PDA

Επιστροφή στο Forum : SpeedSector

Σελίδες : 1 [2]

TTS05
28-10-14, 22:10
Εχουμε παρα πολυ υλικο και φυσικα το δουλευουμε.... θελουμε να βγαλουμε ενα βιντεο οσο πιο κοντα στην πραγματικοτητα γιατι το event και τα αυτοκινητα ηταν πολυ δυνατα!!

TTS05
05-11-14, 18:53
To video μας απο την τελευταια μας εκδρομη στην Στενη Ευβοιας με μεγαλη παρουσια απο πολλα Μ....

https://www.youtube.com/watch?v=8pGLehn1ST8

VanVIC
05-11-14, 19:00
To video μας απο την τελευταια μας εκδρομη στην Στενη Ευβοιας με μεγαλη παρουσια απο πολλα Μ...

Μπράβο σας !

TTS05
09-11-14, 18:53
Next Event!!

https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2014/11/1398855_864704020208004_3278302103384787-1.png

VanVIC
09-11-14, 19:23
Next Event!!
...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και καλή επιτυχία αλλά τί ουσία έχει η ανακοίνωση-ενημέρωση εδώ αν κάποιοι που ενδεχομένως είχαν ενδιαφέρον συμμετοχής, δεν είναι εφικτό (εκ της οργάνωσης) ;
Εκτός και κάτι έχει αλλάξει και δέχεστε και guests.

TTS05
09-11-14, 19:44
Εαν υπαρχει θεμα με μια ανακοινωση μπορει να την κατεβασει καποιος...

Απλα επειδη την καναμε τελευταια στιγμη για να ειναι οκ ο καιρος και μερικα παιδια και απο το fans μπορει να μην το εχουν δει το ανεβασα και εδω.

Σχετικα με τους quest, εχουμε δειξει οτι δεν εχουμε προβλημα οπως ο Gant ειχε προσκαλεστει στο track day μας στις Σερρες μετα απο επικοινωνια που ειχε μαζι μας!!

VanVIC
09-11-14, 19:56

Απλα επειδη την καναμε τελευταια στιγμη για να ειναι οκ ο καιρος και μερικα παιδια και απο το fans μπορει να μην το εχουν δει το ανεβασα και εδω.

Σχετικα με τους quest, εχουμε δειξει οτι δεν εχουμε προβλημα οπως ο Gant ειχε προσκαλεστει στο track day μας στις Σερρες μετα απο επικοινωνια που ειχε μαζι μας!!

Δε βλέπω κάποιο θέμα με την ανακοίνωση (προσωπική γνώμη εκφράζω), για την ουσία ρώτησα και εξηγήθηκα.
Θεωρώ λογικό αυτό που γράφεις περί ενημέρωσης μελών των www.bmwfans.gr που συμβαίνει να είναι και μέλη της οργάνωσής σας αλλά θα περίμενα οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να παρακολουθούν το site σας τόσο τακτικά όσο και το bmwfans ωστε να μην περιμένετε να ενημερωθούν απο εδώ.

Αναφορικά με τους guests, ενδεχομένως να μην αντιλαμαβνόμαστε τον όρο με τον ίδιο τρόπο. Εγώ το καταλαβαίνω σαν παροχή (απο μέρους σας) δικαιώματος σε κάποιον που θα ενδιαφερόταν να γίνει και μέλος σας, να δοκιμάσει συμμετοχή "full option" όπως και τα τακτικά μέλη και να διαμορφώσει άποψη.
Δεν ξέρω πώς ηταν η συμμετοχή του αγαπητού gant στο εκπληκτικό (κρίνοντας απο τις photo) event σας στις Σέρρες αλλά είχα την αίσθηση οτι η συμμετοχή του αρκέστηκε στην λήψη φωτογραφιών. Λάθος κάνω ;

TTS05
09-11-14, 20:04
Το track day ηταν κλειστο για ολο το S/K απο το SpeedSector.

Mε τον ''Gant'' μιλησαμε και μου ζητησε να ερθει οχι για τις φωτο αλλα για να δει το ολο event. Φυσικα και δεν ειχαμε κανενα θεμα....

Εγω σεβομαι ολους τους petrolhead αλλα δυστυχως εχουμε καποιους κανονες για την σωστη λειτουργια της καθε μας εκδηλωσης.

VanVIC
09-11-14, 20:12
... αλλα δυστυχως εχουμε καποιους κανονες για την σωστη λειτουργια της καθε μας εκδηλωσης.

εγώ θα έλεγα οτι ευτυχώς που έχετε κανόνες και αντιλαμβάνομαι τί λές αλλά απ'την άλλη θέλω να πιστευω οτι καταλαβαίνεις τί εννοώ κι εγώ.

alexm
09-11-14, 22:00

Δεν υπαρχει κανενα θεμα με την ανακοινωση απο την διαχειριστικη ομαδα του BMWfans, με το σκεπτικο οτι και δικες μας αντιστοιχες ενημερωσεις - ανακοινωσεις ευγενικα θα φιλοξενηθουν και στο δικο σας χωρο.

vagmag
09-11-14, 22:24
Δεν υπαρχει κανενα θεμα με την ανακοινωση απο την διαχειριστικη ομαδα του BMWfans, με το σκεπτικο οτι και δικες μας αντιστοιχες ενημερωσεις - ανακοινωσεις ευγενικα θα φιλοξενηθουν και στο δικο σας χωρο.

Πήγα να γραφτώ στο φόρουμ του speed sector , αλλα λέει οτι για να γίνει καποιος μελος πρέπει να τον καλέσει/ προτείνει καποιο παλιο μελος ...
Αν γίνεις μελος κ μπορείς να γράφεις εκει τις ανακοινώσεις μας , μπορείς να μας καλέσεις κ εμάς να γίνουμε κ εμεις μέλη ; :whistle:

aristent
09-11-14, 22:30
καλα εσυ με τον V8 και ο Πατρινος με τον V10,να αλληλοκαλεστειτε......εμενα τον 4κυλινδρο θα με καλεσετε???

vagmag
09-11-14, 22:47
καλα εσυ με τον V8 και ο Πατρινος με τον V10,να αλληλοκαλεστειτε......εμενα τον 4κυλινδρο θα με καλεσετε???

Φυσικα ! Πρώτο απο ολους ! Εσύ δείχνεις πιο V10 κ απο τον κ. Αλέξη !

VanVIC
09-11-14, 22:47
Πήγα να γραφτώ στο φόρουμ του speed sector , αλλα λέει οτι για να γίνει καποιος μελος πρέπει να τον καλέσει/ προτείνει καποιο παλιο μελος ...
Αν γίνεις μελος κ μπορείς να γράφεις εκει τις ανακοινώσεις μας , μπορείς να μας καλέσεις κ εμάς να γίνουμε κ εμεις μέλη ; :whistle:

Βαγγέλη υπάρχουν κι εδώ μέλη που είναι μέλη και στο speedsector. Χωρίς να το πολυσκεφτώ, στο μυαλό μού'ρχεται ο karizma Z4. Αν όντως ενδιαφέρεσαι, μπορείς να του ζητήσεις να σε συστήσει.

Απ'ότι γνωρίζω, για να γίνεις μέλος εκεί, υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές-συνθήκες που πρέπει να ικανοποιούνται και δεν ξέρω κατά πόσο οι περισσότεροι απο εμάς εδώ -αν θέλαμε- θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε.
Το οτι έχουν κανόνες και προϋποθέσεις ένταξης -για μένα- καλό και σεβαστό είναι. Το οτι απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, επίσης θεμιτό είναι.
Επειδή όμως στο τέλος, τους ίδιους δρόμους μοιραζόμαστε, την ίδια αγάπη για την αυτοκίνηση αλλά και επειδή -είτε το θέλουμε είτε όχι- όλα εδώ θα μείνουν, καλό είναι να εστιάζουμε στους ανθρώπους περισσότερο απ'ότι στα αμάξια, όσο καλά κι αν είναι αυτά.
Αν και στο speedsector συμφωνούν με την λογική αυτή, θα έχουμε αρκετά περισσότερα πράγματα να μοιρστούμε, πέρα απο το να θαυμάζουμε τις ομολογουμένως άρτια οργανωμένες εκδηλώσεις τους με τα ωραία οχήματα και τις καλλιτεχνικές λήψεις.

:thnx:

vagmag
09-11-14, 23:04
Πολυ καλα τα γράφεις .
Δεν το ξερω το παληκαρι που λες , κ δεν αισθάνομαι οτι θα ηθελα να ζητήσω να με καλέσει καποιος . Άλλωστε πιο άνετα αισθάνομαι σε ενα φόρουμ , απο την ωρα που εχω γνωρίσει κάποιους ανθρώπους κ κάνω παρέα . Εδω για παράδειγμα , εχω κάνει φίλους , εκτιμώ ανθρώπους που κάνουμε παρέα κ μπορω να περάσω όμορφα είτε με το αυτοκινητο είτε απλα στον καφε κ την εκδρομή .
Αν κάποιοι απο τους φίλους μου βρισκόταν εκει ,τότε πιο εύκολα θα ακολουθούσα .

Δεν ξερω τα κριτήρια/ προδιαγραφές του speed sector , πέραν της πρότασης απο άλλο μελος .

Λογικό ειναι η προσπάθεια προστασίας του κλαμπ,να μας δημιουργεί την εντύπωση μιας ελιτίστικης ή σνομπ συμπεριφοράς . Κ εμένα δε μου αρέσει . Υπαρχουν ακριβά αυτοκινητα , περιουσίες ομως κ σημερα αυτο πρέπει να προσταυθει μιας κ κακόβουλοι μπορει να υπάρξουν πολλοι .

Εγω συμφωνώ οτι πρώτα ειμαστε άνθρωποι, κ οι σχέσεις μας δεν επηρεάζονται αρνητικά ή θετικά απο το τι οδηγούμε .

TTS05
09-11-14, 23:38
Συντομα θα γινει μια αλλαγη στο site και θα ειναι ολα πιο ευκολα στην κατανοηση τους,το δουλευουμε και τωρα που σας μιλαω.

Δυστυχως πρεπει να υπαρχουν κανονες, υπαρχουν αυτοκινητα μεγαλης αξιας μεταξυ μας και κατα καιρους εχουμε συναντησει πολλους επιτηδιους...καταλαβαινετε νομιζω...

Οσο για την παρεα ρωτηστε καποιο παιδι που εχει συμμετασχει μαζι μας η τον Gant που ηρθε και μας γνωρισε εστω και για λιγο!

vagmag εαν θελεις μπορεις να μου στειλεις ενα mail στο info@speedsector.com και να σου εξηγησω το τροπο εγγραφης. Δεν εχω καταλαβει Lotus η Μ3 εχεις??

JiMk86
10-11-14, 00:04
Ισχύει ότι ένας απ τους κανόνες του speedsector είναι να έχεις ειδικό αυτοκίνητο πχ M3 γνήσιο, και ότι κάποια μελη με αυτοκίνητα πχ 318 μετατροπή σε 320 δεν έχουν θέση;

Sent from my iPhone using Tapatalk

vagmag
10-11-14, 11:37
Συντομα θα γινει μια αλλαγη στο site και θα ειναι ολα πιο ευκολα στην κατανοηση τους,το δουλευουμε και τωρα που σας μιλαω.

Δυστυχως πρεπει να υπαρχουν κανονες, υπαρχουν αυτοκινητα μεγαλης αξιας μεταξυ μας και κατα καιρους εχουμε συναντησει πολλους επιτηδιους...καταλαβαινετε νομιζω...

Οσο για την παρεα ρωτηστε καποιο παιδι που εχει συμμετασχει μαζι μας η τον Gant που ηρθε και μας γνωρισε εστω και για λιγο!

vagmag εαν θελεις μπορεις να μου στειλεις ενα mail στο info@speedsector.com και να σου εξηγησω το τροπο εγγραφης. Δεν εχω καταλαβει Lotus η Μ3 εχεις??

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αν και κυρίως αναφέρομαι στα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα.
Δεν έχω ούτε Μ3, ούτε lotus αυτή την περίοδο !

Θα στείλω μέηλ, μιας και πραγματικά δεν έχω καταλάβει... no offence
Εδώ πχ γράφουν και διαβάζουν όσοι έχουν/είχαν/θα έχουν κλπ ή αγαπούν τα bmw. Στο τέλος της ημέρας πάλι οι ανθρώπινες σχέσεις θα κρατήσουν παρέες και σχέσεις και όχι τα αυτοκίνητα. Είναι όμως ένα κοινό χόμπυ - ενδιαφέρον .

Με τον κ. Γιώργο Gant η αλήθεια είναι δεν έτυχε να ξαναβρεθώ μετά το event, για να μάθω περισσότερα.

steliosm46
10-11-14, 19:03
Παίδες εγώ προσωπικά είμαι μέλος του SpeedSector και συμετείχα και στο track day των Σερρών τελευταία.

Μην παίρνεται κάτι στραβά. είναι ένα φόρουμ μια κοινότητα οπως θέλεται πείτε το, το οποίο περίλαμβάνει κάποια αυτοκίνητα supercars, luxury cars. και γενικά αυτοκινητα με ένα brand name οπως είναι για παράδειγμά το Μ3 το Μ5 το Μ6 το 1Μ το Μ4 οσο αναφορά τα BMW.

Επειδή τυχαίνει και γνωρισα κόσμο οπως επισης γνωρίζω και προσωπικά τον Γιώργο (ΤΤS05) δεν υπαρχει καμία εμπάθια κανένας χλευασμος με κανεναν ανθρωπο.

απλα υπάρχουν κάποιοι κανόνες του συγκεκριμένου φορουμ τους οποιους τους εξηγει επιγραμματικά ο Γιώργος. αλλα και οποιος θέλει μπορεί να επικοινωνησει μαζι του με e-mail για περισσοτερες λεπτομερειες.

συμμετεχουν καποια αυτοκινητα συγκεκριμενα λογω του οτι ειναι αυτη η φιλοσοφια του συγκεκριμενου φορουμ.

Κανονιστε Μ5, Μ3, Μ6 ακηδες κλπ να συμμετεχεται στο επομενο track day! :original:

Αλεξ θέλω να δω το αρμα την επομενη βορειο ελλαδα να βουλωσει μερικα στοματακια! φερραρικά κλπ!:warriorsmiley: :thumbsup:

VanVIC
11-11-14, 04:17
...
Μην παίρνεται κάτι στραβά...
...δεν υπαρχει καμία εμπάθια κανένας χλευασμος με κανεναν...
...

Στέλιο απλά συζήτηση γίνεται, δε νομίζω οτι κάποιος πήρε κάτι στραβά αλλά κυρίως δεν έγινε πουθενά λόγος περί εμπάθειας ή χλευασμού, μην δημιουργούνται θέματα και εντυπώσεις απο ΄κεί που δεν υπάρχουν.

vagmag
11-11-14, 07:17
Πάντως από κάποια Video που είδα στο site, υπάρχουν αυτοκίνητα στις εκδηλώσεις που εμείς οι αυτοκινητόφιλοι τα "ζηλεύουμε", τα ονειρευόμαστε !
Να είναι καλά τα παιδιά να τα χαίρονται, να ομορφαίνουν τους δρόμους μας, και τα όνειρά μας.

Στέλιο πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι και δεν χρειάζεται κάποιος να δικαιολογήσει τίποτα. Μία άλλη παρέα είναι , ένα άλλο κλαμπ μάλλον, με δικούς του κανόνες . Τυγχάνει να μην τους γνωρίζουμε.

Σε κάποιους μπορεί να φαντάζει από τη μία σαν επίδειξη, και από την άλλη κάπως "υφάκι μπλαζέ" που έλεγε και ένας τραγουδιστής... , ίσως ξαναλέω γιατί δεν ξέρουμε.
Προσωπικά έστειλα μέηλ, αν και μάλλον λίγο βιαστικό και ακαταλαβίστικο, λόγω φόρτου εργασίας εκείνη την ώρα , αλλά για να πάρω μία ιδέα.

steliosm46
11-11-14, 21:48
Στέλιο απλά συζήτηση γίνεται, δε νομίζω οτι κάποιος πήρε κάτι στραβά αλλά κυρίως δεν έγινε πουθενά λόγος περί εμπάθειας ή χλευασμού, μην δημιουργούνται θέματα και εντυπώσεις απο ΄κεί που δεν υπάρχουν.

Σαφεστατα! συζητηση κανω και εγω.thumb

MINI_vag
09-01-15, 01:34
Στο video από τη στενή Ευβοίας είδα να εχουν πάρει μέρος στο event boxster/cayman, TTS, 1series coupe.
Και εντάξει τα porsche είναι porsche (αν και τα συγκεκριμένα είναι του φτωχου :ρ ) τα υπόλοιπα δε μου μοιάζουν για dream cars.

MINI_vag
09-01-15, 06:34
*ή super cars.
Ευχαριστω

turbodog
09-01-15, 10:49
Στο video από τη στενή Ευβοίας είδα να εχουν πάρει μέρος στο event boxster/cayman, TTS, 1series coupe.
Και εντάξει τα porsche είναι porsche (αν και τα συγκεκριμένα είναι του φτωχου :ρ ) τα υπόλοιπα δε μου μοιάζουν για dream cars.

Δεν εχει να κανει με dream cars club, ασχετα αν τα περισσοτερα αυτοκινητα ειναι αυτης της κατηγοριας. Ειναι μια παρεα ανθρωπων που εχει αποφασισει να κανει ενα club/forum που να μην ειναι ανοιχτο στον καθενα και να ακολουθει συγκεκριμενους κανονες ως προς την εγγραφη των νεων μελων εκει.
Δικαιωμα τους ειναι να δεχονται οποιον θελουν, οπως και δικαιωμα τους ειναι να θετουν τους οποιους κανονες λειτουργιας ως διαχειριστες.
Οπως φυσικα ειναι και δικαιωμα του καθε μελους που ειναι εκει, να αποχωρησει αν δεν του αρεσουν ο κανονες λειτουργιας του φορουμ, οπως ακριβως γινεται και στο δικο μας φορουμ.
Αν σε ενδιαφερει να γινεις εκει μελος μπορεις να απευθυνθεις στην διαχειριση τους για λεπτομερειες.

MINI_vag
09-01-15, 11:54
Φιλε turbodog δε νομίζω να γίνω δεκτός,όχι ότι προσπάθησα να πω την αλήθεια.
Εχω ενα ταπεινό ΜΙΝΙ turbo αγορά 33Κ + 15Κ εξτρα τη στιγμή που μπορει κάποιος να παρει με 15Κ ένα cayman ενα Μ3 Ε46 και να κάνει join.

pilot
09-01-15, 13:33
Τα παιδια που εφτιαξαν το συγκεκριμενο φορουμ εθεσαν καποιους ορους ως προς το ποια μοντελα απο καθε μαρκα ειναι..''eligible'' για εγγραφη, κατι που δεν εχει να κανει με την τρεχουσα τιμη τους στην αγορα των μεταχειρισμενων. thumb

turbodog
09-01-15, 16:57
Τα παιδια που εφτιαξαν το συγκεκριμενο φορουμ εθεσαν καποιους ορους ως προς το ποια μοντελα απο καθε μαρκα ειναι..''eligible'' για εγγραφη, κατι που δεν εχει να κανει με την τρεχουσα τιμη τους στην αγορα των μεταχειρισμενων. thumb

+1
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι την 'εχθροτητα' οπως και την εμπαθεια που βγαζουν ορισμενοι απεναντι στο συγκεκριμενο φορουμ, που πιθανον να προσπαθησαν να γινουν μελη (η αποφασισαν τελικα να μην προσπαθησουν) και τελικα δεν εγιναν. Δεν αναφερομαι στο παλικαρι που γραφει απο πανω αλλα γενικοτερα.

Καποιοι αποφασισαν να κανουν ενα φορουμ με συγκεκριμενους κανονες και ορους. Προφανως αρκετοι δεν θα μπορεσουν να γινουν μελη καθως οι διαχειριστες αποφασισαν να θεσουν ορους λιγο πιο hardcore σε σχεση με τα δημοσια φορουμ. Ε και? Δεν χαθηκε και ο κοσμος αν καποιος δεν καταφερει να γινει μελος.
Και στην τελικη υπαρχουν ενα εκατομμυριο διαφορετικα φορουμ που ο καθενας μπορει να γινει μελος.
Ας μην γινομαστε κακοπροαιρετοι λοιπον και ας αφησουμε τα παιδια στο συγκεκριμενο φορουμ να κανουν την δουλεια τους οπως θελουν και εχουν αποφασισει να κανουν.
Αυτη ειναι και η αποψη μου, που δεν ειναι απαραιτητα να ειναι και αποδεκτη απο ολους.

vagmag
09-01-15, 17:38

Καλε μου φίλε , δεν ψήνεις το γνωστό σου , να πάρει το M5 μου , να μπορεί να γραφτεί κ στο speedsector???

NickM3CS
09-01-15, 17:59
+1
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι την 'εχθροτητα' οπως και την εμπαθεια που βγαζουν ορισμενοι απεναντι στο συγκεκριμενο φορουμ, που πιθανον να προσπαθησαν να γινουν μελη (η αποφασισαν τελικα να μην προσπαθησουν) και τελικα δεν εγιναν. Δεν αναφερομαι στο παλικαρι που γραφει απο πανω αλλα γενικοτερα.

Καποιοι αποφασισαν να κανουν ενα φορουμ με συγκεκριμενους κανονες και ορους. Προφανως αρκετοι δεν θα μπορεσουν να γινουν μελη καθως οι διαχειριστες αποφασισαν να θεσουν ορους λιγο πιο hardcore σε σχεση με τα δημοσια φορουμ. Ε και? Δεν χαθηκε και ο κοσμος αν καποιος δεν καταφερει να γινει μελος.
Και στην τελικη υπαρχουν ενα εκατομμυριο διαφορετικα φορουμ που ο καθενας μπορει να γινει μελος.
Ας μην γινομαστε κακοπροαιρετοι λοιπον και ας αφησουμε τα παιδια στο συγκεκριμενο φορουμ να κανουν την δουλεια τους οπως θελουν και εχουν αποφασισει να κανουν.
Αυτη ειναι και η αποψη μου, που δεν ειναι απαραιτητα να ειναι και αποδεκτη απο ολους.

+ 10000000000000

MINI_vag
09-01-15, 18:16
Δημήτρη (turbodog) συζήτηση κάνουμε, ουτε προσπαθήσα/αν/με να γραφτώ/ουν/ουμε ουτε πρόκειται απλα γεννιούνται ερωτήματα για τα κριτήρια αποδοχής σε αυτό το φόρουμ. Τη μια είναι να είσαι στη παρέα? Την άλλη να εχεις "αμαξι όπλο"? Τη παράλλη ολα μαζι? Αυτο έθεσα επί τάπητος για να γίνουν σαφή τα κριτήρια.

MINI_vag
09-01-15, 18:19
Φιλε pilot "eligible" ειναι το slk 350 r171, το ΤΤS ή ενας ασσος κουπέ(τον οποίο γουστάρω τρελά)?

turbodog
09-01-15, 18:46
Δημήτρη (turbodog) συζήτηση κάνουμε, ουτε προσπαθήσα/αν/με να γραφτώ/ουν/ουμε ουτε πρόκειται απλα γεννιούνται ερωτήματα για τα κριτήρια αποδοχής σε αυτό το φόρουμ. Τη μια είναι να είσαι στη παρέα? Την άλλη να εχεις "αμαξι όπλο"? Τη παράλλη ολα μαζι? Αυτο έθεσα επί τάπητος για να γίνουν σαφή τα κριτήρια.

Φυσικα, συζητηση κανουμε.Τα κριτηρια δεν τα γνωριζω με λεπτομερειες, καθως δεν ανηκω στην διαχειριστικη ομαδα του συγκεκριμενου φορουμ.
Ουτε νομιζω οτι καποιος αλλος εδω περα θα μπορεσει να σου δωσει σαφη εικονα, εκτος και αν ανηκει στους moderators.

Οποιος ενδιαφερεται, το μονο που εχει να κανει ειναι να επικοινωνησει απευθειας με την διαχειριση του φορουμ για περαιτερω πληροφοριες/κατευθυνσεις.

pilot
10-01-15, 00:47
Καλε μου φίλε , δεν ψήνεις το γνωστό σου , να πάρει το M5 μου , να μπορεί να γραφτεί κ στο speedsector???

Φόρουμ? Πέρυσι έμαθε να γράφει σε χαρτί έχει ακόμα μέλλον για υπολογιστές! Χαχαχαχαχα

pilot
10-01-15, 00:50
Φιλε pilot "eligible" ειναι το slk 350 r171, το ΤΤS ή ενας ασσος κουπέ(τον οποίο γουστάρω τρελά)?

Σου απάντησε ο Δημήτρης. Εξάλλου ο admin του speedsector γράφει και εδώ οπότε μπορεί να σου πει τα κριτήρια.

Thomelef
10-01-15, 10:21
Μπορεί να είναι και κολλητοί, η ακόμα και αντμιν αυτοί με τα ΤΤ και μποξτερ.

Λογαριασμό θα δώσουν γιατί αυτοί ναι και γιατί όχι οι άλλοι?

Και εγώ είχα κάνει αίτημα για συμμετοχή στο εν λόγο φόρουμ και απάντηση πότε δεν πείρα. Χεστηκε η φατμε στο γιενι τζαμί.

Εφόσον πάντως το φόρουμ έχει και μοτορσπορτ χαρακτήρα με επισκέψεις σε πίστες, θα έλεγα ότι το πάει καλά το πραμα.

VanVIC
10-01-15, 10:51
...Και εγώ είχα κάνει αίτημα για συμμετοχή στο εν λόγο φόρουμ και απάντηση πότε δεν πείρα. Χεστηκε η φατμε στο γιενι τζαμί...

Αυτή η φατμέ τελικά ποιά είναι ;
Εδώ γράφει ή "μας γράφει" γενικότερα ;
:hystericalbs1:

Θωμά να πάμε να κάνουμε άιτηση στο καινούργιο του Μιτεράν: www.bmw-papares.gr (https://www.bmw-papares.gr) , εκεί έχουμε καλές πιθανότητες να μας δεχτούν :th_Laie_67-1:

Ασχέτως πλάκας, ωραίο δείχνει το speed-sector, ωραία και τα αμάξια των μελών του, ακόμα πιο ωραία και τα video των εκδηλώσεών τους αλλά όχι και να το κάνουμε "θέμα" (δεν το γράφω για σένα Θωμά) το αν μπορούμε να γίνουμε μέλη ή όχι. Είδατε τί έπαθε η φατμέ ...

andreas_R
10-01-15, 12:42
Mαζι με την αιτηση πρεπει να στειλεις και φωτογραφια με τα πλοια σου μαλλον!!!
χαχαχα

wheelman
10-01-15, 14:13
χαχαχα
Ή τον στόλο με τα ταξί :D :D :D

χαχαχα

χαχαχα

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk

TTS05
13-01-15, 12:25
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια,

Τα αυτοκινητα που μπορουν να συμμετεχουν στο SpeedSector μπορειτε να τα δειτε στην ενοτητα How to join speedsector.

εδω και το link:

https://speedsector.com/events/

TTS05
13-01-15, 13:02
Με την ευκαιρια μπορειτε να δειτε και το τελευταιο video απο το Event μας στην πιστα των Σερρων.

https://www.youtube.com/watch?v=4_dPTx5K5_Q

ntinos
13-01-15, 13:06
διπλο

ntinos
13-01-15, 13:07
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια,

Τα αυτοκινητα που μπορουν να συμμετεχουν στο SpeedSector μπορειτε να τα δειτε στην ενοτητα How to join speedsector.

εδω και το link:

https://speedsector.com/events/

Στα Ελληνικα δεν τα γραφει ?

TTS05
24-08-15, 15:57
Καλησπερα,

Με την αφορμη οτι ετρεξαν πολλα παιδια απο το bmwfans στο event στα Μεγαρα οπως Doctor,Papadopoulos,Αlonen κλπ

https://www.youtube.com/watch?v=-UwlGJJGNIw

Μερικοι ενδεικτικοι 10 πρωτοι χρονοι του Event στα Μεγαρα,

997.1 turbo 1.04.2
997.2 turbo PDK 1.04.5
Boxster S 3.8 1.04.9
997.1 turbo 1.05.9
997.2 GT3 1.06.4
F360 Stradale 1.06.8
996 Turbo 1.07.5
GTR 1.07.6
997.1 Turbo 1.07.8
997 Carrera 4S cabrio 1.08.2

pilot
24-08-15, 17:19
Τέλειο...

GIANNHS M
24-08-15, 17:24
συγνωμη τετοια κ τοσα οπλα :shok: μαζευοντε στα event που γινοντε σε σερρες - μεγαρα?ρωταω επειδη ακομα δεν εχω αξιοθει να παω κ αισθανομαι πολυ μ@λ@κ@ς τωρα?????

friendgr
24-08-15, 19:21
Υπάρχει κι άλλο club εξίσου σκληροπυρηνικό! thumb

https://sevenroadsclub.com/7rc-events/experience/valentino-balboni-serres-2015-track-day/

steliosm46
24-08-15, 20:38
Παμε δυνατα και φετος!!! :warriorsmiley::warriorsmiley:

TTS05
25-08-15, 11:03
Παμε δυνατα και φετος!!! :warriorsmiley::warriorsmiley:

Για να σε δω με τα slick, εμαθα οτι Μ3 Ε46 με λαστιχα εκανε 1.32 προσφατα Σερρες!!

TTS05
25-08-15, 20:34
H προετοιμασια ξεκιναει σιγα σιγα :-)

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11947525_1036515036360234_7665314779282454455_n.jp g?oh=4dc30ac9ae5794880cdfaeb59d5d3b2b&oe=5675781E

steliosm46
25-08-15, 21:35
εχει καμια φωλιά George εκει? !!! ολοι μαζί μαζεύεστε ? !!:original:

τέλεια!!

το ford GT 40 θα ειναι φέτος?

TTS05
25-08-15, 22:28
εχει καμια φωλιά George εκει? !!! ολοι μαζί μαζεύεστε ? !!:original:

τέλεια!!

το ford GT 40 θα ειναι φέτος?

Eλπιζω πως ναι γιατι περασε ενα θεμα υγειας πριν καποιο καιρο ο ιδιοκτητης!

andreas_R
26-08-15, 11:41
Εμένα φίλος μου με mr2 το οποίο είναι ακόμα στο ψάξιμο γυρίζε στα Μεγαρα 1.06

Harisp
26-08-15, 11:58
Εμένα φίλος μου με mr2 το οποίο είναι ακόμα στο ψάξιμο γυρίζε στα Μεγαρα 1.06

Τα μέγαρα βολεύουν μικρά αυτοκίνητα σε μέγεθος. thumb

andreas_R
26-08-15, 12:30
ε και οι Σερρες το ιδιο.

έχουμε άλλη πιστα? χαχαχα

pilot
26-08-15, 13:40
Σέρρες έχει πάει ο φίλος σου? Τι χρόνο έγραψε?

TTS05
26-08-15, 14:28
Το λαθος ειναι να μπερδευουμε αυτοκινητα που στηνονται 100% για πιστα με πολιτικα αυτοκινητα.

Μπορεις να βρεις παρα πολλα γρηγορα ΜR2 , S2000, civic κλπ αλλα ειναι κατα βαση μονο γι αυτο!

Για μενα ας πουμε ,πολιτικα αυτοκινητα μονο με λαστιχα που να γραφουν 1.04 στα Μεγαρα ειναι χρονοι που τους πιανουν αυτοκινητα πιο αγωνιστικων προδιαγραφων!

Φυσικα σε τοσο κλειστες πιστες βολευοντα τα ελαφρια και οχι τα αυτοκινητα με 1500+ κιλα :-(

Αυτο ειναι ενα βιντεο στα μεσα της μερας πριν πεσει ο χρονος στο 1.04

https://www.youtube.com/watch?v=2H_Kkvagg4E

Harisp
26-08-15, 14:47
Πραγματικά ''αστείο'' το video...

Βάζεις ένα σετ λάστιχα και γράφεις 1.04.
Αλλάζεις λάστιχα και πας στο γραφείο για δουλειά ή το παίρνει η γυναίκα σου να πάει για ψώνια στο super. Τόσο απλά...

Aπλά RESPECT στην Porsche και μπράβο στον οδηγό της!

Υ.Γ: Για αυτό η Porsche turbo ήταν και θα είναι το καλύτερο super car που υπάρχει.
Γιατί τα κάνει όλα εύκολα, άνετα και αξιόπιστα!

steliosm46
26-08-15, 20:58
Με τι ευκολια επιταχύνει και στα φρένα, εύκολα στην στροφή, και ξανά επιτάχυνση για πλάκα.

Είναι τα "πορσίσια" άλογα αυτά. δεν ειναι σαν τα bmw που χάνει καμια 30αριά γιατί μεσολαβούν κεντρικοι άξονες και λοιπά βαρίδια.

κάτι ήξερε αυτός που σχεδίασε την porche!

Παίζει πολύ ρόλο αυτό, και ειδικά στην πίστα. Το Μ3 δυσκολεύεται πολύ ώς προς αυτο τον τομέα.

Μπράβο George. Θα μου δώσεις το Porche να κάνω 5 γύρους να δω τι χρόνο θα γράψω. Και πάρε εσύ το δικό μου ! χαχαχαχ

Η μέρα με την νύχτα θα σου φανεί!! :thumbsup:

andreas_R
26-08-15, 21:46
Και πολυ καλα κανει και τα κανει ολα η πορσε γιατι κοστιζει οσο και 2 διαμερισματα χαχαχα

TTS05
27-08-15, 15:48
Πραγματικά ''αστείο'' το video...

Βάζεις ένα σετ λάστιχα και γράφεις 1.04.
Αλλάζεις λάστιχα και πας στο γραφείο για δουλειά ή το παίρνει η γυναίκα σου να πάει για ψώνια στο super. Τόσο απλά...

Aπλά RESPECT στην Porsche και μπράβο στον οδηγό της!

Υ.Γ: Για αυτό η Porsche turbo ήταν και θα είναι το καλύτερο super car που υπάρχει.
Γιατί τα κάνει όλα εύκολα, άνετα και αξιόπιστα!

To καλυτερο δεν ειναι αλλα για μενα προσωπικο ειναι ισως το πιο τιμιο! Τα κανει ολα καλα γενικα και ειναι ευχρηστο!

Σιγουρα με ενα 430 scuderia η με ενα 997.2 Gt3 να ησουν πιο σκληροπυρηνικα και πιο φουντωτικα αλλα τελικα με λιγα πραγματακια και τα turbo παρα το επιπλεον βαρος τους ειναι πολυ ανταγωνιστικα!

Προσφατα στην Ιμολα ετρεχα με αλλα 3 Cayman GT4 τα οποια δεν μπορουσαν να ακολουθησουν τους ρυθμους του turbo, μονο ενα 997 GT3 RS ηταν αξιολογα γρηγορος αντιπαλος, εαν και στις ευθειες εμενε πισω αλλα ακολουθουσε δυνατα στα κλειστα κοματια!

https://www.youtube.com/watch?v=HsdBZw9prIA

Harisp
27-08-15, 16:20
Το καλύτερο ως σύνολο(ικανότητες, ποιότητα, άνεση, αξιοπιστία, ομορφιά, τιμή κτλπ) εννοώ.
Δεν λέω το πιο γρήγορο, το πιο δυνατό ή το πιο ''αντρικό''.

Bazil Van Sinner
13-10-15, 08:22
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/10/22120428811_eac7b8e3ed_h-1.jpg (https://flic.kr/p/zGGYPD)

raining pleasure (https://flic.kr/p/zGGYPD) by Bazil Van Sinner (https://www.flickr.com/photos/56637010@N07/), on Flickr

:original:

Bazil Van Sinner
14-10-15, 23:22
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/10/21985613250_8ab71aa5f2_b-1.jpg (https://flic.kr/p/zuN1Rq)

#drift (https://flic.kr/p/zuN1Rq) by Bazil Van Sinner (https://www.flickr.com/photos/56637010@N07/), on Flickr

:original:

Thomelef
15-10-15, 07:22
με το μπόξτερ ο μιχάλης είναι, ή είναι η ιδέα μου?

Thomelef
15-10-15, 07:24
επίσης ο στέλιος έκανε και γαμώ τους χρόνους με 1.32.8 καλύτερο απ'οτι θυμάμαι.

αν δεν κάνει κόπο, πολύ θα ήθελα να μάθω setup!

steliosm46
15-10-15, 21:18
θωμα αν και τα πραγματα δεν ηταν τοσο καλα απο θεμα καιρου την κυριακη "προσπαθησε" εστω για μερικές ώρες να μας κανει την χάρη να ψιλοστεγνωσει και να ευχαριστηθουμε λιγο.

ο χρονος καλος ειναι ναι αν και πιστευω οτι μπορω να κινηθω στο 1.30 με καποια πραγματα που ηθελα να πειραματειστω πανω στην αναρτηση και στα λαστιχα.

αυτη την φορά πηγα με μεταχειρησμενα σλικ με 60% περιπου πελμα ακομη. σχετικά καλή προσφυση αλλα οχι την τελεια λογω του οτι σε μερικά σημεία δεν ειχε στεγνωσει οπως επρεπε η πιστα. Σλικ ελαστικό και βρεγμένο οδόστρωμα= Πατιναζ!

Δεν κάθησα μεχρι το τελος την ημερας την κυριακης δλδ λογω οτι ειμασταν παρεα και ειπαμε να φυγουμε γιατι ο καθενας ειχε τις δουλειες του να το πω ετσι.

Κινηθηκα σε square setup με 9αρες ΟΕΜ μπρος-πίσω και ελαστικά μετεχειρο Michelin Slick 24/64/18. Απο θέμα ανάρτησης έχω την KW ClubSport η οποία είναι πιστεύω απ τις κορυφαίες αναρτήσεις ειδικά για το Μ3.

Απο ρυθμίσεις αναρτησης μη με ρωτάς θα σου τα πω κατ ιδίαν. Γιατι ειναι πολλά και είναι δύσκολο αρκετά απο ένα σημείο και μετά θέλει πολυ υπομονη και χρόνο να έχεις για να δοκιμάζεις πράγματα και ρυθμίσεις στο κάθε τι..

και ο αέρας στα λάστιχα με την εκάστοτε δεδομένη θερμοκρασία παίζει το ρόλο του.

Αυτο που σκέφτομαι ειναι ενα 3.91 για να εκμεταλευεται ποιο καλά το φάσμα των στροφών το αυτοκίνητο γιατι σε μερικά σημεία δεν μου φτάνει.

Bazil Van Sinner
15-10-15, 23:05
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/10/22188368552_d7288ca2a5_b-1.jpg (https://flic.kr/p/zNHbWu)

#Κ1 (https://flic.kr/p/zNHbWu) by Bazil Van Sinner (https://www.flickr.com/photos/56637010@N07/), on Flickr

.

TTS05
21-10-15, 14:12
To νεο μας βιντεακι απο το trackday που λαβαμε μερος στην πιστα της Ιμολα.
Πραγματικα για μενα ισως η καλυτερη πιστα που εχω παει ως τωρα αρκετα τεχνικη και με την σκεψη παντα στην στροφη Tamburello που οποτε την περνας σε πιανει κατι (Senna)....

Οποιος χρειαστει οποιαδηποτε πληροφορια σχετικα με την πιστα και μπορω να σας βοηθησω ευχαριστως να το κανω...

https://youtu.be/jFTSpkYrqh8

VanVIC
21-10-15, 14:19
To νεο μας βιντεακι απο το trackday που λαβαμε μερος στην πιστα της Ιμολα.
Πραγματικα για μενα ισως η καλυτερη πιστα που εχω παει ως τωρα αρκετα τεχνικη και με την σκεψη παντα στην στροφη Tamburello που οποτε την περνας σε πιανει κατι (Senna)....

Οποιος χρειαστει οποιαδηποτε πληροφορια σχετικα με την πιστα και μπορω να σας βοηθησω ευχαριστως να το κανω...

Πάντα τέτοια !
Αντε "και στα δικά μας" ... λέμε τώρα

Bazil Van Sinner
22-10-15, 01:22
Αφρόκρεμα στις Σέρρες. Τι είδαμε, ακούσαμε, φωτογραφίσαμε (https://www.4drivers.gr/driven/imoun-ki-egw-ekei/item/4346-h_afrokrema_stis_sereres.html) thumb

https://www.4drivers.gr/images/DRIVEN/ADROKREMA%20SERRES/DSC_3462-1a.jpg

.

Bazil Van Sinner
22-10-15, 19:49
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/10/21766216724_7e8ee0f452_h-1.jpg (https://flic.kr/p/zapxUG)

Three Turbo&'s ... (https://flic.kr/p/zapxUG) by Bazil Van Sinner (https://www.flickr.com/photos/56637010@N07/), on Flickr

.

Bazil Van Sinner
24-10-15, 12:31
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/10/22388408166_7c4de8e3ed_b-1.jpg (https://flic.kr/p/A7orKm)

Car Porn ._ (https://flic.kr/p/A7orKm) by Bazil Van Sinner (https://www.flickr.com/photos/56637010@N07/), on Flickr

TTS05 thumb

Bazil Van Sinner
13-11-15, 15:46
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2015/11/22564937788_6e9a53c9ed_h-1.jpg (https://flic.kr/p/AnZcRw)

996 Turbo (https://flic.kr/p/AnZcRw) by Bazil Van Sinner (https://www.flickr.com/photos/56637010@N07/), on Flickr

.

Vasilis M3
13-11-15, 15:53
Ετσι βασανιστικά....μια μια!!! :fountwtis:

VanVIC
13-11-15, 18:10
Ελα Βασίλη, σου'ρχετε "υλικό" απο Αθήνα για ωραίες λήψεις την Κυριακή.
Τα είδα τύχαια σήμερα τ'απόγευμα την ώρα που περίμεναν την νταλίκα να τα φορτώσει.

Bazil Van Sinner
13-11-15, 21:51
Ελα Βασίλη, σου'ρχετε "υλικό" απο Αθήνα για ωραίες λήψεις την Κυριακή.
Τα είδα τύχαια σήμερα τ'απόγευμα την ώρα που περίμεναν την νταλίκα να τα φορτώσει.

Κάτι έπιασε το "αυτί" μου ...
Κρίμα γιατί ούτε σε αυτό θα είμαι :original:

VanVIC
28-11-15, 13:04
απο σχετικά πρόσφατο upload του sector:

https://www.youtube.com/watch?v=c3XoCz9zy18

καλαααά... παραλίγο να πιστέψω οτι είναι toubas (https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=187)

Panos 316T
28-11-15, 17:30
Πηρε μητριο ή πορσε ; :D

VanVIC
28-11-15, 17:49
Πηρε μητριο ή πορσε ; :D

"Προαγωγή" ίσως;
Tί σημασία έχει; Στο φαϊ και στο χέσιμο όλοι ίδιοι είμαστε.
Το θέμα είναι -ακόμα και σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς- να βρίσκεις ευκαιρίες να περνάς καλά, η παρέα μετράει.
Αμα κι η διαδρομή είναι ωραία... τί με Porsche, τί με BMW, τί με ποδήλατο τί με πατίνι... η παρέα μετράει.
:rally:

Υ.Γ.: χάθηκες Πάνο, κανόνισε :cheers:

deepBLUE
28-11-15, 18:18
Θα οργανώσουμε συνάντηση για χέσιμο !!!
Να είμαστε όλοι εκεί !!!

turbodog
28-11-15, 18:31
Να είμαστε όλοι εκεί !!!

Κατι τετοιο εννοεις? :hystericalbs1::hystericalbs1:

https://www.youtube.com/watch?v=ZuXq3Ty9C5M

VanVIC
28-11-15, 18:37
Να είμαστε όλοι εκεί !!!

Κατι τετοιο εννοεις? :hystericalbs1::hystericalbs1:
...

Ελα τώρα... μην το χέζουμε (το thread)

Nino
28-11-15, 18:54
"Προαγωγή" ίσως;
Tί σημασία έχει; Στο φαϊ και στο χέσιμο όλοι ίδιοι είμαστε.
Το θέμα είναι -ακόμα και σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς- να βρίσκεις ευκαιρίες να περνάς καλά, η παρέα μετράει.
Αμα κι η διαδρομή είναι ωραία... τί με Porsche, τί με BMW, τί με ποδήλατο τί με πατίνι... η παρέα μετράει.
:rally:

Υ.Γ.: χάθηκες Πάνο, κανόνισε :cheers:

τον tubiolo ουτε στο μικρο δαχτυλακι δεν τον φτανουν... τιμη τους που βρεθηκε εκει!!

VanVIC
28-11-15, 19:01
τον tubiolo ουτε στο μικρο δαχτυλακι δεν τον φτανουν... τιμη τους που βρεθηκε εκει!!

Εμείς ΔΕΝ (συγ)κρίνουμε ανθρώπους με βάση του τί ρόδα κυκλοφορούν και επίσης "όλοι οι καλοί παντού χωράνε"
Ετσι δεν είναι Γιάννο;
Αλλωστε το θέμα είναι να την πηγαίνεις την ρόδα και όχι να σε πηγαίνει.
Το που βρίσκεται ο καθένας είναι επιλογή του. Οπως έγραψα και πρίν, ο σκοπός είναι η καλοπέραση.
thumb

Nino
28-11-15, 19:51
Εμείς ΔΕΝ (συγ)κρίνουμε ανθρώπους με βάση του τί ρόδα κυκλοφορούν και επίσης "όλοι οι καλοί παντού χωράνε"
Ετσι δεν είναι Γιάννο;

thumb

Ετσι ειναι.

VanVIC
16-12-15, 18:12
ωραία οργάνωση !

https://www.youtube.com/watch?v=Q8soSCBCSY8