PDA

Επιστροφή στο Forum : Αεροτομη Ε36 coupe

JimE36
11-09-13, 21:03
Καλησπερα.
Αγορασα πριν απο κανα μηνα μεταχειρισμενη απο το ιντερνετ,μια αεροτομη (το νυχακι που λεμε).Την πηρα πολυ φθηνα,15 ευρω.Αλλα μετα δυστυχως καταλαβα γιατι την εδινε τοσο φθηνα.Τελος παντων το θεμα ειναι οτι δεν κανει αυτην την μικρη κουρμπα που θα επρεπε να κανει και σηκωνεται στις ακρες.Δυο φορες την κολλησα οπως επρεπε, αλλα τιποτα.
Ετσι αποφασισα να παρω μια αλλη η οποια ειναι και απο τις αγαπημενες μου αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα.Θα παραθεσω μια φωτογραφια και οποιος γνωριζει απο που μπορω να την παρω,θα το εκτιμουσα παρα πολυ.(Αν την εχει καποιος απο τα μελη μας και την πουλαει,θα το εκτιμουσα ακομα περισσοτερο :tt1: ).

BILL007
11-09-13, 22:00
Φίλε μου η αεροτομή που ψάχνεις είναι απο το Μ3 E36 GT. Γνήσια υπολόγιζε άνετα κανα 500άρικο. Σε ιμιτατιόν βρήκα αυτή εδώ στο ebay https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E36-3-Rear-M3-GT-look-Double-trunk-Spoiler-Wing-/171117921363?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item27d76c4453#ht_2033wt_1170

Λογικά υπάρχουν φθηνότερες αν ψάξεις.

Tsik.D.
11-09-13, 22:01
Καλησπερα.
Αγορασα πριν απο κανα μηνα μεταχειρισμενη απο το ιντερνετ,μια αεροτομη (το νυχακι που λεμε).Την πηρα πολυ φθηνα,15 ευρω.Αλλα μετα δυστυχως καταλαβα γιατι την εδινε τοσο φθηνα.Τελος παντων το θεμα ειναι οτι δεν κανει αυτην την μικρη κουρμπα που θα επρεπε να κανει και σηκωνεται στις ακρες.Δυο φορες την κολλησα οπως επρεπε, αλλα τιποτα.
Ετσι αποφασισα να παρω μια αλλη η οποια ειναι και απο τις αγαπημενες μου αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα.Θα παραθεσω μια φωτογραφια και οποιος γνωριζει απο που μπορω να την παρω,θα το εκτιμουσα παρα πολυ.(Αν την εχει καποιος απο τα μελη μας και την πουλαει,θα το εκτιμουσα ακομα περισσοτερο :tt1: ).

πολυ ομορφη αεροτομη !!! της bmw ειναι αυτη η αφτερμαρκετ ??? κριμα δεν ειναι να τρυπησεις το πορτ μπαγκαζ σου για μια αεροτομη που καποτε μπορει και να βαρεθεις, η απλα να μην θες πια ???

JimE36
11-09-13, 22:32
Ασε ειδα τι επαθε το χρωμα μου και απο τις κολλες.Και εγω αυτο ελεγα στην αρχη αλλα τωρα που εγινε χαλια, δεν με νοιαζει.

Tsik.D.
11-09-13, 22:36
Ασε ειδα τι επαθε το χρωμα μου και απο τις κολλες.Και εγω αυτο ελεγα στην αρχη αλλα τωρα που εγινε χαλια, δεν με νοιαζει.

παντως ψαξε κανενα αλλο τροπο μηπως και μπαινει χωρις τρυπες... οπως και να'χει με εβαλες σε σκεψεις βραδυατικα!!!!

soc12r
11-09-13, 22:57
Δες και στο car μήπως υπάρχει κάτι ;)

leo328
11-09-13, 23:16
παιδια μην τρελενεστε...
Οποια ωρα θελει να τη βγαλει στοκαρει τις τρυπες,ξαναβαφει το καπο και τελος.
(2 φορες το κανα μεχρι να καταληξω στην υπαρχον).
Η πρωτη ηταν μια ημιτασιον look gt σαν της φωτο που εβαλε το παιδι που θελει να βαλει.ωραια αεροτομη αλλα αν δεν ειναι γνησια πολυ βαρος βρε αδερφε και χαιρετησε...
Η δευτερη ηταν ενα γνησιο νυχακι απο e39 m5 (μπαινει κουτι στα 4θυρα.αντιστοιχα στα κουπε μπαινει γαντι απο e46 m3 κουπε γνησιο παντα λογω καλυτερης ποιοτητας και εφαρμογης.
Τελικα αφησα το νυχι του e39 και απο πανω (μου φαινονταν αδειο το καπο ασε που πεταγεται οπτικα πισω πολυ ο m-pack προφυλακτηρας στα 36 και με χαλαει οπτικα χωρις αεροτομη πρωσοπικα) και απο πανω καρφωσα μια γνησια σνιτζερ κανονικη οχι ψηλη (ειπαμε να ειναι και απλωστρα) και με αυτον τον συνδιασμο πετυχα μια παραλαγη της gt χωρις πολυ βαρος..
Γνωμη μου βαλε ενα γνησιο νυχακι για αρχη και αμα δεν σου αρεσει προσθετεις μια κανονικη γνησια η σνιτζερ (ξερω και που βρεις χαμηλη σνιτζερ) αργοτερα απο πανω.αν θελεις gt βαλε μια ημητασιον με το μειονεκτημα του βαρους ομως να το ξερεις..

JimE36
11-09-13, 23:22
Δηλαδη ποσο βαρος εχει περιπου?

Tsik.D.
11-09-13, 23:23
παιδια μην τρελενεστε...
Οποια ωρα θελει να τη βγαλει στοκαρει τις τρυπες,ξαναβαφει το καπο και τελος.
(2 φορες το κανα μεχρι να καταληξω στην υπαρχον).
Η πρωτη ηταν μια ημιτασιον look gt σαν της φωτο που εβαλε το παιδι που θελει να βαλει.ωραια αεροτομη αλλα αν δεν ειναι γνησια πολυ βαρος βρε αδερφε και χαιρετησε...
Η δευτερη ηταν ενα γνησιο νυχακι απο e39 m5 (μπαινει κουτι στα 4θυρα.αντιστοιχα στα κουπε μπαινει γαντι απο e46 m3 κουπε γνησιο παντα λογω καλυτερης ποιοτητας και εφαρμογης.
Τελικα αφησα το νυχι του e39 και απο πανω (μου φαινονταν αδειο το καπο ασε που πεταγεται οπτικα πισω πολυ ο m-pack προφυλακτηρας στα 36 και με χαλαει οπτικα χωρις αεροτομη πρωσοπικα) και απο πανω καρφωσα μια γνησια σνιτζερ κανονικη οχι ψηλη (ειπαμε να ειναι και απλωστρα) και με αυτον τον συνδιασμο πετυχα μια παραλαγη της gt χωρις πολυ βαρος..
Γνωμη μου βαλε ενα γνησιο νυχακι για αρχη και αμα δεν σου αρεσει προσθετεις μια κανονικη γνησια η σνιτζερ (ξερω και που βρεις χαμηλη σνιτζερ) αργοτερα απο πανω.αν θελεις gt βαλε μια ημητασιον με το μειονεκτημα του βαρους ομως να το ξερεις..

καταλαβα... δεν ειμαι και για αλλες περιπετειες, θα παραμεινει ως εχει :ranting2: ....

teo21
12-09-13, 00:11
Εγώ ανταλάσσω τη δικιά μου αεροτομή mpack γνήσια με στοπ για άλλη εφάμιλλης ποιότητας ΧΩΡΙΣ στοπ... Είναι σα της Μ3 Εvo χωρίς το νυχάκι.

Ptboul
12-09-13, 09:47
Θέλει τρύπα η αεροτομή;;

Νόμιζα ότι πιάνει στο πορτμπαγκάζ με ειδικά μεταλλικά κλιπσάκια όπως στα περισσότερα αμάξια (με μαμά αεροτομή).

HLIAS - E36
15-09-13, 16:42
Καλησπερα.

Το νυχακι θα το παραγγειλω κι εγω κατα τα Χριστουγεννα μαζι με τους καθρεφτες και τα πλαινα μασπιε για να ολοκληρωσω το look M3 απο εναν στη Βεροια... Αν θελεις στειλε μου πμ να σου δωσω τηλεφωνο...

kotanidis
15-09-13, 20:06
εγω παλυ επειδη ξεμεινα απο λεφτα, θα το παραγγειλω απ τον αγιο βασιλη τα χριστουγεννα το νυχακι.