Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : κατασκευη ιστοσελιδας

hades7
05-09-13, 19:19
θα ηθελα γνωσεις των ειδικων και μη σχετικα με το ζητημα της κατασκευης ιστοσελιδας σε μια αναζητηση που εκανα επεσα εδω https://www.noupe.com/showcases/state-of-web-design-in-greece.html που εχει αρκετα περι του αντικειμενου.τις αποψεις σας παρακαλω

wheelman
05-09-13, 20:22
θα ηθελα γνωσεις των ειδικων και μη σχετικα με το ζητημα της κατασκευης ιστοσελιδας σε μια αναζητηση που εκανα επεσα εδω https://www.noupe.com/showcases/state-of-web-design-in-greece.html που εχει αρκετα περι του αντικειμενου.τις αποψεις σας παρακαλω

Τύπε γιατί ρωτάς, θα σηκώσεις κάνα καινούριο φόρουμ???
:p:p:p

Sent from my M9 pro using Tapatalk 4

spar@
05-09-13, 20:33
Αρη αν θες σελίδα πάρε με τηλ εχω 2 ανθρώπους!

wheelman
05-09-13, 20:54
If I may put in my two cents worth.

Προσωπική μου άποψη μην πέσεις στην λούμπα του φτηνού ή των πολλών site που μπορεί να έχει μια εταιρεία, δες πρώτα τις δουλειές τους μπες και ψάξτα πριν επιλέξεις (ακόμα και στο google).

Επίσης προσωπικά δεν θα προτιμούσα να έχει proprietary cms για πόλους και διάφορους λόγους.

Τέλος πιστεύω πως η καλύτερη λύση, είναι πρώτα να μιλήσεις με κάποιον γραφίστα για το εικαστικό κομμάτι και έπειτα με κάποιον τεχνικό για την τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί και μετέπειτα το seo.

Ελπίζω να βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα περισσότερο.

:)

Sent from my M9 pro using Tapatalk 4

hades7
05-09-13, 21:53
Ηλία επαγγελματική σελίδα θέλω μια αρχή δοκιμαστικά και μετά δεύτερη. Θα με ενδιέφερε να έχει flash animation αν το λέω καλά και να λειτουργεί και σαν e shop . Αυτά που έγραψα δεν τα κατάλαβα γιατί είναι ορολογία κομπιουτεραδων τεσπα θα ήθελα για να το πω μπακαλιστικα ποια είναι η καλύτερη εταιρία ανεξάρτητου κόστους και ποια είναι η καλύτερη σαν value for money

jkourkoulis
05-09-13, 22:06
Ηλία επαγγελματική σελίδα θέλω μια αρχή δοκιμαστικά και μετά δεύτερη. Θα με ενδιέφερε να έχει flash animation αν το λέω καλά και να λειτουργεί και σαν e shop . Αυτά που έγραψα δεν τα κατάλαβα γιατί είναι ορολογία κομπιουτεραδων τεσπα θα ήθελα για να το πω μπακαλιστικα ποια είναι η καλύτερη εταιρία ανεξάρτητου κόστους και ποια είναι η καλύτερη σαν value for money

Αν θέλεις την άποψη μου ίσως να είναι ωραίο και εντυπωσιακό να έχει ένα flash intro αλλά δεν είμαι υπέρμαχος του εξολοκλήρου flash site.

spar@
05-09-13, 22:10

Αρη γιατι πρέπει να το αναλάβει εταιρία και να δώσεις υπερβολικά ποσα ;

fanisk
05-09-13, 22:10
Αν θέλεις την άποψη μου ίσως να είναι ωραίο και εντυπωσιακό να έχει ένα flash intro αλλά δεν είμαι υπέρμαχος του εξολοκλήρου flash site.

thumb

hades7
05-09-13, 22:19
Αρη γιατι πρέπει να το αναλάβει εταιρία και να δώσεις υπερβολικά ποσα ;

Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω άμα το κατείχα το θέμα δεν θα ρωταγα

jkourkoulis
05-09-13, 22:24
Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω άμα το κατείχε το θέμα δεν θα ρωταγα

Θα σου στείλω αύριο (μετά το μάθημα που δίνω) ενα pm με πρόταση μιας μικρής εταιρίας όπως επίσης και ενός site που γράφεις τι ζητάς και σου κάνουν προσφορές. Να ξέρεις ότι αρκετοί που το παίζουν εταιρίες με βάθος και γνώσεις κλπ απλά δίνουν το έργο σε ξένους πχ Ινδία και πληρώνεις αέρα. Βέβαια ίσως να ήταν καλό να έβρισκες ένα πακέτο που να έχει μέσα και social media marketing ή ακόμα και δημιουργία eshop στο facebook.

Κωνσταντίνος
Και γενικά η τάση πλέον είναι η αμεσότητα και το μη κουραστικό.
Γιαυτό εγκαταλείπονται πλέον τα flash intro στις ιστοσελίδες.
Υπάρχει υπερκορεσμός ιστοσελίδων-πληροφοριών-διαφημίσεων κ.τ.λ
Αυτός που σερφάρει και ειδικά αν ψάχνει κάτι, αυτό πρέπει να εμφανίζεται άμεσα μπροστά του χωρίς εισαγωγικές "flash intro" σελίδες, μουσικές κ.α
The greatness of simplicity.

deepBLUE
Netstudio.gr.
Γιάννης Καραμπελας

hades7
05-09-13, 22:30
Θα μιλήσω και με τον Βασίλη αύριο να έχω μια σφαιρική άποψη. Αν κατάλαβα βέβαια τα φλας κάνουν βαριά στην χρήση την σελίδα απλά έχω δει κάποιες ξένες σελίδες και με εντυπωσίασαν

ntinos
05-09-13, 23:19
Αυριο θα σε φέρω σε επαφή με τον κατάλληλο ανθρωπο

Ptboul
06-09-13, 08:29
και κάτι βασικό, τα κόστη του aftersales να δεις/ρωτήσεις (τεχνική υποστήριξη, κλπ).

hades7
06-09-13, 15:12
ευχαριστω ολους απο καρδιας για το χρονο που αφιερωσαν να μου γραψουν μνμ εδω και προσωπικα p.m που εβαλαν ενα λιθαρακι παροχης γνωσης σε αυτο που θελω να κανω θα μελετησω ολες τις πληροφοριες και θα αποφασισω συντομα
οποιος εχει κατι αλλο να προσθεσει μπορει να το γραψει εδω επιφυλασσομαι και εγω να ανταποδοσω την βοηθεια αυτη σε πραγματα που ειμαι σε θεση να γνωριζω

spar@
06-09-13, 15:29
ευχαριστω ολους απο καρδιας για το χρονο που αφιερωσαν να μου γραψουν μνμ εδω και προσωπικα p.m που εβαλαν ενα λιθαρακι παροχης γνωσης σε αυτο που θελω να κανω θα μελετησω ολες τις πληροφοριες και θα αποφασισω συντομα
οποιος εχει κατι αλλο να προσθεσει μπορει να το γραψει εδω επιφυλασσομαι και εγω να ανταποδοσω την βοηθεια αυτη σε πραγματα που ειμαι σε θεση να γνωριζω

σεξ σοπ ισοπ θες να φτιαξεις?

hades7
06-09-13, 15:39
ναι θα φερνω ρωσσιδες απο το βοσπορο

spar@
06-09-13, 15:45
ναι θα φερνω ρωσσιδες απο το βοσπορο

τυπε θα κανεις και προσφορες για τα σιαλις?

hades7
06-09-13, 15:58
μονο για τα λεβιτρα

spar@
06-09-13, 16:05
μονο για τα λεβιτρα

Θα μας πεις για γκρουπ μπαι ;
Εγω θέλω 10 κουτιά δεν ειναι για μένα για ένα φιλο...

hades7
06-09-13, 16:08
τι τα περασε μαντολες?

spar@
06-09-13, 16:14
τι τα περασε μαντολες?

τυπε παντα τελειωνουν την πιο δυσκολη ωρα...

ssaliaris
06-09-13, 16:17
Φίλε θα σου πρότεινα να το κατασκευάσεις μόνος σου το σιτε. Υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία πλέον που είναι παιχνιδάκι και για έναν αρχάριο ακόμη πχ. Joomla, Drupal κλπ.

send from my mobile

hades7
06-09-13, 16:23
καλα επεσες στην περιπτωση....
μισο λεπτο βαζω το φουρνο πανω κατω στους 120, μετα τι κανω?

ntinos
06-09-13, 16:32
καλα επεσες στην περιπτωση....
μισο λεπτο βαζω το φουρνο πανω κατω στους 120, μετα τι κανω?

& παραγγελνεις απο εξω

m-power_01
07-09-13, 14:24
Φίλε θα σου πρότεινα να το κατασκευάσεις μόνος σου το σιτε. Υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία πλέον που είναι παιχνιδάκι και για έναν αρχάριο ακόμη πχ. Joomla, Drupal κλπ.

send from my mobile

Για να φτιάξεις ενα σάιτ ναι έχει γίνει πλέον πολυ εύκολο ακόμα και για αρχάριους.
Αλλά για να έχει τύχη αυτή η σελίδα στο γουγλη θέλει τέχνη και εργαλεία που εχουν επαγγελματίες ή πολύ ψαγμενοι χρήστες

A8hnaios
07-09-13, 14:54
Αλλά για να έχει τύχη αυτή η σελίδα στο γουγλη θέλει τέχνη και εργαλεία που εχουν επαγγελματίες ή πολύ ψαγμενοι χρήστες

και λεφτα για νε σε βγαζει τουλαχιστον στη πρωτη σελιδα αναζητησης...
'
Kαλη τυχη Αρη...!! (https://greece.seo-google.gr/) thumb

m-power_01
08-09-13, 01:49
και λεφτα για νε σε βγαζει τουλαχιστον στη πρωτη σελιδα αναζητησης...
'
Kαλη τυχη Αρη...!! (https://greece.seo-google.gr/) thumb

Για να σε βγαλει πρωτη σελιδα οχι απαραιτητα. Για να μπεις τοπ 3 ομως θελει