PDA

Επιστροφή στο Forum : SpeedSector

Σελίδες : [1] 2

VanVIC
25-10-13, 21:24
Σε πείσμα της κρίσης:

https://www.youtube.com/watch?v=jPZtcPUfl5E

Στο 2.10 βλέπω γνωστή μας "φάτσα".
:whistle:
Κώστα ο αδελφός σου δεν είναι ;

Bazil Van Sinner
25-10-13, 21:30
Μπραβο στ'αλανια!

z3 2.2
25-10-13, 22:26
ωραιο βολτακι.
οσο και να πηγαιναν "ηρεμα" ειμαι σιγουρος οτι μερικοι θα το γλεντησαν στο Μαραθωνα.
αγαπημενη διαδρομη άρρηκτα δεμενη με βραδυνα getaway.

Karizma Z4
25-10-13, 23:11
ωραιο βολτακι.
οσο και να πηγαιναν "ηρεμα" ειμαι σιγουρος οτι μερικοι θα το γλεντησαν στο Μαραθωνα.
αγαπημενη διαδρομη άρρηκτα δεμενη με βραδυνα getaway.

Ολη η διαδρομη ηρεμη ηταν...Υπηρχε αρχηγος στο κονβοι,που εδινε τον ρυθμο και στην επομενη εκδρομη οσοι συμμετεχοντες θα εχουν ολοι ασυρματους απ΄οτι λενε για οτιδηποτε και να προκυψει στον δρομο! :original:

Την εχασα αυτη την εκδρομη λογω σπασμενης ζαντας... :ranting2:
Θα ειμαι ομως στην επομενη!!! thumb

z3 2.2
25-10-13, 23:13
ποσα αυτοκινητα ηταν?

Karizma Z4
25-10-13, 23:20
ποσα αυτοκινητα ηταν?

24 ειχαν δηλωσει συμμετοχη,αλλα το ματι μου πηρε μερικα που δεν ηταν δηλωμενα στην λιστα,οπως επισης και καποιες ακυρωσεις της τελευταιας στιγμης σαν την δικη μου!

Οποτε παλι πανω-κατω 25! thumb

hades7
25-10-13, 23:22
Τι ειναι αυτό το νταλαβερι δεν κατάλαβα ειναι μέλη σε κάποιο φόρουμ κάτι Η ειναι παρέα;

Karizma Z4
25-10-13, 23:24
Το SpeedSector συντομα θα ενταχθει στον παγκοσμιο οργανισμο "Cars and Coffee"

https://online.carsandcoffee.info/

Karizma Z4
25-10-13, 23:26
Τι ειναι αυτό το νταλαβερι δεν κατάλαβα ειναι μέλη σε κάποιο φόρουμ κάτι Η ειναι παρέα;

Φορουμ ειναι,αλλα ολοι γνωριζομασταν πριν μπουμε μεσα! :original:
Η παρεα και η γνωριμια εγιναν φορουμ!

hades7
25-10-13, 23:27
Ποια ειναι τα κριτήρια η πολυτέλεια η τα άλογα για να δηλώσεις συμμετοχή γιατί δεν είδα γρήγορα καγκουρια

Karizma Z4
25-10-13, 23:33
Ποια ειναι τα κριτήρια η πολυτέλεια η τα άλογα για να δηλώσεις συμμετοχή γιατί δεν είδα γρήγορα καγκουρια

Τα BMW κατηγοριας δικου μου οχηματος,Audi TΤ,Cayman και Boxter ειναι ο πατος σε αυτο το φορουμ...

Οποτε καταλαβαινεις τι ειναι τα υπολοιπα...Και σε αλογα και σε πολυτελεια...

Τωρα σε αυτη την κατηγορια αυτοκινητων...Ποσο να καγκουρεψεις ενα GTR,ενα Πορσε Turbo ή μια Ζ06 ;;; :shok:

Οσο για το γρηγορα...αυτοκινητα που κανουν 100-200 κατω απο 5sec δεν τα λες και αργα!!! :th_Laie_67-1: Εχει μερικα τετοια...

hades7
25-10-13, 23:36
Δηλαδή άμα σκάσει ο άλλος με κουπρα 500 άλογα τρώει μπαν με την έγγραφη ; Αχαχαχα

Karizma Z4
25-10-13, 23:44
Δηλαδή άμα σκάσει ο άλλος με κουπρα 500 άλογα τρώει μπαν με την έγγραφη ; Αχαχαχα

Νομιζω η εγγραφη ειναι κατοπιν προσκλησης απο την διαχειρηση πλεον... :sad:

hades7
25-10-13, 23:46
Νομιζω η εγγραφη ειναι κατοπιν προσκλησης απο την διαχειρηση πλεον... :sad:

Και προφανώς η διαχείρηση δεν θέλει να έχει πάρε δώσε με τέτοιους τύπους :th_Laie_67-1:

KalpasM3
25-10-13, 23:48
Φαντάζομαι πως την παρέα-φόρουμ θα θέλουν να την κρατήσουν σε κάποιο επίπεδο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

hades7
25-10-13, 23:51
Φαντάζομαι πως την παρέα-φόρουμ θα θέλουν να την κρατήσουν σε κάποιο επίπεδο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ελπίζω να καταλάβεις ότι δεν σε ειρωνεύομαι αλλά αγοράζοντας πολυτελές αυτοκίνητο αγοράζεις και επίπεδο;

Karizma Z4
25-10-13, 23:56
Και προφανώς η διαχείρηση δεν θέλει να έχει πάρε δώσε με τέτοιους τύπους :th_Laie_67-1:

Δεν ξερω την νοοτροπια της διαχειρησης και δεν νομιζω πως υποτιμουν τετοιου ειδους αυτοκινητα!Αλλωστε κανεις(πλεον καποιων πολυ τυχερων...)ξεκινησαμε απο καπου...thumb

Το γεγονος οτι εχουν βαλει καποια κριτηρια για την συμμετοχη και εγγραφη στο φορουμ ειναι και καλο και κακο,οπως επισης το γεγονος οτι ειναι κλειστο φορουμ ειναι παλι επισης καλο και κακο...Επειδη συμμετεχω σε φορουμ και των 2 μορφων,ειλικρινα δεν μπορω να εκφερω γνωμη τι προτιμω...

Το SpeedSector επειδη εχει και σαν μελη ιδιοκτητες με "σοβαρα" βελτιωμενα αυτοκινητα και οπως ειναι φυσικο γινονται και καποιες "δοκιμες"(γκουχου γκουχου...)στον δρομο και κατοπιν σχολιαζονται σαν threads,θελει να αποφυγει τα φαινομενα "καφενειου" σε στυλ "streetdragster.gr" και αναλογων κοντροφορουμ...

hades7
26-10-13, 00:04
Ο admin έχει βαθμό 33 οι mod 31 και 32 και δίνεις όρκο για να μπεις κατα την έγγραφη :hystericalbs1:
«Εγώ ο Χαντες Καγκουροπουλος οικεία και ελευθέρα βουλήσει, ενώπιον του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και της Σεπτής ταύτης ομηγύρεως των τεκτόνων, επί του γνώμονος και του διαβήτου, εμβλημάτων της συνειδήσεως, της ευθύτητος και του δικαίου, επί του ξίφους, συμβόλου τιμής, και επί της Βίβλου του Νόμου, υπισχνούμαι επισήμως και ειλικρινώς, και ορκίζομαι να μην αποκαλύψω ποτέ τι περί των τεκτονικών μυστηρίων, όσα θέλετε μοι εμπιστευθήτε ειμή εις τακτικόν και αγαθόν τέκτονα ή εις Στοάν κανονικώς συγκεκροτημένην.

Υπόσχομαι ωσαύτως τοις εμοίς Αδελφοίς, αγάπην και άρωγήν εν ταις ανάγκαις αυτών. Υπόσχομαι προς τούτοις πίστιν και υπακοήν εις τα Μεγάλα Συντάγματα του Τεκτονισμού, εις το Σύνταγμα και τον Γενικόν Κανονισμόν της Μεγάλης Στοάς ως και τον ειδικόν κανονισμόν και τα ψηφίσματα της Σεπτής ταύτης Στοάς. Έστω η μνήμη μου αποτρόπαιος, εάν ποτέ παραβώ τον όρκον μου».

Karizma Z4
26-10-13, 00:06
Ελπίζω να καταλάβεις ότι δεν σε ειρωνεύομαι αλλά αγοράζοντας πολυτελές αυτοκίνητο αγοράζεις και επίπεδο;

Και ολο το χρυσαφι του κοσμου να σου δωσουν,αν εισαι μαλ@κ&ς,τοτε ετσι θα μεινεις...Ετσι ειναι και εδω...Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω,ετσι δεν ειναι ;;;

Το γεγονος οτι αγοραζει καποιος ενα καλο αυτοκινητο δεν τον καθιστα και λορδο αυτοματως,ουτε ευγενη!!!

Και για να το πω και διαφορετικα...Παντου υπαρχουν καλοι και κακοι...Συνεννοησημοι και κομπλεξικοι και παει λεγοντας... thumb

Karizma Z4
26-10-13, 00:10
Ο admin έχει βαθμό 33 οι mod 31 και 32 και δίνεις όρκο για να μπεις κατα την έγγραφη :hystericalbs1:
«Εγώ ο Χαντες Καγκουροπουλος οικεία και ελευθέρα βουλήσει, ενώπιον του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και της Σεπτής ταύτης ομηγύρεως των τεκτόνων, επί του γνώμονος και του διαβήτου, εμβλημάτων της συνειδήσεως, της ευθύτητος και του δικαίου, επί του ξίφους, συμβόλου τιμής, και επί της Βίβλου του Νόμου, υπισχνούμαι επισήμως και ειλικρινώς, και ορκίζομαι να μην αποκαλύψω ποτέ τι περί των τεκτονικών μυστηρίων, όσα θέλετε μοι εμπιστευθήτε ειμή εις τακτικόν και αγαθόν τέκτονα ή εις Στοάν κανονικώς συγκεκροτημένην.

Υπόσχομαι ωσαύτως τοις εμοίς Αδελφοίς, αγάπην και άρωγήν εν ταις ανάγκαις αυτών. Υπόσχομαι προς τούτοις πίστιν και υπακοήν εις τα Μεγάλα Συντάγματα του Τεκτονισμού, εις το Σύνταγμα και τον Γενικόν Κανονισμόν της Μεγάλης Στοάς ως και τον ειδικόν κανονισμόν και τα ψηφίσματα της Σεπτής ταύτης Στοάς. Έστω η μνήμη μου αποτρόπαιος, εάν ποτέ παραβώ τον όρκον μου».

Χαντε ο Τεκτονισμος με ανατριχιαζει!!!

Μου εκανες ζημια βραδιατικα!!! :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:

Οταν διαβασα το βιβλιο του Τρεμπελα εκανα να κοιμηθω μια βδομαδα φυσιολογικα!!! :th_Laie_67-1:

hades7
26-10-13, 00:13
Πάντως στην αρχή του βινδεο λένε οι άνθρωποι best premium luxury automotive αυτοί λέει είμαστε δίκαιο μου ακούγεται κάτι σαν καστα ινδική

Karizma Z4
26-10-13, 00:22
Πάντως στην αρχή του βινδεο λένε οι άνθρωποι best premium luxury automotive αυτοί λέει είμαστε δίκαιο μου ακούγεται κάτι σαν καστα ινδική

Δεν ξερω πως αισθανεται ο καθενας που μπαινει εκει μεσα,ποσο περηφανος και "μαμαω και δερνω"...Δεν ειμαι μεσα στο μυαλο καθενος και στα απωθημενα του...

Εγω ξερω οτι μπηκα για τον προφανη λογο της δημιουργιας του...Οχι επειδη ειναι luxury cars...Αλλα επειδη ειναι σοβαρα βελτιωμενα luxury cars...Κοινως για την βελτιωση...Και για να βρισκω κανεναν που να "παταει" μεχρι τα 300+ μαζι μου... :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Karizma Z4
26-10-13, 00:27
Οι περισσοτεροι ιδιοκτητες αυτοκινητων εκει μεσα,τα "τρωνε" με ψωμι κανονικα...

Λιγοι απο αυτους δεν εκμεταλλευονται εστω και λιγο αυτο που εχουν στα χερια τους...

Και προς Θεου δεν κατηγορω τους υπολοιπους π.χ που αγορασαν μια 997 Turbo ή κατι αναλογο απλα για να την εχουν στο γκαραζ τους ή για να πηγαινουν στα μπουζουκια,απλα αυτους που τα "σκαλιζουν" και τα ξεζουμιζουν στον δρομο τους χαιρομαι λιγο παραπανω!!!

KalpasM3
26-10-13, 00:33

Όχι απαραίτητα απλώς ξέρεις τι έχω δει μέχρι τώρα? Εκτός από ορισμένους που βρήκανε κληρονομιά ή κέρδισαν το λαχείο.Οι περισσότεροι δεν ειναι μεροκαματιάρηδες σαν και μένα οι οποίοι κάνουν μια δουλειά με άλλο κύρος και άλλα λεφτά.Με άλλα λόγια όπως και να το κάνουμε ένας γιατρός πχ έχει άλλο επιπεδο άλλη παιδεία γενικότερα χωρις να ισχυει πάντα απλώς λέω ένα παράδειγμα φιλικά παντα.

Karizma Z4
26-10-13, 00:37
Όχι απαραίτητα απλώς ξέρεις τι έχω δει μέχρι τώρα? Εκτός από ορισμένους που βρήκανε κληρονομιά ή κέρδισαν το λαχείο.Οι περισσότεροι δεν ειναι μεροκαματιάρηδες σαν και μένα οι οποίοι κάνουν μια δουλειά με άλλο κύρος και άλλα λεφτά.Με άλλα λόγια όπως και να το κάνουμε ένας γιατρός πχ έχει άλλο επιπεδο άλλη παιδεία γενικότερα χωρις να ισχυει πάντα απλώς λέω ένα παράδειγμα φιλικά παντα.

Θα σου δειξω εγω μ@κ@κες και κομπλεξικους γιατρους και δικηγορους να τριβεις τα ματια σου φιλε μου...Θα συζητησεις 5' μαζι τους και θα θες να βαλεις 1η και να φυγεις σπινιαροντας!!!

Και εξαλλου ποιος ειπε πως τα πτυχια και οι σπουδες κανουν τον ανθρωπο ;;; :shok:

KalpasM3
26-10-13, 00:45
Θα σου δειξω εγω μ@κ@κες και κομπλεξικους γιατρους και δικηγορους να τριβεις τα ματια σου φιλε μου...Θα συζητησεις 5' μαζι τους και θα θες να βαλεις 1η και να φυγεις σπινιαροντας!!!

Και εξαλλου ποιος ειπε πως τα πτυχια και οι σπουδες κανουν τον ανθρωπο ;;; :shok:

Ειμαι μαζί σου δεν το αμφισβητώ απλώς λέω συνήθως τι επικρατεί.

KalpasM3
26-10-13, 00:51

Φίλε hades7 μιας που αναφέρθηκες στις διαβεβαιώσεις που δίνει το υπο μύηση μέλος στον τεκτονισμό, η εισδοχή πλέον είναι πιο βατή από ότι στο παρελθόν.
Δεν υπάρχει πλέον τόσο αβατον όπως παλιότερα.

KalpasM3
26-10-13, 00:56
Και κάτι που θυμήθηκα.Αν θυμάστε παλιότερα υπήρχε ένα κλειστό φόρουμ που αφορούσε την BMW και ειδικά τα μοντέλα της Μ. Αναφέρομαι σε όσους θυμόνται το mbmw.gr όπου ήθελαν μόνο μέλη με Μ και πολύ δύσκολα δεχόντουσαν ακόμα και μετατροπές αρκεί η μετατροπή να είναι καλή και να φτάνει την ποιότητα του γνησίου.

Bazil Van Sinner
26-10-13, 07:35
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/10/europe_map-1.png

ΑThens?

Karizma Z4
26-10-13, 10:21
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/10/europe_map-1.png

ΑThens?

Συντομα λένε... :original:

stefm5
26-10-13, 10:50
αν τους ενδιαφέρει το επίπεδο μπορούν να θεσπίσουν ψυχολογικά τεστ εισόδου, όχι κριτήρια αυτοκινήτου.
το αυτοκίνητο μάλλον επίπεδο καταθέσεων δείχνει :whistle:

Bazil Van Sinner
26-10-13, 11:42
Δυσκολοι ανθρωποι,οι "πολλα εχοντες".....

Τουλαχιστον,θα συμφωνησω με Karizma,τα "βαζουν χερι" και βγαζουν και γουστα
χιλιες φορες καλυτεροι και αξιοι σεβασμου,απο τους μπρουκληδες που το χουν για να το δειχνουν μονο.

Περιμενω και ειμαι σιγουρος πως αυτη η παρεα θα δειξει αρκετα πραγματα ακομη,καλη επιτυχια τους ευχομαι!

Karizma Z4
26-10-13, 11:49
αν τους ενδιαφέρει το επίπεδο μπορούν να θεσπίσουν ψυχολογικά τεστ εισόδου, όχι κριτήρια αυτοκινήτου.
το αυτοκίνητο μάλλον επίπεδο καταθέσεων δείχνει :whistle:

Ολα αυτα για να μπεις σε καποιο φορουμ ;;; :shok:

Καλως ή κακως υπαρχουν και αυτες οι λεσχες...Οι κλειστες,οι prive...

Δηλαδη η λεσχη φιλων για το Grand Prix του Monaco που εχει αν θυμαμαι καλα γυρω στα 150 ατομα απο ολο τον κοσμο και πρεπει να πεθανει καποιος για να παρεις την θεση του τι ειναι δηλαδη ;;; Τυχαινει να ηταν μελος καποιος γνωστος δικος μου(θανων τωρα βεβαια...)ο οποιος δεν ηταν ανθρωπος καποιας οικονομικης επιφανειας!!!

Το αυτοκινητο δειχνει επιπεδο καταθεσεων ;;;;; Οχι και τοσο αντικειμενικο κριτηριο...Και απο παραδειγματα οσα θες!!!Απο Ρωσσοποντιους και αθιγγανους στην περιοχη μου που εχουν τα Μ3 και τα Μ5 σαν τριτα αυτοκινητα και τα εχουν κλεμμενα ;;; Απο καποιον που εβλεπες στον δρομο πριν απο 4-5 χρονια με μια καινουρια Φερραρι και μετα απο 3 μηνες την κατεσχετε η τραπεζα ;;;
Η απο τον "επιχειρηματια" με την Μερσεντα που χρωσταει στο δημοσιο το μισο χρεος της Ελλαδας ;;;

Και ειδικα την τρεχουσα περιοδο,που το αυτοκινητο,ειδικα το μεταχειρισμενο,μπορει ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ να φαινεσαι Κροισος(ευκαιριες πολλες βλεπεις...)!!!

stefm5
26-10-13, 12:20
Ολα αυτα για να μπεις σε καποιο φορουμ ;;; :shok:

Καλως ή κακως υπαρχουν και αυτες οι λεσχες...Οι κλειστες,οι prive...

Δηλαδη η λεσχη φιλων για το Grand Prix του Monaco που εχει αν θυμαμαι καλα γυρω στα 150 ατομα απο ολο τον κοσμο και πρεπει να πεθανει καποιος για να παρεις την θεση του τι ειναι δηλαδη ;;; Τυχαινει να ηταν μελος καποιος γνωστος δικος μου(θανων τωρα βεβαια...)ο οποιος δεν ηταν ανθρωπος καποιας οικονομικης επιφανειας!!!

Το αυτοκινητο δειχνει επιπεδο καταθεσεων ;;;;; Οχι και τοσο αντικειμενικο κριτηριο...Και απο παραδειγματα οσα θες!!!Απο Ρωσσοποντιους και αθιγγανους στην περιοχη μου που εχουν τα Μ3 και τα Μ5 σαν τριτα αυτοκινητα και τα εχουν κλεμμενα ;;; Απο καποιον που εβλεπες στον δρομο πριν απο 4-5 χρονια με μια καινουρια Φερραρι και μετα απο 3 μηνες την κατεσχετε η τραπεζα ;;;
Η απο τον "επιχειρηματια" με την Μερσεντα που χρωσταει στο δημοσιο το μισο χρεος της Ελλαδας ;;;

Και ειδικα την τρεχουσα περιοδο,που το αυτοκινητο,ειδικα το μεταχειρισμενο,μπορει ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ να φαινεσαι Κροισος(ευκαιριες πολλες βλεπεις...)!!!

χαριτολογώντας ανέφερα τα ψυχολογικά τεστ...

επίσης ναι, εκτός εξαιρέσεων το αυτοκίνητο δείχνει το επίπεδο των καταθέσεων στην εποχή που ζούμε. για να κατέχεις, συντηρείς και να 'καις' τα ιερά τέρατα της αυτοκίνησης πρέπει να σπρώχνεις πολλά ευρώ.
δεν υπάρχουν δανεικά πλέον..
τα κλεμμένα και οι αθίγγανοι είναι άλλο θέμα. τσαντίρια καταλήγουν τα αυτοκίνητα αυτά.

z3 2.2
26-10-13, 16:37
Ωραια κουβεντουλα
Μια παρεα με δυνατα αυτοκινητα που βγαζουν κεφια.
Απο τα λεγομενα των παιδιων δεν ειναι και σουρουκλεμεδες.
Μια χαρα τους βρισκω.

freddys
26-10-13, 17:28
Το πριβε οπου αγγιζει τον καθενα.Αλλοι βγαζουν βιντεο σε βενζιναδικα,αλλοι παρκαρουν για να κανουν εμφανιση,εμεις πρεπει να λεμε οτι ο admin ειναι πολυ κακος και να πεταξει τους μισους εξω,γιατι ο ταδε δεν ερχεται στις συναντησεις.Ποσο μαλλον που ριχνει τα μουτρα και στελνει σε πμ ολες τις προσκλησεις για συναντηση.Αυτες οι συνεννοησεις γινονται μονο με ασυρματο με κωδικοποιηση του μηνυματος και με κινητα τυπου security που το μηνυμα πρεπει να φτανει και να διαβαζεις τον κωδικο (οπως στους πυρινικους πυραυλους σε καποιες ταινιες) για να γινει η αποκωδικοποιηση γιατι αλλιως θα ερθει ο καγκουρας με το Ford sport και θα θελει πατημα...Πραγματικα γιατι εκαναν το φορουμ;;;
Γιατι σε ενα φορουμ η ελευθερη ανταλλαγη αποψεων ειναι κατι που το χαρακτηριζει.Η ανωνυμια υπαρχει οσο θελει ο καθενας.Εδω ο ενας βοηθαει τον αλλον οσο μπορει-ξερει-εχει μαθει-εχει ακουσει-γνωριζει.Αν ηθελα την γνωμη του μητσου και του κιτσου τους περνω τηλεφωνο δεν ειναι αναγκη να κανω ενα τετοιο φορουμ.Αφου παρεα ημασταν πρεπει να κατσουμε στον υπολογιστη για να τα πουμε...
Anyway περα απο τα οσα αναφερθηκαν παραπανω στα προηγουμενα ποστ το βιντεο ειναι καλο να το χαζεψει καποιος.
Και μιας και ειπατε για φεραρι QUIZ:
Ποιοι κυκλοφορουσαν με φεραρι και εκλεισαν τα καταστηματα τους μετα απο υπαγωγη στο αρθο 99 ακομα και στο εξωτερικο,αν και εχουν αγορασει ακριβες θεσεις-σημεια.
Τip:Τα αμαξια ειχαν ταμπελες εξωτερικου χωρα απο οπου οι θεσεις εχουν χρυσοπληρωθει...
Ο πρωτος που θα βρει την χωρα κερδιζει ενα στυλο bic αυθεντικο οχι τις καινουργιες τις κινεζιες που γραφουν για 10 λεπτα.Οποιος θυμαται τις ταμπελες κερδιζει και μια σοκολατα ιον αμυγδαλου!

aristent
26-10-13, 17:36
......Και μιας και ειπατε για φεραρι QUIZ:
Ποιοι κυκλοφορουσαν με φεραρι και εκλεισαν τα καταστηματα τους μετα απο υπαγωγη στο αρθο 99 ακομα και στο εξωτερικο,αν και εχουν αγορασει ακριβες θεσεις-σημεια.
Τip:Τα αμαξια ειχαν ταμπελες εξωτερικου χωρα απο οπου οι θεσεις εχουν χρυσοπληρωθει...
Ο πρωτος που θα βρει την χωρα κερδιζει ενα στυλο bic αυθεντικο οχι τις καινουργιες τις κινεζιες που γραφουν για 10 λεπτα.Οποιος θυμαται τις ταμπελες κερδιζει και μια σοκολατα ιον αμυγδαλου!

Δυο αδελφια που ειχαν τα Sprinter!!!:thumbsup:

και ειχαν εργοστασια στην Ρουμανια,οπου και οι χαρακτηριστικες πινακιδες που τελειωνουν σε GOD!!!!

εδω και σε βιντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=g3Nf5qepEeo

για τη σοκολατα το κανω!!!!:thumbsup:

Bazil Van Sinner
26-10-13, 18:04
Να κανω μια χαζη ερωτηση?Οταν βλεπετε ενα τετοιο αμαξι τι σκεφτεστε?

α)...τι αισθηση βγαζει ο φουστης!!!thumb

β)...τι απατεωνια-osadenftaneihalepou-εχει κανει και κυκλοφοραει τετοια βιτρινα?

Προσωπικα η σκεψη που μου 'ρχεται ειναι η (α). Αν ηταν γυναικα για παραδειγμα θα σκεφτομουν"πως να μυριζει το αρωμα της ?" ,δεν με νοιαζει ποιος,τι και γιατι,σημασια εχει οτι αυτος το καβαλει και γω ειμαι στο παγκακι και τον κοιταω,
πιανεις λοιπον καλη θεση και απολαμβανεις.Αν δεν το αντεχεις την κανεις γιατι οι πολλες κακες σκεψεις ματιαζουν και ειναι κριμα γιατι και αυτα τα παλικαρια μανουλα εχουν:original:

Πριβε το θελουν ,πριβε να το κανουν,δικο τους το καρπουζι δικο τους και το μαχαιρι!Εχω κανει εγγραφη στο καναλι τους και περιμενω βιντεο!

Δεν καταλαβα δηλαδη,οι οποιες κοντρες που βλεπουμε απο το εξωτερικο ,απο GTm5board.com μεχρι UNLIM500+ ,ξερουμε το ποιο'ν των ιδιοκτητων?

fanisk
26-10-13, 18:58
Αμα μπορουν καλα κανουν, μη βγαζετε κακια..

kapamaru1
26-10-13, 19:16
χαχαχα τη Ζ4 στο 1,08 την είχα δει στο Φάληρο μια φορά. Είναι κανένας δικός μας?????

sheriff
26-10-13, 23:08
Σε πείσμα της κρίσης:

https://www.youtube.com/watch?v=jPZtcPUfl5E

Στο 2.10 βλέπω γνωστή μας "φάτσα".
Κώστα ο αδελφός σου δεν είναι ;

Ναι βαγγελη μου ο μικρος ειναι...

Εγω να φανταστεις δεν ειμαι γραμμενος στο φορουμ...

VanVIC
26-10-13, 23:16
Ναι βαγγελη μου ο μικρος ειναι...

Εγω να φανταστεις δεν ειμαι γραμμενος στο φορουμ...

Εσύ είπαμε... Vintage Drag-Master !

KalpasM3
26-10-13, 23:59
Δυο αδελφια που ειχαν τα Sprinter!!!:thumbsup:

και ειχαν εργοστασια στην Ρουμανια,οπου και οι χαρακτηριστικες πινακιδες που τελειωνουν σε GOD!!!!

εδω και σε βιντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=g3Nf5qepEeo

για τη σοκολατα το κανω!!!!:thumbsup:

Αν δεν κάνω λάθος η ασπρη πωλειται στο car

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2627559/

Neskio
27-10-13, 11:01
Να κανω μια χαζη ερωτηση?Οταν βλεπετε ενα τετοιο αμαξι τι σκεφτεστε?

α)...τι αισθηση βγαζει ο φουστης!!!thumb

β)...τι απατεωνια-osadenftaneihalepou-εχει κανει και κυκλοφοραει τετοια βιτρινα?

Εγω σκεφτομαι αυθορμητα το 'β' παντως, οχι επειδη εχω μισος/ζηλια/φθονο/κτλ προς τον ιδιοκτητη εξαιτιας του αυτοκινητου, αλλα επειδη τοσα χρονια εχω (ή μου εχουν?) μαθει οτι χοντρο χρημα στην Ελλαδα (ποσο μαλλον αυτους τους καιρους) χωρις φουστιες δεν βγαζεις.

Βεβαια μετα χτυπαει και η λογικη που λεει οτι προφανως δεν ξερεις ο αλλος τι κανει και αν ειναι σωστος ή οχι... Οποτε σταματω να σκεφτομαι τον ιδιοκτητη και επικεντρωνομαι στο αυτοκινητο.

z3 2.2
27-10-13, 14:36
το να εχει μια παρεα ενα ιδιωτικο χωρο στο ιντερνετ και σε αυτην την παρεα να μπορουν να μπουν ανθρωποι οι οποιοι εχουν επιλεχθει την παρεα,δεν το βρισκω κακο ουτε καπως.
μια παρεα ειναι

Bazil Van Sinner
28-10-13, 10:02
Εγω σκεφτομαι αυθορμητα το 'β' παντως, οχι επειδη εχω μισος/ζηλια/φθονο/κτλ προς τον ιδιοκτητη εξαιτιας του αυτοκινητου, αλλα επειδη τοσα χρονια εχω (ή μου εχουν?) μαθει οτι χοντρο χρημα στην Ελλαδα (ποσο μαλλον αυτους τους καιρους) χωρις φουστιες δεν βγαζεις.

Ρε παιδια μην τρελλαθουμε κι ολας!

Ξεκολληστε το μυαλο σας απο την ελληνικη καχυποψια!

Δεν αγοραζουν τετοια αυτοκινητα μονο οι ντραγκντηλερς και οι νταβατζηδες.

Το οτι αυτο γινεται στις ταινιες δεν σημαινει πως γινεται και στην

πραγματικοτητα....

Μαγκια του και υποχρεωση του οποιος κυκλοφοραει "εργαλειο" ,τους φτυνω μην τους ματιασω.

Doctore,Deepblue,M3 Owners ειστε απαταιωνες ρε :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:

Ααααα και επισης το χοντρο χρημα γινεται και με δουλεια και με τυχη !!!! Αυτα!!

Ευχομαι καποια μερα να παρω ενα τετοιο κομματι και γω και θα κρεμασω μια μπουρλια με σκορδα !!!!!

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/10/CF83CEBACF8CCF81CEB4CEB1CEBACEB1CEBBCEBB-1.jpg

Neskio
28-10-13, 12:35
Ε μην κανεις quote μονο το πρωτο μισο

Βεβαια μετα χτυπαει και η λογικη που λεει οτι προφανως δεν ξερεις ο αλλος τι κανει και αν ειναι σωστος ή οχι...

Και οταν λεω χοντρο χρημα δεν εννοω Μ3, cayman, TTRS, απλες καρερα, 35is κτλ... εννοω ferrari, lamborghini, bentley, r8 v10, porsche 911/cayenne/panamera turbo/turboS, nissan GTR φτιαγμενα και λοιπα ομορφα που φλερταρουν τα 200 χιλιαρικα και βαλε (καινουρια παντα).

Ελλαδα ζουμε, οταν στα 20κατι χρονια της υπαρξης μου ακουω για ηγετες λαμογια, κομματοσκυλα, βολεμενους, ατομα που καλυπτουν τις πισινες για να μην τις πιασει ο δορυφορος και ανακαλυφθουν, μιζες, φακελακια, χοντρολεφταδες που δηλωνουν κατω απο τα ορια της φτωχιας, λογαριασμους στο εξωτερικο, αδηλωτα ακινητα/αυτοκινητα/οικοπεδα/, μεγαλοεκδοτες μαφιοζους, στημενα παιχνιδια, οταν η Ελλαδα εχει δικο της αρθρο στην wikipedia σχετικα με την διαφθορα (https://en.wikipedia.org/wiki/Tax_evasion_and_corruption_in_Greece) η οποια μαλιστα θεωρειται και εθνικο σπορ, οταν ακουω επιδοματα να γινονται τζιπ και σπιτια, οταν, οταν οταν οταν....
ε, στατιστικα και μονο να το παρεις, στα τοσα supercars καποιο θα ειναι λιγοτερο 'καθαρο' απο αυτη την αποψη....

Ελλαδα ζουμε...και εσεις τα ξερετε και τα ζειτε.

Για να μην παρεξηγηθω, δεν εννοω οτι ολοι ανεξαιρετως ειναι λαμογια... αλλα οτι στην περιπτωση της Ελλαδας το να εισαι καχυποπτος δεν θα 'πρεπε να ειναι τοσο παραξενο ή κατακριτεο.

Bazil Van Sinner
28-10-13, 12:56
Ελλαδα ζουμε, οταν στα 20κατι χρονια της υπαρξης μου.....

Κουκλε σε τρωει το παραπονο!!!!

Ξεπερασε το και απολαυσε το!!!!

Ειμαι 33 και οταν δω κατι που γουσταρω ουτε που με νοιαζει που ειμαι και με ποιον,ουτε με νοιαζει ποιος ειναι και απο που το χει!!!!

Χαλβαδιαζω το εργαλειο για οσο περισσοτερο μπορω,ενιοτε βγαζω και καμια φωτο και βιντεο!

Καλα να ειναι οσοι τα χουν,η γιαγια μου λεει ενα πολυ πετυχημενο(απο τα πολλα ) τα χαραμι χαλαλι δεν γινονται φιλε !!!
:original:

https://www.youtube.com/watch?v=XLX87VH786Y

:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

doctore
29-10-13, 21:54
Τώρα που διαβάζω αυτά που γράφεις Μπιλ, μου ήρθε στο μυαλό μιά φάση στις
Μυκήνες χθες.

Φτάνω στην είσοδο του Αρχαιολογικού χώρου και σταματάω να δω που θα παρκάρω.
Εκείνη την ώρα βγαίνανε από μέσα 2 τουρίστες γύρω στα 30, αμερικάνοι μου φανήκανε,
και ο ένας μου κάνει thumbs up και μου λέει : Nice car !

Ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτά που είχα δει στο parking πάνω στο Παλαμήδι.

Τώρα λοιπόν μέσα στη κρίση η συνηθισμένη σκέψη είναι : το λαμόγιο, ο φοροφυγάς, έφαγε τις επιδοτήσεις, και τα ανάλογα.

Σκέφτομαι όμως και τι ακούγαμε πρό κρίσης, και πολύ πριν από την κρίση.
Θα σου πω εγώ τι έχω ακούσει με τα αυτιά μου.

"Μα καλά υδραυλικό με BMW έφερες ? " (για 318ti)
"Έλα μωρέ μεταχειρισμένο το πήρε" (για 200SX)
"τρυγήσανε τις φούντες και πήρανε evo" (για αγωνιζόμενο από Ηλεία)
"Ρε συ γουρουνάς με Lambo ?" (για χοιροτρόφο από Θεσσαλία)
"Μα καλά ? ρε συ πλύστης με BMW ?"

Nino
29-10-13, 22:16
ασχετο

αλλα λεω να φτιαξω ενα πολυ prive forum για μπουγκα μπουγκα παρτυ
χαντε θα λαβεις προσκληση!!!
:hystericalbs1:

hades7
29-10-13, 22:36
Δεν ξέρω τι ειναι το μπουγκα μπουγκα αλλά είμαι μέσα

Bazil Van Sinner
29-10-13, 22:50
Doc κομπλεξ ειναι αυτα,δεν τα παρεξηγω,παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν!

Το θεμα ειναι απο ποια μερια θες να εισαι .

Παντα οταν συναντιεται η ματια μου με καποιον ιδιοκτητη αυτοκινητου η' μοτοσυκλετας που χαλβαδιαζω παντα χαμογελαω!Υπαρχουν βεβαια και οι κλαρινογαμπροι που θα σου ξυνησουν τα μουτρα,αλλα και αυτοι,οπως και οι καλαμιες στους βαλτους καποια δουλεια θα κανουν εδω πανω!

Κλααααα'ι'ν μααααα'ι'ν !!!

Τα αμερικανακια το λενε καλα;Haters are my motivatorsthumb

TTS05
03-11-13, 00:15
Καλησπερα παιδια μετα απο καιρο.

Ειμαι ο Γιωργος με το 996 TTS που πριν καποιο καιρο ειχαμε μεγα διαμαχες σχετικα με ενα πατημα με το HPF M3 E46 για οσους θυμουνται...:th_Laie_67-1:

https://imageshack.us/a/img855/4694/94295210151694968044734.jpg

Το www.speedsector.com ειναι ενα νεο site με νεα γενικα απο τα σπορ-supercar αυτοκινητα,αγωνες κλπ με prive forum για ιδιοκτητες τετοιου ειδους αυτοκινητων τους οποιους τους πιο πολλους τους γνωριζουμε ή μας τους προτεινουν τα ηδη μελη του forum!Aπο εδω εχουμε τον Στρατο με το 335,τον Δημητρη με το Ζ4 35,τον Turbodog,τον Ισιδωρο με το Μ3 Ε92 και αλλα BMW...

Η επιλογη να ειναι τοσο κλειστο δεν εχει να κανει με τα αυτοκινητα κατα βαση...θελαμε να αποφυγουμε καταστασεις απο αλλα forum που εγραφε ο καθε ανωνυμος οτι ηθελε και τελικα το επιπεδο πηγαινε περιπατο.Στο SpeedSector γραφουμε και ανθρωπους οι οποιοι ειναι σοβαροι και εας μην εχουν στην κατοχη τους τετοια αμαξια παντα με προσοχη ομως οπως ειπα πριν.

Επισης στις εκδρομες μοιραια δεν θα μπορουσε να ειναι κατι πιο αδυναμο γιατι φανταστειτε αυτοκινητα με πανω απο 300ps ολα και καποιος να προσπαθει να ακολουθησει με 150ps για παραδειγμα...οποτε αυτο δυσκολευει την κατασταση...

Το video που δειξατε ηταν απο την πρωτη μας εκδρομη στο Ναυπλιο που πηγε πολυ ωραια!

https://www.youtube.com/watch?v=h6z0dgCGHOk

Η πρωτη μας συναντηση ηταν αυτη με μερικα απο τα καλυτερα αυτοκινητα της Αθηνας!

https://www.youtube.com/watch?v=wWajuYXIhIw

Στις 24/11 εχουμε το νεο μας SpeedSector Cars & Coffee στην Αραχωβα...και απο οτι φαινεται οι συμμετοχες θα ειναι τρομερες!
Προσκαλω οποιους ιδιοκτητες Μ3,Μ5,135,330+ Ζ4 klp να μας πουν εαν θελουν να ακολουθησουν.Για πληροφοριες εδω:

https://speedsector.com/2nd-speedsector-cars-and-coffee-event-promo/

https://www.facebook.com/SpeedSector

Επισης για να μην ξεχνιομαστε....εαν υπαρχει κανενα HPF Μ3 για δοκιμη εγω εδω ειμαι:thumbsup:

hades7
03-11-13, 00:30
....Στο SpeedSector γραφουμε και ανθρωπους οι οποιοι ειναι σοβαροι και εας μην εχουν στην κατοχη τους τετοια αμαξια ........

Χάσαμε κάθε ελπίδα να γραφτούμε!!!........ μας γκρεμισες το όνειρο :hystericalbs1:

VanVIC
03-11-13, 08:16
Καλησπερα παιδια μετα απο καιρο.

Ειμαι ο Γιωργος με το 996 TTS...:th_Laie_67-1:

Το www.speedsector.com (https://www.speedsector.com) ειναι ενα νεο site με νεα γενικα απο τα σπορ-supercar αυτοκινητα,αγωνες κλπ με prive forum για ιδιοκτητες τετοιου ειδους αυτοκινητων...

Χαιρετίζω την προσπάθεια.
Οπως έγραψα και στην αρχή, σε πείσμα της κρίσης... δίνετε το "παρών" (τουλάχιστον).
Καλή συνέχεια και καλή διασκέδαση τόσο στον ψηφιακό κόσμο όσο και στους δρόμους.
Καλές διαδρομές νά'χετε !

VanVIC
03-11-13, 08:36
...νεο site με νεα γενικα απο τα σπορ-supercar αυτοκινητα,αγωνες κλπ με prive forum για ιδιοκτητες τετοιου ειδους αυτοκινητων τους οποιους τους πιο πολλους τους γνωριζουμε ή μας τους προτεινουν τα ηδη μελη του forum...
...Η επιλογη να ειναι τοσο κλειστο δεν εχει να κανει με τα αυτοκινητα κατα βαση...θελαμε να αποφυγουμε καταστασεις απο αλλα forum που εγραφε ο καθε ανωνυμος οτι ηθελε και τελικα το επιπεδο πηγαινε περιπατο...Ευεκαιρίας δοθείσης απο το ανωτέρω post του Γιώργου TTS06 (δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο) σας παραθέτω και την άποψη που είχα απο την πρώτη στιγμή δημιουργίας του www.BMWfans.gr (https://www.BMWfans.gr) (δεδομένου οτι συμμετείχα υποστηρικτικά προς την ιδρυτική ομάδα, στην σύσταση)

Αν θές να έχεις έναν ψηφιακό τέτοιο χώρο-κοινότητα "καθαρό" και χωρίς ενοχλήσεις απο παρείσακτους και γενικότερα ενοχλητικούς τύπους, επιτρέπεις να μπούν όσοι έρχονται με σύσταση απο τουλάχιστον 3 ήδη ενεργά μέλη ή απο ανθρώπους που έρχονται να συστηθούν οι ίδιοι (live) σε κάποια συνάντηση όπου συμμετέχουν και μέλη του administration/moderation commitee. Δόξα το Θεό και συναντήσεις γίνοτναι και moderators υπάρχουν πλεον με ευρεία κάλυψη της επικράτειας.

Ισως είναι ένα θέμα που χρήζει επεναξέτασης και ενδεχομένως αναθεώρησης.

hades7
03-11-13, 10:03
θα τους αναλαμβανω εγω να τους περναω απο συνεντευξη

Bazil Van Sinner
03-11-13, 10:46
θα τους αναλαμβανω εγω να τους περναω απο συνεντευξη

Βοηθο θα χρειαστεις?

https://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/004/e/9/inspector_gadget_2011_pic_by_bonjourmonami-d36e6jc.jpg

jkourkoulis
03-11-13, 11:17
Βοηθο θα χρειαστεις?

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/inspector_gadget_2011_pic_by_bonjourmona-1.jpg

Το δάχτυλο με το γάντι με τρομοκρατεί λίγο... :th_Laie_67-1:

Bazil Van Sinner
03-11-13, 11:23
Το δάχτυλο με το γάντι με τρομοκρατεί λίγο... :th_Laie_67-1:

Σήμερα θεωρούνται απλά φετίχ για γρήγορη οδήγηση...

:original:

TTS05
03-11-13, 15:01
Χάσαμε κάθε ελπίδα να γραφτούμε!!!........ μας γκρεμισες το όνειρο :hystericalbs1:

Nομιζω οτι δεν θα εχεις θεμα σοβαροτητας:th_Laie_67-1:...θελουμε και Μ3 στην παρεα μας!

hades7
03-11-13, 15:20
Nομιζω οτι δεν θα εχεις θεμα σοβαροτητας:th_Laie_67-1:...θελουμε και Μ3 στην παρεα μας!

:hystericalbs1: εχεις χασει επεισοδεια γιωργο :hystericalbs1: :hystericalbs1:

aristent
03-11-13, 16:36
:hystericalbs1: εχεις χασει επεισοδια γιωργο :hystericalbs1: :hystericalbs1:

....Γιωργο,ο Χαντουλης τωρα που μιλαμε, δεν εχει ουτε Σμαρτ!!!.....που Μ3???

.....βεβαια θα κανει δυναμικο comeback με δυναμικο "εργαλιδι",τετοιο που θα του στειλετε προσκληση εγγραφης στο κλαμπ!!!:thumbsup:

TTS05
03-11-13, 16:48
Εγω δεν το ειπα για το αμαξι αλλα για την προσωπικοτητα...:th_Laie_67-1:

Με το καλο να παρει οτι καλυτερο!!!

aristent
03-11-13, 16:52
Εγω δεν το ειπα για το αμαξι αλλα για την προσωπικοτητα...:th_Laie_67-1:.....

οσο γι'αυτο,στειλτε του την προσκληση απο τωρα!!!:thumbsup:

δινω και εγγυηση,οτι θα τον απολαυσετε!!!:thumbsup:

Bazil Van Sinner
03-11-13, 20:23
ΤΤS05 κανενα backstage video θα ανεβασεις???

Στο καναλι εχουμε κανει ηδη εγγραφηthumb

TTS05
03-11-13, 20:35
ΤΤS05 κανενα backstage video θα ανεβασεις???

Στο καναλι εχουμε κανει ηδη εγγραφηthumb

Εννοεις πατηματα??:fountwtis:

hades7
03-11-13, 20:39
Υπάρχει νομίζω ένα πάτημα με ένα r1 και ένα πορσε

TTS05
03-11-13, 20:45
Θα σας το ανεβασω αλλου γιατι εδώ μιλαμε για το SpeedSector και όχι για το τι κανω εγω στον δρομο...

mark e92
03-11-13, 20:48
Εμένα μου άρεσε η Ferrari στο 1,50 με τις κόκκινες πινακίδες! thumb
Σωστός!!!!!

hades7
03-11-13, 20:57
Εχω μια πρόσκληση απο τον Βουδούρη μπορώ να μπω;:hystericalbs1:

TTS05
03-11-13, 20:59
Εχω μια πρόσκληση απο τον Βουδούρη μπορώ να μπω;:hystericalbs1:

Εάν μου φερεις HPF για πατημα βεβαίως...

VanVIC
03-11-13, 20:59
Εχω μια πρόσκληση απο τον Βουδούρη μπορώ να μπω;

Ειδικά αν είναι με απο τον Μάκη, φαντάζομαι θα σου στρώσουν και κόκκινο χαλί.
:th_Laie_67-1:

hades7
03-11-13, 21:07
Εάν μου φερεις HPF για πατημα βεβαίως...

Υπάρχει ένα αλλα δεν έχει κόρνα ξεκινάει μόνο του

TTS05
03-11-13, 21:07
Ειδικά αν είναι με απο τον Μάκη, φαντάζομαι θα σου στρώσουν και κόκκινο χαλί.
:th_Laie_67-1:

Εάν μου εφερνε αυτό θα τον εκανα moderator κατευθείαν...

απο ότι εμαθα όμως αυτό δεν υπαρχει πια :drive: και τα πραγματα τα εχει βαλει άλλος ανθρωπος που εχει επενδυσει πολλα περισσοτερα στο αυτοκινητο ώστε να γινει πιο σωστο!

Νομιζω όμως δεν είναι το θεμα μας αυτό...

TTS05
03-11-13, 21:09
Υπάρχει ένα αλλα δεν έχει κόρνα ξεκινάει μόνο του

Είναι μεγαλο πρόβλημα αυτό εχεις δικαιο...όπως ότι ξεκινανε και με κοκκινο πριν αναψει πρασινο:hystericalbs1: αλλα εγω δεν εχω πρόβλημα ακομα και ετσι!

hades7
03-11-13, 21:12
Και μετά θέλω τουρμποκοτ να κάνει επιστημονική ανάλυση του πατήματος πιέσεις οβερμπουστ και τέτοια

pilot
03-11-13, 21:25
Συνονόματε καλώς ξανα ''ήρθες'' στην παρέα! :thumbsup:

Υ.Γ. τα έχουμε πει και στο street..thumb

TTS05
05-11-13, 01:34
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/SpeedSectorEkdromiArahova1-1.png

Εδώ και οι πρωτες συμμετοχες και η λιστα μεγαλωνει συνεχως....αναζητουνται επισης δυνατα Μ3,Μ6,Μ5 135 335 κλπ

1)Madgreek 997 turbo
2)Lefos 997 turbo
3)997 Carrera 4S cabrio
4)Giorgos 996 Turbo S
5)Giorgos Metz 996 turbo
6)Cayman
7)Cayman TPC turbo
8)Boxster S
9)Boxster S
10)Cayenne S
11)Cayenne Turbo S
12)Cayenne S
13)Isidoros M3 E92
14)Everget M3 E46
15)Z4M
16)Z4 i35
17)Stelios M5 E39
18)Santo M5 E39
19)CLS 63 AMG
20)GTR35
21)GTR35
22)Z06
23)Audi R8
24)Audi A5
25)Audi Q7
26)F430 spyder
27)F430 coupe
28)Ferrari California
29)Gallardo Spyder

deepBLUE
05-11-13, 06:56
Οταν λες δυνατά Μ3,Μ5,Μ6,135,335 εννοείς βελτιωμένα γιατι τα συγκεκριμένα που αναφέρεις ειναι απο μόνα τους δυνατά .
Ζ3 βελτιωμένο σας κάνει δλδ η ειναι εκτος λίστας λόγω παλαιότητας ;

TTS05
05-11-13, 07:36
Οταν λες δυνατά Μ3,Μ5,Μ6,135,335 εννοείς βελτιωμένα γιατι τα συγκεκριμένα που αναφέρεις ειναι απο μόνα τους δυνατά .
Ζ3 βελτιωμένο σας κάνει δλδ η ειναι εκτος λίστας λόγω παλαιότητας ;

Ένα Ζ3Μ δεν θα μας πειραζε φυσικα! Δεν ζητάμε βελτιωμένα!

hades7
05-11-13, 07:50
Hades +1 ντατσια καφές και λουκάνικα .....

deepBLUE
05-11-13, 07:51
Ένα Ζ3Μ δεν θα μας πειραζε φυσικα! Δεν ζητάμε βελτιωμένα!
Άρα συζητάμε μόνο για Ζ3Μ .
Κρίμα γιατι υπάρχουν Ζ3 βελτιωμένα (οχι Μ) και ποιο δυνατά απο Ζ3Μ,Μ3 Ε46,1Μ μαμά η απο 335 μαμά η απο boxster μαμά .
Σορρυ που ρωτάω απλά προσπαθώ να καταλάβω , αν το κριτήριο είναι το μοντέλο η παλαιότητα η δύναμη η βελτίωση ,ο ανθρωπος η κοινωνική του θέση όλα μαζι η κάποια απο ολα αυτά.

Nino
05-11-13, 07:59

Λουκανικα... τελος!!
χωρις ταμ ταμ ολα ειναι γενοσημα απο λουκανικα...
:original::original:

deepBLUE
05-11-13, 08:00

Το οτι σου εχω εμπιστευτεί και σε εχω αφησει να δεις το project που ειναι σε εξέλιξη δε σημαινει πως θα πρεπει να το βγάλεις φορα παρτίδα πριν το ίδιο βγει στο δρομο .
Οταν με το καλο βγει τοτε θα συζητιέται στα γνωστά και μη εξαιρετέα στέκια και οχι μόνο.
Αλλα δεν ειναι το θεμα μας τώρα :) thumb

TTS05
05-11-13, 08:04
Άρα συζητάμε μόνο για Ζ3Μ .
Κρίμα γιατι υπάρχουν Ζ3 βελτιωμένα (οχι Μ) και ποιο δυνατά απο Ζ3Μ,Μ3 Ε46,1Μ μαμά η απο 335 μαμά η απο boxster μαμά .
Σορρυ που ρωτάω απλά προσπαθώ να καταλάβω . :)

Να φανταστω καλο compressor kit...????

Eιναι κατι που δεν εχω συζητησει γιατι είχαμε κουβεντιασει αρχικα σαν minimum σε κάθε μαρκα πιο πολύ χρονολογικα εκτος εάν ηταν κατι πραγματικα σπανιο...

Σιγουρα θα σε ενημερωσω για ένα event μεσα στον καινουργιο χρονο που θα σε ενδιαφερει πολύ για να δεις και το αμαξι σου!

deepBLUE
05-11-13, 08:09
Να φανταστω καλο compressor kit...????

Eιναι κατι που δεν εχω συζητησει γιατι είχαμε κουβεντιασει αρχικα σαν minimum σε κάθε μαρκα πιο πολύ χρονολογικα εκτος εάν ηταν κατι πραγματικα σπανιο...

Σιγουρα θα σε ενημερωσω για ένα event μεσα στον καινουργιο χρονο που θα σε ενδιαφερει πολύ για να δεις και το αμαξι σου!

Τι εννοείς να δω το αμαξι μου ;
Πως παει εννοείς η να το δω σε κάποια συνάντηση ;
Δε μιλώ ειδικα για το δικο μου αμαξι υπάρχουν γενικά αρκετά αμάξια μεσα στο φόρουμ μας με πολύ καλες και δυνατές βελτιώσεις και ποικίλουν χρονολογικά .
Δε με ενδιαφερει να δω πως παει το αμαξι μου απλα ρωτώ για να καταλάβω τα κριτήρια .
Ασφαλώς οταν βρεθήκαμε ένα βράδυ μετα το Φλοκα της κηφισιας περιμένοντας το συγκεκριμένο Μ που τελικα δεν ηρθε έγιναν δοκιμές αν θυμάσαι με 2 Μ3 κομπρεσορ,με ένα Evo μπλε πολυ δυνατό και με εσένα και ασφαλώς ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσει οποιοδήποτε αμαξι κάτω απο 400+ άλογα έστω απο κοντα στις τεράστιες αυτες ευθείες !!!

TTS05
05-11-13, 08:27
Τι εννοείς να δω το αμαξι μου ;
Πως παει εννοείς η να το δω σε κάποια συνάντηση ;
Δε με ενδιαφερει να δω πως παει το αμαξι μου απλα ρωτώ για να καταλάβω τα κριτήρια .
Υπάρχουν γενικά αρκετά αμάξια μεσα στο φόρουμ μας με πολύ καλες και δυνατές βελτιώσεις και ποικίλουν χρονολογικά .

Εάν δεν σε ενδιαφερει φυσικα είναι δικο σου θεμα!

Απλα σκεφτόμασταν ένα event που όταν εχω νεοτερα παλι θα το ανακοινωσω και οποιος επιθυμει θα μπορει να συμμετεχει...αυτό είναι ολο!

doctore
24-11-13, 22:25
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/WP_20131124_002_zps2b4eadb3-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/DSC00862_zpsa22315de-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/DSC00863_zps2d55c359-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/911_zpsf4b6b869-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/DSC00860_zpsda20c282-1.jpg

doctore
24-11-13, 22:31
https://i1209.photobucket.com/albums/cc386/bljutie/DSC00857_zps6fc63e7a.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/DSC00859_zps9cd64eae-1.jpg

Bazil Van Sinner
24-11-13, 22:46
OOOOle!

gant
24-11-13, 22:50
Γράψε ρε Ντοκ και 2-3 λέξεις για το event. :original:

Bazil Van Sinner
24-11-13, 23:02
Ανεβασε και κανα βιντεακι να ακουσουμε καμια μελωδια .....

Φτιαξε μας λιγο ακομη:shok:

doctore
24-11-13, 23:19
Πολλά ωραία αυτοκίνητα.
Πολλά Porsche 911,Cayman, Boxter,
BMW M3, Z4, M5E39, M6, ένα πανέμορφο 1Μ,
Corvette Z06,
R8, GTR, Ferrari, Maserati,...
O ήχος στα τούνελ, απίστευτος.
Πατήματα
Drift
Εξατμίσεις
Λάστιχα 325
Petrol head 's paradise :thumbsup:

nik200
25-11-13, 09:53
και μερικες απο my point of view....

Vasilis M3
25-11-13, 10:34
Είδα καλά ένα CSL?:original:

pilot
25-11-13, 11:05
στα αεροπλανα καλα το πας, στα Μ3 το χανεις λιγο! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

EVERGET
25-11-13, 11:12
Yπήρχε CSL γνήσιο (του Πάνου - αυτό που βλέπετε δίπλα στο Ε39 Μ5 το Silverstone, φώτο Doctore) χτες στη μάζωξη στη BP το οποίο όμως δεν ακολούθησε στην εκδρομή.

Harisp
25-11-13, 12:10
Η χαρά του Στουρνάρα!!!

Bazil Van Sinner
25-11-13, 12:14
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22767&d=1385369414

Γεια σου Μπιλ ομορφοπαιδοthumb

Vasilis M3
25-11-13, 12:16
στα αεροπλανα καλα το πας, στα Μ3 το χανεις λιγο! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/DSC00860_zpsda20c282-1.jpg

Pilot και στα Μ3 καλά τα πάω... thumb

EVERGET
25-11-13, 12:48
Η χαρά του Στουρνάρα!!!

Aυτό ακριβώς έλεγε ένας τύπος την ώρα που περνούσαμε μέσα από την Αράχωβα....

.....πού σαι ρε Στουρνάρα :th_Laie_67-1:

pilot
25-11-13, 14:20
Pilot και στα Μ3 καλά τα πάω... thumb

:whistle::whistle: γερασα....:th_Laie_67-1:

gnx
25-11-13, 14:37
Νάσο και γιατρέ, αυτό το γκρι 1Μ να υποθέσω ότι ήταν μεμβράνη;

stef
25-11-13, 15:25
Το γκρι είναι 135 με ΟΕΜ φτερά και body kit 1 M!

doctore
25-11-13, 15:40
Νάσο και γιατρέ, αυτό το γκρι 1Μ να υποθέσω ότι ήταν μεμβράνη;

Γιώργο δεν μου φάνηκε για μεμβράνη, αλλά και με το καιρό που είχε χτές, δεν είμαι σίγουρος...
Όλα τα αυτοκίνητα είχανε φάει το σπρευ της χρονιάς τους...

mark e92
25-11-13, 15:41
https://www.bmwfans.gr/forum/

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/DSC00859_zps9cd64eae-1.jpg

Αυτά βλέπει η φίλη μας (Μερκελ) και σου λέει εχουν λύπος αυτοί Γ@@@@@!!!!:th_Laie_67-1:

gant
25-11-13, 16:07
Ως συνήθως όμως δεν γ@μι@@νται αυτοί που έχουν λίπος αλλά οι υπόλοιποι. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

doctore
25-11-13, 16:15
Ως συνήθως όμως δεν γ@μι@@νται αυτοί που έχουν λίπος αλλά οι υπόλοιποι. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Για τη φίλη μας τη Μέρκελ μπορούμε να πούμε και τη γνωστή παροιμία:

Μάθανε ότι γ@μιwμ@στε, πλακώσανε κι οι γύφτοι :th_Laie_67-1:

aristent
25-11-13, 18:02
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22767&d=1385369414

Ντοκ,αυτο το Χ5 πολυ σε πλησιασε.....γι'αυτο μας γυρισες την πλατη,ειχες το νου σου???!!!:thumbsup:

πολεμος η Κορβετ απο ηχο???

Ωραια συναντηση,ελπιζω καποτε να εχω την ευτυχια να δω απο κοντα τοσα πολλα σπεσιαλ οχηματα,ή ακομα καλυτερα να συμμετεχω με ενα τετοιο!!!:original:

Παψε Πατρινε,σ'ακουω που μουρμουρας.....

Vasilis M3
25-11-13, 18:06
Γιατρέ είδες τι αυτοκολλητάκι έχει ο τύπος με το Corvette στον πίσω προφυλακτήρα κάτω αριστερά...?

Karizma Z4
25-11-13, 18:52
Γιατρέ είδες τι αυτοκολλητάκι έχει ο τύπος με το Corvette στον πίσω προφυλακτήρα κάτω αριστερά...?

Πασχει απο συχνοουρια!!! :hystericalbs1:

mark e92
25-11-13, 19:24
Να είναι καλά τα παιδιά να βολτάρουν!!!

nik200
25-11-13, 23:41
και λιγα λογια...

αν και δεν ειναι του στυλ μου ως γνωστον τετοιες συναντησεις αποφασισα και εγω να ακολουθησω....καθως ειναι κατι το οποιο δεν βλεπεις καθε μερα + οτι εχω πολλους φιλους και γνωστους αναμεσα στα παιδια..

πολυ βροχη λοιπον...ιδιως οταν ξεκιναγαμε απο αθηνα..με αποτελεσμα μερικα απο τα αυτοκινητα που ειχαν πει να ερθουν το μετανιωσαν και γυρισαν πισω...οι γεναιοι λοιπον ξεκινησαμε ενα κομβοι καμποσων αυτοκινητων...θαρρω καμια 30αρα-40αρα...ομορφαινοντας (chic..) την εθνικη...παρα το γεγονος οτι δεν πηγαιναμε ιδιαιτερα γρηγορα (περισσοτερο λογω συνθηκων)...η διαδρομη μεχρι αραχωβα ειναι πραγματικα ομορφη..και φυσικα αξιζει...ποσο μαλλον οταν πλαισιωνεται με αυτοκινητα σαν corvette-porsche turbo 996- bmw m6-bmw m5-maserati 3200gt-nissan gtr-audi s5-audi s4 με μονη παραφωνια τα ferrarika 360 και california τα οποια ενω ηρθαν στην αρχικη συναντηση...δυστυχως δεν ακολουθησαν...

φτανοντας στην αραχωβα...γιναμε show....ναι ημασταν παντελως εξωγηινοι ακομα και για την μυκονο του "χειμωνα"...αν και ο κοσμος πιο πολυ με θαυμασμο κοιταζε παρα με envy..παλι καλα..φυσικα την ατακα "α ρε στουρναρα" δεν την γλιτωσαμε..αν και μεταξυ μας αμφιβαλλω οτι ο εν λογω κυριος πηγε στην αραχωβα με σκαραβαιο....

ανηφοριζοντας προς το χιονοδρομικο ηταν η επομενη μας σταση...πριν φτασουμε ομως...για να λεμε και λιγο για ουσια...τι ωραια διαδρομη!!!!...παρα το βρεγμενο του οδοστρωματος το m diff μου...δουλευε υπερωριες...κλειδωνες τιμονι και ναι πηγαινε μονο του (σχεδον)....τα πεταλα λοιπον ναι ηταν μαγευτικα...και αρκετος κοσμος τα δοκιμασε!!!

και ναι φτανουμε για το φαγοποτι....σε μια πολυ συμπαθητικη ταβερνα ονοματι ζαχος (δογκανος????)...εκει πραγματικα γεμισαμε το παρκιν...αλλα who cares...εβρεχε και τρεξαμε ολοι μεσα..)...ζεστουλα λοιπον και το φαι αφθονο και το κρασι επισης...και οι ιστοριες να δινουν και να παιρνουν...με καλη παρεουλα...και ακομα καλυτερη διαθεση...

Dimimav
26-11-13, 00:14
Πραγματικά σας(και τους τους φυσικά) χαίρομαι που βλέπω να γίνονται τέτοια πράματα στην Ελλάδα
Κύριοι...είσαστε πολυ ωραίοι :original:

nik200
26-11-13, 06:30
συνεχεια φωτο....(απο ζαχο)

doctore
26-11-13, 10:11
Ντοκ,αυτο το Χ5 πολυ σε πλησιασε.....γι'αυτο μας γυρισες την πλατη,ειχες το νου σου???!!!:thumbsup:

πολεμος η Κορβετ απο ηχο???

....

Σε πολλά σημεία Άρη σταματάγαμε προφυλακτήρα για να χωράει το κομβόι.
Απ' ότι βλέπω ... μάλλον προσπαθώ να αποφύγω τη κάμερα :original:

Απίστευτο ήχο το Corvette, σε κυβικές ίντζες ο ήχος !

doctore
26-11-13, 10:13

Το είδα και μπορώ να σου πω ότι μου άρεσε :th_Laie_67-1:

pilot
26-11-13, 10:15
Νικο λογικο ρε για φερραρι..σαν τα Ντουκατι ειναι και αυτα, φοβουνται την βροχη!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

playmaker
26-11-13, 11:00
Μαλλον το luxury κοιτάνε πάντως πιο πολυ παρα τις δυνατότητες αυτοκινήτων ...βλέπε μονο m και οχι κάτι βελτιωμένο που μπορει να πηγαίνει καλύτερα ,x5 και q7 που απλα δεν ειναι για να πηγαίνουν οπως τα πραγματικά γρήγορα sport car .εντυπωση μ κάνει π δέχονται και gtr δηλαδη ενα evo βελτιωμένο στο θεό που πατάει σχεδόν ολα αυτά δεν θα το δεχόμασταν να φανταστώ ...

deepBLUE
28-11-13, 16:55
Είδα και τις φωτο στο fb !!
Μπράβο παίδες ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ειναι απιθανος !!!

Bazil Van Sinner
28-11-13, 17:01
...δηλαδη ενα evo βελτιωμένο στο θεό που πατάει σχεδόν ολα αυτά δεν θα το δεχόμασταν να φανταστώ ...

Για τα Πορσε υπαρχει το ΤζιΤιΑρ

Για το ΤζιΤιΑρ υπαρχει EVO βελτιωμενο

Για EVO βελτιωμενο τι εχεις να προτεινεις?

Nick bmwlover
28-11-13, 17:14
Για EVO βελτιωμενο τι εχεις να προτεινεις?

GT-R βελτιωμενο...

Bazil Van Sinner
28-11-13, 17:28
Ασε τα Thanks και δωσε πονο τωρα!!!

playmaker
28-11-13, 17:29
Αγαπητέ συμφορουμητη μη χάνουμε το νόημα το evo ηταν απλα παράδειγμα γιαννα δειξω λίγο τη νοοτροπία τους !πτι δεν τους νοιάζουν τόσο τα γρήγορα όσο τα φανταχτερα αμάξια .luxurysector θα ταιριαζε καλύτερα το όνομα

Εχω να προτείνω το gran turismo 6 για το ps3 π βγαίνει σε ενα μήνα :)
Αντε m3 csl....η καλύτερα το 12 δέσμιο μυδραλιο

Bazil Van Sinner
28-11-13, 17:32
Αγαπητέ συμφορουμητη μη χάνουμε το νόημα το evo ηταν απλα παράδειγμα γιαννα δειξω λίγο τη νοοτροπία τους !πτι δεν τους νοιάζουν τόσο τα γρήγορα όσο τα φανταχτερα αμάξια .luxurysector θα ταιριαζε καλύτερα το όνομα

Αγαπητε συμφορουμιτη,απαντησε σε παρακαλω στην ερωτηση μου

και μην υπεκφευγεις,για να καταλαβουμε την δικια σου νοοτροπια.

Εσυ δηλαδη εχει ς ΕΒΟ φτιαγμενο πηγες στο speedsector και σε διωξανε?

deepBLUE
28-11-13, 18:26
Βασίλη , εχει γραφτεί πως το κριτήριο αρχικα σαν minimum ειναι χρονολογικό εκτος αν ήταν κατι το πραγματικα σπάνιο .
Δε βγάζει κάπου αυτή η κουβέντα ουτε μπορούμε να κατακρίνουμε το πως θελει ο καθένας τα στάνταρ του οίκου του .
Δικαίωμα του των ιδιοκτητών το πως τι γραμμή θελει να χαράξει .
Πάντως συμφωνώ πως το luxury θα ταίριαζε καλύτερα !!!
Υπάρχουν αμάξια βελτιωμένα που δε τα πιάνει το μάτι σου και μόνο luxury δε τα λες και δίνουν πόνο που ουτε φανταζεσαι ,δες το lada πχ ...αλλα και πολλα αλλα ,αυτο όμως δε συμαίνει πως ο κατοχός του είναι και χαμηλότερου επιπέδου ως ανθρωπος .
Όπως και να εχει η προσπάθεια που γίνεται ειναι ωραία και εντυπωσιακή αν μη τι αλλο .

nik200
28-11-13, 18:35
εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι το εξης...

speedsector = το μαζεμα των καλυτερων sport κατασκευων, πειραγμενων ή μη, κυριως της αθηνας ή και της ελλαδας γενικοτερα...

Nick bmwlover
28-11-13, 18:43
Νικο το Α5 κ το Q7 ειναι σπορ αμαξια;;;

nik200
28-11-13, 18:50

rs5 ηταν..και q7 ειχαμε???δεν ειδα να ειμαι ειλικρινης...

Nick bmwlover
28-11-13, 18:55
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/11/SpeedSectorEkdromiArahova1-1.png

Εδώ και οι πρωτες συμμετοχες και η λιστα μεγαλωνει συνεχως....αναζητουνται επισης δυνατα Μ3,Μ6,Μ5 135 335 κλπ

1)Madgreek 997 turbo
2)Lefos 997 turbo
3)997 Carrera 4S cabrio
4)Giorgos 996 Turbo S
5)Giorgos Metz 996 turbo
6)Cayman
7)Cayman TPC turbo
8)Boxster S
9)Boxster S
10)Cayenne S
11)Cayenne Turbo S
12)Cayenne S
13)Isidoros M3 E92
14)Everget M3 E46
15)Z4M
16)Z4 i35
17)Stelios M5 E39
18)Santo M5 E39
19)CLS 63 AMG
20)GTR35
21)GTR35
22)Z06
23)Audi R8
24)Audi A5
25)Audi Q7
26)F430 spyder
27)F430 coupe
28)Ferrari California
29)Gallardo Spyder
Τα υπ'αριθμ.24,25 της λιστας λεω Νικολα.

nik200
28-11-13, 19:04
Τα υπ'αριθμ.24,25 της λιστας λεω Νικολα.

λαθος τυπογραφικο το α5...το rs5 το χω και σε φωτο...
και το q7..ηταν φωτογραφικο...αντ αυτου ηρθε cayenne turbo...

steliosm46
28-11-13, 19:04
Ωραίες οι φωτογραφιες στο facbk! thumb

deepBLUE
28-11-13, 19:10

Όχι ήταν το Χ5 και το κόκκινο Audi

deepBLUE
28-11-13, 19:11
Ωραίες οι φωτογραφιες στο facbk! thumb

Εχει κάνει εξαιρετική δουλειά ο φωτογράφος !!!

Nick bmwlover
28-11-13, 20:01
λαθος τυπογραφικο το α5...το rs5 το χω και σε φωτο...
και το q7..ηταν φωτογραφικο...αντ αυτου ηρθε cayenne turbo...

Το Cayenne ηταν τελικα φωτογραφικο;Τετοια οργανωση,αποκλειστικα φωτογραφικο αμαξι;;;Τουλαχιστον ηταν το πιο γρηγορο απ'ολα;Γιατι κανονικα σε τοσο οργανωμενα events το φωτογραφικο πρεπει να ειναι το πιο γρηγορο ωστε να μπορει οχι απλα να ακολουθησει,με σκοπο να καταγραψει με λεπτομερεια τα ενδιαφεροντα πατηματα-ανοιγματα οταν αυτα λαμβανουν χωρα...

EVERGET
28-11-13, 20:26
Σε ένα club πρέπει να υπάρχει μία ομοιογένεια. Το κομβόι της εκδρομής ήταν πολύ ομοιογενές από premium αυτοκίνητα που είναι ή κάποτε ήταν κορυφαία στην κατηγορία τους ή κορυφαία στην γκάμα του κατασκευαστή τους. Αυτή η ομοιογένεια δεν θα χαλούσε εάν στις φωτογραφίες βλέπατε και κάποια αυτοκίνητα βασικής σειράς έστω και αν λόγω βελτίωσης ήταν πολύ γρήγορα? Πραγματικά μην το βλέπετε σαν να γίνεται κάποιος "ταξικός" διαχωρισμός. Γίνεται μόνο η διάκριση που διέπει όλο το οικοδόμημα της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου οι γκάμες διακρίνονται σε σειρές/μοντέλα: δεν έχουν όλα τα μοντέλα (ασχέτως του πόσο γρήγορα είναι η μπορούν να γίνουν) το ίδιο "pedigree" και αυτό, ξαναλέω, δεν είναι ταξικός διαχωρισμός όπως κάποιοι λανθασμένα το βλέπουν αλλά διαφορετικότητα ανάμεσα σε βιομηχανικά προϊόντα.

Το κόκκινο Audi που βλέπεται είναι S4. thumb

nik200
28-11-13, 23:12
για του λογου το αληθες...aydi s4, aydi rs5 και το φωτογραφικο cayenne turbo

nik200
28-11-13, 23:25
και πολυ ωραιες φωτο..

nik200
17-12-13, 16:11
και το official video...njoy

https://www.youtube.com/watch?v=KFlR7-wHfx0

TTS05
17-12-13, 16:19
Ευχαριστω οσα παιδια και από το δικο σας forum συμμετειχαν στην εκδρομη μας,

Ελπιζουμε το βιντεο να σας αρεσει οσο και σε εμας!

Στην χθεσινη μας βολτα συμμετειχε και ο Βαγγελης DeepBlue με το ομορφο M5 του και νομιζω πηρε μια αποψη για το τι κανουμε.

hades7
17-12-13, 16:29

https://www.youtube.com/watch?v=KFlR7-wHfx0

πολυ ωραια δουλεια το βιντεο επαγγελματικη
και μια σκηνη που κοπηκε στο μονταζ
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23022&d=1387231039

VanVIC
17-12-13, 16:33
...

Βγάζουν πολύ ωραία "εικόνα", μπράβο τους.

zografias
17-12-13, 22:39
Να είστε καλά να τα χαίρεστε τα καμάρια της αυτοκίνησης που έχετε....
Δώστε video και foto στο λαό!!!
Αν θέλει κανείς παρέα σε καμιά επόμενη συνάντηση, ας με πάρει για συνοδηγό να ταξιδέψει κι εμένα λίγο το μυαλό!

EVERGET
23-12-13, 19:58
Kάποιες όμορφες φωτογραφίες από δικούς μας κατά την πρόσφατη εκδρομή του speedsector ΑthensRUN 2013:

ΦΟΙΒΟΣ:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/12/1523384_700601393284935_1333269485_o-1.jpg

Doctore:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/12/1507433_700607356617672_1110847314_o-1.jpg

EVERGET:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/12/1534719_700602626618145_299419465_o-1.jpg

Δυστυχώς ο Βαγγέλης (Deepblue) μας χαιρέτισε πιο νωρίς οπότε δεν έχει φωτογραφία του εν δράσει....

aristent
23-12-13, 20:07
.....
Δυστυχώς ο Βαγγέλης (Deepblue) μας χαιρέτισε πιο νωρίς οπότε δεν έχει φωτογραφία του εν δράσει....

φαινεται θα ηταν ολοι πιο αργοι!!!:D

....μιλαμε δεν κρατιεται το εργαλειο ναουμε!!!:thumbsup:

deepBLUE
23-12-13, 21:16
Εγω αποχώρησα στο ύψος του Αλιμου στο φανάρι που στρίβει για το Κιτσεν οπου χαιρέτησα και το Γιώργο που περίμενε στο φανάρι για να στρίψει .
Σε λη την υπόλοιπη διαδρομή ήμουν μαζι .

EVERGET
23-12-13, 22:24
Εγω αποχώρησα στο ύψος του Αλιμου στο φανάρι που στρίβει για το Κιτσεν οπου χαιρέτησα και το Γιώργο που περίμενε στο φανάρι για να στρίψει .
Σε λη την υπόλοιπη διαδρομή ήμουν μαζι .

Είμασταν τόσοι πολλοί που σε κάποια φάση στην παραλιακή χαθήκαμε εντελώς!!!

deepBLUE
23-12-13, 22:33
Είμασταν τόσοι πολλοί που σε κάποια φάση στην παραλιακή χαθήκαμε εντελώς!!!

Η τοσο αργή ροή με ειχε κουράσει και ετσι καποια στιγμη άνοιξα για να φύγω όπου απο την αναβυσσο μέχρι τη βουλιαγμενη η βόλτα έγινε πιο ζωντανή και ενδιαφέρουςα αφου ακολούθησαν και άλλοι !!!

Vasilis
24-12-13, 08:32
ωραιο το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ,

ωραιο κ το ΔΙΧΝΕΣΘΑΙ!

Σε αλλες εποχες δεν θα πιαναν μια με τις δικες μας νυχτερινες (οσον αφορα την ζωντανια κ τα παιχνιδια που καναμε - ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ μερες κ νυχτες)!Για τα αυτοκινητα φυσικα ουδεις λογος...μοναδικα εργαλεια των φιλων μας...

Καλα να ναι τα παιδια κ να χαιρονται τα υπαρχοντα τους,

αλλα η αυτοκινηση θελει πιο ... ζωηραδα κ ζωντανια. (μην αμελησω κ τα λουκανικα του Ταμταμ...:th_Laie_67-1:)

Μην κατακρινω αδικα ομως....μπορει η μερα να ηταν αφιερωμενη στη φωτογραφιση κ στη βιντεοσκοπηση.

Θα θελα να βρεθω κ καμμια νυχτα μαζι τους μηπως κ αναθεωρησω την αποψη μου.

Ωστοσο , οσο κ αν εχουμε κατηγορηθει στο παρελθον για τα λουκανικα μας κ τη μασα που ριχν(α)-ουμε ενα εχω να πω...

...οσοι εχουν παραυρεθει σε βολτες (νυχτερινες ή πρωινες) του φορουμ μας εχουν ζησει ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ στιγμες!

Με την ευκαιρια θελω να πω οτι εχω αρχισει κ μαθαινω video editing!:shok:

Για αρχη θα ξεθαψω βιντεο που εχουμε καταγραψει στο παρελθον, με φιλους που εχουν παρευρεθει σε παλαιοτερες συναντησεις μας:original:

Θα ...προσπαθησω να απομονωσω τις καλυτερες στιγμες κ για αρχη να φτιαξουμε ενα ωραιο βιντεακι με αναμνησεις! (απλα ζητω λιγο χρονο κ την επιεικια σας):whistle:

Επειδη ομως η ζωη συνεχιζεται....

κ ολοι ευελπιστουμε για ενα καλυτερο αυριο ,

το FANS θα χει την αποκλειστικοτητα κ της ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ -ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ!!!:shok: :shok: :shok:

Φυσικα οποιος εχει γνωσεις ή καταλληλα εργαλεια για ληψη βιντεο-ειτε επιγειων ειτε...εναεριων ευπροσδεκτος με το παραπανω!:cheers:

Οσοι φιλοι-χρηστες λοιπον παρευρισκονται σε συναντησεις που θα χουν θεμα τη φωτογραφιση - βιντεοσκοπηση των καλλονων τους ,θα χαιρουν μοναδικων στιγμων ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ που θα εχει στην διαθεση του το φορουμ.

Παντα πρωτοποροι σε ενα χωρο που ΟΛΟΙ προσφερουμε!!!:thumbsup:

Ολα αυτα φυσικα με την αδεια της Δ.Ο του φορουμ!!!thumb:thumbsup::fountwtis:

hades7
24-12-13, 09:41
βασιλη δεν πιστευω να μας τα ψεκασουν με τιποτα :hystericalbs1:

Vasilis
24-12-13, 11:32
βασιλη δεν πιστευω να μας τα ψεκασουν με τιποτα :hystericalbs1:

:whistle: :whistle: :whistle:

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πηγαινουν πιο γρηγορα :rally: μετα...:th_Laie_67-1:

paganis
24-12-13, 11:59
ωραια τα αμαξια..ωραιες οι συναντησεις..ωραια τα βιντεο..προσωπικα ομως, ακομα και αν ειχα αμαξι αυτης της κατηγοριας, δεν θα ηθελα να συμμετασχω...υπο αυτους τους ορους.
Εχει λογο υπαρξης αυτη η ομαδα ? Τι σκοπους εξυπηρετει, να περιφερεται , σαν θιασος ?
Δεν με ενοχλει , απο πλευρα επιδειξης και προκλησης...οσο απο πλευρα ουσιας.

A8hnaios
25-12-13, 00:02
Με την ευκαιρια θελω να πω οτι εχω αρχισει κ μαθαινω video editing!:shok

Ωραιο το Βιντεακι σου Βασιιλ.. με το Θηριο... :whistle: :whistle:

deepBLUE
25-12-13, 00:20
Εχει πολλές οπτικές να το δεις το πράγμα ομως
Υπάρχει πρόγραμμα δράσης στο sector με ενδιαφέροντα events .
Υπάρχει οργάνωση και στόχος ,ελπίζω τα παιδιά να τα καταφέρουν.
Προσπάθεια με τον Αλφα η βήτα τρόπο γίνεται όπως τη φαντάζεται και τη θέλει η διαχειριστική τους ομάδα ασχέτως αν σε κάποιους μας αρέσει η οχι η το βλέπουμε διαφορετικά .
Σαφώς υπάρχουν υπέρ και κατά και μέσα απο αυτά ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του για το αν θα ακολουθεί η οχι.
Αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο, εξαιρετικό είναι η ομάδα της φωτογράφισης και βίντεο !!!

nik200
10-01-14, 15:29
και το official video του athens run...

https://www.youtube.com/watch?v=heNW6kBaiLI

aristent
10-01-14, 17:26
Ωραιο το βιντεο,πραγματι ανταξιο των εξωτικων κατασκευων!:original:

....κατι οι εναεριες ληψεις,κατι το σημα εναρξης με λογοτυπο του κλαμπ,κατι η μουσικη "επενδυση", δειτε ποσο εντυπωσιακο μπορει να γινει ενα βιντεο συναντησης παρεας φιλων αυτοκινητων!!!thumb

Τα οχηματα τους βεβαια, ειναι απο "αλλο πλανητη",αλλα και οι πιο "γηϊνες" BMW μας,ειναι εξισου ομορφες και θα μπορουσαμε να εχουμε ενα αντιστοιχο αποτελεσμα, αν φυσικα κανουμε ολα τα παραπανω.:thumbsup:

Χωρις να γνωριζω,πιθανον εμεις ειμαστε πιο δεμενη ομαδα ως ανθρωποι,λογο χρονιων σχεσεων μεταξυ μας,αλλα και πιο ομοιογενη ομαδα,αφου ειμαστε οι περισσοτεροι κατοχοι ενος brand name,δηλαδη της BMW.

:whistle: ...προσφατως κατοχο "ελικοπτερου" εχουμε,γνωστες εχουμε,οχηματα εχουμε.....συντομα στις οθονες σας,...που λενε!!!:thumbsup:

gregE36
10-01-14, 17:49
πολυ ωραιο:thumbsup:

Nino
10-01-14, 18:27
Ωραιο το βιντεο,πραγματι ανταξιο των εξωτικων κατασκευων!:original:

....κατι οι εναεριες ληψεις,κατι το σημα εναρξης με λογοτυπο του κλαμπ,κατι η μουσικη "επενδυση", δειτε ποσο εντυπωσιακο μπορει να γινει ενα βιντεο συναντησης παρεας φιλων αυτοκινητων!!!thumb

Τα οχηματα τους βεβαια, ειναι απο "αλλο πλανητη",αλλα και οι πιο "γηϊνες" BMW μας,ειναι εξισου ομορφες και θα μπορουσαμε να εχουμε ενα αντιστοιχο αποτελεσμα, αν φυσικα κανουμε ολα τα παραπανω.:thumbsup:

Χωρις να γνωριζω,πιθανον εμεις ειμαστε πιο δεμενη ομαδα ως ανθρωποι,λογο χρονιων σχεσεων μεταξυ μας,αλλα και πιο ομοιογενη ομαδα,αφου ειμαστε οι περισσοτεροι κατοχοι ενος brand name,δηλαδη της BMW.

:whistle: ...προσφατως κατοχο "ελικοπτερου" εχουμε,γνωστες εχουμε,οχηματα εχουμε.....συντομα στις οθονες σας,...που λενε!!!:thumbsup:

Αρη!!
η επαγγελματικη δουλεια παντα θα εχει τεραστια διαφορα στο αποτελεσμα, το μονταζ θα δινει εκπληκτικα πλανα σε συγκριση με ερασιτεχνικες συνεχομενες ληψεις προς χαρη καποιας παρειστικης συναντησης,
ομως εκει ειναι και η μαγεια στις απλες καθημερινες και μη σκηνοθετημενες φιλικες στιγμες.
Προσωπικα πιστευω οτι αυτο που εχουμε ειναι μια χαρα και δεν χρειαζεται "επαγγελματικες" βελτιωσεις... ειμαστε παρεα με M5 και με punto, με Μ3 και με κορολα :original: με πενταρα και με clio... αυτη ειναι η μαγεια !!!
Αλλωστε δεν εχουμε να "πουμε" τιποτα και σε κανενα.
υγ. ειδικα αυτη την εποχη...

nik200
11-01-14, 00:59
Αρη!!
η επαγγελματικη δουλεια παντα θα εχει τεραστια διαφορα στο αποτελεσμα, το μονταζ θα δινει εκπληκτικα πλανα σε συγκριση με ερασιτεχνικες συνεχομενες ληψεις προς χαρη καποιας παρειστικης συναντησης,
ομως εκει ειναι και η μαγεια στις απλες καθημερινες και μη σκηνοθετημενες φιλικες στιγμες.
Προσωπικα πιστευω οτι αυτο που εχουμε ειναι μια χαρα και δεν χρειαζεται "επαγγελματικες" βελτιωσεις... ειμαστε παρεα με M5 και με punto, με Μ3 και με κορολα :original: με πενταρα και με clio... αυτη ειναι η μαγεια !!!
Αλλωστε δεν εχουμε να "πουμε" τιποτα και σε κανενα.
υγ. ειδικα αυτη την εποχη...

εγω δεν ξεχωριζω την επαγγελματικη δουλεια απο την δουλεια που κανουν 5 πιτσιρικαδες με ορεξη για κατι τετοιο...ναι τα παιδια στο speedsector κανουν κατι το ξεχωριστο...αλλα εχω δει και videos απο παιδια σαν και εμας εξισου καλα...αν ασχοληθεις και εχεις μια καλη καμερουλα...και δαπανησεις χρονο το αποτελεσμα θεωρω οτι θα ειναι εξαιρετικο....

υγ...ενα απο τα video που εχω τραβηξει πραγματικα μου πηρε 3 ωρες να κοβω και να κολαω κομματια...αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε οταν ρωτησα παιδια που το εχουν σπουδασει το θεμα!!!!οποτε don't give up hope....ολα γινονται με ορεξη και μερακι....

gant
11-01-14, 01:15
Όρεξη έχω, μεράκι έχω, έχω φτιάξει πολλά DVD από εκδρομές, αλλά τα τελευταία χρόνια, με το HD, o desk που έχω πέφτει μικρός, κάνω την μισή δουλειά στο μοντάζ από αυτή που πραγματικά θα ήθελα. Θέλω λοιπόν έναν βαρβάτο τετραπύρηνο, κάρτα γραφικών πάνω από 2 γίγα, μνήμη 4 γίγα. Κάπου στο 800αρι τον υπολγίζω, θέλω πολλά? :original:

Χρίστος
11-01-14, 01:25
Φιλτατε για video edit ειναι λιγα τολμω να πω!!!

freddys
11-01-14, 17:31
Φιλτατε για video edit ειναι λιγα τολμω να πω!!!

Μια χαρα ειναι αν καποιος ξερει να δουλευει Linux...

gant
11-01-14, 22:19
Για Pinnacle Studio 15 Ultimate μιλάω, ξέχασα να το αναφέρω. Τα χαraκτηριστικά που ανέφερα παραπάνω είναι μια χαρά.

TTS05
02-07-14, 00:10
Καλησπερα μετα απο καποιο καιρο....

Πιστευω οτι αξιζει να αφιερωσετε λιγο χρονο και να διαβασετε το παρακατω κειμενο!

Ειμαστε οι πρωτοι Ελληνες που καταφεραμε να οδηγησουμε το κατα πολλους καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο!!!

.....εμας απλα θα μας μεινει αξεχαστο!!!

https://speedsector.com/porsche-918-spyder-test-leipzig/

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/07/george_9181024x768-1.jpg

sheriff
02-07-14, 01:57
Καλησπερα μετα απο καποιο καιρο....

Πιστευω οτι αξιζει να αφιερωσετε λιγο χρονο και να διαβασετε το παρακατω κειμενο!

Ειμαστε οι πρωτοι Ελληνες που καταφεραμε να οδηγησουμε το κατα πολλους καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο!!!

.....εμας απλα θα μας μεινει αξεχαστο!!!

https://speedsector.com/porsche-918-spyder-test-leipzig/

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/07/george_9181024x768-1.jpg
Γιωργακη σου παει!ποσο κοστιζει?

pilot
02-07-14, 05:47
Ωραιος συνονοματε! :warriorsmiley:

TTS05
02-07-14, 09:01
Γιωργακη σου παει!ποσο κοστιζει?

Βασικη τιμη στην Γερμανια 770.000 χωρις τα extra.

Bazil Van Sinner
02-07-14, 10:02
Βασικη τιμη στην Γερμανια 770.000 χωρις τα extra.

OMG!!!!:shok:

fanisk
02-07-14, 11:51
OMG!!!!:shok:

Δες ποσο κανει η βαφη που ριχνει το συνολικο βαρος 2.5kg. :th_Laie_67-1:

Μπραβο Γιωργο thumb

Christos 330
02-07-14, 18:53
Συγχαρητηρια !!!

TTS05
11-07-14, 18:44
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια...

Αλλο ενα video που μολις ετοιμαστηκε απο την εκδρομη μας στην Ιταλια και το trackday στην Monza!! Απιστευτα γρηγορη πιστα!!!
Δειτε το σε HD!

https://www.youtube.com/watch?v=4DakVpvuWxk

aristent
11-07-14, 19:20
εμεις ευχαριστουμε για τα βιντεο,την ενημερωση,την προσκληση στις εκδηλωσεις σας, κτλ.:original: :thnx:

Να πω οτι δεν σας ζηλευω???
....ζηλευω!!!...αλλα με την καλη εννοια,αφου χαιρομαι που περνατε καλα με τις αυτοκινηταρες σας και την παρεα σας!!!thumb

Επισης,σαν bmw φορουμ,καμαρωνουμε και για την 1 Μ,που ειναι μαζι σας!!!:thumbsup:

ΥΣ....στο βιντεο,στο 5:16,θα γινοταν παραλιγο "επαφη", απο 2 Φερραρι,δικες σας ηταν???

Bazil Van Sinner
11-07-14, 22:20
Eλληνικές πινακίδες παντού!!!!!!

thumbs up για το GT2(inyourface φάση) που ξεχώριζε απο τα ιταλικά και για το 46αρι που κολλάει τόσο αρμόνικα με όλα τα supercars !!!

TTS05
12-07-14, 10:36
εμεις ευχαριστουμε για τα βιντεο,την ενημερωση,την προσκληση στις εκδηλωσεις σας, κτλ.:original: :thnx:

Να πω οτι δεν σας ζηλευω???
....ζηλευω!!!...αλλα με την καλη εννοια,αφου χαιρομαι που περνατε καλα με τις αυτοκινηταρες σας και την παρεα σας!!!thumb

Επισης,σαν bmw φορουμ,καμαρωνουμε και για την 1 Μ,που ειναι μαζι σας!!!:thumbsup:

ΥΣ....στο βιντεο,στο 5:16,θα γινοταν παραλιγο "επαφη", απο 2 Φερραρι,δικες σας ηταν???

Eιχαμε 2 Bmw μαζι μας. Το 1Μ και ενα Μ3 Ε46.

Στην πιστα το Μ3 Ε46 ηταν εντυπωσιακο και μας εξεπληξε ευχαριστα!
Γυρισε πιο γρηγορα απο ολα τα Lotus Exige (240ps) και Elise (220ps)!
Ο χρονος του ηταν 2.23 sec οταν το Lotus Eleven το οποιο ειναι σαν φορμουλακι για οσους ξερουν γυριζε στο 2.21-2.22!!!

Δειτε το σε HD :-)

https://www.youtube.com/watch?v=qyy-IMNb83c

sheriff
12-07-14, 11:29

Ο χρονος του ηταν 2.23 sec οταν το Lotus Eleven το οποιο ειναι σαν φορμουλακι για οσους ξερουν γυριζε στο 2.21-2.22!!!

Πολυ ωραιο το βιντεακι γιωργο,εχετε κανει πολυ καλη δουλεια και πιστευω το επιπεδο ειναι πολυ υψηλο!

BILL007
12-07-14, 12:49

To M3 ήταν μαμά? Γιατί για να γυρίζει πιο γρήγορα 1-2sec απο Lotus κάτι δεν πάει καλά... :D

TTS05
12-07-14, 13:22
To M3 ήταν μαμά? Γιατί για να γυρίζει πιο γρήγορα 1-2sec απο Lotus κάτι δεν πάει καλά... :D

Φυσικα και ηταν μαμα!!! Μιλαμε για την πιστα της Μονζας που οπως βλεπετε ειναι 85% τερμα γκαζι!!! Ετσι ενα αυτοκινητο χρειαζεται καλο μοτερ και παρα πολυ καλα φρενα! Σε αυτη την πιστα τα φρενα καταπονουνται οσο σε καμια αλλη πιστα στον κοσμο!

Επισης θεωρειτε η πιο γρηγορη πιστα στο κοσμο μετα της οβαλ!!

nik200
12-07-14, 14:18
ενα μπραβο στο φιλο σταματη....δωστου πονοοοοο

friendgr
12-07-14, 17:34
Τα GT-R δεν ήρθαν ;

TTS05
12-07-14, 17:57
Τα GT-R δεν ήρθαν ;

Oχι τα εχουν για κοντρες οι πιο πολλοι,οχι για πιστες δυστυχως!!!

friendgr
12-07-14, 18:04
Για να έχουμε μια τάξη μεγέθους , τα 430 τι χρόνους έγραψαν;

TTS05
12-07-14, 19:46
Aναλογα με τον οδηγο παντα γιατι ξερετε οτι παιζει μεγαλο ρολο.

Καλυτερος ηταν το 2.12 απο F430 Spyder stock.

MINI_vag
13-07-14, 11:23
Μπράβο ρε Stam με το Μ3 σου!

sheriff
13-07-14, 12:40
Μπράβο ρε Stam με το Μ3 σου!

Ο σταμος εκανε τον χρονο?????

TTS05
13-07-14, 14:48
Ο σταμος εκανε τον χρονο?????

Nαι ο Σταμος... το οδηγησε παρα πολυ καλα προς το τελος του track day οταν ειχε δει τα πατηματα της πιστας!!!

Κωστα σε περιμενουμε 4-5/10 στις Σερρες με το νεο σου οπλο!!

pilot
13-07-14, 15:52
Γιωργο απο φρενα πως ηταν το Μ3?

TTS05
13-07-14, 16:27
Δεν ειναι και το πιο δυνατο του σημειο απο οτι ξερεις....

Ευτυχως ειχε αγωνιστικα τακακια οποτε κατι εγινε...

alexk
13-07-14, 22:32
To 2.23 δεν είναι πολύ γρήγορο για Μ3 Ε46.
Είναι εργοστασιακό ή έχει ανάρτηση και φρένα ?

Μόλις είδα ότι έγραψες ότι είναι εργοστασιακό.
Ο χρόνος είναι σεβαστός λοιπόν, ειδικά για κάποιον που πάει πρώτη φορά.
Αν ο χρόνος ήταν 2:15 θα ήταν γρήγορος ;)

TTS05
13-07-14, 23:56

Mια χαρα γρηγορος γυρος ηταν για πρωτη φορα σε αυτη την πιστα παντα σε σχεση με αυτα που ειδαμε και το πως γυρναγαν αυτοκινητα του ανταγωνισμου την συγκεκριμενη μερα!

VanVIC
14-07-14, 18:38

Για CSL ποιός θεωρείται καλός χρόνος Αλέξη;
Πόσο κάτω απο το "συμβατικό" Μ3 Ε46;

chief
14-07-14, 22:23

Αν ηταν με καλα ημισλικς και μονος στο αμαξι, θα ηταν τέσσερα δευτερα κατω.
Με αναρτηση και φρένα ακομη πιο κατω.

TTS05
15-07-14, 11:11
Αν ηταν με καλα ημισλικς και μονος στο αμαξι, θα ηταν τέσσερα δευτερα κατω.
Με αναρτηση και φρένα ακομη πιο κατω.

Κοιτα απο λαστιχα δεν εχει απαιτησεις η Monza. Οχι οτι δεν ειναι καλυτερα με ημισλικ αλλα δεν εχει πολυ κλειστες στροφες γενικα!

Φρενα και αναρτηση ομως θα βοηθουσαν πολυ!!

chief
15-07-14, 12:26
Γιωργο εχει αρκετές απαιτήσεις απο λαστιχα και η Monza οπως ολες οι πιστες.
Κατ αρχας εχει πολύ δυνατά φρεναρίσματα όπου ενα ημισλίκ έχει παρα πολυ μεγαλη διαφορά απο ενα καθημερινό λάστιχο.
Υπάρχουν νομιζω τεσσερα σημεια με πολυ δυνατα φρενα που σιγουρα ενα ημισλικ θα κερδιζει 25 μετρα περιπου σε καθε φρεναρισμα (ισως και παραπάνω αναλογα με το ημισλικ) σε συγκριση με ενα κανονικό λαστιχο.
Εαν μειωθεί η αποσταση της πιστας κατα 100-120 μετρα, νομιζω οτι ισοδυναμει με ενα-εναμιση δευτερόλεπτο.
Σιγουρα το Μ3 χανει αρκετα και στις ανοικτες αριστερες στροφές οπως και στις κλειστες που στις εξόδους δεν μπορει να βαλει τη δυναμη κατω γρηγορα.

To οτι ηταν και δικάβαλο ειναι ενα αλλο μεγαλο μειονέκτημα για το χρόνο.
Σε μια αποσταση 5+ χιλιομετρων το ιδιο Μ3 Ε46 θα ειναι τουλαχιστον 100 μετρα μπροστα απο το ιδιο Μ3Ε46 με συνοδηγό.
Αν η αποσταση των 5+ χιλιομετρων ειναι και σε πιστα που υπαρχουν φρεναρισματα και επιταχύνσεις τότε η διαφορά ειναι ακόμη πόλυ μεγαλυτερη.

Πιστευω (μπορει να γραφω και μαμακιες) οτι ενα Μ3Ε46 μαμα, αλλα με ημισλίκ και καλα τακάκια στα φρενα πιθανόν να γραφει 2.15-2.17 αν αναλογιστούμε οτι ενα Μ3Ε92 με ημισλικ και τακάκια γραφει 2.11 - 2.13 περίπου.

chief
15-07-14, 13:08
Ανοικτες δεξιες στροφες ηθελα να γραψω...

TTS05
15-07-14, 16:09
Ανοικτες δεξιες στροφες ηθελα να γραψω...

Λοιπον ασε τις αναλυσεις εαν και θα σου απαντησω και σε αυτες αργοτερα και ετοιμασου για του χρονου...βαζεις το αυτοκινητο στο καραβι και πετας για Αθηνα και ακολουθεις :-)

Μας βλεπω για Mugello φετος Mαιο-Ιουνιο....διαφορετικα για Ring και Spa!

TTS05
13-08-14, 22:20
https://scontent-a-ord.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/s526x296/10590598_820669934611413_255145238261758579_n.jpg

SpeedSector Racetrack Experience | Serres Racing Circuit | October 17 – 20
Το SpeedSector για δεύτερη φορά μέσα στο 2014, οργανώνει για τα μέλη του ένα ακόμα private track day στo Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Αυτή τη φορά το track day θα είναι διήμερο, με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή οδηγική ευχαρίστηση. Το SpeedSectorΆs Racetrack Experience θα ακολουθήσουν και τα μέλη του Ferrari Club Hellas με τις πανέμορφες «Ιταλίδες» να κάνουν το event ακόμα πιο εντυπωσιακό. Όπως πάντοτε, έχουμε φροντίσει για διαμονή σε εντυπωσιακά ξενοδοχεία με άριστες υπηρεσίες, πλούσια δείπνα και διασκέδαση για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@speedsector.com

Δυο βιντεακια απο το προηγουμενο event μας του Μαρτιου...

https://www.youtube.com/watch?v=WnNutxol7PM

https://www.youtube.com/watch?v=Cc5tUM1N7jE

A8hnaios
13-08-14, 22:58
Ωραία φάση!! Μπράβο ρε παιδιά πάντα τέτοια..

TTS05
22-08-14, 10:49
Καλημερα.

Το νεο μας βιντεο απο το τελευταιο event στην Χαλκιδα με την συμμετοχη πολλων και δυνατων BMW!! To M4 απιστευτο!!

https://www.youtube.com/watch?v=eqMMrkT9np4

TTS05
22-08-14, 10:49
Καλημερα.

Το νεο μας βιντεο απο το τελευταιο event στην Χαλκιδα με την συμμετοχη πολλων και δυνατων BMW!! To M4 απιστευτο!!
https://www.youtube.com/watch?v=eqMMrkT9np4&feature=youtu.be

TTS05
15-10-14, 00:05
Σε μια απο τις ωραιοτερες διαδρομες κοντα στην Αθηνα, προς την Στενη Ευβοιας ειχαμε την ευκαιρια να δουμε για μια ακομα φορα πολλους φιλους αλλα και πολλα ομορφα BMW

Ισως ενα απο τα ωραιοτερα Μ3 Ε92

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10486568_852408274770912_828593309600258-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10714095_852411204770619_479348162710858-1.jpg

και αλλα....

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/1008620_852411764770563_8516845748271464861_o.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10537212_852411648103908_760300764537868-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10003767_852411318103941_702100234561195-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10714227_852408578104215_693216270713116-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10504889_852404578104615_684665138180225-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/1658459_852403428104730_8507861456132045-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10687877_852402688104804_311092741971349-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10636416_852400904771649_356152138235933-1.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/1836607_852408698104203_8523762999645376625_o.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/1599473_852408824770857_7210230924280224-1.jpg

gant
18-10-14, 19:24
Speedsector - Track day 18-19 Οκτ. 2014. Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων... πλην του ευγενέστατου Γιώργου TSS05, φορτωμένου με την διοργάνωση, που μετά την τηλεφωνική γνωριμία βρεθήκαμε και από κοντά.
Τον δικό μας βόρειο Στέλιο (steliosM46)
Kαι τον mr "Speed and Style", η m3est, ο οποίος και έβαζε για πρώτη φορά το πανέμορφο Μ4 σε πίστα και φάνηκε να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.
Περιττό να αναφέρω πως όπως συνηθίζει, αν και το γνώριζε ακόμη καλά, το πήγαινε αέρα πατέρα. :)

Αλλά ας μιλήσουν οι φώτο μόνες, κάνοντας αρχή από 2 συμφορουμίτες.

Ο φίλος steliosm46 με το άριστα φροντισμένο από κάθε πλευρά μιτρίο.

https://imageshack.com/a/img661/3860/IZuBvP.jpg

https://imageshack.com/a/img540/7864/21W0WO.jpg

https://imageshack.com/a/img901/8741/lXDOQj.jpg

Κυνηγώντας στην καρότσα σχεδόν το πόρκι ο Στέλιος έριξε και τις μπάντες του.
https://imageshack.com/a/img661/5193/q3AVSr.jpg

https://imageshack.com/a/img745/1913/4itAxT.jpg

Η σειρά του mr "Speed and Style". Υπάρχει κάποιος που να μη ζηλεύει τέτοια κούκλα?

https://imageshack.com/a/img540/6346/Y722yh.jpg

https://imageshack.com/a/img673/1126/ZqO0Nr.jpg

https://imageshack.com/a/img911/7343/pPNz2p.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/6zXlgf-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/6zXlgf-1.jpg

sheriff
18-10-14, 19:59
Το ειδα απο κοντα...οι φωτο το αδικουν!

stef
18-10-14, 21:26
Μόνο αυτά τα 2 BMW μπήκαν πίστα;

gant
18-10-14, 22:06
Μόνο αυτά τα 2 BMW μπήκαν πίστα;

Ο panoz με το csl, ένα λευκό e92m3 και ένα πολύ γρήγορο ε39 μάλλον m και αυτό. :original:

gant
18-10-14, 22:10
Συνέχεια....του προγράμματος μας :)

https://imageshack.com/a/img674/4271/lXbmcP.jpg

https://imageshack.com/a/img540/1297/5tS5VP.jpg

https://imageshack.com/a/img538/7014/PFdkiC.jpg

https://imageshack.com/a/img538/7476/9BKvxm.jpg

https://imageshack.com/a/img743/6173/Puv3YD.jpg

https://imageshack.com/a/img911/1272/z29ZnQ.jpg

https://imageshack.com/a/img661/5088/WGNpVn.jpg

https://imageshack.com/a/img537/8275/0vKYmv.jpg

https://imageshack.com/a/img674/8963/yCBNMy.jpg

https://imageshack.com/a/img674/1612/e3HlKC.jpg

https://imageshack.com/a/img537/9418/Zlxfio.jpg

VanVIC
18-10-14, 23:18
Το ειδα απο κοντα...οι φωτο το αδικουν!

Το είδα κι απο μέσα και την "άκουσα" !

Thomelef
19-10-14, 08:17
Από χρόνους τι έχουμε???τπ Μ-τέσσερο πόσο το γύρισε ο Νίκος? ο στελακος πόσο έγραψε?

Bazil Van Sinner
19-10-14, 10:00
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/Y722yh1_zpsb8742a77-1.jpg

ερωτεύτηκα :tt1: :tt1:

Χρωματάραthumb

gant
19-10-14, 10:03
Από χρόνους τι έχουμε???τπ Μ-τέσσερο πόσο το γύρισε ο Νίκος? ο στελακος πόσο έγραψε?

Ξέχασα να τους ρωτήσω, αλλά ο Νίκος είχε πρόβλημα με τις πιέσεις, όπως και αρκετοί άλλοι, γιατί μετά το πρώτο γυρολόγι κάτι έλεγε για 32-34 psi , μετρούσε και ξεφούσκωνε.
Επίσης ο Στέλιος είχε φέρει και τα 18αρια μαζί του, αλλά δεν υπήρχε ο λαστιχάς στην πίστα, ήταν στο νοσοκομείο.
Οι Αθηναίοι ναύλωσαν έναν Σερραίο που ήρθε με το φορτηγάκι του.

steliosm46
19-10-14, 19:11
Ενα φανταστικό διημερο!!

απλά απολαυση, παρα την ολη κουραση ηταν απολαυστικο!

Το Σαββάτο είχε τρελό αέρα και το βράδυ ήμασταν σαν τα κοτόπουλα στο ξενοδοχείο!

τι να πω για τα αυτοκινητα! ολα ήταν ένα και ένα.

Τα GTR απλά τα σπάνε! τρελός ήχος, τρελή πρόσφυση!

το γκρίζο Ferreri νομιζω το 430 είχε ήχο κολασμένο, πραγματικά δεν ξέρω τι εξατμίσεις φορούσε, αλλα ανασταίνει μέχρι και νεκρούς!

Επίσης το Μ4 φοβερό απλά. τι να πουμε. Μπράβο στο Νίκο! Καλά του έκανε και του έλιωσε τα τακάκια μέχρι που πιάσανε σίδερο! χεχε

απο ΒΜW ειμασταν συμμετοχη επίσης.

ο παναγιώτης με το CSL

και ακόμα ένα Μ3 Ε92 απο Σέρρες ( ο Αγγελος)

Τωρα.

απο χρόνους απο οτι θυμαμαι ο Νικος με το Μ4 ήταν στο 1.33 best lap

Ο πανος με το CSL ηταν συμετοχη μονο Σαββατο και απο οτι θυμαμαι ηταν στο 1.38 ή 1.37 best lap.

Ο Αγγελος με το Μ3 Ε92 ήταν στο 1.38 και αυτος best lap.

εγώ ήμουν 1.35.9 best lap

Ολοι είμασταν με πολιτικά ελαστικά.

Τι να πω παραπάνω υπάρχει πολύ υλικό! το οποίο θα ανέβει σταδιακά! πραγματικά τα παιδιά κάνουν φοβερή δουλεία με την οργάνωση.

Θα ανεβάσω και κάποια γυρολόγια της κυριακής.

Κυρίε Γίωργο ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες! thumb

pilot
19-10-14, 19:17
Μπράβο Στελάρα, πολύ καλός χρόνος. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα λόγω υποχρεώσεων..θα ήταν φοβερά..:warriorsmiley:

Μπράβο και στον κ. Γιώργο για τις καταπληκτικές φώτο! :cheers:

Thomelef
19-10-14, 19:33
Με πολιτικά και 1:35.9 μπορώ να πω ότι σου βγάζω το καπέλο.

Από ρυθμίσεις τι είχες με την πρωταθλητικη?

steliosm46
19-10-14, 23:49
Μπροστά:
Camper 2.2 μοίρες
Με λιγο αρνητικη συγκλιση -0,10 συνολο των 2 τροχών

Πίσω:
Camper 1.5 μοίρες Με λιγο Θετική σύγκλιση +0,16 συνολο των 2 τροχων

Σκληρότητα Μπροστά 13 κλικ
Σκληρότητα Πίσω 12 Κλικ

Συνολο κλικ ρυθμισεων της αναρτησης :23

gant
20-10-14, 14:47
Επεξεργασμένο και ανεβασμένο από μένα με αγάπη.

Στιγμιότυπο απ το κινητό του Γρηγόρη (civileng),με τον Στέλιο που λύσσαξε πίσω απ το πόρκι.
Ο τρελός αέρας δυστυχώς υπερκαλύπτει τον ήχο των μοτέρ. Προσέξτε τα χόρτα πως κυματίζουν.

https://www.youtube.com/watch?v=wtJhwB2VD0I"]https://www.youtube.com/watch?v=wtJhwB2VD0I

gant
20-10-14, 15:22
Ο ήχος του τρελός πρέπει να έφτανε μέχρι την πόλη. :original:
https://imageshack.com/a/img661/5329/TWORwQ.jpg

https://imageshack.com/a/img673/294/NzUMQW.jpg

O συμφορουμίτης TSS05, 2ος στην γενική κατάταξη με 1.27.600
https://imageshack.com/a/img661/2520/XTbn4y.jpg

chief
20-10-14, 16:08
1.27.6 ειναι σουπερ χρονος !!!

Ο συμφορουμίτης TSS05 , πρεπει να αφησει τις ευθειες και να ασχοληθει αποκλειστικά με τη πιστα απο εδω και περα.

VanVIC
20-10-14, 16:11
1.27.6 ειναι σουπερ χρονος !!!

Ο συμφορουμίτης TSS05 , πρεπει να αφησει τις ευθειες και να ασχοληθει αποκλειστικά με τη πιστα απο εδω και περα.

Υποθέτω πως δεν ασχολείται κάν με τις ευθείες, απλά τις καταπίνει.

steliosm46
20-10-14, 20:06
Το 996 Turbo του Γιώργου ειναι πολυ δυνατο και φορουσε και το καταλληλο ελαστικό. πολυ καλος και την πρωτη μερα ηταν πρωτος στην καταταξη.!

Μπραβο Γώργο! μπραβο φιλε!

Οπως και τα υπολοιπα πορσικά ήταν φανταστικά!

το GT3 ειναι τρέλα πάντως! είναι λουλούδι! κρίμα που ο άνθρωπος δεν μπορεσε να κάνει χρόνο καθώς είχε κάποια θεματάκια απο οτι μιλούσαμε με ένα μέρος της ανάρτησης αλλά και με τα λάστιχα!

Υ.Γ Κ Γιώργο σε εκείνο τον γυρο κλιστρουσα αρκετά τα είχα σακουλιάσει λίγο τα λάστιχα και είπα να βγω. Και ο Πανος με το CSL γλιστρουσε και αυτος αρκετά και το Conti 5 του φάνηκε σχετικά κακό ελαστικό με οσα αλλα ειχε χρησιμοποιησει.

Εχω Videos απ την Go-Pro και μου χαλασε το μικροφωνακι γμτ :ranting2: και δεν ακουγεται ηχος σε πολλους γυρους.! δεν το πηρα χαμπαρι μεχρι την ωρα που οταν γυρισα το ειδα στον υπολογιστη!

TTS05
20-10-14, 22:59
Καλησπερα και απο εμενα,

Μολις επεστρεψα απο τις Σερρες και το φανταστικο μας διημερο.

Αρχικα θελω να ζητησω συγνωμη απο τον Στελιο, τον Γιωργο Gant και καποια αλλα παιδια που δεν καταφερα να αφιερωσω τον χρονο ωστε να μιλησουμε περισσοτερο αλλα μου ηταν πολυ δυσκολο γιατι επρεπε να ειμαστε εκει συνεχεια για να μην υπαρχουν προβληματα με την ροη του trackday αλλα και για να μπορω να κανω κανεναν γυρο.

Προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος οχι μονο γιατι ολα τα αυτοκινητα ηταν μοναδικα αλλα και για ολους τους οδηγους και το αριστο επιπεδο τους.

Για εμενα η επιτυχια του SpeedSector ειναι το να βλεπεις οδηγους με τοσο παθος, Ferrari-Porsche-Bmw και αλλα να κανουν πανω απο 80 γυρους μεσα στο Σ/Κ και φυσικα η παρεα!!!

Σχετικα με το δικο μου αυτοκινητο μπορω να πω οτι ηταν η μεγαλη εκπληξη και ειμαι πολυ χαρουμενος γι αυτο! Εαν και ηταν πολυ δυνατο την προηγουμενη φορα που ειχα βρεθει στις Σερρες με 800ps στην μεγαλη πιεση και 680 στην μεσαια οι χρονοι μου ηταν τραγικα χειροτερη λογο οτι η δυναμη ερχοταν πολυ αποτομα και εχανε προσφυση!
Ετσι αποφασισα να ξαναβαλω τα μαμα turbo με λιγη πιεση για την ωρα και 530ps και το αποτελεσμα ηταν 1.27.600 ,χρονος που εγινε με αρκετα λαθη. Πιστευω οτι το αυτοκινητο με πιο προσεκτικη οδηγηση μπορει να γυρισει στο 1.25 φυσικα με τα σωστα ελαστικα!!!

Και παλι ευχαριστω για τα καλα σας σχολια και συντομα θα σας ανεβασω και εγω υλικο απο τους φωτογραφους μας!!

chief
21-10-14, 07:01
Γιωργο, τι λάστιχα είχε το αμαξι ?
Ο Λευτερης πηγε ?

TTS05
21-10-14, 09:07
Pirelli Slick .

O Λευτερης δεν καταφερε να ερθει γιατι ειχε ταξιδι στο εξωτερικο!

Thomelef
21-10-14, 11:17
στο 1.25 κάτι πήγαινε ο λευθέρης αν θυμάμαι καλά με 888 και 550 άλογα περίπου. βέβαια είχε το αμάξι του πολύ καλά στημένο.

το σίγουρο πάντως είναι ότι το 1.27 κατεβαίνει με το αμάξι σου γιώργο.

TTS05
21-10-14, 11:41
Νομιζω 1.26 εχει κανει εαν θυμαμαι καλα τι μου ειπε...επειδη ετυχε να κανω βολτα με το αμαξι του ειναι απιστευτα καλοστημενο!!

Ετρεξα με τις ρυθμισεις του εκτος απο το μπροστα καμπερ που εμενα ηταν οσο πηγαινε η μαμα αναρτηση 1.2 μοιρες σε σχεση με τις 3 μοιρες που εχει ο Λευτερης χαρη στα ψαλιδια του Gt3!!

Tο 1.27 το εκανα μονο με εναν γυρο γιατι μετα εμεινα απο τακακια στα κεραμικα...οποτε πιστευω επειδη εχω δει τα λαθη μου οτι κατεβαινει στο 1.26 ευκολα και με εξασκηση στο 1.25.... θα το δουμε την επομενη φορα...

Για μενα ηταν η 2ερη φορα στις Σερρες οποτε πιστευω οτι πηγα γενικα καλα.

Bazil Van Sinner
21-10-14, 14:44
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/15401015060_a5db3f7611_h-1.jpg (https://flic.kr/p/psWedq)

In the Box. (https://flic.kr/p/psWedq) by Imaginarium. (https://www.flickr.com/people/56637010@N07/), on Flickr

.

Bazil Van Sinner
21-10-14, 22:40
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/15586818545_31be8d431b_h-1.jpg (https://flic.kr/p/pKmw7M)

art on wheels (https://flic.kr/p/pKmw7M) by Imaginarium. (https://www.flickr.com/people/56637010@N07/), on Flickr

.

nikos valvetronic
21-10-14, 23:20
^^^^^^
Ωραία φώτο thumb

Bazil Van Sinner
22-10-14, 07:31
Ωραία φώτο thumb

Eυχαριστώ Νικόλα:original:

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/15598777002_f8be87dfde_h-1.jpg (https://flic.kr/p/pLpNX5)

Wing or Red,Red or wing ? (https://flic.kr/p/pLpNX5) by Imaginarium. (https://www.flickr.com/people/56637010@N07/), on Flickr

.

Bazil Van Sinner
22-10-14, 18:02
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/14981236703_ffd8033f46_h-1.jpg (https://flic.kr/p/oPQKJx)

M4,1M and 996. (https://flic.kr/p/oPQKJx) by Imaginarium. (https://www.flickr.com/people/56637010@N07/), on Flickr

.

TTS05
22-10-14, 21:46
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10003667_10152809487542138_3269304621805-1.jpg

alexk
22-10-14, 21:58
Πολύ ωραίες φωτογραφίες και εντυπωσιακοί χρόνοι.
Και εις ανώτερα thumb

Bazil Van Sinner
22-10-14, 22:03
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/15602997545_2bfdb31800_h-1.jpg (https://flic.kr/p/pLMrz4)

M4 &1M (https://flic.kr/p/pLMrz4) by Imaginarium. (https://www.flickr.com/people/56637010@N07/), on Flickr

TTS05
23-10-14, 10:38
Καπως ετσι ειναι το 1.27.600 απο το Harry's Lap Timer.

Νομιζω ειχα τον καλυτερο συνοδηγο...συγνωμη για τον ενθουσιασμο του video αλλα τον καναμε μολις σε εναν γρηγορο γυρο...ο προηγουμενος ηταν 1.34.00 :-)

Συντομα και video απο Go-Pro

https://www.youtube.com/watch?v=tfAGJw63OOY&feature=youtu.be

pilot
23-10-14, 12:24
Uber alles...:warriorsmiley:

Thomelef
23-10-14, 17:19
Super...

Thomelef
23-10-14, 18:20
Θεωρητικά είσαι ήδη στο 1:26, αφού δεν μας είπες ότι τον χρόνο τον έγραψες διπλος...

TTS05
23-10-14, 19:30
Νομιζω χωρις να θελω να γινω προκλητικος οτι το αμαξι γυρναει ευκολα στο 1.25 - απλα θελει εξασκηση και 0.2 bar πιεση ακομα :-)

sheriff
23-10-14, 19:37
Νομιζω χωρις να θελω να γινω προκλητικος οτι το αμαξι γυρναει ευκολα στο 1.25 - απλα θελει εξασκηση και 0.2 bar πιεση ακομα :-)
Εισαι πολυ προκλητικος...

Χαχχαχχα μπραβο ρε γιωργακη...πολυ χαιρομαι που ημουν ο πρωτος που σε γνωρισα και σε εβαλα στο κλιμα και στον ισιο δρομο

Thomelef
23-10-14, 20:36
Απ'οτι κατάλαβα στον ίσιο δρόμο ήταν ο Γιώργος παρέα με την άλλη τη μαλλιαρη που έχει χαθεί. Τώρα μπήκε σε στραβό δρομο!

TTS05
23-10-14, 21:29
Καπου πισω στο 2006 γνωρισα τον Κωστα... τοτε ειχα το Cayman S και μου προτεινε διαφορα πατηματα :-)

Μετα πηρα το 996 turbo στο οποιο εβαλα Alpha turbo kit και εβγαζε περιπου στα 800ps...
Το αυτοκινητο ηταν απιστευτα γρηγορο...επαιζε σχεδον με οτι 1000αρι μηχανακι υπηρχε...

Μεχρι που μπηκα πιστα.... τοτε καταλαβα το λαθος μου.... το αυτοκινητο ειχε χασει το χαρακτηρα του... δουλευε πλεον με βαση τις Hi-rpm και οχι την ροπη του στις μεσαιες... αποτελεσμα???
1.39.00 χρονος οχι ανταξιος των δυνατοτητων μου οπως φανηκε!

Οποτε ειχα καταλαβει οτι τα αμαξια μας δεν τα χαιρομαστε στο δρομο-σε κοντρες αλλα στο φυσικο τους περιβαλλον που ειναι η πιστα! Ετσι πριν τις Σερρες το ξαναεκανα μαμα δηλαδη Φιλτρο προγραμμα εξατμιση και το αμαξι εκανε αυτο που επρεπε..το ιδιο και εγω :-)

Κωστα πραγματικα επρεπε να ειχες ερθει με το νεο σου οπλο για τισ πιστες!!!

Bazil Van Sinner
23-10-14, 21:47
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/15611346572_350df38ca4_b-1.jpg (https://flic.kr/p/pMwerN)

E46 M3 (https://flic.kr/p/pMwerN) by Imaginarium. (https://www.flickr.com/people/56637010@N07/), on Flickr

.

sheriff
23-10-14, 21:56
Καπου πισω στο 2006 γνωρισα τον Κωστα... τοτε ειχα το Cayman S και μου προτεινε διαφορα πατηματα :-)

Μετα πηρα το 996 turbo στο οποιο εβαλα Alpha turbo kit και εβγαζε περιπου στα 800ps...
Το αυτοκινητο ηταν απιστευτα γρηγορο...επαιζε σχεδον με οτι 1000αρι μηχανακι υπηρχε...

Μεχρι που μπηκα πιστα.... τοτε καταλαβα το λαθος μου.... το αυτοκινητο ειχε χασει το χαρακτηρα του... δουλευε πλεον με βαση τις Hi-rpm και οχι την ροπη του στις μεσαιες... αποτελεσμα???
1.39.00 χρονος οχι ανταξιος των δυνατοτητων μου οπως φανηκε!

Οποτε ειχα καταλαβει οτι τα αμαξια μας δεν τα χαιρομαστε στο δρομο-σε κοντρες αλλα στο φυσικο τους περιβαλλον που ειναι η πιστα! Ετσι πριν τις Σερρες το ξαναεκανα μαμα δηλαδη Φιλτρο προγραμμα εξατμιση και το αμαξι εκανε αυτο που επρεπε..το ιδιο και εγω :-)

Κωστα πραγματικα επρεπε να ειχες ερθει με το νεο σου οπλο για τισ πιστες!!!
Γιωργο μου τα θυμαμαι σαν να μην περασε μια μερα,παντως οποιος μπαινει πιστα αλλαζει νοοτροπια σε οτι αφορα τα πατηματα στο δρομο...
Το οπλο ετοιμαζεται και θα γινει :warriorsmiley:
Δες σε τι φαση βρισκεται τωρα ωστε να ετοιμαστει σωστα...
Οταν θα ετοιμαστει υποσχομαι να ανεβω!

TTS05
23-10-14, 22:31
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/10734055_857037844307955_1041711807948823923_o.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10733897_857038037641269_219423002067420-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10006054_857038070974599_378658605040204-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10700474_857038124307927_469754775677366-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/1548201_857038277641245_6123978533948586-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/1524300_857038337641239_6345524726794298-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10682399_857038527641220_196986916380504-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/1888887_857038574307882_7018556936037091-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10553789_857038557641217_802155675938959-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10001113_857038600974546_736058508826729-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10733857_857038647641208_592869755491102-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/1614575_857038710974535_6165381037520533-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10679930_857038737641199_848163400736204-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10661727_857038800974526_564792643965000-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10669152_857038860974520_637776588527307-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10710354_857062274305512_838379134369080-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10682242_857062377638835_174280443227626-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10450087_857062380972168_744368673798324-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/1956870_857062460972160_5595059085365265-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10683450_857062490972157_504958511909147-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10683530_857062500972156_619342729992095-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10648255_857062550972151_689801911105942-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10700329_857062614305478_427577461194038-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/1966104_857062647638808_7426293152634644-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10699717_857037114308028_402019965197561-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10668912_857037214308018_507056667660922-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10668912_857037214308018_507056667660922-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10661953_857037340974672_390484890774133-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10699893_857037560974650_441169490556973-1.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/1115964_857037600974646_5560690714818268-1.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/1978355_857037590974647_6974282489303730288_o.jpg

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10708655_857037830974623_116592322439765-1.jpg

Ολες οι φωτο και εδω: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.857037017641371.1073741847.561942270484182&type=1

aristent
23-10-14, 23:37
:tt1:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10700329_857062614305478_427577461194038-1.jpg

εκ δεξιων ειναι Scuderia!!!:thumbsup:
.... οι δυο μονες "μπουκες" της εξατμισης που βγαινουν απο αλλο σημειο στον προφυλακτηρα κανουν την διαφορα,οπως και το ηχητικο τους κρεσεντο,που ειναι σε αλλη διασταση!!!:thumbsup:

aristent
23-10-14, 23:41
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10648255_857062550972151_689801911105942-1.jpg

Οκ,φαινεται οτι ειναι αφτερμαρκετ οι εξατμισεις και ισως να βγαζουν και κολασμενο ηχο,ομως η "ζυγοσταθμιση" τους ειναι απαραδεκτη......

VanVIC
24-10-14, 05:18
Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που σε πείσμα των "καιρών" μπορούν-καταφέρνουν να χαίρονται τα εκπληκτικά αυτοκίνητά τους και σε τέτοιες εκδηλώσεις, Μπράβο τους και συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την επιτυχή έκβαση.
Προσωπικά ευχαριστώ τον Γιώργο (δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο) που έχει την διάθεση να μοιράζεται και μαζί μας αυτές τις ευχάριστες εμπειρίες. Έστω και απο τις εικόνες και τις περιγραφές είναι σα να συμμετέχω έστω και "εικονικά".
"Και στα δικά μας"

VanVIC
24-10-14, 05:21
Σε παλιά περίπτωση ευχαριστώ και τους "δικούς μας" ανταποκριτές Gant & BillvanSinner για την κάλυψη του event με τις καλλιτεχνικές τους λήψεις !
Νά´στε καλά.

steliosm46
24-10-14, 11:06
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/10/10710832_857062867638786_418923665346506-1.jpg (https://s1285.photobucket.com/user/steliosm46/media/10710832_857062867638786_418923665346506189_n_zps5 6af494d.jpg.html)

TTS05
26-10-14, 18:23
Αφιερωμα του track day μας στο GtSpirit ενα απο τα μεγαλυτερα site αυτοκινητου στο κοσμο με πανο απο 530.000 fans στο Facebook

https://www.gtspirit.com/2014/10/26/gallery-speedsector-racetrack-experience-at-serres-racing-circuit-in-greece/

VanVIC
28-10-14, 15:17
Αφιερωμα του track day μας στο GtSpirit ενα απο τα μεγαλυτερα site αυτοκινητου στο κοσμο με πανο απο 530.000 fans στο Facebook

https://www.gtspirit.com/2014/10/26/gallery-speedsector-racetrack-experience-at-serres-racing-circuit-in-greece/

Υποθέτω θα έχετε και video-λήψεις και οτι θα μοντάρεται το υλικό αυτό τον καιρό.
Αναμένουμε.
Είμαι σίγουρος για την ποιότητα της δουλειάς, κάνω υπομονή.