη δευτερη που λες και μου ειπε οτι δεν την προτηνει γιατι δεν εχει καλη εφαρμογη.

apovas
01-06-10, 20:12
Και εγω δεν θελω τρυπες στο αμαξι

Moufas E46
01-06-10, 20:15
οσοι ειμαστε απο αθηνα καλο ειναι να οργανωθουμε και να προτεινουμε μαγαζια για καμερα αλλα και για κεραια τηλεορασης

dimtz
01-06-10, 20:15
βασικα αυτη που θελω εγω μπαινει κατω απο το λαμπακι της πινακιδας. δεν θελω να τρυπησω ουτε προφυλακτηρΑ ουτε να βαλω ενσωματωμενη σε πλαισιο πινακιδας. μου φαινεται πρεπει να αρχισουμε το ψαξιμο και να οργανωθουμε

μ ενδιαφερει και εμενα το θεμα φιλε μου, ειχε αναφερει καποιος προ ημερων(δε θυμαμαι ποιος) οτι μπορουμε να βρουμε σε πολυ καλες τιμες απο εξωτερικο, γνωριζει κατι καποιος??????????? θα συμφωνησω και εγω οτι πρεπει να βρουμε καμερα η οποια να μπαινει στο λαμπακι της πινακιδας thumb

apovas
01-06-10, 20:21
Εχω δει στη Gelisound αλλα ειναι ΑΚΡΙΒΗ. Για κεραια παντος δεν ειναι ασχημη και η λυση του DVB-T στο πακετο του περιλαμβανει και 2 κεραιες.

apovas
01-06-10, 20:24
Απο ebay που κοιταξα υπαρχουν τετοιες χωνευτες καμερες και σε καλη τιμη αλλα δεν διευκρινηζει αν ειναι για Ε46 ή για το επομενο μοντελο

Moufas E46
01-06-10, 20:27
Εχω δει στη Gelisound αλλα ειναι ΑΚΡΙΒΗ. Για κεραια παντος δεν ειναι ασχημη και η λυση του DVB-T στο πακετο του περιλαμβανει και 2 κεραιες.

ειναι νωρις ακομα για DVB-T. θα εχουμε τηλεοραση για 2 χρονια ακομα οποτε και οι τιμες θα πεσουν αρκετα και ισως βγουν μοντελα που να ειναι συμβατα με το μηχανημα και να μην χρειαζεται οπως τωρα να αλλαζεις καναλι με το τηλεχειριστηριο του δεκτη κατι το οποιο δεν ειναι πρακτικο κατα την οδηγηση

bill_m3
01-06-10, 21:52
Κοιτάξτε τι γίνεται από κάμερες :
https://electronics.shop.ebay.com/Car-Electronics-/3270/i.html?LH_BIN=1&_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39%253A1&_nkw=rear+view+camera&_catref=1&_fcid=80&_ipg=200&_jgr=0&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14.l1514&gbr=1

Το θέμα είναι εσείς τι θέλετε.....
Που θέλετε να μπει κτλ....

Moufas E46
01-06-10, 21:57
Κοιτάξτε τι γίνεται από κάμερες :
https://electronics.shop.ebay.com/Car-Electronics-/3270/i.html?LH_BIN=1&_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39%253A1&_nkw=rear+view+camera&_catref=1&_fcid=80&_ipg=200&_jgr=0&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14.l1514&gbr=1

Το θέμα είναι εσείς τι θέλετε.....
Που θέλετε να μπει κτλ....

στο φωτακι της πινακιδας και να ειναι διακριτικη. στειλε κανα link αν μπανισεις κατι που αξιζει

bill_m3
01-06-10, 22:03
στο φωτακι της πινακιδας και να ειναι διακριτικη. στειλε κανα link αν μπανισεις κατι που αξιζει

Εδώ είστε :
https://cgi.ebay.com/Special-Rear-View-CAMERA-BMW-3-5-Series-X5-X6-/160431295724?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item255a734cec#ht_5566wt_704

Moufas E46
01-06-10, 22:16
βγαινει το λαμπακι της πινακιδας και στην θεση του κουμπωνουμε την καμερα που εχει ενσωματωμενο λαμπακι αν καταλαβα καλα? και ρευμα παιρνουμε απο το φαναρι της οπισθεν η συνδεετε κατευθειαν με την πηγη?

bill_m3
01-06-10, 22:30
βγαινει το λαμπακι της πινακιδας και στην θεση του κουμπωνουμε την καμερα που εχει ενσωματωμενο λαμπακι αν καταλαβα καλα? και ρευμα παιρνουμε απο το φαναρι της οπισθεν η συνδεετε κατευθειαν με την πηγη?

Ρεύμα παίρνεις από το καλώδιο που οδηγεί στο λαμπάκι της όπισθεν ( θα ενεργοποιείται όταν μπαίνει η όπισθεν) για τα άλλα είσαι σωστός!!!

Κάντε μια ερώτηση στον πωλητή, σε ποια μοντέλα ακριβώς ταιριάζει!

dimtz
01-06-10, 23:16
Εδώ είστε :
https://cgi.ebay.com/Special-Rear-View-CAMERA-BMW-3-5-Series-X5-X6-/160431295724?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item255a734cec#ht_5566wt_704

εισαι αρχηγος φιλε μου :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

apovas
02-06-10, 15:51
Εχω στειλει σε πωλητη email και μου εστειλε διαστασεις της καμερας ωστε να δω αν κουμπωνει σε μας τρεχα γυρευε

apovas
02-06-10, 15:55
https://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320540700437&ssPageName=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123

m-power_01
02-06-10, 16:03
Δεν εχω ιδιαιτερο χρονο αυτο τον καιρο λογω εξεταστικης και δεν μπορω να παρακολουθω ολες τις εξελιξεις...Αν βρειτε καποια καλη καμερα (προτιμω αυτες που μπαινουν στο φωτακι) στειλτε του μου ενα πμ! Να κανονισουμε αν ειναι παλι ,οσοι ενδιαφερομαστε, να κανουμε ενα group! Ακομα και απο ebay, γινεται δουλεια...και καλυτερη τιμη μπορουμε να πετυχουμε με διαπραγματευσεις (το εχω κανει αρκετες φορες) αλλα και μεταφορικα εξοδα να μοιραστουμε!

apovas
02-06-10, 16:12
https://www.gelisound.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=392799 Δείτε και αυτη

Moufas E46
02-06-10, 17:58

καλο αλλα 115 ευρω για μια καμερα την στιγμη που την βρισκουμε e-bay ειναι παρα πολλα

bill_m3
02-06-10, 18:11

https://cgi.ebay.com/Rear-View-CAMERA-BMW-3-5-Series-X5-X6-NTSC-/370389670049?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item563cf1d8a1#ht_1689wt_791

Είναι κατά 95% ίδια!!!!!

τι βγάζουν..................... :ranting2: :ranting2:

καλο αλλα 115 ευρω για μια καμερα την στιγμη που την βρισκουμε e-bay ειναι παρα πολλα

dimtz
02-06-10, 18:27
https://cgi.ebay.com/Rear-View-CAMERA-BMW-3-5-Series-X5-X6-NTSC-/370389670049?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item563cf1d8a1#ht_1689wt_791

Είναι κατά 95% ίδια!!!!!

τι βγάζουν..................... :ranting2: :ranting2:

καλα απο τιμες χαμος γινετε, το θεμα ειναι να παρουμε μια την οποια να μπορεσουμε να την περασουμε εμεις οι ιδιοι φυσικα με την βοηθεια την δικια σας (εγω δεν κατεχω και πολλα απο ηλεκτρολ), διαφορετικα αν ειναι να παμε σε ηλεκτρολογο καλυτερα ειναι να μας κανει μια τιμη μαζι με το περασμα ο εμπορος που θα παρουμε τις οθονες, για τις οθονες η τιμη ειναι μαζι με τα περαστικα μηπως αν παρουμε και καμερα απο αυτον να ειναι η ιδια τιμη μαζι με περαστικα????????? φυσικα αυτο ευνοει για εμας τους βορειους για τα παιδια που ειναι νοτια δεν συμφερει :mpaks:

Moufas E46
03-06-10, 00:34
καλα απο τιμες χαμος γινετε, το θεμα ειναι να παρουμε μια την οποια να μπορεσουμε να την περασουμε εμεις οι ιδιοι φυσικα με την βοηθεια την δικια σας (εγω δεν κατεχω και πολλα απο ηλεκτρολ), διαφορετικα αν ειναι να παμε σε ηλεκτρολογο καλυτερα ειναι να μας κανει μια τιμη μαζι με το περασμα ο εμπορος που θα παρουμε τις οθονες, για τις οθονες η τιμη ειναι μαζι με τα περαστικα μηπως αν παρουμε και καμερα απο αυτον να ειναι η ιδια τιμη μαζι με περαστικα????????? φυσικα αυτο ευνοει για εμας τους βορειους για τα παιδια που ειναι νοτια δεν συμφερει :mpaks:

εγω σκεφτομαι να τα μπαξω ολΑ μαζι και καμερα και κεραια τηλεορασης. να γλυτωσω τα μετα βαλε βγαλε την μοναδα και την φασαρια γενικοτερα. τωρα μονος η με πληρωμη θα δειξει αφου ερθει το μηχανημα

gant
03-06-10, 08:34
Παίδες, ως γνωστόν, εγώ το χω στο αμάξι πάνω, απ την Παρασκευή.
Οι πρώτες εντυπώσεις από navi, (εχει κάπου 8 προγράμματα πλοήγησης φορτωμένα το παιδί), από Ipod, bluetooth για χρήση κινητού, cd, dvd player, η ποιότητα ήχου και οι γενικές ρυθμίσεις που διαθέτει, όλα πολύ καλά. Οπως και ο φωτισμός που είναι εντελώς ολόιδιος με τον ΟΕΜ.
Στο μόνο που τα ψιλοχαλάει είναι η ευαισθησία του δέκτη ραδιοφώνου.
Γιά να είμαι πιό σαφής, σε συχνότητες που ακούω, σε κανά δυό, κατά διαστήματα εκάνε ψιλοπαράσιτα, όπως και στην αυτόματη ανίχνευση, κάτω στην πυλωτή, δεν μπορεί να συντονίσει σε κανά δυό σταθμούς, που το ΟΕΜ το κάνε.
Τώρα ενδεχομένως να ήταν και θέμα εκπομπής-λήψης την δεδομένη στιγμή.
Αυτά προς το παρόν.

dimtz
03-06-10, 08:44
εγω σκεφτομαι να τα μπαξω ολΑ μαζι και καμερα και κεραια τηλεορασης. να γλυτωσω τα μετα βαλε βγαλε την μοναδα και την φασαρια γενικοτερα. τωρα μονος η με πληρωμη θα δειξει αφου ερθει το μηχανημα

καπως ετσι σκεφτομαι και εγω φιλε θα γλυτωσουμε την φασαρια, καλα μεχρι τοτε εχουμε χρονο να το σκεφτουμε :think:

kostasxan
03-06-10, 11:38
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση?
Στο δικό μου το Χ3 που έχει το MK4 hi μπορεί να μπει κάμερα για την οπλισθέν ?

asot
03-06-10, 13:27
Με πολύ χαμηλό κόστος, αν έχεις TV module...

Αν όχι, θες και το Module, οπότε το κόστος ανεβαίνει...

apovas
03-06-10, 15:53

Και εγω το ιδιο σκεφτομαι. Μια και εξω ολα. Παντος επαναλαμβανω οτι βλεπουμε απο ebay θελει προσοχη δεν διευκρινηζει για ποια τριαρα κανει η καμερα.Αλλιως απο τιμη συμφερει με τα 1000

Dathanaso
03-06-10, 16:16
Παίδες, ως γνωστόν, εγώ το χω στο αμάξι πάνω, απ την Παρασκευή.
Οι πρώτες εντυπώσεις από navi, (εχει κάπου 8 προγράμματα πλοήγησης φορτωμένα το παιδί), από Ipod, bluetooth για χρήση κινητού, cd, dvd player, η ποιότητα ήχου και οι γενικές ρυθμίσεις που διαθέτει, όλα πολύ καλά. Οπως και ο φωτισμός που είναι εντελώς ολόιδιος με τον ΟΕΜ.
Στο μόνο που τα ψιλοχαλάει είναι η ευαισθησία του δέκτη ραδιοφώνου.
Γιά να είμαι πιό σαφής, σε συχνότητες που ακούω, σε κανά δυό, κατά διαστήματα εκάνε ψιλοπαράσιτα, όπως και στην αυτόματη ανίχνευση, κάτω στην πυλωτή, δεν μπορεί να συντονίσει σε κανά δυό σταθμούς, που το ΟΕΜ το κάνε.
Τώρα ενδεχομένως να ήταν και θέμα εκπομπής-λήψης την δεδομένη στιγμή.
Αυτά προς το παρόν.

Καπου διαβασα σε ξενο φορουμ το προβλημα σου κ τη λυση του.....μολις το ξαναβρω θα ποσταρω

kostasxan
03-06-10, 16:24
Με πολύ χαμηλό κόστος, αν έχεις TV module...

Αν όχι, θες και το Module, οπότε το κόστος ανεβαίνει...

ποσο περιπου το κοστος ?

sierra
03-06-10, 21:20
Και εγω το ιδιο σκεφτομαι. Μια και εξω ολα. Παντος επαναλαμβανω οτι βλεπουμε απο ebay θελει προσοχη δεν διευκρινηζει για ποια τριαρα κανει η καμερα.Αλλιως απο τιμη συμφερει με τα 1000

1000 euro;

dimtz
03-06-10, 21:24
1000 euro;

θελει να πει οτι συμφερει 1000 % οχι οτι θα βγουνε τοσο :mpaks:

sierra
03-06-10, 21:37
θελει να πει οτι συμφερει 1000 % οχι οτι θα βγουνε τοσο :mpaks:

Λέω κ΄εγώ!!! Παραλίγο να πάθω έμφραγμα. :hystericalbs1: Σήμερα πήγα στον Καφούνη για τις βάσεις,(πολύ εξυπηρετικός ο υπάλληλος) και μου είπε 55 euro η 51168230 και 97,70 euro η 51167001408 αλλά μου είπε για σίγουρα θέλει αριθμό πλαισίου, του τον έδωσα τηλεφωνικός και θα με πάρει αύριο να μου πεί ακριβώς πια πέρνει. Και θα κάνει παραγγελεία γιατί δεν έχει τώρα καμία. Αύριο θα πάω και Σπανό και θα σας πω... thumb thumb thumb

Moufas E46
03-06-10, 21:43
Λέω κ΄εγώ!!! Παραλίγο να πάθω έμφραγμα. :hystericalbs1: Σήμερα πήγα στον Καφούνη για τις βάσεις,(πολύ εξυπηρετικός ο υπάλληλος) και μου είπε 55 euro η 51168230 και 97,70 euro η 51167001408 αλλά μου είπε για σίγουρα θέλει αριθμό πλαισίου, του τον έδωσα τηλεφωνικός και θα με πάρει αύριο να μου πεί ακριβώς πια πέρνει. Και θα κάνει παραγγελεία γιατί δεν έχει τώρα καμία. Αύριο θα πάω και Σπανό και θα σας πω... thumb thumb thumb

για την κεραια εχεις κανα νεο? ρωτησες καπου?

dimtz
03-06-10, 21:46

δεν χρειαζετε αριθμος πλαισιου και μονος σου μπορεις να καταλαβεις, το πως εχει αναφερθει ανεπαναληπτα,τελος παντον αντε να οργανωθουμε σιγα σιγα πλησιαζουν οι μερες :thumbsup:

gant
03-06-10, 22:18

Το χω γράψει σε προηγούμενο ποστ, η ακριβή είναι για πακέτο μη καπνιστού.
Αν ήξερα το VIN σου θα σού λεγα τώρα τι φοράει αντί να περιμένεις μέχρι αύριο.

dimtz
03-06-10, 22:23

Φιλε μου Γιωργο μονο την οθονη εβαλες εσυ?????????? δηλ κεραια για tv και καμερα δεν πηρες???????? :original:

Moufas E46
03-06-10, 22:30
η ακριβη ειναι για οσους δεν εχουν μεμονωμενα κουμπια αλλα φετα με τα κουμπακια πανω

gant
03-06-10, 22:33
Ναι μόνον οθόνη, γιατί η tv δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν και πριν ένα χρόνο έδωσα 180 ευρώ και έβαλα aftermarket parktronic (ενσωματωμένο στο πλαίσιο της πινακίδας) με βομβητή που λειτουργεί όμοια με το ΟΕΜ, όσο πλησιάζεις τόσο αυξάνεται η συχνότητα και μετά τους 25 πόντους ηχεί συνεχόμενα.

gant
03-06-10, 22:37
η ακριβη ειναι για οσους δεν εχουν μεμονωμενα κουμπια αλλα φετα με τα κουμπακια πανω

Και η φτηνή το ίδιο είναι, οι υποδοχές υπάρχουν για να μπούν πρεσσαριστά οι διακόπτες. Αν τώρα έχεις μόνο του dsc, τότε βγάζεις την φέτα απ την βάση που έχεις και την κουμπώνεις στην νέα, καλύπτοντας το κενό των υποδοχών.

Moufas E46
03-06-10, 22:41
Και η φτηνή το ίδιο είναι, οι υποδοχές υπάρχουν για να μπούν πρεσσαριστά οι διακόπτες. Αν τώρα έχεις μόνο του dsc, τότε βγάζεις την φέτα απ την βάση που έχεις και την κουμπώνεις στην νέα, καλύπτοντας το κενό των υποδοχών.

ναι αλλα εγω εχω φετα δεν εχω διακοπτακια οποτε μονο την ακριβη μπορω να βαλω

gant
03-06-10, 22:48
Μπορείτε να το δείτε και εδώ, στο υπ αριθμό 12.

https://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Sedan/Europe/316i-N42/LHD/N/2003/may/browse/vehicle_trim/storing_partition_mounting_parts/

gant
03-06-10, 22:57
Ποιό αναλυτικά,

51 16 8 230 902
Left-hand drive
For vehicles with:
Smoker package (S441A) = Yes
And:
Navigation system, Professional (S609A) = Yes

51 16 7 001 408
Left-hand drive
For vehicles with:
Navigation system, Professional (S609A) = Yes

sierra
04-06-10, 00:45

Ποιό εννοής VIN Γιατί δεν ξέρω :shok:

gant
04-06-10, 01:16
Τα 7 πρώτα ψηφία του αριθμού του πλαισίου.
Το δικό μου π.χ είναι JR65110

gant
04-06-10, 01:35
ναι αλλα εγω εχω φετα δεν εχω διακοπτακια οποτε μονο την ακριβη μπορω να βαλω

Το ίδιο πράγμα λέμε μάλλον.
Δεν έχεις μόνο διακόπτη DSC; Αν ναι, τότε βγάζεις την φέτα, είναι κουμπωτή και αφού περάσεις τον διακόπτη του DSC, στην νέα βάση, τότε κουμπώνεις και την φέτα και καλύπτεις τις υπόλοιπες κενές υποδοχές, όπως ήταν και στην παληά βάση.
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός, πιό απλά δεν μπορώ να το εξηγήσω.

m-power_01
04-06-10, 12:05
Μολις μίλησα με τον Dathanaso ο οποιος ειναι τωρα θεσσαλονικη, πηγε απο το καταστημα, ειδε το μηχανημα και του αρεσε πολυ, το βρηκε αρκετα ποιοτικο οπως ειπε!
Επισης τα μηχανηματα θα ειναι στο καταστημα απο δευτερα!

dimtz
04-06-10, 12:07
Μολις μίλησα με τον Dathanaso ο οποιος ειναι τωρα θεσσαλονικη, πηγε απο το καταστημα, ειδε το μηχανημα και του αρεσε πολυ, το βρηκε αρκετα ποιοτικο οπως ειπε!
Επισης τα μηχανηματα θα ειναι στο καταστημα απο δευτερα!

μας φτιαξατε την μερα παλι Σπυρο :dance1::dance1:

apovas
04-06-10, 19:50
Αντε να το δουμε και μεις live απο βδομαδα

sierra
04-06-10, 23:56
Τα 7 πρώτα ψηφία του αριθμού του πλαισίου.
Το δικό μου π.χ είναι JR65110

Λοιπόν σου γράφω όλα τα νούμερα είναι:WBABV71040JZ42173 thumb

gant
05-06-10, 00:48
Λοιπόν σου γράφω όλα τα νούμερα είναι:WBABV71040JZ42173 thumb

Φίλε sierra, μπερδεύτικα σε προηγούμενο μου ποστ, το VIN είναι τα 7 τελευταία ψηφία και όχι τα πρώτα.
Δηλαδή το δικό σου είναι το JZ42173.
Με τα στοιχεία αυτά το ΕΤΚ μου δίνει Ε46318Ci, με κινητήρα Ν42, καύσιμο βενζίνη, και ημερομηνία παραγωγής 2001/11.
Αν έχεις πακέτο καπνιστού, η φθηνότερη βάση με κωδικό 51 16 8 230 902, ταριάζει μιά χαρά.

sierra
05-06-10, 01:10
Φίλε sierra, μπερδεύτικα σε προηγούμενο μου ποστ, το VIN είναι τα 7 τελευταία ψηφία και όχι τα πρώτα.
Δηλαδή το δικό σου είναι το JZ42173.
Με τα στοιχεία αυτά το ΕΤΚ μου δίνει Ε46318Ci, με κινητήρα Ν42, καύσιμο βενζίνη, και ημερομηνία παραγωγής 2001/11.
Αν έχεις πακέτο καπνιστού, η φθηνότερη βάση με κωδικό 51 16 8 230 902, ταριάζει μιά χαρά.

Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Εμένα εαν δείς στο γκαράζ ή το άλμπουμ θα δείς ότι η βάση έχει 4 κουμπιά θα κουμπώση; Γιατί λένε ότι άμα έχεις πολλά κουμπιά πρέπει να βάλεις την άλλη δηλ. την:51 16 7 001 408. Τι λές; thumb

gant
05-06-10, 01:24
Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Εμένα εαν δείς στο γκαράζ ή το άλμπουμ θα δείς ότι η βάση έχει 4 κουμπιά θα κουμπώση; Γιατί λένε ότι άμα έχεις πολλά κουμπιά πρέπει να βάλεις την άλλη δηλ. την:51 16 7 001 408. Τι λές; thumb

Το πρόσεξα ναι, απλά όταν βγάλεις την παληά θα δεις πως υπάρχει μια φέτα που καλύπτει τις θέσεις που δεν έχεις άλλους διακόπτες, αυτή είναι κουμπωτή, την βγάζεις και την κουμπώνεις στην νέα βάση αφού τοποθετήσεις τους διακόπτες στην σειρά που ήταν νωρίτερα.

https://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Coupe/Europe/328Ci-M52/browse/vehicle_trim/storing_partition_mounting_parts/

Αν ανοίξεις το λινκ, τα υπ αριθμ 9,10 και 11 είναι οι φέτες διαφόρων διαστάσεων που καλύπτουν τις κενές υποδοχές διακοπτών, ανάλογα με τον αριθμό τους. Εσύ θα χρησιμοποιήσεις την φέτα που έχεις ήδη στην βάση που φοράς.
Για σιγουριά όμως 100% θα τηλεφωνήσω αύριο στον Ζερβουδάκη για επιβεβαίωση αυτών που γράφω και θα σου στείλω p.m