Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : alexm,the evolution!!!

Σελίδες : 1 2 [3]

Thomelef
30-12-13, 08:45
Με 420 άλογα δεν ξέρω τι κάνει το 10αρι, ξέρω όμως πως πάει το 9αρι με 430 και 520 άλογα. Με 420 είναι απίστευτα γρήγορο, με 520 είναι απλά πύραυλος εδάφους εδαφους.

Τα 220-300 τα κατεβάζει όπως κατεβάζει το Μ3 τα 100-170. Γκαγιε ντουρμπο και το έπαιζε με κενές στα 240-250.

Κούβας ξεκουβας, εγώ τα evo τα θεωρώ αμαξαρες. Με ένα ΦΠΕ και 400 άλογα, έχεις αμαξάρα στα χέρια σου.

chief
14-04-14, 13:10
Οδηγησα ενα Εβο 10 SST πριν απο δυο μερες.
Εντελως εργοστασιακό με Rota ζαντες.
Λοιπόν, πολυ ωραιο αυτοκινητο, ξεκουρστο, ανετο, γρηγορο και γεννικά πολυ ανωτερο αυτοκινητο απ το 9αρι.

Ειναι αυτοκινητο που για μενα ως οικογενειαρχη που μου αρεσει η ταχυτητα και η πιστα θα το επερνα ανετα .
Με ενα προγραμμα για ακομη πιο γρηγορες αλλαγες ταχυτητων και λιγο πανω η ιπποδυναμη για να παει καμια 360αρια αλογα, θα ηταν ακομη καλυτερο.
Περιμενω να μπει μια αναρτηση πανω και ημισλικς για να το δοκιμασω και στη πιστα.

Πολυ "πολιτισμενο" αυτοκινητο, με ολες τις ανεσεις και ευκολο στην οδηγηση.

Andri
21-03-16, 17:10
Το γράφω εδώ για να μην ανοίξω νέο θέμα...
Ποιος μπορεί να μας πει για EVO 9 κόστη συντήρησης, σέρβις , κατανάλωσης, άνεσης ταξιδιού κτλπ ? :thanks:

Dr. Yamastura
21-03-16, 17:30
Το μονο evolution που έχουμε ειναι η κυβέρνηση μας!!
Αφήστε τα αυτοκίνητα στην ησυχία τους!!:hystericalbs1:

m_power_lunatic
21-03-16, 17:49
Σε νορμαλ μορφη κοστος και συντηρηση δεν ειναι εξωπραγματικο,ειναι σχετικα βατο για αυτο που ειναι.

Για καταναλωση κα ανεση σε ταξιδι απο εμπειρια του κουμπαρου μου αγορασμενο καινουργιο το 2007 εννιαρι κοκκινο,αστα και βραστα.Οπως σου το γραφω ακριβως.

mark e92
21-03-16, 21:31
Θα συμφωνήσω και εγώ σε ταξίδι ΔΕΝ παίζεται οικονομικοτατο και αθόρυβο...

savvas bmwdakias
21-03-16, 22:05
Θα συμφωνήσω και εγώ σε ταξίδι ΔΕΝ παίζεται οικονομικοτατο και αθόρυβο...

Που ακριβως συμφωνεις?

alexm
21-03-16, 22:14
Που ακριβως συμφωνεις?

Προφανως το σχολιο του Μαρκου ειχε ειρωνικο χαρακτηρα... :original:

I_MNL
22-03-16, 01:09
απο τον 5/13 εχετε να ενημερωσετε την ενoτητα si.....,για παμε λοιπον

320 si vs a4 dtm, ειναι δυο απο τις τρεις....:whistle: επιλογες που εχουμε (συντροφος-κορες) καταληξει για την αγορα αυτοκινητου βολτας
στο bmw εχω την ευκολια του σερβις, εχω ομως και καποιες επιφυλαξεις σχετικα με την αξιοπιστια του
το αουδι δεν μας συγκινει εξωτερικα οσο το bmw, εχει ομως 220 τουρμπατα ατια και τετρακουνα

θα κυκλοφορει Σαβατοκυριακα-εκδρομες, αφου η κορολλα θα παραμεινει καθημερινο αυτοκινητο

για βοηθατε οι γνωστες!!!

Θα πω την τέταρτη επιλογή κι ας φωνάζετε... Σκούμπι

Θες διαφορετικό? Δεν θα βρεις δεύτερο σε απόσταση 15χλμ

Θες οικογενειακό? Το καινούριο έχει μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ και από το Τζάγκουαρ...βάζω και βάζω πράγματα και δεν γεμίζει το ρημάδι. Είναι και πιο άνετο από τον Αλπίνο μου... :shok:

Θες δύναμη? τούρμπο με 305 άλογα που μπορεί να γίνει μια ωραία βελτίωση με αλλά 100 τουλάχιστον

Θες παρουσία στο δρόμο? Μόνο την μπροστινή όψη να βλέπουν να πλησιάζει (έστω και αργά) και δεν τολμάν καν να πεταχτούν μπροστά σου...κι αν είναι στο ξεκίνα, μπαίνουν ξανά στη λωρίδα τους...

Ά έχει και 4 εξατμίσεις φυσικά

Κατανάλωση γύρω στα 10λτ/100χλμ, αν όμως μιλαμε για ξέσκισμα, τότε και το ALPINA D3 diesel ανεβαίνει στα 9λτ/100χλμ :electrician2:

Τώρα από service δεν ξέρω, αν και έχει ανοίξει καινούρια αντιπροσωπεία Πλειάδες Μότορς και έχω ακούσει καλά λόγια από τους ιδιοκτήτες (που κυριολεκτικά σταμάτησα στην μέση του δρομου στην Αθήνα, για να τους ρωτήσω από δική της εμπειρία). Άλλωστε με ενδιαφέρει άμεσα το θέμα, μιας και αν αξιωθώ να έρθω διακοπές το καλοκαίρι στην Ελλάδα, θα έρθω Σουμπαρικώς αυτή τη φορά

https://subaru.net.gr/index.html

Αυτά προς το παρόν

I_MNL
22-03-16, 01:22
Αλλιώς evo 9

You only live once, γι αυτό σου λέω πιο πάνω...

Συγνώμη για την αγγλικούρα....

mark e92
22-03-16, 10:18
Προφανως το σχολιο του Μαρκου ειχε ειρωνικο χαρακτηρα... :original:

Όχι δεν το είπα ειρωνικά, το αυτοκίνητο το έχει ο αδελφός μου, ταξίδι απλά δεν κάνεις ή αν κάνεις θέλει γερά νεύρα.

alexm
22-03-16, 10:25
Όχι δεν το είπα ειρωνικά, το αυτοκίνητο το έχει ο αδελφός μου, ταξίδι απλά δεν κάνεις ή αν κάνεις θέλει γερά νεύρα.

ναι ρε..., αυτο εννοουσα οταν ειπα οτι απαντησες ειρωνικα... thumb

vagmag
22-03-16, 10:46
ναι ρε..., αυτο εννοουσα οταν ειπα οτι απαντησες ειρωνικα... thumb

συνεννόηση μπουζούκι που λένε και στο χωριό μου χαχαχαχαχα

turbodog
22-03-16, 10:48
Αλεξ μην ξεχνας το προφητικο 'ολοι μια μερα με VAG θα καταληξετε'

Το πεπρωμενον φυγειν αδυνατον :winkcool::th_Laie_67-1:

Θα του χωσουμε και μια Κ04 στα 350 αλογακια με 45-50 κιλακια ροπης και θα εισαι σουπερ

m_power_lunatic
22-03-16, 12:53
VAG για ολους......

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7675626/

και αλλο ενα τουμπανο

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7764364/

m_power_lunatic
22-03-16, 12:57
Για να λεμε την αληθεια το πρωτο ειναι ψιλοεξωφρενικο για τα ελληξικα δεδομενα, ανετα παει σε περιοδικα εξωτερικου.....

turbodog
22-03-16, 12:58
VAG για ολους......

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7675626/

και αλλο ενα τουμπανο

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/7764364/

Ο δευτερος παντως πηρε φορα στο μετρημα με τα πιστονια για τα φρενα και εχασε την μπαλα :original:

pilot
22-03-16, 14:07
καλύτερα με το αστικό...and i mean it!!

m_power_lunatic
22-03-16, 14:53
Μαντεψε μολις παρεις 911 που θα ανηκεις σε ποιον ομιλο.........:rally:ε....:)

doctore
22-03-16, 15:15

Δηλαδή άμα παίζω εγώ μπάλα στον Πλατανιά,
που είναι στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό,
να λέω ότι είμαι παίχτης του Ολυμπιακού ? :hystericalbs1:

Loukas
22-03-16, 15:34
https://siokolis.car.gr/cars/view/7659496/:shok: 71κιλα ροπη!(ετσι δηλωνεται anyway)

m_power_lunatic
22-03-16, 16:19
Εεεεεε ναι βεβαια!
Το χρημα παει στον ομιλο VAG :).......ασε να τον πειραξω λιγο!
Αμα δει και το ντοκυματερ το γερμανικο απο σκαραβαιος του χιτλερ σε 911 θα παθει εγκεφαλικο!Χωρις πλακα ειναι φανταστικο και το βλεπω συνεχεια πως η βασικη σχεδιαση εξελιχθηκε αρμονικα μεσα στον χρονο.Σε ενα μουσειο ιδιωτικο στην Αυστρια εχει προπολεμικους σκαρους μεχρι νεοτερες 911.

m_power_lunatic
22-03-16, 16:47
https://siokolis.car.gr/cars/view/7659496/:shok: 71κιλα ροπη!(ετσι δηλωνεται anyway)

Το σασμαν πρεπει να κανει οσο ενα Μ3.

turbodog
22-03-16, 19:52
71 κιλα σε FWD? Σε κολλα και μαλιστα την δευτερη μερα που θα εχει στεγνωσει καλα και οχι την πρωτη, κατι μπορει να κανει. Και οχι απο την πρωτη ταχυτητα. Οπουδηποτε αλλου θα ειναι τσαμπα αλογα.

Βασιλιας του δυναμομετρου μπορει να ειναι αλλα χλωμο το κοβω σε πραγματικες συνθηκες, στα ελληνικα παγοδρομια να συνεχισει να βασιλευει.

Δεν θελω καν να σκεφτω την πιθανοτητα να του σκασει σε κανα φαναρι εκει στα κοντροστεκια στην βουλιαγμενης κανα Α45 AMG πρωτοσταδιατο με μολις 420 ταπεινα αλογακια.
Θα γελανε και οι πετρες

Ωραια ειναι τα αλογα οταν ομως μπορουν να περασουν στον δρομο. Σε αυτην την περιπτωση ομως δεν

I_MNL
22-03-16, 20:08
Ωραία ολα αυτά που λέμε/λέγονται, αλλά Αλέξη τι σκέφτεσαι τελικά να αγοράσεις? :popcorn:

Loukas
22-03-16, 20:13
71 κιλα σε FWD? Σε κολλα και μαλιστα την δευτερη μερα που θα εχει στεγνωσει καλα και οχι την πρωτη, κατι μπορει να κανει. Και οχι απο την πρωτη ταχυτητα. Οπουδηποτε αλλου θα ειναι τσαμπα αλογα.

Βασιλιας του δυναμομετρου μπορει να ειναι αλλα χλωμο το κοβω σε πραγματικες συνθηκες, στα ελληνικα παγοδρομια να συνεχισει να βασιλευει.

Δεν θελω καν να σκεφτω την πιθανοτητα να του σκασει σε κανα φαναρι εκει στα κοντροστεκια στην βουλιαγμενης κανα Α45 AMG πρωτοσταδιατο με μολις 420 ταπεινα αλογακια.
Θα γελανε και οι πετρες

Ωραια ειναι τα αλογα οταν ομως μπορουν να περασουν στον δρομο. Σε αυτην την περιπτωση ομως δεν

Ισχυει.επισης απο τη στιγμη που το βελτιωσε τόσο,αποδοτικοτερο δεν θα ταν να το κανει 4κινητο?γινεται δεν γινεται απο σ3?

alexm
22-03-16, 20:58
Ωραία ολα αυτά που λέμε/λέγονται, αλλά Αλέξη τι σκέφτεσαι τελικά να αγοράσεις? :popcorn:

Μαρι-Νοελ το θρεντ ειναι παλιο, το ειχα ανοιξει το Αυγουστο του 2013 που εψαχνα αυτοκινητο για αγορα.
Εν ετει 2016 δεν ψαχνω κατι για αγορα, τουναντιον για πωληση σκεφτομαι!!!
Εαν ξερεις κανεναν που να ενδιαφερεται για αγορα M5 V10, εδω ειμαστε να το συζητησουμε.
Μιλαμε για 49000 χλμ κουταβι..., ουτε 10 γαβγισές δεν εχει ριξει!!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

turbodog
22-03-16, 21:03
Ισχυει.επισης απο τη στιγμη που το βελτιωσε τόσο,αποδοτικοτερο δεν θα ταν να το κανει 4κινητο?γινεται δεν γινεται απο σ3?

Ναι γινεται. Εχει γινει στο παρελθον πολλες φορες. Ακομα και αυτοματο διπλοσυμπλεκτο τετρακινητο γινεται( και αυτο εχει γινει). Η πλατφορμα που βασιζονται αυτα τα αυτοκινητα ειναι η ιδια

pilot
23-03-16, 00:31

καλά καλά...αυτά ειναι για τους μάνατζερς και τα νούμερα! εκλασε η Πόρσε και βγήκαν τα βαγκ...:thumbsup::whistle::th_Laie_67-1:

m_power_lunatic
23-03-16, 08:26
Ο μπαμπάς πορσε σχεδίασε τον σκαραβαίο για τον χιτλερ και μετά τον πόλεμο πήρε το σχέδιο και το συνέχισε από εκεί που το άφησε.

Λίγο έχει σημασία,το θέμα είναι να τσιμπηθεί κανένα 911 της δεκαετίας του 80.....

pilot
23-03-16, 11:39
Τα γνωριζω ολα αυτα..:whistle:

m_power_lunatic
23-03-16, 12:50
Ναι όλοι το ξέρουν δεν είναι κακό ούτε ντροπή απλά το λένε οι περισσότεροι για να πειράξουν τους πορσακηδες,πάντως ένα 964 και ένα 930 και ένα 944 θα το ήθελα με χαρά αν και ένα 993 turbo θα το βολευα κάπου.

Στο θέμα μας τώρα,evollution lancer=πίκρα ταξίδι και κατανάλωση ακόμα και σε στοκ μορφή.-

playmaker
23-03-16, 13:09
Το golf ειναι πραγματικά απεριποίητο ούτε ζάντα ούτε xenon ούτε 1000 extra που θα μπορούσε να εχει πως κάποιοι άνθρωποι βελτιώνουν κινητήρα και ολα τα αλλά σε μαύρο χαλί η στήσιμο υπαρχουν 1999 πράγματα και αυτός απλα άλλαξε αμορτισέρ .....