Επιστροφή στο Forum : Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46
aimiliosbmw
27-08-13, 20:12
Ζητείται γνήσιο M3 E46 για αγορά
Με χιλιόμετρα πραγματικά όχι πάνω από 80.000khm,
Βιβλίο service,Ιστορικό.
Χρώμα κατά προτίμηση ανθρακί-μαύρο-κίτρινο
Ζάντες 19ΆΆ M-CSL-BBS
Κατά προτίμηση
*SMG
*ηλιοροφή
*navi
*μαύρο σαλόνι,)
Ιδιώτης
Τα χρήματα δίνονται μετρητά και θα εξαρτηθούν απο την κατάσταση του αυτοκινήτου. Η αγγελία βρίσκεται εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=19443
Υπαρχει ενα πολυ καλο σε cabrio μοντελο 2005,silver grey χρωμα με καφε δερματινα και full εξοπλισμο 19αρες ,navi και αλλα ...αν σε ενδιαφερει στειλε μου p.m γιατι το αμαξι δεν υπαρχει σε αγγελια.
aimiliosbmw
31-08-13, 21:14
Ζ-man σου εχω στείλει p.m.
aimiliosbmw
29-09-13, 18:02
Χτες εθεάθη ενα silver gray στη Κύμης και μου ερχόταν να τον σταματήσω αν το πουλάει....
Σαν του Everget είναι αυτό που έβαλες
Αλλά το Μ3 του δεν το πουλάει...
Δεν νομίζω να κυκλοφορεί καλύτερα συντηρημένο Μ3 Ε46 στην "πιάτσα" αυτή τη στιγμή από του Νάσου..
aimiliosbmw
01-10-13, 16:26
Aν υπάρχουν πάντως,φέρτε κι ένα απο δώ...κι όσο δυσκολεύει να είναι και silver gray με SMG και ηλιοροφή!!!Ζητάω πολλά...???Για το καλό εξυπακούεται:thnx:
aimiliosbmw
15-10-13, 20:31
Αυτό το ξέρει κανείς??? Ακούστικε για 15.000 ¤ βέβαια...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=332341760202964&set=a.332341626869644.1073741839.323465674423906&type=3&theater
Δεν ξέρω πόσα χρόνια είναι εκεί αυτό...Αν είναι αυτό που νομίζω δηλαδή.
Οπότε για αυτό ίσως έχει λίγα χιλιόμετρα...
Αυτό το ξέρει κανείς??? Ακούστικε για 15.000 ¤ βέβαια...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=332341760202964&set=a.332341626869644.1073741839.323465674423906&type=3&theater
Και 2001 προ ανάκλησης ...δε το βρίσκω καλη ιδέα
Vasilis M3
15-10-13, 21:06
Αμα έχει αλλάξει μοτέρ?:original:
aimiliosbmw
16-10-13, 00:06
Για τα προ ανάκλησης τι παίζει ρε παιδιά?Δεν ξέρω κάτι.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω τα χιλιόμετρα του αν και δεν το έχω δεί απο κοντά.Το συγκεκριμένο απο γνωστό γνωστού λέει οτι ήταν το προσωπικό του TSAVOS και είναι ακινητοποιημένο απο το 2006.Εμένα κάτι πάλι δε μου κολάει ή πλέον φοβάμε και τη σκιά μου με τόσα που έχω βρεί,δεί.Απο ιδιώτη νοιώθω καλύτερα να αγοράσω.Είναι σαν να θες να αγοράσεις ατρακάριστο αυτοκίνητο απο Φαναρτζή.Γινεται?Δεν γίνεται...!!!Προς το παρόν ιστορικό με το πλαίσιο δεν έβγαλε τίποτα.
Εχω βρεί κι ενα SMG που την ανάκληση ακόμα δεν την έχει κάνει αλλά ισχύει ακόμα.Απο χιλιόμετρα κάπου στα 80000 και τα λεφτά κάτι λιγότερο απο τα 15000¤
aimiliosbmw
16-10-13, 00:15
Και 2001 προ ανάκλησης ...δε το βρίσκω καλη ιδέα
Καμιά καλή ιδέα μέσα απο το Forum ψάχνω κι εγώ...αλλα μάταια.
Φιλικά πάντα και με χαρά κανά καλό απο συμφορίτη...
Και εγώ έτσι ξέρω. Είναι του μικρού τσαβού και το θυμάμαι στην έκθεση από το 2004-5 ακόμα...
Σταμάτα να ρωτάς....
Στο τσακ κρατιέμαι, να μην το δώσω... :ranting2:
κλείσε τα αυτιά σου στις Σειρήνες ειδάλλως θα σε δέσουμε στο κατάρτι!! χαχαχαχαχαχα
aimiliosbmw
16-10-13, 14:03
Σταμάτα να ρωτάς....
Στο τσακ κρατιέμαι, να μην το δώσω... :ranting2:
Τι εννοείς?Είπα κάτι που δεν έπρεπε?
Σε πειράζει ο Βαγγος..thumb
γιατί δεν παίρνεις ένα με 10.000 σε μια σχετικά αποδεκτή κατάσταση, και έπειτα βάλε τα άλλα 5 για να το κάνεις όπως εσύ θέλεις με την ησυχία σου.
μόνο έτσι θα ξέρεις την πραγματική κατάσταση του αυτοκινήτου. βρές ένα που να μην θέλει λάστιχα - ανάρτηση - φρένα, και το μοτέρ του να δουλεύει ωραία.
βάλτο μέσα και ξεκίνα. προσωπικά εγώ σαν ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εδώ και 6 χρόνια πλέον, αυτό ακριβώς θα έκανα. για να μη σου πώ ότι αν τα παραπάνω που λέω είναι οκ, πιθανόν να δώσεις κάτι λιγότερα απο 2κ για ψιλομαζέματα. σου μένει και μια τριάρα για να πάρεις και ένα μοτέρ κάβα σε περίπτωση στραβής.
τα Μ3 τα 46άρια έχουν αρκετά κακό παρελθόν σαν αμάξια. σήμερα επίσης, το πιο πιθανό είναι να είσαι μέχρι και τέταρτος ιδιοκτήτης σε κάποιες περιπτώσεις.
εσύ αποφασίζεις, σκέψου και αυτή την επιλογή όμως που σου προτείνω. να είσαι σίγουρος ότι έτσι θα έχεις τα λιγότερα προβλήματα και ας έχει και λίγο τσαλακωμένο δέρμα το αμάξι.
m_power_lunatic
16-10-13, 20:08
Παντως το Μ3 Ε46 με τα 25.000χλμ που πουλαγε ο Σιοκολης το πουλησε πιθανοτατα σε καποιον απο Παργα-Συβοτα.
Ειχα παει επαγγελματικο ταξιδι προσφατα και το ειδα να ανοιγει μαζι με ενα OPEL OPC CORSA και να κυνηγιουνται σε κατι στροφες.
Παντως 3 Μ3 Ε46 με πολυ λιγα χλμ και αριστα που γνωριζω πουληθηκανε φετος μεσα στο 2013 πανω απο 18.000 (18-22-25) ευρω και τα 3.
Αυτο δεν σημαινει κατι γιατι παντα υπαρχουνε ευκαιριες αλλα το καλο και συνηθως ακριβο παντα βρισκει αγοραστη ακομα και σε δυσκολες εποχες,τα εχουμε πει αυτα.
Γιάννη δεν πουλήθηκε!
Απλά ήταν αμάξι κράχτης για την μάντρα & κολλητός του μαντρά!
m_power_lunatic
16-10-13, 20:18
Γιάννη δεν πουλήθηκε!
Απλά ήταν αμάξι κράχτης για την μάντρα & κολλητός του μαντρά!
Το ειδα εκει επανω και αυτο συμπερανα,my bad.
Τα αλλα 2 παντως σε αυτα τα νουμερα πουληθηκανε οπως προανεφερα.
Ναι αμέ πουλήθηκαν
Και αυτό με τα λίγα χλμ που ανήκε σε υπάλληλο του Σπανού και βρισκόταν πολύ καιρο σε μάντρα στην Αμφιθέας!
m_power_lunatic
16-10-13, 20:27
Nαι καταλαβα ποιο λες,αυτο πρεπει να ητανε το καλυτερο κατα την γνωμη μου απο ολα και σαν κατασταση και σαν εξοπλισμος απο οτι ειχα δει.
Αιμιλιε μηπως πρεπει να δεις αυτο????Εβαλε κανονικες φωτο επιτελους.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3778392/
Ήταν το μοναδικό που σκεφτόμουν να πάρω!!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4144526/
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτο εδω; Ζάχο; Bueller; Anyone?
δεξιοτιμονο???
https://s22.carcdn.gr/4144/4144526_1_b.jpg
steliosm46
16-10-13, 21:40
γιαυτο και αυτη η τιμη..
Ήταν το μοναδικό που σκεφτόμουν να πάρω!!!!
Φοβερό το μόνο που του λειπε ας πούμε ήταν οι 19αρες
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4144526/
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτο εδω; Ζάχο; Bueller; Anyone?
Δεξιοτιμονο φιλε, οπως ειπαν πολυ σωστα τα παιδια..
Τον ειχα παρει τηλ απο περιεργεια να παω να το δω απο κοντα, μιας και Μ3 καμπριο στο νησι ΔΕΝ εχω δει..
Αυτος εκανε βολτες στην Ελλαδα... μου λεει γυριζουμε με φιλους με αυτοκινητα..
Μου ειπε αμα το φερει, θα με ειδοποιησει να το δω...
Το αμαξι φαινεται (απο τις φωτο) καλο.. αλλα.. δεξιοτιμονο..
aimiliosbmw
16-10-13, 22:37
Nαι καταλαβα ποιο λες,αυτο πρεπει να ητανε το καλυτερο κατα την γνωμη μου απο ολα και σαν κατασταση και σαν εξοπλισμος απο οτι ειχα δει.
Αιμιλιε μηπως πρεπει να δεις αυτο????Εβαλε κανονικες φωτο επιτελους.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3778392/
Εχω μιλησει μαζι του και γω τον πιεσα να βαλει καμια πραγματικη φωτο λογο αποστασης
aimiliosbmw
16-10-13, 22:42
Δε καταλαβα για πιο λετε.
Επισης ενα ακομα σχετικα προσφατο αλλα τοτε μονο τα χαζευα...
https://www.xe.gr/automoto/used-cars-BMW,M3-24024678.html
Εχω μιλησει μαζι του και γω τον πιεσα να βαλει καμια πραγματικη φωτο λογο αποστασης
Πάντως Αιμίλιε αυτές τις φωτό τις είχε και πιο παλιά.
Είναι ακριβώς όπως σου είπα στο εσωτερικό.
Τέσπα, όπως είπαμε και στο τηλέφωνο, I'm out of the game. thumb
Αυτά μπαίνουν!!!!
Το πιο ολοκληρωμένο και καλό Μ3 της αγοράς τότε!
aimiliosbmw
16-10-13, 22:56
Πάντως Αιμίλιε αυτές τις φωτό τις είχε και πιο παλιά.
Είναι ακριβώς όπως σου είπα στο εσωτερικό.
Τέσπα, όπως είπαμε και στο τηλέφωνο, I'm out of the game. thumb
Συμφωνω μαζι σου Νικο....
aimiliosbmw
16-10-13, 22:58
Αυτά μπαίνουν!!!!
Το πιο ολοκληρωμένο και καλό Μ3 της αγοράς τότε!
Πιο εννοεις STEF?Τα πιο πολλα τα εχω φακελομενα.Μου εχει φυγει καποιο?
Πιο εννοεις STEF?Τα πιο πολλα τα εχω φακελομενα.Μου εχει φυγει καποιο?
Ένα blue/black με κανελί!
Δεν ξέρω τι άλλα χαρακτηριστικά να σου δώσω!
32000 χλμ και 23900 ευρώ ζητούσε στο τέλος ο μαντράς
aimiliosbmw
16-10-13, 23:14
Νομιζω οτι θυμηθηκα.Του Τσαβου που ανεβασα κανενας δεν ξερει?
Νομιζω οτι πρεπει να γνωρισω καλυτερα τον Everget....με ολο το θαρρος.
[QUOTE=stef;442959]Ναι αμέ πουλήθηκαν
Και αυτό με τα λίγα χλμ που ανήκε σε υπάλληλο του Σπανού και βρισκόταν πολύ καιρο σε μάντρα στην Αμφιθέας![/QUOTE
Ναι, του Κόκκινου λες, πουλήθηκε από τον Δαουλάρη μετα από τουρ πολλών μηνών (22,500ε)
aimiliosbmw
17-10-13, 00:04
γιατί δεν παίρνεις ένα με 10.000 σε μια σχετικά αποδεκτή κατάσταση, και έπειτα βάλε τα άλλα 5 για να το κάνεις όπως εσύ θέλεις με την ησυχία σου.
μόνο έτσι θα ξέρεις την πραγματική κατάσταση του αυτοκινήτου. βρές ένα που να μην θέλει λάστιχα - ανάρτηση - φρένα, και το μοτέρ του να δουλεύει ωραία.
βάλτο μέσα και ξεκίνα. προσωπικά εγώ σαν ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εδώ και 6 χρόνια πλέον, αυτό ακριβώς θα έκανα. για να μη σου πώ ότι αν τα παραπάνω που λέω είναι οκ, πιθανόν να δώσεις κάτι λιγότερα απο 2κ για ψιλομαζέματα. σου μένει και μια τριάρα για να πάρεις και ένα μοτέρ κάβα σε περίπτωση στραβής.
τα Μ3 τα 46άρια έχουν αρκετά κακό παρελθόν σαν αμάξια. σήμερα επίσης, το πιο πιθανό είναι να είσαι μέχρι και τέταρτος ιδιοκτήτης σε κάποιες περιπτώσεις.
εσύ αποφασίζεις, σκέψου και αυτή την επιλογή όμως που σου προτείνω. να είσαι σίγουρος ότι έτσι θα έχεις τα λιγότερα προβλήματα και ας έχει και λίγο τσαλακωμένο δέρμα το αμάξι.
Δεν διαφωνω με τα παραπανω αλλα τουλαχιστον να σου κανει κλικ σε γενικες γραμμες.Δηλαδη να εχεις μια καλη βαση τουλαχιστον....1)χρωμα, silver gray τρελενομαι 2)SMG που πολυ απο δω μπορει να με κραξουν συμβιβαζομαι και με manual 3)ηλιοροφη ειναι το φετιχ μου.Για ολα τα υπολοιπα δε θα ειχα κανενα προβλημα οπως το λες να ασχοληθω και σιγα σιγα να το φερω στα μετρα μου.Σαν του everget ας πουμε!!!
Ολα αυτα τα λεω γιατι υστερα απο μια ανακατασκευη στο Ε21 μου αρκει δε θελω να ξανα μπλεξω.Ειμαι τοσο ψειρας που δε θα μου φτασουν αλλα τοσα για να το φτιαξω.Πλεον δεν υπαρχει ουτε χρονος,χρημα,διαθεση και να το χαρω πρωτα απ ολα.Γι αυτο και το ψυχολογικο τον ΚΗΜ που συνεπαγεται με φθορες συνηθως.
Το βασικοτερο κολλημα και καθαρα ψυχολογικο ειναι τα khm
Νομιζω οτι θυμηθηκα.Του Τσαβου που ανεβασα κανενας δεν ξερει?
Νομιζω οτι πρεπει να γνωρισω καλυτερα τον Everget....με ολο το θαρρος.
Αιμίλιε με χαρά να γνωριστούμε και να σε βοηθήσω στην αναζήτηση καλού αυτοκινήτου. Το δικό μου πάντως δεν σκέφτομαι να το αποχωριστώ. Είναι τρελό το γεγονός ότι πλέον δεν μπορείς να βρεις καλό Μ3 όπως το θες, διότι κάποτε η ποικιλία στην ελληνική αγορά ήταν τεράστια. Προφανώς πολλά αυτοκίνητα ή φύγαν εξωτερικό ή έχουν γκαραζωθεί από τους ιδιοκτήτες τους διότι και η πώληση αλλά και η κυκλοφορία τους κρίνεται ασύμφορη. Πάντως μην κολλάς με το χρώμα, πίστεψέ με το Μ3 Ε46 είναι τόσο όμορφο αυτοκίνητο που είναι ωραίο σε όλα τα χρώματα...thumb
Η αλήθεια είναι πως όταν ψάχνεις μεταχειρισμένο πρώτα (θα πρέπει να) σε ενδιαφέρει να είναι καλό το αυτοκίνητο και μετά το χρώμα.
Αν και προσωπικά κίτρινο και ασημί δεν θα αγόραζα με τίποτα. :thumbsdown:
Χτες εθεάθη ενα silver gray στη Κύμης και μου ερχόταν να τον σταματήσω αν το πουλάει....
σου εχω στειλει p.m ... :original:
Η αλήθεια είναι πως όταν ψάχνεις μεταχειρισμένο πρώτα (θα πρέπει να) σε ενδιαφέρει να είναι καλό το αυτοκίνητο και μετά το χρώμα.
Αν και προσωπικά κίτρινο και ασημί δεν θα αγόραζα με τίποτα. :thumbsdown:
Το ασημί το θεωρώ άψογο για Μ3, ιδίως με κάποιες πινελιές (gunmetal grey ζαντες και ίσως κάρμπον αυτοκόλλητο στον ουρανό).
Του Μοnsta που πάνω κάτω έτσι ήταν, το θεωρώ απ'τα πιο όμορφα Μ3 Ε46 που είχα δει ποτέ.
Φυσικά γούστα είναι αυτά.
Dr. Yamastura
17-10-13, 14:03
Και του Vagmag πάνω κάτω έτσι είναι
χαχαχα
Δεν διαφωνω με τα παραπανω αλλα τουλαχιστον να σου κανει κλικ σε γενικες γραμμες.Δηλαδη να εχεις μια καλη βαση τουλαχιστον....1)χρωμα, silver gray τρελενομαι 2)SMG που πολυ απο δω μπορει να με κραξουν συμβιβαζομαι και με manual 3)ηλιοροφη ειναι το φετιχ μου.Για ολα τα υπολοιπα δε θα ειχα κανενα προβλημα οπως το λες να ασχοληθω και σιγα σιγα να το φερω στα μετρα μου.Σαν του everget ας πουμε!!!
Ολα αυτα τα λεω γιατι υστερα απο μια ανακατασκευη στο Ε21 μου αρκει δε θελω να ξανα μπλεξω.Ειμαι τοσο ψειρας που δε θα μου φτασουν αλλα τοσα για να το φτιαξω.Πλεον δεν υπαρχει ουτε χρονος,χρημα,διαθεση και να το χαρω πρωτα απ ολα.Γι αυτο και το ψυχολογικο τον ΚΗΜ που συνεπαγεται με φθορες συνηθως.
Γιατί δεν κοιτάς και σε 92αρι ;;;
Με λιγη υπομονή κάτι θα βρείς μετά από την 1/1...
για να βρείς πάντως και να έχεις 46άρι Μ3 στην κατάσταση που το θέλεις, να ξέρεις ότι θα πρέπει να βάλεις και το χεράκι σου. ξαναλέω την γνώμη μου αι γίνομαι πιο συγκεκριμένος.
βρές τον συνδιασμό που θές. τα χιλιόμετρα άστα στην άκρη...τσέκαρε όσο καλύτερα γίνεται το μοτέρ και το βάνος. υπάρχουν πολλοί παραμέτροι που μπορούν να τσεκαριστούν μέσο διαγνωστικού, απο το μοτέρ το ίδιο, μέχρι βολτάζ μαφ, πολλαπλασιαστών, ποτενσιόμετρα και 1002 άλλα. αν όλα είναι οκ, δεν βρίσκω λόγο να μην πάρεις ένα τέτοιο αμάξι και ας έχει και 150κ χιλιόμετρα.
τσέκαρε φρένα, λάστιχα, ανάρτηση. μπορει να σου φύγουν αρκετά αν αυτά που φοράει είναι για πέταμα.
αν λοιπόν όλα είναι οκ, το τσιμπάς και το χώνεις κατευθείαν μέσα. καινούριο δερματάκι σε καθήσματα και τιμόνι, 700 ίσως και πιο κάτω...δε νομίζω οι δερματάδες να πνίγονται στην δουλειά, οπότε και λίγο παζάρι δεν βλάπτει.
κομπλέ σέρβις με φίλτρα βενζίνης - λαδιού, βαλβολίνες σαζμάν - διαφορικού, λάδια, μπουζί, πολαπλασιαστές (αν είναι πεσμένοι...στο διαγνωστικό θα σου δείξει αν θέλεις), ρύθμιση βαλβίδων και είσαι κομπλέ. αν θέλεις κάνεις και έναν καθαρισμό στα μπεκ. κοστουμάκι περίπου 800.
αλλαγή όλα τα σινεμπλόκ, συμπεριλαμβανομένου και της γέφυρας και μιας που θα κατέβει βάζεις και ενίσχυση στο πάτωμα σου. σύνολο άλλα 600-700.
και είσαι περίπου στα 2 χιλιάρικα με αμάξι τσιλικαδούρα. αν δεν βαριέσαι με ένα 400ράκι αλλάζεις και μέταλα, οπότε είσαι στα 2,5κ...
αν μιλάμε για αμάξι το οποίο αγοράστηκε με 10κ, σου μένει ένα 2,5άρι. μαζεύεις κάνα φραγκάκι ακόμα περίπου στο χιλιάρι και τσιμπάς και ένα μοτεράκι, έτσι για να υπάρχει.
παρασκευή αγοράζεις, την ίδια μέρα το βάζεις μέσα. την επόμενη παρασκευή είσαι έτοιμος με την αμαξάρα σου...thumb
προσωπικά για μένα με το συγκεκριμένο αμάξι, μόνο αυτή η οδός αξίζει. αν ήξερα το 2007 αυτά που ξέρω σήμερα για το αμάξι μου, θα είχα γλυτώσει τουλάχιστον 12άρι - 13άρι. μην κάνεις το ίδιο λάθος και εσύ και όποιος άλλος ψάχνει για Μ 46άρι. είναι δύσκολη αγορά και αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, θα πρέπει να ακολουθήσεις οδούς που ακούγονται παράλογοι.
Το δικό μου πάντως δεν σκέφτομαι να το αποχωριστώ. Είναι τρελό το γεγονός ότι πλέον δεν μπορείς να βρεις καλό Μ3 όπως το θες, ...... το Μ3 Ε46 είναι τόσο όμορφο αυτοκίνητο που είναι ωραίο σε όλα τα χρώματα...thumb
+100000
ειναι γεγονος πως ειναι δυσκολο να βρεις καλο Μ3 ...τετοια διαβαζω και εκει που λεω θα το δωσω τελικα αλλαζω παλι γνωμη ....!!! :th_Laie_67-1: και επανερχομαι στο να το κρατησω και εγω... :original: ... :th_Laie_67-1:
Νάσο κατεχωρήθη :thumbsup:
Πως λέμε σαντουφάνι, ε τώρα θα λέμε "Σαν του EVERGET ας πούμε"
:cheers:
Νάσο κατεχωρήθη :thumbsup:
Πως λέμε σαντουφάνι, ε τώρα θα λέμε "Σαν του EVERGET ας πούμε"
:cheers:
το "σαντουνασου". :thumbsup:
Αυτό πρέπει να είναι καλό Μ3. Ανεξάρτητα από τα χρήματα.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2634151/
aimiliosbmw
18-10-13, 13:58
Αν εδινε και πλαισιο θα ηταν super!!!Καποιο λακο εχει η φαβα και γι αυτο...
Vasilis M3
18-10-13, 14:52
Είχε ξεκινήσει με 124.000χλμ αν δεν κάνω λάθος :thumbsup:
γιατι πηρεσ τηλεφωνο και σου ειπε δεν σου δινω πλαίσιο? :shok:
Panos 316T
18-10-13, 14:54
τα 17 αλογακια παραπανω που τα βρηκε ;
παντως φαινεται ωραιο!
aimiliosbmw
18-10-13, 15:27
γιατι πηρεσ τηλεφωνο και σου ειπε δεν σου δινω πλαίσιο? :shok:
Μη κανω καμια μπουγαδα λεει.Κι εβαλα και μαντρα Κρητικο και δν το δωσε παλι
Μη κανω καμια μπουγαδα λεει.Κι εβαλα και μαντρα Κρητικο και δν το δωσε παλι
:th_Laie_67-1: ... χαχαα υποπτα πραγματα... τι να πω... απορω τοτε πως εχουν το θρασος να γραφουν οτι ειναι γνησιο!!!
Γυρισμένα χλμ τουλάχιστον για αρχή...
aimiliosbmw
20-10-13, 21:42
Γυρισμένα χλμ τουλάχιστον για αρχή...
Kι εγώ αυτό πιστεύω...
Vasilis M3
20-10-13, 21:50
thumb
Εχτές είδα ένα στον Κορφιάτη δεν πάς μια βόλτα???
Γιατί νομίζεις οτι και με πλαίσιο αν πχ έχει τρακάρει θα το βρείς?
Με τον αριθμό το μόνο που μπορείς να μάθεις είναι τι έχει κάνει στην BMW σωστά?
aimiliosbmw
21-10-13, 18:06
Εχτές είδα ένα στον Κορφιάτη δεν πάς μια βόλτα???
Κορφιατη που?περιοχη εννοώ
aimiliosbmw
21-10-13, 18:08
Γιατί νομίζεις οτι και με πλαίσιο αν πχ έχει τρακάρει θα το βρείς?
Με τον αριθμό το μόνο που μπορείς να μάθεις είναι τι έχει κάνει στην BMW σωστά?
Για το αμάξωμα θα το δω εγώ κι ο φανοποιός μου.
Το πλαισιο το χρειζομαι για ενα μπουσουλα στο ιστορικο συντηρησης και khm...
aimiliosbmw
22-10-13, 23:40
Βρε λές 335 ???
Εύκολα...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3907922/
aimiliosbmw
23-10-13, 00:10
Κάτι απο παλιά εκτός car,forum klp.
Τότε ανένδοτει και οι δυο....
m_power_lunatic
23-10-13, 01:00
Κάτι απο παλιά εκτός car,forum klp.
Τότε ανένδοτει και οι δυο....
Δηλαδη???
aimiliosbmw
23-10-13, 10:42
Γειτονάκι - γνωστός έχει πρόταση στα ξένα για δουλειά και μάλλον θα πρέπει να αποχωριστεί το αμάξι του πριν φύγει. Σε πολύ καλή κατάσταση ,μοντέλο 2008, ατρακαριστο, αγρατζουνητο .Τα λέμε συχνά αλλά πάντα αυτός μιλαγε για το 335 του και γω για τα Μ3.Πολλες φορές έχει περάσει απ το μυαλό μου ότι είναι ένα μοντέλο νεότερο με ότι συνεπάγεται τεχνολογικά,απο γκάζια μια χαρά,τα βρίσκεις πιο εύκολα και σε καλή τιμή.
Γειτονάκι - γνωστός έχει πρόταση στα ξένα για δουλειά και μάλλον θα πρέπει να αποχωριστεί το αμάξι του πριν φύγει. Σε πολύ καλή κατάσταση ,μοντέλο 2008, ατρακαριστο, αγρατζουνητο .Τα λέμε συχνά αλλά πάντα αυτός μιλαγε για το 335 του και γω για τα Μ3.Πολλες φορές έχει περάσει απ το μυαλό μου ότι είναι ένα μοντέλο νεότερο με ότι συνεπάγεται τεχνολογικά,απο γκάζια μια χαρά,τα βρίσκεις πιο εύκολα και σε καλή τιμή.
και δεν το χτυπάς!!!
Προσωπικά δεν καταλαβαινω το λόγο κάποιος να θέλει ενα Μ3 Ε46 όταν:
το πιθανοτερο ειναι να μην εχει μεχρι 80.000χλμ πραγματικά που θέλει ο αγοραστής ,όταν μιλάμε για ενα μοντέλο 7ετίας και πάνω ,άσε που ο προηγούμενος μάλλον δεν το ήθελε για να πηγαινει για ψώνια στο σουπερ μαρκετ.
το 335 στα ιδια περιπου χρήματα πλέον ειναι νεοτερο μοντέλο / με μεγάλο tuning potential / με το πιθανότερο σαφως λιγοτερα πραγματικά χιλιομετρα απο το Ε46 / πιθανόν πλουσιοτερο σε εξοπλισμό / πιθανόν λιγοτερο σκισμένο καθότι δεν ειναι το ''αυθεντικό'' ξεσκιζο-άμαξο / με ενα μπλοκέ ''γίνεται Μ3''
Το 335 εχει μικροτερα τελη , μικροτερο τεκμήριο , μικροτερο φόρο κτλ
το πιθανοτερο ειναι να μην εχει μεχρι 80.000χλμ πραγματικά που θέλει ο αγοραστής ,όταν μιλάμε για ενα μοντέλο 7ετίας και πάνω ,άσε που ο προηγούμενος μάλλον δεν το ήθελε για να πηγαινει για ψώνια στο σουπερ μαρκετ.
το 335 στα ιδια περιπου χρήματα πλέον ειναι νεοτερο μοντέλο / με μεγάλο tuning potential / με το πιθανότερο σαφως λιγοτερα πραγματικά χιλιομετρα απο το Ε46 / πιθανόν πλουσιοτερο σε εξοπλισμό / πιθανόν λιγοτερο σκισμένο καθότι δεν ειναι το ''αυθεντικό'' ξεσκιζο-άμαξο / με ενα μπλοκέ ''γίνεται Μ3''
Μη λες τέτοια θα ban.....
το πιθανοτερο ειναι να μην εχει μεχρι 80.000χλμ πραγματικά που θέλει ο αγοραστής
αυτό είναι το μόνο σίγουρο πάντως. 1 στα 150 αμάξια να έχει τόσα χιλιόμετρα.
μιλάμε για ενα μοντέλο 7ετίας και πάνω.
πολύ αισιόδοξο σε βλέπω. πάρτυ στο χίλτον πρέπει να κάνει αυτός που θα βρεί τελευταία παραγωγή 46αρι Μ3. δεκαετία με εντεκαετία είναι σχεδόν το 90% όσων βρίσκονται στην ελλάδα. άντε με κάνα του 2004 να είναι ευχαριστημένος αυτός που αγοράζει, ότι πήρε σχετικά καινούριο αμάξι...
το 335 στα ιδια περιπου χρήματα πλέον ειναι νεοτερο μοντέλο με μεγάλο tuning potential με το πιθανότερο σαφως λιγοτερα πραγματικά χιλιομετρα απο το Ε46 πιθανόν πλουσιοτερο σε εξοπλισμό
αν βγαίνει στα ίδια χρήματα, είναι καλή περίπτωση. σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει αυτά που θα κάνει ένα Μ3. ούτε για πλάκα. για τα άλογα που παίρνει συμφωνώ, αλλά τι να τα κάνεις όταν καλά καλά τα μαμά δεν μπορεί να εκμεταλευτεί το αμάξι. τα χιλιόμετρα σαφώς και θα είναι λιγότερα, ενώ πιθανότερο όλων είναι να είσαι ο δεύτερος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, και όχι τουλάχιστον ο τέταρτος(γερμανός, εισαγωγή 2005, πώληση 2008-9, πώληση 2013...συνήθως έτσι πάει πλέον με τα 46άρια).
απο εξοπλισμό δεν λείπει τπτ απο ένα Μ3...είναι Μ3, εξού και φουλ έξτρα. τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων.
πιθανόν λιγοτερο σκισμένο καθότι δεν ειναι το ''αυθεντικό'' ξεσκιζο-άμαξο με ενα μπλοκέ ''γίνεται Μ3''
ούτε για πλάκα. φουσκωμένα ΟΛΑ, σκισμένα στην ευθεία. μπλοκέ πας μόνο για αφτερμάρκετ, αφού πολλοί έχουν πεί ότι δεν μπαίνει το Μ3. νομίζω κάνα διχίλιαρο κάνει ένα quaife.
ίδια κατηγορία νομίζω είναι και μάλιστα πολλά δεν τα πιάνει και το -30%
aimiliosbmw
23-10-13, 14:45
τα 17 αλογακια παραπανω που τα βρηκε ;
παντως φαινεται ωραιο!
100 Bενζίνα και και μισί λίτρο ρακί στο γέμισμα.:th_Laie_67-1:
Στη τιμή είναι αρκετά συζητήσιμος αλλά μέχρι εκεί.
Αν δεν πουληθεί μου είπε δεν πειράζει αφου έτσι κι αλλιώς το κυκλοφορό εγώ.Για κράχτη το έβαλε το κοπέλι προφανώς....
και κυρίως μικρότερη αλητεία !!!
Είναι πολλά περισσότερα απο ένα μπλοκέ...
Δεν βλέπεις τι έχουν πάθει από ολόκληρα εργοστάσια μέχρι το τελευταίο κάγκουρα. Όλοι προσπαθούν ξεπεράσουν το γράμμα Μ.
Εγώ όταν πήρα το δικό μου μεταχειρισμένο είχε οσο ακριβώς ένα 335 καινούργιο.
Σωστος ο ντοκ...το 335 ειναι ενα απλο γρηγορο πεμβε. Τπτ παραπανω.
Απ'ολα οσα εχω δει μεχρι στιγμης, μονο ενα 335 αξιζε τον κοπο...με το μπλοκε του, με τα φρενα του, με την αναρτηση σου, και φυσικα αυτα που επρεπε στο μοτερ. Κριμα που ηταν καμπριο, ακομα πιο κριμα που το συγκεκριμενο φαγωθηκε.
Ο ιδιοκτητης του μετα την κλοπη, πηρε Μ3 Ε92. Η κουβεντα του ηταν η εξης. 335 και μ@λ@κιες...παιρνεις απο την αρχη Μ3 και δεν παιδευεσαι για τπτ. Ουτε με το κρατημα του, ουτε με τπτ...
Ο ιδιοκτητης του μετα την κλοπη, πηρε Μ3 Ε92. Η κουβεντα του ηταν η εξης. 335 και μ@λ@κιες...παιρνεις απο την αρχη Μ3 και δεν παιδευεσαι για τπτ. Ουτε με το κρατημα του, ουτε με τπτ...
Οτι πληρώνεις παίρνεις Τομ!!!
Αλλο 62 άλλο 90!!! που έκανε το 2008.( γιαυτό ΔΕΝ ρίχνουμε λεφτά το παίρνουμε απο την αρχή αν μπορούμε , Πόσα χάλασε να το φτιάξει ο φίλος σου??? ε θα είχε πάρει Μ)
aimiliosbmw
23-10-13, 17:32
Του Γεωργίου τι έγινε ρε παιδιά?
Οτι πληρώνεις παίρνεις Τομ!!!
Αλλο 62 άλλο 90!!! που έκανε το 2008.( γιαυτό ΔΕΝ ρίχνουμε λεφτά το παίρνουμε απο την αρχή αν μπορούμε , Πόσα χάλασε να το φτιάξει ο φίλος σου??? ε θα είχε πάρει Μ)
Ετσι ειναι μαρκο, ακριβως οπως τα λες. Απλα εδω στο ελλαντα υπαρχει μια νοοτροπια οτι καλυτερο αμξι ειναι αυτο που τερματιζει πρωτο στα 400 μετρα.
Ετσι ειναι μαρκο, ακριβως οπως τα λες. Απλα εδω στο ελλαντα υπαρχει μια νοοτροπια οτι καλυτερο αμξι ειναι αυτο που τερματιζει πρωτο στα 400 μετρα.
Μα γιατί το λες αυτό Θωμά? επειδή πολλοί όταν βλέπουν bmw ατμοσφαιρικό ακόμα και δίλιτρο γυρνάνε και λένε : Ε σιγά το πατάω άνετα ... Δεν λένε όμως πως αναφέρονται μόνο για ευθεία και σε φάσμα στροφών τούρμπο (δικό τους).
....
με ενα μπλοκέ ''γίνεται Μ3''
Προφανως και δεν εννοώ με την πληρη εννοια της φράσης το οτι ενα 335 ''γινεται'' Μ3'' ,αλλα με μια δόση ''ποιητικής αδειας''.Απλά με ενα μπλοκέ αφτερμαρκετ της ταξης των 2000ευρω κοστος τοποθετημενο εχεις ενα πολύ αξιολογο Bmw.Το αν ειναι ανταξιο του Ε46 Μ3 ειναι άλλη συζητηση και πολύ μακρια συζητηση.
Οταν ομως βάλεις στη συνάρτηση και όλους τους επιπλέον παράγοντες που εθεσα (τιμη/παλαιότητα/γκάζι κτλ) ,τότε η πλάστιγγα ίσως γέρνει προς το 335 .
Σημ:Το Ε46 ειναι 3200cc και ειναι σε κατηγορια τελών κυκλοφοριας / τεκμηρίων / φόρων πολυτελειας στην αμέσως υψηλότερη κλίμακα απο οτι ενα 335 που ειναι κάτω απο 3000cc .
Σημ:Το Ε46 ειναι 3200cc και ειναι σε κατηγορια τελών κυκλοφοριας / τεκμηρίων / φόρων πολυτελειας στην αμέσως υψηλότερη κλίμακα απο οτι ενα 335 που ειναι κάτω απο 3000cc .
Αν κατάλαβα καλά ο Θωμάς το είπε λόγω παλαιότητας του Ε46 πως έχει τα ίδια πάγια έξοδα περίπου με ένα 335 που δεν έχει κλείσει 5ετια
θα συμφωνησω με θωμα...
δεν υπαρχει επαφη οδηγικα...του 335 και του m3...ακομα και αν τα απολυτα νουμερα μας διαψευδουν..που δεν νομιζω...το 335 ειναι ενα gt αμαξι...μαλακο..βολτισιο...κα ι φυσικα πολυ tunable...αλλα μεχρι εκει...
ο τροπος που στριβει ενα m3...η απιστευτη αισθηση στο οριο..και μετα αυτου...δεν ειναι ουτε ενα μπλοκε...ουτε τα αλογα..και ταυτοχρονα το αμαξι παραμενει αρκετα ξεκουραστο για να πας απο δω μεχρι την γερμανια...
εν κατακλειδι...ναι οτι πληρωσεις παιρνεις..αλλα το σημα m...σημαινει πολλα...
και πραγματι τα μ3 που βρισκεις τωρα..καθως εχουν φυγει πολλα εξω..ελαχιστα τα καλα..ατρακαριστα...με μοτερ που να δουλευουν σωστα...απο ανθρωπους που πραγματι τα αγαπανε...και δεν τα εχουν για να "γραψουν ονομα στην πιατσα της κοντρας.." εν αντιθεσει με τα 335-135..που τα περισσοτερα ετσι ειναι..
Προφανως και δεν εννοώ με την πληρη εννοια της φράσης το οτι ενα 335 ''γινεται'' Μ3'' ,αλλα με μια δόση ''ποιητικής αδειας''.Απλά με ενα μπλοκέ αφτερμαρκετ της ταξης των 2000ευρω κοστος τοποθετημενο εχεις ενα πολύ αξιολογο Bmw.Το αν ειναι ανταξιο του Ε46 Μ3 ειναι άλλη συζητηση και πολύ μακρια συζητηση.
Οταν ομως βάλεις στη συνάρτηση και όλους τους επιπλέον παράγοντες που εθεσα (τιμη/παλαιότητα/γκάζι κτλ) ,τότε η πλάστιγγα ίσως γέρνει προς το 335 .
Μέχρι να καταργηθεί η παλαιότητα....
aimiliosbmw
25-10-13, 23:33
Αν κάνει κανεις zoom της φωτογραφίας του...θα διακρίνεις 129*** khm.
Τόσο μ****ς μας περνάνε???
aimiliosbmw
25-10-13, 23:58
Για τους πατριώτες Έλληνες 87000 khm
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3625105/
Για τους ξένους 120000 khm
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-smg-glyka-nera-athen/183023615.html?lang=en&pageNumber=4&__lp=49&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT
και μετά σου λέει μας ψεκάζουνε....
aimiliosbmw
26-10-13, 01:56
Επίσης στην Ελλάδα είναι 390ps ενώ στο mobile.de 343ps
Οπως και να το κάνεις ο Έλληνας τι θέλει και τη βελτίωση,πουλάει καλύτερα...
Εδώ είσαι....
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-e46-smg2-65000km-service-ufficiali-bmw-sarmeola/185865786.html?lang=en&pageNumber=3&action=eyeCatcher&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPowerAsArray=262&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&maxFirstRegistrationDate=2006-12-31&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=SUNROOF&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=SportsCar
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-smg-competition-schwäbisch-hall/185570433.html?lang=en&pageNumber=3&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPowerAsArray=262&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&maxFirstRegistrationDate=2006-12-31&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=SUNROOF&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=SportsCar
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-smg-competition-paket-elmshorn/183576580.html?lang=en&pageNumber=4&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPowerAsArray=262&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&maxFirstRegistrationDate=2006-12-31&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=SUNROOF&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=SportsCar
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-smg-competition-paket-navi-xenon-pdc-lauingen-donau/182011573.html?lang=en&pageNumber=4&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPowerAsArray=262&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&maxFirstRegistrationDate=2006-12-31&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=SUNROOF&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=SportsCar
Βλέπεις πόσο έχουν Γερμανία τα "καλά"...
Vasilis M3
26-10-13, 12:24
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3625105/
Τι να πρωτοσχολιάσεις?
-Τα γυρισμένα χιλιόμετρα?
-Το ότι είναι facelift και το "SMG" κάνει μπαμ?
-Τις 20" ζάντες?
-Τα 390 άλογα?
ότι να ναι ρε φούστη μου... :thumbsdown:
aimiliosbmw
26-10-13, 14:55
Εδώ είσαι....
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-e46-smg2-65000km-service-ufficiali-bmw-sarmeola/185865786.html?lang=en&pageNumber=3&action=eyeCatcher&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPowerAsArray=262&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&maxFirstRegistrationDate=2006-12-31&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=SUNROOF&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=SportsCar
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-smg-competition-schwäbisch-hall/185570433.html?lang=en&pageNumber=3&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPowerAsArray=262&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&maxFirstRegistrationDate=2006-12-31&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=SUNROOF&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=SportsCar
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-smg-competition-paket-elmshorn/183576580.html?lang=en&pageNumber=4&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPowerAsArray=262&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&maxFirstRegistrationDate=2006-12-31&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=SUNROOF&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=SportsCar
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-smg-competition-paket-navi-xenon-pdc-lauingen-donau/182011573.html?lang=en&pageNumber=4&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPowerAsArray=262&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&maxFirstRegistrationDate=2006-12-31&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=SUNROOF&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=SportsCar
Βλέπεις πόσο έχουν Γερμανία τα "καλά"...
Νομίζω ότι είμαι μέσα στο θέμα.προφανως όμως μιλάμε και για διαφορετικές οικονομίες αν κοιτάμε τιμές εξωτερικού .δεν έχω βάλει ταβάνι για το λόγο ότι ψάχνω κάτι καλό και η τιμή θα εξαρτηθεί αν ικανοποιεί τα standard μου.σημερα γνώρισα στο καφεδάκι μας και το Νάσο που φαντάζομαι ότι είμαι άνθρωπος της πραγματικότητας.αν βρεθεί το κατάλληλο που θα καλύπτει και τις δυο πλευρές θα είναι και το M3 που θα αγοράσω .
Αυτο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4271202/
Αυτο
Κουκλί !!
Αυτο
Μηπως ειναι εισαγωγης?
8/2003 δεν θα επρεπε να ηταν facelift?
aimiliosbmw
26-10-13, 19:58
Μίλησα με το φίλο και μου είπε οτι είναι μοντέλο 8/2003 και εγινε εισαγωγή το 2004.
Αυτό που μου κινεί τη περιέργια είναι οτι απο φανάρια είναι προ facelift αλλά απο abs facelift.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν και οι ειδικοί.
Περιμένω πλαίσιο για να μας λυθεί η απορία.
Το είχε ψάξει καλά κι ο ίδιος την εποχή εκείνη με χιλιόμετρα πραγματικά εως σήμερα.
Μίλησα με το φίλο και μου είπε οτι είναι μοντέλο 8/2003 και εγινε εισαγωγή το 2004.
Αυτό που μου κινεί τη περιέργια είναι οτι απο φανάρια είναι προ facelift αλλά απο abs facelift.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν και οι ειδικοί.
Περιμένω πλαίσιο για να μας λυθεί η απορία.
Το είχε ψάξει καλά κι ο ίδιος την εποχή εκείνη με χιλιόμετρα πραγματικά εως σήμερα.
To αυτοκίνητο δεν είναι σίγουρα 08/2003. Από τον 03/2003 τα Μ3 είναι facelift, οπότε έχουν led φαναρια και άλλο κλιματισμό στο εσωτερικό. Το συγκεκριμένο έχει και φανάρια και κλιματισμό από pre-facelift και το SMG Logo στην κονσόλα σταμάτησε επίσης να μπαίνει στα facelift. Τώρα, το ότι η μονάδα του ABS/DSC δεν βρίσκεται πίσω αριστερά στο μηχανοστάσιο, πραγμα που συμβαίνει στα facelift, είναι επίσης περίεργο. Πάντως από τις φωτογραφίες φαίνεται περιποιημένο αυτοκίνητο και αξίζει το ψάξιμο παρά τις όποιες χρονολογικές ασυμβατότητες.
steliosm46
26-10-13, 21:09
πιθανον και ο ιδιοκτητης να κανει καποιο λαθος σχετικα με την ημερομηνια κατασκευης.για ρωτησε τον πως ξερει οτι ειναι 8/2003? του το ειπαν?
πολλοι ιδιοκτητες δεν ξερουν, δεν ειναι κατι τραγικο, το εχω δει σε πολλους. δεν ξερουν πως να βλεπουν τα δεδομενα του αυτοκινητου ακομα και με ενα απλο ψαξιμο στο realoem..
πολλοι δεν ξερουν καν τι ειναι το realoem οποτε..οτι τους ειπε ο προηγουμενος..
οπως ειπε και ο Νασος τον 3/2003 ξεκινησαν τα facelift.
ο μονος τροπος για να λυθει η απορια ειναι με το VIN.
ειναι πενα ομως..αξιζει τα λεφτα του απο οτι βλεπω..
aimiliosbmw
27-10-13, 11:47
πιθανον και ο ιδιοκτητης να κανει καποιο λαθος σχετικα με την ημερομηνια κατασκευης.για ρωτησε τον πως ξερει οτι ειναι 8/2003? του το ειπαν?
πολλοι ιδιοκτητες δεν ξερουν, δεν ειναι κατι τραγικο, το εχω δει σε πολλους. δεν ξερουν πως να βλεπουν τα δεδομενα του αυτοκινητου ακομα και με ενα απλο ψαξιμο στο realoem..
πολλοι δεν ξερουν καν τι ειναι το realoem οποτε..οτι τους ειπε ο προηγουμενος..
οπως ειπε και ο Νασος τον 3/2003 ξεκινησαν τα facelift.
ο μονος τροπος για να λυθει η απορια ειναι με το VIN.
ειναι πενα ομως..αξιζει τα λεφτα του απο οτι βλεπω..
Το αμάξι είναι 20/1/2003 αλλά το ερώτημα παραμένει πως γίνεται αφού δεν είναι facelift η μοναδα abs να μην είναι μέσα στο θόλο του συνοδηγού?Μήπως στο μεταβατικό στάδιο γίνονταν τέτοια μπερδέματα?
Vasilis M3
27-10-13, 12:34
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω τώρα...μήπως λίγο πριν το facelift μοντέλο τα "μπασταρδέψανε" λίγο?:original:
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω τώρα...μήπως λίγο πριν το facelift μοντέλο τα "μπασταρδέψανε" λίγο?:original:
Συμβαινει παντως αυτο..
Αυτα που ειναι κοντα στην ημερομηνια της αλλαγης εχουν στοιχεια και απο προ και απο facelift. Το θυμαμαι σε φιλου Ε30 συγκεκριμενα..
Τα διαγράμματα στο realoem κτλπ βάση αριθμό πλαισίου τι δείχνουν?
Δεν είναι ένας τρόπος να το checkαρεις?
Αυτο
Δεν είναι πολλά τα χρήματα για 12 χρονών αυτοκίνητο???
aimiliosbmw
27-10-13, 14:27
Aπο εδώ βλέπω σε πρώτη φάση ημερομηνία παραγωγής,εξοπλισμό κλπ εφόσον μου δώσουν τα 7 τελευταία ψηφία του πλαισίου.
Υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης και σε pdf.
https://www.bmwarchive.org/
aimiliosbmw
27-10-13, 14:30
Δεν είναι πολλά τα χρήματα για 12 χρονών αυτοκίνητο???
Για το συγκεκριμένο και γω θεωρώ οτι είναι πολλά!!!
Απο κει και πέρα η αγορά είναι ελεύθερη για το κάθε πωλητή και αγοραστή!!!
Αφού ειναι πριν τον 6 του 2003 να τσεκαρεις. Αν έχει κάνει ανάκληση για τα μέταλλα αφού βέβαια το παει στα 15 χιλιαρικα πρώτα
m_power_lunatic
28-10-13, 10:53
Το καλο πρεπει και ΘΑ πληρωθει,τωρα απο εκει και περα το τί οριζει ο καθενας καλο ειναι διαφορετικο για τον καθενα.
Αιμιλιε για αμαξι οπως το περιγραφεις θα το βρεις απο 18χιλ+ αν αυτος που το πουλαει δεν τον νοιαζει και δεν καιγεται και μπορει να το βρεις και 12χιλ αν αυτος που το πουλαει ζει-πεθαινει και χρωσταει της Μιχαλους.
Με αλλα λογια οποιος περιμενει μονο κερδισμενος βγαινει αυτη την περιοδο.
συμφωνω με lunatic....
και να πουμε και κατι αλλο που ξεχναμε...ενα ειδικο αμαξι σαν το m3....που ναι μεν ειναι καποιων ετων....αλλα απο την αλλη ειναι και ενα αμαξι που δεν το πηρες για να το χαιδευεις...ναι μπορει να το παρεις φτηνα...πραγματι αμα καιγεται ο αλλος...το παιρνεις ενα συμπαθητικο αμαξι γυρω στα 13χιλ..απο κει και περα ομως....ποσα θα ζητησει???τα σινεμπλοκ-οι βαλβιδες-η αναρτηση-υγρα σασμαν διαφορικου-λαστιχα...χωρις παντα να μιλαμε για προβληματα σοβαρα στο μοτερ-σασμαν..περα απο τα οποιαδηποτε μπλιμπλικια θελει ο αγοραστης να βαλει...αρα...εγω προσωπικα σαν νικος..λεω...ας υπολογιζει ο υποψηφιος αγοραστης περα απο την αγορα...και κανα 5αρι χιλιαρικα ακομα σε μαζεματα-φτιαξιματα-μπαξιματα για να χει το κεφαλι του υσηχο...
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4192490/ το έδινε στο car και 13 πριν 2 μήνες
aimiliosbmw
29-10-13, 13:52
Τα αμερικάνικα δεν είναι φιμωμένα?
Απο που συμπερανες ότι ειναι αμερικλανικο;
Α τώρα το είδα δεν είδα να χει ανακλαστηρες στον προφυλακτήρα και μπερδεύτηκα
Vasilis M3
29-10-13, 13:57
Αφού έχει τα φώσφορα μπροστά (βαμμένα) και μίλια στο κοντέρ...δεν είναι U.S. spec? :think:
Edit: εντάξει το διόρθωσες :)
Panos 316T
29-10-13, 13:58
από το καντράν ;
με πρόλαβε ο Βασίλης.
Μπορεί να ναι Ποντιος και αντί να αλλάξει τα χιλιόμετρα άλλαξε το καντράν
Vasilis M3
29-10-13, 14:10
Χαχαχαχ λες να άλλαξε και προφυλακτήρα μαζί για να δείχνει πιστικό?:th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Τα αμερικάνικα δεν είναι φιμωμένα?
κάργα
μειον 10-12 άλογα λόγο των χταποδιών που φοράνε. βάζεις τα euro spec και τελείωσες.
χαζός λόγος για να μην πάρεις ένα καλό αμάξι τα 10 άλογα μείον, πράγμα το οποίο το διορθώνεις πολύ εύκολα.
Ta us spec θελουν εκτος απο το χταποδια και τους καταλυτες του ευρωπαικου. Το x-pipe και το τελικο ειναι ιδια.
Τα αμερικανικα ΔΕΝ εχουν τους πλευστους αεριζομενους δικους με τα αλουμινενια κεντρα αλλα monoblock σιδερενιους. Μπορει βεβαια σε αυτο να τους εχουν αλλαξει, δεν μπορω να δω στην φωτο.
Η αλλη διαφορα ειναι οτι το launch(se SMG) ειναι σε χαμηλοτερες στροφες(αυτο ειναι καλο) οπως και πιθανολογω χωρις να ειμαι σιγουρος και το προγραμμα στην ECU να ειναι πιο συντηρητικο λογω αυστηροτερων εκπομπων καυσαεριων (εξου και οι καταλυτες πανω στα χταποδια).
Δεν εχουν μεγαλες διαφορες η κατι μη αναστρεψιμο. Αν δεν σε πειραζει το καντραν που ειναι σε μιλια (αλλα και η θερμοκρασια που ειναι σε F και οχι σε C) τοτε προχωρας να δεις και την συνολικη εικονα/κατασταση του αυτοκινητου
aimiliosbmw
30-10-13, 10:26
Χαχαχαχ λες να άλλαξε και προφυλακτήρα μαζί για να δείχνει πιστικό?:th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Βασίλη στο μπροστινό προφυλακτήρα απο οτι φένεται και στη φωτογραφία του,έχει βάψει μαύρο των ανακλαστήρα που έχουν τα αμερικάνικα.
Αιμίλιε αν και τα έχουμε πει στο τηλέφωνο γιατί είμαστε συνοδοιπόροι στο ψάξιμο για καλό Ε46 Μ3...ασ'το. Δεν αξίζει.
Ή παίρνεις 335i ή μαζεύεις περισσότερα χρήματα για Ε92 Μ3. thumb
aimiliosbmw
31-10-13, 00:03
Αιμίλιε αν και τα έχουμε πει στο τηλέφωνο γιατί είμαστε συνοδοιπόροι στο ψάξιμο για καλό Ε46 Μ3...ασ'το. Δεν αξίζει.
Ή παίρνεις 335i ή μαζεύεις περισσότερα χρήματα για Ε92 Μ3. thumb
Για καφέ όποτε θες θα χαρώ....
Συμφωνώ απόλυτα με τι σύντομη εμπειρία που έχω.Τα πιο πολλά... Κατεβασμένα khm,ταλαιπωρημένα,ασυντήρητ� � και υπερεκτιμημένα σε γενικές γραμμές.
335i θα μπορούσα εύκολα και σε καλή τιμή αλλα όχι ακόμα.Είναι νωρίς...έχω υπομονή γαϊδουρινή.
Μ3 Ε92 σε άλλη χώρα ή διαφορετικό φορολογικό καθεστώς.
Αιμιλιε, σαν φίλος παντα , ότι και να παρεις...οδήγησε το πρώτα...εκεί η διάφορα ειναι μεγαλη!!!
aimiliosbmw
31-10-13, 13:48
Ε τότε κάποιος μου χρωστάει test drive...:whistle:
Πέρα τη πλάκα... αν μου κάνει κλίκ και τα βρώ και με το πωλητή....εννοείται οτι το test drive είναι απαραίτητο.
Προσωπικα το θρεντ αν και ξεφυγε απο το σκοπο του "αγγελια ζητησης" μου αρεσε πολυ και προσφερει μερικες χρησιμες πληροφοριες για ατομα που αναζητουν 46ρι Μ3
Να το βγαζαμε μηπως απο την "Ζητηση" και να εμπαινε στη κατηγορια που πρεπει?
Και μιας που ολοι δειχνουμε μια αγγελια.... αυτος (https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4205870/) εδω που το εχει σε 3-4 διαφορετικες αγγελιες με τιμες απο 10.500 εως 14.000,παρομοιες φωτο, με διαφορετικα ονοματα και κινητα....
Ξερετε τπτ????
Κολησα με το σαλονι του που μ αρεσει απιστευτα ο συνδιασμος κ ας μην θελω Μ3....
Και μιας που ολοι δειχνουμε μια αγγελια.... αυτος (https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4205870/) εδω που το εχει σε 3-4 διαφορετικες αγγελιες με τιμες απο 10.500 εως 14.000,παρομοιες φωτο, με διαφορετικα ονοματα και κινητα....
Ξερετε τπτ????
Κολησα με το σαλονι του που μ αρεσει απιστευτα ο συνδιασμος κ ας μην θελω Μ3....
Τουλάχιστον προσπαθεί να πουλήσει ο άνθρωπος...με κάθε τρόπο. :hystericalbs1:
aimiliosbmw
31-10-13, 19:14
Προσωπικα το θρεντ αν και ξεφυγε απο το σκοπο του "αγγελια ζητησης" μου αρεσε πολυ και προσφερει μερικες χρησιμες πληροφοριες για ατομα που αναζητουν 46ρι Μ3
Να το βγαζαμε μηπως απο την "Ζητηση" και να εμπαινε στη κατηγορια που πρεπει?
Ξερετε τπτ????
Δε νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει και λογικό είναι ότι στη κουβέντα θα ειπωθούν και ιστορίες που είναι εκτός θέματος.Ο τίτλος είναι ζήτηση και είναι στη σωστή θέση κατά τη γνώμη μου.
Οι υπεύθυνοι γνωρίζουν καλύτερα.:thnx:
Εγώ προσωπικά δεν αποσυντονιζομαι καθόλου….είμαι μέσα όσο δε πάει !!!:original:
Για το συγκεκριμένο…μια φωτο,1000 λέξεις….!!!:facepalm:
Αν και είχε πέσει στα μάτια μου σε κάποια μάντρα πηγαίνοντας για άλλο.
m_power_lunatic
31-10-13, 20:46
Παντως το αμαξι απο την Ροδο φανταζει και ειναι ιδανικο απο οτι φαινεται τουλαχιστον και οπως το θες,ασε που εχει αδεια 2004 που σημαινει αρκετη ξελαφρυνση σε 1 χρονο που κλεινει δεκαετια.
Η αληθεια ειναι παντως οτι υπαρχουνε πολλα 46αρια παρα πολυ καλα εως αριστα τα οποια δεν πουλιουνται,φταιει και η φορολογια του 92αριου και οι περισσοτεροι τα κρατανε.
Οποιος δεν εχει γαιδουρινη υπομονη (εχω απειρη) θα φαει φολα!!!
Σχετικα με τις διαπραγματευσεις αναγραφομενων τιμων και τελικων τιμων απο κοντα εχω να πω τα εξης..
Σημερα πηγα ειδα αγωνιστικο αναβασεων αμαξι (στο car.gr απο 3.200) στα 2.500 απο κοντα και ενα αλλο πολιτικο αμαξι απο 13χιλ στα 9.800 ευρω.Ωραια εποχη για αγορες οχι ακομα βεβαια τους επομενους μηνες μεχρι και τον Ιανουριο.
aimiliosbmw
31-10-13, 23:47
Παντως το αμαξι απο την Ροδο φανταζει και ειναι ιδανικο απο οτι φαινεται τουλαχιστον και οπως το θες,ασε που εχει αδεια 2004 που σημαινει αρκετη ξελαφρυνση σε 1 χρονο που κλεινει δεκαετια.
Η αληθεια ειναι παντως οτι υπαρχουνε πολλα 46αρια παρα πολυ καλα εως αριστα τα οποια δεν πουλιουνται,φταιει και η φορολογια του 92αριου και οι περισσοτεροι τα κρατανε.
Οποιος δεν εχει γαιδουρινη υπομονη (εχω απειρη) θα φαει φολα!!!
Σχετικα με τις διαπραγματευσεις αναγραφομενων τιμων και τελικων τιμων απο κοντα εχω να πω τα εξης..
Σημερα πηγα ειδα αγωνιστικο αναβασεων αμαξι (στο car.gr απο 3.200) στα 2.500 απο κοντα και ενα αλλο πολιτικο αμαξι απο 13χιλ στα 9.800 ευρω.Ωραια εποχη για αγορες οχι ακομα βεβαια τους επομενους μηνες μεχρι και τον Ιανουριο.
Της Ρόδου κόπηκε από μένα αν και η τιμή του είναι δελεαστική.
Το σαλόνι αυτό αν έχει 79000khm...τότε εγώ είμαι 16 χρονών.
Αν ήταν Αθήνα θα μιλάγαμε αλλιώς. Όμως λόγο απόστασης υπαρχή δυσκολία στον έλεγχο. Τους τοπικούς δεν τους εμπιστεύομαι όπως κι ο ίδιος και γι αυτό εκκρεμεί ανάκληση με τα μέταλλα του. Δυσκολεύομαι να πιστέψω τα χιλιόμετρα του…. το έχει δει και φίλος από δω με τις ίδιες αμφιβολίες .Επίσης το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο απ το 2010 με ότι συνεπάγεται μΆ αυτό.
m_power_lunatic
01-11-13, 07:05
Οπως ειπες με την ακινητοποιηση θα μπορεσεις να ''παιξεις'' και την τιμη ομως.
Ετσι και αλλιως τα περισσοτερα ειναι ακινητοποιημενα πλεον,κοιτα μια μερα γυρω σου να δεις ποσα κυκλοφορουνε.....ελαχιστα ισως και κανενα,καποτε το 2005-2008 γινοτανε χαμος.
Στα χλμ πρεπει να δεις απο κοντα,ασε τις φωτογραφιες...το σαλονι εχει να κανει με τον σωματοτυπο,το βαρος του οδηγου,τί φοραγε (τζιν ή κουστουμι) κτλ.
Πολλες φορες σκεφτομαι την εναλλακτικη πολλων παιδιων να αγοραστει καποιο χαμηλα και να γινει ολο καινουργιο,το σκεφτομαι-το ξανασκεφτομαι αλλα επειδη ειμαι ψειρας και κομπλεξικος με το αμαξι μεχρι αηδιας δεν το εχω τολμησει ποτε,δεν το κατηγορω αλλα εμενα δεν μου βγαινει.
Δεν ξερω κιολας μπορει να κανω λαθος,να το δεις χαλια στην αρχη,μετα ξηλωματα-φτιαξιματα κτλ....δειχνει και αμελη ιδιοκτητη ενα παραμελημενο και ποιος ξερει τι αλλο.
Το θεμα ειναι εκει που φτασανε τα πραγματα σκεφτεσαι καθε ευρω που δινεις και λες ''θα δωσω που θα δωσω τοσα λεφτα,θα μου πιανουν τον κωλο καθε χρονο να δωσω κατι παραπανω για το καλυτερο ή για καποιο πολυ καλο να το χαιρομαι''.Εγω τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι τωρα αλλα και παντα στο παρελθον και ποτε δεν ψωνισα απο τον ''πατο'' της αγορας, αγοραζα οχι το ακριβοτερο αλλα απο τα ακριβα που λεμε και ολα ητανε διαμαντια τα αμαξια.
Ετσι θα κανω και τωρα αν και το ψησιμο του ιδιωτη ειναι εδω και 2-3 χρονια,θα δουμε.
Καλη τυχη και σε σενα!
Vasilis M3
01-11-13, 08:20
Αν ενδιαφέρεσαι για Ε30 έχει εδώ στα μέρη ένα..έλα πάρτο γιατί μυρίζομαι μ@λακία...
Sorry για το off topic!!!:original:
Αν ενδιαφέρεσαι για Ε30 έχει εδώ στα μέρη ένα..έλα πάρτο γιατί μυρίζομαι μ@λακία...
Sorry για το off topic!!!:original:
M3 E30 γνήσιο??? :shok:
Vasilis M3
01-11-13, 12:07
Του πατέρα μου..thumb
Ετσι και αλλιως τα περισσοτερα ειναι ακινητοποιημενα πλεον,κοιτα μια μερα γυρω σου να δεις ποσα κυκλοφορουνε.....ελαχιστα ισως και κανενα,καποτε το 2005-2008 γινοτανε χαμος.
Στα χλμ πρεπει να δεις απο κοντα,ασε τις φωτογραφιες...το σαλονι εχει να κανει με τον σωματοτυπο,το βαρος του οδηγου,τί φοραγε (τζιν ή κουστουμι) κτλ.
Πολλες φορες σκεφτομαι την εναλλακτικη πολλων παιδιων να αγοραστει καποιο χαμηλα και να γινει ολο καινουργιο,το σκεφτομαι-το ξανασκεφτομαι αλλα επειδη ειμαι ψειρας και κομπλεξικος με το αμαξι μεχρι αηδιας δεν το εχω τολμησει ποτε,δεν το κατηγορω αλλα εμενα δεν μου βγαινει.
Δεν ξερω κιολας μπορει να κανω λαθος,να το δεις χαλια στην αρχη,μετα ξηλωματα-φτιαξιματα κτλ....δειχνει και αμελη ιδιοκτητη ενα παραμελημενο και ποιος ξερει τι αλλο.
Το θεμα ειναι εκει που φτασανε τα πραγματα σκεφτεσαι καθε ευρω που δινεις και λες ''θα δωσω που θα δωσω τοσα λεφτα,θα μου πιανουν τον κωλο καθε χρονο να δωσω κατι παραπανω για το καλυτερο ή για καποιο πολυ καλο να το χαιρομαι''.Εγω τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι τωρα αλλα και παντα στο παρελθον και ποτε δεν ψωνισα απο τον ''πατο'' της αγορας, αγοραζα οχι το ακριβοτερο αλλα απο τα ακριβα που λεμε και ολα ητανε διαμαντια τα αμαξια.
Ετσι θα κανω και τωρα αν και το ψησιμο του ιδιωτη ειναι εδω και 2-3 χρονια,θα δουμε.
Καλη τυχη και σε σενα!
Αν έχεις τη δυνατότητα να ψωνίσεις από τον αφρό και όχι από το πάτο, μακροπρόθεσμα θα βγεις και κερδισμένος.
Κατ' αρχήν έχεις αμάξι της προκοπής, χωρίς να τρέχεις για μαζέματα, το κρατάς περισσότερα χρόνια, άρα δεν χάνεις από αγοραπωλησίες,
αλλά το κυριώτερο είναι, ότι ένα αμάξι διαλυμένο πολύ δύσκολα γίνεται αστέρι. Και αν προσπαθήσεις να το κάνεις θα στοιχήσει πολύ περισσότερο
από τη διαφορά στη τιμή αγοράς. Ειδικά ένα Μ3.
Εξαιρετικά σπάνιο είναι εξάλλου να δεις αμάξι που είναι χρέπι εμφανισιακά, να είναι μηχανολογικά άριστο.
Αυτό με την υπομονή το καταλαβαίνω, αλλά πόσο?
6 μήνες, 1 χρόνο 1,5 χρόνο ?
Όλο αυτό το καιρό τι αμάξι θα έχει αυτός που περιμένει ?
Δανεικό, νοικιασμένο, αγορασμένο ?
Ότι και να είναι, δεν είναι αυτό που θέλει να αγοράσει...
aimiliosbmw
01-11-13, 17:49
Καλη τυχη και σε σενα!
Συμφωνώ σε όλα.Απ το πάτο δεν είναι της ιδεολογίας μου αλλα και στα ακριβά να μιλάμε σε λογικά πλαίσια.Το οποίο εξαρτάτε απο τη χρονολογία του,κατάσταση κλπ...Δε μπορεί και ο πωλητής να μην υπολογίζει οτι το πήρε χ χρήματα το ευχαριστήθηκε στα καλύτερα του...αλλά τώρα που οι πιο πολλοί έχουν τριψήφια νούμερα στη πλάτη του,άλλοι δε το γνωρίζουν καν...οτι για να γίνει όπως πριν θέλει πλέον,λάστιχα,αμορτισέρ,σι� �εμπλόκ,κάτι διαρροές απο παντού,τσιμούχες καμένες,σαλόνια κώλος,πατώματα έτοιμα,σασμάν διαφορικά βουητά,λάστιχα απο το 2008 μπροστά- φιτίλια πίσω κλπ...
Τα οποία οι ιδιοκτήτες τα γνωρίζουν καλύτερα απο μένα και ειδικά όσοι τα έχουν πληρώσει...να ζητάνε χρήματα επιπέδου Μ3 Ε92.Δε γίνεται απλά!!!Δεν είναι τυχαίο που τα πιο πολλά που έχω δεί το μόνο που αλλάζουν είναι λάδια και τελειώσαμε.Επίσης να ζητάνε περισσοτερα χρήματα απο ανθρώπους μερακλήδες με αμάξια χαρτί, που για να φτάσουν τη κατάσταση αυτών .... αν θα πώ +10.0000¤ μπορεί και να είναι λίγα...που απλά δεν θέλουν να τα αποχωρηστούν στη παρούσα φάση.
Το σίγουρο έιναι οτι ούτε στη λογική μπαίνω το νεκρό να τον αναστήσω.
Αν κάτσει...έκατσε!!!
aimiliosbmw
01-11-13, 18:11
Δυστηχώς δε μπορώ να καταλάβω τη λογική απ τη μία δεν έχω να το υποστηρίξω...π.χ. ελειπή συντήρηση,φόρος πολυτελείας,φορολογικά δεν φτάνουν,τέλη δεν πληρώνω είναι πολλά,αλλά ζητάς χρήματα που δεν παίζουν....με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε ακινητοποίηση μέχρι όσπου τι?Θα πιάσει περισσότερα στο garaz κλεισμένο καμια τριετία?Να γίνει Ε30 Μ3 σε είκοσι χρόνια απο τώρα?
Ασε που έχω πάμπολα παραδείγματα απο ανθρώπους με αυτοκίνητα, που στους ιδιώτες ήταν αμίλικτοι και παραδόθηκαν στα χέρια μαντράδων σε τιμές χώμα.
aimiliosbmw
01-11-13, 18:39
Αν έχεις τη δυνατότητα να ψωνίσεις από τον αφρό και όχι από το πάτο, μακροπρόθεσμα θα βγεις και κερδισμένος.
Κατ' αρχήν έχεις αμάξι της προκοπής, χωρίς να τρέχεις για μαζέματα, το κρατάς περισσότερα χρόνια, άρα δεν χάνεις από αγοραπωλησίες,
αλλά το κυριώτερο είναι, ότι ένα αμάξι διαλυμένο πολύ δύσκολα γίνεται αστέρι. Και αν προσπαθήσεις να το κάνεις θα στοιχήσει πολύ περισσότερο
Εξαιρετικά σπάνιο είναι εξάλλου να δεις αμάξι που είναι χρέπι εμφανισιακά, να είναι μηχανολογικά άριστο.
Συμφωνώ απόλυτα και μαζί σου doctore.
Απλά να διευκρινήσω οτι στη δικιά μου περίπτωση αμάξι-α υπάρχουν...
Μ3 Ε46 σίγουρα θα ήθελα αλλα δεν είναι θέμα ζωής και θανάτου ούτε θα πέσω με τα μούτρα.Προφανώς δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο είτε απο θέμα κατάστασης,είτε απο θέμα τιμής.
Το γούσταρω,μου αρέσει απο τότε που κυκλοφόρησε έως σήμερα αλλα αυτό που θα αγοράσω θα έιναι κάτι πολύ καλό σε σχέση τιμής και κατάστασης.Κακά τα ψέματα επειδή τα χρόνια περνάνε κι αν το πάρεις σήμερα...το παντρεύτηκες...τουλάχιστον να έχεις ένα όμορφο βίο απο δώ και πέρα.Μην μας φάνε τα συνεργεία και το σιχτίρι.....κι αν σου τύχει να αναβαθμιστείς πάλι να μπορείς να το δώσεις και σε κανα χριστιανό ακόμη.
Σκέφτομαι τους πωλητές οτι δώσανε σεβαστά χρήματα κάποτε,που και σήμερα πάλι σεβαστά είναι για την εποχή μας,αλλα μη ξεχνάμε οτι δεν έμειναν κι αναλίωτα στο χρόνο!!!
Ολα εχουν κάποια αξία αλλα υπάρχουν και οι παράγοντες του χρόνου,της φθοράς,της παλαιότητας,της παλιάς τεχνολογίας κλπ
m_power_lunatic
01-11-13, 19:16
Δεν ξερω αν εχασα κατι,αλλα συμφωνεις ή διαφωνεις μαζι μου???Μηπως το διαβασες λιγο βιαστικα αυτο που γραφω γιατι το ιδιο λεμε.
m_power_lunatic
01-11-13, 19:45
Εδω να πουμε οτι τις περισσοτερες φορες πισω απο μια υψηλη τιμη κρυβεται ενα δανειο που δεν εχει ξοφληθει και σε συναρτηση με την απαξιωση της Μ3 Ε46 δεν μενουν πολλα χρηματα στους ιδιοκτητες οταν πουλιεται και εξοφληται το δανειο οποτε διατηρουνε ψηλα την τιμη για να τους μεινει και κατι.
Για αυτο κοιταμε παντα την αδεια να δουμε αν λεει ''παρακρατηση'' κυριοτητας για να πραξουμε τα δεοντα.
Δυστηχώς δε μπορώ να καταλάβω τη λογική απ τη μία δεν έχω να το υποστηρίξω...π.χ. ελειπή συντήρηση,φόρος πολυτελείας,φορολογικά δεν φτάνουν,τέλη δεν πληρώνω είναι πολλά,αλλά ζητάς χρήματα που δεν παίζουν....με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε ακινητοποίηση μέχρι όσπου τι?Θα πιάσει περισσότερα στο garaz κλεισμένο καμια τριετία?Να γίνει Ε30 Μ3 σε είκοσι χρόνια απο τώρα?
Ασε που έχω πάμπολα παραδείγματα απο ανθρώπους με αυτοκίνητα, που στους ιδιώτες ήταν αμίλικτοι και παραδόθηκαν στα χέρια μαντράδων σε τιμές χώμα.
Όποιος θελει πραγματικά να το δώσει κάνει μια γύρα στούς μαντραδες και μετά ζητάει φυσιολογικά χρήματα αν θελει να φύγει το αμάξι...
Τώρα δικαιολογίες του στυλ δεν με νοιάζει να το δώσω και έβαλα αγγελία για πλάκα δεν υπάρχουν ή πουλάς ή όχι πρέπει να καταλάβουν ότι οι τιμές πέφτουν και θα πέσουν κιαλλο μετά από 1/1.
Ο ιδιώτης που ψάχνει γνωρίζει μέχρι ποσά χρήματα είναι το μάξιμουμ δεν μπορεί στην ανταλλαγή να πιάνει πχ 10 και να ζητάνε 30.
aimiliosbmw
01-11-13, 20:37
Όποιος θελει πραγματικά να το δώσει κάνει μια γύρα στούς μαντραδες και μετά ζητάει φυσιολογικά χρήματα αν θελει να φύγει το αμάξι...
Τώρα δικαιολογίες του στυλ δεν με νοιάζει να το δώσω και έβαλα αγγελία για πλάκα δεν υπάρχουν ή πουλάς ή όχι πρέπει να καταλάβουν ότι οι τιμές πέφτουν και θα πέσουν κιαλλο μετά από 1/1.
Ο ιδιώτης που ψάχνει γνωρίζει μέχρι ποσά χρήματα είναι το μάξιμουμ δεν μπορεί στην ανταλλαγή να πιάνει πχ 10 και να ζητάνε 30.
Τα είπες όλα....:thanks:
Δεν ξερω αν εχασα κατι,αλλα συμφωνεις ή διαφωνεις μαζι μου???Μηπως το διαβασες λιγο βιαστικα αυτο που γραφω γιατι το ιδιο λεμε.
Συμφωνώ βέβαια !
Όχι μόνο συμφωνώ, αλλά επαυξάνω.
Γι αυτό τα έγραψα, και για να τονίσω και το θέμα της αναμονής.
Δλδ πόσο ειναι φυσιολογικό να το δώσω πχ εγω το δικό μου αυτοκινητο αν το πάρω απόφαση.
Οι μαντράδες δε δίνουν πάνω απο 10αρικο με τίποτα για Μ3. Για αυτούς λογικό ειναι δεν παίζει ρόλο η κατάσταση αν ειναι καλη πχ. .
Κάποιος σαν το φίλο Αιμίλιο ποσά θα έδινε για ένα καλό Μ3;
Σημ: το δικό ειναι το πρώην του Μόνστα. .
Vasilis M3
01-11-13, 23:02
Βαγγέλη το δικό σου είναι ΠΕΝΑ και πληρωμένο τουλάχιστον απο τον παλιό του ιδιοκτήτη το ξέρουμε καλά!!!
Θα ηταν πολύ καλή ευκαιρία για τον Αιμίλιο καθώς το αμάξι το ξέρουμε όλοι εδώ...αλλά θέλει SMG.
Μακάρι να κάτσει και ας είναι μάνιουαλ:original:
Δλδ πόσο ειναι φυσιολογικό να το δώσω πχ εγω το δικό μου αυτοκινητο αν το πάρω απόφαση.
Οι μαντράδες δε δίνουν πάνω απο 10αρικο με τίποτα για Μ3. Για αυτούς λογικό ειναι δεν παίζει ρόλο η κατάσταση αν ειναι καλη πχ. .
Κάποιος σαν το φίλο Αιμίλιο ποσά θα έδινε για ένα καλό Μ3;
Σημ: το δικό ειναι το πρώην του Μόνστα. .
Εγώ ξέρεις τι θα κανα αμα ήξερα ότι κάποιος το θέλει έμπρακτα φίλος απο εδώ ας πούμε; Θα του λέγα έλα να πάμε σε 3 μαντρες σοβαρές απο την μεγαλύτερη προσφορά που θα πάρω δωςμου ένα χιλιαρικο πάνω και παρτο εσύ
Εγώ ξέρεις τι θα κανα αμα ήξερα ότι κάποιος το θέλει έμπρακτα φίλος απο εδώ ας πούμε; Θα του λέγα έλα να πάμε σε 3 μαντρες σοβαρές απο την μεγαλύτερη προσφορά που θα πάρω δωςμου ένα χιλιαρικο πάνω και παρτο εσύ
Να σου πω την αλήθεια ξερω οτι για να πουληθεί άμεσα , θα πρέπει να το δώσω στα χρηματα που δίνουν οι μαντράδες. Έτσι έχω κάνει και με τα αλλα μου τα αυτοκίνητα.
Τα έδωσα σε ιδιώτες στην τιμη που μου έδινε ο μαντρας.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν παίζουν διάφορες τιμής. Ουσιαστικά παίζει περίπου μια τιμη ( η πιο φτηνή στις αγγελίες κ ίσως λίγο πιο κάτω) και φεύγει το πιο καλό αυτοκινητο που βρίσκει κάποιος. Δεν πληρώνει κάποιος παραπάνω το καλοδιατηρημένο,,,,όπως είπες , άντε κανένα χίλιαρικο.
Απο την άλλη κ να το δώσω , να πάρω τι; 5000 το χρόνο θέλει ( τέλη, φόρους, βενζίνες , σέρβις κλπ) με τη χρήση που κάνω. Αν το κράτησω δυο χρόνια στην άκρη , παίρνω την αξία του αυτοκινήτου.:hystericalbs1: και μου μένει και το αυτοκινητο...
Άρα δεν ειναι δελεαστικά τα 10000 ευρω. Εκτός αν κάποιος τα χρειαζεται άμεσα.
Καλη ευκολία στον Αιμίλιο να βρει αυτο που ψάχνει , και θα το βρει.
Εγω δε μπορω να δώσω συμβουλές , για το τι να ψάξεις, μιας και τα μόνα που είδα ήταν ένα 92αρι Μ3 με αμφιβόλου μοτέρ, βαψίματα κ τρακάρισματα , και άμεσα πήγα και πήρα αυτο που έχω τώρα. Δεν είδα αλλα Μ3 46αρια για να ξερω την πιάτσα.
Απο την άλλη κ να το δώσω , να πάρω τι; 5000 το χρόνο θέλει ( τέλη, φόρους, βενζίνες , σέρβις κλπ) με τη χρήση που κάνω. Αν το κράτησω δυο χρόνια στην άκρη , παίρνω την αξία του αυτοκινήτου.:hystericalbs1: και μου μένει και το αυτοκινητο...
Εντάξει, δε παει έτσι γιατι αν το δώσεις σε 2 χρόνια θα εχεις εξοικονομήσει 20.000, αρκετά για να αγοράσεις ενα αξιόλογο μεταχειρισμένο ή καινουριο. ;-)
Sent from a mobile device
Εντάξει, δε παει έτσι γιατι αν το δώσεις σε 2 χρόνια θα εχεις εξοικονομήσει 20.000, αρκετά για να αγοράσεις ενα αξιόλογο μεταχειρισμένο ή καινουριο. ;-)
Έτσι το σκεφτόμουν όπως λες... Και να πάω να χτυπήσω το Octavia diesel ... Αλλα μάλλον οχι. Αν σε δυο χρόνια που φεύγει ο φόρος πολυτελείας έχω όρεξη , θα μπορω να κυκλοφόρηςω κ πάλι το Μ3 μου. Αλλιώς θα πρέπει να ψάχνω και πάλι κάποιο άλλο να αγοράσω έστω και στα 6000 ευρω αν υπάρχει.
Ήδη κοιτάω με τα χρηματα που ΘΑ εξοικονομήσω απο τη μη χρήση για δυο χρόνια , μήπως πάρω κανένα Alfa spider '90 , Mini Cooper s, rx8 κλπ,
Το δικό μου το θέμα μάλλον ειναι ψυχολογικό :whistle:
Μου τη σπάει να δίνω τόσα στο κρατος μας, και να πηγαίνουν σε βαρέλι δίχως πάτο.
... σε δυο χρόνια που φεύγει ο φόρος πολυτελείας...
Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία γι΄αυτό ;
Υποθετω κλεινει 10ετια το αμαξι του
Σε δυο χρόνια πιάνει 15ετια :hystericalbs1:, αλλα 10ετια θα πιάσει η άδεια !
...σε δυο χρόνια που φεύγει ο φόρος πολυτελείας...
Αλλού πήγε το μυαλό μου... είπα μήπως έχω χάσει κανα επισόδειο... αλλά μάλλον φταίει οτι δεν είχα πιεί καφέ ακόμα !
thumb
dionisisM3
02-11-13, 11:49
Εγω το ειχα πει παλιοτερα και το ξαναλεω "το καλο και το φθηνο το πηρε ο προηγουμενος "
Υπηρξε μια περιοδο παντως που η ταυτοχρονη προσφορα ηταν τοσο μεγαλη που ειχε ως αποτελεσμα να πεσουν ακομη περισσοτερο οι τιμες ακομη και απο τα αυτοκινητα του 'αφρου'. Το τοπιο εχει ξεκαθαρισει καπως τωρα, καθως η προσφορα μειωθηκε, οποτε υπαρχει μια πιο ισσοροπημενη κατασταση στην αγορα. Φυσικα παντα θα υπαρχουν ευκαιριες αλλα αυτο απαιτει υπομονη, επιμονη και τα μετρητα στο χερι. Αυτο, στην παρουσα φαση της αγορας μπορει να παρει και μηνες.
Η ευκαιρια που εχει να κανει με την τιμη αγορας (γιατι ευκαιρια δεν πρεπει να θεωρειται μονο ενα καλομεταχειρισμενο αλλα και ενα μετριας καταστασης αλλα σε πολυ χαμηλη τιμη αγορας) ειναι εξ'ορισμου κατι ευκαιριακο. Δεν μπορει να υπαρχει παντα οταν αποφασιζουμε να αγορασουμε αυτοκινητο.
dionisisM3
03-11-13, 19:25
Υπηρξε μια περιοδο παντως που η ταυτοχρονη προσφορα ηταν τοσο μεγαλη που ειχε ως αποτελεσμα να πεσουν ακομη περισσοτερο οι τιμες ακομη και απο τα αυτοκινητα του 'αφρου'. Το τοπιο εχει ξεκαθαρισει καπως τωρα, καθως η προσφορα μειωθηκε, οποτε υπαρχει μια πιο ισσοροπημενη κατασταση στην αγορα. Φυσικα παντα θα υπαρχουν ευκαιριες αλλα αυτο απαιτει υπομονη, επιμονη και τα μετρητα στο χερι. Αυτο, στην παρουσα φαση της αγορας μπορει να παρει και μηνες.
Η ευκαιρια που εχει να κανει με την τιμη αγορας (γιατι ευκαιρια δεν πρεπει να θεωρειται μονο ενα καλομεταχειρισμενο αλλα και ενα μετριας καταστασης αλλα σε πολυ χαμηλη τιμη αγορας) ειναι εξ'ορισμου κατι ευκαιριακο. Δεν μπορει να υπαρχει παντα οταν αποφασιζουμε να αγορασουμε αυτοκινητο.
Η άποψη μου ειναι πάντως πως τα καλά αμάξια πλέον , ειναι στα χέρια των εχόντων και κατέχοντων , αποτε δύσκολα θα του το πάρει κάποιος τσάμπα γιατι πολύ απλά έχουν την πολυτέλεια να κάθονται πάνω στα αμάξια τους μέχρι να πουληθούν , εκτός εάν βαρεθουν να περιμένουν και το δώσουν στην τιμη του αλλά όχι σκότωμα. Και υπάρχουν και τα αμάξια που αγοράζονται ευκαιριακά απο άτομα που ούτε τα σέβονται ούτε τα αγαπούν και τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει 5-6 ιδιοκτήτες ίσως και παραπάνω .
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενα μαύρο με κανέλα σαλόνι που απο το 2009 που το είχα δει προς αγορά έχει βγει προς πώληση πάνω απο 3 φορές με διαφορετικούς πωλητές... Η μάλλον με διαφορετικούς βιαστες ... Γιατι οποίος το κρατάει ενα χρόνο το πολύ σίγουρα το βιαζει και που και που του αλλάζει και λαδια:th_Laie_67-1: .... Ισα ίσα για να γλιστράει ..... Ενα τέτοιο αμάξι σίγουρα ειναι ευκαιρία αν ειναι σε καλή τιμη να το βιάσει ενας ακόμα και μετά χωσιμο στο επόμενο θύμα αρκεί να μην έχει ψοφησει στα χέρια του :hystericalbs1:
Η άποψη μου ειναι πάντως πως τα καλά αμάξια πλέον , ειναι στα χέρια των εχόντων και κατέχοντων , αποτε δύσκολα θα του το πάρει κάποιος τσάμπα γιατι πολύ απλά έχουν την πολυτέλεια να κάθονται πάνω στα αμάξια τους μέχρι να πουληθούν , εκτός εάν βαρεθουν να περιμένουν και το δώσουν στην τιμη του αλλά όχι σκότωμα. Και υπάρχουν και τα αμάξια που αγοράζονται ευκαιριακά απο άτομα που ούτε τα σέβονται ούτε τα αγαπούν και τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει 5-6 ιδιοκτήτες ίσως και παραπάνω .
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενα μαύρο με κανέλα σαλόνι που απο το 2009 που το είχα δει προς αγορά έχει βγει προς πώληση πάνω απο 3 φορές με διαφορετικούς πωλητές... Η μάλλον με διαφορετικούς βιαστες ... Γιατι οποίος το κρατάει ενα χρόνο το πολύ σίγουρα το βιαζει και που και που του αλλάζει και λαδια:th_Laie_67-1: .... Ισα ίσα για να γλιστράει ..... Ενα τέτοιο αμάξι σίγουρα ειναι ευκαιρία αν ειναι σε καλή τιμη να το βιάσει ενας ακόμα και μετά χωσιμο στο επόμενο θύμα αρκεί να μην έχει ψοφησει στα χέρια του :hystericalbs1:
Δηλαδή όποιος τα αλλάζει κάθε 2-3 χρόνια είναι βιαστής;;;;
Υπάρχουν και άνθρωποι που τα βαριούνται ξέρεις οποίο και να είναι αυτό...
Δεν σημαίνει ότι δεν αλλαζε λάδια ή ότι δεν έχει για να το κρατήσει...
dionisisM3
03-11-13, 20:11
Δηλαδή όποιος τα αλλάζει κάθε 2-3 χρόνια είναι βιαστής;;;;
Υπάρχουν και άνθρωποι που τα βαριούνται ξέρεις οποίο και να είναι αυτό...
Δεν σημαίνει ότι δεν αλλαζε λάδια ή ότι δεν έχει για να το κρατήσει...
Δηλαδη καποιος που αγοραζει ενα αμαξι για 2 χρονια το παιρνει για να το προσεχει σαν παιδι του και να το παραδωσει στον επομενο καλυτερο απο οτι το πηρε και σαφως με μερικα χιλιαρικα λιγοτερα απο την τιμη αγορας του ??? Εγω προσωπικα δεν μπορω να το δεχθω αυτο ποσο μαλλον να το πιστεψω .
Δηλαδη καποιος που αγοραζει ενα αμαξι για 2 χρονια το παιρνει για να το προσεχει σαν παιδι του και να το παραδωσει στον επομενο καλυτερο απο οτι το πηρε και σαφως με μερικα χιλιαρικα λιγοτερα απο την τιμη αγορας του ??? Εγω προσωπικα δεν μπορω να το δεχθω αυτο ποσο μαλλον να το πιστεψω .
Εγω ΔΕΝ εχω κρατήσει αυτοκίνητο πάνω απο 2-3 χρ'ονια εκτος την νύφη 335!!!
(Μπορεί αν θέλει ο Basil να σου πει πως το είχα...)
dionisisM3
03-11-13, 20:18
Ok φιλε , για μενα εισαι η εξαιρεση στον κανονα . Μακαρι να ηταν ολοι ετσι
Ok φιλε , για μενα εισαι η εξαιρεση στον κανονα . Μακαρι να ηταν ολοι ετσι
Οχι η εξαίρεση ο μ@@@@ θα έλεγα !!!
δες στο πμ σου τι εννοώ
Καταλαβαινω τι θελει να πει ο Διονυσης..
Μαρκο, μιλαμε για Μ3.. ολοι εχουν αυτο το ονειρο.. πλυν καποιων εξαιρεσεων.. δεν τους φερονται/συντηρουν οι οποιοι ιδιοκτητες και με τον καλυτερο τροπο.. καποια στιγμη, σε καποιου τα χερια θα σπασει..
Επισης, καποιοι το χουν μοδα, τα αγοραζουν μολις μπει η χρονια, τα σκιζουν και πριν αλλαξει παλι η χρονια, παλι πουλημα.. για να μην πληρωσουν και τελη..!!
Εσυ, μπορει να εισαι εξαιρεση.. :original:
aimiliosbmw
03-11-13, 21:23
Καταλαβαινω τι θελει να πει ο Διονυσης..
Μαρκο, μιλαμε για Μ3.. ολοι εχουν αυτο το ονειρο.. πλυν καποιων εξαιρεσεων.. δεν τους φερονται/συντηρουν οι οποιοι ιδιοκτητες και με τον καλυτερο τροπο.. καποια στιγμη, σε καποιου τα χερια θα σπασει..
Επισης, καποιοι το χουν μοδα, τα αγοραζουν μολις μπει η χρονια, τα σκιζουν και πριν αλλαξει παλι η χρονια, παλι πουλημα.. για να μην πληρωσουν και τελη..!!
Εσυ, μπορει να εισαι εξαιρεση.. :original:
Πως λέμε καμιά φορά δείξε μου το φίλο σου να σου πώ ποιος είσαι.
Έτσι και δώ πάει δείξε μου τ αμάξι σου να σου πώ ποιος είσαι.
Οσο και να θέλει να κρυφτεί κάποιος.... το αμάξι του στα λέει όλα.
Ο νοικοκύρης και το καλό τ αμάξι κάνουν μπαμ απο χιλιόμετρο.
m_power_lunatic
04-11-13, 10:38
Κυκλοφορει φανταστικο ESTORIL BLAU με πολλα πραγματα πανω αλλα δεν εχω ακουσει κατι για πωληση (ακομα),καθαρο όχι χαρχαλο σαν αυτο που ητανε στην Νικαια και την Αργυρουπολη σε κατι εκθεσεις αυτοκινητων.
Αν σε ενδιαφερει σαν χρωμα να σε εχω υποψην μου.Υπο αλλες συνθηκες αν εβγαινε για πωληση τωρα θα το αγοραζα για εμενα αλλα ειμαι ταγμενος αλλου.....:tt1:
Παντως εχω ελπιδα οτι θα παρεις καλο αμαξι Αιμιλιε,μην βιαστεις μονο,αυτο ελεγα και στον αδερφο μου προσφατα.
Καθε μερα υπομονης γεμιζει την τσεπουλα σου με ευρω (και αγοραζεις καλυτερο αμαξι βεβαια) αυτο να σκεφτεσαι,εσυ κερδιζεις αυτα πεφτουνε και παει λεγοντας.Αυτο δεν το λεω μονο για τους αλλους το εφαρμοζω και σε εμενα,φετος κανω διαγωνισμο υπομονης με τον εαυτο μου να δω ποσο θα αντεξω,εβαλα στοχο τον 1 χρονο και βλεπουμε.
Ασχημο πραγμα να παρεις αμαξι σχεδον οπως το θες και μετα απο λιγο να βγει προς πωληση ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που θες,ξενερωμα......
aimiliosbmw
04-11-13, 11:00
Κυκλοφορει φανταστικο ESTORIL BLAU με πολλα πραγματα πανω αλλα δεν εχω ακουσει κατι για πωληση (ακομα),καθαρο όχι χαρχαλο σαν αυτο που ητανε στην Νικαια και την Αργυρουπολη σε κατι εκθεσεις αυτοκινητων.
Αν σε ενδιαφερει σαν χρωμα να σε εχω υποψην μου.Υπο αλλες συνθηκες αν εβγαινε για πωληση τωρα θα το αγοραζα για εμενα αλλα ειμαι ταγμενος αλλου.....:tt1:
Παντως εχω ελπιδα οτι θα παρεις καλο αμαξι Αιμιλιε,μην βιαστεις μονο,αυτο ελεγα και στον αδερφο μου προσφατα.
Καθε μερα υπομονης γεμιζει την τσεπουλα σου με ευρω (και αγοραζεις καλυτερο αμαξι βεβαια) αυτο να σκεφτεσαι,εσυ κερδιζεις αυτα πεφτουνε και παει λεγοντας.Αυτο δεν το λεω μονο για τους αλλους το εφαρμοζω και σε εμενα,φετος κανω διαγωνισμο υπομονης με τον εαυτο μου να δω ποσο θα αντεξω,εβαλα στοχο τον 1 χρονο και βλεπουμε.
Ασχημο πραγμα να παρεις αμαξι σχεδον οπως το θες και μετα απο λιγο να βγει προς πωληση ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που θες,ξενερωμα......
Με ενδιαφέρει κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων των μελών.
Αυτό είναι αλήθεια και καμιά φορά σκέφτεσαι κι αυτά που άφησες να φύγουν ευελπιστόντας τα καλύτερα.Για να είμαι ειλικρινής έχω φάει σκάλωμα με silver gray.Οσο περνάει ο καιρός που ξέρεις μπορεί να κάτσει και κανά CSL αν και πολύ σπάνιο...λέω εγώ τώρα!!!
Θα χαρώ σε κάποια συνάντηση να τα λέγαμε κι απο κοντά όπως και με πολλά άλλα μέλη που γράφουμε μόνο.
Με ενδιαφέρει κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων των μελών.
Αυτό είναι αλήθεια και καμιά φορά σκέφτεσαι κι αυτά που άφησες να φύγουν ευελπιστόντας τα καλύτερα.Για να είμαι ειλικρινής έχω φάει σκάλωμα με silver gray.Οσο περνάει ο καιρός που ξέρεις μπορεί να κάτσει και κανά CSL αν και πολύ σπάνιο...λέω εγώ τώρα!!!
Θα χαρώ σε κάποια συνάντηση να τα λέγαμε κι απο κοντά όπως και με πολλά άλλα μέλη που γράφουμε μόνο.
Ασε το CSL... εκει οι τιμες πανε ΜΟΝΟ προς τα επανω...
Christos 330
04-11-13, 14:19
Κυριε Γιαννη αν ο Αιμιλιος δεν αρεσει το estoril μιας και το παιδι ψαχνει καιρο πες μου . . .
Καποτε ειχα φτασει κοντα με ενα τροπετ estoril αλλα τοτε ειχα ειδη και το 330 !!!
m_power_lunatic
04-11-13, 18:43
Εγινε Χρηστο,θα στο ανακοινωσω οταν το αποφασισει,εχει πολυ πραμα πανω.
Για το θεμα του CSL το τελευταιο που πουληθηκε φετος ητανε στα 39χιλιαρικα.
Αιμιλιε μεσα στο 2013 μου ειπε φιλος μου για εναν κοινο μας γνωστο οτι σκεφτοτανε να δωσει μια γνησια μαυρη CSL που εχει για τα ματια μιας 997Τ.Αν δεν απατωμαι μου ειχε πει γυρω στα 40χιλιαρικα.
Xoνδρικα ενα CSL κοστιζει οσο 2 αψογα Μ3 Ε46,ειναι αρκετα τα χρηματα αλλα και εντελως διαφορετικο αμαξι βεβαια.
Bazil Van Sinner
04-11-13, 19:53
Eχει δικιο ο Διονυσης ,συμφωνω μαζι του .Αυτοι που τα περνουν για 1-2 χρονια οτε λαδια τ'αλλαζουν ,συμπληρωνουν....
Επιβεβαιωνω,το 35αρι ηταν πενα,κριμα.....:facepalm:
Το καλύτερο silver grey πάντως Μ3 Ε46 που γνωρίζω είναι αυτού του σαρδανάπαλου του ΕVERGET που είναι πραγματικά πένα!
Απο εκει και μετά, έχω καιρό να δω καλό Μ3 Ε46 sivler grey..
aimiliosbmw
04-11-13, 21:06
Εγινε Χρηστο,θα στο ανακοινωσω οταν το αποφασισει,εχει πολυ πραμα πανω.
Για το θεμα του CSL το τελευταιο που πουληθηκε φετος ητανε στα 39χιλιαρικα.
Αιμιλιε μεσα στο 2013 μου ειπε φιλος μου για εναν κοινο μας γνωστο οτι σκεφτοτανε να δωσει μια γνησια μαυρη CSL που εχει για τα ματια μιας 997Τ.Αν δεν απατωμαι μου ειχε πει γυρω στα 40χιλιαρικα.
Xoνδρικα ενα CSL κοστιζει οσο 2 αψογα Μ3 Ε46,ειναι αρκετα τα χρηματα αλλα και εντελως διαφορετικο αμαξι βεβαια.
36 ειχα ακουςει .αν όντως ισχύουν και τα δυο ...αναμενω νεότερα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά ...
aimiliosbmw
04-11-13, 21:10
Κυριε Γιαννη αν ο Αιμιλιος δεν αρεσει το estoril μιας και το παιδι ψαχνει καιρο πες μου . . .
Καποτε ειχα φτασει κοντα με ενα τροπετ estoril αλλα τοτε ειχα ειδη και το 330 !!!
Ευχαριστώ για το σχόλιο .με χαροποίησε αυτό που έγραψες ...τέτοια ανωτερότητα ούτε από παιδικούς φίλους .
m_power_lunatic
04-11-13, 22:04
Οκ,για το CSL απο πρωτο χερι επιβεβαιωνω οτι αγοραστηκε 39χιλιαρικα και πεσανε και ενας σκασμος λεφτα μολις αγοραστηκε για να γινει κουτα.
aimiliosbmw
04-11-13, 22:56
Οκ,για το CSL απο πρωτο χερι επιβεβαιωνω οτι αγοραστηκε 39χιλιαρικα και πεσανε και ενας σκασμος λεφτα μολις αγοραστηκε για να γινει κουτα.
Το μετά για το σκασμό λεφτά το άκουσα κι εγώ ...
aimiliosbmw
06-11-13, 00:53
Το καλύτερο silver grey πάντως Μ3 Ε46 που γνωρίζω είναι αυτού του σαρδανάπαλου του ΕVERGET που είναι πραγματικά πένα!
Απο εκει και μετά, έχω καιρό να δω καλό Μ3 Ε46 sivler grey..
Μη ξύνεις πληγές...χαχα
Αύριο θα τη πάθω τη ζημιά πάλι...
Απο αγγελία πάντως το 2012-2013 κάποια στιγμή έπαιξε ένα καλό silver gray με cinnamon σαλονάκι,piano black εσωτερικό,smg,ηλιοροφή,navi,19 M-double spoke ΙΙ ζαντα κλπ 85000khm ή 45000khm δε θυμάμαι καλα...απο τότε μου χει μείνει ειδικά τώρα που ψάχνω κι ελπίζω να είναι ζωντανό ακόμα.Απο λεφτά 24500¤ περίπου...
Μη ξύνεις πληγές...χαχα
Αύριο θα τη πάθω τη ζημιά πάλι...
Απο αγγελία πάντως το 2012-2013 κάποια στιγμή έπαιξε ένα καλό silver gray με cinnamon σαλονάκι,piano black εσωτερικό,smg,ηλιοροφή,navi,19 M-double spoke ΙΙ ζαντα κλπ 85000khm ή 45000khm δε θυμάμαι καλα...απο τότε μου χει μείνει ειδικά τώρα που ψάχνω κι ελπίζω να είναι ζωντανό ακόμα.Απο λεφτά 24500¤ περίπου...
Με αλλαγμένο μοτέρ λες ένα;
Έφυγε εξωτερικό.
Vassilis ///M
06-11-13, 10:09
Έφυγε εξωτερικό.
Που το ξέρεις???? thumb
Έφυγε εξωτερικό.
Αυτό λέτε. Ναι, έφυγε Γερμανία...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4312240/
aimiliosbmw
06-11-13, 13:03
Αυτό λέτε. Ναι, έφυγε Γερμανία...
Δε σας πιστεύω....έμεινα μ@@@@@
Τι να πώ...έχουμε το ίδιο κόλλημα τελικά με πολλούς.
Ομολογουμένος έλειπε απ το αρχείο μου.
Κρίμα που έφυγε και για τη τιμή αν είχε πέσει στα 18000...τότε μόνο μπανιστήρι έκανα γαμώτο.
Δε πανα χε αλλάξει μοτέρ....κουκλί ζωγραφιστό ήταν!!!
Απογοητεύτικα...:facepalm:πίστε� �α οτι ήταν ανάμεσά μας.
πα και παλαβώθ'κες βρέ αδιαφόρετε; Τί πανηγυργιώτ'κος προφυλακτήρς είν' τούτους.
ε μουρελλ απαξ τσι εν τα αρεσσ ας του βγαν του γαλκο του νχιελ
πα και παλαβώθ'κες βρέ αδιαφόρετε; Τί πανηγυργιώτ'κος προφυλακτήρς είν' τούτους.
Eίναι Hamann ή τύπου Hamann. Εάν είναι γνήσιο τότε κοστίζει περί τα 850, εάν είναι made in taiwan τότε ένα 100άρικο....
Βασικά, όντως είναι too much, αλλά για να πω την αλήθεια μου κάποια στιγμή ήμουν στο παρά πέντε να πάρω γνήσια Hamann splitters (παρόμοια με το παραπάνω spoiler αλλά δύο κομμάτια) που τα είχα βρει κάπου στα 400 φθηνότερα από ότι τα πούλαγε η Hamann αλλά έφαγα κράξιμο και μόνο στην ιδέα οπότε δεν το προχώρησα....:whistle:
Christos 330
06-11-13, 15:12
Kαι αυτος ο χωριανος μου με το γκρι cs που ειναι του 2005 και φουλ εξτρα ουτε κανει
κινηση για να το πουλησει και πιστευω λογικο !!!
ε μουρελλ απαξ τσι εν τα αρεσσ ας του βγαν του γαλκο του νχιελ
4 κολώνες πίσω έμεινα
https://s18.carcdn.gr/4312/4312240_0_b.jpg
Δεν του ρίχνεις μια ματιά Αιμίλιε τι έχεις να χάσεις.
αλλά για να πω την αλήθεια μου κάποια στιγμή ήμουν στο παρά πέντε να πάρω γνήσια Hamann splitters (παρόμοια με το παραπάνω spoiler αλλά δύο κομμάτια) που τα είχα βρει κάπου στα 400 φθηνότερα από ότι τα πούλαγε η Hamann αλλά έφαγα κράξιμο και μόνο στην ιδέα οπότε δεν το προχώρησα....:whistle:
Πες ποιος σε έκραξε εδώ & τώρα ....:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
aimiliosbmw
06-11-13, 20:35
Δεν του ρίχνεις μια ματιά Αιμίλιε τι έχεις να χάσεις.
Το είδα σήμερα...δεν είναι το αμάξι της φωτογραφίας!!! το είχε βάλει παλιότερα στο car στα 21500 έπεσε στα 18500 και τώρα 15000.Μας ξεγέλασε ο φίλος...
Δηλαδή δεν είναι γνήσιο Μ?
aimiliosbmw
06-11-13, 20:57
Δηλαδή δεν είναι γνήσιο Μ?
Γνήσιο είναι.Χρώμα μπλέ.Μοντέλο 2002 αλλα λίγο ταλαιπωρημένο σε γενικές γραμμές.
Vasilis M3
06-11-13, 21:25
Δηλαδή το 15άρι (αν έπεφτε και λίγο) δεν θεωρείς ότι το αξίζει? :original:
αν σκεφτει κανεις οτι το μ3 του μελους μονστα εφυγε 15κ τοτε κατ'εμε το συγκεκριμενο δεν τα αξιζει, παντα με γνωμονα την επικρατουσα κατασταση..
ξαναλεω προσωπικη αποψη δικη μου και εννοειται φιλικα:original:
Vasilis M3
06-11-13, 22:01
Το είπα και πιο πριν αν του το κατέβαζε λίγο πιο κάτω (15 δίνει αρχική) ας πούμε 14-13 δεν θα ήταν καλά?
Πόσα θα χρειαστεί σε μαζέματα? 3-4 χιλιάρικα το πολύ?
Με αυτό το σκεπτικό ρώτησα thumb
αν σκεφτει κανεις οτι το μ3 του μελους μονστα εφυγε 15κ τοτε κατ'εμε το συγκεκριμενο δεν τα αξιζει, παντα με γνωμονα την επικρατουσα κατασταση..
ξαναλεω προσωπικη αποψη δικη μου και εννοειται φιλικα:original:
Του Κώστα το πήρα εγω. Βάλε και τα τέλη και τη μεταβίβαση ... Και είσαι μέσα.
Πραγματικά , ποσά θα έδινε κάποιος που ψάχνει ένα καλό Μ3. Το δικό μου πλέον σκέφτομαι σοβαρά να το δώσω. Ποσά πιστεύεται θα έδινε κάποιος ;
aimiliosbmw
06-11-13, 23:10
Το είπα και πιο πριν αν του το κατέβαζε λίγο πιο κάτω (15 δίνει αρχική) ας πούμε 14-13 δεν θα ήταν καλά?
Πόσα θα χρειαστεί σε μαζέματα? 3-4 χιλιάρικα το πολύ?
Με αυτό το σκεπτικό ρώτησα thumb
Το θέμα είναι να σου κάνει κλικ...και τσάμπα να στο δώσουν!!!
Δε ψάχνω με κριτήριο τη χώμα τιμή...πέρασαν κι άλλα πιο φτηνά!!!
Ούτε έχω κάνει παζάρια με τόσα κάτω το πήρα.
Στη τιμή που πουλάει ο άλλος κοιτάω αν εγώ αξίζει να τα δώσω.
Παζάρι γίνεται για κάτι που σε ενδιαφέρει κι αν είναι εφικτό...καλοδεχούμενο.
Του Κώστα το πήρα εγω. Βάλε και τα τέλη και τη μεταβίβαση ... Και είσαι μέσα.
Πραγματικά , ποσά θα έδινε κάποιος που ψάχνει ένα καλό Μ3. Το δικό μου πλέον σκέφτομαι σοβαρά να το δώσω. Ποσά πιστεύεται θα έδινε κάποιος ;
Αν αντιστρεψεις την ερώτηση και την κανεις στον εαυτό σου θα έχεις την ποιο τίμια απάντηση ποσά θα εδεινες εσύ σήμερα αν την ξανααγοραζες;
aimiliosbmw
06-11-13, 23:24
Αν αντιστρεψεις την ερώτηση και την κανεις στον εαυτό σου θα έχεις την ποιο τίμια απάντηση ποσά θα εδεινες εσύ σήμερα αν την ξανααγοραζες;
Πολύ σωστή η παρατήρηση....
Να σου πω την αλήθεια ξερω οτι για να πουληθεί άμεσα , θα πρέπει να το δώσω στα χρηματα που δίνουν οι μαντράδες. Έτσι έχω κάνει και με τα αλλα μου τα αυτοκίνητα.
Τα έδωσα σε ιδιώτες στην τιμη που μου έδινε ο μαντρας.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν παίζουν διάφορες τιμής. Ουσιαστικά παίζει περίπου μια τιμη ( η πιο φτηνή στις αγγελίες κ ίσως λίγο πιο κάτω) και φεύγει το πιο καλό αυτοκινητο που βρίσκει κάποιος. Δεν πληρώνει κάποιος παραπάνω το καλοδιατηρημένο,,,,όπως είπες , άντε κανένα χίλιαρικο.
.
Αυτο ακριβώς είχα πει κ εγώ Άρη .
Δεν υπάρχει τιμη πέραν της κατώτερης ... Και ας ειναι και πένα.
Δεν πιστεύω οτι θα έδινε κάποιος 15000 κ 20000 επειδή ένα αμάξι ειναι καλό.
Αν μιλάγαμε για 92αρι θα ήταν αλλιώς το 46 τι να πεις δεν το πουλάω για ενα κομμάτι ψωμί θα το βγάλω Γερμανία ; Αστείο ! Για τέτοιου κόστους χρήσης ,φορολόγησης αυτοκίνητα επιχειρήματα και το επάνω χέρι έχει μόνο ο αγοραστής υπέρ του όπως είχες εσύ κάποτε όπως είχα εγώ κάποτε σαν αγοραστές.καποιος δεν θυμάμαι ποιος εδώ είχε γράψει ότι πουλιέται πλέον μόνο το καλύτερο στην τιμη του φθηνοτερου...
Δεν πιστεύω οτι θα έδινε κάποιος 15000 κ 20000 επειδή ένα αμάξι ειναι καλό.
κι ομως αν εχεις υπομονη και χρονο στο φασμα τιμων αυτο πιστευω βρισκεις αγοραστη.αν εχεις καποιον γνωστο μαντρα πες του να στο βαλει αγγελια ή αστο μες στο μαγαζι (κλειδωμενο κατα προτιμηση με το κλειδι δικο σου) και δωστου μια τιμη και βλεπεις.Βεβαια μπορεις να το βαλεις και συ ο ιδιος αγγελια αλλα ειναι ψυχοφθορο ενδεχομενως..αποψη μου παντα :original:
Λουκά η γνώμη σου ειναι σεβαστή αν και με βρίσκει αντίθετο,μια λανθασμένη συμβουλή μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα ζημιογόνα για τον αποδεκτη κάθε μέρα που περνά θα πέφτουν οι τιμές και ποιο κάτω. Αν άκουγα και εγώ πριν λίγο καιρό εδώ κάποιον που επιχείρησε να μου δώσει συμβουλές δημόσια θα έχανα 7 χειροπιαστά χιλιαρικα.μετα έκανε το παπί βέβαια
aimiliosbmw
07-11-13, 01:01
Αν μιλάγαμε για 92αρι θα ήταν αλλιώς το 46 τι να πεις δεν το πουλάω για ενα κομμάτι ψωμί θα το βγάλω Γερμανία ; Αστείο ! Για τέτοιου κόστους χρήσης ,φορολόγησης αυτοκίνητα επιχειρήματα και το επάνω χέρι έχει μόνο ο αγοραστής υπέρ του όπως είχες εσύ κάποτε όπως είχα εγώ κάποτε σαν αγοραστές.καποιος δεν θυμάμαι ποιος εδώ είχε γράψει ότι πουλιέται πλέον μόνο το καλύτερο στην τιμη του φθηνοτερου...
Εγώ σαν αγοραστής πάντως δεν έβαλα ταβάνι τιμής για τον απλό λόγο οτι η τιμή πραγματικά θα καθοριστεί απο μένα αφου θα αξίζει<<στα μάτια μου>>πάντα.Ομως απο τη σύντομη εμπειρία μου αν ο πάτος σε κατάσταση είναι στα 10000¤,δε μπορεί ο κάθε πωλητής χωρίς να ξεχωρίζει το αυτοκίνητό του να ζητάει 20000¤.Ε τότε καλύτερα να αγοράσει κανείς του πάτου και τη διαφορά να την επενδύσεις στο αυτοκίνητο όπως θες εσύ.Την άλλη να ακούς κάτι τιμές 28500¤ αλλά τελικά το αυτοκίνητο να μην είναι αυτό που νομίζει και ο ίδιος ο πωλητής...
Καλός η κακώς ούτε ο αγοραστής ευθύνεται για την οικονομική κατάντια που μας βρήκε,τέλη κυκλοφορίας,φόρους πολυτελείας κλπ.Επίσης ας κοιτάξουμε και λίγο με την οικονομία Γερμανίας τι τιμές παίζουν!!!
Οπως δυσκολευονται να τα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες,με την ίδια δυσκολία θα πληρωθούν κι απο το κάθε νέο αγοραστή.Δεν έχω βρέι ακόμα το δέντρο που βγάζει ευρό στο κήπο μου όπως και όλοι μας φαντάζομαι.Με την ίδια δυσκολία που αγοράστηκαν κάποτε στα 40 και 50...με την ίδια δυσκολία αγοράζει κανείς στα 15,20,25 σήμερα που μιλάμε.Μη ξεχνάμε τη παλαιότητα του αυτοκινήτου με τριψήφια νούμερα στη πλάτη και πιθανές βλάβες που δεν έχουν πληρωθεί ακόμα.
Υ.Γ.
Στα μέχρι τώρα τα πιο πολλά μόνο λάδια έχουν αλλάξει.Αναρωτιέμαι αυτά τα Μ3 ρε παιδιά μόνο λάδια θέλανε μέχρι τα 100000khm + ?
Τα περισσότερα ούτε βιβλίο service,τιμολόγια αν θες...γυρισμένα khm κάργα κλπ
καποιος δεν θυμάμαι ποιος εδώ είχε γράψει ότι πουλιέται πλέον μόνο το καλύτερο στην τιμη του φθηνοτερου...
Εγω:hystericalbs1:
Το ίδιο λέμε :th_Laie_67-1:
Ε τότε καλύτερα να αγοράσει κανείς του πάτου και τη διαφορά να την επενδύσεις στο αυτοκίνητο όπως θες εσύ.
Γιατι δεν το κανεις ετσι τοτε ?
Εισαι σιγουρος οτι αυτο που θα ειναι αψογο στα δικα σου ματια, θα ειναι και στην πραγματικοτητα?
Eαν δν ειναι θεμα χρηματων πρωτα απ ολα και ειναι οκ κοιταξε το thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4088571/
Vasilis M3
07-11-13, 09:05
Ε τότε καλύτερα να αγοράσει κανείς του πάτου και τη διαφορά να την επενδύσεις στο αυτοκίνητο όπως θες εσύ.
Γι αυτό τον λόγο σε ρώτησα Αιμίλιε αν έκρινες πως τα 12-14 χιλιάρικα ήταν καλά για να το πάρεις και στην συνέχεια να το φέρεις στα μέτρα σου με τα ρέστα που θα σου μείνουν...τέλος πάντων εσύ το είδες απο κοντά,ξέρεις και τι θες οπότε δεν επιμένωthumb
Πάντως το ///Μωρό απο την Θεσσαλονίκη που έβαλε ο Σωκράτης είναι νομίζω ότι καλύτερο υπάρχει στο car.gr αυτή την στιγμή!!!:original:
Πέρα από όλα τα άλλα, φοβάμαι αυτό το σύστημα ψύξης που χρησιμοποιείται μόνο στην F1....αλήθεια καταλάβατε τι είναι? Επίσης, δεν είχα ξανακούσει ότι η BMW Motorsport πουλάει πρόγραμμα για το Μ3....αμφιβάλω....(πιο συγκεκριμένα δεν το πιστεύω)
Τέλος, υπάρχει περίπτωση το αμάξι να βγάζει 388??? Δηλαδή δεδομένου ότι μαμά τα Μ3 βγάζουν κάπου στα 330, αυτό με το σουπερ-πρόγραμμα, καβούκι, εξάτμηση και έκκεντρα πήρε κοντά 60 ατμοσφαιρικά άλογα??? Επίσης δεν το πιστεύω....
Πάντως μην λέτε στον Αιμίλιο να πάρει κάτι με 10k και να το φέρει στα μέτρα του....ο Αιμίλιος, επειδή τον έχω γνωρίσει και ψυχολογήσει, είναι ψείρας (κάπως σαν εμένα), το θέλει τέλειο, πένα, άψογο. Ένα αμάξι των 10k θέλει τουλάχιστον 15k σε χρήμα για να γίνει όπως το θέλει ο Αιμίλιος, και πάλι μπορεί να μην γίνει τόσο καλό όσο ένα προσεγμένο καλό Μ3. Αυτά του στιλ το παίρνεις 10, ρίχνεις άλλα 5 και γίνεται κομπλέ για το Μ3 δεν ισχύουν! Ακούστε και εμάς τους ιδιοκτήτες που ξέρουμε πόσο εύκολα φεύγει το χρήμα όταν συντηρείς Μ3....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4192490/ 13 το χε βαλει πιο παλια και 12 να του πεις χιλια ευχαριστω θα σου πει
Πάντως μην λέτε στον Αιμίλιο να πάρει κάτι με 10k και να το φέρει στα μέτρα του....ο Αιμίλιος, επειδή τον έχω γνωρίσει και ψυχολογήσει, είναι ψείρας (κάπως σαν εμένα), το θέλει τέλειο, πένα, άψογο. ..
Συγνώμη που θα το πω αλλά ο άρρωστος θα πάρει καινούργιο ...
Να είναι ο πρώτος που θα βγάλει τα νάυλον... να μυρίζει καινουργίλα... να γράφει 0000010 χλμ κλπκλπ.:fountwtis:
Συγνώμη που θα το πω αλλά ο άρρωστος θα πάρει καινούργιο ...
Να είναι ο πρώτος που θα βγάλει τα νάυλον... να μυρίζει καινουργίλα... να γράφει 0000010 χλμ κλπκλπ.:fountwtis:
Το Μ3 Ε46 δεν παράγεται πιά....και όμοιό του δεν θα ξαναπαραχθεί....
(κολλημένος ε???? :th_Laie_67-1:)
Αυτο παντως, μαλλον η φωτο ειναι απο το νετ.. και οχι το real thing..
Μπλε σκουρο λεει στη περιγραφη.. και αυτο ειναι μαυρο στη φωτο, ετσι δεν ειναι?
Το κοβω (κλασικη περιπτωση) εισαγωγης κτλ κτλ..
Τον πηρε τηλ κανεις..??
Aυτό φαίνεται υπερχαρτί και με πολλά έξτρα.
Αν έψαχνα Μ3 με βάση τα πράγματα που έχει πιστεύω μια τιμή με ταβάνι τα 20.000 ίσως την άξιζε.
Από την άλλη με φοβίζει που έβαλε ψυγεία μεγάλα, γιατί σημαίνει ότι το έβαζε πίστα συχνά...έτσι εκτιμάω δηλαδή.
Άρα θα έχει και τις ανάλογες φθορές της πίστας...
aimiliosbmw
07-11-13, 12:29
Αν πληροφορήθηκα καλά...έχει κάνει κάργα track day στη πίστα Σερρών.
Γνώμη μου η τιμή είναι πολύ υψηλή.
:original: Το καλό χρώμα πλερώνεται ! :thumbsup:
Για να σοβαρευτούμε, είναι πολύ "πειραγμένο"...κοίτα αλλού
Το Μ3 Ε46 δεν παράγεται πιά....και όμοιό του δεν θα ξαναπαραχθεί....
Κατεχωρήθει στα ρητά thumb
Αυτα ειναι υποθεσεις και προκαταληψεις.
Υπαρχουν αυτοκινητα που μπαινουν πιστα πολυ τακτικα και ειναι 10 φορες πιο καλοσυντηριμενα απο πολλα που βγαινουν για βολτα μια φορα το μηνα.
Δεν το λεω για το δικό μου.
Υπαρχουν πολλα.
Υπαρχουν αυτοκινητα που μπαινουν πιστα πολυ τακτικα και ειναι 10 φορες πιο καλοσυντηριμενα απο πολλα που βγαινουν για βολτα μια φορα το μηνα.
Υπαρχουν πολλα.
+100000000 συμφωνω απολυτα...δεν εχει σημασια αν εχει μπει πιστα...το σημαντικοτερο ειναι ποσο καλοσυντηρημενο ειναι!! με αυτη την λογικη δεν προκειται ποτε να βρεισ καποιο στα μετρα σου ουτε στα λεφτα που το θες... παρε καλυτερα καινουριο να ησυχασεις !!! πολυ φιλικα !! :thumbsup::th_Laie_67-1::original:
δεν ξερω αν ειναι καλοσυντηρημενο αλλα εξωτερικα φαινεται πολυ περιποιημενο ...φαινεται super !!! :original:
Panos 316T
07-11-13, 12:58
Υπαρχουν πολλα.
εν μέρει συμφωνώ ,
όμως πιστεύω ότι δεν παύει το αμάξωμα να έχει δεχθεί πιέσεις και να έχει καταπονηθεί με ότι σημαίνει αυτό.
Είναι ένα αυτοκίνητο εξαιρετικά προσεγμένο και πιθανότατα συντηρημένο στην εντέλεια για να γράφει τους χρόνους αυτούς στις Σέρρες. Άσε που και τα καλούδια του είναι όλα πανάκριβα.
Απλά, δυστυχώς για τον πωλητή, δε μπορείς να κάνεις sum of the parts valuation σε αυτοκίνητο.
Με διαφορά το καλύτερο Μ3 ε46 στο car νομίζω ότι στα 22-23 γίνεται πολύ δελεαστικό. Δεν πιστεύω ότι θα βρεις καλύτερο.
Είναι ένα αυτοκίνητο εξαιρετικά προσεγμένο και πιθανότατα συντηρημένο στην εντέλεια για να γράφει τους χρόνους αυτούς στις Σέρρες. Άσε που και τα καλούδια του είναι όλα πανάκριβα.
Απλά, δυστυχώς για τον πωλητή, δε μπορείς να κάνεις sum of the parts valuation σε αυτοκίνητο.
Με διαφορά το καλύτερο Μ3 ε46 στο car νομίζω ότι στα 22-23 γίνεται πολύ δελεαστικό. Δεν πιστεύω ότι θα βρεις καλύτερο.
πραγματι εχει βαλει πολυ ακριβα πραγματα!! μονο τα παρακατω κοστιζουν πανω απο 5Κ :
Ολοκληρωμενο ΓΝΗΣΙΟ συστημα εισαγωγης BMW M3 CSL
Γνησιες ζαντες 19’ M3 CSL
Γνησιος εμπρος προφυλακτηρας M3 CSL
Γνησιο πορτμπαγαζ M3 CSL
φαινεται σε αψογη κατασταση ....!
Λουκά η γνώμη σου ειναι σεβαστή αν και με βρίσκει αντίθετο,μια λανθασμένη συμβουλή μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα ζημιογόνα για τον αποδεκτη κάθε μέρα που περνά θα πέφτουν οι τιμές και ποιο κάτω. Αν άκουγα και εγώ πριν λίγο καιρό εδώ κάποιον που επιχείρησε να μου δώσει συμβουλές δημόσια θα έχανα 7 χειροπιαστά χιλιαρικα.μετα έκανε το παπί βέβαια
μα γι'αυτο και ειπα πως ειναι προσωπικη μου γνωμη, δεν το ειπα σαν συμβουλη, εννοειται πως καποιος που θελει να πουλησει αμεσα το βαζει χαμηλα και επειδη ακριβως θα ξεχωρισει απο τα υπολοιπα οντας καλο θα φυγει και γρηγορα. απλα το παρεθεσα σαν ιδεα για καποιον που δεν εχει αναγκη(ή θελει) να πουλησει και ενδεχομενως λυπαται να το δωσει χαμηλα οποτε απο περιεργεια το βαζει π.χ.15κ και αναμενει.ξαναλεω γνωμη μου.
πραγματι εχει βαλει πολυ ακριβα πραγματα!! μονο τα παρακατω κοστιζουν πανω απο 5Κ :
Ολοκληρωμενο ΓΝΗΣΙΟ συστημα εισαγωγης BMW M3 CSL
Γνησιες ζαντες 19’ M3 CSL
Γνησιος εμπρος προφυλακτηρας M3 CSL
Γνησιο πορτμπαγαζ M3 CSL
φαινεται σε αψογη κατασταση ....!
Γύρω στα 15k εννοείς!!!! thumb
(εάν αγοραστούν καινούργια)
Γύρω στα 15k εννοείς!!!! thumb
(εάν αγοραστούν καινούργια)
+ 100000 εχεις δικιο ... !! αιμιλιε νομιζω ειναι ενα αμαξι που αξιζει να αφιερωσεις λιγο χρονο ..... εχει πολλα και ακριβα πραγματα πανω .... βεβαια εσυ εχεις τον τελευταιο λογο .... :original:
steliosm46
07-11-13, 14:21
Παιδιά το χρυσαφι Μ3 το εχω ξαναγραψει ειναι απ τα καλυτερα που κυκλοφορουν αυτην τη στιγμή!
το παιδι το γνωριζω εχει ριξει πολλα λεφτα στο αυτοκινητο, εκτος του οτι οταν το πηρε ηταν αλλες οι τιμες, βεβαια ειναι αλλο θεμα αυτο, απλα το αναφερω.
εκτος του οτι φοραει γνησια πραγματα CSL (και οχι μονο αυτα που φαινονται) τα οποία ειναι πανακριβα οπως ξερεται, φοραει και αλλα τοσα, οπως αλλες αντιστραπτικες,αναρτηση,φρ ενα, εξατμιση supersprint, καταλυτες αγωνιστικους, εκκεντροφορους, βολαν, τροχαλιες, προγραμα alpha-n, προγραμμα smg κλπ κλπ κλπ.. τα οποια κοστιζουν πολυ ακριβά!
Τελος παντων το αυτοκινητο ειναι σε τετοιο επιπεδο..δεν δισταζω να πω πως δεν διαφερει σε μεγαλο βαθμο απο ενα γνησιο CSL.. ειναι στημενο και για track days αλλα και καθημερινα αν το θελει καποιος, τωρα που εχει παλι τα μανισια καθισματα, γιατι παλιοτερα ειχε τα pole position αν θυμαμαι.
τωρα ο καθενας που μπορει να αξιολογησει ολα αυτα τα πραγματα, βγαζει και ενα συμπερασμα για την τιμη που το δινει..
βαλτε τον εαυτο σας στην θεση του ανθρωπου αν το ειχατε εσεις και το πουλουσατε τι χρηματα θα ζητουσατε...
Μην βαζεται ολα τα Μ3 στο ιδιο τσουβαλι, επειδη ενα μεσο ορο στο car.gr ειναι 14-15 χιλιαδες δεν σημαινει οτι ολα πρεπει να πουλιουνται εκει. ή ενα χιλιαρικο κατω ή ενα πανω..
Το αυτοκινητο αυτο ειναι κατι εξιδικευμενο, αμα δεν εχεις λεφτα δεν το παιρνεις εκτος αν αυτος που το πουλαει θελει γρηγορα να το δωσει για κατι αλλο και ριξει την τιμη, δεν τον ενδιαφερει ή δεν ξερω και εγω τι αλλο..
ο ενδιαφερομενος αγοραστης Μ3 δεν ειναι ιδιος με τον ενδιαφερομενο αγοραστη hyundai gets. εννοω οτι το ενα ειναι καθημερινο αυτοκινητο πολης και το αλλο sport coupe.. δεν παει να παρει δηλαδη ενα αμαξι να παει απλα στην δουλεια του.
ενδεικτικα αναφερω οτι αγοραζει καποιος ενα Μ3 με 15 χιλιαδες. Μονο η εισαγωγη γνησια CSL κοστιζει απο 4 με 4,5 χιλιαρικα οποτε αμεσως παμε στα 19-20 χιλιαρικα..
Δεν αναφερω τα υπολοιπα πραγματα που φοραει πανω το αμαξι γιατι αν αρχισουμε τις προσθεσεις θα φτασει 30+ οποτε τα 26 που ζηταει τα βλεπω μεσα στα πλαισια της λογικης για το συγκεκριμενο.
Παιδιά το χρυσαφι Μ3 το εχω ξαναγραψει ειναι απ τα καλυτερα που κυκλοφορουν αυτην τη στιγμή!
το παιδι το γνωριζω εχει ριξει πολλα λεφτα στο αυτοκινητο, εκτος του οτι οταν το πηρε ηταν αλλες οι τιμες, βεβαια ειναι αλλο θεμα αυτο, απλα το αναφερω.
εκτος του οτι φοραει γνησια πραγματα CSL (και οχι μονο αυτα που φαινονται) τα οποία ειναι πανακριβα οπως ξερεται, φοραει και αλλα τοσα, οπως αλλες αντιστραπτικες,αναρτηση,φρ ενα, εξατμιση supersprint, καταλυτες αγωνιστικους, εκκεντροφορους, βολαν, τροχαλιες, προγραμα alpha-n, προγραμμα smg κλπ κλπ κλπ.. τα οποια κοστιζουν πολυ ακριβά!
Τελος παντων το αυτοκινητο ειναι σε τετοιο επιπεδο..δεν δισταζω να πω πως δεν διαφερει σε μεγαλο βαθμο απο ενα γνησιο CSL.. ειναι στημενο και για track days αλλα και καθημερινα αν το θελει καποιος, τωρα που εχει παλι τα μανισια καθισματα, γιατι παλιοτερα ειχε τα pole position αν θυμαμαι.
τωρα ο καθενας που μπορει να αξιολογησει ολα αυτα τα πραγματα, βγαζει και ενα συμπερασμα για την τιμη που το δινει..
βαλτε τον εαυτο σας στην θεση του ανθρωπου αν το ειχατε εσεις και το πουλουσατε τι χρηματα θα ζητουσατε...
Μην βαζεται ολα τα Μ3 στο ιδιο τσουβαλι, επειδη ενα μεσο ορο στο car.gr ειναι 14-15 χιλιαδες δεν σημαινει οτι ολα πρεπει να πουλιουνται εκει. ή ενα χιλιαρικο κατω ή ενα πανω..
Το αυτοκινητο αυτο ειναι κατι εξιδικευμενο, αμα δεν εχεις λεφτα δεν το παιρνεις εκτος αν αυτος που το πουλαει θελει γρηγορα να το δωσει για κατι αλλο και ριξει την τιμη, δεν τον ενδιαφερει ή δεν ξερω και εγω τι αλλο..
ο ενδιαφερομενος αγοραστης Μ3 δεν ειναι ιδιος με τον ενδιαφερομενο αγοραστη hyundai gets. εννοω οτι το ενα ειναι καθημερινο αυτοκινητο πολης και το αλλο sport coupe.. δεν παει να παρει δηλαδη ενα αμαξι να παει απλα στην δουλεια του.
ενδεικτικα αναφερω οτι αγοραζει καποιος ενα Μ3 με 15 χιλιαδες. Μονο η εισαγωγη γνησια CSL κοστιζει απο 4 με 4,5 χιλιαρικα οποτε αμεσως παμε στα 19-20 χιλιαρικα..
Δεν αναφερω τα υπολοιπα πραγματα που φοραει πανω το αμαξι γιατι αν αρχισουμε τις προσθεσεις θα φτασει 30+ οποτε τα 26 που ζηταει τα βλεπω μεσα στα πλαισια της λογικης για το συγκεκριμενο.
+1000000000000000000
Προσωπικά για εμένα αυτή η ερώτηση δεν υφίσταται καν! Θα το κράταγα και ούτε που θα σκεφτόμουν να το δώσω στην πεθαμένη ελληνική αγορά, που και σκέτο το καβούκι του csl να πάει να δώσει για μετάχειρο 2000 θα δυσκολευτεί να το δώσει... thumb
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα...Πολύ δύσκολο, δεν πα να είναι 1800 άλογα και να φοράει 5 φορές την αξία του αυτοκινήτου πράγματα, δεν πρόκειται να φύγει :( Ειδικά όταν με τα ίδια λεφτά περίπου πας για Ε92 και γενικά ένα σωρό παρόμοιες υποθέσεις...
Τέλος πάντων, μακάρι το παλικάρι να βρει να το δώσει όσο θέλει, αλλά η αγορά είναι δυσοίωνη αυτή τη στιγμή (και δεν μιλάω γι'αυτούς που ψάχνουν με ψίχουλα να αγοράσουν, αλλά για τους συνειδητοποιημένους αγοραστές που έχουν λεφτά να χώσουν...)
aimiliosbmw
07-11-13, 14:48
Πολύ καλά όλα τα εξτρά για τα χρήματα που δαπανήθηκαν.
Μαζί του και γω οτι θα πρέπει να πληρωθεί ένα μέρος απ όλα αυτά.
Ομως κι απ τη πλευρά του επόμενου...όλα αυτά τα παραπάνω επιφυλάσουν και περισσότερους κινδύνους για βλάβες.
steliosm46
07-11-13, 14:54
Προσωπικά για εμένα αυτή η ερώτηση δεν υφίσταται καν! Θα το κράταγα και ούτε που θα σκεφτόμουν να το δώσω στην πεθαμένη ελληνική αγορά, που και σκέτο το καβούκι του csl να πάει να δώσει για μετάχειρο 2000 θα δυσκολευτεί να το δώσει... thumb
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα...Πολύ δύσκολο, δεν πα να είναι 1800 άλογα και να φοράει 5 φορές την αξία του αυτοκινήτου πράγματα, δεν πρόκειται να φύγει :( Ειδικά όταν με τα ίδια λεφτά περίπου πας για Ε92 και γενικά ένα σωρό παρόμοιες υποθέσεις...
Τέλος πάντων, μακάρι το παλικάρι να βρει να το δώσει όσο θέλει, αλλά η αγορά είναι δυσοίωνη αυτή τη στιγμή (και δεν μιλάω γι'αυτούς που ψάχνουν με ψίχουλα να αγοράσουν, αλλά για τους συνειδητοποιημένους αγοραστές που έχουν λεφτά να χώσουν...)
Μπιλ σιγουρα εχεις δικιο για την πεθαμενη αγορα και ολα αυτα και συμφωνω. αλλα για ολα υπαρχουν αγοραστες νομιζω..μετρημενοι στα δαχτυλα αλλα υπαρχουν.
Και παρε παραδειγμα.. Υπηρξε ο αγοραστης που αγορασε το γνησιο CSL που πουλιόταν και εριξε και ενα σκασμο λεφτα απο πανω για να γινει καινουργιο..
υπηρξε...αρα..
επισης ειναι και κατι αλλο..μπορει αυτος που το πουλαει να μην τον ενδιαφερει και πολυ, μπορει επισης να μην εχει οικονομικο προβλημα και θελει να το δωσει για κατι αλλο..
μπορει οπως λες σε αυτα τα λεφτα να πας σε E92 αλλα ειπαμε, ειναι κατι ποιο εξιδικευμενο, πως να το κανουμε, ενα Ε30 Μ3 γνησιο γιατι εχει τοσα λεφτα και ειναι σχεδον 30 χρονων? αμα ειναι παιρνεις Ε46 Μ3 σε αυτα τα λεφτα γιατι να παρεις Ε30!!
Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω..thumb
Βλαβες εώς προς τι ? Τα συγκεκριμένα τα φοράω και γω στο δικό μου και δεν έχει βγάλει τπτ ! Μόνο ψυγεία που δεν εχω και δεν χρειάζονται όπως το εχω τωρα ..
ο χρονος ειναι ο καλητερος κρητης με το καλο να πουληθει να μαθουμε σε τι τιμη και να δουμε τοτε εκ των υστερων ποιανου οι εκτιμησεις ηταν σωστες.μεχρι τοτε μπορουμε να αμπελοφυλοσοφουμε ολοι μαζι με εμενα συμπεραλαμβανομενου
+1!!!
Γνωρίζουμε όλοι ότι τα έξτρα δεν πληρώνονται (μόνο μια μικρή διαφορά τιμής σε σχέση με μαμά) ποσο μάλιστα σε τέτοια αυτοκίνητα που τα φτιάχνεις για να τους πιείς το αίμα με το μπουρι της σομπας...
steliosm46
07-11-13, 18:03
ο χρονος ειναι ο καλητερος κρητης με το καλο να πουληθει να μαθουμε σε τι τιμη και να δουμε τοτε εκ των υστερων ποιανου οι εκτιμησεις ηταν σωστες.μεχρι τοτε μπορουμε να αμπελοφυλοσοφουμε ολοι μαζι με εμενα συμπεραλαμβανομενου
εγω δεν κανω καμια εκτιμηση ποσο θα πουληθει, απλα ανεφερα γιατι καποια παιδια λετε οτι ειναι παρα πολυ υψηλη η τιμη, εγω απλα ειπα την γνωμη μου οτι η τιμη μου φενεται στα πλασια της λογικης!
δεν κανω καμια εκτιμηση
το ποσο θα πουληθει και αν πουληθει, γιατι μπορει αυριο να ξυπνησει ο ανθρωπος και να πει δεν το πουλαω, το ποσο θα πουληθει λοιπον εξαρταται απο τον εκαστοτε ενδιαφερομενο ποσα ειναι διαθεσιμος να δωσει και τον πωλητη ποσο ειναι διατεθιμενος να το δωσει..
για αυτο ειπα σε προηγουμενο ποστ οτι ο πωλητης μπορει να μην τον πολυενδιαφερει και να το δωσει και 2 και 3 ή και 4 χιλιαρικα κατω.. ή μπορει να ειναι απολυτος δεν το ξερω αυτο και να λεει αυτη την τιμη το δινω οχι ποιο κατω, εαν δεν πουληθει το κραταω..ειναι καθαρα θεμα και των δυο..
Αρη εσυ οταν ηταν να παρεις τα χρηματα που ηταν να παρεις απ την ασφαλεια σου γιατι δεν αρκεστηκες σε αυτα που σου προτειναν εξ αρχης? Επεμενες και πολυ καλα εκανες, γιατι πιστευες οτι δεν αξιζες ή οτι δεν επρεπε να παρεις αυτα που σου προτειναν γιατι αυτα που σου προτειναν προφανως ηταν ενα χαμηλο μεσο ορο της αγορας, φυσικα δεν ηταν αυτα που επρεπε να παρεις.. αλλα ειπες οχι, εγω θελω να παρω αυτα που μου αναλογουν, αυτα που συμφωνησα στο συμβολαιο μου και πληρωνα, αν μου το κλεψουν αυτα να παρω..
και λεω οτι πολυ καλα εκανες..
οπως ειπες αν ακουγα καποιους θα εχανα 6-7 χιλιαρικα..
αρα λοιπον..ετσι κατι παρομοιο ειναι και εδω..σε αυτη την περιπτωση που συζηταμε..
στελιο στους κατα καιρους σχολιασμους τιμης αυτοκινητων εχω λαβει μερος και εγω, δεν εκανα παραθεση απαντησης σε δικα σου λεγομενα.αυτο που ηθελα να μεταφερω ειναι οτι τον τελευταιο λογο τον εχει αυτος που θα διαθεσει το χρημα, εκτιμητης ειναι Μονο ο αγοραστης αυτος που βγαζει το χρημα και το ακουμπαει στο τραπεζι ο οποιος παιρνει και το ρισκο της σωστης αγορας.το να λεμε εμεις απεξω καλοπροαιρετα παντα αυτο αποδεδειγμενο ναι δωσε τοσα εχει εξτρα ειναι πιστολι ειναι ειναι μπορει να τον παρασηρουμε σε βεβιασμενη κινηση και μπορει λανθασμενη.το ιδιο εχει συμβει και στα θρεντ πωλησης αυτοκινητων μελων κρατα το θα γινει συλλεκτικο θα μπει στο μουσειο μην το δωσεις για ενα κομματι ψωμι και και και και ο πωλητης παντα χανει λεφτα μετατιθωντας στο μελλον την πωληση(εχει κουβεντιαστει πολλακις σε ουκ ολιγα θρεντ με παραδωσεις πινακιδων και λοιπα)
οσο για την περιπτωση την δικη μου θυμασαι οτι μου λεγε ο αλλος παρτα και μην το πεις ουτε του παπα με επαρση ανθρωπου που τα γνωριοζει καλα τα πραγματα(χωρις δολο βεβαια).η διαφορα στην δικη μου περιπτωση ηταν οτι εγω δεν πουλαγα κατι απλα ζητουσα το αντικρυσμα των χρηματων που πληρωνα σαν ασφαλεια κινδυνου για κατι που εκεινοι προσδιορισαν την αξια του και εγω πληρωνα το αντιστοιχο χρηματικο τιμημα.
ελπιζω να σε καλυψα και ελπιζω να μην βγουμε απο το θεμα μας
steliosm46
07-11-13, 18:57
στελιο στους κατα καιρους σχολιασμους τιμης αυτοκινητων εχω λαβει μερος και εγω, δεν εκανα παραθεση απαντησης σε δικα σου λεγομενα.αυτο που ηθελα να μεταφερω ειναι οτι τον τελευταιο λογο τον εχει αυτος που θα διαθεσει το χρημα, εκτιμητης ειναι Μονο ο αγοραστης αυτος που βγαζει το χρημα και το ακουμπαει στο τραπεζι ο οποιος παιρνει και το ρισκο της σωστης αγορας.το να λεμε εμεις απεξω καλοπροαιρετα παντα αυτο αποδεδειγμενο ναι δωσε τοσα εχει εξτρα ειναι πιστολι ειναι ειναι μπορει να τον παρασηρουμε σε βεβιασμενη κινηση και μπορει λανθασμενη.το ιδιο εχει συμβει και στα θρεντ πωλησης αυτοκινητων μελων κρατα το θα γινει συλλεκτικο θα μπει στο μουσειο μην το δωσεις για ενα κομματι ψωμι και και και και ο πωλητης παντα χανει λεφτα μετατιθωντας στο μελλον την πωληση(εχει κουβεντιαστει πολλακις σε ουκ ολιγα θρεντ με παραδωσεις πινακιδων και λοιπα)
οσο για την περιπτωση την δικη μου θυμασαι οτι μου λεγε ο αλλος παρτα και μην το πεις ουτε του παπα με επαρση ανθρωπου που τα γνωριοζει καλα τα πραγματα(χωρις δολο βεβαια).η διαφορα στην δικη μου περιπτωση ηταν οτι εγω δεν πουλαγα κατι απλα ζητουσα το αντικρυσμα των χρηματων που πληρωνα σαν ασφαλεια κινδυνου για κατι που εκεινοι προσδιορισαν την αξια του και εγω πληρωνα το αντιστοιχο χρηματικο τιμημα.
ελπιζω να σε καλυψα και ελπιζω να μην βγουμε απο το θεμα μας
εκανα παραθεση γιατι απευθυνομουν σε σενα αρη. ελπιζω να μην ειναι κατι κακο.
οσο αναφορα την δικη σου περιπτωση το ιδιο πραγμα λεμε.
αρα με λιγα λογια εσυ λες οτι τον τελευταιο λογο τον εχει ο αγοραστης. συμφωνω με αυτο αρη.
απλα ξερεις σε τι διαφωνω? με την αρνητικη σταση που μπορει να κρατησει κανεις, με αφορμη την κριση και να απαξιωνει αυτον που πουλαει κατι και να λεει φιλε εγω εχω το χρημα και δεν πανα το πουλας εσυ οσο θες..εγω θα σου δωσω τοσα..
θελω να πω οτι μπορει και αυτος που αγοραζει σημερα και συμπεριφερεται ετσι μπορει αυριο οταν θα πουλαει αυτος κατι, να του φερθουν με τον ιδιο τροπο..εκει πως νομιζεις οτι θα νιωσει ο αλλος?
εμ παση περιπτωση ολα καλα και για να μην ξεφευγουμε απ το θεμα οπως σωστα λες.
εγω θα προτεινα στον φιλο αιμιλιο που ψαχνει να μας δωσει μια εικονα του το χρηματικο ποσο ειναι διαθεσιμος να δωσει για να αγορασει ενα τετοιο αυτοκινητο..γιατι αν πιανουμε και συζηταμε ολα τα αυτοκινητα που υπαρχουν στο καρ δεν βγαινει νοημα..
αν πχ λεει ο ανθρωπος εγω ειμαι διατεθιμενος να δωσω μεχρι 15 χιλιαδες δεν εχει νοημα να συζηταμε για αυτο τον 26 χιλιαδων.
οι διαφορετικες οπτικες γωνιες που εχει ο καθενας για ενα θεμα συμβαλλουν στο να διευρυνεται και αναθεωρειται ο τροπος σκεψης ολων μας να αλλαζει και να γινεται ευρυτερη.γιαυτο και τα θρεντ φτανουν σε εκταση τοσες σελιδες.δεν υπαρχει ποιο βαρετο πραγμα απο το να μοιραζεις και να λαμβανεις ανουσια θανκς φρεντ ρικουεστ του κωλου κτλ.το να διαβαζουμε κατι εγω εσυ ολοι που διαφωνουμε πρεπει να το εκφραζουμε τεκμηριωμενα και οχι να λεμε ενταξει αυτος ειναι φιλος μου τον συμπαθω ειναι παλιος δεν ξερω τι προσπερνα το.εχεις αλλη αποψη πες την και μην σκεφτεσαι αν εξω απο εδω ειναι φιλος σου, και αν ειναι φιλος σου μην του λες αυτα που θελει να ακουσει αλλα αυτα που πρεπει να του πεις πραγματικα.
aimiliosbmw
07-11-13, 19:17
αρα με λιγα λογια εσυ λες οτι τον τελευταιο λογο τον εχει ο αγοραστης. συμφωνω με αυτο αρη.
απλα ξερεις σε τι διαφωνω? με την αρνητικη σταση που μπορει να κρατησει κανεις, με αφορμη την κριση και να απαξιωνει αυτον που πουλαει κατι και να λεει φιλε εγω εχω το χρημα και δεν πανα το πουλας εσυ οσο θες..εγω θα σου δωσω τοσα..
θελω να πω οτι μπορει και αυτος που αγοραζει σημερα και συμπεριφερεται ετσι μπορει αυριο οταν θα πουλαει αυτος κατι, να του φερθουν με τον ιδιο τροπο..εκει πως νομιζεις οτι θα νιωσει ο αλλος?
εγω θα προτεινα στον φιλο αιμιλιο που ψαχνει να μας δωσει μια εικονα του το χρηματικο ποσο ειναι διαθεσιμος να δωσει για να αγορασει ενα τετοιο αυτοκινητο..γιατι αν πιανουμε και συζηταμε ολα τα αυτοκινητα που υπαρχουν στο καρ δεν βγαινει νοημα..
αν πχ λεει ο ανθρωπος εγω ειμαι διατεθιμενος να δωσω μεχρι 15 χιλιαδες δεν εχει νοημα να συζηταμε για αυτο τον 26 χιλιαδων.
Παιδιά όλοι μια χαρά τα λέμε...
Εγώ απλά θα κάνω τη τοποθέτηση διαφορετικά αφού έχω δημιουργήσει ερωτηματικά για το ποσό που διαθέτω...στα 15 μακάρι να υπήρχε κάτι ενδιαφέρον,γύρω στα 20 για ένα αρκετά καλό και 25 ταβάνι αλλα όχι για αυτοκίνητα που θα έχουν 1500000khm.Τότε θα μιλάμε για αυτοκίνητο πολύ αστεράτο και δε μιλάω για τα χ extra που είναι καλοδεχούμενα.:thnx:
steliosm46
07-11-13, 19:26
τι ανουσια θενκσ και ρικουεσκ του κωλου εννοεις, σε ποιον ανεφερεσε? αναφερεσαι σε μενα?
την αποψη μου δεν την καταλαβες? εγραψα την αποψη μου ξεκαθαρα! πες μου τι δεν καταλαβες απο αυτα που ειπα?
τι εννοεις ειναι φιλος μου και εξω απο εδω να του πω οτι πρεπει κλπ?
ειπα ειναι γνωστος μου..αυτο
οπως εχει και εσυ και αλλα μελη του φορουμ γνωστους και λενε αα ναι ρε συ αυτο το αμαξι το ξερω.. ειναι καλο ή ειναι μετριο ετσι ειπα και εγω..
με το παλικαρι αυτο ειναι φιλος ενος φιλου μου, ενος απ το χωριο μου να στο ετσι απλα.. εχουμε πει 5 πραγματα, δεν ειμαστε κολητοι, ουτε εχω το τηλεφωνο του, ειναι απλα γνωστος μου, οπως ειναι γνωστοι μου και αλλα μελη απ το φορουμ.. ουτε εχω να κερδισω τιποτε, αυτο εβαλες εσυ στο μυαλο σου?
επειδη ειπα οτι το καλο πρεπει να πληρωνεται εβαλες με το μυαλο σου οτι ειναι φιλος μου και δεν πρεπει να μιλαμε ετσι και τετοια?
Ειπα οτι το αυτοκινητο ειναι καλο, εχει πολλα εξτρα και ακριβα και οτι η τιμη μου φενεται οτι αξιζει για αυτο το αυτοκινητο! αυτο και τιποτε αλλο.
δεν μπορω να το πω ποιο απλα..
τι να κανουμε τωρα, δεν εχουμε ολοι την ιδια αποψη με την δικη σου.
ρε θα τρελαθω ρε χρυσο μου παιδι δεν αναφερομαι σε σενα δεν ηξερα καν οτι τον γνωριζεις αυτον τωρα σ αυτο το ποστ το διαβασα εγω ειπα οτι καλα εκανες και εγραψες την διαφωνια σου αφου ειχες διαφορετικη γνωμη.δεν καταλαβαινω γιατι τα εγραψες ολα αυτα
ΝΑ ΑΥΤΗΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ
aimiliosbmw
07-11-13, 19:39
Πέρα από όλα τα άλλα, φοβάμαι αυτό το σύστημα ψύξης που χρησιμοποιείται μόνο στην F1....αλήθεια καταλάβατε τι είναι? Επίσης, δεν είχα ξανακούσει ότι η BMW Motorsport πουλάει πρόγραμμα για το Μ3....αμφιβάλω....(πιο συγκεκριμένα δεν το πιστεύω)
Τέλος, υπάρχει περίπτωση το αμάξι να βγάζει 388??? Δηλαδή δεδομένου ότι μαμά τα Μ3 βγάζουν κάπου στα 330, αυτό με το σουπερ-πρόγραμμα, καβούκι, εξάτμηση και έκκεντρα πήρε κοντά 60 ατμοσφαιρικά άλογα??? Επίσης δεν το πιστεύω....
Πάντως μην λέτε στον Αιμίλιο να πάρει κάτι με 10k και να το φέρει στα μέτρα του....ο Αιμίλιος, επειδή τον έχω γνωρίσει και ψυχολογήσει, είναι ψείρας (κάπως σαν εμένα), το θέλει τέλειο, πένα, άψογο. Ένα αμάξι των 10k θέλει τουλάχιστον 15k σε χρήμα για να γίνει όπως το θέλει ο Αιμίλιος, και πάλι μπορεί να μην γίνει τόσο καλό όσο ένα προσεγμένο καλό Μ3. Αυτά του στιλ το παίρνεις 10, ρίχνεις άλλα 5 και γίνεται κομπλέ για το Μ3 δεν ισχύουν! Ακούστε και εμάς τους ιδιοκτήτες που ξέρουμε πόσο εύκολα φεύγει το χρήμα όταν συντηρείς Μ3....
Νάσο :thanks:...τα είπες ακριβώς!!!
steliosm46
07-11-13, 20:01
ρε θα τρελαθω ρε χρυσο μου παιδι δεν αναφερομαι σε σενα δεν ηξερα καν οτι τον γνωριζεις αυτον τωρα σ αυτο το ποστ το διαβασα εγω ειπα οτι καλα εκανες και εγραψες την διαφωνια σου αφου ειχες διαφορετικη γνωμη.δεν καταλαβαινω γιατι τα εγραψες ολα αυτα
νταξ αρη, λαθος καταλαβα εγω τοτες..οκ ειπαμε απ το πληκτρολογιο δεν μπορει να καταλαβεις τον αλλο καμια φορα..
m_power_lunatic
07-11-13, 20:02
Μπιλ σιγουρα εχεις δικιο για την πεθαμενη αγορα και ολα αυτα και συμφωνω. αλλα για ολα υπαρχουν αγοραστες νομιζω..μετρημενοι στα δαχτυλα αλλα υπαρχουν.
Και παρε παραδειγμα.. Υπηρξε ο αγοραστης που αγορασε το γνησιο CSL που πουλιόταν και εριξε και ενα σκασμο λεφτα απο πανω για να γινει καινουργιο..
υπηρξε...αρα..
επισης ειναι και κατι αλλο..μπορει αυτος που το πουλαει να μην τον ενδιαφερει και πολυ, μπορει επισης να μην εχει οικονομικο προβλημα και θελει να το δωσει για κατι αλλο..
μπορει οπως λες σε αυτα τα λεφτα να πας σε E92 αλλα ειπαμε, ειναι κατι ποιο εξιδικευμενο, πως να το κανουμε, ενα Ε30 Μ3 γνησιο γιατι εχει τοσα λεφτα και ειναι σχεδον 30 χρονων? αμα ειναι παιρνεις Ε46 Μ3 σε αυτα τα λεφτα γιατι να παρεις Ε30!!
Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω..thumb
Ρε καποιον μου θυμιζει......:tt1:
νταξ αρη, λαθος καταλαβα εγω τοτες..οκ ειπαμε απ το πληκτρολογιο δεν μπορει να καταλαβεις τον αλλο καμια φορα..
στη ανδρικη μου τιμη δεν αναφερομουν σε σενα εγω σε επικροτησα που διαφωνησες και δεν καταπιες κατι που ειδες και σε πειραξε οπως κανουν αλλοι.
που να ξερω οτι εσυ απο τα γιανιτσα ξερεις αυτον που ειναι στην θεσσαλονικη? αν ειχα υποψια οτι τον προμοταριζες θα σου τολεγα χωρις περιστροφες στα ισια και δημοσια απευθειας
steliosm46
07-11-13, 20:27
στη ανδρικη μου τιμη δεν αναφερομουν σε σενα εγω σε επικροτησα που διαφωνησες και δεν καταπιες κατι που ειδες και σε πειραξε οπως κανουν αλλοι.
που να ξερω οτι εσυ απο τα γιανιτσα ξερεις αυτον που ειναι στην θεσσαλονικη? αν ειχα υποψια οτι τον προμοταριζες θα σου τολεγα χωρις περιστροφες στα ισια και δημοσια απευθειας
ενταξει καταλαβα τωρα πως το ειπες και τι εννοουσες τελικα... τι να κανουμε αρη ειμαστε και απο χωριο! ..βασικα ειμαι απο πελλα, οχι γιαννιτσα, ειναι κοντα στην θεσσαλονικη, για την ακριβεια τη μερα ειμαι στον καμπο και το βραδυ θεσσαλονικη!
Αυτά του στιλ το παίρνεις 10, ρίχνεις άλλα 5 και γίνεται κομπλέ για το Μ3 δεν ισχύουν! Ακούστε και εμάς τους ιδιοκτήτες που ξέρουμε πόσο εύκολα φεύγει το χρήμα όταν συντηρείς Μ3....
Έτσι ακριβώς είναι φίλε!
Θυμάσαι τα διάφορα 325 Ε92 που βλέπαμε να κυκλοφορούνε σε τι κατάσταση τα είχαν..!
Πόσο μάλλον για Μ3 που και "ειδικο" είναι & πιο πολλά χρόνια που κυκλοφορεί σαν αμάξι!!!
m_power_lunatic
07-11-13, 22:16
Παιδια μην τρελαινεστε,η εποχη ειναι περιεργη.
Αμαξι στα 13χιλ στο car.gr το πηραμε 9.7χιλ (αυριο συγκεκριμενα).
Γνησιο Μ3 Ε30 αψεγαδιαστο δεν συζηταγε περυσι να το πουλησει,φετος που τoν ψαρεψα μου αρχιζει ''το εχω και καθεται,γκρινιαζει η γυναικα'',ανεβα να το συζητησουμε και βλεπουμε'' μου λεει στο τελος.Πριν 2 χρονια ζηταγε 30χιλιαρικα φετος θεωρω max 20χιλ και πρεπει να κερασει και καφε.
Θελω να πω οτι η αγορα αυτοκινητου σημερα αλλα και παντα ειχε και εχει πολλους παραμετρους,ακομα περισσοτερους στην εποχη μας.
Για ολα υπαρχει αγοραστης καταλληλος...για ολα,παρτε το χαμπαρι.Μην πατε μακρυα,Μ3 Ε46 (γνωστο κοντραδικο) καραταλαιπωρημενο και χοντρα χτυπημενο εχει πουληθει και αγοραστει 3 φορες τα 3 τελευταια χρονια και οχι σε λιγα λεφτα (12-15χιλ) και τωρα ειναι παλι στο car.gr.Οι αγοραστες του ασχετοι και κοροιδα,αλλα αγορασανε ομως.
Ενταξει την περασαμε την Οικονομικη θεωρια ολοι μας,δεν ''κοπηκε'' κανενας μας.Ο Αιμιλιος αμαξι θα παρει,τον πρηξαμε!!!
Ομως,αυτο που λεγανε οι καθηγητες μου στο πανεπιστημιο οτι αγοραστης-πωλητης πρεπει να συναντηθουνε στην μεση και να διαμορφωσουνε μια τιμη απο κοινου θεωρω οτι ελαχιστα ισχυει πλεον.Ο αγοραστης εχει το πανω χερι κα ακολουθει ο πωλητης (αν θελει/εχει αναγκη πραγματικα ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ).
Οποιος πουλαει σημερα πρεπει να ειναι προετοιμασμενος οτι θα χασει αλλα ισως κερδισει αγοραζοντας το επομενο αν ειναι μεγαλης κστηγοριας αυτοκινητο.Πουλας φθηνα-αγοραζεις φθηνα.
+10000000000000000000
μερικα γενικα σχολια και απο μενα : ο καθενας το βλεπει απο την δικη του πλευρα ... :-) και ειναι λογικο ....
πρεπει ομως σε καθε περιπτωση να σεβομαστε το budget του αγοραστη αλλα και την πλευρα του πωλητη...
εγω σαν πωλητης καποια στιγμη ( αλλαξα γνωμη μπορει και να ξαναλλαξω παλι) :-) εχω ακουσει διαφορα απιστευτα...
συνηθως απο τον αγοραστη γινονται απιστευτες προσπαθειες να υποβιβασουν το αμαξι του πωλητη ... με διαφορα
απιστευτα πραγματα που πραγματικα δεν θελω να αναφερθω. ο ιδιοκτητης μπορειι να ελεγξει καλυτερα απο τον καθενα το αμαξι
του και παντα με την ιδιοτητα του ιδιοκτητη και με γραπτα στοιχεια απο τις εκαστοτε αντιπροσωπιες!... εχω ακουσει και το
απιστευτο πως ειναι μειονεκτημα πως το αμαξι ειναι του 2006 γιατι εχει φορο πολυτελειασ...
ενω απο την αλλη ο αγοραστης ψαχνει για αμαξι σε οσο το δυνατον καλη κατασταση !! δεν ειναι κακο οταν ο αγοραστης δεν
μπορει διαθεσει τα λεφτα που ζηταει ο αγοραστης (δεν εξεταζω αν σωστα η οχι το πουλαει καποιοσ σε καποια συγκεκριμενη τιμη)
να εχει το θαρρος να το παραδεχτει οτι δεν μπορει να διαθεσει αυτα τα λεφτα ...αντι να βρισκει τροπους να υποβιβασει το αμαξι!! ολοι την
γνωμη μας λεμε αλλα καλο ειναι να σεβομαστε την θεση του καθενα εδω μεσα ....:original: μιλαω γενικα και δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανεναν .... ειναι δυσκολη η συγκεκριμενη κατηγορια αυτοκινητου..!! το σημαντικοτερο ειναι να ειναι σε καλη κατασταση το αμαξι, ποσο το προσεχει ο ιδιοκτητης και οχι τοσο αν ειναι 50χιλ η 100χιλ χιλιομετρα παραπανω!! δεν μπορει κανεις να τα εχει ολα !! :original: