PDA

Επιστροφή στο Forum : Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Σελίδες : 1 [2]

m_power_lunatic
08-11-13, 11:24
Συμφωνουμε με τα παραπανω ολοι μας ΑΛΛΑ,εγω πιστευω οτι ειναι μεγαλη κοροιδια καποιος να θελει να μοσχοπουλησει Μ3 Ε46 στα 25-28χιλιαρικα και να βαλει ''τσοντα'' στο καπακι 3-5χιλιαρικα και να παρει Μ3 Ε92 για παραδειγμα λεγοντας στον αλλο πωλητη αυτα που δεν θελει να του λενε οι αλλοι οταν αγοραζανε το δικο του.

Μην κρυβομαστε,οι πιο πολλοι αυτο σκεφτονται και κανουνε-με.Να μοσχοπουλησουμε το δικο μας και να παρουμε κοψοχρονια το αλλο εστω και αν ΔΕΝ ειναι για κοψοχρονια το αλλο αμαξι.

Απλα.....η γρατζουνια στο δικο μας=φθορα χρησης, στου αλλου το αμαξι=θελει φτιαξιμο/εχει γρατζουνια κοψε κατι.

Vasilis M3
08-11-13, 11:30
Αιμίλιε...αμα θες υπάρχει εδώ Μαρκόπουλο ένα Μ3 Ε46 του 04-05 εισαγωγής, carbonschartz,με κανελί σαλόνι,SMG II , κου-navi ,με κάπου στα 80-90.000χλμ το οποίο είναι 2 χρόνια χωρίς πινακίδες και κάθεται.

Δεν ξέρω σίγουρα αν το πουλάει αλλά είναι πολύ καλό!!!thumb

hades7
08-11-13, 11:37
Αιμίλιε...αμα θες υπάρχει εδώ Μαρκόπουλο ένα Μ3 Ε46 του 04-05 εισαγωγής, carbonschartz,με κανελί σαλόνι,SMG II , κου-navi ,με κάπου στα 80-90.000χλμ το οποίο είναι 2 χρόνια χωρίς πινακίδες και κάθεται.

για μαθε τι ωρες λειπει απο το σπιτι :hystericalbs1:

Vasilis M3
08-11-13, 11:39
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχ :th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:

aimiliosbmw
08-11-13, 13:43

Μπορούμε να μάθουμε τίποτα περισσότερο γι αυτό?

Vasilis M3
08-11-13, 14:03
Θες να σου στείλω 2-3 πράγματα με π.μ. να έρθετε σε επαφή?:original:

aimiliosbmw
08-11-13, 17:40
Θες να σου στείλω 2-3 πράγματα με π.μ. να έρθετε σε επαφή?:original:
Εννοείται...αυτά δε τα ρωτάνε Βασίλη.

turbodog
08-11-13, 18:36
Να εχετε υποψιν οτι υπαρχουν ακριβες ζημιες στο Μ3 που δεν μπορουν να προβλεφθουν και δεν εξαρτωνται αμεσα απο την χρηση του προηγουμενου ιδιοκτητη. Τρομπες SMG, Βαλβιδες Vanos, Βιδες εκκεντροφορων που ξεβιδωναν και αν καποιος ηταν τυχερος το διορθωνε χωρις αλλα προβληματα (και αν ατυχος, πηγαινε για αλλο μοτερ).
Τα παραπανω μπορουσαν να συμβουν ανεξαρτητου αριθμου χιλιομετρων. Οποτε υπαρχει και πιθανοτητα ενα 'τζαμι αστερατο" Μ3 να βγαλει ζημιες αμεσως μετα την αγορα ακομη και οποιοδηποτε εξονυχιστικο ελεγχο να εχουμε κανει πριν.

Και φυσικα υπαρχουν και ενα καρο ζημιες που εξαρτωνται και απο την χρηση οπως ταλαιπωρημενη φλατζα καυσης (αν δουλευε φτωχα με καποιο προγραμμα που κατα την πωληση εχει αφαιρεθει) η υποπλαισιο που απο την σκληρη χρηση ενω δεν εχει κανει ρωγμες κατα τον ελεγχο να το κανει στα επομενα χιλιομετρα καθως εχει ηδη καταπονηθει απο τον προηγουμενο, πραγματα ομως που δεν φαινονται κατα τον ελεγχο του αυτοκινητου.

Προσωπικη μου αποψη, κανε τους τυπικους ελεγχους που κανουμε κατα την αγορα και αν κατι σου κανει, δωσε μεχρι 1-2 Κ παραπανω απο την τρεχουσα τιμη αγορας. Μεχρι εκει. Τα +10Κ για το αστερατο τζαματο κλπ (που μπορει και αυτο να βγαλει ζημιες οπως περιεγραψα παραπανω) μην τα εξεταζεις καθολου. Θα χρειαστει να εχεις υπομονη αυτην την περιοδο γιατι και η προσφορα εχει μειωθει κατακορυφα σε σχεση με την αρχη του ετους.

Τωρα αν εχει και καποια αξεσουαρ, καλοδεχουμενα. Το Μ3 παντως να ξερεις (περα απο καποιες βελτιωσεις στα φρενα) δεν χρειαζεται κανενα aftermarket αξεσουαρ καθως ειναι ενα τελεια ισσοροπημενο αυτοκινητο για χρηση δρομου.

Μια προσωπικη γνωμη απο καποιον που εζησε με Ε46 Μ3 για αρκετα χρονια.

BILL007
08-11-13, 18:41
Να εχετε υποψιν οτι υπαρχουν ακριβες ζημιες στο Μ3 που δεν μπορουν να προβλεφθουν και δεν εξαρτωνται αμεσα απο την χρηση του προηγουμενου ιδιοκτητη. Τρομπες SMG, Βαλβιδες Vanos, Βιδες εκκεντροφορων που ξεβιδωναν και αν καποιος ηταν τυχερος το διορθωνε χωρις αλλα προβληματα (και αν ατυχος, πηγαινε για αλλο μοτερ).
Τα παραπανω μπορουσαν να συμβουν ανεξαρτητου αριθμου χιλιομετρων. Οποτε υπαρχει και πιθανοτητα ενα 'τζαμι αστερατο" Μ3 να βγαλει ζημιες αμεσως μετα την αγορα ακομη και οποιοδηποτε εξονυχιστικο ελεγχο να εχουμε κανει πριν.

Και φυσικα υπαρχουν και ενα καρο ζημιες που εξαρτωνται και απο την χρηση οπως ταλαιπωρημενη φλατζα καυσης (αν δουλευε φτωχα με καποιο προγραμμα που κατα την πωληση εχει αφαιρεθει) η υποπλαισιο που απο την σκληρη χρηση ενω δεν εχει κανει ρωγμες κατα τον ελεγχο να το κανει στα επομενα χιλιομετρα καθως εχει ηδη καταπονηθει απο τον προηγουμενο, πραγματα ομως που δεν φαινονται κατα τον ελεγχο του αυτοκινητου.

Προσωπικη μου αποψη, κανε τους τυπικους ελεγχους που κανουμε κατα την αγορα και αν κατι σου κανει, δωσε μεχρι 1-2 Κ παραπανω απο την τρεχουσα τιμη αγορας. Μεχρι εκει. Τα +10Κ για το αστερατο τζαματο κλπ (που μπορει και αυτο να βγαλει ζημιες οπως περιεγραψα παραπανω) μην τα εξεταζεις καθολου. Θα χρειαστει να εχεις υπομονη αυτην την περιοδο γιατι και η προσφορα εχει μειωθει κατακορυφα σε σχεση με την αρχη του ετους.

Τωρα αν εχει και καποια αξεσουαρ, καλοδεχουμενα. Το Μ3 παντως να ξερεις (περα απο καποιες βελτιωσεις στα φρενα) δεν χρειαζεται κανενα aftermarket αξεσουαρ καθως ειναι ενα τελεια ισσοροπημενο αυτοκινητο για χρηση δρομου.

ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ! ΤΕΛΟΣ... thumb

aimiliosbmw
08-11-13, 18:49

Σεβαστή και χρήσιμη η τοποθέτηση σου.Για τα φρένα το γνωρίζω,έχω διαβάσει κι εγω απο χρήστες,περιοδικά, απο τότε που βγήκε οτι τα φρένα του δεν επαρκούν.Για αξεσουάρ μίλησα μόνο για τα μαμά navi,ηλιοροφή,σαλόνια full δέρμα και ρυθμίσεις,πακέτα φωτισμού,κανα τελικό,csl parts και ως εκεί.Τα aftermarket στη φάση που ψάχνω αντιθέτως μου ρίχνουν την εικόνα του αυτοκινήτου.Ευχαριστώ...

Bazil Van Sinner
08-11-13, 21:13
Aιμιλιε,πραγματικα το χαιρομαι το ψαξιμο που κανεις!!!thumb

Ανυπομονω για το αποτελεσμα!

Πολυ χρησιμο νημα για την αγορα,πολλα επιπεδα πανω απο πολλες δημοσιογραφικες
προσεγγισεις!!!!!

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/5starrating1-1.png

aimiliosbmw
08-11-13, 22:17
Aιμιλιε,πραγματικα το χαιρομαι το ψαξιμο που κανεις!!!thumb

Ανυπομονω για το αποτελεσμα!

Πολυ χρησιμο νημα για την αγορα,πολλα επιπεδα πανω απο πολλες δημοσιογραφικες
προσεγγισεις!!!!!

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/5starrating1-1.png
Σ ευχαριστώ πολύ...όλοι μαζί το κάνουμε ενδιαφέρον.
Τώρα να σου πώ την αλήθεια για το αποτέλεσμα δε ξέρω.Δυστηχώς το timing δεν είναι καλό θα έλεγα.Εχουν φύγει κι έχουν κοπεί πολλά Μ3 στο διάστημα της οικονομικής κρίσης.Αν με ρωτάς...κι εγώ είμαι περίεργος με τη κατάληξη.Ο καιρός θα δείξει...

turbodog
08-11-13, 22:43
Και μια ακομη λεπτομερεια για τους υποψηφιους αγοραστες. Προσοχη στο ποτε αγοραζετε το αυτοκινητο. Αν πχ αγορασετε Δεκεμβριο 2013 τοτε στην δηλωση σας στον επομενο χρονο (2014) θα εχετε σαν τεκμαρτα το ποθεν εσχες (κανα 15αρι) συν τεκμηριο χρησης/φορο πολυτελειας για την χρηση του δεκεμβριου μονο. Αν αγορασετε τον ιανουαριο του 14 ομως θα σας πεσει (στην δηλωση του 2015) μαζι σαν τεκμαρτο και το ποθεν εσχες αγορας (15Κ) συν το τεκμηριο χρησης (κανα 15αρι και αυτο) συν διαβιωση συν σπιτι συν αν εχετε κανα μικρο αυτοκινητο οποτε θα εχετε να δηλωσετε κανα 40αρι στην καλυτερη. Αν υπαρχει αναλωση εισοδηματος απο παρελθοντα ετη/ η το καλυπτει η δηλωση σας γενικοτερα δεν υπαρχει προβλημα, αν δεν υπαρχει ομως, η φορολογηση θα ειναι μεγαλυτερη καθως στην συγκεκριμενη χρονια η δηλωση που θα κανετε θα ειναι στην περιοχη των 40Κ ισως και μεγαλυτερη

Vasilis M3
08-11-13, 22:47
Αιμίλιε έχεις π.μ. thumb

aimiliosbmw
09-11-13, 02:07
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4312240/

Αυτο παντως, μαλλον η φωτο ειναι απο το νετ.. και οχι το real thing..

Μπλε σκουρο λεει στη περιγραφη.. και αυτο ειναι μαυρο στη φωτο, ετσι δεν ειναι?

Το κοβω (κλασικη περιπτωση) εισαγωγης κτλ κτλ..

Τον πηρε τηλ κανεις..??

Αυτό είναι...

stef
09-11-13, 02:17
Μόνο αυτά τα 2 θα έβλεπα....

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4271202/

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2724860/

nik200
09-11-13, 08:41

για το πρωτο αντε..να εκανα κανα μικρο παζαρι...πολλα τα 21.5...
για το δευτερο πανω απο 18 δεν αξιζει...το αμαξι δεν εχει εξοπλισμο...
γνωμη μου καθαρα...

stef
09-11-13, 08:48
Αν τα αμάξια είναι πένα εσωτερικό - έξω και κινητήρας διαλέγει και παίρνει..

nik200
09-11-13, 08:53
Αν τα αμάξια είναι πένα εσωτερικό - έξω και κινητήρας διαλέγει και παίρνει..

τα χιλιομετρα να ειναι πραγματικα..δεν πιστευω να ειμαι ειλικρινης...γιατι και τα δυο εσωτερικα...βλεπε καθισματα ειναι αλαγμενα...

Vasilis M3
09-11-13, 09:50
Νικο το δεύτερο απο την Χαλκίδα λέει πως έχει 75.000χλμ

Αυτό που πρότινα του Αιμίλιου απο τα μέρη μου έχει 81.ΧΧΧ χλμ και τα καθίσματα του είναι σαν να μην έχει κάτσει κ@λος πάνω...νομίζω είναι ανάλογα.thumb

Christos 330
09-11-13, 10:11
Eπισης ενα καθαρο ξερω τον ιδιοκτητη αλλα τα λεφτα τραγικα πολλα !!!

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4252271/

stef
09-11-13, 10:54
Η κατάσταση του εσωτερικού ασχολίαστη όμως Χρήστο....

Christos 330
09-11-13, 11:11
Η κατάσταση του εσωτερικού ασχολίαστη όμως Χρήστο....

Kαλα ναι !!!

aimiliosbmw
09-11-13, 11:57

Το 1ο ο ιδιοκτήτης είναι Dubai και έρχετε αραιά και πού.
Η τιμή λόγο 1/2003 επίσης είναι για Dubai αν και πρώτα πρέπει να το δώ πρώτα και μετά να βγάλουμε συμπέρασμα.

Το 2ο ταλαιπωρήται μήνες στο car,φένεται καλό αλλά φτωχό και απο manual έχουμε πολλές εναλακτικές με λιγότερα χρήματα.

aimiliosbmw
09-11-13, 11:59
Eπισης ενα καθαρο ξερω τον ιδιοκτητη αλλα τα λεφτα τραγικα πολλα !!!

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4252271/

Αυτό γύρω στα 10000-12000 αν θέλει να το δώσει και δε το λέω για μένα.
Γνώμη μου.

aimiliosbmw
09-11-13, 12:10
Νικο το δεύτερο απο την Χαλκίδα λέει πως έχει 75.000χλμ

Αυτό που πρότινα του Αιμίλιου απο τα μέρη μου έχει 81.ΧΧΧ χλμ και τα καθίσματα του είναι σαν να μην έχει κάτσει κ@λος πάνω...νομίζω είναι ανάλογα.thumb

Βασίλη μίλησα με το Γιώργο και θα του μιλήσει για να μη κατεβαίνω τσάμπα.
Επίσης γνωστός του Γιώργου έμαθα στη κουβέντα οτι αγόρασε του Σιοκολή το μπλέ(manual,ηλιοροφή,cd mp3-cdιερα πίσω,navi,πακέτο εξωτερικού φωτισμού,csl ζάντες csl αγρατζούνιτες,cam μπρός-πίσω,car 25.000) στα 18000 και έιναι απο Μαρκόπουλο.Στα 18000 μπορέι να το έπερνα κι εγώ γιατί ήταν καλό αλλά σιχαίνομαι τη κοροϊδία του κάθε μαντρά.

stef
09-11-13, 14:16
Στα 15 παραλίγο να το πάρω εγώ τα Χριστούγεννα αλλά δεν είχε φύγει το Ζ τότε...
Έβγαλε εύκολα ένα 5άληρο ο Σιοκο.εκόλης...

aimiliosbmw
09-11-13, 14:40
Στα 15 παραλίγο να το πάρω εγώ τα Χριστούγεννα αλλά δεν είχε φύγει το Ζ τότε...
Έβγαλε εύκολα ένα 5άληρο ο Σιοκο.εκόλης...
Nαι...τον αχώνευτο...

aimiliosbmw
09-11-13, 14:47
Σε μένα το έπαιζε 23 ακατέβατα...αλλά και 23 να ήθελα...έφαγε πολύ κράξιμο δια τηλεφώνου.
Τεςπα εγώ να το μετανοιώσω για τα 18 που μπορεί να το αγόραζα ή κρίμα γι αυτόν που το πήρε για 23000khm!!!
ήταν καλό πάντως...και να το χέρεται ο άνθρωπος.Στα 23 σίγουρα θα τον έκραζα...

stef
09-11-13, 15:33
23000 χλμ αμφιβάλλω αν είχε πάντως...

aimiliosbmw
09-11-13, 15:51
23000 χλμ αμφιβάλλω αν είχε πάντως...
Το 2005 είχε 38000 ή 48000khm βάλε κι άλλα 8 χρόνια!!!Αρχές 2013 γύρισε 17000khm.Αυτή είναι η πραγματικότητα.Απλά για μερικούς είναι στενόχωρο να το μαθαίνουν εκ τον υστέρων...:ranting2:

mark e92
09-11-13, 16:02
Γνώμη μου.

Ε εντάξει οχι και 10-12 γύρω στο 15 είναι οκ πιστεύω .
Μόνο ένα σαλόνι θέλει και είναι οκ .

mark e92
09-11-13, 16:04
Το 2005 είχε 38000 ή 48000khm βάλε κι άλλα 8 χρόνια!!!Αρχές 2013 γύρισε 17000khm.Αυτή είναι η πραγματικότητα.Απλά για μερικούς είναι στενόχωρο να το μαθαίνουν εκ τον υστέρων...:ranting2:

Ετσι είναι φίλε τα μεταχειρισμένα εχουν και εκπλήξεις καμμιά φορά ...
Και δεν λέει κάτι το να πάρεις απο τα "ακριβά" ΠΟΤΕ δεν ξέρεις πόσα κράσπεδα έφαγε ο άλλος και πόσα κρατς έκανε το σαζμάν (ουτε θα μάθεις).

Nikos!
09-11-13, 16:24
Σε μένα το έπαιζε 23 ακατέβατα...αλλά και 23 να ήθελα...έφαγε πολύ κράξιμο δια τηλεφώνου.
Τεςπα εγώ να το μετανοιώσω για τα 18 που μπορεί να το αγόραζα ή κρίμα γι αυτόν που το πήρε για 23000khm!!!
ήταν καλό πάντως...και να το χέρεται ο άνθρωπος.Στα 23 σίγουρα θα τον έκραζα...

Εμένα ήθελε το si + 11.000. :hystericalbs1::hystericalbs1:

Καλά, οκ... :hystericalbs1:

aimiliosbmw
09-11-13, 16:25
Ε εντάξει οχι και 10-12 γύρω στο 15 είναι οκ πιστεύω .
Μόνο ένα σαλόνι θέλει και είναι οκ .
Απλά στα 15 παίζουν πολλά,νεότερα,ίδιας και καλύτερης κατάστασης ... για να φύγει πάντα λέω.Εχει μεγάλη απόσταση να το εκτιμάς ως θεατής μ αυτόν που θα πληρώσει...και θα πληρωσει και θα πληρώσει και θα πληρώσει.Τα σαλόνια είναι το λιγότερο.

aimiliosbmw
09-11-13, 16:30
Εμένα ήθελε το si + 11.000. :hystericalbs1::hystericalbs1:

Καλά, οκ... :hystericalbs1:

Μετά τους φταίει η οικονομική κρίση των μαντράδων.Οταν είχαν μάθει με τρία τέσσερα αυτοκίνητα να βγάζουν αυτά που κάποιος βγάζει σ ένα χρόνο δουλειάς.:thumbsdown:

doctore
09-11-13, 17:37
Μετά τους φταίει η οικονομική κρίση των μαντράδων.Οταν είχαν μάθει με τρία τέσσερα αυτοκίνητα να βγάζουν αυτά που κάποιος βγάζει σ ένα χρόνο δουλειάς.:thumbsdown:

Έχεις πάει κανένα test-drive ?
Γενικά έχεις οδηγήσει Μ3 ?

mark e92
09-11-13, 17:43
Απλά στα 15 παίζουν πολλά,νεότερα,ίδιας και καλύτερης κατάστασης ... για να φύγει πάντα λέω.Εχει μεγάλη απόσταση να το εκτιμάς ως θεατής μ αυτόν που θα πληρώσει...και θα πληρωσει και θα πληρώσει και θα πληρώσει.Τα σαλόνια είναι το λιγότερο.

Απο τα 20 που θέλει δεν πάει στα 10 γιαυτό το είπα ...
Η μάντρα δεν του δίνει ουτε 12 :thumbsdown:

aimiliosbmw
09-11-13, 17:56
Έχεις πάει κανένα test-drive ?
Γενικά έχεις οδηγήσει Μ3 ?

Eχω οδηγήσει δύο manual...αλλά όπως φαντάζεσαι μόνο στο δικό σου κάνεις οτι θέλεις...:original: α και μία σύντομη βολτίτσα με το Νάσσο ως συνοδηγός.Τον ευχαριστώ

chief
09-11-13, 18:06
Ρε παιδια επειδη δεν εχω καταλάβει το νοημα το θρεντ, ας μου απαντησει καποιος γιατι βαριεμαι να ξαναδιαβασω τοσες σελιδες.
Προσπαθουμε με την δικη μας κριση, απο τη θεση του αγοραστη και μεσα απο το θρεντ να ορισουμε ποια ειναι η πραγματικη τιμη που πρεπει να ειναι για πωληση το καθε Μ3 ?
Δεν εχω καταλάβει ακομη.

mark e92
09-11-13, 18:13
ΟΧΙ βέβαια απλά βλέπουμε τις αγγελίες που βρίσκει ο Αιμίλιος!

chief
09-11-13, 18:21
δεν βλεπουμε τις αγγελειες του Αιμιλιου μονο.
τις βλεπουμε και τις απορριπτουμε ολες γιατι κρινουμε την κατασταση με τα χρηματα που πρεπει να αξιζει το αμαξι, παντα και συμφωνα με τα δικα μας κρητιρια θες να πεις.

σορυ, αλλα ειναι μπερδεμα ο τιτλος του θρεντ τοτε.

ps. Ακουω. Δεν ειναι αναγκη να μου φωναζεις.

doctore
09-11-13, 18:29
Eχω οδηγήσει δύο manual...αλλά όπως φαντάζεσαι μόνο στο δικό σου κάνεις οτι θέλεις...:original: α και μία σύντομη βολτίτσα με το Νάσσο ως συνοδηγός.Τον ευχαριστώ

Αν έχεις χρόνο, πήγαινε όσο πιο πολλά test drive μπορείς.

Θα αποκτήσεις έτσι μιά αίσθηση, για το τι χρήση έχει φάει το κάθε αυτοκίνητο.
Και αν αυτά που λεει το κοντερ είναι αλήθεια.
Εγώ όταν έψαχνα το 2006-7, πήγα πάνω από 10 test-drive.
Και άλλα 2 για ένα φίλο μου.
Οδήγησα αυτοκίνητο με 130κ χλμ πολύ καλύτερο από άλλο με 50κ χλμ.

Και να παρατηρείς τα πάντα. Δισκόπλακες, πεντάλ, τιμόνια, χερούλια, αρμούς,
όλα...

Εννοείται ότι θα πρέπει να πεφτεις στις λακούβες, και να σκορτσαρεις το αμάξι
με πρωτη, σαν να μην ξέρεις να οδηγείς :original:

Κατά τη γνώμη καλύτερα είναι να πάρεις SMG.

mark e92
09-11-13, 18:41
τις βλεπουμε και τις απορριπτουμε ολες γιατι κρινουμε την κατασταση με τα χρηματα που πρεπει να αξιζει το αμαξι, παντα και συμφωνα με τα δικα μας κρητιρια θες να πεις.

Δεν φώναξα.

mark e92
09-11-13, 18:42

Ποιος θα τον αφήσει να το κάνει έτσι doc?

aimiliosbmw
09-11-13, 18:56
Αν έχεις χρόνο, πήγαινε όσο πιο πολλά test drive μπορείς.

Θα αποκτήσεις έτσι μιά αίσθηση, για το τι χρήση έχει φάει το κάθε αυτοκίνητο.
Και αν αυτά που λεει το κοντερ είναι αλήθεια.
Εγώ όταν έψαχνα το 2006-7, πήγα πάνω από 10 test-drive.
Και άλλα 2 για ένα φίλο μου.
Οδήγησα αυτοκίνητο με 130κ χλμ πολύ καλύτερο από άλλο με 50κ χλμ.

Και να παρατηρείς τα πάντα. Δισκόπλακες, πεντάλ, τιμόνια, χερούλια, αρμούς,
όλα...

Ευχαριστώ...δεν είμαι κι ο πρώτος πραγματογνώμονας,αλλα καταλαβαίνω.Είχα και έχω σχέση καλή με τα αυτοκίνητα.Το θέμα είναι αλλού...δεν υπάρχουν πολλά αξιόλογα προς πώληση.
Για χάρη του smg έχω απορρίψει μερικά manual καλά.

Christos 330
09-11-13, 19:01
Γνώμη μου.

Aυτοκινητο γνησιο,ατρακαριστο με γνησια χιλιομετρα service αρχη τελος

αντιπροσωπεια με ζαντες που εχουν ενα τριχιλιαρο (διαιρουμενες) με ελαστικα

michelin καλα εξατμηση hartge με αναρτηση pss9 με ολα του τα βιβλια το

κρινεις στα 10-12 χιλιαρικα ; ; ;

Οκ με τα δικα σου ματια εχεις δικιο δηλαδη τα χρεπια που τα πουλαν στα 12-

14 χιλιαρικα και θελουν να φτασουν τα 20κ για να γινουν αυτοκινητα αν

γινουν αυτοκινητα ειναι καλα ας πουμε ; ; ;

Εγω με 15 που τοσο θα φυγει ανετα θα ημουν ικανοποιημενος για ενα καλο

Μ3 τα 20κ που ζηταει το ξανατονιζω οτι ειναι αρκετα πολλα !!!

aimiliosbmw
09-11-13, 19:06

Για το τίτλο του θρεντ έγινε βάπτιση απο τους διαχειριστές.Εγώ μια ζήτηση ξεκίνησα...κι εδώ έφτασε.Πίστεψε με chief δεν επηρεάζομαι ούτε θετικά ούτε αρνητικά απ τους φίλους του bmwfans.Απεναντίας τους ακούω και τους συμβουλέυομαι στο βαθμό που θέλω εγώ.Μπορεί σε κάποιους να τα χω κάνει τσουρέκια...ομολογουμένως... όμως έχω βοηθηθεί αρκετά απ το πρήξιμο,έχω δει αυτοκίνητα απο δώ και η λύση μόνο απο δώ πιστέυω πως θα έιναι.Απο στόμα σε στόμα,γνωστό γνωστού και απο φίλο σε φίλο,τριαντάφυλλο με φύλλο.:thumbsup:

aimiliosbmw
09-11-13, 19:18

Για να μή παρεξηγηθώ...το αμάξι δε το γνωρίζω και γω είπα μια τιμή πολύ χαμηλά για να φύγει.Συμφωνώ οτι το 15 θα ήταν πιο λογική τιμή.Το πόσο άνετα δε ξέρω.Στα μάτια τα δικά μου(πάντα)...το έριξα πιο κάτω μ αυτά που είδα να πουλιόντε και σε τιμές που ξέρω ή μου έχουν προτίνει.Η τιμή που θα πουληθεί θα μας λύσει τη <<διαφωνία>>.Τέλος μπορεί να ήμουν λίγο αυστηρότερος επειδή δεν με ενδιαφέρει ίσως...

chief
09-11-13, 19:38
Κοιταξε Αιμιλιε, εδω γινεται κριτικη σε σχεη με τη τιμη που αξιζουν με τα δικα σου κριτηρια .
Αυτο απο τη μια ειναι σεβαστό αφου εσυ πληρωνεις, απο την αλλη γνωμη μου (και ισως γνωμη και αλλων) δεν ειναι και ο σωστός τροπος που ακολουθεις.

Για παραδειγμα, σε πιο παλιο πόστ δεν σου εκανε ενα Μ3 γιατι φορουσε εισαγωγη, αναρτηση και επειδη μπηκε πιστα.
Για μενα και ισως για καποιον αλλο, εκτος του οτι τα εξτρα που ηταν φορτωμενο θα ηταν ενα θετικό στοιχειο, δεν θα εκανα αυτου του ειδους κριτική αν δεν πηγαινα να δω το αυτοκινητο απο κοντα.
Κατ αρχας θα εδινα αριθμο πλαισιου στην BMW, για να δω ιστορικό.
Θα εβαζα ενα GT1 πανω ή ενα Autologic για να δουμε μοτερ, αντλια, συμπλεκτη, βανος κλπ, να κοιταζα αν μετα απο τοα χρονια το πατωμα ειναι (αν ειναι) σωστα φτιαγμενο, να μην εχει καμια στουκα, αν ειναι τα συνεμπλοκ αλλαγμενα, ο θερμοστατης, ή αντλια νερου μετα απο τοσα χρονια, και διαφορα αλλα.

Στα ματια τα δικα σου, το αμαξι του ΝικΜ3 για παραδειγμα που ειναι 400 αλογα με της Παναγιας τα ματια απανω και εκανε μπαμ δυο φορες, να αξιζει 8 χιλιαρικα, στα δικα μου να αξιζει 38 χιλιαρικα γιατι ξερω οτι τα χρηματα που πεφτουν καθε χρονο στη συντηριη ειναι πολλα.
Δεν τα γραφω κακοπροερετα, αλλα θεωρω οτι το να καθοματε απο το νετ, ή απο κουβεντες απο γνωστο του γνωστου και να κανουμε τους διπλοματουχους εκτιμητες οχηματων χωρις να ακολουθουμε μια σωστη διαδικασια ειναι λαθος.

Λαθος ειναι να ζηταμε και ενα αμαξι που αξιζει 20 χιλιαδες και εμεις να προσφερουμε 10.
Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι την τιμη την οριζει ο πωλητης.
Αν βγαζει κερδος και ποσο, στην ουσια δεν πρεπει να μας ενδιαφερει αν το αμαξι τα αξιζει.

Δεν πρεπει να ξεχνας οτι το αμαξι εκτος του οτι ειναι απ τα πιο ζημιαρικα μοντελα που εχει βγαλει η BMW, εχει κλεισει και 10ετία.
Γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να κυνηγας ενα αμαξι που πιστευεις οτι ηταν κλεισμενο σε γκαραζ 29 μερες το μηνα και ο ιδιοκτητης απλα το γυαλιζε.
Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να κοιταξεις για ενα αμαξι που ο ιδιοκτητης το συντηρουσε και του αλλαζε ανταλακτικα ακομη και πριν απο την ωρα τους.

Καλυτερα να τα βρεις ολα αλλαγμενα, γιατι θα χρειαστει να τα αλλαξεις εσυ.
Αν νομιζεις οτι θα βρεις ενα Μ3 10ετιας και θα ειναι τζαμι σε ολα, θα πεσεις εξω.

Φιλικα παντα.

dark knight
09-11-13, 19:53
Χωρις να θελω να ριξω λαδι στην φωτια και χωρις να ξερω τον Αιμιλιο.το νοημα του θρεντ εχει σκοπο την ευρεση ενος καθαρου m3.λεγοντας καθαρο εννουμε καλοσυντηρημενο,καλοδουλε ενο και γενικα ενα αυτοκινητο που δεν θα συσφιξει τις σχεσεις ιδιοκτητη μηχανικου σε βαθμο συγγενειας.η εμπειρεια ορισμενων μελων εχει βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση στο παρελθον και εχει υπαρξει λυση.οπως ενας πωλητης εχει δικαιωμα να προσφερει ενα φορτωμενο Μ3ε46 σχεδον στην κατηγορια τιμης ε92 αλλο τοσο εχει δικαιωμα να το αποριψει και ο αιμηλιος ως υπερτιμημενο.

manosm3
09-11-13, 20:23
sorry που παρεμβαινω αλλα θα μου πεσουν τα μαλλια μ αυτα που διαβαζω τοσες μερες.

Ο Αιμιλιος πουλαει ενα ε21 2.800 (!!!), τιμη κατα πολυ υψηλοτερη απο ενα μεσο 36αρι και μηδενιζει σχεδον ολα τα Μ46αρια κοστολογωντας τα στα 15.000 μαξ...
Το χρυσαφι το Μ3, που δεν το ξερω κιολας, αλλα το παιδι που το ξερει εγραψε την γνωμη του μονο τροπετο δε βγηκε απο την ιντερνετικη επιθεωρηση και σαφεστατα υπερεκτιμημενο. Το οποιο φοραει πολλη και πανακριβη προικα πανω του και συμφωνα με το παιδι που γνωριζει το αμαξι, ειναι πολυ ΟΚ συνολο και προφανως ακριβοπληρωμενο και επειδη εχει μπει σε πιστα δεν αξιζει...
Αυτο που δειχνει ο αιμιλιος ειναι ατομο που θελει να αγορασει σε τιμη πατωμα και ταυτοχρονα πουλαει σε τιμη ταβανι! Και παρολο που τον εχουν ρωτησει για το μπατζετ του, εχει αποφυγει να απαντησει... Το ενα του ξυνιζει και το αλλο του βρωμαει...
Αντε τωρα να εχεις ενα ακριβοπληρωμενο και προσεγμενο αμαξι ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ οπως πρεπει και να σου λεει ο αλλος "ααα το εβαλες πιστα, εχει και εισαγωγη csl, κοψε μου 5 χιλιαρικα"

A8hnaios
09-11-13, 20:43
https://www.youtube.com/watch?v=NxRfpohJHEA

ankor
09-11-13, 20:54
Αιμιλιε νομιζω οτι ζηταs πολλα η' καλυτερα ζηταs συγκεκριμενα πραγματα.
Φιλε μου για ολα τα πραγματα ανεξαιρετωs για ολα (οχι μονο τα αυτοκινητα)οταν εχουμε απαιτησειs , τοτε τιs πληρωνουμε.Θελω ΑΥΤΟ? Το πληρωνω το βρισκω 1000% και το εχω.η΄κανουμε συμβιβασμουs.Toσο απλα.Κριση και ξεκριση για καποια πραγματα δεν υπαρχει.
Φιλικα Ankor

turbodog
09-11-13, 22:51
Βλεπω οτι το θεμα εχει αρχισει να παιρνει ασχημη τροπη.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Ο χ πωλητης πουλαει το αυτοκινητο του οσο θελει (και καλα κανει, δικαιωμα του ειναι) και ο ψ αγοραστης προσφερει και αυτος οσα θελει (και καλα κανει, και αυτουνου δικαιωμα ειναι).
Αν το νουμερο ειναι κοινο, τοτε γινεται η πωληση, αν οχι τοτε ματαιωνεται. Σε πολλες περιπτωσεις υπαρχει μειωση της τιμης απο την πλευρα πωλητη (για τους λογους του, ουτε μας πεφτει λογος να κρινουμε γιατι αποφασισε να το μειωσει, δικο του ειναι τελικα, και αν θελει τσαμπα το δινει) η μπορει να υπαρχει μια αυξηση στην προσφορα απο πλευρας του αγοραστη (για τους δικους του λογους που μπορει να ειναι 1 ευρω η 10 000 ευρω, παλι δεν μας πεφτει λογος) και τελικα να βρεθει μια λυση. Αν παλι δεν βρεθει κοινο ποσο αγοραπωλησιας, τοτε δεν γινεται η πωληση.
Καλο θα ειναι λοιπον ολοι μας, συμπεριλαμβανομενου και εμου, να ασχοληθουμε με καποια αυτοκινητα που θεωρουμε οτι αξιζουν περισσοτερο απο καποια αλλα και να τα προτεινουμε. Το αν θα γινει η αγοραπωλησια θα αφορα μονο τους αμεσους εμπλεκομενους. Μπορει πχ καποιος να γουσταρει το χρυσαφι χρωμα σε συνδυασμο με μπορντο εσωτερικο και να ειναι διατεθιμενος, αν βρεθει, να δωσει 2,5,10Κ παραπανω για το συγκεκριμενο συνδυασμο. Και σε αυτο δεν μας πεφτει λογος καθως αλλο το προσωπικο μας γουστο και αλλο το γουστο του αγοραστη που δινει τα λεφτα.

Αυτα σε γενικες γραμμες γιατι βλεπω το κλιμα να οξυνεται σε ενα thread που δεν θα επρεπε. Οποτε οσοι εχετε προτασεις για καλα Μ3 ανεξαρτητου (παντα σε λογικα πλαισια) τιμης να τα προτεινετε. Την τελικη τιμη και για το αν τελικα γινει η αγοραπωλησια, το εξηγησα παραπανω

Bazil Van Sinner
09-11-13, 23:12
Βλεπω οτι το θεμα εχει αρχισει να παιρνει ασχημη τροπη.

Με προλαβε ο turbodog Με οσα εγραψε και με βρισκουν απολυτα συμφωνο!

Σεβαστες ολων οι αποψεις και παραπανω των ιδιοκτητων Μ3,αλλα να σας πω και γω την γνωμη μου,οπου ουτε εχω ουτε ψαχνω να αγορασω,εγκυκλοπαιδικα ειναι αρτιο το νημα,με πολλες πληροφοριες και γνωμες.

Το μεγαλυτερο ποσοστο που γραφει ειναι petrolhead αρα και τετοιου ειδους σχολια θα γραφτουν,κατι αναλογο πιστευω θα γινεται και σε ποδοσφαιρικες συζητησεις.

Ο Αιμιλιος ζητησε γνωμες,λαμβανει και κρινει ο ιδιος,αυτος θα χαρει την καλη αγορα,αυτος θα στεναχωρηθει (πραγμα που απευχομαι)και απο μια αποτυχημενη,επισης.

Το οτι καποιο αυτοκινητο που το γνωριζει καποιος,δεν αρεσει σε καποιον αλλο αλλα και το αντιστροφο δεν νομιζω οτι ειναι λογος για ενταση:original:

Nikos!
09-11-13, 23:20
Κατά τη γνώμη μου πάντως, ο Αιμίλιος καλά κάνει και το ψάχνει τόσο διεξοδικά και ψάχνει να βρει το καλύτερο deal που τον καλύπτει.

Δεν μιλάμε για Getz, για Μ3 μιλάμε.

Ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο που το παντρεύεσαι, για πάντα. thumb

Φιλικά πάντα. thumb

Vasilis M3
09-11-13, 23:35
Η υπομονή είναι αρετή και τις περισσότερες φορές κερδισμένος βγαίνεις παρά χαμμένος...

Άσε που όπως λέει και ο Γιάννης (lunatic) γεμίζει και η τσέπη σου παραπάνω thumb

steliosm46
09-11-13, 23:56
Η υπομονή είναι αρετή και τις περισσότερες φορές κερδισμένος βγαίνεις παρά χαμμένος...
thumb

Βασιλακι θα σου πω μια ιστορια για την υπομονη.

ειχαμε ενα φιλο στην παρεα παλια, καψουρα με τα MG TF το ηθελε απεγνωσμενα, ηταν το ονειρο του, αλλα ο ατιμος ηταν λιγο αναποφασιστος και το ενα δεν το αρεζε το αλλο του βρωμουσε, ειχε 10 χιλιαρικα και με αυτα επαιρνε το απλο MG οχι το TF με τα 160 αλογα, το καλο χρωμα και τα φρενα της brembo αλλα αυτος ηθελε και περιμενε και περιμενε και περιμενε κανα 2-3 χρονια να πεσουν οι τιμες μπας και παρει με 10 χιλιαρικα το αμαξι των τοτε 17-18 χιλιαδων

μαζι με την υπομονη του ομως επεσε και η ψυχολογια του στο τελος απ το ανουσιο πλεον ψαξιμο και οχι καμια πραξη, ειχαμε ερθει Αθηνα 2 φορες μονο για αυτη την δουλεια, του βρηκα 5 αυτοκινητα και στο τελος γυρισαμε παλι με το τρενο, δεν του αρεζε κανενα.

ειχε παρει απο ολα τα αξεσουαρ, μπρελοκ MG, ηταν στο φορουμ MG..Στην γιορτη του του ειχα κανει εγω προσωπικα μια καστορ καπελαρα MG και τελικα η ιστορια αυτη βασιλη κατεληξε ως εξης:

εφοσον ειχαν περασει 5 χρονια απο ολη την ιστορια τελικα κατεληξε να παρει Daihatsu terios με τα ιδια λεφτα.

pilot
10-11-13, 00:02
Κοιταξε Αιμιλιε, εδω γινεται κριτικη σε σχεη με τη τιμη που αξιζουν με τα δικα σου κριτηρια .
Αυτο απο τη μια ειναι σεβαστό αφου εσυ πληρωνεις, απο την αλλη γνωμη μου (και ισως γνωμη και αλλων) δεν ειναι και ο σωστός τροπος που ακολουθεις.

Για παραδειγμα, σε πιο παλιο πόστ δεν σου εκανε ενα Μ3 γιατι φορουσε εισαγωγη, αναρτηση και επειδη μπηκε πιστα.
Για μενα και ισως για καποιον αλλο, εκτος του οτι τα εξτρα που ηταν φορτωμενο θα ηταν ενα θετικό στοιχειο, δεν θα εκανα αυτου του ειδους κριτική αν δεν πηγαινα να δω το αυτοκινητο απο κοντα.
Θα εβαζα ενα GT1 πανω ή ενα Autologic για να δουμε μοτερ, αντλια, συμπλεκτη, βανος κλπ, να κοιταζα αν μετα απο τοα χρονια το πατωμα ειναι (αν ειναι) σωστα φτιαγμενο, να μην εχει καμια στουκα, αν ειναι τα συνεμπλοκ αλλαγμενα, ο θερμοστατης, ή αντλια νερου μετα απο τοσα χρονια, και διαφορα αλλα.

Στα ματια τα δικα σου, το αμαξι του ΝικΜ3 για παραδειγμα που ειναι 400 αλογα με της Παναγιας τα ματια απανω και εκανε μπαμ δυο φορες, να αξιζει 8 χιλιαρικα, στα δικα μου να αξιζει 38 χιλιαρικα γιατι ξερω οτι τα χρηματα που πεφτουν καθε χρονο στη συντηριη ειναι πολλα.
Δεν τα γραφω κακοπροερετα, αλλα θεωρω οτι το να καθοματε απο το νετ, ή απο κουβεντες απο γνωστο του γνωστου και να κανουμε τους διπλοματουχους εκτιμητες οχηματων χωρις να ακολουθουμε μια σωστη διαδικασια ειναι λαθος.

Λαθος ειναι να ζηταμε και ενα αμαξι που αξιζει 20 χιλιαδες και εμεις να προσφερουμε 10.
Αν βγαζει κερδος και ποσο, στην ουσια δεν πρεπει να μας ενδιαφερει αν το αμαξι τα αξιζει.

Δεν πρεπει να ξεχνας οτι το αμαξι εκτος του οτι ειναι απ τα πιο ζημιαρικα μοντελα που εχει βγαλει η BMW, εχει κλεισει και 10ετία.
Γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να κυνηγας ενα αμαξι που πιστευεις οτι ηταν κλεισμενο σε γκαραζ 29 μερες το μηνα και ο ιδιοκτητης απλα το γυαλιζε.
Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να κοιταξεις για ενα αμαξι που ο ιδιοκτητης το συντηρουσε και του αλλαζε ανταλακτικα ακομη και πριν απο την ωρα τους.

Αν νομιζεις οτι θα βρεις ενα Μ3 10ετιας και θα ειναι τζαμι σε ολα, θα πεσεις εξω.

Φιλικα παντα.

+ΑΠΕΙΡΟ!! τα ειπες ολα! τα αυτοκινητα ειναι για να δουλευουν! το ''καθησιο'' ειναι χιλιες φορες χειροτερο απο την χρηση, το λεω υπευθηνα σαν μηχανικος αυτο!

aimiliosbmw
10-11-13, 03:38

Φιλικα παντα.

Το κίτρινο Μ3 με τα πολλά πράγματα επειδή προτάθηκε απο εσάς είπα οτι εμένα δε μου κάνει στα 26 και για τα χιλιόμετρα του.Γνωρίζω οτι για τα εξτρα του έχει πεσει πολυ χρημα....αλλα για μενα που δε το ξερω θα ηθελα να το αποφυγω αυτο κι οποιοδιποτε ειδικο που προσφερετε.Μου φτάνουν και μου περισσεουν τα 343ps.Απ την αρχή του θρεντ ομως μίλησα για μαμά αμάξι χωρις μετατροπές και ειδικά στο κινητηρα.Παθων!!!
Ουτε περιμένω να αγορασω Μ3 που δε θα το εχει ευχαριστηθει ο προηγουμενος.Θα εψαχνα πιο low profile αυτοκινητο.Δε ζήτησα ούτε αυτοκίνητο κλεισμένο και αγκυροβολημένο 29 μέρες του μήνα.
Για το ασημί ζητάω συγνώμη και ομολογουμένος παρασύρθηκα....δε μου επεφτε λογος για τη τιμη του ανθρωπου.Αν και πολλοι αναφερθηκαν οχι τοσο αλλα τοσο και σε πολλα αλλα θρεντ οταν μιλαμε για τιμες...όμως αφου μιλαμε για τη δικια μου αγορα δε πρεπει να πω τη γνωμη μου?

aimiliosbmw
10-11-13, 03:39
Χωρις να θελω να ριξω λαδι στην φωτια και χωρις να ξερω τον Αιμιλιο.το νοημα του θρεντ εχει σκοπο την ευρεση ενος καθαρου m3.λεγοντας καθαρο εννουμε καλοσυντηρημενο,καλοδουλε ενο και γενικα ενα αυτοκινητο που δεν θα συσφιξει τις σχεσεις ιδιοκτητη μηχανικου σε βαθμο συγγενειας.η εμπειρεια ορισμενων μελων εχει βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση στο παρελθον και εχει υπαρξει λυση.οπως ενας πωλητης εχει δικαιωμα να προσφερει ενα φορτωμενο Μ3ε46 σχεδον στην κατηγορια τιμης ε92 αλλο τοσο εχει δικαιωμα να το αποριψει και ο αιμηλιος ως υπερτιμημενο.
Ακριβώς...

aimiliosbmw
10-11-13, 03:59
sorry που παρεμβαινω αλλα θα μου πεσουν τα μαλλια μ αυτα που διαβαζω τοσες μερες.

Ο Αιμιλιος πουλαει ενα ε21 2.800 (!!!), τιμη κατα πολυ υψηλοτερη απο ενα μεσο 36αρι και μηδενιζει σχεδον ολα τα Μ46αρια κοστολογωντας τα στα 15.000 μαξ...
Το χρυσαφι το Μ3, που δεν το ξερω κιολας, αλλα το παιδι που το ξερει εγραψε την γνωμη του μονο τροπετο δε βγηκε απο την ιντερνετικη επιθεωρηση και σαφεστατα υπερεκτιμημενο. Το οποιο φοραει πολλη και πανακριβη προικα πανω του και συμφωνα με το παιδι που γνωριζει το αμαξι, ειναι πολυ ΟΚ συνολο και προφανως ακριβοπληρωμενο και επειδη εχει μπει σε πιστα δεν αξιζει...
Αυτο που δειχνει ο αιμιλιος ειναι ατομο που θελει να αγορασει σε τιμη πατωμα και ταυτοχρονα πουλαει σε τιμη ταβανι! Και παρολο που τον εχουν ρωτησει για το μπατζετ του, εχει αποφυγει να απαντησει... Το ενα του ξυνιζει και το αλλο του βρωμαει...
Αντε τωρα να εχεις ενα ακριβοπληρωμενο και προσεγμενο αμαξι ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ οπως πρεπει και να σου λεει ο αλλος "ααα το εβαλες πιστα, εχει και εισαγωγη csl, κοψε μου 5 χιλιαρικα"

Σου παραθετω τα παρακατω απο απαντησεις μου και για το Ε21 που το χεις ξαναπει αλλα δε μπηκες στο κοπω να το διαβασεις και για το budget μου οπως εχουν υποθει.Μαλλον στη συζητηση ερχεσε ουρανοκατεβατος....
copy-paste απο προηγουμενα post...

Καταρχάς δεν υπάρχει σύγκριση...2800 φίλε μου κάνει μόνο το μπλοκέ και τα διπλά που έιναι κούτας και για να στέκεται έτσι μετα απο 36 χρόνια να είσαι σίγουρος οτι δεν πληρώνεται με 2800!!!
Δεύτερον απο που έβγαλες συμπέρασμα οτι θέλω να πάρω Μ3 κοψοχρονιά?
Sorry αλλα νομίζω οτι είναι λίγο άτοπο το σχόλιο.Φιλικά πάντα

Παιδιά όλοι μια χαρά τα λέμε...
Εγώ απλά θα κάνω τη τοποθέτηση διαφορετικά αφού έχω δημιουργήσει ερωτηματικά για το ποσό που διαθέτω...στα 15 μακάρι να υπήρχε κάτι ενδιαφέρον,γύρω στα 20 για ένα αρκετά καλό και 25 ταβάνι αλλα όχι για αυτοκίνητα που θα έχουν 1500000khm.Τότε θα μιλάμε για αυτοκίνητο πολύ αστεράτο και δε μιλάω για τα χ extra που είναι καλοδεχούμενα.

Παραπανω μιλαω για ευρω...τι δε καταλαβενεις???

aimiliosbmw
10-11-13, 04:13
Αιμιλιε νομιζω οτι ζηταs πολλα η' καλυτερα ζηταs συγκεκριμενα πραγματα.
Φιλε μου για ολα τα πραγματα ανεξαιρετωs για ολα (οχι μονο τα αυτοκινητα)οταν εχουμε απαιτησειs , τοτε τιs πληρωνουμε.Θελω ΑΥΤΟ? Το πληρωνω το βρισκω 1000% και το εχω.η΄κανουμε συμβιβασμουs.Toσο απλα.Κριση και ξεκριση για καποια πραγματα δεν υπαρχει.
Φιλικα Ankor

Συμφωνώ...όταν κάτσει να σαι σίγουρος οτι θα το πληρώσω αν μπορω.
Αν δε κατσει δε θα τα βαλω και μαυρα επειδη δε βρισκω το Μ3 που θα ηθελα.Υπαρχουν μεγαλυτερα προβληματα.Πολλα,λιγα,συγκ κριμενα δε ξερω αν ζηταω....Μ3 καθαρο και περιποιημενο το βλεπω εγω.Ουτε πληρωνω μαγκες καντε στη μπαντα ειπα.Θελω για τα γουστα που μου αναλογουν να πληρωσω το αναλογο τιμημα....

aimiliosbmw
10-11-13, 04:37
Ευχαριστω για την ευστοχη τελευταια τοποθετηση του turboday και τα τελευταια σχολια BazilVanSinner-Nikos!-VasilisM3 επισης.
Δε σας κρυβω οτι με σταναχωρησε πολυ η τροπη που πηρε οσο δε φανταζεστε...και παρολο τη περασμενη ωρα ενοιωσα οτι επρεπε να γραψω για να μη παρεξηγηθουμε.Δεν ειπα ουτε ρημαδι ουτε τροπετο κανενα.Ελπιζω να επανελθουμε στο θεμα μας και να τελειωσει εδω η τραβιγμενη λογομαχια.:thanks:

aimiliosbmw
10-11-13, 05:03

Με το συμπαθειο ρε συ Χρηστο...ποσο διαφερουν τα παρακατω?
Δε φορανε παρομοια πραγματα khm κλπ?
Μη το παιρνεις προσωπικά επειδη εσυ ετυχε να γνωριζεις το ενα.
Ειμαι στο car.gr εγω ο ασχετος οπως και πολλοι αλλοι που δε ξερουν κανενα απ τα δυο και βλεπουν...τι θα πουν?

20000
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4252271/

13500
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4253428/

υ.γ.
Το ξερω βεβαια οτι εσυ παρεξηγηθηκες λιγοτερο απ τους υπολοιπους.
Αλλα ας αναρωτηθουν και οι υπολοιποι.

Christos 330
10-11-13, 09:36
Οταν δεις του ιδιώτη και του μαντρά απο κοντα
Θα καταλάβεις και την διάφορα χρημάτων !!!
Μεσα απο την οθόνη όλα είναι φωτογραφίες τιμές
και παχουλα όμορφα λόγια !!!

chief
10-11-13, 11:05
Πεστα ρε Χρηστο !
Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να κανουμε αξιολογιση ενος αυτοκινητου απο την οθονη ή επειδη το ειδε ο φιλος του φιλου.

Αν το αμαξι δεν το τσεκαρει εξονυχιστικά μηχανικός και φανοποιος ,δεν βγαινει η πραγματικη του αξια.
Τα υπόλοιπα ειναι μπουρδες.

aimiliosbmw
10-11-13, 11:49

Καλημερα...
Συμφωνοι... αλλα και συ γινεσαι αυστηρος με του μαντρα τωρα χωρις να το εχεις δει...εκτος κι αν ξερεις και το αλλο.Τοτε μονο θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη!!!Πριν απ το μαντρα καποιου χριστιανου ηταν κι αυτο.Καμια φορα μια φωτογραφια 1000 λεξεις.Εννοειται οτι πρεπει να το δεις απο κοντα αλλα απο μια φωτογραφια και δυο λογια γινεται η εκκινηση για ερευνα.Δε νομιζω οτι ειναι κακο να βαζω προτεραιοτητα ακομα και στο χρωμα.
Νο1 silver gray
No2 carbonschwarz-μπλε
No3 scwarz 2-μαυρο
Νο4 phoenixgelb metallic-κιτρινο(πολυ ιδιαιτερο γιατι φωναζει Μ3,Νο 2 κι αυτο για να το βλεπω ομως)
Ασημι-laguna seca αποκλειονται...
Για τα χρωματα εχω κανει τοποθετηση απ την αρχη της ζητησης.
Χρηστο τελος αφου κι εσυ ενδιαφεροσουν για ενα estoril του lunatic κι αφου το ξερεις του φιλου...γιατι δε το παιρνεις εσυ?
Ερωτηση κανω δε στη λεω!!!Γιατι απ το πληκτρολογιο βγαινουν αλλα...

aimiliosbmw
10-11-13, 11:56
Πεστα ρε Χρηστο !
Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να κανουμε αξιολογιση ενος αυτοκινητου απο την οθονη ή επειδη το ειδε ο φιλος του φιλου.

Αν το αμαξι δεν το τσεκαρει εξονυχιστικά μηχανικός και φανοποιος ,δεν βγαινει η πραγματικη του αξια.
Καλημερα
Μαζι σου...ολα ειναι μπουρδες και περι ανεμων και υδατων απο το pc.
Αλλα για να προχωρησεις σε ραντεβου,μηχανικους φανοποιους δε πρεπει να σου αρεσει πρωτα αυτο που βλεπεις?
Ξαναλεω,ψαχνω πρωτα καλο στο ματι και μετα στο κρεβατι...

aimiliosbmw
10-11-13, 12:11
Βασιλακι θα σου πω μια ιστορια για την υπομονη.

ειχαμε ενα φιλο στην παρεα παλια, καψουρα με τα MG TF το ηθελε απεγνωσμενα, ηταν το ονειρο του, αλλα ο ατιμος ηταν λιγο αναποφασιστος και το ενα δεν το αρεζε το αλλο του βρωμουσε, ειχε 10 χιλιαρικα και με αυτα επαιρνε το απλο MG οχι το TF με τα 160 αλογα, το καλο χρωμα και τα φρενα της brembo αλλα αυτος ηθελε και περιμενε και περιμενε και περιμενε κανα 2-3 χρονια να πεσουν οι τιμες μπας και παρει με 10 χιλιαρικα το αμαξι των τοτε 17-18 χιλιαδων

μαζι με την υπομονη του ομως επεσε και η ψυχολογια του στο τελος απ το ανουσιο πλεον ψαξιμο και οχι καμια πραξη, ειχαμε ερθει Αθηνα 2 φορες μονο για αυτη την δουλεια, του βρηκα 5 αυτοκινητα και στο τελος γυρισαμε παλι με το τρενο, δεν του αρεζε κανενα.

ειχε παρει απο ολα τα αξεσουαρ, μπρελοκ MG, ηταν στο φορουμ MG..Στην γιορτη του του ειχα κανει εγω προσωπικα μια καστορ καπελαρα MG και τελικα η ιστορια αυτη βασιλη κατεληξε ως εξης:

εφοσον ειχαν περασει 5 χρονια απο ολη την ιστορια τελικα κατεληξε να παρει Daihatsu terios με τα ιδια λεφτα.

Πολύ καλό...
Σα να με βλεπω...
Αδελφος...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Christos 330
10-11-13, 12:18
Καλημερα...
Συμφωνοι... αλλα και συ γινεσαι αυστηρος με του μαντρα τωρα χωρις να το εχεις δει...εκτος κι αν ξερεις και το αλλο.Τοτε μονο θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη!!!Πριν απ το μαντρα καποιου χριστιανου ηταν κι αυτο.Καμια φορα μια φωτογραφια 1000 λεξεις.Εννοειται οτι πρεπει να το δεις απο κοντα αλλα απο μια φωτογραφια και δυο λογια γινεται η εκκινηση για ερευνα.Δε νομιζω οτι ειναι κακο να βαζω προτεραιοτητα ακομα και στο χρωμα.
Νο1 silver gray
No2 carbonschwarz-μπλε
No3 scwarz 2-μαυρο
Νο4 phoenixgelb metallic-κιτρινο(πολυ ιδιαιτερο γιατι φωναζει Μ3,Νο 2 κι αυτο για να το βλεπω ομως)
Ασημι-laguna seca αποκλειονται...
Για τα χρωματα εχω κανει τοποθετηση απ την αρχη της ζητησης.
Χρηστο τελος αφου κι εσυ ενδιαφεροσουν για ενα estoril του lunatic κι αφου το ξερεις του φιλου...γιατι δε το παιρνεις εσυ?
Ερωτηση κανω δε στη λεω!!!Γιατι απ το πληκτρολογιο βγαινουν αλλα...

Φιλε μου λιγο πολυ εδω εμεις στην Θεσσαλονικη ειμαστε σαν ενα μεγαλο χωριο οποτε τα αυτοκινητα ειναι λιγο πολυ γνωστα οπως επισης και οι ανθρωποι που τα πουλανε οποτε εξυπνος εισαι μπορεις να καταλαβεις τι εννοω !!!

Για το χρωμα ειμαι μαζι σου και εγω ασημι αμαξι που δεν εχει οροφη δεν θα επαιρνα ολα μου τα αυτοκινητα 4 ε46 αλλαξα τα δυο απο αυτα 330 ηταν μαυρα και μπλε !!!

Οταν ενδιαφερομουν για το estoril ειχα ειδη και το 330 οποτε μου ηταν
δυσκολο να εχω 2 καρπουζια σε μια αμασχαλη Αιμιλιε . . .

Εγω δεν ανοιξα κανενα θρεντ για να αναζητησω αυτοκινητο εδω προσπαθουμε
με νορμαλ συζητηση να βγαλουμε μια ακρη με το τι θες εσυ αλλα απ'οτι βλεπω στο car δεν υπαρχει κανενα που να σε ενδιαφερει τοσο ζεστα,αλλο για το χρωμα αλλο για την τιμη και οτι αλλο εχεις βγαλει εκτος !!!

Για το θεμα αυτοκινητο ειδη περιμενω μια απαντηση απο ενα πελατη μου για να κανω κινηση οι φιλοι μου απο εδω μεσα ξερουν που σχεδον εσω καταληξει και λεω σχεδον διοτι εχω κατι ακομη στο μυαλο μου και ειμαι 50/50 οποτε για εμενα μην ανυσηχεις φιλε μου !!!

Αν ηταν να μαλωσουμε μεσα απο ενα πληκτρολογιο για τα σιδερα δεν θα επρεπε να ηταν 2013 αλλα 1821 thumb !!!

EVERGET
10-11-13, 13:02
Δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε τον Αιμίλιο επειδή είναι πολύ επιλεκτικός και θέλει να βρει όσο το δυνατόν καλύτερο αμάξι σε λογικά λεφτά, όλοι το ίδιο κάναμε όταν κάποτε βρεθήκαμε στη θέση του. Η κατάσταση του σήμερα όμως έχει μία μεγάλη διαφορά με την πριν 5 - 6 χρόνια που έψαχνα εγώ ή οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Μ του φόρουμ: τότε υπήρχε μεγάλη προσφορά αυτοκινήτων και ανάμεσά τους ήταν εύκολο να ξεχωρίσεις κάποια αστέρια. Τώρα και η προσφορά είναι μικρή αλλά και τα πραγματικά καλά αυτοκίνητα ή πουλήθηκαν έξω ή βρίσκονται στα γκαράζ των ανθρώπων που τα εκτιμάνε (=τα συντηρούνε σωστά) και ξέρουν πως δεν αξίζει να τα δώσουν τώρα. Οπότε, ο αγοραστής του σήμερα δείχνει στα μάτια των πολλών ως περίεργος ή υπέρ του δέοντος επιλεκτικός όχι επειδή πραγματικά είναι αλλά επειδή προσπαθεί να διακρίνει την τρίχα στα άχυρα…ένα καλό Μ3 ανάμεσα στα χρέπια.

mark e92
10-11-13, 13:57
Δηλ. αυτά που πουλάνε μάντρες δεν είναι καλά και είναι των ιδιωτών ???
Γιατί όσους ξέρω προτιμάνε να τα πάρουν απο κάποια μάντρα παρά απο τον ιδιώτη ...

(το είχα ακούσει και για το δικό μου...)

Christos 330
10-11-13, 14:34
Δηλ. αυτά που πουλάνε μάντρες δεν είναι καλά και είναι των ιδιωτών ???
Γιατί όσους ξέρω προτιμάνε να τα πάρουν απο κάποια μάντρα παρά απο τον ιδιώτη ...

(το είχα ακούσει και για το δικό μου...)

Οχι ρε Μαρκο δεν επα αυτο !!!

Μιλησα για τα Μ3 που μου εβαλε ο Αιμιλιος !!!

Και τα 2 απο τα 4 Ε46 απο μαντρα τα πηρα !!!

Απλα ο ιδιωτης ειναι πιο ευελικτος στο θεμα τιμης . . .

mark e92
10-11-13, 14:44
Οχι ρε Μαρκο δεν επα αυτο !!!

Μιλησα για τα Μ3 που μου εβαλε ο Αιμιλιος !!!

Και τα 2 απο τα 4 Ε46 απο μαντρα τα πηρα !!!

Απλα ο ιδιωτης ειναι πιο ευελικτος στο θεμα τιμης . . .
Σίγουρα μπορείς να κάνεις παζάρια..
Αμφιβάλλω όμως αν σου δώσει ο ιδιώτης να κάνεις test drive το αυτοκίνητο του εγώ δεν θα το έκανα .

BILL007
10-11-13, 15:30

+10000000000000000000000

Christos 330
10-11-13, 15:46
Σίγουρα μπορείς να κάνεις παζάρια..
Αμφιβάλλω όμως αν σου δώσει ο ιδιώτης να κάνεις test drive το αυτοκίνητο του εγώ δεν θα το έκανα .

Οταν πουλαει ενας λογικος ανθρωπος δεν εχει τετοια θεματα φιλε . . .

gregE36
10-11-13, 16:21
εχω φιλο με Μ3 τελος του 2004 με μολις 60000χλμ......αλλα δυσκολα να το πωληση

aimiliosbmw
10-11-13, 17:32
Φιλε μου λιγο πολυ εδω εμεις στην Θεσσαλονικη ειμαστε σαν ενα μεγαλο χωριο οποτε τα αυτοκινητα ειναι λιγο πολυ γνωστα οπως επισης και οι ανθρωποι που τα πουλανε οποτε εξυπνος εισαι μπορεις να καταλαβεις τι εννοω !!!

Για το χρωμα ειμαι μαζι σου και εγω ασημι αμαξι που δεν εχει οροφη δεν θα επαιρνα ολα μου τα αυτοκινητα 4 ε46 αλλαξα τα δυο απο αυτα 330 ηταν μαυρα και μπλε !!!

Οταν ενδιαφερομουν για το estoril ειχα ειδη και το 330 οποτε μου ηταν
δυσκολο να εχω 2 καρπουζια σε μια αμασχαλη Αιμιλιε . . .

Εγω δεν ανοιξα κανενα θρεντ για να αναζητησω αυτοκινητο εδω προσπαθουμε
με νορμαλ συζητηση να βγαλουμε μια ακρη με το τι θες εσυ αλλα απ'οτι βλεπω στο car δεν υπαρχει κανενα που να σε ενδιαφερει τοσο ζεστα,αλλο για το χρωμα αλλο για την τιμη και οτι αλλο εχεις βγαλει εκτος !!!

Για το θεμα αυτοκινητο ειδη περιμενω μια απαντηση απο ενα πελατη μου για να κανω κινηση οι φιλοι μου απο εδω μεσα ξερουν που σχεδον εσω καταληξει και λεω σχεδον διοτι εχω κατι ακομη στο μυαλο μου και ειμαι 50/50 οποτε για εμενα μην ανυσηχεις φιλε μου !!!

Αν ηταν να μαλωσουμε μεσα απο ενα πληκτρολογιο για τα σιδερα δεν θα επρεπε να ηταν 2013 αλλα 1821 thumb !!!
Χρηστο βαση της συζητησης την 4/11 σε ρωτησα.

Κυριε Γιαννη αν ο Αιμιλιος δεν αρεσει το estoril μιας και το παιδι ψαχνει καιρο πες μου . . .

Καποτε ειχα φτασει κοντα με ενα τροπετ estoril αλλα τοτε ειχα ειδη και το 330 !!!

Οσο για αυτα που εχω απορριψει...νομιζω οτι κανενα δε πλησιαζει στα στανταρ που εχω αναφερει.Οποτε γιατι να μη τα απορριψω?Με το τροπο που το λετε δε θα επρεπε να ειχα ξεκινησει καν το θεμα της ζητησης.
Α οκ ξυπναω ενα πρωι κοιταω τη χρηματα εχω...ανοιγω το car κι οποιο βρεθει παω να το παρω!!!

Christos 330
10-11-13, 18:14
Κατσε πρωτα να το πουλησει να το δεις εσυ μιας και εχεις σειρα και εγω αν δεν εχω μεχρι

τοτε οχημα το βλεπω και εγω !!!

Καλα κανεις και αποριπτεις δικη σου η τσεπη δικα σου τα ματια να παρεις οτι καλυτερο

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και φυσικα ολοι το ιδιο θελουμε για σενα δεν

ηρθαμε εδω για να σε φαμε αλλα για να σε βοηθησουμε οπως μπορουμε και οπως βλεπεις

ενω δεν σε ξερω σου μιλαω ανοιχτα,απλα αυτοκινητα που αξιζουν χωρις να τα ξερεις

δεν τα βγαζεις ακυρο μονο με μια φωτογραφια και χωρις ελεγχο ειναι ασχημο διοτι αν

ησουν και εσυ στην θεση του ιδιοτη με ενα αμαξι που αξιζει δεν θα αισθανοσουν το ιδιο

ανετα και ουτε θα το εδινες αν δεν ειχες αναγκη οικονομικη για ενα κοματι ψωμι !!!

aimiliosbmw
10-11-13, 19:40
Κατσε πρωτα να το πουλησει να το δεις εσυ μιας και εχεις σειρα και εγω αν δεν εχω μεχρι

Καλα κανεις και αποριπτεις δικη σου η τσεπη δικα σου τα ματια να παρεις οτι καλυτερο

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και φυσικα ολοι το ιδιο θελουμε για σενα δεν

ηρθαμε εδω για να σε φαμε αλλα για να σε βοηθησουμε οπως μπορουμε και οπως βλεπεις

ενω δεν σε ξερω σου μιλαω ανοιχτα,απλα αυτοκινητα που αξιζουν χωρις να τα ξερεις

δεν τα βγαζεις ακυρο μονο με μια φωτογραφια και χωρις ελεγχο ειναι ασχημο διοτι αν

ησουν και εσυ στην θεση του ιδιοτη με ενα αμαξι που αξιζει δεν θα αισθανοσουν το ιδιο

ανετα και ουτε θα το εδινες αν δεν ειχες αναγκη οικονομικη για ενα κοματι ψωμι !!!
οκ Χρηστο εχεις δικιο...αν και το εξαντλησαμε παραπανω.
Οπως το εχω ξαναπει...οτι καλυτερο για το καθενα!!!

aimiliosbmw
10-11-13, 23:36
εχω φιλο με Μ3 τελος του 2004 με μολις 60000χλμ......αλλα δυσκολα να το πωληση
Αν αλλαξει γνωμη...εδω ειμαι!!!

aimiliosbmw
11-11-13, 00:29

Καλησπερα Χρηστο,
Σ ευχαριστω για την κουβεντα που παρεμεινε σε χαμηλους τονους .
Οσο για τη προταιρεοτητα ουτε λογος απο μενα.
Αλοιμονο αν βρεθει κατι και σου αρεσει να σκεφτεις εμενα.
Πιο παλια δεν ειχες αναφερθει και σ αυτο το Μ3 που επισυναπτω φωτο?
Πουληθηκε?
cs αν δε κανω λαθος...

Christos 330
11-11-13, 09:55
Καλησπερα Χρηστο,
Σ ευχαριστω για την κουβεντα που παρεμεινε σε χαμηλους τονους .
Οσο για τη προταιρεοτητα ουτε λογος απο μενα.
Αλοιμονο αν βρεθει κατι και σου αρεσει να σκεφτεις εμενα.
Πιο παλια δεν ειχες αναφερθει και σ αυτο το Μ3 που επισυναπτω φωτο?
Πουληθηκε?
cs αν δε κανω λαθος...

Σου ειπα και πιο επανω γι'αυτο το cs οτι τελικα δεν το δινει κατι παιζοταν με

ενα Χ6 που ηθελε αλλα δεν εγινε τιποτα διοτι ο μαντρας του το επαιρνε για

ψυχουλα . . .

Ειναι ΠΕΝΑ το αυτοκινητο με ιδιοκτητη που δεν το εχει για σκισιμο παρολο την

σχεδον καθημερινη χρηση του το αυτοκινητο ειναι 2005 μοντελο με ολα του τα

εξτρα επανω !!!

Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις εδω ειμαστε οικογενεια και προσπαθουμε

μεσα απο μια οθονη να λυσουμε οτι προβλημα υπαρχει στον συμφορουμιτη μας !!!

Χθες μιλουσα με τον ΣτελιοΜ46 που επισης εχει ενα facelift M3 που ειναι και

αυτο ΠΕΝΑ !!! και σκεφτοταν να το βαλει αγγελια αν το παρει αποφαση (γιατι και περυσι το εβαλε αγγελια αλλα την απεσυρε δυσκολα πουλας ενα Μ3 οταν οικονομικα ακομη και σημερα το αντεχεις)

και σου πληροι αυτα που ζητας ειναι μια πολυ καλη και σοβαρη περιπτωση

με αρκετη προικα επανω !!!

Bazil Van Sinner
11-11-13, 10:54

αυτο ΠΕΝΑ !!! και σκεφτοταν να το βαλει αγγελια αν το παρει αποφαση (γιατι και περυσι το εβαλε αγγελια αλλα την απεσυρε δυσκολα πουλας ενα Μ3 οταν οικονομικα ακομη και σημερα το αντεχεις)

ΠΠππππππολυ ωραιο αυτοκινητο!!!!!

Και προσεγμενο με ωραια πραγματα πανω του.

Το δε σαλονι,ειναι λες και δεν εχει καθησει ποτε κανεις,φοβερο!

NickM3CS
11-11-13, 10:54

Φιλικα παντα.

+ 1000000 ..... δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...
αιμιλιε απο την στιγμη που οπως ισχυριζεσε εχεις καλη σχεση μετα αυτοκινητα... δεν εχεις παρα να ελεγξεισ το αμαξι ...σε μηχανικο φανοποιο να ελεγξεις το ιστορικο απο bmw και αν λαβεις υποψη καποια θρεντ για το τι πρεπει να προσεξεις ...τοτε θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη και δεν χρειαζεσε τιποτα αλλο!! ολα τα αλλα ειναι μπουρδες ... φιλικα παντα ....

NickM3CS
11-11-13, 10:59
Με το συμπαθειο ρε συ Χρηστο...ποσο διαφερουν τα παρακατω?
Δε φορανε παρομοια πραγματα khm κλπ?
Μη το παιρνεις προσωπικά επειδη εσυ ετυχε να γνωριζεις το ενα.
Ειμαι στο car.gr εγω ο ασχετος οπως και πολλοι αλλοι που δε ξερουν κανενα απ τα δυο και βλεπουν...τι θα πουν?

20000
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4252271/

13500
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4253428/

υ.γ.
Το ξερω βεβαια οτι εσυ παρεξηγηθηκες λιγοτερο απ τους υπολοιπους.
Αλλα ας αναρωτηθουν και οι υπολοιποι.

αυτο ακριβως ειναι το λαθος που κανεις ... τα εχεις δει τα προαναφερομενα αμαξια? τα εχει δει μηχανικος...? φανοποιος? μπορει ο ενασ να εχει αναγκη και να θελει να το σκοτωσει μπορει το οτιδηποτε... δεν πρεπει να βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα... επειδη καποιοσ θελει να το σκοτωσει πρεπει και ο αλλος να το σκοτωσει ... :-)

NickM3CS
11-11-13, 11:02
Πεστα ρε Χρηστο !

+100000000000000000000

aimiliosbmw
11-11-13, 11:07
Σου ειπα και πιο επανω γι'αυτο το cs οτι τελικα δεν το δινει κατι παιζοταν με

ενα Χ6 που ηθελε αλλα δεν εγινε τιποτα διοτι ο μαντρας του το επαιρνε για

ψυχουλα . . .

Ειναι ΠΕΝΑ το αυτοκινητο με ιδιοκτητη που δεν το εχει για σκισιμο παρολο την

σχεδον καθημερινη χρηση του αυτοκινητο ειναι 2005 μοντελο με ολα του τα

εξτρα επανω !!!

Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις εδω ειμαστε οικογενεια και προσπαθουμε

μεσα απο μια οθονη να λυσουμε οτι προβλημα υπαρχει στον συμφορουμιτη μας !!!

Καλημερα,
Αν υπαρχει καποια τιμη για το cs...μπορουμε να το συζητησουμε.
Για του Στελιου επισης.Αν και εχει διαβασει το θεμα μου οποτε γνωριζει οτι ψαχνω και μπορει να με ενοχλησει.Δε ξερω τους ιδιοκτητες ουτε τα αυτοκινητα τους αλλα απο χρωμα οπως το γνωριζεις το silvergray θα το εβαζα σε προταιρεοτητα.:thanks:

hades7
11-11-13, 11:27
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3360231/ παρτο κανε ανταλλαγη το καπο και τις ζαντες και εισαι ετοιμος

Christos 330
11-11-13, 11:27
Καλημερα,
Αν υπαρχει καποια τιμη για το cs...μπορουμε να το συζητησουμε.
Για του Στελιου επισης.Αν και εχει διαβασει το θεμα μου οποτε γνωριζει οτι ψαχνω και μπορει να με ενοχλησει.Δε ξερω τους ιδιοκτητες ουτε τα αυτοκινητα τους αλλα απο χρωμα οπως το γνωριζεις το silvergray θα το εβαζα σε προταιρεοτητα.:thanks:

To cs πλεον οχι προσφατα εκανα κουβεντα μαζι του και δεν τον ενδιαφερει

να το πουλησει το κραταει με το χαμογελο στα χειλη . . .

Ριξε μια απλη ματια του Στελιου αξιζει ειναι καθαρο αυτοκιντο με

ωραιο χρωμα και απιστευτο κανελι σαλονι !!!

aimiliosbmw
11-11-13, 11:28
+ 1000000 ..... δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...
αιμιλιε απο την στιγμη που οπως ισχυριζεσε εχεις καλη σχεση μετα αυτοκινητα... δεν εχεις παρα να ελεγξεισ το αμαξι ...σε μηχανικο φανοποιο να ελεγξεις το ιστορικο απο bmw και αν λαβεις υποψη καποια θρεντ για το τι πρεπει να προσεξεις ...τοτε θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη και δεν χρειαζεσε τιποτα αλλο!! ολα τα αλλα ειναι μπουρδες ... φιλικα παντα ....

Καλημερα Νικο,
Το αν εχω καλη σχεση με τα αυτοκινητα το διαπιστωσες μαλλον απ τη συντομη γωριμια μας αφου την επομενη μου εστειλες p.m....για συμβουλες.Για Μ3 εμπειρια δεν εχω και εμπλουτιζω τις γνωσεις και απο δω με τις χρησιμες συμβουλες,εμπειριες των μελων,που ειναι πολυτιμες.
Για να φτασεις σε μηχανικο,φανοποιο, ξανα επαναλαμβανω πρεπει να υπαρχει επικοινωνια και χημεια μεταξυ πωλητη αγοραστη.Δεν υπαρχει χρονος για χασιμο απο κανεναν.Αν και πολλες φορες διαθετω αρκετο χρονο για να υπερασπιζω τις τοποθετησεις μου ωστε να μη γινοντε μπουρδες.Το κινητο μου δε το εχει αυτος που με ενδιαφερει αλλα δε φταιω οταν το καλω συνεχεια...δεν το σηκωνει...και διαλεγει την οδο του πληκτρολογιου.

zaharias
11-11-13, 11:29
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3360231/ παρτο κανε ανταλλαγη το καπο και τις ζαντες και εισαι ετοιμος

Αυτο ειναι μελους..

Νομιζα οτι ειχε πουληθει, διοτι η αγγελια ειχε να ανανεωθει πολυ καιρο..

NickM3CS
11-11-13, 11:40
Καλημερα Νικο,
Το αν εχω καλη σχεση με τα αυτοκινητα το διαπιστωσες μαλλον απ τη συντομη γωριμια μας αφου την επομενη μου εστειλες p.m....για συμβουλες.Για Μ3 εμπειρια δεν εχω και εμπλουτιζω τις γνωσεις και απο δω με τις χρησιμες συμβουλες,εμπειριες των μελων,που ειναι πολυτιμες.
Για να φτασεις σε μηχανικο,φανοποιο, ξανα επαναλαμβανω πρεπει να υπαρχει επικοινωνια και χημεια μεταξυ πωλητη αγοραστη.Δεν υπαρχει χρονος για χασιμο απο κανεναν.Αν και πολλες φορες διαθετω αρκετο χρονο για να υπερασπιζω τις τοποθετησεις μου ωστε να μη γινοντε μπουρδες.Το κινητο μου δε το εχει αυτος που με ενδιαφερει αλλα δε φταιω οταν το καλω συνεχεια...δεν το σηκωνει...και διαλεγει την οδο του πληκτρολογιου.

Καλημερα αιμίλιε ... χαιρομαι που συμφωνουμε... δεν το ειπα ειρωνικα .. χαχαα το εννουσα οτι εχεις καλες σχεσεις με τα αυτοκινητα..απο μονος σου το επιβεβαιαωσες με αυτο που ανεφερεσ για συμβουλες χαχαα !! ηρεμησε ..ολοι να σε βοηθησουμε θελουμε ... απλα αυτο που ειπε o Christos νωριτερα ειναι το πιο σωστο ... μην βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα απο εικονες και μονο ... οποτε θες μπορεις να με καλεσεις... για οτιδηποτε.. το γεγονος οτι με πηρες καποια μερα που ειχα πολυ δουλεια δεν σημαινει πως δεν ειμαι διαθεσιμος... αν θεσ πραγματικα θα με βρεις... :-)

Vasilis M3
11-11-13, 11:44
Όντως είναι πολύ καλό το αυτοκίνητο το έχω δει και απο κοντά μάλιστα!!!

Αν δεν σε πειράζει το παλιό γκρί χρώμα που χρησιμοποιούσε η bmw πριν βάλει στο facelift το silver gray,και το καπό που το αλλάζεις εύκολα είναι καλή ευκαιρία να το δεις απο κοντάthumb

Όπως επισης και του Στέλιου είναι Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Α-Ρ-Α!!!!!!Ειδικά του Στελιου αξίζει!!!! (Αν και το κράταγε για εμένα χαλάλι.. :th_Laie_67-1::hystericalbs1: )

aimiliosbmw
11-11-13, 12:54
Καλημερα αιμίλιε ... χαιρομαι που συμφωνουμε... δεν το ειπα ειρωνικα .. χαχαα το εννουσα οτι εχεις καλες σχεσεις με τα αυτοκινητα..απο μονος σου το επιβεβαιαωσες με αυτο που ανεφερεσ για συμβουλες χαχαα !! ηρεμησε ..ολοι να σε βοηθησουμε θελουμε ... απλα αυτο που ειπε o Christos νωριτερα ειναι το πιο σωστο ... μην βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα απο εικονες και μονο ... οποτε θες μπορεις να με καλεσεις... για οτιδηποτε.. το γεγονος οτι με πηρες καποια μερα που ειχα πολυ δουλεια δεν σημαινει πως δεν ειμαι διαθεσιμος... αν θεσ πραγματικα θα με βρεις... :-)

Νικο στο ειχα πει και εξαρχης...μονο φιλους εχω κανει στη ζωη μου.
Εγω τι προσπαθεια μου την εκανα...περιμενω ανταποδοση επικοινωνιας απο σενα για θεματα που ειναι κοινα και μη.Οι απαιτησεις μου ειναι γνωστες και η φιλια μου παντοτινη.:cheers:

steliosm46
11-11-13, 13:45
Καλημερα. τωρα ειδα το θεμα. Λοιπον Αιμιλιε το δικο μου σκεφτομαι απ την μια να το δωσω αλλα αν δεν εχω και προβλημα να το κρατησω αν χρειαστει. οποτε δεν το σκοτωνω το λεω εξ αρχης.

το αυτοκινητο το εχω σαν καινουργιο απο θεμα συντηρησης σχεδον ολα τα αναλωσιμα τα εχω καινουργια πανω.

περυσι αλλαξα και ολη την μοναδα βανος με καινουργια. οπως και πολλαπλασιαστες-αντλια βενζινης-λαδια διαφορικου- ρυθμιση βαλβιδων- ποτενσιομετρα- μαφ καινουργιο και αλλα..

το αυτοκινητο ειναι individual με ολο τον εξοπλισμό πανω του εκτος ηλιοροφης.

ειναι 3/2003 κατασκευη και ειναι απ τα πρωτα facelift μοντελα.

SMG, χρωμα carbon swatz metallic, με cinnamon εσωτερικό.

CSL Look ( μπροστινο προφυλακτηρα, diffuser )
Γνησιες CSL ζάντες με λαστιχα περιπου 1,5 χρονων.
Φρένα 8πιστονα μπροστα

Αυτα εν συντομια, απο εκει και μετα αν θελεις μιλαμε για τα υπολοιπα αλλα οπως καταλαβαινεις εχω πεταξει λεφτα και στην συντηρηση και σε εχτρα, οποτε αν το δωσω θελω σοβαρο αγοραστη.

το λεω αυτο γιατι δοκιμασα με αγγελια στο καρ και τι ακουσα δεν λεγεται.

ενω δεν εγραφα ανταλλαγη με επαιρνε αλλος τηλεφωνο και μου ζητουσε ανταλλαγη με καγιεν, και αλλα διαφορα..

οτι θελεις με ρωτας.

brahamos
11-11-13, 22:39
Nαι...τον αχώνευτο...

συγνωμη που σας διακοπτω κυριοι αλλα να ξεκαθαρίσουμε ένα θεμα που έχετε ανοιξη και λετε ένα σωρο ανακρηβιες.1 το μ3 ηταν δικο μου και τα λεφτα τα εβαλα εγω στην τσεπη και όχι ο σιοκολης.2 το αμαξι το αγορασα εγω με 18400χλμ και πιστεψτε με δεν γυρισα χλμ ουτε εγω ουτε ο σιοκολης.3 εάν δεν σας έκανε στην τιμη δεν υπαρχη λογος να κακοχαρακτηριζετε ενα αμαξι και ένα μαγαζι εγω τοσο το εκρινα ότι αξίζει και τόσο το πουλησα.4 εσείς οι 3 που κάνετε τους πονηρούς περάσατε και το είδατε και σας φυγανε τα α........α αλλά το τσαι δεν πίνετε με τα ματια κυριοι.5 άλλο το δεν με φτανουν τα χρημματα να το αποκτήσω και άλλο οι ένα σωρο αερολογίες και υ βρεις που ειπώθηκαν εδώ μέσα.Αυτα ειχα να σας πω,μπορειτε να συνεχισετε το θαψιμο και τις ξερολιες σας.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ευχαριστω.

Christos 330
11-11-13, 22:50
Φίλε μου σου δίνω τα συγχαρητήρια μου
για το αυτοκίνητο σου το είχα δει μόνο
απο την αγγελία και πραγματικά τα έχασα !!!
Τώρα όσον αφορά για τον έμπορο κτλ που
αναφέρεις στο δικό σου ήταν τίμιος ίσως
στα υπόλοιπα αυτοκίνητα να έβλαψε κάποιον ...
Δεν τον γνωρίζω και δεν μπορω να ξερω τι
γίνεται με αυτόν τον άνθρωπο !!!!
Δεν ειναι λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας
απο εδω μεσα σωστά φίλε μου ;;;

Πες μας 2 λόγια που το βρηκες αυτο το
αυτοκίνητο με τόσα λίγα χιλιόμετρα ;;;

stef
11-11-13, 22:51
Πες μας και ποιος ιδιοκτήτης εισαι (3ος? 4ος?)
Ένα αμάξι με 18400 χλμ όπως λες σημαίνει ότι κάνει 1500 χλμ το χρόνο μιας και είναι μοντέλο του 2001 με αρκετά στοιχεία από facelift
Ένα αμάξι του 2001 με 18400 χλμ φίλε μου δεν έχει ούτε αλλαγμένα ολόκληρα σαλόνια
Το ότι μπορεί να είναι πολύ καλό δεν αντιλέγω αλλά τα χλμ του δεν είναι αυτά που λέει
Και ναι το αμάξι το έχω δει από κοντά όταν βρισκόταν στο Σπανό πολύ πριν το αγοράσεις εσύ..
Αν φύσικα ξέρεις ότι βρισκόταν στο Σπανό ..

brahamos
11-11-13, 23:07
Ένα αμάξι με 18400 χλμ όπως λες σημαίνει ότι κάνει 1500 χλμ το χρόνο μιας και είναι μοντέλο του 2001 με αρκετά στοιχεία από facelift
Ένα αμάξι του 2001 με 18400 χλμ φίλε μου δεν έχει ούτε αλλαγμένα ολόκληρα σαλόνια
Το ότι μπορεί να είναι πολύ καλό δεν αντιλέγω αλλά τα χλμ του δεν είναι αυτά που λέει
Και ναι το αμάξι το έχω δει από κοντά όταν βρισκόταν στο Σπανό πολύ πριν το αγοράσεις εσύ..
Αν φύσικα ξέρεις ότι βρισκόταν στο Σπανό ..το αμαξι εσυ το ειδες στο σπανο εγω το πηρα από αυτόν που το ειχε μεσο ενός γνωστου και αν θυμαμαι καλα είναι μελος του φορουμ εάν θελει ας βγει να μιλησει.η οπτικη κατασταση του αυτοκινητου αφου το ειδες από κοντα είναι αριστη και ετσι το πηρα με αυτά τα χλμ,τωρα εάν ηταν γυριμενα δεν το ξερω ουτε εγω ουτε ο σιοκολης.

brahamos
11-11-13, 23:21
Αν φύσικα ξέρεις ότι βρισκόταν στο Σπανό ..

και επιδη βλεπω διαθέτεις και λιγο ειρωνεια γιατι δεν το επερνες από το σπανο που το εδινε τσαμπα? 15000 χιλιαρικα το εδινε παλι ακριβο ητανε η σε πειραξε που θα ησουν ο 50ος ιδιοκτητης?(μπωρει να ειχε κανει 15000000 χλμ να ειχε αλαξει 50 χερια αλλα είναι και το καλητερο μ3 που υπαρχει αυτή τη στιγμη φιλε μου.

hades7
11-11-13, 23:24
Δεν ξέρω αν είχε αλλάξει χιλιόμετρα αλλα όταν το είδα στο φλασκη το αμάξι ήταν λες και βγήκε απο το εργοστάσιο εχθές πολύ καλό αμάξι όντως

stef
11-11-13, 23:45
και επιδη βλεπω διαθέτεις και λιγο ειρωνεια γιατι δεν το επερνες από το σπανο που το εδινε τσαμπα? 15000 χιλιαρικα το εδινε παλι ακριβο ητανε η σε πειραξε που θα ησουν ο 50ος ιδιοκτητης?(μπωρει να ειχε κανει 15000000 χλμ να ειχε αλαξει 50 χερια αλλα είναι και το καλητερο μ3 που υπαρχει αυτή τη στιγμη φιλε μου.

1ον Η ειρωνία είναι ένα πράγμα που φαίνεται σε εσένα που με το που μπήκες τσακώνεσαι
2ον Το αμάξι δεν το πήρα γιατί δεν είχα δώσει τότε το δικό μου
3ον Το αμάξι μπορεί να είναι πολύ πολύ καλό αλλά πίστεψέ με υπάρχουν μακράν καλύτερα και πιο OEM Μ3 46άρια ακόμη και μέσα στο forum...thumb

brahamos
12-11-13, 00:00
1ον Η ειρωνία είναι ένα πράγμα που φαίνεται σε εσένα που με το που μπήκες τσακώνεσαι
2ον Το αμάξι δεν το πήρα γιατί δεν είχα δώσει τότε το δικό μου
3ον Το αμάξι μπορεί να είναι πολύ πολύ καλό αλλά πίστεψέ με υπάρχουν μακράν καλύτερα και πιο OEM Μ3 46άρια ακόμη και μέσα στο forum...thumb

καληνύχτα φιλαρακι παω για υπνο!!!
(βρες κακεναν άλλο για ξενυχτι).

alexm
12-11-13, 00:30
Θα ηθελα να σας παρακαλεσω να εκφραζουμε τις αποψεις μας χωρις να προκαλουμε τον συνομιλητη μας.
Η διαχειριστικη ομαδα του bmwfans ενθαρρυνει την διαφορετικοτητα της αποψης, μεσα στα πλαισια ομως της αλληλοεκτιμησης και του αλληλοσεβασμου!!!
Να υπενθυμισω οτι η συγκεκριμενη ενοτητα εχει να κανει με προτασεις -συμβουλες που θα βοηθησουν τον Αιμιλιο στην αναζητηση για αγορα ενος καλου Μ3, ειρωνικα σχολια και καθε ειδους προσβλητικες αντιπαραθεσεις θεωρουνται περιττα και στο εξης θα διαγραφονται.

aimiliosbmw
12-11-13, 02:17
Φιλε μου καλε με ολο το συμπαθειο...το αμαξι ναι, ηταν πολυ ωραιο,καλο μαλλον,με πολλα extra,ουαου,αλλα καποιος απ τα χερια που περασε εχει κανει ρετουσαρισμα επαγγελματικο.
Απλα μην υποτιματε τη νοημοσυνη μας...
Οποιος δε ξερει να κανει τη δουλεια του....υπαρχουν και ταμπλαδες για κουλουρια.
Αλλα μαλλον τη ξερουν παρα πολυ καλα...:whistle:

m_power_lunatic
12-11-13, 03:47
συγνωμη που σας διακοπτω κυριοι αλλα να ξεκαθαρίσουμε ένα θεμα που έχετε ανοιξη και λετε ένα σωρο ανακρηβιες.1 το μ3 ηταν δικο μου και τα λεφτα τα εβαλα εγω στην τσεπη και όχι ο σιοκολης.2 το αμαξι το αγορασα εγω με 18400χλμ και πιστεψτε με δεν γυρισα χλμ ουτε εγω ουτε ο σιοκολης.3 εάν δεν σας έκανε στην τιμη δεν υπαρχη λογος να κακοχαρακτηριζετε ενα αμαξι και ένα μαγαζι εγω τοσο το εκρινα ότι αξίζει και τόσο το πουλησα.4 εσείς οι 3 που κάνετε τους πονηρούς περάσατε και το είδατε και σας φυγανε τα α........α αλλά το τσαι δεν πίνετε με τα ματια κυριοι.5 άλλο το δεν με φτανουν τα χρημματα να το αποκτήσω και άλλο οι ένα σωρο αερολογίες και υ βρεις που ειπώθηκαν εδώ μέσα.Αυτα ειχα να σας πω,μπορειτε να συνεχισετε το θαψιμο και τις ξερολιες σας.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ευχαριστω.

Να σε ρωτησω κατι;;;Ειχες μπορντω 286 Μ3 Ε36 και εισαι απο το Μπραχαμι;;;

brahamos
12-11-13, 06:51
Να σε ρωτησω κατι;;;Ειχες μπορντω 286 Μ3 Ε36 και εισαι απο το Μπραχαμι;;;από μπραχαμι είμαι αλλα μ3 ε36 δεν ειχα ποτε.

brahamos
12-11-13, 07:10
Φιλε μου καλε με ολο το συμπαθειο...το αμαξι ναι, ηταν πολυ ωραιο,καλο μαλλον,με πολλα extra,ουαου,αλλα καποιος απ τα χερια που περασε εχει κανει ρετουσαρισμα επαγγελματικο.
Απλα μην υποτιματε τη νοημοσυνη μας...
Οποιος δε ξερει να κανει τη δουλεια του....υπαρχουν και ταμπλαδες για κουλουρια.
Αλλα μαλλον τη ξερουν παρα πολυ καλα...:whistle:πριν το ρετους κατά τα γραφομενα σας το εκανε ο μαντρας,τωρα καποιος από ολους?καλα θα κανετε να ειστε συγουροι για αυτά που λετε και όχι να πιθανολογείτε και οποιον παρει ο χαρος.

Kostas_1
12-11-13, 08:11
:popcorn:

hades7
12-11-13, 08:40
Παιδιά να οργανωθούμε μην πάμε και καθαρίσουμε λάθος άνθρωπο....

aimiliosbmw
12-11-13, 10:40
πριν το ρετους κατά τα γραφομενα σας το εκανε ο μαντρας,τωρα καποιος από ολους?καλα θα κανετε να ειστε συγουροι για αυτά που λετε και όχι να πιθανολογείτε και οποιον παρει ο χαρος.

Καλημερα brahamos
Αυτα που εγραψα ειναι σιγουρα....οποιος θελει του δινω το πλαισιο να παει σε μια BMW να παρει το ιστορικο του.
Το 2005 είχε 38000 ή 48000khm...προσθεσε κι άλλα 8 χρόνια!!!
Αρχές 2013 γύρισε 17000khm.Αυτή είναι η πραγματικότητα.Απλά για τον νεο ιδιοκτητη είναι στενόχωρο να το μαθαίνει εκ τον υστέρων.
Αν το μαθει ποτε...
Τα καθισματα τα μπροστινα ηταν απατητα και τα πισω δουλεμενα...μηπως οδηγουσε ο Φασουλας απο τα πισω?Αρα ηταν επισκευασμενα.
Πιο αυτοκινητο στα 23000kh εχει αναγκη απο νεα καθισματα?
Εγω προσωπικα εγραψα αυτα που ειδα οταν μπηκε η αγγελια και πηγα να το δω τη χρονικη στιγμη που πουλιοταν.
Το πριν δεν ενδιαφερει και πολυ το ποιος,που,ποτε εκανε τι!!!Το αποτελεσμα μετραει.
Δεν υπαρχει λογος να δινουμε τοση εκταση σ ενα αυτοκινητο που πλεον ειναι στα χερια καποιου νεου χαρουμενου ιδιοκτητη.Φιλικα

brahamos
12-11-13, 13:07
φιλε εγω το πηρα το νοεμβριο του 2012 με 18400χλμ και μετα από 2 μηνες το εκανα 17000 ? πλακα εχεις μου φαινεται.Αυτο που μου κανει εντυπωση οτι μερικοι από εσας ειστε κατά φαντασιαν ιδιοκτητες Μ3 και τα γνωρίζετε καλητερα από τους πραγματικούς ιδιοκτητες τους. καλα τα μπρελόκ και μπουφανακια τα Motorsport αλλα καλα είναι να παρετε και κανα αυτοκηνητο Μ3 ετσι για να εχετε και μια πραγματικη αποψη.Σας διαβαζω καιρο τωρα και βλεπω ότι ένα Μ3 της προκοπης δεν εχετε βγαλει,ενω αμα παρετε λεω αμα γιατι χλωμο το βλεπω με το σκεπτικο που εχετε, σιγουρα το δικο σας θα μαμαει θα είναι ασπαστο δεν θα εχει ντριφταρει ποτε και βεβαια δεν θα εχει βαψει ποντο ενώ των αλλων είναι χρεπια.

Loukas
12-11-13, 14:02
παιδια ας ηρεμησουν τα πνευματα.απ'οτι εχω καταλαβει το προβλημα προεκυψε οταν "χαρακτηριστηκε" οχι τοσο το συγκεκριμενο μ3, αλλα και η μαντρα.θεωρω πως οταν δεν ξερουμε καποιον προσωπικα ή εστω το πως κανει συναλλαγες και το τι κερδος εχει απο καθε μια απο αυτες, δεν πρεπει να προβαινουμε σε βεβιασμενα συμπερασματα ποσο μαλλον σε αρνητικους χαρακτηρισμους.οσον αφορα το συγκεκριμενο μ3 περνοντας το ειχα δει απο κοντα και φαινοταν αριστο, ευχομαι να το χαιρεται ο επομενος!δεν το παιζω δικηγορος(ουτε ειμαι αλλωστε:original:), και να ειστε σιγουροι οτι ουτε συμπαθω ιδιαιτερα τις μαντρες γενικα, απλα θεωρω οτι ανβηκαν αποτομα οι τονοι, αυτο που λενε that escalated quickly.anyway sorry για το offtopic.
Αιμιλιε αυτα τα εχεις δει:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3590531/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4192490/

Vasilis M3
12-11-13, 14:08
Ο Αιμίλιος πάντως μιλάει με αποδείξεις..thumb

Πολύ απο εδώ μέσα μπορεί να μην έχουν τώρα,αλλά είχαν δεν λένε λόγια του αέρα..

Και υπάρχουν ΤΡΑΝΑ παραδείγματα πανέμορφων και καλοδιατηρημένων Μ3..έστω και με κάμποσες χιλιάδες χιλιόμετρα:original:

NickM3CS
12-11-13, 14:33
παιδια ας ηρεμησουν τα πνευματα.απ'οτι εχω καταλαβει το προβλημα προεκυψε οταν "χαρακτηριστηκε" οχι τοσο το συγκεκριμενο μ3, αλλα και η μαντρα.θεωρω πως οταν δεν ξερουμε καποιον προσωπικα ή εστω το πως κανει συναλλαγες και το τι κερδος εχει απο καθε μια απο αυτες, δεν πρεπει να προβαινουμε σε βεβιασμενα συμπερασματα ποσο μαλλον σε αρνητικους χαρακτηρισμους.οσον αφορα το συγκεκριμενο μ3 περνοντας το ειχα δει απο κοντα και φαινοταν αριστο, ευχομαι να το χαιρεται ο επομενος!δεν το παιζω δικηγορος(ουτε ειμαι αλλωστε:original:), και να ειστε σιγουροι οτι ουτε συμπαθω ιδιαιτερα τις μαντρες γενικα, απλα θεωρω οτι ανβηκαν αποτομα οι τονοι, αυτο που λενε that escalated quickly.anyway sorry για το offtopic.
Αιμιλιε αυτα τα εχεις δει:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3590531/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4192490/

θα συμφωνησω πως αν δεν ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουροι καλο ειναι να μην προβαινουμε σε αρνητικους χαρακτηρισμους.... εχουμε αναφερει και νωριτερα στο thread πως πρεπει να σεβομαστε και την πλευρα του πωλητη! δεν αναφερομαι σε τιποτα και σε κανεναν απλα κανω ενα γενικο statement!! :original: ειναι λογικο να ξεχνιομαστε γιατι ολοι προσπαθουμε να βοηθησουμε τον αιμιλιο αλλα ασ μην ξεχναμε πως υπαρχουν πωλητες που προσπαθουν και αυτοι να πουλησουν τα αμαξια τους... ας τους σεβαστουμε και αυτους ... :original: ολοι γνωμες λεμε το ιδιο και εγω τωρα.. απλα προσοχη .. ειναι λεπτο το θεμα απο οσο νομιζουμε...δεν λεμε απλα την γνωμη μας αν μας αρεσει η ζαντα να ειναι κιτρινη η κοκκινη!! :th_Laie_67-1: παντα πολυ πολυ φιλικα !!! :original:

deepBLUE
12-11-13, 16:03

Πράγματι έχουν αλλαξει τα χλμ αλλα το αμαξι ειναι πολυ καλο και κάποιοι λένε πως δεν υπαρχει δεύτερο τέτοιο ειναι πολύ καλό και προσεγμένο .
Έχουν γινει πολλές παρεμβάσεις και οτι χρειάζονταν το αμαξι έμπαινε καινουργιο.
Κρεμαργιερα csl και φρένα επαιτειακά κλπ κλπ.
Το αμαξι το ειχε ένα παλικάρι(δε ξερω ποιος κάτοχος ήταν 1ος,2ος....)πριν το αγορασει ο μαντράς) το οποίο δεν το πολυχρησιμοποιουσε και ειχε μεράκι και έχωνε αλλα πιθανο αυτός ειχε αλλαξει τα χλμ.
Αν γνώριζω καλα και ο Σ....s γι αυτο το λογο δε το κράτησε το αμαξι στην μάντρα του λόγω αλλαγμένων χλμ.

stef
12-11-13, 16:50
Το μόνο μου αρνητικό που ανέφερα & συνεχίζω να λέω είναι τα χλμ του! Τίποτα περισσότερο & τίποτα λιγότερο.

Υ.Γ: Γιατί σε ένα τόσο καλό αυτοκινητό αλλάζει κάποιος πινακίδες; Απλό ερώτημα κάνω μην αρχίσετε πάλι τις γκρίνιες...

fanisk
12-11-13, 16:56
Το μόνο μου αρνητικό που ανέφερα & συνεχίζω να λέω είναι τα χλμ του! Τίποτα περισσότερο & τίποτα λιγότερο.

Υ.Γ: Γιατί σε ένα τόσο καλό αυτοκινητό αλλάζει κάποιος πινακίδες; Απλό ερώτημα κάνω μην αρχίσετε πάλι τις γκρίνιες...

Ενταξει δεν λεει κατι το νουμερο, το αλλαζεις για διαφορους λογους.

deepBLUE
12-11-13, 17:36

Για πολλούς λόγους απο το οτι δε του αρεσε το νουμερο μέχρι του οτι ήλθε να εχει ζυγό η μόνο αριθμό ακομα και γιατι μπορει να θελει κατι να κρύψει .
Εγω ας πουμε άλλαξα νούμερα σε ένα δικο μου και ένα της εταιρίας για να εχω πάντα πρόσβαση στο δακτύλιο.

A8hnaios
12-11-13, 17:47
Η να πέσει θύμα κλοπής όπως εγώ..!

NickM3CS
12-11-13, 17:51

εγω παραδειγμα θελω να αλλαξω πινακιδες γιατι το πισω ειναι τσαλακωμενο (και με χαλαει γιατι ειμαι ψειρασ!!! :ranting2:) επειδη το ειχα βγαλει για να βαλω το αμαξι σε ακινησια .... :original: ... με την πρωτη ευκαιρια θα το αλλαξω !!! :th_Laie_67-1:

aimiliosbmw
12-11-13, 18:39
Πράγματι έχουν αλλαξει τα χλμ αλλα το αμαξι ειναι πολυ καλο και κάποιοι λένε πως δεν υπαρχει δεύτερο τέτοιο ειναι πολύ καλό και προσεγμένο .
Έχουν γινει πολλές παρεμβάσεις και οτι χρειάζονταν το αμαξι έμπαινε καινουργιο.
Κρεμαργιερα csl και φρένα επαιτειακά κλπ κλπ.
Το αμαξι το ειχε ένα παλικάρι(δε ξερω ποιος κάτοχος ήταν 1ος,2ος....)πριν το αγορασει ο μαντράς) το οποίο δεν το πολυχρησιμοποιουσε και ειχε μεράκι και έχωνε αλλα πιθανο αυτός ειχε αλλαξει τα χλμ.
Αν γνώριζω καλα και ο Σ....s γι αυτο το λογο δε το κράτησε το αμαξι στην μάντρα του λόγω αλλαγμένων χλμ.

Συμφωνώ σε όλα...όλοι είπαμε οτι το αμάξι ήταν πραγματικά σε κατάσταση καινούργιου με πολλά extra και καλά.Στα 23000 που μου εγινε η προταση ομως (με τιμή αγγελείας 25000)δε ξερω αν πρεπει να στεναχορηθω.Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,στα 18000 θα το έπαιρνα κι εγώ.Περασε ο καιρος ομως, ο κοσμος το χε τουμπανο και ο μαντρας κρυφό καμαρι...οποτε εφυγε σε μια λογικη τιμη...γιατι η διαφημιση του μαγαζιου αρχιζε να γινεται δυσφημιση!!! Μπράβο στο φίλο που το πήρε με 18000...μια χαρα deal εκανε.
Φιλε brahamo μη κολας αν ηταν το 2012 και οχι το 2013.Με το πλαίσιο ειπαμε μπορει να το δει κανεις και σημερα που μιλαμε.
Απ οτι βλεπεις ειναι αρκετοι γνωστες των χιλιομετρων του.
Γιατι μ ολα αυτα που εχουμε παθει σαν λαος δε παραδειγματιζομαστε λιγο...!!!

mark e92
12-11-13, 19:46
εγω παραδειγμα θελω να αλλαξω πινακιδες γιατι το πισω ειναι τσαλακωμενο (και με χαλαει γιατι ειμαι ψειρασ!!! :ranting2:) επειδη το ειχα βγαλει για να βαλω το αμαξι σε ακινησια .... :original: ... με την πρωτη ευκαιρια θα το αλλαξω !!! :th_Laie_67-1:

Αν περάσει χρόνος θα σου δώσουν νέο νούμερο η παλιές καταστρέφονται.

brahamos
12-11-13, 23:13
Συμφωνώ σε όλα...όλοι είπαμε οτι το αμάξι ήταν πραγματικά σε κατάσταση καινούργιου με πολλά extra και καλά.Στα 23000 που μου εγινε η προταση ομως (με τιμή αγγελείας 25000)δε ξερω αν πρεπει να στεναχορηθω.Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,στα 18000 θα το έπαιρνα κι εγώ.Περασε ο καιρος ομως, ο κοσμος το χε τουμπανο και ο μαντρας κρυφό καμαρι...οποτε εφυγε σε μια λογικη τιμη...γιατι η διαφημιση του μαγαζιου αρχιζε να γινεται δυσφημιση!!! Μπράβο στο φίλο που το πήρε με 18000...μια χαρα deal εκανε.
Φιλε brahamo μη κολας αν ηταν το 2012 και οχι το 2013.Με το πλαίσιο ειπαμε μπορει να το δει κανεις και σημερα που μιλαμε.
Απ οτι βλεπεις ειναι αρκετοι γνωστες των χιλιομετρων του.
Γιατι μ ολα αυτα που εχουμε παθει σαν λαος δε παραδειγματιζομαστε λιγο...!!!φιλε η ημημαθεια είναι χειροτερη από την αμαθεια λοιπον ακου για να τελειώνουμε,το αυτοκινητο το πουλησα 23300 ευρω,το 18 που το βρηκες ?όπως βρηκες και τα χλμ?και να σου πω και κατι?και 5000 να το ζηταγα παλι δεν θα σου εκανε γιατι στην πραγματικοτητα δεν θελεις να αγορασεις μ3.Θα σε παρακαλεσω να μην ξανα ασχοληθείς με το θεμα μαντρα γιατι το αμαξι ηταν δικο μου και το εβαλα εκει για να το πουλησω.Δεν καταλαβαινω γιατι τετοιο πολεμο στο μαγαζι του επειδη δεν στο πουλαγε στα 20000 που ηθελες εσυ?δεν σου εγινε το χατηρι και καθεσαι και λες ένα σωρο ανοησιες,τι εισαι? δεκαπενταχρονο παιδακι?τελος εδώ η αντιπαραθεση μαζι σου γιατι αρχιζω και γινομαι και εγω γραφικος.οπιος καταλαβε,καταλαβε!!!

deepBLUE
12-11-13, 23:22
φιλε η ημημαθεια είναι χειροτερη από την αμαθεια λοιπον ακου για να τελειώνουμε,το αυτοκινητο το πουλησα 23300 ευρω,το 18 που το βρηκες ?όπως βρηκες και τα χλμ?και να σου πω και κατι?και 5000 να το ζηταγα παλι δεν θα σου εκανε γιατι στην πραγματικοτητα δεν θελεις να αγορασεις μ3.Θα σε παρακαλεσω να μην ξανα ασχοληθείς με το θεμα μαντρα γιατι το αμαξι ηταν δικο μου και το εβαλα εκει για να το πουλησω.Δεν καταλαβαινω γιατι τετοιο πολεμο στο μαγαζι του επειδη δεν στο πουλαγε στα 20000 που ηθελες εσυ?δεν σου εγινε το χατηρι και καθεσαι και λες ένα σωρο ανοησιες,τι εισαι? δεκαπενταχρονο παιδακι?τελος εδώ η αντιπαραθεση μαζι σου γιατι αρχιζω και γινομαι και εγω γραφικος.οπιος καταλαβε,καταλαβε!!!

Φιλε μου εδω κουβεντιαζουμε και δε τσακωνομαστε.
Με οσα διαβαζω, αλλα και με τη σταση σου, μαλλον εχεις σχεση με τη μαντρα .
Εσυ πιθανο να μην εχεις αλλαξει χλμ ομως ο προηγουμενος η καποιος πριν απο σενα εχει αλλαξει .
Αυτο ειναι δεδομενο και με ενα ελεγχο στο πλαισιο φαινεται.
Θα σε παρακαλουσα να ριξεις τους τονους και να σταματησει η αντιπαραθεση η οποια δε βγαζει πουθενα.
Ετσι κια αλλιως ανεξαρτητως χιλιομετρων το αμαξι ειναι καλο !!!
Δε το ειπε καποιος κακο απλα για κατεβασμενα χιλιομετρα μιλησαν πραγμα που ειναι συνηθες εδω και χρονια.
Σαφως υπαρχουν και εξαιρεσεις που δε το κανουν αλλα μαλλον λιγοι ειναι αυτοι .
Εσυ εισαι ο Μ...ς η απο αυτον το αγορασες ?
Γιατι αν μενεις μπραχαμι τοτε μαλλον δεν εισαι ο Μ...ς :)

brahamos
12-11-13, 23:48
Φιλε μου εδω κουβεντιαζουμε και δε τσακωνομαστε.
Με οσα διαβαζω, αλλα και με τη σταση σου, μαλλον εχεις σχεση με τη μαντρα .
Εσυ πιθανο να μην εχεις αλλαξει χλμ ομως ο προηγουμενος η καποιος πριν απο σενα εχει αλλαξει .
Αυτο ειναι δεδομενο και με ενα ελεγχο στο πλαισιο φαινεται.
Θα σε παρακαλουσα να ριξεις τους τονους και να σταματησει η αντιπαραθεση η οποια δε βγαζει πουθενα.
Ετσι κια αλλιως ανεξαρτητως χιλιομετρων το αμαξι ειναι καλο !!!
Δε το ειπε καποιος κακο απλα για κατεβασμενα χιλιομετρα μιλησαν πραγμα που ειναι συνηθες εδω και χρονια.
Σαφως υπαρχουν και εξαιρεσεις που δε το κανουν αλλα μαλλον λιγοι ειναι αυτοι .
Εσυ εισαι ο Μ...ς η απο αυτον το αγορασες ?
Γιατι αν μενεις μπραχαμι τοτε μαλλον δεν εισαι ο Μ...ς :)δεν είμαι ο Μ---ς από αυτόν το αγορασα,ε αφου ξερεις τον μ--- ξερεις και το αυτοκινητο,ναι ο μαντρας είναι γνωστος μου και εφόσον εισαι διαχηριστης στο φορουμ τα κοσμιτικα επιθετα τυπου (σιοκο.εκολης κτλ)δεν επρεπε να τα επετρεπες από την στιγμη ειδηκα που ξερεις τον πρωτο κατοχο του μ3 και το ιστορικο του.και κανε μου την χαρη να εξηγισεις στους φιλους εδώ το αν υπαρχει θεμα με τα χλμ, ότι ο σιοκολης και εγω δεν εχουμε καμια σχεση.

deepBLUE
13-11-13, 00:07
Τον κατοχο τον ξερω μονο ονομαστικα .
Δε τον γνωριζω προσωπικα.
Το τι γνωριζω και τι οχι για το αμαξι το εγραψα πιο πανω.
Τωρα το τι γινεται μετα τον προαναφερομενο κατοχο ,δε μπορω να το γνωριζω αλλα και ουτε να το αμφισβητησω.
Θα μπορουσες να εχεις πει πως το αμαξι το πηρες απο καποιον αλλο και δε ξερεις τι ειχε γινει πριν,πραγμα δυσκολο βεβαια γιατι νομιζω πως μετα απο τον προηγουμενο κατοχο πηγε στη μαντρα.
Το φορουμ δεν ειναι υπευθυνο για τις αποψεις των μελων του και το καταλαβαινεις αυτο φανταζομαι.
Δε υιοθετουμε ουτε ασπαζομαστε αποψεις.
Ο Καθενας ειναι υπευθυνος για τις αποψεις που εκφερει και κατα συνεπεια για τα γραφομενα του .
Νομιζω πως γραφτηκε και πιο πριν να πεσουν οι τονοι.
Θα εχεις βεβαια καταλαβει απο τα γραφομενα πως ο κοσμος εχει γνωση πραγματων και καταστασεων.
Υπαρχουν αρκετοι ψαγμενοι και γνωστες εδω.
Απλα πολλοι επαγγελματιες του χωρου νομιζουν πως οι πελατες - υποψηφιοι αγοραστες ειναι χαπατα και μια ζωη θα τους δουλευουν .
Γι αυτο βλεπεις και κοσμο να εκφραζεται με θυμο και αγανάκτηση
Σχολια γινανε εκατερωθεν κακως και το παρατητησαμε.
Παντως υπαρχουν αρκετοι κατοχοι Μ3 στο φορουμ, με αξιολογα αυτοκινητα αλλα και παρουσιες σε πιστες τους οποιους και συ τους τσουβαλιασες προσπαθωντας να στηριξεις τη θεση σου .
Δεν εχει νοημα η περαιτερω συζητηση και παρακαλω να συνεχισουμε πλεον με αλλα Μ εκτος του συγκεκριμενου.

brahamos
13-11-13, 00:37
Τον κατοχο τον ξερω μονο ονομαστικα .
Δε τον γνωριζω προσωπικα.
Το τι γνωριζω και τι οχι για το αμαξι το εγραψα πιο πανω.
Τωρα το τι γινεται μετα τον προαναφερομενο κατοχο ,δε μπορω να το γνωριζω αλλα και ουτε να το αμφισβητησω.
Θα μπορουσες να εχεις πει πως το αμαξι το πηρες απο καποιον αλλο και δε ξερεις τι ειχε γινει πριν,πραγμα δυσκολο βεβαια γιατι νομιζω πως μετα απο τον προηγουμενο κατοχο πηγε στη μαντρα.
Το φορουμ δεν ειναι υπευθυνο για τις αποψεις των μελων του και το καταλαβαινεις αυτο φανταζομαι.
Δε υιοθετουμε ουτε ασπαζομαστε αποψεις.
Ο Καθενας ειναι υπευθυνος για τις αποψεις που εκφερει και κατα συνεπεια για τα γραφομενα του .
Νομιζω πως γραφτηκε και πιο πριν να πεσουν οι τονοι.
Θα εχεις βεβαια καταλαβει απο τα γραφομενα πως ο κοσμος εχει γνωση πραγματων και καταστασεων.
Υπαρχουν αρκετοι ψαγμενοι και γνωστες εδω.
Απλα πολλοι επαγγελματιες του χωρου νομιζουν πως οι πελατες - υποψηφιοι αγοραστες ειναι χαπατα και μια ζωη θα τους δουλευουν .
Γι αυτο βλεπεις και κοσμο να εκφραζεται με θυμο.
Σχολια γινανε εκατερωθεν κακως και το παρατητησαμε.
Παντως υπαρχουν αρκετοι κατοχοι Μ3 στο φορουμ, με αξιολογα αυτοκινητα αλλα και παρουσιες σε πιστες τους οποιους και συ τους τσουβαλιασες προσπαθωντας να στηριξεις τη θεση σου .
Δεν εχει νοημα η περαιτερω συζητηση και παρακαλω να συνεχισουμε πλεον με αλλα Μ εκτος του συγκεκριμενου.ενταξει φιλε μαλλον μιλαμε άλλη γλωσσα.απο που τα εβγαλες αυτά τα συμπαιρασματα δεν ξερω,εγω μιλαω για συγγεκριμενα ατομα και όχι ολο το φορουμ, μην τα γενικεύουμε όλα γιατι βγαζουμε λαθος εντυπωσεις.καληνυχτα!!!

deepBLUE
13-11-13, 00:49
ενταξει φιλε μαλλον μιλαμε άλλη γλωσσα.απο που τα εβγαλες αυτά τα συμπαιρασματα δεν ξερω,εγω μιλαω για συγγεκριμενα ατομα και όχι ολο το φορουμ, μην τα γενικεύουμε όλα γιατι βγαζουμε λαθος εντυπωσεις.καληνυχτα!!!

Ζητώ συγνώμη αν εχω βγάλει κάποιο λάθος συμπέρασμα(το εννοω) ,πιστεύω όμως πως ο καθένας απ όσους παρακολουθούν αυτη τη κουβέντα έχουν βγάλει τα δικά τους .
Και όσοι πιθανο γνωρίζουν περισσότερα πράγματα και καταστάσεις πιθανο να έχουν ακομα πιο εμπεριστατωμενη αποψη ,αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω . thumb
Δε ξερω γιατι μιλάμε άλλη γλώσσα το μόνο που ξερω ειναι πως κάποιος δε λεει αλήθειες (μιλώ γενικα)
Δε σε ξερω ουτε εχω να χωρίσω κατι μαζι σου και νομίζω πως και κανέις απο εδω εχει να χωρισει κατι .
Πιθανο κάτω απο άλλες συνθήκες να ειχε και να μοιράσει αλλα γι αυτο απαιτούνται άλλες βάσεις και προϋποθέσεις .
Καλό βράδυ καλή συνέχεια και καλώς ηρθες στη παρέα μας :thumbsup:

gnx
13-11-13, 09:12
Ναι, ο (π....)κόλης είναι σοβαρότατος μαντράς...Τον παίρνω τηλέφωνο για το Ζ3 το τρίλιτρο που πουλά τον ρωτάω που είναι το μαγαζί και μου απαντά.

ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, λέγοντάς μου τη συνήθη δικαιολογία που έχει πεί και σε άλλους ότι είναι δ'ηθεν για έλεγχο στο Σπανό, και το κυριότερο ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ. Μόνο όταν ζήτησα την άδεια να τσεκάρω το VIN μου το είπα.

Θα απολογηθούμε τώρα και για τα πεπραγμένα των ανυπόληπτων;

NickM3CS
13-11-13, 09:19
Αν περάσει χρόνος θα σου δώσουν νέο νούμερο η παλιές καταστρέφονται.

εχω ετσι και αλλιως τις καινουριες πινακιδες αν αυτο εννοεις...

NickM3CS
13-11-13, 09:28
Ζητώ συγνώμη αν εχω βγάλει κάποιο λάθος συμπέρασμα(το εννοω) ,πιστεύω όμως πως ο καθένας απ όσους παρακολουθούν αυτη τη κουβέντα έχουν βγάλει τα δικά τους .
Και όσοι πιθανο γνωρίζουν περισσότερα πράγματα και καταστάσεις πιθανο να έχουν ακομα πιο εμπεριστατωμενη αποψη ,αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω . thumb
Δε ξερω γιατι μιλάμε άλλη γλώσσα το μόνο που ξερω ειναι πως κάποιος δε λεει αλήθειες (μιλώ γενικα)
Δε σε ξερω ουτε εχω να χωρίσω κατι μαζι σου και νομίζω πως και κανέις απο εδω εχει να χωρισει κατι .
Πιθανο κάτω απο άλλες συνθήκες να ειχε και να μοιράσει αλλα γι αυτο απαιτούνται άλλες βάσεις και προϋποθέσεις .
Καλό βράδυ καλή συνέχεια και καλώς ηρθες στη παρέα μας :thumbsup:

το θεμα δεν ειναι αν θα ασχοληθουμε με το συγκεκριμενο αμαξι η με καποιο αλλο η αν ειναι μαντρας η οχι !! το θεμα ειναι αν δεν ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουροι για κατι καλυτερα να μην λεμε τιποτα ... !! :original: γιατι το ιδιο προβλημα μπορει να προκυψει με καποιο αλλο αμαξι !! :hystericalbs1: αν δεν μας ενδιαφερει καποιο αμαξι και δεν ειμαστε πολυ σιγουροι για κατι που θελουμε να πουμε το καλυτερο ειναι απλα να το προσπερναμε ... απλα και ομορφα!! ετσι δεν θα δημιουργειται κανενα προβλημα!! :thumbsup: μην ξεχνατε υπαρχουν και τα pm !!

aimiliosbmw
13-11-13, 11:01
το θεμα δεν ειναι αν θα ασχοληθουμε με το συγκεκριμενο αμαξι η με καποιο αλλο η αν ειναι μαντρας η οχι !! το θεμα ειναι αν δεν ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουροι για κατι καλυτερα να μην λεμε τιποτα ... !! :original: γιατι το ιδιο προβλημα μπορει να προκυψει με καποιο αλλο αμαξι !! :hystericalbs1: αν δεν μας ενδιαφερει καποιο αμαξι και δεν ειμαστε πολυ σιγουροι για κατι που θελουμε να πουμε το καλυτερο ειναι απλα να το προσπερναμε ... απλα και ομορφα!! ετσι δεν θα δημιουργειται κανενα προβλημα!! :thumbsup: μην ξεχνατε υπαρχουν και τα pm !!
Καλημερα σε ολους...
Νίκο απλά είναι τα πράγματα....αν διαβασεις προσεκτικα θα καταλαβεις!!!

Christos 330
14-11-13, 13:19

Αρη το Μ3 που ειχες βαλει πουληθηκε στο παραδιπλα χωριο σημερα το ειδα

απο κοντα !!!

aimiliosbmw
14-11-13, 17:50
Αρη το Μ3 που ειχες βαλει πουληθηκε στο παραδιπλα χωριο σημερα το ειδα

απο κοντα !!!

Σου άρεσε Χρήστο?

Christos 330
19-11-13, 18:13
Σου άρεσε Χρήστο?

Συγνωμη τωρα το ειδα !!!

Ναι σαν πρωτη ματια δεν ηταν κακο εκτος απο τις ζαντες . . .

Αρκετη προικα ειχε επανω και του το αφησε στα 12κ . . .

aimiliosbmw
19-11-13, 23:45
Ένα μικρό και σύντομο δείγμα απο την χθεσινή απόκτηση....
:hyper::hyper::hyper::hyper::hyper::hyper::hyper:: hyper::hyper::hyper::hyper::hyper::hyper::hyper::h yper:
Όνειρο ζω....μη με ξυπνάτε!!!

https://imageshack.us/a/img191/3896/wyhq.jpg

https://imageshack.us/a/img21/2212/wcja.jpg

A8hnaios
19-11-13, 23:51
:hyper::hyper::hyper::hyper:

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/wyhq-1.jpg

Δλδ Αιμιλιε Ψωνισες?? να πουμε καλοριζικο καλοταξιδο!? :cheers:

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/wcja-1.jpg

BILL007
19-11-13, 23:51
Άντε καλορίζικο και καλοτάξιδο!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Panos 316T
19-11-13, 23:54
καλοταξιδο με ασφαλη χλμ !!!

τι να πουμε για ΤΟ οχημα...

για πες λεπτομερειες.

A8hnaios
19-11-13, 23:54
Περιμενουμε Παρουσιασηηηη... :popcorn: :popcorn:

:worthlesswithoutpic

saulm3
20-11-13, 00:25
kαλοταξιδο το νεο σου εργαλειο
καλα κ ασφαλη χιλιομετρα...

stef
20-11-13, 00:32
Καλορίζικο φίλε
Νομίζω ότι έκανες καλή επιλογή τόσο στο αυτοκίνητο όσο και σε εξοπλισμό/χρώμα!
Καλά και ασφαλή χλμ να έχεις

soc12r
20-11-13, 00:38
Κούκλα ! Καλορίζικο και καλοταξιδο !!

pilot
20-11-13, 01:11
καλοταξιδο και αγρατζουνιστο φιλε..καλως ηλθες στην οικογενεια! :warriorsmiley:

Dimimav
20-11-13, 08:14
Καλοταξιδο φίλε μου να το χαρείς με όλη την ψυχή σου thumb

soc12r
20-11-13, 08:40
From aimilios garage...

Bazil Van Sinner
20-11-13, 09:25
Καλοταξιδος και καλη απολαυση Αιμιλιε !!!!!

Vasilis M3
20-11-13, 09:40
Αιμίλιε εμείς τα είπαμε και εχθές...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ,ΚΑΛΟΤΑΞΙ ΔΟ,ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ ξέρεις τι πήρες το ότι θα το ευχαριστηθείς είναι το μόνο σίγουρο!!!

Περιμένω και βολτούλα με τους γνωστούς-αγνώστους...χαχα:th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:

nik200
20-11-13, 09:44
παρατηρηστε οτι ο αιμιλιος δεν εχει μπει καθολου στο forum απο τις προαλλες που ειπε οτι το πηρε...ακομα το οδηγαει....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

φιλε..με γεια σου..και απο εδω...ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παιρνει..με οποιονδηποτε τροπο εσυ ποθεις...:thumbsup::thumbsup:

gant
20-11-13, 09:49
Γερό και καλοτάξιδο να το απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

doctore
20-11-13, 09:51
Αιμίλιε, καλορίζικο και καλοτάξιδο !!!!!!!!

dark knight
20-11-13, 10:02
καλοριζικο το εργαλειο!!!!καλες και ασφαλεις βολτες!

bill_m3
20-11-13, 10:08
Αιμίλιε καλοτάξιδο και να το χαίρεσαι όπως γουστάρεις!!!

chief
20-11-13, 11:29
Καλοριζικο και καλοταξιδο.
Πολυ ομορφο φαινεται.

Harisp
20-11-13, 11:34
Καλοτάξιδος!!!
Δώσε info...

aimiliosbmw
20-11-13, 11:37
παρατηρηστε οτι ο αιμιλιος δεν εχει μπει καθολου στο forum απο τις προαλλες που ειπε οτι το πηρε...ακομα το οδηγαει....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

φιλε..με γεια σου..και απο εδω...ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παιρνει..με οποιονδηποτε τροπο εσυ ποθεις...:thumbsup::thumbsup:
Νικόλα θα σε διαψεύσω...χαχα
Δεν έχω προλάβει ούτε βόλτα...
Και σήμερα είναι μέσα...
Θέλω να είμαι 100% σίγουρος για να το ευχαριστηθώ!!!

mark e92
20-11-13, 11:39
From aimilios garage...

Καλορίζικο!!!!!thumb
Καλοτάξιδο φίλε!!!!!!!
:cheers:

trifonas
20-11-13, 12:10
:hyper::hyper::hyper::hyper::hyper::hyper::hyper:: hyper::hyper::hyper::hyper::hyper::hyper::hyper::h yper:

Καλοταξιδο και να το οδειγεις οπως του αρμοζει!!:fountwtis:

Dermatis
20-11-13, 12:16
Νομιζω πως ειναι η καλυτερη δυνατη εκβαση του θεματος αυτου μετα απο πολεεες σελιδες!
Αιμιλιε καλοταξιδο και απροβληματιστο να ειναι και συ υγειης να το χαιρεσαι!

Bitz
20-11-13, 12:27
Καλοριζικο...και ζαντες επειγοντως. :original::original:

aristent
20-11-13, 13:11
Καλοταξιδη η //Μ3αρα σου!!!:thumbsup:

ωραια επιλογη χρωματος!!! thumb

....,αμα θες πες μας και πως κατεληξες στην αγορα του συγκεκριμενου Μ3,δηλαδη τι ηταν αυτο που σε επεισε πιο πολυ,να δουμε κατα ποσο το παρων θρεντ σε βοηθησε.thumb

gnx
20-11-13, 13:14
Και, εγκυκλοπαιδικά, πως κινείται κανείς εκτός car.gr για από ότι θυμάμαι δεν υπήρχε εκει το συγκεκριμένο, ή κάνω λάθος;

giannis_compact
20-11-13, 13:14
Καλορίζικο και καλόταξιδο Αιμίλιε. Μου αρέσει πολυ με τις 18άρες!! Εκπληκτικό χρώμα και από ότι είδα είναι χειροκίνητο!! Να το χαίρεσαι!!

vagmag
20-11-13, 13:22
Καλοτάξιδο φίλε μου !!!
Καλώς ήρθες στην παρέα !!!
Καλές μπάντες ... καλά στροφιλίκια... να το χαρείς όπως θέλεις !!!

Thomelef
20-11-13, 13:35
κουκλί...καλορίζικο καλοτάξιδο. άντε και καλές μπάντες τώρα.

m_power_lunatic
20-11-13, 13:44
Ειναι του Νικολα το αμαξι ή κανω λαθος;;;;

panose30
20-11-13, 13:52
Καλοριζικο να το χαιρεσαι

deepBLUE
20-11-13, 14:01
Καλοτάξιδο !!!
Ευκαιρία να σε εχουμε παρεα στην εκδρομή στο Λεβίδ (https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=20297)ι !!!

NickM3CS
20-11-13, 14:52
Καλησπερα αιμίλιε.. σημερα επεστρεψα απο αγγλια και ειδα το μηνυμα σου ....καλοριζικο καλοταξιδο... να εισαι παντα καλα εσυ και η οικογενεια σου να το χαιρεσαι!! πραγματικα θα το απολαυσεις... ειναι αλλο πραγμα το M3 σε σχεση με οτιδηποτε αλλο !!! :original::original:thumb ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα να δουμε το εργαλειο ...

Christos 330
20-11-13, 16:03
Ωραιος !!!

Καλοριζικο Αιμιλιε με καλα και ασφαλη χιλιομετρα !!!

alexm
20-11-13, 16:58
Καλοριζικο καλοταξιδο, να'χεις την υγειά σου να το χαρεις!!!!

aimiliosbmw
20-11-13, 17:02
Και, εγκυκλοπαιδικά, πως κινείται κανείς εκτός car.gr για από ότι θυμάμαι δεν υπήρχε εκει το συγκεκριμένο, ή κάνω λάθος;

Mπήκε μια μέρα...δε πρόλαβε ουτε φωτογραφιές να βάλει.

aimiliosbmw
20-11-13, 17:09
Λίγα λόγια που με κέρδισαν και το πήρα...

1)Χρώμαthumb
2)Μοντέλο 2/2005thumb
3)Χιλιόμετρα 85000khmthumb
4)SMGthumb
5)Κατάσταση εσωτερικού και συνόλουthumb
6)Τιμή....thumb
7)Έχει τα πάντα απο εξοπλισμόthumb

*Code Standard Equipment

S210A Control Dynamic stability control
S249A Multifunction f steering wheel
S431A Interior mirror with automatic-dip
S459A Memory Seat adjuster, electric, with memory
S520A Fog lights
S534A Automatic air conditioning
S548A Kilometer-calibrated speedometer
S550A Bordcomputer On-board computer
S710A M leather steering wheel
S775A Headlining anthracite
S785A White direction indicator lights
S851A Language version German

*Code Optional Equipment

S261A Side airbags for rear passengers
S302A Alarm system
S313A Fold-in outside mirror
S326A Deleted, rear spoiler
S358A Climate comfort windscreen
S403A Glass roof, electrical
S415A Sun-blind, rear
S423A Floor mats, velours
S428A Warning triangle and first aid kit
S464A Ski bag
S473A Armrest front
S490A Adjuster, backrest width
S493A Storage compartment package
S494A Seat heating driver/passenger
S495A 3-point belt and headrest, center rear
S502A Headlight cleaning system
S508A Park Distance Control (PDC)
S521A Rain sensor
S522A Xenon Light
S601A TV function
S609A Professional Navigation system Professional
S612A BMW Assist
S620A Voice control
S633A Handy Business Preparation, mobile phone, Business
S651A Radio BMW Reverse RDS
S672A CD changer for 6 CDs
S674A Hi-Fi System Harman Kardon
S760A Line High gloss shadow line
S774A Edelholzausf&#252;hrung
S793A Drivelogic Sequential M transmission Drivelogic
L801A National Version Germany
S863A Europa Retailer Directory Europe
S879A On-board vehicle literature German
S8SPA Control unit COP
S936A BMW Handy b. Ausliefer. anfordern
S946A Ber&#252;cksichtigung Preisabh&#228;ngigkeit
S964A Navi DVD to be requested at shipping
S9AAA Outer skin protection

steliosm46
20-11-13, 17:24
καλοριζικη και καλοταξιδη αιμιλιε! να την χαρεις! thumb

m_power_lunatic
20-11-13, 17:25
Καλα χλμ και δωσε info καταστασης,κατασταση σασι και χρωματοσ εισαγωγης/ελληνικο-αναρτηση φοραει μου φαινεται και τιμη βεβαια.

Αρκετα πουληθηκαν φετος παντως Μ3 E46 για την περιοδο που διανυουμε.

panose30
20-11-13, 18:44
Τα πιο βασικα να δει πχ πισω πατωμα ,τρομπα smg...λογικα ο αιμιλιος θα χει ψαξει αυτα τα στανταρ θεματα με το m3

aimiliosbmw
20-11-13, 18:53
Καλα χλμ και δωσε info καταστασης,κατασταση σασι και χρωματοσ εισαγωγης/ελληνικο-αναρτηση φοραει μου φαινεται και τιμη βεβαια.

Αρκετα πουληθηκαν φετος παντως Μ3 E46 για την περιοδο που διανυουμε.

Σασί και χρώμα άψογο εκτός του μπροστινού προφυλακτήρα.
Το πάτωμα δεν έχει τίποτα...
Γερμανικό εισαγωγή 2008.
Φοράει Η&R χαμηλώματος τα οποία θα βγούν με τη πρώτη ευκαιρία.
Πήγε να κρύψει το κενό του θόλου με λάθος τρόπο.
Για μένα θέλει μαμά ελατήριο με CSL ζάντα.
Οποιος έχει μαμά ελατήρια και γνήσιες ζάντες CSL μπορεί να με ενοχλήσει.

trifonas
20-11-13, 19:24
Γερμανικό εισαγωγή 2008.
Αρχισες τα μπαξιματα ε;Συμφωνω με τι ζαντα φιλε!!
Ειναι μακραν απο τις ομορφοτερες..

Nikos!
20-11-13, 20:21
ΜΠΡΑΒΟ ρε Αιμίλιε!!! :thumbsup: :thumbsup:

Πολύ χάρηκα!!! thumb thumb

Συγχαρητήρια!!!

Φαίνεται ότι βρήκες το διαμαντάκι που έψαχνες και το τσίμπησες!!! :thumbsup:

Christos 330
20-11-13, 20:25
Λοιπον ασε τωρα τα ευχαριστω και τα χαζα και μπες στο ψητο !!!

Ξεκινας απο τον master stef με γυαλισμα και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ !!!

Stef μην γελας γιατι θα γελασεις μια και μια εσυ σε λιγο !!!

stef
20-11-13, 23:10
Stef μην γελας γιατι θα γελασεις μια και μια εσυ σε λιγο !!!

Τελείωνε με το M pack DCT σου....thumb:hystericalbs1:

turbodog
20-11-13, 23:39
Γερμανικό εισαγωγή 2008.

Καλοταξιδο και απο μενα. Σωστη κινηση τα μαμα ελατηρια (ακομη καλυτερη αν εβαζες ολη την αναρτηση του CSL μαζι με τις κοντρες). Αν βαλεις τελικα ΟΕΜ ελατηρια βαλε Powerflex κοντρες ψαλιδιων τουλαχιστον πισω (και μπροστα για καλυτερο τιμονι).
Τσεκαρε τα top mounts αν σου ψιλοκοπαναει η αναρτηση, ισως να θελουν αλλαγη.
Βαλε CSL ζαντες αλλα οχι CSL διασταση ελαστικων. Το 30αρι προφιλ πισω θα σου αυξησει και αλλο το σπιναρισμα απο σταση και το 35αρι μπροστα δεν βοηθαει με τις λακουβες. Βεβαια η 8,5αρα εμπρος δειχνει λιγο streched με το 225 αλλα για τους ελληνικους δρομους ειναι καλυτερα να διατηρησεις το ΟΕΜ προφιλ στα 19αρια.
Κανε και μια προληπτικη αλλαγη στο φιλτρακι του Vanos οπως και αλλαγες λαδιων μαζι με φιλτρο καθε 7Κ .
Τα βασικα ειμαι σιγουρος οτι θα τα εχεις τσεκαρει.
Καλοριζικο thumb

aimiliosbmw
21-11-13, 00:23
Υπάρχει περίπτωση να βρώ το στήσιμο του csl?
Για καινούργια δεν έχω εικόνα καθόλου...
Μεταχειρισμένα παίζουν ή λεω μ.....ς ?

Επίσης αν έχει κανείς τη ποδιά τη μεταλλική απο κάτω θα την ήθελα.

https://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BL91&mospid=47621&btnr=51_4456&hg=51&fg=75&hl=5

aimiliosbmw
21-11-13, 00:32
Καλοταξιδο και απο μενα. Σωστη κινηση τα μαμα ελατηρια (ακομη καλυτερη αν εβαζες ολη την αναρτηση του CSL μαζι με τις κοντρες). Αν βαλεις τελικα ΟΕΜ ελατηρια βαλε Powerflex κοντρες ψαλιδιων τουλαχιστον πισω (και μπροστα για καλυτερο τιμονι).
Τσεκαρε τα top mounts αν σου ψιλοκοπαναει η αναρτηση, ισως να θελουν αλλαγη.
Βαλε CSL ζαντες αλλα οχι CSL διασταση ελαστικων. Το 30αρι προφιλ πισω θα σου αυξησει και αλλο το σπιναρισμα απο σταση και το 35αρι μπροστα δεν βοηθαει με τις λακουβες. Βεβαια η 8,5αρα εμπρος δειχνει λιγο streched με το 225 αλλα για τους ελληνικους δρομους ειναι καλυτερα να διατηρησεις το ΟΕΜ προφιλ στα 19αρια.
Κανε και μια προληπτικη αλλαγη στο φιλτρακι του Vanos οπως και αλλαγες λαδιων μαζι με φιλτρο καθε 7Κ .
Τα βασικα ειμαι σιγουρος οτι θα τα εχεις τσεκαρει.
Καλοριζικο thumb

Σε 5000khm ακομα που θα πάει 90000khm ελεγα να αλλάξω το φιλτράκι του vanos μαζι με ρύθμισμα βαλβίδων,φίλτρα,λάδια,μπου ί κλπ.
Τα λάδια φίλτρα είναι οκ για την ώρα και σινεμπλόκ.

Σήμερα άλλαξα υγρά φρένων,αισθητήρα θερμοκρασίας,αντιψυκτικά,σ τεγανοποίηση διαφορικού(ήθελε τσιμούχα κεντρικού),βαλβολίνες,σύνδ σμο κεντρικού,

pilot
21-11-13, 00:50
Θα σου πω τι κανω εγω για να εχεις μια ιδεα και αν σου αρεσει το κανεις:

Καθε 5000χλμ: λαδια-φιλτρο λαδιου

Καθε 10000χλμ: +φιλτρακι βανος(πολυ μικρο κοστος/μεγαλα οφελη)

Καθε 30000χλμ: +φιλτρο βενζινης-φιλτρο καμπινας-μπουζι-ελεγχο βαλβιδες

Καθε 60000χλμ: +βαλβολινες σαζμαν και διαφορικου

Και καθε φορα πληρης διαγνωστικος ελεγχος και τεστ βανος.

Να ναι καλα ο..''κηπουρος'' μου! :thumbsup::drive:

Thomelef
21-11-13, 07:34
δεν είχε μεταλική ποδιά απο κάτω???γιατί?

να βάλεις άμεσα. παίζει σημαντικο ρόλο το συγκεκριμένο εξάρτημα. δεν είναι απλά μια λαμαρινένια ποδιά, βιδώνει σε σημεία Χ.

aimiliosbmw
21-11-13, 08:39

να βάλεις άμεσα. παίζει σημαντικο ρόλο το συγκεκριμένο εξάρτημα. δεν είναι απλά μια λαμαρινένια ποδιά, βιδώνει σε σημεία Χ.

Την έχει κοπανήσει απο κάτω.
Αφου είναι ένα με την άσφαλτο με τα χαμηλώματος.Γι αυτό ψάχνω τα μαμά ελατήρια ή όλο το σύστημα ανάρτησης και φρένα CSL.Το λυπάμαι έτσι όπως είναι.

Thomelef
21-11-13, 08:49
πάνε καλύτερα σε ένα αμορτισερόμετρο να στα μετρήσουν να δείς και σε τι κατάσταση είναι οι μπουκάλες σου. έτσι όπως το περιγράφεις, παίζει να είναι για πέταμα...

πάντως, αν έχει κοπανήσει τη συγκεκριμένη σε σημείο να την διαλύσει, μπορεί να έχει κάνει και αλλού ζημιά. μόνο που σκέφτομαι το αμάξι να χτυπάει απο κάτω και να διαλύει αυτή τη μεταλική ποδιά έτσι όπως είναι βιδωμένη με πιάνει ανατριχίλα...

doctore
21-11-13, 09:06

+1000

Κανονικά δεν πρέπει να κυκλοφορεί το αυτοκίνητο, χωρίς αυτή τη ποδιά.
Είναι δέσιμο, δεν είναι ένα απλό προστατευτικό.

aimiliosbmw
21-11-13, 09:11
πάνε καλύτερα σε ένα αμορτισερόμετρο να στα μετρήσουν να δείς και σε τι κατάσταση είναι οι μπουκάλες σου. έτσι όπως το περιγράφεις, παίζει να είναι για πέταμα...

πάντως, αν έχει κοπανήσει τη συγκεκριμένη σε σημείο να την διαλύσει, μπορεί να έχει κάνει και αλλού ζημιά. μόνο που σκέφτομαι το αμάξι να χτυπάει απο κάτω και να διαλύει αυτή τη μεταλική ποδιά έτσι όπως είναι βιδωμένη με πιάνει ανατριχίλα...

Τα αμορτισερ ειναι μια χαρα εγω δε το γουσταρω με τα χαμηλοματος ελατηρια.
Η ποδια επισης δεν εχει διαλυσει ουτε ειναι τρελο το χτυπημα.Απλα δε μπορω να τη βλεπω κοπανημενη.
Ψυχραιμια παιδια...

Thomelef
21-11-13, 09:59
Τα αμορτισερ ειναι μια χαρα εγω δε το γουσταρω με τα χαμηλοματος ελατηρια.
Η ποδια επισης δεν εχει διαλυσει ουτε ειναι τρελο το χτυπημα.Απλα δε μπορω να τη βλεπω κοπανημενη.
Ψυχραιμια παιδια...

με την ποδιά οκ. εφόσων είναι πάνω, δεν τρέχει κάτι και ας εχει σημάδι. τζάμπα λεφτά νομίζω θα δώσεις.

όσων αφορά την ανάρτηση, το μέτρησες και είσαι σίγουρος ότ είναι μια χαρά? με τόσο χαμηλά ελατήρια, η ανάρτηση δεν δουλεύει σωστά, πολλές φορές σε σημείο να τερματίζει κιόλα.

αν πάντως ψάχνεσαι για σι ες ελ ανάρτηση, κάνε μια ερώτηση στον τσιφ. νομίζω πρέπει να την έχει ακόμα. ρώτα αν την πουλά. δεν την έχει κάνει χρήση καθόλου αν δεν κάνω λάθος.

turbodog
21-11-13, 10:28
Αν καποια στιγμη σου περισεψουν χρηματα, βαλε και ενα καινουργιο MAF. Οι επιδοσεις του αυτοκινητου βασιζονται παρα πολυ στην σωστη λειτουργια του. Με το καιρο φθειρεται και παρολο που δεν το βγαζει βλαβη οι μετρησεις που δινει δεν ειναι τοσο σωστες οσο θα επρεπε
Σε μετρησεις που εγιναν στο δικο μου αυτοκινητο οταν ηταν ΝΑ, πηρε πανω απο δυο αυτοκινητα. Οι μετρησεις εγιναν με ενα αλλο Μ3 στο ιδιο σημειο με απο ρολλ 2ες μεχρι 250.
Προσοχη στα aftermarket φιλτρα αερα γιατι λαδωνουν το MAF. Το χαρτινο ΟΕΜ αλλα με συχνη αλλαγη (δεν ειναι ακριβο) ειναι μια καλη λυση. Αν πας για aftermarket προτιμησε ξηρου τυπου χωρις λαδι. Αν εκει που κινειται το αυτοκινητο εχει πολυ σκονη, μεινε στο ΟΕΜ, εχουν καλυτερο φιλτραρισμα
Τα τελικα εξατμισεων δινουν 0 αλογα (αλλα παιρνεις θορυβο και χανεις καποια κιλα). Με αλλαγη καταλυτων με πιο ελευθερους θα κερδισεις περιπου 7-10 αλογα. Απο εισαγωγες δεν παιρνεις τιποτα οσο υπαρχει το MAF. Αν πας σε APLHA N (mafless) τοτε θα δεις επιπλεον αλογα(αλλα και ηχο). Η CSL εισαγωγη μακραν η καλυτερη (αλλα και μακραν η ακριβοτερη). H evolve εχει φταξει μια πολυ καλη αντιγραφη του airbox του CSL. Ειναι μια καλη εταιρεια με γνωσεις πανω στα Μ3 και μια απο τις λιγες εταιρειες που συνιστω για προγραμμα αν θελησεις να βαλεις.
Μhν ασχοληθεις καθολου με Mastromitsos Tuning Development που το μονο που κανουν ειναι fuel trimming μαζι με λιγο παραπανω αβανς

hades7
21-11-13, 10:32
τυπε τι θες να πεις κατι τυποι που πουλανε μιτριακια και λενε οτι ειναι στα 380 αλογα με τσιπς ραφλες τιουνινγκ μας πουλανε φουμαρα?:hystericalbs1:

A8hnaios
21-11-13, 10:32
αν πάντως ψάχνεσαι για σι ες ελ ανάρτηση, κάνε μια ερώτηση στον τσιφ. νομίζω πρέπει να την έχει ακόμα. ρώτα αν την πουλά. δεν την έχει κάνει χρήση καθόλου αν δεν κάνω λάθος.

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=18057 thumb

Vasilis M3
21-11-13, 10:36
Αιμίλιε τσίμπα την εισαγωγή του Σωκράτη που είναι γνήσια CSL και όλα τα άλλα με τον καιρό thumb

turbodog
21-11-13, 10:42
τυπε τι θες να πεις κατι τυποι που πουλανε μιτριακια και λενε οτι ειναι στα 380 αλογα με τσιπς ραφλες τιουνινγκ μας πουλανε φουμαρα?:hystericalbs1:

Τυπε μονο Tsakiris συνιστω. Τα χω δοκιμασμενα σε ταινια μεγαλου μηκους που περιγραφει την επιδραση των καιρικων αλλαγων στην ζωη του αφρικανικου μυρμηγκοφαγου και με εχουν βγαλει ασπροπροσωπα

hades7
21-11-13, 10:46
Τυπε μονο Tsakiris συνιστω. Τα χω δοκιμασμενα σε ταινια μεγαλου μηκους που περιγραφει την επιδραση των καιρικων αλλαγων στην ζωη του αφρικανικου μυρμηγκοφαγου και με εχουν βγαλει ασπροπροσωπα

τυπε παντως αυτο με το αβανς που κανουν οι ελληνες βελτιωτες πιανει τοπο εμενα μου τοχανε σηκωσει στις 6000 στροφες και τετρακοσαρισε στα ραουλα της λυπης

EVERGET
21-11-13, 10:47
O Αιμίλιος δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Μόνο ένα πολύ καλό σέρβις ώστε το αμάξι να είναι τέλεια συντηρημένο σε όλα του (και όχι μόνο στα βασικά...) και είναι κομπλέ. Μοναδικό μπάξιμο που είναι πολύ must είναι οι ζάντες csl / cs μιας και το αμάξι χαντακώνεται εμφανισιακά με τα 18άρια. Σε επιδόσεις οι 19άρες δεν θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο μιας και οι 19άρες CS είναι ελάχιστα ελαφρύτερες από τις 18άρες.

Όσον αφορά τα τελικά, εγώ είχα βάλει την eisenmann για λόγους εμφάνισης / ήχου αν και η δυναμομέτρηση έδειξε πως πρέπει να δίνει κάτι λίγο πάνω από τις 7600rpm...φυσικά η διαφορά αυτή είναι πολύ δύσκολα αισθητή στο δρόμο.

Αιμίλιε κοίτα να χαρείς το όμορφο αμάξι σου και τα μπαξίματα όταν το συνηθίσεις και θες το κάτι παραπάνω....μην ακούς τις σειρήνες :original:

steliosm46
21-11-13, 11:09
Αιμιλιε οσο αφορα καποια αναλωσιμα απο τα παρακατω που αλλαζονται και προληπτικα στα Μ3 εαν χρειαστεις εχω τα παρακατω.

Μαφ καινουργιο γνησιο.
Ποτενσιομετρα
Ελατηρια ΟΕΜ

Περα απ την τυπικη συντηρηση λαδια-φιλτρα κλπ ειναι και αυτα ενα μερος της συντηρησης.

NickM3CS
21-11-13, 11:35
O Αιμίλιος δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Μόνο ένα πολύ καλό σέρβις ώστε το αμάξι να είναι τέλεια συντηρημένο σε όλα του (και όχι μόνο στα βασικά...) και είναι κομπλέ. Μοναδικό μπάξιμο που είναι πολύ must είναι οι ζάντες csl / cs μιας και το αμάξι χαντακώνεται εμφανισιακά με τα 18άρια. Σε επιδόσεις οι 19άρες δεν θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο μιας και οι 19άρες CS είναι ελάχιστα ελαφρύτερες από τις 18άρες.

Όσον αφορά τα τελικά, εγώ είχα βάλει την eisenmann για λόγους εμφάνισης / ήχου αν και η δυναμομέτρηση έδειξε πως πρέπει να δίνει κάτι λίγο πάνω από τις 7600rpm...φυσικά η διαφορά αυτή είναι πολύ δύσκολα αισθητή στο δρόμο.

Αιμίλιε κοίτα να χαρείς το όμορφο αμάξι σου και τα μπαξίματα όταν το συνηθίσεις και θες το κάτι παραπάνω....μην ακούς τις σειρήνες :original:

+ 1000000 μην βιαστεις να κανεις κατι παραπανω περα απο ενα πολυ καλο service!! το σημαντικοτερο απο ολα ειναι το αμαξι να ειναι τελεια συντηρημενο για να εχει και τις αναλογες επιδοσεις!! :original:

NickM3CS
21-11-13, 11:39
επιπλεον κανε και το έλεγχο 76 σημείων που εχει ο σφακιανακης ... το εκανα και εγω προσφτα πριν απο μερικεσ εβδομαδες .... ειναι πολυ χρησιμο για να δεις τα παντα και αν χρειαζεται κατι επιπλεον το αμαξι!!! :original: :original:

320d
21-11-13, 11:39
Καλοτάξιδο το Μ3 σου Αιμίλιε!

Μετά απο 456+ ποστς στο thread σου απαιτείται Παρουσίαση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!!!

ΥΣ Είχα χρόόόόόνια δω Μ3 με ΟΕΜ 18'' και μπορώ να πώ ότι μου αρέσει περισσότερο απο 19" evo,csl etc
Προτείνω να σκεφτείς να τις κρατήσεις!!!!

Vasilis M3
21-11-13, 12:07
Οι 18άρες το βοηθούν στο καλύτερο στρίψιμο και επιδόσεις...

Αλλά μακράν ομορφότερες ζάντες είναι του CSL!!!thumb

aimiliosbmw
21-11-13, 12:16
Καλοτάξιδο το Μ3 σου Αιμίλιε!

Μετά απο 456+ ποστς στο thread σου απαιτείται Παρουσίαση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!!!

ΥΣ Είχα χρόόόόόνια δω Μ3 με ΟΕΜ 18'' και μπορώ να πώ ότι μου αρέσει περισσότερο απο 19" evo,csl etc
Προτείνω να σκεφτείς να τις κρατήσεις!!!!

Εχετε δικιο για τη παρουσιαση...αλλα ρε παιδια ουτε βολτα δεν εχω προλαβει να κάνω.Ασε που στη δουλεια μ εχει παρει μπαλα για το μωρο μου.Σε δυο μερες τι να πρωτοπρολαβω να κανω...βολτα,service,ασφαλειες κλπ.Για την ωρα μονο απ εξω εχω κανει καμποσα τσιγαρα χαζευοντας...:tt1::tt1::tt1:
Τις ζαντες θα τις κρατησω σίγουρα για οποιαδηποτε χρηση...δε νομιζω οτι εχουν και αγοραστικο ενδιαφερον.
Ελπιζω σημερα να το παρω απ το συνεργειο...δε κρατιεμαι:original:

aimiliosbmw
21-11-13, 12:20
Αιμίλιε τσίμπα την εισαγωγή του Σωκράτη που είναι γνήσια CSL και όλα τα άλλα με τον καιρό thumb
Για την ωρα το βλεπω λιγο υπερβολικο αν και μονο αυτο δε φτανει απο οσο εχω διαβασει.

Thomelef
21-11-13, 12:27
πολλά λεφτά για το τπτ αιμίλιε. χώρια το ότι δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ σι ες ελ.

καλύτερα να αφαιρέσεις βάρος με εξατμίσεις, κάνα κάθισμα, ζάντες σι ες ελ που λές ότι θέλεις να πάρεις.

μπορεί να πηγαίνει και καλύτερα μη σου πω απο το να βάλεις μια εισαγωγή.

Vasilis M3
21-11-13, 12:27
Καλά ναι σίγουρα εγώ για πλάκα το είπα.Αν και απο την μια δεν το βρίσκεις σε τέτοια τιμή ΓΝΗΣΙΟ airbox..αν είχα τα λεφτά θα το έπερνα και θα το φύλαγα.

Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει το Μ3..!!! :thumbsup:

Harisp
21-11-13, 13:14
επιπλεον κανε και το έλεγχο 76 σημείων που εχει ο σφακιανακης ... το εκανα και εγω προσφτα πριν απο μερικεσ εβδομαδες .... ειναι πολυ χρησιμο για να δεις τα παντα και αν χρειαζεται κατι επιπλεον το αμαξι!!! :original: :original:

Για δώσε info για αυτό.
Είναι δωρεάν ο έλεγχος; Αφορά όλα τα μοντέλα;

m_power_lunatic
21-11-13, 22:41
Εχετε δικιο για τη παρουσιαση...αλλα ρε παιδια ουτε βολτα δεν εχω προλαβει να κάνω.Ασε που στη δουλεια μ εχει παρει μπαλα για το μωρο μου.Σε δυο μερες τι να πρωτοπρολαβω να κανω...βολτα,service,ασφαλειες κλπ.Για την ωρα μονο απ εξω εχω κανει καμποσα τσιγαρα χαζευοντας...:tt1::tt1::tt1:
Τις ζαντες θα τις κρατησω σίγουρα για οποιαδηποτε χρηση...δε νομιζω οτι εχουν και αγοραστικο ενδιαφερον.
Ελπιζω σημερα να το παρω απ το συνεργειο...δε κρατιεμαι:original:

Hθελα να στο γραψω χθες αλλα με την δουλεια που χρονος....

Το πρωτο πραγμα που θα κανεις μαζι με ενα τεραστιο γενικο σερβις (αστα τα CSL ζαντακια,εξατμισακια κτλ...εχεις χρονο για αργοτερα αυτα),θα πας να βαλεις αν δεν εχει ηδη εναν αριστο,τον καλυτερο συναγερμο που υπαρχει και επισης κατι επιπλεον για την ακινητοποιηση του αυτοκινητου σου.

Τα ελατηρια με μαμα αμορτισερ=χαλια μαυρα (αν δεν εχουνε τελειωσει και τα αμορτισερ οπως συμβαινει συνηθως) οποτε βαζεις μαμα ελατηρια.-

Ο προηγουμενος ητανε πολυ low profile και το εχει χωρις Μ3 σηματακι πισω,μπορει και να ητανε και παραγγελια ετσι απο το εργοστασιο (υπαρχει κωδικος χωρις χρεωση οταν το αγοραζεις καινουργιο).

hades7
21-11-13, 22:50
Συναγερμό; Πεταμένα λεφτά κρυφοί διακόπτες πεταμένα λεφτά , ρίξε τα λεφτά σου φίλε μου σε μια μικτή καλή ασφάλεια κι ότι ειναι να γίνει θα γίνει
Και καλορίζικο να το χαρείς

m_power_lunatic
22-11-13, 07:59
Ασφαλιστικη εννοειται,δεν το ανεφερα καν αλλα μην το εχει και ξεβρακωτο.

nikos1400
22-11-13, 11:40
Αιμιλιε, καλοταξιδο να το χαιρεσαι και να το προσεχεις οπως το Ε21 !

:thumbsup:

TSAF
26-11-13, 11:47
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-bmw-m3-csl-metz/186443488.html

mark e92
26-11-13, 15:39
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-bmw-m3-csl-metz/186443488.html

τώρα που δεν θα έχει φόρο συμφέρει να πάρεις ξανά από Γερμανία.
Το μόνο μεγάλο μείον για μένα είναι πόσους τόνους αλάτι έχει φάει στον χειμώνα τις Γερμανίας.

zaharias
26-11-13, 18:24
τώρα που δεν θα έχει φόρο συμφέρει να πάρεις ξανά από Γερμανία.
Το μόνο μεγάλο μείον για μένα είναι πόσους τόνους αλάτι έχει φάει στον χειμώνα τις Γερμανίας.

Ισχυει αυτο φιλε..??

Thomelef
26-11-13, 19:04
εμένα πάντως παίζει να'κλασε η αντλία...αν ναι και δεν είναι κάτι άλλο, το πετάω και βάζω γουδοχέρι...2,5κ εν όψη τελών και φόρου επιπλέον δεν τα δίνω. κοροιδία εντελώς νομίζω για ένα αμάξι που το'χω 6 χρόνια.

gnx
26-11-13, 19:38
Ψηλέ, δυόμισι χιλιάρικα επιπλέον, τι αντλία είναι αυτή;

To CSL είναι κατά πάσα πιθανότητα EURO3. Τελωνείο 334%.

panose30
26-11-13, 19:41
Ψηλέ, δυόμισι χιλιάρικα επιπλέον, τι αντλία είναι αυτή;

Αντλια smg...ειναι απο χρυσαφι ;-)

Thomelef
26-11-13, 20:16
αντλία ες εμ τζι ρε πουλόπομ...

EVERGET
26-11-13, 20:18
Έχουν μαζί πακέτο και όλες τις ηλεκτροβαλβίδες τα ζώα και γι' αυτό πάει χρυσάφι….

turbodog
26-11-13, 20:23
εμένα πάντως παίζει να'κλασε η αντλία...αν ναι και δεν είναι κάτι άλλο, το πετάω και βάζω γουδοχέρι...2,5κ εν όψη τελών και φόρου επιπλέον δεν τα δίνω. κοροιδία εντελώς νομίζω για ένα αμάξι που το'χω 6 χρόνια.

Θωμα δες και το pressure accumulator (part No. 21532229716). Αυτο πωλειται και ξεχωριστα απο την τρομπα SMG (21532229715 που οντως εχει κανα 2,5αρι).
Το accumulator ειναι αυτο που ουσιαστικα χτιζει την πιεση στο κυκλωμα και καποιες φορες υπευθυνο για την πτωση πιεσης, χωρις να εχει 'κλασει' το υδραυλικο της κομματι.
Τα Μ3 πλεον οσο αρχιζουν και παλιωνουν θα εμφανιζουν τετοιου ειδους ζημιες συχνοτερα. Η ζεστη και η κακη ψυξη απο την κινηση με λιγα χιλιομετρα μεσα στην πολη ειναι ενα απο τα προβληματα που προκαλουν την προωρη αστοχια της τρομπας.
Μακαρι να μην ειναι ειναι τιποτα απο αυτa και να ειναι μονο το γνωστο προβλημα του Salmon relay στο fuse box.
Good luck thumb

ΥΓ H μετατροπη σε manual δεν ειναι τοσο ευκολη, γιατι ενω το μηχανικο κομματι της θα ειναι ευκολο, το ηλεκτρονικο με τοσους αισθητηρες που θα καταργηθουν και μια DME που ειναι αμεσα συνδεδεμενη με την ECU του SMG και που αποτελει αναποσπατο κομματι της, δεν θα ειναι και τοσο ευκολο εγχειρημα

Thomelef
26-11-13, 20:35
τράμπα ecu και κοντέρ και πα να γαμηθεί μήτσο...αν είναι τέτοια ζημιά, δεν δίνω τόσα λεφτά.

αισθητήρα έχω ξαναλλάξει. όπως και να'χει, αύριο θα πάω να δώ τι θα βγάλει και στο διαγνωστικό...

turbodog
26-11-13, 20:42
τράμπα ecu και κοντέρ και πα να γαμηθεί μήτσο...αν είναι τέτοια ζημιά, δεν δίνω τόσα λεφτά.

αισθητήρα έχω ξαναλλάξει. όπως και να'χει, αύριο θα πάω να δώ τι θα βγάλει και στο διαγνωστικό...

Μαζι με ECU πιθανον να χρειαστεις και immobilizer+κλειδια/αφαλους γιατι απο οτι νομιζω αυτα πανε πακετο. Εκτος αν το υπαρχον immobilizer του αυτοκινητου σου μπορει να συνδεθει με την καινουργια ECU, αυτο δεν το γνωριζω. Η καλωδιωση της ECU πιθανολογω να ειναι η ιδια αλλιως δεν αξιζει ουτε να το σκεφτεσαι αν ειναι να πας και για πλεξουδα.

stef_E46m3cabrio
02-02-14, 19:30
νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλοι που ψάχνουν για Μ3 Ε46, οπότε ανακινώ το θέμα γιατί κι εγώ ψάχνομαι. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό;

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4579468/

Είναι τσιμπημένο για τα χιλιόμετρά του αλλά αν είναι όπως τα λέει, μπορεί να αξίζει.

steliosm46
02-02-14, 19:34
Μην κοιτας χιλιομετρα, αλλα να ειναι συντηρημένο σωστά...

εξαλλου τα χιλιομετρα για την χρονολογια του θα ελεγα πως ειναι νορμαλ.

stef
02-02-14, 20:39
Το θέμα είναι αν ξέρει κανείς την ιστορία του για να βοηθήσει τον φίλο μας

aimiliosbmw
08-02-14, 03:13
νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλοι που ψάχνουν για Μ3 Ε46, οπότε ανακινώ το θέμα γιατί κι εγώ ψάχνομαι. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό;

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4579468/

Είναι τσιμπημένο για τα χιλιόμετρά του αλλά αν είναι όπως τα λέει, μπορεί να αξίζει.

Καλή αρχή φίλε μου....είναι η πιο ενδιαφέρον έρευνα αγοράς που είχα κάνει ποτέ!!!
Ευχομαι τα καλύτερα και μακάρι να βοηθηθείς όπως κι εγώ...:viannen_01:

stef_E46m3cabrio
22-02-14, 15:42
Μήπως ξέρει κανείς τίποτα για αυτό;
https://www.xe.gr/automoto/used-cars-BMW,M3-41168761.html