PDA

Επιστροφή στο Forum : Service στην πατρα

andreas-d
31-07-13, 23:29
Υπαρχει κάποιο συνεργείο εκτός απο την αντιπροσωπεία στην πατρα που να διαθέτει gt1 διαγνωστικο και να ξέρει απο BMW? θέλω να πάω να μαζεψω μερικά ψιλό προβλήματα? κανω διακοπες στην πατρα και γιαυτο ρωτάω επειδη δεν έχω κάποιο υπόψιν.

Κωνσταντίνος
31-07-13, 23:38
Έχεις πμ.

andreas-d
01-08-13, 00:08
Αύριο θα τον πάρω τηλ.

Και κάτι ακόμα απο τρομπα βενζινης γίνεται να ανάψει η ενδειξη βλάβης της μηχανής?? η όχι?

chrisgiapz3
01-08-13, 05:34
Κωνσταντινε μπορεις να μου στειλεις κ εμενα τις πληροφοριες μ ένα πμ? Σ ευχαριστω!

Sent from my BlackBerry 9790 using Tapatalk

ghost-rider
01-08-13, 07:07
Υπαρχει κάποιο συνεργείο εκτός απο την αντιπροσωπεία στην πατρα που να διαθέτει gt1 διαγνωστικο και να ξέρει απο BMW? θέλω να πάω να μαζεψω μερικά ψιλό προβλήματα? κανω διακοπες στην πατρα και γιαυτο ρωτάω επειδη δεν έχω κάποιο υπόψιν.

Eιναι ενα συνεργειο στην Οβρυα Πατρων, κοντα στα Βραχνέικα.
Γκολιας-Κυριαζης αν δεν κανω λαθος.
Εξοπλισμενοι με gt1 και γνωστες του αντικειμενου.

Δεν ειμαι πελατης, αλλα εχω παει μια δυο φορες, εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος και απο ανθρωπους που ξερω και πανε εκει, καλα ακουω.
Πιθανον να υπαρχει κ αλλο με gt1.
Δεν το γνωριζω.

BabisStinson
01-08-13, 08:32
Μάλλον είναι ανάλογα τον πελάτη. Αν και δεν μου αρέσει να κρίνω από μόνο μία εμπειρία, στο συγκεκριμένο συνεργείο δεν ξαναπάτησα και ο λόγος απλός:
Πήγα για μία αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού. Το πιο απλό πράγμα συντήρησης αυτοκινήτου ίσως.

Κατάφεραν και έσφιξαν τόσο πολύ την βίδα/τάπα μετά την αλλαγή, που την επόμενη φορά που πήγα για service σε συνεργείο δεν ξεβίδωνε με τίποτα. Ο μηχανικός αναγκάστηκε να λύσει από κάτω το σύστημα, να πετάξει την βίδα και να φτιάξει νέες βόλτες για νέα βίδα-τάπα. Μία μέρα δουλειά και ευτυχώς που ήταν συγγενής και μπήκε σε όλον αυτόν τον κόπο γιατί σε εξουσιοδοτημένο μου είπαν κατευθείαν για αλλαγή κάρτερ και τιμή που σε έπιανε ίλιγγος.

Μετά από αυτό είπα να μην ξαναπεράσω ούτε απ' έξω από το συγκεκριμένο συνεργείο, γιατί θα τα άκουγαν και πολύ άσχημα.

Από τότε ποτέ ξανά service στην Πάτρα, μόνο τις 2 φορές που με έπιασε πολλαπλασιαστής και το πήγα "τσουλώντας" μέχρι την επίσημη (τότε) Achaia Motors. Αν χρειαζόταν, εκεί θα πήγαινα για service κι ας πλήρωνα λίγο παραπάνω. Έχει 2-3 μηχανικούς που το ξέρουν το αντικείμενο.

skaros
01-08-13, 09:13
Εχεις π.μ.

andreas-d
01-08-13, 09:57
Πολυ φοβάμαι ότι όπου και να πάω θα μου πιάσουν το κωλο γιατι το αμάξι είναι με γερμανικές πινακίδες και σίγουρα θα νομίζουν ότι το χρήμα τρέχει απο τα μπατζακια μας,
Βασικά για αντιπροσωπεία πήγαινα αλλα με κουβέντα που είχα με τον υπεύθυνο μου είπε ότι φώτακι μηχανής δεν ανάβει απο τρομπα βενζινης και μου φάνηκε κάπως??. Ίσως κανω λάθος θα δω.
Απλα θέλω ότι φτιάξω να έχει επίσημη εγγύηση ώστε να υσχει και στην Γερμανία όταν γυρίσω.

chrisgiapz3
01-08-13, 10:47
Υπαρχει κ στο κτιριο της Vast στο υπογειο service για bmw και mini στην νεα εθνικη οδο 165 με κατευθυνση προς Πατρα αλλα περα από μια αλλαγη ιμαντα δεν εχω εμπειρια. Τακης Παπαχρονοπουλος ο μαστορας 2610450300

mark e92
01-08-13, 16:40
Υπαρχει κ στο κτιριο της Vast στο υπογειο service για bmw και mini στην νεα εθνικη οδο 165 με κατευθυνση προς Πατρα αλλα περα από μια αλλαγη ιμαντα δεν εχω εμπειρια. Τακης Παπαχρονοπουλος ο μαστορας 2610450300

Ο Τάκης ήταν ηλεκτρλογος στην BMW πολύ καλός και μάστορας και άνθρωπος!!!

mark e92
01-08-13, 16:44
Πολυ φοβάμαι ότι όπου και να πάω θα μου πιάσουν το κωλο γιατι το αμάξι είναι με γερμανικές πινακίδες και σίγουρα θα νομίζουν ότι το χρήμα τρέχει απο τα μπατζακια μας,
Βασικά για αντιπροσωπεία πήγαινα αλλα με κουβέντα που είχα με τον υπεύθυνο μου είπε ότι φώτακι μηχανής δεν ανάβει απο τρομπα βενζινης και μου φάνηκε κάπως??. Ίσως κανω λάθος θα δω.
Απλα θέλω ότι φτιάξω να έχει επίσημη εγγύηση ώστε να υσχει και στην Γερμανία όταν γυρίσω.

Μήπως τότε η αντιπροσωπία είναι μονόδρομος...
Θα πας στην Αutonet υποχρεωτικά...

andreas-d
01-08-13, 19:07
Στην Achaia motors δεν είναι η αντιπροσωπεία ? στο υπόγειο απο την πίσω μεριά.

alexm
01-08-13, 19:18
Στην Achaia motors δεν είναι η αντιπροσωπεία ? στο υπόγειο απο την πίσω μεριά.

Ακριβως.....thumb

ghost-rider
01-08-13, 19:52
Η achaia motors ειναι επισημος αντιπροσωπος?
H autonet δεν ειναι πλεον?

ghost-rider
01-08-13, 19:58
Χμ, τωρα κοιτουσα στο δικτυο και οντως η achaia motors φαινεται σαν εξουσιοδοτημενος επισκευαστης στην Πατρα.
Kαι στην autonet πως δηλωνουν επισημοι αντιπροσωποι?

alexm
01-08-13, 20:06
Η achaia motors ειναι επισημος αντιπροσωπος?
H autonet δεν ειναι πλεον?

Η achaia motors δεν ειναι επισημη αντιπροσωπεια απο το 2008, συνεχιζει ομως να ειναι επισημος επισκευαστης - ανταλλακτικα μεχρι και σημερα.
Η alfa autonet δεν υπαρχει πλεον, εκλεισε!!!

alexm
01-08-13, 20:11
Kαι στην autonet πως δηλωνουν επισημοι αντιπροσωποι?

φαντασου ενημερωση που παρεχει η bmw Hellas στους πελατες της, να μου πεις για γελια ηταν και οταν πουλουσαν 10.000 αυτοκινητα τον χρονο, τωρα θα αλλαξουν!!!

mark e92
01-08-13, 20:28
Η achaia motors δεν ειναι επισημη αντιπροσωπεια απο το 2008, συνεχιζει ομως να ειναι επισημος επισκευαστης - ανταλλακτικα μεχρι και σημερα.
Η alfa autonet δεν υπαρχει πλεον, εκλεισε!!!

H achaia δεν είναι επίσημος αν θυμάμαι καλά επίσημο ήταν η autonet πότε άλλαξαν τα πράγματα πριν 1 μήνα πήρα τηλ ?

alexm
01-08-13, 22:14
H achaia δεν είναι επίσημος αν θυμάμαι καλά επίσημο ήταν η autonet πότε άλλαξαν τα πράγματα πριν 1 μήνα πήρα τηλ ?

δεν θυμασαι καλα......thumb

andreas-d
02-08-13, 13:33
Πήγα σημερα σε ένα συνεργείο στην Αγυια, πολυ καλός μόνο που δεν έχει διαγνωστικο GT1 πλέον αλλα Bosch, η διάγνωση έχει να κάνει με το μίγμα πιθανόν maf.
Την έσβησε και θα το δούμε?
Service στο κλιματισμό είχε 370gr. Και παίρνει 750gr.
Και Δευτέρα αλλαγη συνεμπλοκ απο Ζ4 που είναι όλο καουτσουκ όχι όπως τα μαμά με λάδι.
Το σίγουρο είναι ότι θα πάω και αντιπτοσωπεια για διάγνωση, μιας και με ενδιαφέρει το θέμα του αεροσακου που ανάβει φώτακι κάποιες φορές, πιθανών τα έχει παίξει η μεμβράνη του συνοδηγου, απλα θέλω να μάθω με σιγουριά αν είναι εκτός η απλα θα ανοίξουν όλοι σε περίπτωση ατυχήματος(μακριά απο εμάς).

ghost-rider
02-08-13, 14:58
Σε ποιον πηγες στην Αγυια?
Εχω δυο υποψιν μου. Ο ενας διπλα απο ενα σχολειο, χωμενος μεσα σε ενα στενακι και ο δευτερος καπου κατω απο την εθνικη. Υπαρχουν κ αλλες bmwδοφωλιες εκει γυρω?

Τι εννοεις πλεον? Gt1 δεν ειχε ποτε κανενας εκει γυρω.
Παντα με το γενικο διαγνωστικο της bosch παλευαν.

Σε ποιον πηγες?

andreas-d
02-08-13, 20:24
Σου έστειλα pm. Εμένα εδω μέσα μου τον πρότειναν για καλο και ότι έχει διαγνωστικο gt1,
Αλλα τυχαία συνάντησα ένα φίλο εκει με ένα Χ5 και μου είπε ότι είναι κορυφή.

ghost-rider
02-08-13, 20:31
Σου έστειλα pm. Εμένα εδω μέσα μου τον πρότειναν για καλο και ότι έχει διαγνωστικο gt1,
Αλλα τυχαία συνάντησα ένα φίλο εκει με ένα Χ5 και μου είπε ότι είναι κορυφή.

Ειναι καλος οντως.
Ισως λιγο πιο βιαστικος απ οσο θα ηθελα.

Gt1 ομως δεν ειχε ποτε(απ οσο γνωριζω).

Οπως και να εχει απο τους 2 που μου ηρθαν στο μυαλο ακουγοντας αγυια, αυτος ειναι με διαφορα ο καλυτερος.

andreas-d
02-08-13, 20:59
Όντως γίνεται ένας πανικός? πολυ δουλεια παρόλη την κρίση, εφαγα όλη την μέρα μου σημερα την Δευτέρα όμως για τα συνεμπλοκ δεν θα φάω όλη την μέρα κανά δίωρο μου είπε.
Θέλω όμως και αμορτισέρ πίσω, ανάλογα το κουστούμι θα πραξω.

Όσο για το gt1 έτσι μου είπαν αφου και στο αρχικό πόστ το διευκρίνισα.

andreas-d
05-08-13, 16:19
Αμορτισέρ πίσω sachs και συνεμπλοκ απο m3 μπροστά αλλαχτικαν σημερα, αντιστρεπτικη πίσω δεν έχει το E46 2000μοντέλο? γιαυτο εξακολουθεί να παίρνει κλίσεις σαν βάρκα παρόλη την αλλαγη αμορτισέρ.
Μεγάλη πατάτα της BMW Ακριβοί στα πίτουρα, φθηνοί στ' αλεύρι…είναι.

BILL007
05-08-13, 17:31
Ναι αυτό ισχύει απόλυτα!Τα πρώτα Ε46 μέχρι και το 2000 δεν είχαν πίσω αντιστρεπτική! :facepalm:

andreas-d
05-08-13, 20:21
Και τι γίνεται??? μπορω να βαλω? υπάρχουν οι βάσεις η όχι? ευκαιρία είναι τώρα που είμαι Ελλάδα γιατι Γερμανία που να βγάλω άκρη δεν ξέρω και τη ρημαδα τη γλώσσα .
Υπάρχει κάποιο σχεδιαγραμμα που και πως παει.δηλαδη που βιδωνει για να δω αν μπορω να βαλω.

m-power_01
06-08-13, 13:21
Αμορτισέρ πίσω sachs και συνεμπλοκ απο m3 μπροστά αλλαχτικαν σημερα, αντιστρεπτικη πίσω δεν έχει το E46 2000μοντέλο? γιαυτο εξακολουθεί να παίρνει κλίσεις σαν βάρκα παρόλη την αλλαγη αμορτισέρ.
Μεγάλη πατάτα της BMW Ακριβοί στα πίτουρα, φθηνοί στ' αλεύρι…είναι.

Αντιστρεπτική πίσω παίρνει κανονικά. Εκεί που πηγες μπορεί να στο κάνει.
Τζι τι δεν είχε, μπορεί όμως να πήρε.
Καλός ειναι , δεν είναι κορυφή αλλά καλός είναι.

andreas-d
06-08-13, 16:01
Αντιστρεπτική πίσω παίρνει κανονικά. Εκεί που πηγες μπορεί να στο κάνει.
Τζι τι δεν είχε, μπορεί όμως να πήρε.
Καλός ειναι , δεν είναι κορυφή αλλά καλός είναι.

Υπάρχουν οι βάσεις για αντιστρεπτικη πίσω? η πάμε για πατέντα?

D.harrys
09-08-13, 18:11
καλησπέρα
τελικά στην πάτρα ποιος εχει GT-1 γιατί μου εχει αναψi λαμπάκι θέλω να του κανω ένα check

mark e92
09-08-13, 20:28
καλησπέρα
τελικά στην πάτρα ποιος εχει GT-1 γιατί μου εχει αναψi λαμπάκι θέλω να του κανω ένα check

Έτσι όπως μας τα είπε ο Αλεξ ο Στέφανος (αχαια μοτορ) είναι μονόδρομος..δυστυχώς...

ghost-rider
09-08-13, 20:44
Περα απο την achaia, αν θες εκτος αντιπροσωπειας gt1 εχουν σιγουρα και αυτοι:https://www.vrisko.gr/details/cbbf010i5k1fa05dd3cbci15b_54ce74

Το ξαναανεφερα καπου αυτο.
Δεν κανω διαφημιση.

Μια φορα εχω παει.

Στην Αθηνα το παω για service το δικο μου.
Και τωρα και οταν εμενα Πατρα.

mark e92
09-08-13, 20:55
Περα απο την achaia, αν θες εκτος αντιπροσωπειας gt1 εχουν σιγουρα και αυτοι:https://www.vrisko.gr/details/cbbf010i5k1fa05dd3cbci15b_54ce74

Το ξαναανεφερα καπου αυτο.
Δεν κανω διαφημιση.

Μια φορα εχω παει.

Στην Αθηνα το παω για service το δικο μου.
Και τωρα και οταν εμενα Πατρα.

Δεν βολεύει Αθήνα τώρα που είναι και έκτος εγγύησης ...
Ασε που Σαββάτο είναι κλειστά πρέπει να πάω καθημερινή .

D.harrys
09-08-13, 21:08
σας ευχαριστώ πολύ
ghost-rider πως τον είδες ειναι γνωστής??

ghost-rider
09-08-13, 22:07
Για την ακριβεια ειχα μια φορα πριν χρονια κ ειχα αλλαξει βαλβολινες.
Πριν κανα 8μηνο πηγα για διαγνωση μονο.

Μου φανηκαν γνωστες. Καποιοι φιλοι που πανε εκει λενε καλα λογια.
Εγω μπορω να σου πω οτι ειναι οργανομενοι κ χρεωνουν θεωρω πολυ λογικα.

Κατι παραπανω δεν μπορω να πω.
Πηγαινε για μια διαγνωση κ βλεπεις.
Δεν εχεις να χασεις κατι...

D.harrys
09-08-13, 22:12
το θέμα ειναι ότι δεν μένω Πάτρα μένω προς πύργο!! είμαι περίπου 50km από Πάτρα και δεν μπορω να πηγαίνω συνεχεία!!!