Επιστροφή στο Forum : alexm,the evolution!!!
Εσυ θα ξεκινησεις απο το φαναρι του βολου και ο Πατρινος απο τον Πυργο Ηλειας.
Πες του τι καφε πινεις να στον εχει παραγγειλει οσο θα περιμενει να φτασεις στο Μικελ.
Εσυ θα ξεκινησεις απο το φαναρι του βολου και ο Πατρινος απο τον Πυργο Ηλειας.
Πες του τι καφε πινεις να στον εχει παραγγειλει οσο θα περιμενει να φτασεις στο Μικελ.
Μιλαμε θα φαω μεγαλο πετσο!!!:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Δωσε λυση Προεδρα πως να τον νικησω με το παλιο εβο του!!!
Εγω σκεφτομαι οτι εχω κατι θειες που ζυγιζουν απο 140 κιλα η καθε μια,θα του φορτωσω 4 απο δαυτες θα του βγαλω και το κολλαρο της τουρμπινας ....ε τι στο καλο???...θα τερματισει 2ος και καταϊδρωμενος!!!:thumbsup:
Θα σου δανεισω το smart που ειναι κοντραδικο πολης ρε Αρη.
Μη μασας.
Μεχρι να βρει να παρκαρει θα εχεις πιει δεκα καπουτσινους.
m_power_lunatic
12-08-13, 11:13
Πηρες την αποφαση σου βλεπω,καλα εκανες.
Απο προσωπικη εμπειρια με EVO 9 που ειχε ο κολλητος μου απο καινουργιο θεονορμαλ εντελως.
1)Καιει τα ματια του απο καταναλωση.
2)Τελικη ταχυτητα μετα απο τα 200+ στην εθνικη ετρωγε ανελεητο ξυλο απο το Μ3 Ε36 3.0 που ειχα τοτε
ΑΛΛΑ
3)Εστριβε απιστευτα
4)Φρεναρε
5)Δεν επαθε ποτε τιποτα σαν νορμαλ
6)Το εσωτερικο δεν λεει κατι αλλα δεν με ενοχλησε ποτε
7)Εστριβε-εστριβε-εστριβε-εστριβε-εστριβε............
αλλο ειναι το προβλημα,δες εδω στο ταμπλο:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/08/8599569751_d64c441217_b-1.jpg
υπαρχει πιθανοτητα να δει ποτε το οχημα του alexm:
Gravel ή Snow ???
...το μονο που θα δει θα ειναι:Tarmac!!!.....και αυτο υπο προϋποθεσεις,με πλοηγο την Κορολλα για ανιχνευση τυχον προβληματων οδοστρωματος!!!:D
καπως ετσι θα ειναι η κατασταση του Εβο του:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/08/8581765597_2378d13390_c-1.jpg
καλα,για μηχανοστασιο δεν παιζει να ειναι αλλιως:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/08/8599572007_33bf739198_b-1.jpg
πηγη εικονων:https://www.lancerregister.com/showthread.php?t=446881
Κι ομως αμα το βαλεις στο snow κανεις παλαβα παιχνιδια
Για μετά τα 200 που αναφέρθηκε, ναι, δεν τραβάει και τόσο δυνατά όσο είναι μαμα.
ΦΠΕ όμως που θεωρώ ότι αξίζει να μπει σε ένα τέτοιο αμάξι, αλλάζει κατά πολύ τα δεδομενα.
Προσωπικά αν έπαιρνα αυτό το αυτοκίνητο, θα ήταν και το μοναδικό που θα εκανα.
Για μετά τα 200 που αναφέρθηκε, ναι, δεν τραβάει και τόσο δυνατά όσο είναι μαμα.
ΦΠΕ όμως που θεωρώ ότι αξίζει να μπει σε ένα τέτοιο αμάξι, αλλάζει κατά πολύ τα δεδομενα.
Kαι με ΦΠΕ Τομ μην νομίζεις οτι κάνει θαύματα στην τελική 4κουνα γαρ.
m-power_01
12-08-13, 16:15
Ο Αλέξης με το που το πάρει (και να το θυμάστε) θα ντύσει ταμπλό με αλκαντάρα, καθισματα με δέρμα , και γενικά εσωτερικό που δεν θα το έχουμε ξαναδεί
Και μετα θα το κανει Ν4 να τρεχουμε κανα ακροπολις με Spara Acropolis Team.
Χορηγος στη μιτσουμπα φυσικα bmwfans :th_Laie_67-1:
ενα ζευγαρι χερια θα του δανείσεις Μάνο ? :th_Laie_67-1:
Mια χαρα χερακια εχει Πανο!
Αλλωστε η μιτσουμπα σε παει , δεν τη πας (συμπερασμα μετα απο συζητησεις αγωνιζομενων με evo9)
Σωστός!! Με πολύ ελάχιστα πράγματα γίνεται κροτίδα!
σε πληροφορω οτι σε μια γρηγορη (την πλακοστρωσε για τα καλα την Κορολλα) "αναβαση"τυπου Πηλιου,στην Κεφαλλονια περισυ το καλοκαιρι,η γυναικα μου που καθοταν στο πισω καθισμα παρ'ολο που ζαλιζεται σχετικα ευκολα,δεν ζαλιστικε καθολου!!!
.....μετα απο καιρο μου ομολογησε :shok: οτι μαλλον η καλη οδηγηση του Αλεξη και (οι γραμμες θα εννοει)ο τροπος που παιρνει στις στροφες ηταν πολυ καλος!!!...γι'αυτο και δεν ζαλιστικε!!!!:ranting2:...τι να κανω τωρα πειτε μου????:thumbsup:
Mανο εγώ την ιστορία την βλέπω διαφορετική την ιστορία μετά το εβο του παππού του βενζινά του περιπτερα θα δούμε το εβο του ηλεκτρολογου που θα πατάει με το μ5 του τεντα στην αιγαλεου...
Spara drag smparalia team
σε πληροφορω οτι σε μια γρηγορη (την πλακοστρωσε για τα καλα την Κορολλα) "αναβαση"τυπου Πηλιου,στην Κεφαλλονια περισυ το καλοκαιρι,η γυναικα μου που καθοταν στο πισω καθισμα παρ'ολο που ζαλιζεται σχετικα ευκολα,δεν ζαλιστικε καθολου!!!
.....μετα απο καιρο μου ομολογησε :shok: οτι μαλλον η καλη οδηγηση του Αλεξη και (οι γραμμες θα εννοει)ο τροπος που παιρνει στις στροφες ηταν πολυ καλος!!!...γι'αυτο και δεν ζαλιστικε!!!!:ranting2:...τι να κανω τωρα πειτε μου????:thumbsup:
Η κορολα σε παει δεν την πας
Ωραίο αρθράκι για το EVO:
https://4drivers.gr/archives/2712
...τι να κανω τωρα πειτε μου????:thumbsup:
υπομονη Αρη μου...υπομονη!!!
Ωραίο αρθράκι για το EVO:
https://4drivers.gr/archives/2712
Mετα απο αυτο το αρθρακι ψαχνω κι εγω για evo:original:
Mετα απο αυτο το αρθρακι ψαχνω κι εγω για evo:original:
Κι εγώ θα έψαχνα... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Με πόρωσαν αυτά που λέει εδώ...
" Θες με τα τέσσερα; Mε τα τέσσερα... Θες drift; Drift θα πάρεις. Όσα δώσεις,θα τα εισπράξεις πολλαπλάσια σε απόλαυση...Σε κάνει καλύτερο οδηγό. "
"Τα συγχωρείς όλα όμως. Το αμάξι είναι απίστευτο στο στροφιλίκι.Πάει όσο γρήγορα μπορείς.Εσύ!Αυτό μπορεί και πιο γρήγορα.
Αρκεί να κρατιέσαι πάνω απ τις 3000 rpm για να μην lagάρει.Στον συνηθισμένο ελληνικό δρόμο σαπούνι δεν χαζεύει πουθενά.
Γλιστράει όσο χρειάζεται για να τοποθετηθεί και εκτοξεύεται.
Ούτε ESP ούτε ηλεκτρονικά ψευδομπλοκέ. Εσύ, το άμεσο Momo και τα τρία διαφορικά."
Αλλά ισχύουν τα περί 2000άρα για συμπλέκτη άραγε και 1000άκο για τακάκια? :shok:
οι σκεψεις ως προς αγορα του εβο ειναι δυο:
1. σε κατασταση εντελως μαμα, που μαλλον θα ειναι και λιγοτερο κυνηγημενο
2. να εχει καποια πραγματακια, αλλα οχι πολλα....
εαν βρω το δευτερο σε καλη κατασταση, μαλλον θα το προτιμησω!!!
εαν τελικα κατσει τελειως μαμα, θα μπει φιλτρο, εξατμιση, και ενα προγραμμα δυο λειτουργειων , μια οικονομιας που θα ριξει λιγο και την καταναλωση που εχει απο μαμα και μια για να κανω πλακα στα Μ5.....:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
το Φ.Π.Ε μαζι με ενα σερβις θα κοστισει περιπου 3000 ευρω
το μπατζετ ειναι συγκεκριμενο και αν αλλαξει θα ειναι μονο προς τα κατω...., ουτε Makinen την ειδα τωρα στα γεραματα, ουτε να σκοτωσω τον θεο θελω, απλα να κοντραρω λιγο την μαυριλα..... της εποχης προσπαθω!!!
Mανο εγώ την ιστορία την βλέπω διαφορετική την ιστορία μετά το εβο του παππού του βενζινά του περιπτερα θα δούμε το εβο του ηλεκτρολογου που θα πατάει με το μ5 του τεντα στην αιγαλεου...
Spara drag smparalia team
Μαμω την ιστορία δεν μπορώ να γράφω στην παραλία
ιμάντες χρονισμου 800 ε. original (2)
μεχρι 500 hp συμπλέκτης 800 ε. ευρώ (carbonetik)
5000-70000 λάδια (5-40)
βενζίνη πάντα 100αρα με 55 λίτρα αυτονομία 350 χλμ . με οικονομική οδήγηση και μαμα αυτοκίνητο.
Γενικά τα ανταλλακτικά ειναι ακριβά (Σαρακάκης)
οι σκεψεις ως προς αγορα του εβο ειναι δυο:
1. σε κατασταση εντελως μαμα, που μαλλον θα ειναι και λιγοτερο κυνηγημενο
2. να εχει καποια πραγματακια, αλλα οχι πολλα....
εαν βρω το δευτερο σε καλη κατασταση, μαλλον θα το προτιμησω!!!
εαν τελικα κατσει τελειως μαμα, θα μπει φιλτρο, εξατμιση, και ενα προγραμμα δυο λειτουργειων , μια οικονομιας που θα ριξει λιγο και την καταναλωση που εχει απο μαμα και μια για να κανω πλακα στα Μ5.....:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
το Φ.Π.Ε μαζι με ενα σερβις θα κοστισει περιπου 3000 ευρω
το μπατζετ ειναι συγκεκριμενο και αν αλλαξει θα ειναι μονο προς τα κατω...., ουτε Makinen την ειδα τωρα στα γεραματα, ουτε να σκοτωσω τον θεο θελω, απλα να κοντραρω λιγο την μαυριλα..... της εποχης προσπαθω!!!
Οικονομία στην κατανάλωση δεν ύπαρχει ...
Ε οχι και γεράματα !!!!!!
(τι να πούμε και εμείς :th_Laie_67-1:)
Οικονομία στην κατανάλωση δεν ύπαρχει ...
Ε οχι και γεράματα !!!!!!
(τι να πούμε και εμείς :th_Laie_67-1:)
ασε ρε...., εχω κορες στην ηλικια σου......:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
τα μαμα 8-9-10 εχουν πολυ πλουσιο μιγμα, με ενα καλο προγραμμα κατεβαζεις την εργοστασιακη καταναλωση περιπου 15%
Το κοστος των αναλωσιμων των μιστου ειναι ενα θεμα....., υπαρχουν ομως χιλιαδες αφτερ μαρκετ πραγματα αναλογης ποιοτητας και σε τιμη σχεδον 50% κατω!!!
τα 8αρια εχουν μηδεν προβληματα, μονο αν ειναι κανιβαλισμενο μπορει να σφυριζει λιγο το τρανσφερ.....
τα 9αρι εχουν θεμα με το 6αρι σασμαν και μαλιστα χωρις να ειναι κακοδουλεμενα.....
ολα τα εβο παντως εχουν θεμα με τον συμπλεκτη, υπαρχουν και εδω αφτερ μαρκετ λυσεις πολλες και για ολα τα βαλαντια!!!
ασε ρε...., εχω κορες στην ηλικια σου......:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Για πες σειρά????
175 καλά είναι?
Το κοστος των αναλωσιμων των μιστου ειναι ενα θεμα....., υπαρχουν ομως χιλιαδες αφτερ μαρκετ πραγματα αναλογης ποιοτητας και σε τιμη σχεδον 50% κατω!!!
τα 8αρια εχουν μηδεν προβληματα, μονο αν ειναι κανιβαλισμενο μπορει να σφυριζει λιγο το τρανσφερ.....
τα 9αρι εχουν θεμα με το 6αρι σασμαν και μαλιστα χωρις να ειναι κακοδουλεμενα.....
ολα τα εβο παντως εχουν θεμα με τον συμπλεκτη, υπαρχουν και εδω αφτερ μαρκετ λυσεις πολλες και για ολα τα βαλαντια!!!
Φοβάμαι μην ψάχνουμε καμια θολομπαρα ραλλιαρτ στα παλιατζιδικα στην Κύπρο ...
Για πες σειρά????
175 καλά είναι?
1966 μοντελο......:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Panos 316T
12-08-13, 19:39
ετσι κουβεντα να γινεται:
γνωστος πηρε κουτα το 10αρι και στα 10000χλμ το πουλησε !
ηταν με ολο το tech εντυπωσιασμενος αλλα αυτο που τον εκανε να το πουλησει ηταν η καταναλωση και μου ελεγε χαρακτηριστικα οτι μεχρι Σαλονικα το γεμισε 2 φορες αλλα πατημενος!
ετσι κουβεντα να γινεται:
γνωστος πηρε κουτα το 10αρι και στα 10000χλμ το πουλησε !
ηταν με ολο το tech εντυπωσιασμενος αλλα αυτο που τον εκανε να το πουλησει ηταν η καταναλωση και μου ελεγε χαρακτηριστικα οτι μεχρι Σαλονικα το γεμισε 2 φορες αλλα πατημενος!
2 1/2 θελω εγω απο το σπιτι μου μεχρι τον Προφητη Ηλια του Πειραια στο Βεακιο. Φαντασου καταναλωση... Γι αυτο ψαχνομαι για δευτερο αμαξι τωρα.
E60_Arkadia
12-08-13, 22:05
To 320 Aλεξη
Χαίρομαι πολύ που καταλήγεις στο evo σαν επιλογή, κυρίως επειδή κανείς αυτο που λέει η καρδιά σου...
Να είσαι καλα και να το χάρεις το νέο σου εργαλείο.
Μια ζωή την έχουμε και αν δεν τη γλεντησουμε.... :thumbsup:
Φυσικά έβαλες και άλλους στη σκέψη...
Το 9αρι έχει θεωρηθεί το καλύτερο evo...
Είδα στις επιλογές σου και το 8αρι...
Εψαξε λοιπόν στο νετ, και ενώ το 9αρι είναι πιο γρήγορο, έχει και κάποια επιπλέον τεχνολογια , πολλοί επιλέγουν το 8αρι .... Γνωρίζεις διάφορες κλπ, και για ποιους λόγους επιλέγουν 8αρι ; Είναι λόγοι αξιοπιστίας ή απλά είναι σαν εμάς εδώ στα BMW που κάθε νέο M είναι "χειρότερο" απο το παλιό ;:whistle:
Επίσης όσο και να θελουμε μαμά ένα αυτοκίνητο, αν έχει 2-3 βασικά επάνω δεν είναι κακό, όπως εξατμίσεις και προγραμμα πχ...ας τα έχει πληρώσει ο προηγούμενος.... Δε χάθηκε ο κόσμος...
Αλεξ εχω γραψει πιο πισω τις διαφορες 8 και 9.
Αν αποφασισεις για 8αρι να βρεις μια τουρπινα απο Εβο9 και εισαι κομπλε.
Αν ειναι και απο 9αρι RS τοτε δεν θες τιποτα αλλο.
Με τουρπινα απο 9αρι εβγαινε το Εβο8 MR.
Ενα πολυ καλο αμαξι που δεν ειχε ερθει ποτε εισαγωγη επισιμα στην Ευρωπη παρα μονο στη Κυπρο και Αγγλια μεσω εισαγωγης απο Ιαπωνια.
Το ξαναγραφω οτι τα Εβο 7-8 εχουν χαλια τουρμπινες.
Πολυ μικρες για τα αμαξια αυτα.
Εβο 6, 8MR και 9 εχουν τις ιδιες αν θυμαμαι καλα και Εβο 6 ΤΜΕ με Εβο 9 RS παλι τις ιδιες με φτερωτη απο τιτανιο.
Εδω εισαι :
https://forums.evolutionm.net/evo-engine-turbo-drivetrain/197890-mitsubishi-oem-turbo-specifications-including-flow-rates.html
Ενα πλεονεκτημα των Εβο 8 που απορω πως και ΔΕΝ το χρησημοποιουν οι Ελλαδιτες προγραμματιστες και επμενουν στον προγραμματισμο του μαμα ECU ειναι οτι κουμπωνει ο φτηνος με παρα πολλες δυνατοτητες παραλληλος εγκεφαλος Power FC.
Με αυτον καταργειται το εργοστασιακο Air Fuel Meter και το κερδος σε αλογα και επιλογες που κανει ο προγραμματιστης ειναι μεγαλο. Ο παραλληλος αυτος ειναι παιχνιδακι.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στην Ελλαδα ακομη επιμενουν στο προγραμματισμο του μαμα.
Στο Εβο9 δεν κουμπωνει.
Ενα πλεονεκτημα των Εβο 8 που απορω πως και ΔΕΝ το χρησημοποιουν οι Ελλαδιτες προγραμματιστες και επμενουν στον προγραμματισμο του μαμα ECU ειναι οτι κουμπωνει ο φτηνος με παρα πολλες δυνατοτητες παραλληλος εγκεφαλος Power FC.
Με αυτον καταργειται το εργοστασιακο Air Fuel Meter και το κερδος σε αλογα και επιλογες που κανει ο προγραμματιστης ειναι μεγαλο. Ο παραλληλος αυτος ειναι παιχνιδακι.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στην Ελλαδα ακομη επιμενουν στο προγραμματισμο του μαμα.
Στο Εβο9 δεν κουμπωνει.
Αν και δεν το γνωριζω καθολου το Power FC, υποθετω οτι παραλληλος που καταργει το flow meter κανει εν μερη την δουλεια που κανει ο αγραφος αλλα με πολυ λιγοτερα χρηματα. Σιγα και μην τον υποστηριξουν οι εδω προγραμματιστες αφου σου λενε αν θες καταργηση του flow meter για να βγαλεις λιγα περισσοτερα αλογα, πας για αγραφο, με το αντιστοιχο μαρουλι στην τσεπη του προγραμματιστη.
Ειδες τελικα ποσο απλα ειναι τα πραγματα?
Στο Εβο9 δεν κουμπωνει.
Χριστοφορε αυτο που αναφερει εννοεις;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2659161/
Καρ πλανετ πινακίδα ....χαχαχα
Χριστόφορε στην Ελλάδα επειδη όλα τα ξέρουμε και οταν γίνει η μλκια φταίει ο άλλος καλα κάνουν και δεν τους τα βάζουν αυτα...
Και κλειδωμενα μπουστ κοντρόλ έπρεπε να είχαν να τελειώνε όλο το πανηγυρακι...
Όλα αυτα ειναι τέλεια για σωστή και υπεύθυνη χρήση... Δλδ για το 20% των ιδιοκτητών ... Οι άλλοι θα πάρουν το κοντρολακι θα παίζουν με τα βελακια για να πατήσουν και την επόμενη μέρα θα ψάχνουν για ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Μια χαρα ειναι αυτο. Σωστη βελτειωση.
Ενα σετ μπεκακια και εκκεντροφορους και ειναι κομπλε.
420 καθημερινα και ασφαλες αλογακια με τα εργοστασιακα μπιελοπιστονα.
Το Power FC που εχει, δουλευει σαν αγραφος και ειναι πανευκολο (τουλαχιστον για Κυπριο προγραμματιστη) στο προγραμματισμο.
Σπυρο ο σωστος προγραμματιστης το comander με τα βελακια δε το αφηνει στο αμαξι για να παιζει ο ιδιοκτητης. :)
Οταν βγαζει τοσα αλογα, δεν χανει καπου αλλου;
Ας πουμε σε ροπη, σε αμεσοτητα η γενικα σε κατι;
Απο τα λιγα που εχω καταλαβει απο τις τουρμπινες των smart που ειχα μεχρι τωρα, με το προγραμμα και τις πιεσεις, εβλεπα διαφορά σε πολυ ψηλες στροφες και μαλιστα με καποια καθυστερηση.
Με νορμαλ τουρμπινα δηλαδη το εβο δινει ακομα 100 ετσι για την πλακα του;
Για διλιτρο μοτέρ ήδη φορανε μεγάλο τούρμπο από τη μανα τους, γι'αυτο και λαγκαρουν χαμηλά.
Η ροπή μόνο προς τα πάνω πάει θειο, απλώς αλλάζει το ευρως στροφών που αποδιδει τα μεγιστα.
Αυτο ηθελα να πω.
Ποιος ο λογος να εχεις 450 αλογα σε ευρος 1.500 στροφων ας πουμε;
Η δικη μου λογικη λεει πως αν τα δινει σε ολη τη "ραντα" ειναι οκ.
Αν εχεις ενα ψοφιμι μεχρι τις 4.000 τι "καθημερινο" αμαξι ειναι αυτο τοτε;
ghost-rider
13-08-13, 15:54
Προεδρε, με προγραμμα δεν το γονατιζεις πουθενα.
Με περιφερειακα γενικα.
Αντε να αυξησεις λιγο το lag με κανενα γαιδουρι ιντερκουλερ.
Και παλι δε θα χασεις χαμηλα. Απλα θα εχεις υστερηση.
Για να χασει χαμηλα πρεπει να μπει μεγαλυτερο τουρμπο.
Οσο τσιτωνεις με το ιδιο τουρμπο δεν χανεις χαμηλα.
Αυτο ηθελα να πω.
Ποιος ο λογος να εχεις 450 αλογα σε ευρος 1.500 στροφων ας πουμε;
Η δικη μου λογικη λεει πως αν τα δινει σε ολη τη "ραντα" ειναι οκ.
Αν εχεις ενα ψοφιμι μεχρι τις 4.000 τι "καθημερινο" αμαξι ειναι αυτο τοτε;
Ψοφιμι μέχρι τις 4 σε εβο μιλάμε για μπιγκ Τουρμπο και εκκεντροφορους... Αισθητό λαγκ θα χεις αλλά όλα είναι σε λεπτομέρειες... Για μένα τα 450 άλογα είναι το καλύτερο καθημερινό στάδιο χωρίς εκκεντροφορους
Πολυ ενδιαφερον.
Οποτε απλα μονο κερδιζεις πιο ψηλα.
Εβαλες τη σκεψη μου σε σωστο δρομο.
Κατι δεν μου κολαγε.
Το τουρμπο του 9αριου δεν ειναι μεγαλο για το 8αρι. Η καταλληλη τουρμπινα ειναι.
Αφου το Εβο 8 MR με αυτο βγαινει απο το εργοστασιο.
Μήπως θα ήταν καλύτερα να έβρισκε ένα μαμά;
Να μην του έχει πιεί το αιμα ο προηγούμενος κα...γκαζακιας.
δεν παιζει να πηρε νορμαλ ανθρωπος εβο...
ενα σκισιμο το εχουν φαει ολα...
δεν ξερω κανενα μας εδω μεσα που θα ειχε εβο στα χερια του και δε θα το ξεσκιζε...
Μήπως θα ήταν καλύτερα να έβρισκε ένα μαμά;
Να μην του έχει πιεί το αιμα ο προηγούμενος κα...γκαζακιας.
Το βασικότερο είναι να μην έχουν μπει πολλά χέρια...
Το κοντρόλ πχ για το παουερ εφσι το έχει και η κουτση Μαρία ξέρετε ποσα εβο δουλεύουν τα βραδια με αγωνιστική και τσιμπιμενη πίεση ;
Γι αυτό σας λέω ότι όσα λιγότερα μπορεί να κάνει ο ιδιοκτήτης τόσο καλύτερα...
Με τον Αλέξη τα έχουμε πει... Χίλιες φορές να πληρώσει τα 2-3 πράγματα που θέλει να βάλει παρά να ψάχνει τι δεν μπήκε καλά από αυτά... Εκτός αν μιλάμε για αυτοκίνητο με γνωστό ιστορικό ...
Εγώ όταν βλέπω μπιελοβιδες και ιστορίες θυμάμαι πουσαρισμενα Τουρμπο με 2μπαρα + και αγωνιστική για να μην βαρανε πυρακια η υβρίδια τουρμπακια και καλά μαμά που δήλωναν 1ο στάδιο στα 460 άλογα
δεν παιζει να πηρε νορμαλ ανθρωπος εβο...
ενα σκισιμο το εχουν φαει ολα...
δεν ξερω κανενα μας εδω μεσα που θα ειχε εβο στα χερια του και δε θα το ξεσκιζε...
+1000 συμφωνώ αλλά τουλάχιστον αν είναι μαμά δεν θα έχει φάει πολύ γά.....!
Μιλησα πριν λιγο μαζι του, ωραιος τυπος..... μου ακουστηκε, κατα τα λεγομενα του το εβο εχει ερθει απο Αμβουργο το 07, αυτος το αγορασε το 10, αλλαξε την τουρμπινα και το ρυθμισε στον Δημητριαδη, οτι αλλο εχει επανω τα ειχε βαλει ο προηγουμενος ιδιοκτητης που ηταν μηχανικος στο επαγγελμα.
Τα χλμ ισχυριζεται οτι ειναι πραγματικα 46000, απο το 2010 που το πηρε εχει κανει περιπου 5000, στα 43000 αλλαξε ιμαντα εκκεντροφορου, δεν εχει ομως βιβλιο σερβις.
Το κυκλοφορει ελαχιστα, δεν κατεβαινει κατω απο 16000 ευρω και μου ειπε εαν ανεβω να δω καποια εβο να τον παρω ενα τηλ, αξιζει τον κοπο..... να μου το φερει να του ριξω μια ματια.
Σαν πρωτη σκεψη, στα - ακριβο για 8αρι και δεν εχει βιβλιο σερβις, στα + κατι τετοιο θα μου ηταν αρκετο!!!
Υ.Γ: εαν το αγοραζα, πρωτο μπαξιμο, αλλαγη χρωμα στις ζαντες......thumb
Μήπως δεν σε συμφέρει από θέμα φορολογίας; είναι του 07 και πιάνει 2010.
Εγώ θα προτιμούσα το ασημι 9αρι.
Γιατί έχει πλαίσιο πινακίδας καρ πλανετ;
Γιατί έχει πλαίσιο πινακίδας καρ πλανετ;
Είναι κακό αυτό ;;
Είναι κακό αυτό ;;
Είναι ο μαντρας που έχει κατηγορηθεί για ληστείες και πολλά από τα αυτοκίνητα είναι κατασχεμενα και έχουν παραποηθει εισαγωγής και να χει περάσει και από τα χέρια του δεν είναι να τρεχεις ;
Αυτοι με τα εβο 9 μαλλον τον εχουνε πιασει ψιλα τον αμανε......
εκτος απο αυτο που το δινει η Πειραιως.....16200 ευρα:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2900754/
οι υπολοιποι το 19000 το εχουν μιμιμουμ και δεν το συζητανε..... καν, καποιοι μαλιστα τελειος φευγα.....:whistle:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2122994/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3876925/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3979124/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2538384/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3777301/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3792084/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3413012/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3748619/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3162058/
τον τελευταιο τον ρωτησα τι θα αφαιρεσει για το επαναφερει στους εργοστασιακους ιππους, το προγραμμα και καποια εξτρα που εχει μου ειπε.....
το προγραμμα θα το βγαλετε του λεω και τι θα το κανετε;
δεν σας αφορα εσας τι θα κανουμε εμεις στο αμαξι....., εσεις θα το παρετε με τους εργοστασιακους ιππους μου λεει!!!
εαν δεν αφορα εμενα που θα το αγορασω τι θα κανετε, ποιον αφορα ρε......:ranting2:
Κανε την καρδια σου πετρα και παρε το κοκκινο που ξερεις να τελειωνει η ιστορια.
Σιγουλια σιγουλια, θα το φτιασεις. Ναχει και γλυκα.
Χορτασε το νορμαλ και αργοτερα βαζεις τα ιντερκουλερια και τα τζατζαλα που θες.
Το εβο πρέπει να είναι μανήσιο μέχρι και την τελευταία βίδα, Αλέξη η άποψή μου είναι (επειδή το ξέρω το αμάξι) να μη μπλέξεις με ανεβασμένες πιέσεις και προγράμματα.
Είναι όντως δύσκολο να βρεθεί ένα σωστό-καθαρό-απείραχτο εβο αλλά η υπομονή και το ψάξιμο πιστεύω θα σε δικαιώσει. Ο κινητήρας του εβο (4g63) μπορεί να δουλεύει εργοστασιακός με την τουρμπίνα του στο 1,5 μπαρ με ασφάλεια.
Θα χαρώ να βοηθήσω σε ότι χρειαστείς :thumbsup:
Το πηρε ο Αλεξης το Εβο. Εδω βλεπουμε το σπαρο να οδηγει και τον Αλεξη να δινει οδηγιες :th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=pbm7pyUnG6I
giannis_compact
13-08-13, 21:26
Τωραμιλουσα με ενα φιλο που εχει 9αρι και το πουλαει. Εχει, λεει, μπιελοβιδες, διπλο συμπλεκτη χρυσο και ειναι γυρω στα 400 αλογα.
Ο χρυσος συμπλεκτης τι σημαινει;
πουλαει ο ενας....,πουλαει ο αλλος...., πειτε και καμια τιμη ρε παιδια!!!
υπαρχουν αμαξια που δεν ειναι στο καρ, εαν ξερει καποιος κανενα καλο να το δουμε!!!
Δε γνωρίζω για τα Έβο...
Στα Subaru , προτιμήθηκε η λύση του μαμα εγκεφάλου αντί παράλληλων, ώστε να υπάρξουν και οι εργοστασιακες ασφαλιστικές δικλείδες ...
Γενικά ίσως με αγραφους κλπ, να μπορείς να πιάσεις μεγαλύτερες τιμές δύναμης, αλλα μάλλον ο προγραμματισμός του μαμα -απο κάποιον που ξέρει - είναι πιο safe λύση , για εμάς που δε θελουμε σπουδαία πράγματα αλλα δε θελουμε και να είμαστε με το μυαλό και τα ματιά στα έξτρα οργανακια.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3841029/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2882887/
Μοιάζει το ίδιο ...
Στα 20000 υπάρχει και 10αρι και στα 13500 8αρι...
Τωραμιλουσα με ενα φιλο που εχει 9αρι και το πουλαει. Εχει, λεει, μπιελοβιδες, διπλο συμπλεκτη χρυσο και ειναι γυρω στα 400 αλογα.
Είναι ο χρυσός δίσκος .... Για περισσότερη ροπή βάζεις πλατινενιο...
giannis_compact
13-08-13, 22:05
Κυριε Αλεξη 20.000 ευρω το ζηταει, μου φαινονται πολλα.
giannis_compact
13-08-13, 22:06
Σπυρο χαζομαρες λεει δηλαδη; Καλα το καταλαβα.
giannis_compact
13-08-13, 22:08
Ξεχασα να αναφερω, εχει 45κ χιλιομετρα, οτι πληροφορια αλλη ειναι χρησιμη, πειτε μου να τη ρωτησω.
Ισως να παρεις τελικα το DTM
Σπυρο χαζομαρες λεει δηλαδη; Καλα το καταλαβα.
Δεν ξέρω τι λέει αλλα άμα είχε βάλει κάτι της προκοπής θα σ έλεγε μάρκα ...
Το εβο το μαύρο φαίνεται νοικοκυρεμενο που έβαλε ο Βαγγέλης
Αλέξη για μένα αν έχεις άνθρωπο που φτιάχνει μιτσουμπισι να σε οδηγήσει αυτός στον κατάλληλο ιδιοκτήτη η αν βρούμε κάποιον γνωστό απ την άλλη βδομάδα θα ρωτήσω 2-3 άτομα, με τις αγγελίες δεν θα βγάλεις άκρη
Κυριε Αλεξη 20.000 ευρω το ζηταει, μου φαινονται πολλα.
Σε ευχαριστω Γιαννη, καλα κανει και τα ζηταει, αυτος ξερει το αμαξι του και εαν ειναι καλο ισως αξιζει και περισσοτερα.....
Για το μ5 μου π.χ, θεωρω οτι κατω απο 50000 (ακομα και αυτη την δυσκολη εποχη) ειναι σκοτωμα, το θεμα ειναι ποιος τα δινει να το παρει.....thumb
Οι λεγομενες ευκαιριες αγορας αυτοκινητου δεν ειναι στο καρ, ειναι στο μιλητο, εδω στην Πατρα δυο εβο (ενα 9 και ενα 10) υπαρχουν προς πωληση και τα δυο ειναι στο καρ.......:whistle:
τωρα ειδα τα χλμ.....
Σε ευχαριστω Γιαννη, καλα κανει και τα ζηταει, αυτος ξερει το αμαξι του και εαν ειναι καλο ισως αξιζει και περισσοτερα.....
Για το μ5 μου π.χ, θεωρω οτι κατω απο 50000 (ακομα και αυτη την δυσκολη εποχη) ειναι σκοτωμα, το θεμα ειναι ποιος τα δινει να το παρει.....thumb
Οι λεγομενες ευκαιριες αγορας αυτοκινητου δεν ειναι στο καρ, ειναι στο μιλητο, εδω στην Πατρα δυο εβο (ενα 9 και ενα 10) υπαρχουν προς πωληση και τα δυο ειναι στο καρ.......:whistle:
τωρα ειδα τα χλμ.....
Αλέξη μέσα στα συνεργεία ξέρουν το κάθε αμάξι τι ειναι και τι θέλει .... Πολλες φορες και να μην πουλάει κάποιος μπορείς να κανεις εσυ την προσφορα η οποία θα μείνει να σογοβραζει στο μυαλο του ιδιοκτήτη πάντα είμαι της άποψης οτι δεν θέλει βιασύνη και κάθε εμπόδιο για καλο ....
Αν αρχίζεις να γυρνας ολη την Ελλάδα και τα συνεργεία το μονο που θα καταφέρεις ειναι να χαλας χρήματα...τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν ιστορικό που κανεις μηχανικός σε ένα 2ωρο ψάξιμο δεν θα σου δώσει 100% έγκυρο συμπέρασμα κατάστασης, στο αναφέρω προσωπικά για σένα γιατι δεν είσαι άνθρωπος που κανεις συμβιβασμούς στην κατάσταση του αυτοκινήτου σου βλέποντας και απο το πενβε.
Οποτε για μένα αν εχει κάποιος απο αθηνα κάποιον γνωστό που να πουλαει να το δουμε εμείς και αν ειναι της προκοπής να ρθεις για έλεγχο το ίδιο και Θεσσαλονίκη κλπ και όπου μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
Ισως να παρεις τελικα το DTM
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3599034/
Γειτονας του σατανα....(S8N), με 13500 μετρητα ειναι στο παρκινγκ μου!!!
Δινω και την κορολλα ανταλαγη και το εχω για καθημερινο με σχαρα οροφης και σκαλες..... οταν χρειαζεται.
Πρωτη προτεραιοτητα παραμενει το εβο, εαν δεν κατσει βλεπουμε...thumb
τωρα ειδα τα χλμ.....
50000 ;;;
Και κάποιος είχε γράψει σε αυτο το τοπικ για μ5 κάτω απο 20000 και άρχισα να ονειρευομαι:hystericalbs1::hystericalbs 1::hystericalbs1:
Πάντως μπορεί τα αυτοκίνητα να έχουν αξία (κυρίως για εμάς τους κατόχους ), αλλα προσωπικά δε θα έδινα πάνω απο 15000 για 9αρι...
Εχω ξαναγράψει... Παρόμοια και μπορεί να μη συμφωνούν πολλοί μαζί μου...
Απο την άλλη αν το θέλεις πολύ, πάρε το πρώτο καλό που θα βρεις, και ας κάνει και 18-19.... Οχι όμως παραπάνω... Αμαρτία είναι :original:
Δινω και την κορολλα ανταλαγη και το εχω για καθημερινο με σχαρα οροφης και σκαλες..... οταν χρειαζεται.
Δεν μπορω να σε σκέφτομαι μέσα σε αυτο .... Και να έχεις κολλήσει και αυτοκόλλητο ///Μ στο κοντερ...
Ασε τα δάκρυα που θα κυλούν οταν βλέπεις μιτσουμπα!
Κλαψ...
Αθήνα παίζει 9αρι στα 430 άλογα, με έξτρα που ξεπερνάνε τα 20κ. Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει πιο ωραίο ήχο σκαστρας σε τουρμπισιο αμάξι πέραν του κουατρο γκρουπ Β.
Το αμάξι το έχει στην κατοχή του ναυτικος. Πολύ καλός και προσεχτικος οδηγός, που έχει το αμάξι σαν τα μάτια του. Το είχε βάλει για πούλημα κάποια στιγμή γιατί το θεωρούσε ανούσιο πλέον όλο αυτό το τρέξιμο για μπαξιματα, αφού πιο πολύ με αυτό ασχολιοταν, παρά με την οδήγηση του.
Στο αμάξι όλα είναι αλλαγμένα με κορυφαία πράγματα για εβο. Φρένα, ανάρτηση, αντιστρεπτικες, ενισχύσεις για το σασί από κάτω, πολλά καρμπόν παρτς, ντυμένο με μαύρο δέρμα παντού, ενώ στο μοτέρ έχει πολύ πραμα...δούλευε κάποια στιγμή με τα ίδια πράγματα με 500+ αλογα.
Το αμάξι είναι απλά απίστευτο, και σε απίστευτη κατάσταση, μιας και το είδα πριν τρεις μήνες, όταν πέρασε ο ξάδερφος του που είναι κολλητός μου από Θεσσαλονίκη με αυτό. Του είπε να το πάρει, για να περπατήσει λίγο γιατί το έφαγε η ακινησία 5 μηνες.
Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο Αλέξη, μπορώ να μάθω και να σου πω. Το αμάξι είναι κόκκινο με μαύρες ζάντες τρελής αξιας.
Τέλος, έχει όλα τα μαμά πράγματα σε κουτιά πακεταρισμενα. Μιλάμε για πολύ ψείρα ανθρωπο...
Αθήνα παίζει 9αρι στα 430 άλογα, με έξτρα που ξεπερνάνε τα 20κ. Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει πιο ωραίο ήχο σκαστρας σε τουρμπισιο αμάξι πέραν του κουατρο γκρουπ Β.
Το αμάξι το έχει στην κατοχή του ναυτικος. Πολύ καλός και προσεχτικος οδηγός, που έχει το αμάξι σαν τα μάτια του. Το είχε βάλει για πούλημα κάποια στιγμή γιατί το θεωρούσε ανούσιο πλέον όλο αυτό το τρέξιμο για μπαξιματα, αφού πιο πολύ με αυτό ασχολιοταν, παρά με την οδήγηση του.
Στο αμάξι όλα είναι αλλαγμένα με κορυφαία πράγματα για εβο. Φρένα, ανάρτηση, αντιστρεπτικες, ενισχύσεις για το σασί από κάτω, πολλά καρμπόν παρτς, ντυμένο με μαύρο δέρμα παντού, ενώ στο μοτέρ έχει πολύ πραμα...δούλευε κάποια στιγμή με τα ίδια πράγματα με 500+ αλογα.
Το αμάξι είναι απλά απίστευτο, και σε απίστευτη κατάσταση, μιας και το είδα πριν τρεις μήνες, όταν πέρασε ο ξάδερφος του που είναι κολλητός μου από Θεσσαλονίκη με αυτό. Του είπε να το πάρει, για να περπατήσει λίγο γιατί το έφαγε η ακινησία 5 μηνες.
Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο Αλέξη, μπορώ να μάθω και να σου πω. Το αμάξι είναι κόκκινο με μαύρες ζάντες τρελής αξιας.
Τέλος, έχει όλα τα μαμά πράγματα σε κουτιά πακεταρισμενα. Μιλάμε για πολύ ψείρα ανθρωπο...
Κάτι τέτοιο θελουμε και παιδικό κάθισμα για να με παει βόλτα...
Να γίνει το ντιλ και ο Πατρινός να φέρει δώρο στον τομι 1,5 κιλό σαρδέλες χωρίς λεπι και 1 κιλό παπαλινα Καλλονης παστη για ούζο
Εγώ είχα ανέβει όταν έπαιζε στα 500+
Είχα πάθει τη πλάκα μου. Το αμάξι πήγαινε το 200-300, όπως πάει για τα 200-250 το Μ3.
Δύο καγιεν τούρμπο τα έπαιζε στα 240 στις κενές και δεν υπερβάλω καθόλου. Ένα διήμερο είχα λαλήσει. Μεχρι και με Ρ1 είχε ανοίξει και το μηχανάκι δεν μπορούσε να ξεκολλήσει με τπτ...
nikos valvetronic
13-08-13, 23:19
Συνάδελφε αν και βλέπω έβαλες πλώρη για το ταξί θα μου επιτρέψεις να πω δυο λόγια.
Την παρασκευή οδήγησα το DTM ενός φίλου για μια μικρή μεν αποκαλυπτική δε διαδρομή
στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής(Συκία-Σάρτη).Πρώτα ερεθίσματα ότι οδηγώ κάτι πολύ εύκολο,λεβιές βούτηρο,τιμόνι πούπουλό,προοδευτικότατος συμπλέκτης(αλλαγμένος,την άκουσε
στα 40.000) σε προιδεάζει ότι η εμπειρία σου δεν θα έχει δράματα.Τσουλόντας η ποιότητα
κύλισης είναι εξαιρετική ούτε κραδασμοί ούτε πλέυσεις ούτε κλίσεις απλά άψογη.Τα φρένα
το ίδιο.Το τιμόνι όμως καμία σχέση με BMW,δεν θα πλατιάσω επ'αυτού.Το αμάξι φοράει
το πρόγραμμα της BSR αποκλειστικά για DTM η οποία δηλώνει 260-265 ps.Το αμάξι δεν στα
'δείχνει' αυτά τα άλογα σε αίσθηση αλλά στα δείχνει στο κοντέρ.Εντύπωση μου έκανε ότι δεν
ξεφούσκωνε ψηλά όπως τα 20V π.χ.Ο ήχος του μοτέρ αδιάφορος...Κατέβηκα ανικανοποίητος...
Είναι άψογο σε οδήγηση 7/10 αλλά σου λέει εεεεπ μέχρι εκεί μεγάλε,χαλάρωσε...Στο BMW
χαμογελάς από εκεί και πάνω.
Με το EVO χαμογελάς μόνιμα,δεν καβάλησα αλλά έχω μπει αρκετές φορές σε 6άρια :thumbsup:
δεν θέλει βιασύνη και κάθε εμπόδιο για καλο ....
Σπυρο ας πουμε τα πραγματα με το ονομα τους!!!!
Η επιλογη αγορας εβο αυτη την εποχη ειναι σαν σκεψη κακη για να μην πω παραλογη και κανονικα να ξεφοτωθω το Μ5 πρεπει και οχι να βαλω αλλο ενα μπιμπελο.... στο παρκινγκ!!!
Η Πατρα μεχρι και περσι ειχε 13 με 15 εβο και αρκετα απο αυτα τα εβλεπα σχεδον σε καθημερινη βαση, τον τελευταιο χρονο δε κυκλοφορει κανενα, ή τα πουλησαν ή ειναι κλεισμενα μεσα στα παρκινγκ οπως το δικο μου!!!
Με τα 16000 + κατι ψιλα.... 20000ευρω και συμφωνα με τα οικονομικα μετρα που ισχυουν σημερα, κυκλοφορω το Μ5 οπως το κυκλοφορουσα......:whistle: για τα επομενα 5-7 χρονια!!!
Ομως θες η μαυριλα....της εποχης, θες η κλιμακτηριος....:th_Laie_67-1:, μου εχει κατσει για evo, ασφαλως και δεν θελει βιασυνη, επειδη ομως αυτες οι αγορες ανηκουν στην κατηγορια του κ@υλ@ντ@ν.....,οταν καθυστερουν ελλοχευει ο κινδυνος να υπερισχυσει η λογικη......:original:
Μπας και ειναι η καβλα της ωρας;
Ελα διακοπες και το κουβεντιαζουμε εκειθε.
Μπορει να σου περασει τελικα.
Και να σου μεινουν και τα εικοσι στο χερι.
Θωμα εαν μπορεις μαθε, αν και λογικα θα ειναι μακρια απο το μπατζετ μου......thumb
Μπας και ειναι η καβλα της ωρας;
Ελα διακοπες και το κουβεντιαζουμε εκειθε.
Μπορει να σου περασει τελικα.
Και να σου μεινουν και τα εικοσι στο χερι.
Αμ δεν ειναι της ωρας Σταμ, εχω απο τον περασμενο Δεκεμβριο (οταν ανακοινωθηκε οτι δεν αλλαζουν τα τεκμηρια) που τρωγομαι!!!
Πηγα να δω εβο, Μεγαρα, Αθηνα, Καλαματα και η φαγουρα συνεχιζετε.
Το Καλαματιανο ηταν πολυ καλο και σε πολυ καλα λεφτα, το εφαγε η εγχειριση του φαδερ.....
Σπυρο ας πουμε τα πραγματα με το ονομα τους!!!!
Η επιλογη αγορας εβο αυτη την εποχη ειναι σαν σκεψη κακη για να μην πω παραλογη και κανονικα να ξεφοτωθω το Μ5 πρεπει και οχι να βαλω αλλο ενα μπιμπελο.... στο παρκινγκ!!!
Η Πατρα μεχρι και περσι ειχε 13 με 15 εβο και αρκετα απο αυτα τα εβλεπα σχεδον σε καθημερινη βαση, τον τελευταιο χρονο δε κυκλοφορει κανενα, ή τα πουλησαν ή ειναι κλεισμενα μεσα στα παρκινγκ οπως το δικο μου!!!
Με τα 16000 + κατι ψιλα.... 20000ευρω και συμφωνα με τα οικονομικα μετρα που ισχυουν σημερα, κυκλοφορω το Μ5 οπως το κυκλοφορουσα......:whistle: για τα επομενα 5-7 χρονια!!!
Ομως θες η μαυριλα....της εποχης, θες η κλιμακτηριος....:th_Laie_67-1:, μου εχει κατσει για evo, ασφαλως και δεν θελει βιασυνη, επειδη ομως αυτες οι αγορες ανηκουν στην κατηγορια του κ@υλ@ντ@ν.....,οταν καθυστερουν ελλοχευει ο κινδυνος να υπερισχυσει η λογικη......:original:
Παρτο γιατι θα σου μείνει αποθυμενο... Απλα να βρούμε κάτι καλο γιατι αν σου βγει σαβουρα θα δεις πως θα κυκλοφορουσες το Μ5 για 10 χρονια + οτι δεν θα το ευχαριστηθεις...
Επειδη οι εποχές δεν ειναι για πολλες αλλαγές ούτε να αφήνεις όνειρα για το μέλλον καντα τώρα που μπορείς, ειναι δεδομένο οτι κάτι θα βγάλουν όλα και θα πληρώσεις τουλάχιστον μην πεις ποτε δεν έπαιρνα το εβο τουλάχιστον θα το είχα ευχαριστηθεί
Και αν δεν σου αρέσει εδώ είμαστε ....
Αυτο το παιδι ειναι γεννημενος εμπορος.... και ψυγεια σε εσκιμωους πουλαει χαλαρα!
Γεια σου Σπυρε!
Εγώ είχα ανέβει όταν έπαιζε στα 500+
Είχα πάθει τη πλάκα μου. Το αμάξι πήγαινε το 200-300, όπως πάει για τα 200-250 το Μ3.
Δύο καγιεν τούρμπο τα έπαιζε στα 240 στις κενές και δεν υπερβάλω καθόλου. Ένα διήμερο είχα λαλήσει. Μεχρι και με Ρ1 είχε ανοίξει και το μηχανάκι δεν μπορούσε να ξεκολλήσει με τπτ...
500 άλογα εβο, δηλαδή στην καλύτερη 400 ρόδες και δεν μπορούσε να του φύγει 1000ρι?? πολύ περίεργο μου ακούγεται! η ήταν περισσότερα άλογα η ο μηχανάκιας ήταν κουλαδάκι..:whistle:
ghost-rider
14-08-13, 08:32
Εχουμε 4η επιλογη λοιπον.
Να ξαναβγει το Μ5 στο δρομο!!!
Παραυτα προσωπικα θεωρω οτι η αγορα ενος evo δεν ειναι τοσο κακη.
Σε αντιθεση με ενα audi και πολυ περισσοτερο ενα bmw, το evo δεν απαξιωνεται τοσο γρηγορα.
Εχει ζητηση και δεν ειναι αμαξι που σημερα κανει 20.000 και αυριο θα κανει 10, ενω μεθαυριο 5.
Μπορει απο τα τρια της ψηφοφοριας να φαινεται σαν η πιο επιπολαιη επιλογη δεδομενων των συνθηκων.
Ισως ομως, κρινοντας με βαση την μεταπωλητικη αξια να ειναι η πιο συνετη.
Τα evo ειναι κτηνη και δεν εχουν ουτε κυβικα ουτε τιποτα.
Δεν ξερω μονο μηπως τα χτυπησει το καινουριο κολπο με τη φορολογηση βαση αξιων και χασουν απο κει.
Ισως θελει λιγη υπομονη να δουμε πως θα οριζονται πλεον τα τελη και τα τεκμηρια.
Και να γινει καμμια κομπινα και να φορολογησουν με εργοστασιακη ιπποδυναμη λεει ε;
Και να γινει καμμια κομπινα και να φορολογησουν με εργοστασιακη ιπποδυναμη λεει ε;
To γελάς ?????
Έχει ένας γνωστός μου 9άρι, κάτι είχε ακουστεί ότι θέλει να το πουλήσει (φτώχεια καταραμένη λέμε...) αλλά δεν έκανε κάποια κίνηση, θα κάνω μια ερώτηση την Παρασκευή για λεπτομέρειες!!!
Eείναι ο αδερφός του παιδιού εδώ: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3958638/
Ο Μπαμπάς έχει Χ6 !!!
Ολα είναι πιθανά, μάλλον όμως με την τιμή λιανικής θα πανε εάν αλλάξουν το τροπο φορολόγησης, εκεί το Μ5 αρχική τιμή πώλησης 125000 όση απομείωση και να έχει θα είναι χειρότερα από τώρα!!!
500 άλογα εβο, δηλαδή στην καλύτερη 400 ρόδες και δεν μπορούσε να του φύγει 1000ρι?? πολύ περίεργο μου ακούγεται! η ήταν περισσότερα άλογα η ο μηχανάκιας ήταν κουλαδάκι..:whistle:
530, 540...
Και ο μηχανάκιας το έδινε. Δευτέρα δεν καθόταν από τα καντήλια, τρίτη μας έφτανε και μας περνούσε περίπου 1,5 αυτοκίνητο, και μέχρι τα 260-270 που πατούσαν, άνοιγε αλλά ενα.
Μπορεί να ήταν και λίγο παραπάνω, αλλά δεν την βρίσκω διάφορα αυτή για αμάξι εναντίον χιλιαρας πιστας.
Αλέξη θα μάθω, γιατί αν δεν πάρει αυτά που θέλει αυτός και θελήσει να το πουλήσει, υπάρχει και το ενδεχόμενο να το κάνει μαμά και τα ανταλλακτικά να τα δώσει χωριά. Έτσι πιο εύκολα θα του φύγει, το θέμα είναι να δούμε αν το πουλάει. Το παιδί είναι γνωστός και στο εβονετ, όπου τον γνωρίζουν ολοι.
καλά ήταν και R1 να μου πεις! χααχαχαχαχαχα
για την ιστορία το δικό μου 200-300 τα έχει σε περίπου 7 δεύτερα...:whistle:
Το αμάξι ήταν κροτιδα πουλοπομ...πάτημα με Μ-τριο μέχρι τα 250, παίζει να του ρίχνει τρεις...
Καλό είναι ΠΡΙΝ το πάρεις Αλεξ να σε πάει κάποιος μια βόλτα για να δεις τη πολεμική μηχανή είναι...:drive:
Αλέξη, γιατι δε κοιτάς για EVO X?
Για μένα είναι πολυ πιο εξευγενισμενο, πιο ποιοτικό, πιο όμορφο και (για τα γούστα μου επαναλαμβάνω, μη παρεξηγηθώ) λιγότερο κακγουρικο.
Τροφή για σκέψη... :)
Sent from a mobile device
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3976426/
Φρέσκο πράμα ... Σε καλή τιμή...
Παρτο γρήγορα ... Μας βάζεις και άλλους σε σκέψεις ...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3976426/
Φρέσκο πράμα ... Σε καλή τιμή...
Παρτο γρήγορα ... Μας βάζεις και άλλους σε σκέψεις ...
Ηταν ξανά στο καρ πριν λίγο καιρό, είναι πελάτης φίλου μου ηλεκτρολόγου στην Χαλκίδα, πάμε παρά κάτω...:original:
Το εννιαρι δεν πωλειται.
Μάλιστα μόλις επιστρέψει από Σιγκαπούρη ο ιδιοκτήτης του, θα το ξανασηκωσει στα 500...
Μοναδική περίπτωση να το δώσει, είναι ανταλλαγή με κάτι ισάξιο, που δεν ξέρει τι...
Το εννιαρι δεν πωλειται.
Μάλιστα μόλις επιστρέψει από Σιγκαπούρη ο ιδιοκτήτης του, θα το ξανασηκωσει στα 500...
Μοναδική περίπτωση να το δώσει, είναι ανταλλαγή με κάτι ισάξιο, που δεν ξέρει τι...
Με το παπι του "μπουλη" μια η αλλη θα το κοιταζε ?
Το εννιαρι δεν πωλειται.
Θωμά πες του το Μ5 και 30000 ευρώ.....thumb
Ηταν ξανά στο καρ πριν λίγο καιρό, είναι πελάτης φίλου μου ηλεκτρολόγου στην Χαλκίδα, πάμε παρά κάτω...:original:
Τι κουσουρι εχει Αλεξη? Γιατι λεει μαμα και καλα λεφτα.. για πες για πες :th_Laie_67-1:
giannis_compact
14-08-13, 14:45
To γελάς ?????
Έχει ένας γνωστός μου 9άρι, κάτι είχε ακουστεί ότι θέλει να το πουλήσει (φτώχεια καταραμένη λέμε...) αλλά δεν έκανε κάποια κίνηση, θα κάνω μια ερώτηση την Παρασκευή για λεπτομέρειες!!!
Eείναι ο αδερφός του παιδιού εδώ: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3958638/
Ο Μπαμπάς έχει Χ6 !!!
Καταστηματα με ρουχα σε Πυλη και Τρικαλα, σωστα;
Μπα...δεν θέλει να δώσει λεφτά από πάνω, και άσε που δεν είναι και τύπος για Μ5. το αμάξι το είχε αγοράσει καινούριο, οπότε σε μεταχειρισμενο μπορούσε να αγοράσει κάτι, θεωρητικά για εμάς, καλυτερο.
Άσε που δεν του αρέσουν τα γερμανικά, πλυν των Πόρσε, αλλά και εκεί φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα 996 τουρμπο.
Πάντως δεν είναι κάνας μπαγλαμας να ζητάει το αμάξι του χρυσάφι, ούτε και τραχανά που κοιτάει με ένα εβο λόγο κιβυκων να τσεπωσει σουπερκαρ τετραπλάσια αξίας εκμεταλευομενος την κατασταση.
Είναι αυτοκινητοφιλος και σέβεται και τα αμάξια, και τους ιδιοκτήτες που ξέρουν τι έχουν.
Τες πα, ο άνθρωπος προς το παρών δεν το δίνει. Μεταξύ αστείου και σοβαρού που του είπα για το δικό μου, μου ειπε...δεν θέλω πεμβε ρε μλκ.
φιλαρακο, αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2900754/ τσεκαρίστηκε, με αριθμό πινακίδας, δεν εχει κανενα καταχωρημένο σερβις στο δίκτυο της αντιπροσωπείας. :shok: εκτός κι αν εχει αλλαγμένες πινακίδες.
φιλαρακο, αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2900754/ τσεκαρίστηκε, με αριθμό πινακίδας, δεν εχει κανενα καταχωρημένο σερβις στο δίκτυο της αντιπροσωπείας. :shok: εκτός κι αν εχει αλλαγμένες πινακίδες.
Εχει τσεκαριστει επισης για ενα τοπικο βαψιμο εμπρος και ενα μικρο τσαμπουκα στο φτερο.
Φθαρμενο καθισμα οδηγου και θα ξανατσεκαριστει αργοτερα για τα υπολοιπα.
Δεν λεει και κατι αυτο Πανο.
Ουτε το δικο μου το πηγα ποτε σε αντιπροσωπεια ή σε εξουσιοδοτημενο.
Ασε, που τον αριθμο πλαισιου μου τον εχουν χρησημοποιησει πανω απο 10 αμαξια για αγορα εξαρτηματων.
Αμα ψαξει κανεις μεσο του αριθμου πλαισιου μου, θα νομισει οτι καθε μηνα εκανα στουκες.
Μεχρι και καρμπον οροφη εχει παραγκειλει μεσο του δικου μου αριθμου ενας φιλος με Μ3 που τρεχουμε μαζι.
:original:
καμμια αντιρρηση Χριστοφορε, δεν αποδεικνύει τιποτα αυτό που εγραψα. Επρεπε ομως να γίνει και αυτό, αφού υπαρχει το κονε. :original:
Σας το έγραψα και πριν.
Είναι λογικό γιατι είναι εταιρικό.
Οι Avis/hertz κάνουν όλα τα service in house στις κάθετες μονάδες που έχουν σε παιανια και Κηφισιά, δεν πρόκειται να βρείτε service σε δίκτυο αντιπροσωπείας.
Προσωπικά θα έμενα μακριά απο τέτοια αυτοκίνητα ως εταιρικά.
Το θεμα ειναι οτι δεν το βρισκουμε ουτε στην καθετη μοναδα....
Το θεμα ειναι οτι δεν το βρισκουμε ουτε στην καθετη μοναδα....
Δε νομίζω ότι κρατάνε ιστορικό.
Απλα ενα αυτοκόλλητο κολλάνε πισω για το ποτέ είναι το επόμενο σέρβις.
Για πολλα εχουν.
Για αυτο....... Τιποτα.
Πολλα αυτοκίνητα συγκεκριμένα απο avis κάνουν σερβις σε αντιπροσωπείες
Vasilis M3
14-08-13, 18:42
Eγώ προσωπικά αν έπερνα Evo και δεν το έφτανα σε τέτοιο σημείο..
https://www.youtube.com/watch?v=kGphGZ1FVsw"]https://www.youtube.com/watch?v=kGphGZ1FVsw
...δεν θα ησύχαζα ποτέ μου:th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Καλή επιτυχία στην αναζήτηση του κατάλληλου κύριε Αλέξη,με το καλό να το κάνετε δικό σας!!!:original:
Πας διακοπες στην Χαλκιδικη
Ενω κανεις διακοπες, αγοραζεις αυτο.
Απο τον ιδιο εμπορο παιρνεις και τα ανταλλακτικα που γουσταρεις.
Κατεβαινεις πατρα.
Κανεις τη συντηρηση και τις μετατροπες που θες με τα πραγματα που πηρες
Και του ριχνεις και ενα γυαλισμα.
Καλοριζικο.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2491383/
Πας διακοπες στην Χαλκιδικη
Ενω κανεις διακοπες, αγοραζεις αυτο.
Απο τον ιδιο εμπορο παιρνεις και τα ανταλλακτικα που γουσταρεις.
Κατεβαινεις πατρα.
Κανεις τη συντηρηση και τις μετατροπες που θες με τα πραγματα που πηρες
Και του ριχνεις και ενα γυαλισμα.
Καλοριζικο.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2491383/
Αυτο για να γίνει αμάξι θέλει ένα εβο 7αρι πάνω ... Έλεος
Αυτο για να γίνει αμάξι θέλει ένα εβο 7αρι πάνω ... Έλεος
Τοδες ρε μαγκα απο τη φωτογραφια ε;
Εισαι φυσιογνωμιστης;
Φιλος, τω αμαξει το ξαιρω ηνε του Μακη του Ζουμια που ανοιγε νιτρα στα Μαλγαρα με τον Γιωργαρα τον κουνελο.
Αιγγοιυσει τω αμαξη
Τοδες ρε μαγκα απο τη φωτογραφια ε;
Εισαι φυσιογνωμιστης;
Φιλος, τω αμαξει το ξαιρω ηνε του Μακη του Ζουμια που ανοιγε νιτρα στα Μαλγαρα με τον Γιωργαρα τον κουνελο.
Αιγγοιυσει τω αμαξη
Προεδρα κάποια πράγματα τα βλέπεις απο μακρυα αν η γκομενα εχει μπουκλα στις μασχαλες δεν περιμένεις να βρεις ατριχο μπικινι....
Ο τύπος πρέπει να χει τρυπησει παρμπρίζ και καπο για να περάσει το καλώδιο για το πυρομετρο..
Για να μην μιλήσουμε για τις κολλησεις στο χταποδι ούτε το κοτετσοσυρμα στον προφυλακτηρα... Ούτε γενικα το εξωτερικό κομμάτι
Τωρα που η βουτα θα ξαναζησει μεγαλες μερες με τα πατηματα του Ηλεκτρολογου, πρεπει να βρουμε εναν καντινιερη. :th_Laie_67-1:
Τωρα που η βουτα θα ξαναζησει μεγαλες μερες με τα πατηματα του Ηλεκτρολογου, πρεπει να βρουμε εναν καντινιερη. :th_Laie_67-1:
Αν μ βρείτε αυτοκινητο τον κάνω εγω δεν εχω κολληματα με τα επαγγέλματα
Αν μ βρείτε αυτοκινητο τον κάνω εγω δεν εχω κολληματα με τα επαγγέλματα
https://www.car.gr/classifieds/vans/view/2454790/
https://www.car.gr/classifieds/vans/view/2454790/
Τύπε καντίνα εχω άλλο όχημα λέμε
Πω πω γαματη ιδεα για θρεντ.
Ανεβαζω.
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=426928#post426928
Λυσσαξτε......
μολις γυρισα απο διακοπες
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3613960/
αν και απο μαντρα φαινεται καλο
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3712843/
Μηπωσ ενα 8αρι ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/?offer_type=sale&category=&make=198&model=553&variant=&price-from=&price-to=&so=pr&or=a®istration-from=%3E2004®istration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=%3E250&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=
Μηπωσ ενα 8αρι ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/?offer_type=sale&category=&make=198&model=553&variant=&price-from=&price-to=&so=pr&or=a®istration-from=%3E2004®istration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=%3E250&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=
Δεν ειμαι αρνητικος στο 8αρι, εχεις κατι καλο υποψιν σου;
:thanks:
Οχι δεν ξέρω κάποιο . Την τιμή είδα ... Κ μου φάνηκε πολύ καλή .
Αλλωστε για παιχνίδι το θέλεις . Ετσι το σκέφτηκα .
Leonidas_E39
22-08-13, 00:45
Τι ζαντάρες ειναι αυτές :shok: :shok:
https://s16.car.gr/3951/3951900_2_b.jpg
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3951900/
:fountwtis::fountwtis: :fountwtis::fountwtis:
Οχι δεν ξέρω κάποιο . Την τιμή είδα ... Κ μου φάνηκε πολύ καλή .
Αλλωστε για παιχνίδι το θέλεις . Ετσι το σκέφτηκα .
στην σελιδα του καρ που εβαλες ειχει πολλα 8αρια, εαν λες για αυτο που καταλαβαινω....., πρεπει πρωτα να βρουμε σε ποιο μερος ειναι και μετα βλεπουμε!!!
παρε ενα τηλ το πρωι απο περιεργεια και ρωτα που μπορω να δω το αυτοκινητο;
θα καταλαβεις τι εννοω.....:whistle:
Χθες το χαζευα...αυτο που έβαλες Λεωνιδα
Τι ζαντάρες ειναι αυτές :shok: :shok:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/08/3951900_2_b-1.jpg
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3951900/
:fountwtis::fountwtis: :fountwtis::fountwtis:
work αγορι μου....., κορυφαιας ποιοτητας και αναλογης τιμης......:whistle:
που να ξερετε εσεις με τα bmw απο τετοιες καταστασεις.....:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Leonidas_E39
22-08-13, 00:54
Μπαινουν και σε BMW ομως :whistle::whistle: :whistle::whistle:
Μπαινουν και σε BMW ομως :whistle::whistle: :whistle::whistle:
οχι απλως μπαινουν, τις παραγγελνεις στο οφσετ που θελεις και οπως θελεις!!!
για παρτη σου αφρος.....:th_Laie_67-1::hystericalbs1:, αφου πληρωνεις!!!
για το μ5 το 2007, σε οποιο οφσετ και χρωμα ηθελα 5900 ευρα....thumb
Konstantinos E60
22-08-13, 01:05
οχι απλως μπαινουν, τις παραγγελνεις στο οφσετ που θελεις και οπως θελεις!!!
για παρτη σου αφρος.....:th_Laie_67-1::hystericalbs1:, αφου πληρωνεις!!!
για το μ5 το 2007, σε οποιο οφσετ και χρωμα ηθελα 5900 ευρα....thumb
Αλλα εσυ προτίμησες τις φθηνές σνίτσελ :th_Laie_67-1:
Αυριο θα παω να δω το εβο που μου ειπες γιατι θα ειμαι κοντα για δουλεια.
Εχει μισομπει στο παρκινγκ.....:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Αποψε το μενου εχει βολτα μεχρι τα Καλαβρυτα μετα της συντροφου και τεκνων.....:whistle:
Για να δουμε τι θα δουμε.....thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21219&d=1377267637
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21220&d=1377267647
του κωστανταρα?
ημουνα συμμαθητης με την κορη του...
πολυ χαζεμα αυτο το αυτοκινητο στο λυκειο...
Αν κ δεν μπορώ να δώ τις φωτό λόγω σύνδεσης ... Υποθέτω ότι το πήρες το θηρίο !
Καλοταξιδο , καλά χιλιόμετρα .
Καλές βόλτες .
Να το χάρεις !
Τι πήρες τελικά ;
Εχει μισομπει στο παρκινγκ.....:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Αποψε το μενου εχει βολτα μεχρι τα Καλαβρυτα μετα της συντροφου και τεκνων.....:whistle:
Για να δουμε τι θα δουμε.....thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21219&d=1377267637
τι να δουμε???
....οπως το λες,εχει μισομπει μεσα στο BMWδοκρατουμενο παρκιγκ!!!
...το υπολοιπο ντρεπεται να κατσει διπλα στο μαμουθ!!!:thumbsup:
μονο το δικο μου δεν φοβηθηκε:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2012/08/DSC00371-1.jpg
αντε ρε Πατρινε,ζηλευω!!!καλες βολτες!!!
:thumbsup:
Bazil Van Sinner
23-08-13, 17:43
Το Αουντι το DTM.
Αμαξαρα!
:ban::ban::ban:
Aλεξη με το καλο!!!!!!!
Θελουμε βιντεο με ηχο:warriorsmiley:
Καλοριζικο λοιπον, καλη απολαυση.
Χαιρομαι που εκανες την κ@βλα σου, ευχομαι να το διασκεδασεις και να το ευχαριστηθεις.
Το εβο ειναι του κολλητου μου, δεν το αγορασα.
Εχω ερθει Καλαβρυτα, το βραδυ που θα επιστρεψω θα γραψω εντυπωσεις.
Για αρχη....., πολυ τουρμπο λαγκ, κατω απο τις τρεις χιλ στροφες ειναι ψοφιο!!!
Α, καλα νταξει.
Αρχισαμε τα τουρμπο λαγκ και τα "δεν παει οπως θελω" κτλ.
Με αουντι θα καταληξεις. Γραφτο οπως το λεω. Αουντι.
Εαν είναι γαργαλημενο ε λίγο lag θα το έχει...
Καλή βόλτα!!!!
Bazil Van Sinner
23-08-13, 20:37
...απο κει και πανω θελουμε να μας πεις τι κανει!!!!!
enjoy your ride!!!
Το εβο ειναι του κολλητου μου, δεν το αγορασα.
Εχω ερθει Καλαβρυτα, το βραδυ που θα επιστρεψω θα γραψω εντυπωσεις.
Για αρχη....., πολυ τουρμπο λαγκ, κατω απο τις τρεις χιλ στροφες ειναι ψοφιο!!!
Kάτω από τις 3000rpm είναι σαν Μ5 Ε60 δηλαδή ε? :th_Laie_67-1:
Αφηστε τον να λεει. Με ενα full throttle στις 4500 θα του φυγουν κι οι ρυτιδες. Απο Δευτερα που θα γυρισει στη δουλεια θα χαμογελαει και θα σηκωνονται τα ποδια του.
Απο το Μ5 σε αυτο, λογικο να σου φαινεται ετσι αλεξη...
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο μοτερ λογο μεγαλου τουρμοο σε σχετικα μικρο μοτερ για το μεγεθος του, τα εχει αυτα τα θεματα, οπως σιγουρα γνωριζεις.
Φοραει τπτ το αργαλειο, η ειναι εντελως στοκαδουρα???
Τι ειδα.....
Το εβο εχει 84000 χλμ, πριν απο 10000 χλμ εχουν αλλαχτει το αμορτισερ με μπιλταιν χοντρομπουκαλα, εχει εξατμιση μιλτεκ και προγραμμα.
Η εξατμιση εξω δεν κανει πολυ θορυβο (καμια σχεση με eisenmann), μεσα ομως στην καμπινα δεν στεκεσε απο την βαβουρα.
Το τιμονι εχει ψιλο στεφανι, ειναι πολυ κοντο απο τερμα σε τερμα, η παραμικρη κινηση αλλαζει κατευθυνση στο αυτοκινητο, στους επιτοπου ελειγμους ομως θελει πολλες μανουβρες.
Η αναρτηση διαβαζει την παραμικρη ανωμαλια του δρομου και την περναει αυτουσια στην καμπινα.
Το μοτερ μετα 2900-3000 rpm εχει πολυυυυυυ δυναμη, με απιστευτο θορυβο οταν φουσκωνει η τουρμπινα, εξω ομως απο την περιοχη του τουρμπο δεν σου δινει την αισθηση διλιτρου.
Ο επιλογεας κοντος με joystick αισθηση, δεν χανεις αλλαγη με την καμια...., θελει ομως εξικοιωση για την αλλαγη τεταρτης σε πεμπτη, η οποια πεμπτη ειναι μονο για να οικονομια καυσιμου, αφου με 2000 rpm πατας τερμα το πεταλ του γκαζιου και απλα μουγκριζει χωρις να ανεβαζει!!!
Τα φρενα εξαιρετικα, με πολυ καλη προοδευτικοτατα, αλλα πολυ σφυριγμα στα χαμηλα.
Το εσωτερικο λιτο, οχι ομως ασχημο, τα recaro καταπληκτικα, αρκετους τριγμους και την λεξη ηχομονωση να φανταζει αγνωστη!!!
Η καταναλωση ειναι αυξημενη, αυτα που γραφονται ομως οτι καει και σταματημενο τα θεωρω υπερβολες, καιει σαφως λιγοτερο απο το Μ5, με 40 ευρω πηγα-ηρθα Καλαβρυτα με τα 3/4 της διαδρομης βαθεια τουρπισμενος.
Ο δρομος Πατρα-Καλβρυτα εχει συνεχεις κλειστες στοφες και το εβο εκει στα δικα μου χερια ειχε θεμα...., οταν φουσκωνε η τουρμπινα εγω ειδει ειχα φυγει απο την στροφη!!!
Μετα απο καποια διαδρομη αλλαξα τον τροπο οδηγησης και στην εισοδο της στροφης ειχα μια ταχυτητα κατω βελτιωνοντας την κατασταση, αλλα και παλι οχι απολυτα.
Οταν αρχιζεις να καταλαβαινεις την λειτουργια της κοντης κρεμαργιερας το εβο στριβει απιστευτα, οτι στροφη να ειναι, με οσα να πηγαινεις, αυτο το αυτοκινητο σε συνεπαιρνει με τον τροπο του και σε καθε στροφη προσπαθεις να αλλαξεις τον τροπο στριψιματος επιδιωκοντας να παρεις ακομα περισσοτερη ευχαριστηση!!!
Την διαδρομη αυτη την εχω κανει αρκετες φορες με το Μ5 και την εχω κατα ευχαριστηθει, στο Μ5 και με λιγα χλμ τρελαινεσαι στο αναποδο..... για πλακα, με το εβο για να το ευχαριστηθεις πρεπει να εισαι μονιμα τουρμπισμενος με την ταυτοτητα στο στομα και για εμενα αυτο δεν ειναι το ζητουμενο.
Δεν με εντυπωσιασε το εβο και μαλιστα γυρισα με ενα κεφαλι καζανι....., προς θεου δεν ισχυριζομαι οτι το εβο δεν ειναι καλο αυτοκινητο, για να μην παρεξηγηθω το εβο μαλλον ειναι το απολυτο αυτοκινητο στα συγκεκριμενα χερια και σε συγκεκριμενη χρηση (πιστα), εγω ομως ουτε τα χερια διαθετω, ουτε η συκγεκριμενη χρηση ειναι στις πρωτες προτεραιοτητες της σκεψης μου.
Ψαχνω κατι που να αντικαταστησει το Μ5 σε Σαββατο-Κυριακες βολτες και εκδρομες, με σκοπο την οδηγική ευχαριστηση, αλλα πανω απο ολα με ασφαλεια!!!
Το εβο για να το ευχαριστηθεις, πρεπει να πηγαινεις αερα-πατερα....
Ολα τα παραπανω ισχυουν για το συγκεκριμενο εβο8, το 9αρι που ειχα οδηγησει στην Καλαματα, σε διαφορετικου ομως τυπου διαδρομη και για λιγοτερη αποσταση, μου ειχε αφησει τελειως διαφορετικη εντυπωση.
Η συνεχεια εχει οδηγηση evo9 και subaru sti.
Υ.Γ: μονο ετσι μπορεις να καταλαβεις ποσο απιστευτο αυτοκινητο ειναι το Μ5!!!
Για τρομπετο 46αρι εισαι, δηλωμενο 18αρι...μονο αυτο θα αντικαταστησει το Μ5.
Παρατηρησεις...
1) η αναρτηση παιζει να ειναι αλλα ντ'αλλων και να θελει ρυθμιση. Το πιο πιθανο το κοβω αυτο σχετικα με το στριψιμο.
2) ο τροπος οδηγησης, ασχετα της κοντης κρεμαριερας η οποια μονο ευχαριστηση προσφερει, ειναι τελειως δοαφορετικος απο οποιοδηποτε πεμβε. Με το εβο δεν μπαινεις με μια τιμονια διορθωμενη οπου το αυτοκινητο θα πλασαριστει, αλλα θα μπεις με τιμονια καλη που θα την κρατησεις. Επισεις θελει γκαζι και οχι τοσο παιξιμο οσο στο πεμβε. Ακομα και αν το στριψεις περισσοτερο οταν καταλαβεις οτι παει να γλυστρισει, αυτο θα στριψει πιο πολυ. Κοινος, εχε στο νου σου οτι τη στροφη θα τη σημαδεψεις στην κυριολεξια...Το εχω δει στην πραξη αυτο με το εβο που ανεφερα καποιες σελιδες πισω.
Τα της βαβουρας - ανεσης κτλ δεν μπορω να πω κατι, μιας και εμενα μου φαινονται λεπτομερειες.
Για τα φρενα δεν περιμενα καποια αλλη παρατηρηση μιας και ειναι υπεραρκετα, το σαζμαν εμενα δεν με πολυενθουσιασε, οπως επισεις και ο συμπλεκτης και ο τροπος που απομονωνει. Βεβαια δεν θυμαμαι αν τον ειχε αλλαγμενο η οχι, αλλα στα ξεκινηματα επρεπε να εχεις και λιγο το νου σου για να μη σου σβησει τοσο μικρη διαδρομη που ειχε. Στις αλλαγες βεβαια σε δικαιωνει απιστευτα.
Η κυρια διαφορα που θα βρεις στο σουμπαρου, ειναι αν φοραει καμμια καλη εξατμιση και αρωστησεις...επισεις, το κρατημα του ειναι υποδιαιστερο κατ'εμε εναντι του εβο, λογο διαφορικων. Οχι οτι η διαφορα ειναι μεγαλη, αλλα σιγουρα υπαρχει και ειναι ελαφρως αισθητη.
Δεν με εντυπωσιασε το εβο και μαλιστα γυρισα με ενα κεφαλι καζανι....., προς θεου δεν ισχυριζομαι οτι το εβο δεν ειναι καλο αυτοκινητο, για να μην παρεξηγηθω το εβο μαλλον ειναι το απολυτο αυτοκινητο στα συγκεκριμενα χερια και σε συγκεκριμενη χρηση (πιστα), εγω ομως ουτε τα χερια διαθετω, ουτε η συκγεκριμενη χρηση ειναι στις πρωτες προτεραιοτητες της σκεψης μου.
Ψαχνω κατι που να αντικαταστησει το Μ5 σε Σαββατο-Κυριακες βολτες και εκδρομες, με σκοπο την οδηγική ευχαριστηση, αλλα πανω απο ολα με ασφαλεια!!!
Το εβο για να το ευχαριστηθεις, πρεπει να πηγαινεις αερα-πατερα....
Η συνεχεια εχει οδηγηση evo9 και subaru sti.
Έτσι είναι και το συνειδητοποίησες μόνος σου. :original:
Το ίδιο θα είναι νομίζω και το 9άρι και το sti γιατί είναι ίδιας φιλοσοφίας αυτοκίνητα.
Πιστεύω δηλαδή ότι σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ψάχνεις για αυτοκίνητο GT ενώ κοιτάς αυτοκίνητα άλλη φιλοσοφίας, καθόλου GT μεγάλων αποστάσεων. thumb
Προσωπικά θα κρατούσα το Μ5 και τα 15.000 θα τα "έριχνα" εκεί σε βενζίνες, τέλη, εισφορές και βόλτες. thumb :drive:
E60_Arkadia
24-08-13, 15:24
Βρε Αλεξ τωρα συγκρινεις την π@υτσα με την βουρτσα,καλο το εβο αλλα ποτε δεν θα φτασει σε επιπεδα Μ,τι να κανουμε τωρα και ιδιως Μ5....Πιστευω οτι με λιγα χρηματα αγοραζεις ενα 320si και σου κανει ολα τα χατηρια με το παραπανω,δοκιμασε να οδηγησεις ενα 320si στην ιδια διαδρομη με μαμα χαρακτηριστικα αλλα σε αριστη κατασταση και θα γραφεις τις εντυπωσεις εδω με ενα χαμογελο στα χειλη...εχω οδηγησει si σε επαρχιακο δικτυο και το καταευχαριστηθηκα thumb
Με εβο εκανες την ιδια διαδρομη?
Κατω απο τις 3000 rpm σερνετε στην κυριολεξια, πανω απο τις 3000 που τουρμπιζει εχεις 80+ χλμ, σε δημοσιο ανοικτο δρομο με κλειστες στροφες δεν μπορεις να πηγαινεις με 100 κοντα χλμ, τουλαχιστον οχι εγω....thumb
Αυτο ηταν το βασικο μου προβλημα μαζι με την βαβουρα...., δεν περιμενα ανεση, αλλα οχι και να γυρισω με πονοκεφαλο!!!
Εαν δεν ειχα παρει το Μ5 και ειχα εβο μπορει να μου φαινοταν θεος....., ο φιλος μου που το εχει 10 χρονια λεει οτι ολα τα αλλα μπροστα στο εβο ειναι απλα αυτοκινητα!!!
Ελευθερος ειναι ο καθενας μας να ζει το ονειρο του!!!
E60_Arkadia
24-08-13, 15:50
Οχι Θωμα αλλα δεν μου λεει κατι,οκ μπορει να ηταν παντου πιο γρηγορο και με εκρηκτικη συμπεριφορα αλλα μεχρι εκει...για τα δικα μου τα θελω το βρισκω ανουσιο να παρω ενα αμαξι που πινει τον αμπακο εχει μεγαλο λαγκ ακομα και μαμα και μετρια ποιοτητα κατασκευης,καθως και χαλια σχεδιαση.Ενταξει,γουστα ειναι αυτα...Προτιμω το si και ας με περασει το καγκουρο εβο,πιστευω ο Αλεξης πιο ανετα θα ακουμπησει τα ορια της μπεμπας παρα του εβο thumb
Μην συγκρινουμε τα bmw με τα εβο οσο γρηγορα και να ειναι τα πρωτα.
Ειναι τελειως διαφορετικης φιλοσοφιας και οδηγικης απολαυσης αυτοκινητα.
Ο καθε αγοραστης βαζει κατω τα συν και τα πλην του καθενος και συμφωνα με τις προσωπικες του οδηγικες ανησυχιες πρατει αναλογα.....thumb
Οχι Θωμα αλλα δεν μου λεει κατι,οκ μπορει να ηταν παντου πιο γρηγορο και με εκρηκτικη συμπεριφορα αλλα μεχρι εκει...για τα δικα μου τα θελω το βρισκω ανουσιο να παρω ενα αμαξι που πινει τον αμπακο εχει μεγαλο λαγκ ακομα και μαμα και μετρια ποιοτητα κατασκευης,καθως και χαλια σχεδιαση.Ενταξει,γουστα ειναι αυτα...Προτιμω το si και ας με περασει το καγκουρο εβο,πιστευω ο Αλεξης πιο ανετα θα ακουμπησει τα ορια της μπεμπας παρα του εβο thumb
Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, το si έχει έναν δικό του χαρακτήρα ο οποίος θα σε εκπλήξει, ευχάριστα. Δηλαδή συνεχώς ανακαλύπτεις ότι το όριό του είναι πιο πάνω και πιο πάνω και ούτω καθεξής.
Δεν είναι γρήγορο, αλλά όλα τ'άλλα τα κάνει τέλεια. Και εννοώ BMW-τέλεια...τελεία. :original:
Αλλά μιλάμε για διαφορετικής φιλοσοφίας οχήματα. Το μεν (BMW) είναι όχημα μεγάλων αποστάσεων και το δε (evo/subaru κλπ) είναι παιχνίδι για εντελώς διαφορετική χρήση.
Οπότε ο αγοραστής, όπως σωστά λέει ο Αλέξης, τα βάζει όλα κάτω, ζυγίζει τι θέλει κι αποφασίζει.
Μπράβο Αλέξη που το ψάχνεις ενδελεχώς, κρίμα που είσαι μακριά αλλιώς μετά χαράς θα σου έδινα βόλτα το si. thumb
mitsos_chania
24-08-13, 16:19
Μηπως το SI ειναι πολυ αργο για τον Αλεξη?
!70 αλογα ειναι αυτα σε τοσα κιλα,οσο καλο στησιμο κι αν εχει
γιατι πρεπει να κολλαμε παντου ετικετες τυπου "καγκουρο" εβο, συγκριση με καγκουρο saxo, κουβαδοραλλυ κλπ?
εχω γνωρισει τους χειροτερους καγκουρες που οδηγουν ελικα και αστερι, και εχω γνωρισει και φοβερους οδηγους και Ανθρωπους με 106, evo και sti...
το καθε αυτοκινητο εχει το αναλογο κοινο...και ο καθε οδηγος εχει διαφορετικα γουστα...
αυτο που ειπα στον Αλεξη απ το πρωτο τηλεφωνο ηταν να οδηγησει τι θελει να παρει...για να δει πως ειναι...
οπως και να διαλεξει εργοστασιακο αυτοκινητο οχι μονο για ενδεχομενες βλαβες και κακη χρηση, αλλα για να το φερει στα μετρα του ή να δει που ποναει...
το 70% ολων των αυτοκινητων που κυκλοφορουν και ειναι βελτιωμενα ακομα και τα bmw ειναι χειροτερα απο εργοστασιακα σε πολλα σημεια...
Μηπως το SI ειναι πολυ αργο για τον Αλεξη?
!70 αλογα ειναι αυτα σε τοσα κιλα,οσο καλο στησιμο κι αν εχει
Δεν είναι evo γρήγορο...αλλά είναι σβέλτο.
Η κοντή σχέση μετάδοσης και η καλύτερη απόκριση δίνει μια "σβέλτη" αίσθηση.
Δεν παιζει ουτε στο ενα εκατομυριο ενα ες αι να κανει κατι καλυτερο απο ενα εβολουσιον οσων αφορα το στριψιμο και τις επιδοσεις. Μην το αναφερεται καν, ειναι ατοπο.
Δεν υπαρχει πουθενα, ουτε για πλακα συγκριση των δυο.
Θα πω τη λεξη που στριβογυριζει στο μυαλο ολων αλλα κανεις δε την ξεστομιζει:
Audi.
Δεν παιζει ουτε στο ενα εκατομυριο ενα ες αι να κανει κατι καλυτερο απο ενα εβολουσιον οσων αφορα το στριψιμο και τις επιδοσεις. Μην το αναφερεται καν, ειναι ατοπο.
Δεν υπαρχει πουθενα, ουτε για πλακα συγκριση των δυο.
Καλά εννοείται.
Άλλο αυτοκίνητο το ένα, άλλο το άλλο. Διαφορετικός χαρακτήρας και φιλοσοφία. Το evo ακόμα και Μ3 θα κολλούσε στο τοίχο σε στρίψιμο.
Αλλά εντάξει, από το να αναγκαζόμουν να ανεχτώ τα αρνητικά του evo τη στιγμή που σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται ως GT θα συμβιβαζόμουν με τα χαμηλότερα επίπεδα πρόσφυσης και επιδόσεων των GT BMW (τα οποία όμως είναι επίσης πολύ υψηλά για τη κατηγορία) από το να μπλέξω με το "αποκομμένο" με τον δρόμο audi (το οποίο παρεμπιπτόντως δεν στρίβει τόσο καλά όσο το BMW (https://fastestlaps.com/comparisons/audi_a4_20_tfsi_quattro_dtm_edition-vs-bmw_320si.html)).
But that's me...
ας οδηγησει και ενα αουντι 2λιτρο...δεν ειναι κακο αυτοκινητο!
Απο τη στιγμη που ο ανθρωπος δεν κυνηγαει τα χρονομετρα, τι νοημα εχει να συζηταμε γυρους πιστας; Ιδιως οταν το αουντι με ενα προγραμματακι και μια αναρτηση γινεται οπλο μαζικης καταστροφης. Μηδενικο λαγκ, ρεπριζ αστραπες, τετρακινηση με τρια διαφορικα εκ των οποιων το μεσαιο τορσεν, πρεστιζ, πολυτελεια. Το αουντι ειναι το πιο ολοκληρωμενο εκ των τριων για τη δουλεια που θελει ο Αλεξης. Η ολη φαση μου θυμιζει τοτε που εψαχνα για τηλεοραση πριν 5 χρονια και πηγα και αγορασα μια πανακριβη Kuro γοατι ηταν εκεινη με το καλυτερο μαυρο και την πιο ρεαλιστικη απεικονιση, λες και ημουν κανενας χαι εντας. Τελικα πιο πολυ εχω χαρει μια Panasonic της πετσας που ουτε απο burn in κινδυνευει, ουτε καιει μισο κιλοβατ την ωρα.
Ρε φιλαρα Άρη να ουμε...τον κόβεις τον Αλέξη για τύπο που θα οδηγούσε αμάξι με 4 κ@λ@τρυπιδια για σημα?
Με ενα 2ο σταδιο να δεις ποσες κωλοτρυπιδες θ' ανοιξει...
Αυτο που λεω ειναι να μην αφησει το παθος μιας στιγμης να γινει το λαθος μιας ζωης. Το κλιματιστικο ειναι σουπερ αλλα δε νομιζω οτι κανει για κεινον.
Ν'αφησει το κλιματιστικό για να πάρει λαμπτήρα και ασφάλεια ρε μαν??? Ε μη με ξενερώνεις τώρα να ουμ!!!
E60_Arkadia
24-08-13, 19:49
γιατι πρεπει να κολλαμε παντου ετικετες τυπου "καγκουρο" εβο, συγκριση με καγκουρο saxo, κουβαδοραλλυ κλπ?
εχω γνωρισει τους χειροτερους καγκουρες που οδηγουν ελικα και αστερι, και εχω γνωρισει και φοβερους οδηγους και Ανθρωπους με 106, evo και sti...
το καθε αυτοκινητο εχει το αναλογο κοινο...και ο καθε οδηγος εχει διαφορετικα γουστα...
αυτο που ειπα στον Αλεξη απ το πρωτο τηλεφωνο ηταν να οδηγησει τι θελει να παρει...για να δει πως ειναι...
οπως και να διαλεξει εργοστασιακο αυτοκινητο οχι μονο για ενδεχομενες βλαβες και κακη χρηση, αλλα για να το φερει στα μετρα του ή να δει που ποναει...
το 70% ολων των αυτοκινητων που κυκλοφορουν και ειναι βελτιωμενα ακομα και τα bmw ειναι χειροτερα απο εργοστασιακα σε πολλα σημεια...
Ποιος μιλησε για οδηγους και ανθρωπους! Εγω μιλαω για αυτοκινητα με μαμα εμφανιση που απλα το εβο το θεωρω υπερβολικο εως καγκουρικο.
Εγώ πάντως θεωρώ ότι το εβο είναι αμάξι που πρέπει να το κροταλιασεις μετά από κάνα 10ημερο για να καταλάβεις τι κρυβει...
Να το συνηθίσεις λίγο πρώτα, να μάθεις που δουλεύει, που τουρμπιζει, πως τουρμπιζει, πως φρενάρει, πως κλειδώνει το τιμόνι, και μετά να πας και να δεις τι λεει.
Αρη γιατι προτεινεις αουντι με 2ο σταδιο τι σου εκανε ο Αλεξης?
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3999673/
ομως με αυτη τη ζαντα:
https://s22.car.gr/1966/1966673_7_b.jpg
εγω θελω αυτο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3999370/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3765637/
καπου εδω εχω τον Αλεξη... 1ο σταδιο.... με αναρτηση και αντιστρεπτικες απο ντιζελ....
ζαντες μπραμπους...
πραγματικα πολυ καλυτερη επιλογη απο αουντι!
εγω θελω αυτο
https://s20.car.gr/3999/3999370_3_b.jpg
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3999370/
μια μερα ολοι με ενα τετοιο θα καταληξουμε.....
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3765637/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1897113/
αααιντε μπραβο....
εκει τον πηγαινω αλλα φευγει.....χααχχαχχααχ
δεν θελει 2.5!
πολύ καλό, αλλά βενζινορουφήχτρα ολκής !
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3897703/
καπου εδω, το απολυτο τεμπελικι...
αυτοματο, με κρουιζ, ηλιοροφη, να κατεβαινεις κατσαβραχα και να τραβας και μια 240αρα στην εθνικη...
με καλα φρενα (sti) γιατι πασχει το αυτοματο και τελος...
το 2.5 εργοστασιακο στο σανιδα γκαζι σηκωνεται σουζα...
Πριν λιγο μιλησα με δυο παιδια που εχουν 9αρια, ενας μαλιστα ειχε για τεσσερα χρονια 8 και την τελευταια 3ετια εχει 9.
Μια απο τα ιδια...., στο 9αρι λογο μιβεκ λιγο καλυτερα, αλλα εχει μεγαλυτερη τουρμπινα σε σχεση με το 8 οποτε σε κατασταση μαμα πανω-κατω τα ιδια.
Μαμα τα εβο εχουν πολυ λαγκαρισμα και θελουν αρκετα επιθετικη οδηγηση για να παρεις αυτα που μπορουν να κανουν.
Ο Βασιλης που ειχε 8 και τωρα 9 ηταν απολυτος, εβο σε κατασταση μαμα δεν λεει....., ή κοιτας κατι αλλο ή χωνεις 3000 ευρωπουλα περιπου για ενα Evo 9 πρωτο σταδιο, φιλτρο-εξατμιση (downpipe και πισω)-προγραμμα και εχεις τουρμπισμα στις 2300 rpm με overboost στις 2700 μεχρι τις 6500.
Τελικα ρωτωντας πας στην Πολη.....thumb
Γιαυτό πάς σε 335 και είσαι οκ!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3294329/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3783238/
Και αυτο θελει χρημα για να γινει προπερ σπορτς καρ. Αναρτηση, φρενο, διαφορικο.
Αλλιως δεν λεει με τπτ.
Golf V GTi ασπρο με καρω καθισματα.
Αλεξη 9αρι Αργυρουπολη δηλαδη....
1ο σταδιο!
Golf V GTi ασπρο με καρω καθισματα.
Προεδρε ξεκολλα απο το γκρουπ βακ, δεν.......:original:
Για βοηθα λιγο σε τιποτα αλλο, εκτος φτερουγας και βακ!!!
Για κατι πιο παλιο, αλλα καλο και πολυ φηνο μαι να το συμμαζεψεις οπως θελεις ψηνεσαι αλεξη???
Κανα οπελ καλιμπρα πχ???
Για κατι πιο παλιο, αλλα καλο και πολυ φηνο μαι να το συμμαζεψεις οπως θελεις ψηνεσαι αλεξη???
Κανα οπελ καλιμπρα πχ???
opel calibra χααχααχαχαχχααχχαχα Θωμα τι μου θυμησες....χααχαχχαχαχχααχ
εφυγα παω μια βολτα..αλλα...
https://www.youtube.com/watch?v=2EWvsdkPSV8
Κανα οπελ καλιμπρα πχ???
Οχι Θωμακο, να ειναι σε κατι μετα το 04 μοντελο.....thumb
Οχι Θωμακο, να ειναι σε κατι μετα το 04 μοντελο.....thumb
παρε αστερι σιελκει.... παει πανω απο 200αλογα!!!
με ενα καλο στησιμο θα εισαι σε πολυ καλο επιπεδο!
και ουτε σηματα ουτε τπτ!
Ρε..... παιδια ορισμενοι με τις αγγελειες στο καρ ειναι για να μην πω....., ειχε βαλει εχθες βραδυ στης 21:00 ενας 9αρι, τον επαιρνα ολη μερα τηλ και το εκλεινε!!!
Τωρα που κοιταξα την εχει βγαλει....
Μπορει να διαβαζουν τα φορουμ και λενε κατσε να παιξουμε λιγο με τον πονο του μ@λ@κ@.....:whistle:
Ετσι μου ερχετε να παω την δευτερα να δωσω 1320 ευρα να αγορασω τις πινακιδες μου και δεν πα να γ.......νε με τα εβο τους!!!
Ρε..... παιδια ορισμενοι με τις αγγελειες στο καρ ειναι για να μην πω....., ειχε βαλει εχθες βραδυ στης 21:00 ενας 9αρι, τον επαιρνα ολη μερα τηλ και το εκλεινε!!!
Τωρα που κοιταξα την εχει βγαλει....
Μπορει να διαβαζουν τα φορουμ και λενε κατσε να παιξουμε λιγο με τον πονο του μ@λ@κ@.....:whistle:
Ετσι μου ερχετε να παω την δευτερα να δωσω 1320 ευρα να αγορασω τις πινακιδες μου και δεν πα να γ.......νε με τα εβο τους!!!
εγω παντως Αλεξη δεν ημουν!!!!thumb
Τυπε ο άνθρωπος δεν μένει σε τσαντηρι στην κάτω αχαγια
Στο έγραψα και πριν...αυτό θα έκανα στη θέση σου!
Η μελωδία του V10 δεν συγκρίνεται με τίποτα!
Ούτε φτερούγες, ούτε αουδι...απλά M!
Τα λεφτα που θες να δωσεις, ριξ´τα στο Μ5.
Προεδρε ξεκολλα απο το γκρουπ βακ, δεν.......:original:
Για βοηθα λιγο σε τιποτα αλλο, εκτος φτερουγας και βακ!!!
Και ομως Αλεξ, δεν εχεις δικιο. Για δοκιμασε (εκ πειρας) :)
Bazil Van Sinner
25-08-13, 09:09
https://media.caranddriver.com/images/media/35735/2006-mini-cooper-s-john-cooper-works-gp-kit-liftgate-badges-photo-38827-s-1280x782.jpg
....κανα τετοιο εχεις οδηγησει Αλεξη?
Πολυ καλο!!!!
η αλήθεια είναι ότι με τα τετρακίνητα ράλλυ ρέπλικα έχεις άλλου είδους διασκέδαση. Μαζεύουν πολλά χιλιόμετρα, στρίβουν με πολλά περισσότερα από όσο φανταζόμαστε όταν κάτσουμε πίσω από το τιμόνι, αλλά η διασκέδαση είναι αυτή της απίστευτης ταχύτητας στις στροφές , ή αν θέλεις άλλου είδους παιχνίδια (πλαγιολίσθισης πχ...), χρειάζεσαι πολύ γλιστερές επιφάνειες.
Είναι τρομερά αποτελεσματικά!
Είναι τρομερά γρήγορα.
Αλλά μάλλον δεν ψάχνεις αυτό.
Το φορεστερ, ειδικά το 2.5 είναι πολύ καλό! Στρίβει παρόμοια γρήγορα, είναι πολύ άνετο, πολύ γρήγορο και σε καλή τιμή!
Από όλα τα rally replica (subaru k evo), είναι αυτό που μπορεί, να πάει γρήγορα σε χώμα, πλαγιολισθαίνοντας, και να σε κάνει να αισθανθείς ΜΑΚΙΝΕΝ κλπ.... Τα υπόλοιπα όσο καλά και τέλεια να είναι, χαραμίζονται τόσο σε κόντρες σε ευθεία, όσο και σε ασφάλτινα στροφιλίκια!
Προσωπικά άφησα την τετρακίνηση, για αυτό ακριβώς...Η διασκέδαση θέλει ή πολλά χιλιόμετρα, ή πολύ χαμηλό συντελεστή τριβής (βλ. βροχή ή καλύτερα χώμα ή χιόνι)... πράγμα που σημαίνει σπάνια διασκέδαση με τη μορφή που θέλω.
Ψάχνεις λοιπόν ένα γρήγορο πισωκίνητο (για να διασκεδάζεις και με λίγα χιλιόμετρα), που να χωράει την οικογένεια για εκδρομές... Μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω και εγώ:original: Δε νομίζω σε bmw κάτι σε λιγότερα από τρίλιτρο να σε ενθουσιάσει για σπορ οδήγηση...
Δεν ξέρω αν στη συνάρτηση, είναι και η οικονομία (αν λάβω υπόψη το εβο, δεν είναι), αλλά ένα 330 ή 530 (που θα μπορούσε να φαντάζει καλή περίπτωση), μάλλον φαντάζει περιττό ενώ υπάρχει το Μ5.
Κάνε ξανά μία περιγραφή του τι ζητάς, μετά την εμπειρία με τετρακίνητο!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3144888/
SUV με μοτερ 4G63 απο Evo detuned. Στα 204 ερχοταν Ευρωπη, στα 240 Ιαπωνια. Ευκολα 300 μονο με περιφερειακα. Αν ψαχνεις για SUV με αλογα και λιγα κυβικα το θεωρω καλυτερο απο Forester
SUV με μοτερ 4G63 απο Evo detuned. Στα 204 ερχοταν Ευρωπη, στα 240 Ιαπωνια. Ευκολα 300 μονο με περιφερειακα. Αν ψαχνεις για SUV με αλογα και λιγα κυβικα το θεωρω καλυτερο απο Forester
πολύ περισσότερο καύσιμο, πολύ ασθενέστερες επιδόσεις...
Δεν νομίζω ότι ψάχνει κάτι τέτοιο ή κάτι σε φόρεστερ, απλά τόσο αυτό όσο και το φορεστερ μπορείς να αισθανθείς λίγο οδηγός ράλλυ, μιας και μπορείς να τα χαρείς σε χωμάτινες διαδρομές όπου είναι πολύ διασκεδαστικά και ρυθμίσιμα. Και πάλι κατά τη γνώμη μου, μπορείς να τα χαρείς πολύ λιγότερες φορές από ένα πισωκίνητο!!!
Χάθηκε ο κόσμος το IS200 να ήταν λίγο πιο δυνατό και πιο καινούργιο; Νομίζω το πιο καινούργιο είναι περισσότερα κυβικά και χωρίς να απενεργοποιείται το σύστημα ευστάθειας...
https://s16.car.gr/3144/3144888_8_b.jpg
+1thumb
το συγκεκριμενο ειναι πολυ ωραιο!!!
πουλας και την κορολλα και το χρησιμοποιεις και για επαγγελματικο.....
.... ως επαγγελματικο πιθανον να εχεις δικαιωμα να περνας τα καυσιμα,σερβις,ελαστικα κλπ. στα εξοδα σου.thumb
Το παλιο τραβαει κομπρεσορα και λεει "αλαχ αλαχ" απο το γκαζι.
Και ειναι και πιο ομορφο απο το νεο.
Το παλιο τραβαει κομπρεσορα και λεει "αλαχ αλαχ" απο το γκαζι.
Και ειναι και πιο ομορφο απο το νεο.
Το ισ200 λεω.
Κάποτε έλεγα ότι η Μ3 Ε36 τετράπορτη δεν είχε λόγο ύπαρξης....
Τώρα λέω ότι αφού οι Ε90 Μ3, Ε60 Μ5 είναι ασύμφορες, ίσως μία Μ3 Ε46 τετράπορτη να ήταν καλή περίπτωση για εμένα... τουλάχιστο.
Αχα! Ειπε αυτος που παλιοτερα ειχε δηλωσει πως βρισκει απολυτα λογικο ενα Χ6Μ σαν αυτοκινητο και ολοι τον κοροϊδευαν.
Τωρα με νοιωθετε κωλοπαιδα.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3913689/
σε κάποιες φώτο μοιάζει και με 9άρι εβο... για να ξεγελιέσαι...
Αχα! Ειπε αυτος που παλιοτερα ειχε δηλωσει πως βρισκει απολυτα λογικο ενα Χ6Μ σαν αυτοκινητο και ολοι τον κοροϊδευαν.
Τωρα με νοιωθετε κωλοπαιδα.
:hystericalbs1::hystericalbs1:
επανέρχεται η διάθεση για χιούμορ.... thumb
Το κακό με τα τετρακίνητα, είναι η τετρακίνηση...:th_Laie_67-1:
Αν είχε κάποιο κουμπί να γίνονταν πισωκίνητα κατά περίσταση, θα ήταν τέλεια!
ghost-rider
25-08-13, 19:06
.... ως επαγγελματικο πιθανον να εχεις δικαιωμα να περνας τα καυσιμα,σερβις,ελαστικα κλπ. στα εξοδα σου.thumb
Παιζει τετοιο σεναριο?
Αφου δεν ειναι ουτε φορτηγακι, ουτε κλουβακι.
Πως θα βγει επαγγελματικο?
πολύ περισσότερο καύσιμο, πολύ ασθενέστερες επιδόσεις...
Δεν νομίζω ότι ψάχνει κάτι τέτοιο ή κάτι σε φόρεστερ, απλά τόσο αυτό όσο και το φορεστερ μπορείς να αισθανθείς λίγο οδηγός ράλλυ, μιας και μπορείς να τα χαρείς σε χωμάτινες διαδρομές όπου είναι πολύ διασκεδαστικά και ρυθμίσιμα. Και πάλι κατά τη γνώμη μου, μπορείς να τα χαρείς πολύ λιγότερες φορές από ένα πισωκίνητο!!!
Δεν στα ειπαν καλα...λιγοτερο καυσιμο και οχι πολυ περισσοτερο
SUBARU Forester (2006 Model Year) 2.5 AWD
Fuel consumption (economy) - urban 15 l/100 km.
Fuel consumption (economy) - extra urban 8.7 l/100 km.
OUtlander 2.0 turbo MY 2006
Fuel consumption (economy) - urban 14.1 l/100 km.
Fuel consumption (economy) - extra urban 7.6 l/100 km.
Fuel consumption (economy) - combined 10 l/100 km.
Πηγη : https://www.auto-data.net/en/
Και φυσικα και το μοτερ του forester ΔΕΝ ειναι καλυτερο απο το μοτερ του outlander! Οπως και το μοτερ του Impreza δεν ειναι καλυτερο απο το μοτερ του Evo! Αυτα ειναι γνωστα και οσοι ασχολουνται σοβαρα με τα συγκεκριμενα μοτερ το γνωριζουν καλα. Να μην μιλησουμε για αξιοπιστια και βελτιωσιμοτητα αν ανεβουν λιγο τα αλογα οπως και για τις επιδοσεις στα ιδια αλογα καθως ενα 4G63 στα 200 αλογα, φτερνιζεται και φτυνει αλογα.
OFF topic τελος, ζητουμε σεμνα και ταπεινα συγγνωμη απο τον OP :thanks:
Παιζει τετοιο σεναριο?
Αφου δεν ειναι ουτε φορτηγακι, ουτε κλουβακι.
Πως θα βγει επαγγελματικο?
δεν ξερω,λεω πχ.οχημα μεταφορας προσωπικου γιατι θα πρεπει να ειναι κλουβακι.....οι πωλητες σε εταιριες εχουν ΙΧ κανονικοτατα,ουτε κλουβες ουτε φορτηγακια......αλλα και παλι λεω δεν ξερω.:original:
Δεν μου τα είπαν .
Είχα φορεστερ . Είμαι σε Subaru club απο το 2002 και εχουμε διοργανώσει διάφορα track days και εκδρομές σε συνεργασία με τα evonet , evoclub κλπ.
Μπορεί να κάνω κ λάθος όπως λες. Δε χρειάζεται να γινόμαστε επιθετικοί.
https://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=354&article=10774
Αντιγράφω απλά ένα σημείο σχετικό με τους κινητήρες
Eπί τον τύπον των ήλων και χωρίς «ναι μεν, αλλά», στο συγκεκριμένο πάντα τομέα, ο κινητήρας της Subaru, σε συνδυασμό με το αισθητά ελαφρύτερο αμάξωμα στο οποίο φιλοξενείται (1.489 πραγματικά κιλά έναντι 1.631), κερδίζει ξεκάθαρα και εφΆ όλης της ύλης την εν λόγω αντιπαράθεση. Kαι μάλιστα, με διαφορά έναντι του Outlander. Kαι αυτό, γιατί ο «μεγάλος» μπόξερ της Subaru, εκτός των άλλων, είναι και ιδιαίτερα γραμμικός, διαθέτοντας συγχρόνως αξιομνημόνευτα αποθέματα ισχύος στις υψηλές στροφές, άμεση απόκριση χαμηλά, αλλά και εντυπωσιακή ελαστικότητα στο πάτημα του δεξιού πεντάλ. Πολύ περισσότερο δε από τη στιγμή που ο υπερσυμπιεστής καυσαερίων μπει για τα καλά στο παιχνίδι. Mάλιστα, ανεξάρτητα από την επιλεχθείσα σχέση στο κιβώτιο, ο κινητήρας της Subaru με τα αντικριστά ζεύγη κυλίνδρων δηλώνει ανά πάσα στιγμή το «παρών», όντας πρόθυμος να ανταποκριθεί χωρίς αντιρρήσεις και ανεπιθύμητα κομπιάσματα ή δισταγμούς σε κάθε απαίτηση του οδηγού του.
Προς έκπληξή μας, δυστυχώς δεν μπορούμε να επικαλεστούμε κάτι αντίστοιχο και για εκείνον του Outlander, ο οποίος στο παρελθόν και υπό διαφορετικές συνθήκες μας είχε κερδίσει, και μάλιστα εφΆ όλης της ύλης, κάτω από το καπό του EVO VIII. Tι φταίει; KατΆ αρχάς, τα ανεξήγητα «σκαλοπάτια» στην απόδοσή του, καθώς κάτω από τις 2.000 σ.α.λ. ο 16βάλβιδος της Mitsubishi αποδεικνύεται υποτονικός. Kαι μάλιστα, υπερβολικά, με την υστέρησή του να θυμίζει παλαιότερες εποχές. Aπό το σημείο αυτό, έως και τις περίπου 3.500 σ.α.λ., αρχίζει σιγά σιγά να ξυπνά, με το πλέον ωφέλιμο εύρος της λειτουργίας του να ξεδιπλώνεται από το σημείο αυτό έως και το άτυπο φράγμα των 6.000 σ.α.λ. Eπί της ουσίας, τα παραπάνω γνωρίσματα είναι μάλλον ενοχλητικά, όχι μόνο στην καθημερινή χρήση ή σε χαλαρούς σχετικά ρυθμούς κίνησης (οπότε και αναγκάζεσαι να αξιοποιείς το βαρύ συμπλέκτη και τον πολύ θετικό επιλογέα πολύ πιο συχνά σε σχέση με εκείνον του Forester, προκειμένου να μη μείνεις «κρεμασμένος» από ροπή), αλλά και στην πιο επιθετική και σπορτίφ οδήγηση, όπου δυστυχώς συχνά πυκνά μένεις με την αίσθηση του ανικανοποίητου. Kρίμα, γιατί, κακά τα ψέματα, ο κινητήρας αυτός καθαυτόν αναμφίβολα διαθέτει και τις περγαμηνές και τη δυναμική για κάτι καλύτερο...
Oι χρόνοι που κατέγραψαν τα Datron του περιοδικού μας στο γνωστό πλέον πεδίο βολής της Θήβας, απλώς έρχονται να επιβεβαιώσουν την καθολική επικράτηση του Forester στον τομέα των επιδόσεων και γενικότερα του κινητήρα. Kαι αυτό όχι μόνο στις ρεπρίζ, όπου κατά περίπτωση η κυριαρχία του Subaru αγγίζει τα όρια του συγκλονιστικού (σ.σ.: 50-70 χλμ./ώρα με 5η σε 5,7 έναντι 10,4 δλ.), αλλά και στις επιταχύνσεις από στάση, με τα 0-100 χλμ./ώρα και τα πρώτα 1.000 μ. από στάση να ολοκληρώνονται, στην περίπτωση του Forester, σε μόλις 6,6 και 27,2 δλ., αντίστοιχα, ενώ σε αυτήν του Outlander σε 8,2 και 29,7 δλ.
Σε ό,τι αφορά την κατανάλωση, αμφότεροι απαιτούν σεβαστές ποσότητες καυσίμου (υπερτροφοδοτούμενοι γαρ...). Για του λόγου το αληθές, κατά μέσο όρο το Forester χρειάζεται 15,5 λίτρα/100 χλμ., ενώ το Outlander 15,4. Iσοπαλία λοιπόν; Mάλλον όχι, αφού κατά τη διάρκεια της συγκριτικής μας διαδρομής και με το πόδι στο πάτωμα, ο 4κύλινδρος της Mitsubishi αποδείχτηκε αισθητά πιο «διψασμένος», καταπίνοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, 20,5 λίτρα/100 χλμ.(!), όταν την ίδια στιγμή ο 2,5άρης του Forester περιορίστηκε στα 16,9 λίτρα/100 χλμ.
Sorry για το off topic... Ας τα μεταφέρει κάποιος mod ... Please ... :whistle:
ghost-rider
25-08-13, 20:53
δεν ξερω,λεω πχ.οχημα μεταφορας προσωπικου γιατι θα πρεπει να ειναι κλουβακι.....οι πωλητες σε εταιριες εχουν ΙΧ κανονικοτατα,ουτε κλουβες ουτε φορτηγακια......αλλα και παλι λεω δεν ξερω.:original:
μηπως ομως ειναι ανωνυμες οι εταιρειες?
σε ανωνυμη γινεται σιγουρα.
για τις αλλες ομως?
Το φορεστερ, ειδικά το 2.5 είναι πολύ καλό! Στρίβει παρόμοια γρήγορα, είναι πολύ άνετο, πολύ γρήγορο και σε καλή τιμή!
Δεν ξέρω αν στη συνάρτηση, είναι και η οικονομία (αν λάβω υπόψη το εβο, δεν είναι), αλλά ένα 330 ή 530 (που θα μπορούσε να φαντάζει καλή περίπτωση), μάλλον φαντάζει περιττό ενώ υπάρχει το Μ5.
Κάνε ξανά μία περιγραφή του τι ζητάς, μετά την εμπειρία με τετρακίνητο!
Που να ηξερα το 2007 οταν πουλησα το μπλοκατο 530 Ε60 με 6230 χλμ τι θα επακολουθουσε!!!
Δεν μετανιωνω ομως για την αγορα του Μ5 και δεν ειναι τα φορολογικα μονο ο λογος της αγορας αλλου αυτοκινητου.
Αυριο το πρωι με ενα μικρο μερος των χρηματων που θα διαθεσω για την αγορα αυτοκινητου, παω πληρωνω τα τελη του Μ5, το κυκλοφορω σπαστα οπως εκανα μεχρι τωρα και ολα καλα.
Βασικα θελω μια αλλαγη, κατι αλλο, διαφορετικο, να ασχοληθω μαζι του τον ελευθερο χρονο μου και γενικα να παω λιγο κοντρα στην εποχη.
Εκανα ομως λαθος οταν αποφασισα τι θα παρω χωρις πρωτα να το εχω οδηγησει, αν και για να ειμαι ειλικρινης το evo που πηγα στα Καλαβρυτα το ειχα οδηγησει αρκετες φορες στο παρελθον, οχι ομως σε τετοια διαδρομη!!!
Το evo ειναι αμαξι πιστας, εκει δεν προβληματιζει το εντονο λαγκαρισμα που εχει χαμηλα και μπορεις σιγα-σιγα οδηγώντας-μαθαινοντας το να ανακαλυψεις το DNA..... των ενεργων διαφορικων.
Κατα τα λεγομενα ιδιοκτητων evo, σε δημοσιο ανοικτο σε κυκλοφορια δρομο για να το ευχαριστηθεις, ή πρεπει να γραφεις τους αντιθετα ερχομενους οδηγους στα α........σου και να παιζεις την ζωη σου και την ζωη των αλλων κορωνα -γραμματα, ή θα πρεπει να χαλασεις ενα σεβαστο ποσο σε βελτιωση για να περιορισεις το τουρμπο λαγκ.
Αυτα τα εμαθα μετα την αποφαση της αγορας, αλλα ευτυχως πριν την πραγματοποιηση της....thumb
Δεν με ενδιαφερει κατι σε SUV ή τυπου φορεστερ, θελω ενα 4θεσιο παιχνιδι..... μεχρι 15000 ευρω και 2000 κυβικα, που να μην χρειαζεται να πηγαινω αερα-πατερα για να το ευχαριστηθω.
Τα subaru sti εχουν θεματα με βλαβες και γενικα δεν ειναι αλεξισφαιρα οπως τα εβο, εχουν πιο λαιτ τουρμπινες και τετρακινηση, ειναι ομως ποιο ευχρηστα με λιγοτερο λαγκ.
Κατι σαν και αυτο θα βολευε απο ολες τις αποψεις......:whistle:, στα + του για εμενα και η χαμηλη του αεροτομη!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4019348/
Αυτες τις μερες θα οδηγησω ενα τετοιο και βλεπουμε.....:original:
nikos valvetronic
25-08-13, 21:13
Μια και έπεσε ο σκουμπης στο τραπέζι έχω να πω ότι αν πας σε STi (να πας λέω εγώ) πρόσεχε να είναι γνήσιο και όχι WRX που έγινε STi.Το λέω γιατί ο φίλος μου που ψώνησε το DTM ψαχνόταν για σκούμπι και είχαμε κάνει βόλτα ένα WRX και στο καπάκι ένα STi σε αντιπρ. και τα δυο καραμαμά.Άλλο αμάξι το STi όχι μόνο από γκάζια σε όλα.Έχουν πολλές μηχανικές διαφορές.Ααα και το WRX πολύ λαγκ και αυτό,αλλά πολύ ξεκούραστο σε μαμά μορφή.Αυτά από μένα.
Δηστυχως μαθαίνουμε την αξιοπιστία των αυτοκινήτων αφού τα αγοράσουμε.
Τα Subaru είναι πολύ αξιόπιστα. Οσο και αν ακούγεται περίεργο.
Προβλήματα έβγαλαν τα 5αρια σαζμαν σε wrx που αυξήθηκε η ιπποδυναμη τους. Τα 6αρια δεν αντιμετώπισαν τέτοια προβλήματα. Επίσης προβλήματα έβγαλαν οι ελληνικές μετατροπές wrx s 260 και sti 330 του καλφακακου (πώληθηκαν απο την ελληνική αντιπροσωπεία ως μετατροπές της μαμάς εταιρίας). Σε μετατροπές τύπου ΦΠΕ τα sti είναι απροβληματιστα. Τα μπλοκ των Έβο άντεχαν σε μεγαλύτερες ιπποδυναμεις με μαμά μοτέρ.
Να έχετε υπόψη ότι πώληθηκαν πολύ περισσότερα Subaru απο evo. Με οτι αυτο σημαίνει σε ενημέρωση τουλάχιστο στην Ελλάδα. Μιας και έχεις φίλο με evo ρώτησε σχετικά με την αξιοπιστία των άλλων αυτοκινήτων φιλών του.
Για εμένα πάντως το evo το νιώθεις πιο ζωντανό στα χέρια σου λόγω ενεργών διάφορικων και πολύ κοντης κρεμαγιερας. Το Subaru sti , είναι επίσης νεκρό χαμηλά. Μ ένα καλό προγραμμα απο βελτιώνεται πολύ, αλλα πρέπει να ζητήσεις δύναμη χαμηλά... Μαμα κάτω απο τις 3500 - 4000 είναι ανύπαρκτο. Θυμάμαι σε βόλτα με sti 2004 φίλου ( τότε είχα το φορεστερ 2.5 ), σε στροφή που με το φορεστερ πατουσα με δεύτερη σχέση και ανέβαζε πολύ γρήγορα, πατησα το γκάζι περιμένοντας την έκρηξη ισχύος... Και δε συνεβει τίποτα σε βαθμό που νόμιζα ότι είχα μέσα τέταρτη σχέση και όχι δευτερα ( κοίταξα στο μοχλό ταχυτήτων , έβγαλα και ξανά έβαλα τη σχέση μέχρι να πείστω οτι ειχα σωστη σχεση στο κιβωτιο ) Πάνω απο τις 4000 σκότωνε αλλα κάτω ήταν εντελώς ψόφια.
Γνώμη μου είναι ότι τα Subaru είναι πολύ καλύτερα απο την επόμενη γενιά ( απο αυτή που κοιτάξεις ), και απο τη μεθεπόμενη hawk eye , έχουν και ρυθμιζομενα διαφορικα όπου πλέον γίνονται αρκετά πίσω...γλέντικα...
Το wrx έχει μικρότερο turbo td04, πίσω σιλικονουχο διαφορικοκαι μπροστά ελεύθερο, 5αρι σαζμαν, πολύ πιο άνετη ανάρτηση .
To sti, πέραν της τουρμπινας , έχει closed deck μπλοκ , έχει μπλοκέ μπρος πίσω. Απο γενιά σε γενια αλλάζει τόσο η τουρμπινας, όσο και ο τύπος μπλοκέ εμπρός πίσω. ( γραναζωτο, helical , κλπ), upside down αμορτισέρ, παχύτερες αντιστρεπτικές , brembo φρένα και αλλα.
Δεν τα θυμάμαι και καλα.
Αν φτάσεις να κοιτάς σοβαρά πες μου να σου δώσω ένα δυο τηλέφωνα να ρωτήσεις ή να ρωτήσω ότι θέλεις.
nikos valvetronic
25-08-13, 21:48
Ένας γνωστός μου είχε πάρει καραμαμά WRX γερμανίας και άλλαξε δυο διαφορικά πίσω.Μόνο αυτό του έβγαζε και στο τέλος έβαλε cusco και ησύχασε.
Επίσης 218 άλογα και χωρίς καθόλου φτερούγα κολλόυσε στα 230,λίγα δεν είναι??
Ένας γνωστός μου είχε πάρει καραμαμά WRX γερμανίας και άλλαξε δυο διαφορικά πίσω.Μόνο αυτό του έβγαζε και στο τέλος έβαλε cusco και ησύχασε.
Επίσης 218 άλογα και χωρίς καθόλου φτερούγα κολλόυσε στα 230,λίγα δεν είναι??
Τόσα έβγαζε και το φορεστερ ...
Κάναμε πλάκα με τα wrx μιας και είχαμε παρόμοιες επιδόσεις .
Γενικά δε φημίζονται και την αεροδυναμικη τους . :hystericalbs1: ούτε για το σχεδιασμό τους :hystericalbs1:
Το sti είναι πολύ ανώτερο απο το wrx .
Δηστυχως μαθαίνουμε την αξιοπιστία των αυτοκινήτων αφού τα αγοράσουμε.
Τα Subaru είναι πολύ αξιόπιστα. Οσο και αν ακούγεται περίεργο.
Προβλήματα έβγαλαν τα 5αρια σαζμαν σε wrx που αυξήθηκε η ιπποδυναμη τους. Τα 6αρια δεν αντιμετώπισαν τέτοια προβλήματα. Επίσης προβλήματα έβγαλαν οι ελληνικές μετατροπές wrx s 260 και sti 330 του καλφακακου (πώληθηκαν απο την ελληνική αντιπροσωπεία ως μετατροπές της μαμάς εταιρίας). Σε μετατροπές τύπου ΦΠΕ τα sti είναι απροβληματιστα. Τα μπλοκ των Έβο άντεχαν σε μεγαλύτερες ιπποδυναμεις με μαμά μοτέρ.
Να έχετε υπόψη ότι πώληθηκαν πολύ περισσότερα Subaru απο evo. Με οτι αυτο σημαίνει σε ενημέρωση τουλάχιστο στην Ελλάδα. Μιας και έχεις φίλο με evo ρώτησε σχετικά με την αξιοπιστία των άλλων αυτοκινήτων φιλών του.
Για εμένα πάντως το evo το νιώθεις πιο ζωντανό στα χέρια σου λόγω ενεργών διάφορικων και πολύ κοντης κρεμαγιερας. Το Subaru sti , είναι επίσης νεκρό χαμηλά. Μ ένα καλό προγραμμα απο βελτιώνεται πολύ, αλλα πρέπει να ζητήσεις δύναμη χαμηλά... Μαμα κάτω απο τις 3500 - 4000 είναι ανύπαρκτο. Θυμάμαι σε βόλτα με sti 2004 φίλου ( τότε είχα το φορεστερ 2.5 ), σε στροφή που με το φορεστερ πατουσα με δεύτερη σχέση και ανέβαζε πολύ γρήγορα, πατησα το γκάζι περιμένοντας την έκρηξη ισχύος... Και δε συνεβει τίποτα σε βαθμό που νόμιζα ότι είχα μέσα τέταρτη σχέση και όχι δευτερα ( κοίταξα στο μοχλό ταχυτήτων , έβγαλα και ξανά έβαλα τη σχέση μέχρι να πείστω οτι ειχα σωστη σχεση στο κιβωτιο ) Πάνω απο τις 4000 σκότωνε αλλα κάτω ήταν εντελώς ψόφια.
Γνώμη μου είναι ότι τα Subaru είναι πολύ καλύτερα απο την επόμενη γενιά ( απο αυτή που κοιτάξεις ), και απο τη μεθεπόμενη hawk eye , έχουν και ρυθμιζομενα διαφορικα όπου πλέον γίνονται αρκετά πίσω...γλέντικα...
σε συζητησεις με φιλους και απο οτι διαβαζω στα ξενα φορα, το sti λογο μικροτερης τουρμπινας εχει λιγοτερο lag απο τα evo.
λενε οτι τα μοντελα 02 σε σχεση με τα 04 δεν εχουν πολλες διαφορες και ειδικα στα διαφορικα καμια!!!
δεν εχω γνωσεις στα sti και δεν ξερω τι ισχυει και τι οχι!!!
παντως αυτοι που εχουν τα sti τις τελευταιας γενειας μιλανε για πολυ σουπερ ουαου..... διαφορικα, αλλα και οτι το 2,5 μοτερ ειναι χαρτινο και καποια στιγμη θα σπασει, απλα δεν ξερουν το ποτε......:th_Laie_67-1:
Renault Clio Sport εχεις οδηγησει ποτε ? Η megane RS ? Η ειναι πολυ μικρα γι αυτο που θελεις ?
σε συζητησεις με φιλους και απο οτι διαβαζω στα ξενα φορα, το sti λογο μικροτερης τουρμπινας εχει λιγοτερο lag απο τα evo.
λενε οτι τα μοντελα 02 σε σχεση με τα 04 δεν εχουν πολλες διαφορες και ειδικα στα διαφορικα καμια!!!
δεν εχω γνωσεις στα sti και δεν ξερω τι ισχυει και τι οχι!!!
παντως αυτοι που εχουν τα sti τις τελευταιας γενειας μιλανε για πολυ σουπερ ουαου..... διαφορικα, αλλα και οτι το 2,5 μοτερ ειναι χαρτινο και καποια στιγμη θα σπασει, απλα δεν ξερουν το ποτε......:th_Laie_67-1:
Για το λαγκ αναμεσα Έβο και σουμπαρου δεν ξέρω... Μαμά δύσκολα βρίσκεις... Και οι προγραμματιστες στην Ελλάδα είναι όσοι πολλοί..:hystericalbs1:
02-04 πρέπει να φοράνε μπρος -πίσω suretrack ( διαφορικο της sti) και τα 2005 helical μπροστά και suretrack πίσω αλλα σε συνδιασμο με dccd πολλα απο αυτά.
Τα 2006-2007 helical μπροστά και δισκατο πίσω... Επίσης με dccd .
Tο DCCD (Driver Controlled Center Differential). Με απλα λόγια ρυθμίσεις τη δύναμη που θα παει στο εμπρός και πίσω διαφορικο.
Αυτοί που έχουν λοιπόν τα ρυθμίζομενα διαφορικο είναι σίγουρα πολύ ευχαριστημένοι.
Και στα Subaru ισχύει ότι και σε όλους τους φαν... Το παλιό είναι καλύτερο :hystericalbs1:. Τα διλιτρα στροφαρουν πιο ψηλά. Τα δυόμισαρια είναι και αυτά τετρακυλινδρα αλλα έχουν περισσότερα κυβικά... Συνήθως σε αυτα τα κυβικά βγαίνουν 5κυλινδρα ή 6κυλινδρα σε άλλες εταιρίες .
Παρόλαυτα... Τα τελευταία 6 χρόνια νομίζω σε Ευρώπη και Αμερική πωλούνται 2,5αρια. Με πολύ καλή ροπή χαμηλά, και πλέον αρκετές δυνατότητες βελτίωσης μέχρι ψηλα. Τα καλα διλιτρα τα κρατάνε οι γιαπωνεζοι για εκεί..:hystericalbs1: ( νομίζω δεν πληρούν και ρύπους για Ευρώπη και Αμερική :whistle:).
Επίσης να προσεξεις ότι υπάρχουν πολλές μετατροπές σε Subaru ( στην προηγούμενη ζωή τους ήταν 16αρια:whistle:) , και επίσης τα εισαγωγής Subaru και evo ( αμερικανικές εισαγωγές) , δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές με τα ευρωπαϊκά τόσο σε διαφορικα , όσο και σε αλλα μηχανικά...
Renault Clio Sport εχεις οδηγησει ποτε ? Η megane RS ? Η ειναι πολυ μικρα γι αυτο που θελεις ?
Νικο το clio ειναι μικρο, το megane δεν μου αρεσει σαν εμφανιση και δεν στις επιλογες μου τετοιου τυπου αυτοκινητα....thumb
Νικο το clio ειναι μικρο, το megane δεν μου αρεσει σαν εμφανιση και δεν στις επιλογες μου τετοιου τυπου αυτοκινητα....thumb
Τα αναφερω γιατι οδηγικα ειναι εκπληκτικα . Ειδικα το νεο Megane RS 265 ειναι φανταστικο αυτοκινητο αλλα πανω απο 2.000 κυβικα . Σε μεικτες διαδρομες η σφιχτες διαδρομες τυπου "Λιμανακια" ξερω περιπτωση που εχει μοιρασει πολυ τσαι σε οτιδηποτε Εβο η Σουμπαρου εχει εμφανιστει. Βεβαια γουστα ειναι αυτα, αλλα ειναι pure drivers cars.
Αλέξη, ρίξε μια ματιά thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2217617/
Τα καλα διλιτρα τα κρατάνε οι γιαπωνεζοι για εκεί..:hystericalbs1: ( νομίζω δεν πληρούν και ρύπους για Ευρώπη και Αμερική :whistle:).
Τα τελευταία χρόνια απ'οτι ξέρω η νομοθεσία τους επέτρεπε να βγάζουν τα αυτοκίνητα για την Ιαπωνία μέχρι 280 άλογα , τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
E60_Arkadia
27-08-13, 14:06
Αλεξη φιλος σκεφτεται να δωσει το Α4 dtm του.Ειναι χαρτι με 50000χλμ.Αν θες σου στελνω το κινητο του να μιλησετε.
Αλεξη φιλος σκεφτεται να δωσει το Α4 dtm του.Ειναι χαρτι με 50000χλμ.Αν θες σου στελνω το κινητο του να μιλησετε.
για τι ποσο μιλαμε;
Για Saab τι λές;
Για ένα S60R;
Για Saab τι λές;
Για ένα S60R;
πολύ καλή επιλογή ... το volvo, εκπληκτικό μεταφορικό μέσο....
αν ψάχνεις για συγκινήσεις όμως... δεν.
E60_Arkadia
27-08-13, 19:35
για τι ποσο μιλαμε;
Δν ξερω Αλεξη,μπορεις να το συζητησεις και να του πεις την προσφορα σου.
αυτό το υπερ-τούμπανο το έχεις δει Αλέξη ?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4485619/ :shok: :shok:
https://s20.carcdn.gr/4485/4485619_9_b.jpg
προσοχή, το ποστ έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα, μην αναβιώσουν τίποτα αναμνησεις please ... :hystericalbs1:
προσοχή, το ποστ έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα, μην αναβιώσουν τίποτα αναμνησεις please ... :hystericalbs1:
Αυτό είναι του φίλου μου του Παπαπάνου απο την Αμυγδαλιά ΑΣΤΈΡΙ !!!
Αυτό είναι του φίλου μου του Παπαπάνου απο την Αμυγδαλιά ΑΣΤΈΡΙ !!!
Κοιταξε οχημα που εχει ο Πατερ!!!
ποπο οσο το βλεπω το 10αρι τοσο με χαλαει!
Κοιταξε οχημα που εχει ο Πατερ!!!
Και το πάει ΤΑΠΑ να σε πάει ΙΤΕΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟ θα κάνεις 1000 προσευχές :hystericalbs1:
Είναι το 5 EVO
ειναι αυτο που λενε: "κανει παπαδες"!!!
ειναι αυτο που λενε: "κανει παπαδες"!!!
Και σε ορεινή διαδρομή λένε :
Εδω παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς ?
Nick bmwlover
29-12-13, 22:30
https://www.bmwfans.gr/forum/
ΑΜΑΞΑΡΑ!!!Αυτο θελει κ αδεια οπλοκατοχης-οπλοφοριας:gun_bandana: