Επιστροφή στο Forum : Λάδι-Βαλβολίνη Διαφορικού
Θέλω βοήθεια στην επιλογή λαδιού-βαλβολίνης διαφορικού για το αυτοκίνητο του θείου μου...
Τι να του πω να αγοράσει ??
Αυτοκίνητο E46 330 coupe Diesel !
:thanks:
Θέλω βοήθεια στην επιλογή λαδιού-βαλβολίνης διαφορικού για το αυτοκίνητο του θείου μου...
Τι να του πω να αγοράσει ??
Αυτοκίνητο E46 330 coupe Diesel !
:thanks:
75-90 ποσότητα 1.2 L
Αν εχει μπλοκε (νομίζω στα 330 diesel εβαζαν) θέλει 75-140
Αιθμ. Διαφορικού 1428918 πως βλέπω αν είναι μπλοκέ;
Bazil Van Sinner
05-04-15, 18:22
αυτό (https://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BV91&mospid=47619&btnr=33_1021&hg=33&fg=05&hl=5) βγάζει το realoem Ανδρέα και είναι αυτόματο,αν αυτό βοηθάει.
https://www.realoem.com/bmw/diagrams/c/h/561.png
Ναι το ξέρω το είδα και εγώ αυτό...Πως θα μάθω αν είναι μπλοκέ;
Γνωρίζει κάποιος;; :thanks:
Βάλτο στο γρύλο βάλε πρώτη και προσπάθησε να πιάσεις μία από τις δυο ρόδες...
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Αν δεν εχει μπλοκε βαλτου 1 λιτρο 75w90 συνθετικη βαλνολινη
ghost-rider
11-04-15, 13:45
Μπήκε εργοστασιακό μπλοκέ σε non M 46άρι?
Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο..
ghost-rider
Άσχετο με την περίπτωση αλλά νομίζω Κάποιος από εμάς με diesel το έχει προσαρμόσει.
Νομίζω οι κούπες του diesel είναι σαν του m3
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Bazil Van Sinner
11-04-15, 19:57
^
ισχύει,απο την Πρέβεζα νομίζω είναι.
Vassilis ///M
11-04-15, 20:48
ghost-rider
Άσχετο με την περίπτωση αλλά νομίζω Κάποιος από εμάς με diesel το έχει προσαρμόσει.
Νομίζω οι κούπες του diesel είναι σαν του m3
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=17953
Το διαφορικό είναι από 330 coupe diesel e46 και έχω ακούσει ότι κάποια έχουν μπλοκέ για αυτό και ρωτάω...
ghost-rider
12-04-15, 15:11
Το διαφορικό είναι από 330 coupe diesel e46 και έχω ακούσει ότι κάποια έχουν μπλοκέ για αυτό και ρωτάω...
Δεν το νομίζω.
Μπλοκέ δεν είχε ούτε το 330 zhp.
Σιγά μην έβαζαν στο πετρέλαιο.
HLIAS - E36
15-04-15, 22:34
Εγώ ξέρω ότι τα μπλοκέ έχουν το "S" πάνω... Πως θα το δεις όμως δεν ξέρω εκεί που είναι...:whistle:
Σηκωνεις το αυτοκινητο πισω ωστε και οι δυο τροχοι να ειναι στον αερα,γυρνας το εναν τροχο αν γυρναει και ο αλλος με την ιδια φορα ειναι μπλοκε, αν γυριζει αναποδα η ειναι στασιμος δεν εναι μπλοκε.
HLIAS - E36
16-04-15, 15:07
Σηκωνεις το αυτοκινητο πισω ωστε και οι δυο τροχοι να ειναι στον αερα,γυρνας το εναν τροχο αν γυρναει και ο αλλος με την ιδια φορα ειναι μπλοκε, αν γυριζει αναποδα η ειναι στασιμος δεν εναι μπλοκε.
Σωστός...!thumb Ναι δεν το σκέφτηκα...
'Η μπορεί να είναι κανείς σαν τη δικιά μου περίπτωση...
Άλλαξα το διαφορικό και έβαλα πιό μακρύ +μπλοκέ μόλις αγόρασα το αμάξι.
Στην αρχή που ήμουν πιο 'καυ****νος' έβλεπα την διαφορά και οδηγικά, αλλά και από την φθορά στα λάστιχα.
Από ένα σημείο και μετά (που με έτσουζαν οι τιμές για λάστιχα :whistle:) σταμάτησα τις... ωραίες γκαζιές.
Είμαι λοιπόν στο συνεργείο πριν κανά χρόνο και ο μάστορας μου λέει αν έχω βγάλει το μπλοκέ.
Αυτός γύρναγε τον έναν τροχό και ο άλλος ήταν σταθερός! :shok: Κόκκαλο εγώ! Σε φάση να βάζουμε στοίχημα.
Μάλλον είναι χαλασμένο... Πρακτικά πλέον έχω ελεύθερο. Οπότε έχε και αυτό στον νου.