PDA

Επιστροφή στο Forum : μεταχειρισμενη e92

Wspr
27-10-15, 18:29
Καλησπερα στους λατρεις της Bmw και απο μενα

διαβαζω καιρο το forum μιας και ειμαι κρυφος θαυμαστης των γερμανικων αυτοκινητων αλλα μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να παρω και γω ενα λογω κρισης μπλα μπλα μπλα

Βλεποντας ομως οτι απο τη κριση δεν προκειται να βγουμε ισως ειναι ωρα να πραγματοποιησω το ονειρο μου τωρα

Στο παρον λοιπον οδηγω ενα avensis 1800 του 2005 με 143 αλογα και θελω επιτελους να το ξεφορτωθω οχι γιατι δεν καλυπτει τις αναγκες μου αλλα γιατι το βαριεμαι οδηγικα μεχρι θανατου και μου ειναι τελειως αδιαφορο σαν αμαξι.

Το αμαξι εχει 110.000 χιλιομετρα και δεν εχει ζητησει κατι μεχρι στιγμης.Εχω βρει μια e92 με 120.000 χιλιομετρα στα 11 χιλιαρικα.Οπως το σκεφτομαι το δικο μου εχει αξια 6 χιλιαρικα(εχω βρει να το δωσω) οποτε η διαφορα ειναι 5 χιλιαρικα για την αγορα και 600 ευρω το χρονο εξοδα συντηρησης.Αν το bmw που θα βρω ειναι καλοσυντηρημενο κτλ τι προβληματα θα μου βγαλει μελοντικα(προφανως κανεις δεν ξερει αλλα καθε γνωμη απο εμπειρια δεκτη).Αξιζει πιστευεται μια τετοια μεταβαση η θα βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο?Τι λετε?

mosby
27-10-15, 20:15
απο οδηγηση αισθηση εμπειρια καμια σχεση με το τουοτα...
απο αξιοπιστια θα βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο.

Wspr
27-10-15, 20:28
Τι πιθανα προβληματα μπορει να μου βγαλει?

scania124
27-10-15, 20:32
Καλώς τον!
Πάνω κάτω ξέρουμε τι μπορεί να παρουσιαστεί σε ένα Ε92 320.
Κάποια από τα παρακάτω μπορεί να τα έχει αλλάξει ο προιγουμενος.
1.πολλαπλασιαστες
2.μπεκ
3.αντλία υψηλής
4.αισθητήρας nox
5.Κολωνα τιμονιού
Δεν θυμαμε κάτι άλλο. .......συνήθως μέχρι τα 120.000 χλμ έχουν παρουσιαστεί όλα. .....Οπότε θα έχουν αλλαχτεί.
Ελπίζω να μην σε απογοητευσα. .......
Είμαι και εγώ πρώην τογιοτακιας!

Και πάλι :viannen_01:

Wspr
27-10-15, 20:49
Ευχαριστω για το καλωσορισμα!!

Σημειωνω οσα μου ειπες και μολις δω το αμαξι τσεκαρω τα παραπανω...

Εισαι ευχαριστημενος απο τη μεταβαση φανταζομαι ε?? :)

nikos valvetronic
27-10-15, 20:50
Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε.Από Toyota σε BMW?? :think:
Έχετε γερό τοίχο στο σπίτι?

ART1
27-10-15, 21:20
toyota ε?ειχα ενα corolla το g6 σκυλια τα ατιμα και αθανατα. για ποιοτητα και οδηγικη συμπεριφορα bmw.... για αξιοπιστια και μοτερ που δεν καταλαβαινουν τπτ toyota.για τις βλαβες θα σου απαντησει καλυτερα καποιος αλλος φιλος που ειναι και κατοχος του 92

Nikos320
27-10-15, 21:58
Αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά και αν το αυτοκίνητο είχε σωστή συντήρηση απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που θα την δεις λογικά στο βιβλίο service πάρτο.Εγώ έχω ενα 320 ε92 μ πακ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είμαι στα 31.000 και το μόνο που έχω αλλάξει είναι πολλαπλαστιαστές οταν βγήκαν σε καμπάνια.Καλό είναι πριν το πάρεις να του κάνεις και ένα έλεγχο σε αντιπροσωπία.

butcher2580
27-10-15, 22:11
Καλησπερα στους λατρεις της Bmw και απο μενα

διαβαζω καιρο το forum μιας και ειμαι κρυφος θαυμαστης των γερμανικων αυτοκινητων αλλα μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να παρω και γω ενα λογω κρισης μπλα μπλα μπλα

Βλεποντας ομως οτι απο τη κριση δεν προκειται να βγουμε ισως ειναι ωρα να πραγματοποιησω το ονειρο μου τωρα

Στο παρον λοιπον οδηγω ενα avensis 1800 του 2005 με 143 αλογα και θελω επιτελους να το ξεφορτωθω οχι γιατι δεν καλυπτει τις αναγκες μου αλλα γιατι το βαριεμαι οδηγικα μεχρι θανατου και μου ειναι τελειως αδιαφορο σαν αμαξι.

Το αμαξι εχει 110.000 χιλιομετρα και δεν εχει ζητησει κατι μεχρι στιγμης.Εχω βρει μια e92 με 120.000 χιλιομετρα στα 11 χιλιαρικα.Οπως το σκεφτομαι το δικο μου εχει αξια 6 χιλιαρικα(εχω βρει να το δωσω) οποτε η διαφορα ειναι 5 χιλιαρικα για την αγορα και 600 ευρω το χρονο εξοδα συντηρησης.Αν το bmw που θα βρω ειναι καλοσυντηρημενο κτλ τι προβληματα θα μου βγαλει μελοντικα(προφανως κανεις δεν ξερει αλλα καθε γνωμη απο εμπειρια δεκτη).Αξιζει πιστευεται μια τετοια μεταβαση η θα βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο?Τι λετε?
Καλως ήρθες..εγω ζημίες εφτα χρόνια τωρα δεν εχω φιλε τα λογια ειναι περιττά βρες τροπο να το οδηγήσεις για να καταλάβεις περι τινος πρόκειται αν και η συγκίνηση έρχεται στη πορεία μετα απο αμέτρητα χλμ σερι να κατεβαίνεις ατσαλακοτος λες και δν πηγες πουθενά..τωρα ολα ταλλα φωνάζουν αν ξέρεις λιγα απο αυτοκίνητα

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

mark e92
28-10-15, 13:27
Καλώς ήρθες !
Νομίζω οτι ολα είναι θέμα τύχης , εκτός απο μερικά πράγματα που βγαίνουν σε όλα σχεδον .
Καλή επιτυχία!

scania124
28-10-15, 13:32
Ενοοιται ότι είναι θέμα τύχης.
Απλά μιλάμε για πιθανές βλάβες που μπορεί να εμφανιστούν.
Στο δικό μου μεχρι τώρα έχω αλλάξει πολλαπλάσιαστες,μπεκ και είμαι κοντευει και ο nox.
Το αυτοκίνητο έχει 90000χλμ.

tsaltinho
29-10-15, 13:06
11.000 ευρω για 110.000 χλμ ??
Νομιζω πως μπορεις να βρεις καλυτερες ευκαιριες.
Τι εξτρα εχει το αυτοκινητο που ειδες?

E60_Arkadia
29-10-15, 14:28
Τιποτα δεν θα βγαλει,αν μπορεις να το εχεις τοτε προχωρα αφοβα.Αμαξαρα με τα ολα της.Η νυχτα με την μερα σε σχεση με το παλιο τουοτα..

BGPVirus
30-10-15, 09:10
Ρε παιδιά ο αισθητήρας nox από τη στιγμή που θα βγάλει σφάλμα είναι απολύτως απαραίτητο να αλλάξει άμεσα? Έχω ακούσει πολλούς που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο χωρίς να τον αλλάξουν απλά έχουν την ενοχλητική ένδειξη αναμένη.

Wspr
30-10-15, 13:56
Επανερχομαι στο θεμα μιας και ειδα αυτοκινητο.Εχει 127.000 και φοραει τις ζαντες τις M3 με λαστιχα καινουργια 5 μηνων.Εξωτερικα ειναι αψογο,ουτε μια γρατσουνια.Εσωτερικα εχει 2-3 μικροφθορες στα καθισματα τα οποια στοιχιζουν κανα 200αρι να αλλαχτουν.Εχει αλλαχτει προσφατα ο 1 απο τους 4 εγκεφαλους(στοιχισε 800 μου ειπε) και πολλαπλασιαστες.Ειναι δευτερο χερι ο πρωτος του ειχε 110.000 με τα σερβις στην BMW και τα 17 τα εκανε ο τωρινος ιδιοκτητης ο οποιος το πουλαει για να παρει X6.Μηχανικα δεν το τσεκαρα το αμαξι γιατι κολλησα στα νεα μετρα για τα τελη προς το παρον αλλα αυτος που το εχει βρεθηκε γνωστος και τ αμαξι θα ελεγχθει διεξοδικα οποτε δυσκολα θα ξεφυγει κατι.Το μεγαλο μου θεμα δυστυχως ειναι οι νεοι φοροι και σκεφτομαι να περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα που θα βγουν τα μετρα για να δω τι θα κανω,Πιθανοτατα θα το χασω τ αμαξι γιατι μου ειπε οτι τον εχουν παρει και αλλοι 2 και λογικα θα χτυπηθει.γενικοτερα παντως αυτα τ αυτοκινητα παιζουν στα 13-14 με λιγοτερα εξτρα...Δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας,πολυ θα ηθελα να την ακουσω παντως
!

tsaltinho
30-10-15, 14:07
Επανερχομαι στο θεμα μιας και ειδα αυτοκινητο.Εχει 127.000 και φοραει τις ζαντες τις M3 με λαστιχα καινουργια 5 μηνων.Εξωτερικα ειναι αψογο,ουτε μια γρατσουνια.Εσωτερικα εχει 2-3 μικροφθορες στα καθισματα τα οποια στοιχιζουν κανα 200αρι να αλλαχτουν.Εχει αλλαχτει προσφατα ο 1 απο τους 4 εγκεφαλους(στοιχισε 800 μου ειπε) και πολλαπλασιαστες.Ειναι δευτερο χερι ο πρωτος του ειχε 110.000 με τα σερβις στην BMW και τα 17 τα εκανε ο τωρινος ιδιοκτητης ο οποιος το πουλαει για να παρει X6.Μηχανικα δεν το τσεκαρα το αμαξι γιατι κολλησα στα νεα μετρα για τα τελη προς το παρον αλλα αυτος που το εχει βρεθηκε γνωστος και τ αμαξι θα ελεγχθει διεξοδικα οποτε δυσκολα θα ξεφυγει κατι.Το μεγαλο μου θεμα δυστυχως ειναι οι νεοι φοροι και σκεφτομαι να περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα που θα βγουν τα μετρα για να δω τι θα κανω,Πιθανοτατα θα το χασω τ αμαξι γιατι μου ειπε οτι τον εχουν παρει και αλλοι 2 και λογικα θα χτυπηθει.γενικοτερα παντως αυτα τ αυτοκινητα παιζουν στα 13-14 με λιγοτερα εξτρα...Δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας,πολυ θα ηθελα να την ακουσω παντως
!

Οπως ειπα και προηγουμένως, τα 11.000 ειναι πολλα για 320 με 127.000 χλμ.
Για δες και κατι αλλο. Τωρα το οτι το αυτοκινητο το εχουν δει και αλλοι και θα φυγει γρηγορα ειναι ...κλασσικη ατακα πωλητη..!
Υπαρχουμ πολλα 320i στην αγορα, μην ανησυχεις γι αυτο!

BGPVirus
30-10-15, 14:21
!

Τα χιλιόμετρα δεν είναι το πρόβλημα. Τα ακριβά προβλήματα που βγάζει είναι κολώνα τιμονιού, πολ/στες, αισθητήρα λ(nox) και εγκέφαλο. Αφού λες ότι έχει αλλάξει εγκέφαλο και πολ/στες, αυτό είναι καλό. Το θέμα είναι ότι τα δίλιτρα θα χτυπηθούν και θα συνεχίζουν να χτυπιούνται για πολλά χρόνια ακόμα κάνοντας ασύμφορη μια τέτοια αγορά επί του παρόντος. Ειδικά αν είναι της τελευταίας 5ετίας τα πράγματα με το φόρο πολυτελείας σκουραίνουν. Οι τιμές των δίλιτρων και άνω έχουν πέσει πολύ και θα συνεχίσουν να πέφτουν.

mark e92
30-10-15, 14:33
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6832541/

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό

BGPVirus
30-10-15, 14:34
Εγώ κατάλαβα ότι λέει για coupe

Wspr
30-10-15, 14:35
Ψαχνω αποκλειστικα coupe

Nikos320
30-10-15, 14:37
Οπως ειπα και προηγουμένως, τα 11.000 ειναι πολλα για 320 με 127.000 χλμ.
Για δες και κατι αλλο. Τωρα το οτι το αυτοκινητο το εχουν δει και αλλοι και θα φυγει γρηγορα ειναι ...κλασσικη ατακα πωλητη..!
Υπαρχουμ πολλα 320i στην αγορα, μην ανησυχεις γι αυτο!

Δηλαδή εσύ φίλε το δικό σου αν το πούλαγες αύριο πόσο θα το έδινες???

mark e92
30-10-15, 14:38
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6843912/
Αυτό;

BGPVirus
30-10-15, 14:40
320 coupe αυτή τη στιγμή έχει μόνο ένα η automarin κάτω από 11.000 (10850) την οποία δεν είναι να την εμπιστεύεσαι και πολύ. Οπότε για κουπέ τα 11.000 είναι μια καλή τιμή. Όταν είναι από ιδιώτη βέβαια η τιμή μπορεί να πέσει κι άλλο.

Wspr
30-10-15, 14:59
Γενικοτερα δεν κοιταω απο εμπορο.συνηθως γυρνανε τα χλμ οποτε δεν ξερεις τι παιρνεις.το συγκεκριμενο δεν εχει ηλιοροφη(βασικο),δερμα,ζαντ ες κτλ

Lykouras
30-10-15, 15:06
Περίμενε μέχρι τέλος του χρόνου όπου και έρχονται τα ραβασάκια των τελών κυκλοφορίας. Τότε θα πέσουν κι άλλο οι τιμές πιστεύω.
Είπαμε, η αγορά αυτοκινήτου θέλει υπομονή και επιμονή.

tsaltinho
30-10-15, 15:15
Δηλαδή εσύ φίλε το δικό σου αν το πούλαγες αύριο πόσο θα το έδινες???

θα το εβαζα 12.500 για να το πουλουσα στα 11.500-12.000.
Το δικο μου ομως εχει 50.000 χμλ .
Και εχει επισης μεγαλη σημασια η εκδοση. Αλλο να εχεις δερμα μεσα, αλλο υφασμα.
Αλλο να εχεις χειροκινητο κιβωτιο, αλλο manual...κτλ

Nikos320
30-10-15, 15:18
Για μένα δεν είναι το θέμα το πως θα αγοράσεις ένα αμάξι αλλά το πως θα το κρατήσεις.Να πληρώνεις τα τέλη του,τον φόρο πολυτελείας,συντήρηση κτλ γιατί έτσι πήραν πολλοί 92αρια και φτάσαμε να λέμε για αμάξι 5ετιας ότι τα 11 χιλιάρικα ξεχνώντας πόσο είχε καινούργιο και χωρίς να κοιτάμε ότι στα 11 χιλιάρικα στο car.gr πουλάνε golfakia(απλά) k megane.

Nikos320
30-10-15, 15:22
θα το εβαζα 12.500 για να το πουλουσα στα 11.500-12.000.
Το δικο μου ομως εχει 50.000 χμλ .
Και εχει επισης μεγαλη σημασια η εκδοση. Αλλο να εχεις δερμα μεσα, αλλο υφασμα.
Αλλο να εχεις χειροκινητο κιβωτιο, αλλο manual...κτλ

Αρχικά χειροκίνητο=manual, το δικό σου 320 δεν είναι??γιατί λες στον φίλο ότι για 320 είναι πολλά τα 11 χιλιάρικα ενώ το δικό σου θα το έδινες παραπάνω??

Lykouras
30-10-15, 15:25
Για μένα δεν είναι το θέμα το πως θα αγοράσεις ένα αμάξι αλλά το πως θα το κρατήσεις.Να πληρώνεις τα τέλη του,τον φόρο πολυτελείας,συντήρηση κτλ γιατί έτσι πήραν πολλοί 92αρια και φτάσαμε να λέμε για αμάξι 5ετιας ότι τα 11 χιλιάρικα ξεχνώντας πόσο είχε καινούργιο και χωρίς να κοιτάμε ότι στα 11 χιλιάρικα στο car.gr πουλάνε golfakia(απλά) k megane.

Καλά,αυτό εξυπακούεται. Το να αγοράσεις αυτό το αυτοκίνητο και γενικά μεγάλου κυβισμού δε λέει τπτ από πλευράς τιμής.Το θέμα είναι μετά που έρχονται τα μαμησιάτικα:thumbsdown: αν μπορείς να ανταπεξέλθεις.

tsaltinho
30-10-15, 15:54
Αρχικά χειροκίνητο=manual, το δικό σου 320 δεν είναι??γιατί λες στον φίλο ότι για 320 είναι πολλά τα 11 χιλιάρικα ενώ το δικό σου θα το έδινες παραπάνω??

Το δικο μου δεν ειναι αυτοματο.
Αλλα εχει δερμα, ηλιοροφη, ζαντες, και λιγοτερο απο τα μισα χιλιομετρα.
Θεωρεις τα 500-1000 ευρω καλη διαφορα..?
Νομιζω οτι με 11.000 ευρω παιρνεις 320 με λιγοτερα χιλιομετρα, περισσοτερα εξτρα ελεω κυβικων και οικονικης τωρινης καταστασης.
Εσυ δλδ θα το δικο σου θα πουλαγες στα ιδια λεφτα με καποιον που εχει τα υπερδιπλασια χιλιομετρα..

ΥΓ. Νομιζω οτι ξεφυγαμε απο το θεμα, δεν πουλαω εγω το αυτοκινητο μου, ουτε χρησιμοποιω το τοπικ σαν αγγελια. Απλα εξεφρασα μια αποψη για τα λεφτα που ζητα ο εμπορος.
Θεωρω οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο δεν μπορει να πουληθει πανω απο 10.000 εκτος κι αν υπαρχει "Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"

BGPVirus
30-10-15, 16:31
Για να βάλουμε μια τάξη στις σκέψεις μας, να σου προτείνω το εξής:

Κατ' αρχάς δεν είναι τώρα (σχεδόν Νοέμβρης) ο πιο κατάλληλος μήνας για να προβείς σε αγορά. Αυτή τη στιγμή η αγορά είναι σχεδόν νεκρή. Όσοι πουλάνε τα σκοτώνουν για να μην πληρώσουν τα τέλη του 2016 και ο συγκεκριμένος με τα 11.000 δεν το σκοτώνει. Άρα ή χτυπάς πολύ χαμηλή τιμή και πληρώνεις τα τέλη σε 60 μέρες (τα οποία βέβαια και δεν ξέρεις ακριβώς πόσο θα είναι) ή περιμένεις. Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις γιατί είναι προς όφελός σου εφόσον έχεις αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή.

Σε δεύτερη φάση εξέτασε πολύ προσεκτικά αν μπορείς να ανταπεξέλθεις τώρα αλλά και μελλοντικά στα τεκμήρια και στα τέλη ενός 2-λιτρου. Επειδή είμαι παθών στο λέω. Κυριολεκτικά είναι πολύ υψηλό το ετήσιο κόστος χωρίς να υπολογίσεις βενζίνες, συντήρηση κλπ (και στα λέω όλα αυτά επειδή έχεις toyota επομένως δεν γνωρίζεις τι πάει να πει ακριβή συντήρηση, φόροι πολυτελείας, 660 ευρώ τελη, τεκμήριο).

Τρίτον, αν είναι ιδιώτης όπως λες και θέλει να το πουλήσει όπως και να έχει, υπολόγισε ότι ο μαντράς maximum να του δίνει 10.000 στο χέρι. Αν ενδιαφέρεται εδώ και καιρό να το δώσει θα το ξέρει καλά αυτό. Τα 11.000 είναι μια σχετικά καλή τιμή αλλά για αυτή την εποχή είναι στα όρια του ανεκτού. Σίγουρα μπορείς να το πάρεις σε χαμηλότερη τιμή.

Wspr
30-10-15, 16:32
Επειδη παντως παρατηρω την αγορα του συγκεκριμενου αυτοκινητου 3 μηνες τωρα τα 12αρια φευγουν σχετικα γρηγορα οπως και τα 13 με τα εξτρα στα 100.000 χλμ πανω κατω.Τοσο καιρο ενα εχει βγει στα 10.000 χωρις ηλιοροφη και εφυγε σε 2 μερες.Το αυτοκινητο της automarin δυσκολα πιανει 10 συμφωνω μιας και ειναι τελειως γυμνο.Εγω τωρα εχω πεσει στη περιπτωση γιατι 2λιτρο αυτοκινητο ερχεται το κρατος και σε ξετιναζει.Αμα ηταν 1800 το ειχα παρει χθες...Τα εξοδα συντηρησης δεν θεωρω οτι ειναι πολλα σχετικα με ενα αλλο αυτοκινητο αλλης εταιριας πχ renault.Δεν ειναι και porsche το συγκεκριμενο ετσι...

BGPVirus
30-10-15, 16:39
Φίλε θα σε ξετινάξει η φορολογία στο 2 λιτρο.

Το ξεφορτώθηκα πριν από 2 χρόνια. Όταν το είχα πάρει είχε τέλη 440 ευρώ (κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά). Την επόμενη χρονιά 660 + φόρος πολυτελείας 400 ευρώ. Τεκμήριο περίπου 10.000.

Δηλαδή χωρίς ασφάλειες, βενζίνες, συντήρηση 1000+ ευρώ έτσι για να το βλέπεις και μόνο. Φαντάσου σε περίπτωση που για κάποιο λόγο χάσεις τη δουλειά σου ή σου μειωθεί το εισόδημα λόγω κάποιων μηνών ανεργίας (καθόλου απίθανο αυτή την εποχή). Θα πληρώσεις τεκμήριο extra στο τέλος του έτους. Γενικά τα αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού όσο και αν αλλάξει η φορολογία μελλοντικά αποτελούν κύριο στόχο των κυβερνώντων.

Wspr
30-10-15, 16:49
εχεις δικιο δεν διαφωνω...θα κρατησω σταση αναμονης και βλεπουμε...

BGPVirus
30-10-15, 17:03
Εγώ στη θέση σου θα παρακολουθούσα συνεχώς τα 1600 αρια e92 coupe.

Δεν ξέρω αν συμβιβάζεσαι με λιγότερη ιπποδύναμη. Αλλά και από άποψη μεταπώλησης αλλά και φορολογίας είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα. Και εμφανισιακά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. :wink:

Γενικά πάντως ότι και να επιλέξεις θέλει προσοχή. Ελπίζω να μη σου χάλασα το "όνειρο" για το πανέμορφο αυτό coupe αλλά θα ήταν μη τίμιο να μη σε ενημερώσω για τα αρνητικά του που πες παλιότερα τα άντεχε περισσότερο μια τσέπη. Τώρα όμως επειδή γενικά η φορολόγηση έχει χτυπήσει κόκκινο θα δεις ότι κάποια στιγμή θα σου γινόταν βραχνάς. Δε θα το ευχαριστιόσουν δηλαδή

Wspr
30-10-15, 17:16
Εχω στο νου μου και το 1600αρι,αλλα φοβαμαι μην το μετανιωσω λογω ιπποδυναμης...Γενικοτερα απο ενα 116 που υπαρχει στην οικογενεια παντως δεν εχω παραπονο αλλα φοβαμαι μηπως αυτο ειναι ακομα πιο αργο

mark e92
30-10-15, 18:44
Εχω στο νου μου και το 1600αρι,αλλα φοβαμαι μην το μετανιωσω λογω ιπποδυναμης...Γενικοτερα απο ενα 116 που υπαρχει στην οικογενεια παντως δεν εχω παραπονο αλλα φοβαμαι μηπως αυτο ειναι ακομα πιο αργο

Νομίζω ότι 1,6 είναι λίγα για αυτό το αυτοκίνητο.
Σε μία προσπεράσει θα υπάρχει πρόβλημα.