PDA

Επιστροφή στο Forum : [E46] Προειδοποιητικα κίτρινα φωτακια dsc χειρόφρενο

NickM3CS
22-09-14, 14:04
καλησπερα ..εδω και μερικες μερες μου αναβουν 2 φωτακια (refer to attached φωτο)...! γνωριζεις κανεις τι μπορει να ειναι ωστε να εχω μια αποψη πριν παω στο συνεργειο?

Lambros46
22-09-14, 14:28
Μπρίζωσέ το και δες αν έχει καταγράψει κάποιο σφάλμα σε κάποιον από τους αισθητήρες του ABS (που είναι και η φθηνότερη περίπτωση). Εγώ άλλαξα έναν αισθητήρα και μου λύθηκε το θέμα.

isou
22-09-14, 15:13
Στο δικό μου e46 316 όταν είχαν ανάψει τα συγκεκριμένα λαμπάκια είχε καταγράψει βλάβη του ενός αισθητήρα για το DSC. Αλλαγή και όλα οκ από τότε.

Andri
22-09-14, 15:20
Μήπως προειδοποιεί ότι χωρίς πολύ βενζίνη στο ρεζερβουάρ σπινιάρει καλύτερα αλλά θέλει προσοχή? :rally:

Υ.Γ αστειεύομαι, καλό είναι να το μπριζώσεις να δεις τι σφάλμα έχει διαβάσει!

BILL007
22-09-14, 15:28
Κλασσικά 46άρια... :(

Απο ABS αισθητήρες, DSC μονάδα, αισθητήρα γωνίας τιμονιού, μέχρι και χαμηλή στάθμη στα υγρά του φρένου...

Όταν κάνεις διάγνωση ενημέρωσε μας για να κάνουμε update τα στατιστικά :original:

fast-enough
22-09-14, 16:21
Εμένα μετά από χαμηλή μπαταρία, μου το έβγαζε και έσβηνε. Όταν λέω έσβηνε, την επόμενη φορά που το έβαζα μπροστά. Μετά την αλλαγή μπαταρίας δεν επανήλθε.

NickM3CS
22-09-14, 16:33
Κλασσικά 46άρια... :(

Απο ABS αισθητήρες, DSC μονάδα, αισθητήρα γωνίας τιμονιού, μέχρι και χαμηλή στάθμη στα υγρά του φρένου...

Όταν κάνεις διάγνωση ενημέρωσε μας για να κάνουμε update τα στατιστικά :original:

ειναι απιστευτο πως η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη !!! χαχα ... το αστειο ειναι οτι προφανως μπορουν να μου πουνε οτι θελουν!! :th_Laie_67-1:

NickM3CS
22-09-14, 16:34
Μήπως προειδοποιεί ότι χωρίς πολύ βενζίνη στο ρεζερβουάρ σπινιάρει καλύτερα αλλά θέλει προσοχή? :rally:

Υ.Γ αστειεύομαι, καλό είναι να το μπριζώσεις να δεις τι σφάλμα έχει διαβάσει!

το εχω "μπριζωσει"... αλλα δεν αλλαξε κατι ... (οταν λεω το μπριζωσα εννοω πως το πηγα 180-200χλμ στην εθνικη οδο ...) !

BILL007
22-09-14, 17:00
ειναι απιστευτο πως η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη !!! χαχα ... το αστειο ειναι οτι προφανως μπορουν να μου πουνε οτι θελουν!! :th_Laie_67-1:

Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις σαν αυτή, η τηλεδιάγνωση δεν μπορεί να πεί περισσότερα πέρα απο ένα φάσμα του τι μπορεί να περιμένεις... :(

Εύχομαι να είναι η βλάβη με το μικρότερο κόστος :original:

Bazil Van Sinner
22-09-14, 17:35
το εχω "μπριζωσει"... αλλα δεν αλλαξε κατι ... (οταν λεω το μπριζωσα εννοω πως το πηγα 180-200χλμ στην εθνικη οδο ...) !

Εννοεί ότι πρέπει να το κουμπώσεις σε διαγνωστικό μηχάνημα και όχι να το τελικιάσεις:original:

Μιά ερώτηση τηλεδιάγνωσης ακόμη,σου ρετάρει όταν το βάζεις μπροστά?

NickM3CS
22-09-14, 18:09
Εννοεί ότι πρέπει να το κουμπώσεις σε διαγνωστικό μηχάνημα και όχι να το τελικιάσεις:original:

Μιά ερώτηση τηλεδιάγνωσης ακόμη,σου ρετάρει όταν το βάζεις μπροστά?

οχι δεν μου ρεταρει καθολου ...! :original:

Bazil Van Sinner
23-09-14, 15:25
Καλό αυτο.

Σε διαγνωστικό τελικά το έβαλες?

NickM3CS
07-10-14, 08:45
Καλό αυτο.

Σε διαγνωστικό τελικά το έβαλες?

μετα απο μερικες μερες δεν μου ξαναναξαν τα φωτακια !! :original:
δεν ξερω τι μπορει να ηταν τελικα!! :shok: οταν βρω ευκαιρια θα παω για ενα
check up ...!!

NickM3CS
18-12-14, 13:57
μου ξανααναψαν τα λαμπακια το πηγα σημερα για ελεγχο το εβαλαν στο διαγνωστικο και μου ειπα οτι βγαζει σφαλμα ο αισθητηρας D. μου ειπαν οτι δυσκολευτηκαν στο διαγνωστικο ..ισως μου ειπαν λογω της μπαταριας..χαμηλη ταση ισως... και απλα μου ειπαν να το δουλευψω λιγο περισσοτερο το αμαξι και αν συνεχισουν να αναβουν τα λαμπακια να αλλαξω αισθητηρα! λετε να φταιει η μπαταρια? τι γνωμη σας παρακαλω ...

BILL007
18-12-14, 18:26
Ναι μπορεί να φταίει και η μπαταρία...Μέτρησε τη σε ένα ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων ή βάλτο πάνω σε GT1 να δεις αν έχεις warning...