Επιστροφή στο Forum : Επισκευή Κλειδί E46 immobiliser
alpinavtec
18-03-19, 15:31
Καλησπέρα , έχω ένα valvitronic 1.8 ci και έχω πρόβλημα με τα κλειδιά μου ! Έχουν ανοιχτεί και τα δυο για αλλαγή μπαταρίας , με το ένα δεν πέρνει πλέον μπρος και μάλλον φταίει η πλακέτα (imobilizer) γιατί όταν άλλαξα πλακέτα πήρε , και στο άλλο που δουλεύει κανονικά μου έχουν χαλάσει το καβούκι και τώρα ειναι αδύνατο να κλησει , έχω πάρει απο eBay άλλο, ξέρει κανείς εάν μπορώ να το κανω να δουλέψει ; Και πως ;
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2019/03/maxresdefault-2.jpg
Ρώτησες σε κλειδαρα αν υπάρχει κάποιο ανταλλακτικο κλειδί;
alpinavtec
18-03-19, 17:33
Και να βάλω λές εκει μέσα την πλακέτα και θα δουλέψει? και με το άλλο που δεν περνει μπρος?
Βάλε την καλή πλακέτα στο καλό καβούκι και φτιάξε ένα καλό κλειδί.
alpinavtec
21-03-19, 05:15
Ευχαριστώ παιδιά , πήγα έκοψα ένα που πήρα απο απο eBay και έβαλα την πλακέτα μου !! Όλα κομπλέ , ένα 20αρικο όλα μαζί ! Τώρα έμεινε εάν μπορώ να επαπρογραμματιισω το imobilizer στη χαλασμένη πλακέτα !
τωρα που τελειωσαμε με το θεμα..για να μη βγαινω και εκτοςς..
το alpinavtec πως σου ρθε???ειναι γ@μ@το δεν λεω...αλλα θα τριζουν τα κοκκαλα του soichiro...οταν εφτιαχνε το c50...και θα σε σιχτιριζουν οι απανταχου vtecακιδες ανα την ελλαδα...ναι ειναι πολλοι...εγω το γουσταρω αλλα πες μας λιγο για την ιστορια του!
alpinavtec
21-03-19, 11:09
Γιατί ξεκίνησα με ένα vtec civikaki επειδή το είχα βρει πιπίλα αλλά η μεγάλη καψούρα ήταν τα μπεμπονια μιας και ο πατέρας είχε από τον λεγόμενο "καρχαρία" σε e30 , 520 και τέλος ένα e46 !