Επιστροφή στο Forum : Image making by Hades
πανεμορφα!!!!!!!!....τελικα αναθεωρω την αποψη μου για τον ...μαυρο κ μονο μαυρο!!!
:think:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
katrin_bmw
30-10-12, 15:04
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
katrin_bmw
30-10-12, 15:06
αμαν ρε hades ολα τα βλεπεις δεν μπορουμε να κανουμε ενα λαθακι :hystericalbs1:
γελάς εεεεεεεεε?? :whistle:
katrin_bmw
30-10-12, 15:07
με αυτα που λεω.........
Once you go black there is no turning back
ε μου τα ξεκινησες λαθος με τις γαλοτσες με τις κοντρες με τα ντριφτια , τετοια εκανε και η σασα και δεν τσιμπησε ουτε ενα ερωτικο p.m, λοιπον αστο πανω μου αναλαμβανω χρεη ιματζ μακερ θα σε πλασαρω αλλιως στο φορουμ
katrin_bmw
30-10-12, 15:24
στηριζομαι πανω σου.....αλλα η κοντριτσα ισχυει!!!!!!!!
αντε παλι με τις κοντρες με καταλαβαινεις τι σου λεω? θα ανοιγεις θεματα D.I.Y μου σπασαν τα τακουνια απο τα λουμπουτιν θα βαζεις φωτο χαι χιλς πριν και μετα και βιντεο με λυκνισμα περπατητο σε πλακοστρωτο της ανδρου να πηγαινουν οι γοφοι σαν καραβι καταχειμωνο στο καβο ντορο.θα βλεπεις θρεντ περιεργα χρωματα θα γραφεις εσυ σε αυτο το βελβετ μπλου ειχα βαψει τα μακρια μουνυχια εχθες αλλα την ωρα που καυτεβαινα απο την μπαρα που χορεβα ενα τσιφτετελι μαγκωσαν στην φοδρα απο το μινι και εσπασαν.δεν θα γραφεις μαγειρευω κοτοπουλο με ρυζι θα λες φτιαχνω μυδια αχνιστα και ας φτιαχνεις φασολαδα ω ρε εισαι δυσκολη περιπτωση ναζι θελει ναζι ο κοσμος πως το λενε
katrin_bmw
30-10-12, 15:48
σε ευχαριστω χεντουλινι για τις συμβουλες σου...θα τις εφαρμοσω μολις στεγνωσουν τα νυχια μου!!!!!
αντε παλι με τις κοντρες με καταλαβαινεις τι σου λεω? θα ανοιγεις θεματα D.I.Y μου σπασαν τα τακουνια απο τα λουμπουτιν θα βαζεις φωτο χαι χιλς πριν και μετα και βιντεο με λυκνισμα περπατητο σε πλακοστρωτο της ανδρου να πηγαινουν οι γοφοι σαν καραβι καταχειμωνο στο καβο ντορο.θα βλεπεις θρεντ περιεργα χρωματα θα γραφεις εσυ σε αυτο το βελβετ μπλου ειχα βαψει τα μακρια μουνυχια εχθες αλλα την ωρα που καυτεβαινα απο την μπαρα που χορεβα ενα τσιφτετελι μαγκωσαν στην φοδρα απο το μινι και εσπασαν.δεν θα γραφεις μαγειρευω κοτοπουλο με ρυζι θα λες φτιαχνω μυδια αχνιστα και ας φτιαχνεις φασολαδα ω ρε εισαι δυσκολη περιπτωση ναζι θελει ναζι ο κοσμος πως το λενε
katsaraios
30-10-12, 16:02
μακρια μουνυχια
ποιητης ο γκασμαςthumb
katrin_bmw
30-10-12, 16:07
με βρηκε μικρη αθωα κ ανυπερασπιστη κ με δουλευει!!!!!
α και κατι αλλο με τον προεδρα να τα πας καλα ειναι γονος εφοπλιστικης οικογενειας της Γαυδου πολυ χρημα ειναι σα να λεμε ο Λεω Πατιτσας του πεμβε φανς,εχω ακρη να τον προσεγγισουμε ειναι γνωστος μου θα του πουλησεις ερωτα θα τον κανεις να παρει το κοτερο και να κατεβει Ανδρο και που ξερεις μπορει να ψηθει δεν καταλαβα τι παραπανω ειχε η χρουσαλα.Για την γαμηλια δεξιωση σας αν ολα πανε κατ ευχην θα προτοτυπισουμε θα κανονισω να γινει πανω στο ναυαγιο στην ζακυνθο
σε ευχαριστω χεντουλινι για τις συμβουλες σου...θα τις εφαρμοσω μολις στεγνωσουν τα νυχια μου!!!!!
με βρηκε μικρη αθωα κ ανυπερασπιστη κ με δουλευει!!!!!
μπήκες στο νόημα βλέπω σιγά σιγά...
α ρε χαντέ. διδακτορικό έχεις εσύ αγόρι μου. σε δυο ποστ η διαφορά είναι παραπάνω απο αισθητή...
katrin_bmw
30-10-12, 16:57
μεταποιεις τα λογια μου αλλα σ'αγαπαω!!!!
μεταποιεις τα λογια μου αλλα σ'αγαπαω!!!!
εμεις ειμαστε συνεργατες δεν θελω να μπλεκεις την επαγγελματικη μας σχεση με τα προσωπικα :original:
α και κατι αλλο με τον προεδρα να τα πας καλα ειναι γονος εφοπλιστικης οικογενειας της Γαυδου πολυ χρημα ειναι σα να λεμε ο Λεω Πατιτσας του πεμβε φανς,εχω ακρη να τον προσεγγισουμε ειναι γνωστος μου θα του πουλησεις ερωτα θα τον κανεις να παρει το κοτερο και να κατεβει Ανδρο και που ξερεις μπορει να ψηθει δεν καταλαβα τι παραπανω ειχε η χρουσαλα.Για την γαμηλια δεξιωση σας αν ολα πανε κατ ευχην θα προτοτυπισουμε θα κανονισω να γινει πανω στο ναυαγιο στην ζακυνθο
Εχει και η Ανδρος ναυαγια ρε Αρη....
Αλλα και παλι, αμα σε βολευει κανα αλλο νησι, σφυρα και θα βουλιαξω εκει ενα απο δικα μας για παρτη σου.
Γράψτε γράψτε...
Θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος στα βιτσια της πλωρης!
:original:
Γράψτε γράψτε...
Θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος στα βιτσια της πλωρης!
:original:
Άντε μπράβο, χειμώνας έρχεται :th_Laie_67-1:
katsaraios
30-10-12, 17:26
καπου στα σιδερα του Ργκ βλεπω να ξεπροβαλει και ο αμιλητος μετα το στουκαρισμα με πολλα ..συνερχεαι και ετοιμαζεται για νεες επεισοδιακες αναζητησεις..
κρυψτε τα στριγκακια:whistle:
katrin_bmw
30-10-12, 17:28
τα εκρυψα!!!!!
μην πεις που ειναι victoria secret....
katsaraios
30-10-12, 17:37
τα εκρυψα!!!!!
Τυπισα ο συλλεκτης ηρωας της ιστοριας μας δεν ασχολειται με ημεδαππα φεροντα εσωρουχα διασημων οικων..
η κολεξιον του περιλαμβανει μονο αλλοδαππα στοιχεια περισιας χαρης και ομορφας.
katrin_bmw
30-10-12, 17:44
τι αλλα ενδιαφεροντα εχει????
τι αλλα ενδιαφεροντα εχει????
βαλε ενα μαρτινι μπιανκο με μια ελια καλαμων χτυπημενο στο προγραμμα για στυψιμο και κατσε διαβασε για να μπαινεις στο κλιμα https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=10229&highlight=athens+voice
katrin_bmw
30-10-12, 17:55
μισο να βρω ελια.....
βαλε ενα μαρτινι μπιανκο με μια ελια καλαμων χτυπημενο στο προγραμμα για στυψιμο και κατσε διαβασε για να μπαινεις στο κλιμα https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=10229&highlight=athens+voice
χαντε χρωσταμε ενα τελος... καπου εκει στο μονακο που η ταμαρα θα εγκαταλειψει τον πιτμπουλη για τα ματια ενος μπον βιβερ με το ονομα stam, αλλα και αυτος θα τη χασει απο τον εφοπλιστη βεσπινακη και ετσι θα αρχισει η ανηλεης κοντρα των δυο αντρων...
το moderation team αγρυπνά, συνεχίστε ακάθεκτοι. :original:
ΝΤΖΑΜΙ !
katrin_bmw
30-10-12, 18:33
εχετε καψει φλατζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αρχισες πάλι???
αχ καλέ, εσείς είστε τρελούτσικα αγοράκια θα λές...
χαντέ. με το κανονικό πρόγραμμα δεν βλέπω να την δασκαλεύεις εύκολα...μάλον πρέπει να ξεκινήσεις και ιδιαίτερο σε εντατικό ρυθμό.
η άνδρος είναι άγονη γραμμή?
αρχισες πάλι???
αχ καλέ, εσείς είστε τρελούτσικα αγοράκια θα λές...
χαντέ. με το κανονικό πρόγραμμα δεν βλέπω να την δασκαλεύεις εύκολα...μάλον πρέπει να ξεκινήσεις και ιδιαίτερο σε εντατικό ρυθμό.
η άνδρος είναι άγονη γραμμή?
Οχι, γόνιμη είναι Θωμά.
katrin_bmw
30-10-12, 18:47
ε οχι κ αγονη γραμμη η ανδρος......ειδες δεν παιρνω ευκολα!!!
katsaraios
30-10-12, 18:49
Katrin στην Ανδρο εχει κρεμοπιτες?
το χει πει ο προεδρας το φορουμ ειδηκευεται στους βλαμενους
katrin_bmw
30-10-12, 18:58
:hystericalbs1:ε να αποχωρησω τοτε!!!!:hystericalbs1:
https://www.youtube.com/watch?v=LzPrd7DfLMY
Κατερινα εισαι πολυ τυχερη που σε ανελαβε ο ιματζ μεικερ Χαντες, μπροστα του ο Φουρθιωτης και ο Ρεβης που εφτιαξαν την Τζουλια ειναι παιδακια...
Σε λιγο καιρο ο Χαντες θα σε κανει 1ο ονομα στα εσκορτ φορουμ της Αθηνας, με δικο σου δωματιο στο Λιντρα στη Συγγρου...
Κωνσταντίνος
30-10-12, 23:19
δεν θα γραφεις μαγειρευω κοτοπουλο με ρυζι θα λες φτιαχνω μυδια αχνιστα και ας φτιαχνεις φασολαδα ω ρε εισαι δυσκολη περιπτωση ναζι θελει ναζι ο κοσμος πως το λενε
Τι γούστα να έχει αυτός απο πάνω άραγε.
Τον τόνο στα bold που να τον εθέλει ; :think:
Είπαμε να της φτιάξουμε ιματζ όχι να την κάνουμε Άννα καθριν φρανκ...
Τι γούστα να έχει αυτός απο πάνω άραγε.
Τον τόνο στα bold που να τον εθέλει ; :think:
θα επρεπε να ξερεις οτι τον μονο τονο που χρησιμοποιει ο χαντες ειναι το ψαρι!
katrin_bmw
31-10-12, 01:02
α ρε ψυχουλα pilot μονο εσυ θα στεναχωρηθεις οταν φυγω....btw η ταινια ειχε γυριστει στην Ανδρο!
https://www.youtube.com/watch?v=LzPrd7DfLMY
katrin_bmw
31-10-12, 01:07
ας αναλαβει καλυτερα την τζουλια γιατι εχει πεσει τωρα τελευταια....εγω εχω τον προεδρο!!!!
Κατερινα εισαι πολυ τυχερη που σε ανελαβε ο ιματζ μεικερ Χαντες, μπροστα του ο Φουρθιωτης και ο Ρεβης που εφτιαξαν την Τζουλια ειναι παιδακια...
Σε λιγο καιρο ο Χαντες θα σε κανει 1ο ονομα στα εσκορτ φορουμ της Αθηνας, με δικο σου δωματιο στο Λιντρα στη Συγγρου...
ας αναλαβει καλυτερα την τζουλια γιατι εχει πεσει τωρα τελευταια....εγω εχω τον προεδρο!!!!
καλα αμα εχεις τον Προεδρο σωθηκες....
σαν την κυρα Μαιρη θα σε καταντησει στη Φυλης, και θα σου παρει και μια βεσπα 50αρα!
α ρε ψυχουλα pilot μονο εσυ θα στεναχωρηθεις οταν φυγω....btw η ταινια ειχε γυριστει στην Ανδρο!
το καταλαβες οτι ειμαι ψυχουλα ε?...:innocent::D:D
m-power_01
31-10-12, 09:27
Γραφουν για νεα μετρα, μειωσεις, χρηματοδοτικα κενα και σου κοτσαρουν και τα ευρωπουλα να σου μαμησουν τη ψυχολογιαthumb
https://static.doldigital.net/webstatic/4247931AA33F2AC68DA41CC1EA0D10F7.jpg
Έχεις έρθει ποτέ στα γραφεία της εταιρείας μας Παρασκευή ;
Αυτό ειναι το βδομαδιατικο του spar@
katrin_bmw
31-10-12, 14:46
βδομαδιατικο?????......απο την πρωτη στιγμη τον συμπαθησα αυτον τον spar@ :hystericalbs1:
βδομαδιατικο?????......απο την πρωτη στιγμη τον συμπαθησα αυτον τον spar@ :hystericalbs1:
αυτα ειναι τωρα....
που ειναι οι παλιες καλες εποχες...
αυτα ειναι τωρα....
που ειναι οι παλιες καλες εποχες...
Γκρινιαζεις κι εσυ...
Κατερινα, μια μερα ηταν Θεσσαλονικη και γνωριστηκαμε και απο τοτε δε μου μιλαει.
Θυμωσε που πηγαμε για καφε και δεν ειχαν kopi luwak για τον κυριο σπαρα.
Ειχε φαει το φιλετο Kobe ο κυριος και ηθελε και kopi luwak.
Εμαθε το τσογλανακι απο την αμερικη που το παιζει μαγκας με τα φραγκα της μαμας.
katrin_bmw
31-10-12, 15:08
κατριν απο κατερινα!!!!! ευχαριστω tamtamcafe!!!!!
Συνεχίστε την κουβέντα σας.
Πετάγομαι μια στιγμούλα να πάρω τσιγάρα και έρχομαι.
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15647&stc=1&d=1351693737
katrin_bmw
31-10-12, 15:36
γεια σου ρε προεδρε με τις πεντακοσαρουμπες δανεισε μου ενα να παρω kopi luwak στον σπαρα!!!!!!
Συνεχίστε την κουβέντα σας.
Πετάγομαι μια στιγμούλα να πάρω τσιγάρα και έρχομαι.
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15647&stc=1&d=1351693737
δεν μου λες Σταματη εχεις βαλει ρολει με ζελε?για πες!
Γκρινιαζεις κι εσυ...
Κατερινα, μια μερα ηταν Θεσσαλονικη και γνωριστηκαμε και απο τοτε δε μου μιλαει.
Θυμωσε που πηγαμε για καφε και δεν ειχαν kopi luwak για τον κυριο σπαρα.
Ειχε φαει το φιλετο Kobe ο κυριος και ηθελε και kopi luwak.
Εμαθε το τσογλανακι απο την αμερικη που το παιζει μαγκας με τα φραγκα της μαμας.
Στρατο ελπιζω την επομενη φορα να εχεις βρει μαγαζι και επιτελους να εχεις και λιγο κοκα...
οταν ειμαι 500κμ μακρυα ολα επιτρεπονται!
γεια σου ρε προεδρε με τις πεντακοσαρουμπες δανεισε μου ενα να παρω kopi luwak στον σπαρα!!!!!!
χαντέ μου με απογοητεύεις ... εδώ κολλάει το κλασικό "αλλού τρωει ... αλλού πίνει ... αλλού ............" :th_Laie_67-1:
katrin_bmw
31-10-12, 16:04
οχ μας πηρανε χαμπαρι:hystericalbs1:
Με αυτά που κάνει θα με αναγκάσει να πάρω σκληρά μέτρα θα λιωσει στο σολαριουμ μέχρι να γίνει μιγαδα έχουν πέραση στην Ευρώπη αν δεν πετύχει το ψήσιμο θα την πασαρω για λατινα σαν να λέμε μια κολομπιανα από την ανδρο.πρεπει να κοιτάξουμε και λίγο το θέμα του αξαν γιατί πετάει κάτι πεντακοσαρικουμπες και κάτι τέτοια που μου κάνουν την δουλειά δύσκολη.μεχρι στιγμής το target group είναι παλουκια σαλαμινας νικαια ταμπουρια δραπετσωνα εγώ την προορίζω για τα σαλόνια καννες Μονακό σεν τροπε και βάλε
https://www.youtube.com/watch?v=ebifJDfviJQ
katrin_bmw
31-10-12, 17:10
χαντουλινι βλεπω εχεις τρελα σχεδια.....το σολαριουμ δεν το θελω ομως δεν εχω ακομα ξεμαυρισει απο τον ηλιο του καλοκαιριου, ασε μαζεψα τρελη ακτινοβολια φετος κ εγω κ το μπεμπακι μου.....του χρονου σε περιμενω να λιαστουμε παρεα στην παραλια της γριας το πηδημα που συχναζω...τι να κλασει το σεν τροπε μπροστα στο νησι μου!!!!!!!
χαντουλινι........................... σε περιμενω να λιαστουμε παρεα στην παραλια της γριας το πηδημα που συχναζω..
ειδύλλιο βλέπω.............:thumbsup::thumbsup::thumbs up::thumbsup:
Α μάλιστα η ονομασία της παραλίας φαντάζομαι δεν είναι σημειολογικη....
χαντουλινι βλεπω εχεις τρελα σχεδια.....το σολαριουμ δεν το θελω ομως δεν εχω ακομα ξεμαυρισει απο τον ηλιο του καλοκαιριου, ασε μαζεψα τρελη ακτινοβολια φετος κ εγω κ το μπεμπακι μου.....του χρονου σε περιμενω να λιαστουμε παρεα στην παραλια της γριας το πηδημα που συχναζω...τι να κλασει το σεν τροπε μπροστα στο νησι μου!!!!!!!
Α μάλιστα η ονομασία της παραλίας φαντάζομαι δεν είναι σημειολογικη....
Χαντε εχεις πολυ δουλεια ακομη για να ανεβασεις το image!!!:thumbsup:
Mod!!!!εγερθητω!!!...για μεταφερετε τα οφτοπικ στο θρεντ image maker!!!thumb
Tι να κλασει ; Αστο χαντε μάθε της μερικές εκφράσεις στα ρουμανικα θα σου γράψω cd με ρουμανική τρανς να τα μπαλωσουμε γιατί άμα αρχίσει και πετάει κουφετα θα μας κραξουν...
katrin_bmw
31-10-12, 17:24
https://www.youtube.com/watch?v=tViNe0qu-xE
katrin_bmw
31-10-12, 17:27
ασε ρε γατακι σπαρα βγαλε το χερι απο τη μυτη εσυ κ ασε τα δικα μου κουφετα!!!!!
Tι να κλασει ; Αστο χαντε μάθε της μερικές εκφράσεις στα ρουμανικα θα σου γράψω cd με ρουμανική τρανς να τα μπαλωσουμε γιατί άμα αρχίσει και πετάει κουφετα θα μας κραξουν...
Ένα βροχερό απόγευμα έξω από το Κόβεντ Γκάρντεν μια αναμαλλιασμένη λαϊκή ανθοπώλις, η Ελάιζα Ντούλιτλ διασταυρώνεται με τον περίφημο καθηγητή γλωσσολογίας Χένρι Χίγκινς και το φίλο του στρατηγό Πίκερινγκ.
Οι δύο άντρες συζητούν για τις διαφορές των κοινωνικών τάξεων και καταλήγουν να στοιχηματίσουν για την Ελάιζα.
Ο Χένρι ισχυρίζεται πως μπορεί να τη μεταμορφώσει σε κυρία της υψηλής κοινωνίας, απλά διδάσκοντάς της σωστά αγγλικά. Το πείραμα μπαίνει σε εφαρμογή, για να φέρει τους δύο ξένους γρήγορα κοντά.
Η μεταξύ τους επιρροή αποδεικνύεται αμοιβαία και όχι μονόπλευρη, και οι δύο θα έρθουν σε επαφή με μια άγνωστη μέχρι τότε σε αυτούς πραγματικότητα, για να καταλήξουν ερωτευμένοι.
Ωραία μου Κυρία λέγεται το βιβλίο, του Σω είναι και το έχουν κάνει ταινία έξω αλλά και εδώ σε εμας.
Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0zridJTc1Ms#t=67s
katrin_bmw
31-10-12, 17:30
τιιιιι???????????? πουτέεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ασε ρε γατακι σπαρα βγαλε το χερι απο τη μυτη εσυ κ ασε τα δικα μου κουφετα!!!!!
Γατακι χαχαχα!! Ασε ασε είμαι κ γω αλλα είσαι κ συ...
https://www.youtube.com/watch?v=tViNe0qu-xE
....μακρυς και κακοτραχαλος ο δρομος για "της γριας το πηδημα"!!!:thumbsup:
...ασε,δεν θα παρω!!!:thumbsup:
katrin_bmw
31-10-12, 17:49
γ@μησετ@ τρελο περματημα.....ενταξει εχουμε κ καλυτερες παραλιες που παρκαρεις το αμαξακι σου διπλα στη ξαπλωστρα!!!!!
Καθριν για αρχή στις φωτό στο γκαράζ σου θα βάλουμε φωτό με μπραζιλιαν μαγιώ μετά βλέπουμε
Εμένα με έχει αναλάβει ο προεδρας έχω ξυρισει το μονοφρυδο και τώρα αφήνω καραφλα... Επόμενο στάδιο μπουκλακια με ζελέ και λακ!
katrin_bmw
31-10-12, 17:55
χαχαχαχα εχω λιωσει!!!!!!!!!!!
katrin_bmw
31-10-12, 17:57
σπαρα θελω φωτο με το καινουριο σου λουκ....μεσα στο ραλλι!!!!
χαχαχαχα εχω λιωσει!!!!!!!!!!!
Καθριν ο σπαρας είναι καλός προμοτορας στείλτου καμία τοπλες να ποτίσει τον νεροχυτη θα μας βοηθήσει στο ρεπιουτεισον παουερ σου θα ρίχνει θανκς νυχθημερόν
GiannisRob
31-10-12, 18:05
Χα! Τώρα ξέρω τι μέρα θα σου έρθω επίσκεψη. Απλά θα είμαι με δυό φίλους μου, τον Smith και τον Wesson.
:D
katrin_bmw
31-10-12, 18:08
πωωωω τι ντροπηηηη!!!! η αυτο πηγαινε στο πμ του σπαρα...ολο γκαφες ειμαι!!!!:hystericalbs1:
Το έδωσα το ραλλι Κατερίνα πήρα σμαρτ!!! Όσο για τον νεροχυτη είναι ζηλιες του Αρη που θέλει 2 κουτιά βιαγκρα για 10 λεπτά επαφής ... Χαχαχ
katrin_bmw
31-10-12, 19:24
χαχαχα ρε το παληκαρι!!!!!!
Το έδωσα το ραλλι Κατερίνα πήρα σμαρτ!!! Όσο για τον νεροχυτη είναι ζηλιες του Αρη που θέλει 2 κουτιά βιαγκρα για 10 λεπτά επαφής ... Χαχαχ
:hystericalbs1: προβλέπω να σκάει μύτη η Λένα 116 :th_Laie_67-1:
katrin_bmw
31-10-12, 19:28
οπα εχουμε κ λενα??????
οπα εχουμε κ λενα??????
https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=2388
Σπυράκι,
ΑΣΕ, να μιλήσει ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
Με πήρε τηλέφωνο η Ελένη και μπήκα να δώ τι γίνεται πάλι εδω μέσα.
Εχεις αρχίσει ξανά σολο έτσι?
Λοιπον, είχα να μπώ και να σου μιλήσω δυο μηνες.
θα στα πώ μια και καλή και φεύγω.
Αυτό το βιολί που έχεις, να την πέφτεις στη μια και στην άλλη και ότι σου κάτσει, και μετά επειδή σου έκατσε και άλλη, να ξεκινάς το κέρατο στο κέρατο, δεν θα σε βγάλει πουθενά στη ζωή σου.
Τα φτιάχνουμε μαζί, πάμε βόλτα, μου λες θα με πας εκδρομή, ετοιμάζομαι, στολίζομαι, άφαντος ο Σπυράκος.
Παίρνω τα σχετικά τηλέφωνα, μου σφυρίζουν οτι είσαι με τη Σάσα στο Πασαλιμάνι στο Φλόκα.
Κατεβαίνω να σε δώ με τα μάτια μου και τι βλέπω?
Αγκαλιτσα με την ξανθιά στο λιμάνι να διαβάζετε λέει ποιήματα.
Εξηγώ στην κοπέλα τι και πως, μου ζητάει συγνώμη, φεύγουμε και κλείνει.
Εσύ δεν ήσουν που με πήρες τηλέφωνο και μου ζήταγες να περάσει απο το σπίτι έστω για δύο λεπτά να μου εξηγήσεις?
Εγώ δεν σου είπα οτι θα μιλήσουμε μόνο αν είναι μπροστά ο Αρης και ο Πρόεδρος για να είναι αδέκαστοι και να μου πουν αν έχω δίκιο?
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ καν στη συνάντηση?
και ευτυχώς που ήταν ο Αρης και με πήγε στο σπίτι του στο Σούνιο για να μη με δει η μάνα μου σε τέτοιο χάλι που ήμουν απο το κλάμα?
Προσπαθώ να ξεπεράσω το πρόβλημα μου μου δημιούργησες, έχω γίνει φόρτωμα στον πρόεδρο δυό μηνες να του λέω τα θέματά μου και τον έχω σταματήσει δυό φορές που είχε πάρει το μπιστόλι να κατέβει να σε τσακίσει, κανονίζει ο άνθρωπος να τα φτιάξουμε ξανά, με παίρνεις τηλέφωνο, παίρνω την Ελένη να της το πώ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ?
ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΑ ΣΑΛΙΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΠΥΡΟ
ΕΛΕΟΣ
τι άνθρωπος είσαι εσύ?
Πρόεδρε είμαι χάλια, μπορείς να κατέβεις να με πάρεις σπίτι, δεν μπορώ ούτε να οδηγήσω.
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΠΥΡΟ σταμάτα το πια αυτό που κάνεις.
Δεν είναι οι άνθρωποι κουκλες να παίζεις μαζί τους.
katrin_bmw
31-10-12, 19:52
λενακι μην αγχωνεσαι κοριτσαρα μου δεν εχει ματια για αλλη......απλα η ελλειψη σου τον εχει στιγματισει κ σκοτωνει τον χρονο του ποσταριζοντας !!!!!!!!!!!!
Σπυράκι,
Αυτό το βιολί που έχεις, να την πέφτεις στη μια και στην άλλη και ότι σου κάτσει, και μετά επειδή σου έκατσε και άλλη, να ξεκινάς το κέρατο στο κέρατο, δεν θα σε βγάλει πουθενά στη ζωή σου.
Τα φτιάχνουμε μαζί, πάμε βόλτα, μου λες θα με πας εκδρομή, ετοιμάζομαι, στολίζομαι, άφαντος ο Σπυράκος.
Παίρνω τα σχετικά τηλέφωνα, μου σφυρίζουν οτι είσαι με τη Σάσα στο Πασαλιμάνι στο Φλόκα.
Εσύ δεν ήσουν που με πήρες τηλέφωνο και μου ζήταγες να περάσει απο το σπίτι έστω για δύο λεπτά να μου εξηγήσεις?
Εγώ δεν σου είπα οτι θα μιλήσουμε μόνο αν είναι μπροστά ο Αρης και ο Πρόεδρος για να είναι αδέκαστοι και να μου πουν αν έχω δίκιο?
και ευτυχώς που ήταν ο Αρης και με πήγε στο σπίτι του στο Σούνιο για να μη με δει η μάνα μου σε τέτοιο χάλι που ήμουν απο το κλάμα?
Προσπαθώ να ξεπεράσω το πρόβλημα μου μου δημιούργησες, έχω γίνει φόρτωμα στον πρόεδρο δυό μηνες να του λέω τα θέματά μου και τον έχω σταματήσει δυό φορές που είχε πάρει το μπιστόλι να κατέβει να σε τσακίσει, κανονίζει ο άνθρωπος να τα φτιάξουμε ξανά, με παίρνεις τηλέφωνο, παίρνω την Ελένη να της το πώ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ?
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΠΥΡΟ
ΕΛΕΟΣ
τι άνθρωπος είσαι εσύ?
Πρόεδρε είμαι χάλια, μπορείς να κατέβεις να με πάρεις σπίτι, δεν μπορώ ούτε να οδηγήσω.
Εχει ηδη ξεκινήσει ο Μπάουερ και κατεβαίνει να σε πάρει.
Ρούχα για το βράδυ πάρε ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Ρε μλκ Σπύρο, ελεος ρε, κοντρολάρησε το πουλί σου επιτέλους.
τι φταίω πάλι νυχτιάτικα να νταντεύω τη Λένα?
εκείνος ο π$στης ο χαντές γιατί δεν το σηκώνει?
:ranting2:
katrin_bmw
31-10-12, 19:56
αυτος ο προεδρας ποσα κομματια θα γινει πια..ουτε οδικη βοηθεια να ηταν!!!
katrin_bmw
31-10-12, 19:57
ο χαντες ειναι απασχολημενος...............λετε να πηρε πολλα βιαγκρα κ τον χασουμε????
Σπυράκι,
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΠΥΡΟ
ΕΛΕΟΣ
τι άνθρωπος είσαι εσύ?
αυτα ολα επρεπε να τα πεις εδω? δεν μπορουσες να στειλεις ενα πμ ή ενα τηλεφωνο?
νομιζα τα συζητησαμε τα μεταξυ μας, μπλεκεις κοσμο και δημιουργεις προβληματα!
Ρε μλκ Σπύρο, ελεος ρε, κοντρολάρησε το πουλί σου επιτέλους. :ranting2:
https://i13.photobucket.com/albums/a263/likesharad/AXE1.jpg
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ρε μλκες είναι να μη σας δώσει πάσα κανείς ... :thumbsup:
Ε οπου νάναι έρχεται και η Σάσα απο τη Σκωτία και μετά όλοι μαζί μπαίνουμε στο κότερο για την Μήλο.
Ασε με γιατι φορτώθηκα την Ελένη πάλι νυχτιάτικα.
Ερχεται και ο Σπύρος επίσης, να τα βρούνε επιτέλους...
τους ετοιμάσαμε και δωμάτιο....
τι τραβάω για αυτο το φορουμ.
Ρε Κατσαραίο, να σου τους στειλω αμα τα βρουνε γιατι θελω να κοιμηθω νωρις αποψε?
Και κατι τελευταιο Λενα, γιατι ενταξει αφου τα βγαζεις ολα στη φορα να πουμε και λιγο τα δικα σου...
Εγω σου ειπα απο ποτε τελειωσε ολη η ιστορια, απο την συναντηση που κ@λοτριβοσουν στον Αρη,
-να μες πας μια βολτα με το Μ3
-- και τι ωραιο αμαξι
--και τι ωραιος ηχος
--και να δω και το σπιτι σου στο Σουνιο,
αλλα οταν ειδες οτι δεν τραβαει η δουλεια γιατι ο Αρης εχει γουστο ( ειχαν απεργια τοτε και τα τελωνεια και ειχε μπλοκαρει το κοντεινερ με τα χαπια και το εριξε στο γουστο) και εφαγες το ακυρο, ερχοσουν παλι και με παρακαλαγες...
η Σασα ηταν πολυ σωστη και δεν καθοταν να ξερογλυφεται με τα αυτοκινητα κλπ!
Ξεκίνα και έλα μ@λακισμένο.
Δεν θα την φορτωθώ όλο το βράδυ εγώ.
Αντε.
Ξεκίνα και έλα μ@λακισμένο.
Δεν θα την φορτωθώ όλο το βράδυ εγώ.
Αντε.
ναι θα ξεκινησω απο Λαρισα να νταντεψω τη Λενα, τωρα ο χαντες που εχει σμαρτ τι εγινε? δεν θελει βολτουλα στο σπιτι του στο Σουνιο???
Παίρνω τηλέφωνο τον Μπάουερ να την πάει του Χαντέ.
Εγώ πάω για ύπνο.
Ας βγάλει άκρη ο Βιάγκρας τώρα.
Παίρνω τηλέφωνο τον Μπάουερ να την πάει του Χαντέ.
Εγώ πάω για ύπνο.
Ας βγάλει άκρη ο Βιάγκρας τώρα.
κατσε ρε Προεδρε αδικο εχω???
Τύπε τι να κάνουμε η Λένα είχε πέσει στην καψουρα μου τις άρεσαν οι κοντοι άντρες είναι λέει προικισμενοι εσύ είσαι πρώτο μπόι δεν σε γουσταρε και στην τελική έχω Σπιτι στο ναό του ποσειδωνα εσύ που πας με την γκαρσονιέρα στην ζωφρια.στο θέμα μας τώρα η καθριν παει για καριέρα τέρμα τα σαλιαρισματα μαζί της θα μπει στην υψηλή κοινωνία
που ειναι τα ζωφρια ρε τύπε?
α και μην ξεχάσω...
περασε ενας απο το αστυνομικό τμήμα Κηφισιας και σε έψαχνε.
κάτι για τέσσερις τσιμεντόλιθους ειπε....
να πας λέει να τους πάρεις?
δεν κατάλαβα.
που ειναι τα ζωφρια ρε τύπε?
α και μην ξεχάσω...
περασε ενας απο το αστυνομικό τμήμα Κηφισιας και σε έψαχνε.
κάτι για τέσσερις τσιμεντόλιθους ειπε....
να πας λέει να τους πάρεις?
δεν κατάλαβα.
Κουφαλα μου κανες μεγάλο χουνερι και ψαρωσα άσχημα η εκδίκηση όμως είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο :hystericalbs1:
Η ζωφρια είναι στα νέα λιοσια ρε μετανάστη των βορείων προαστίων απόφειτε του teere
Τύπε τι να κάνουμε η Λένα είχε πέσει στην καψουρα μου τις άρεσαν οι κοντοι άντρες είναι λέει προικισμενοι εσύ είσαι πρώτο μπόι δεν σε γουσταρε και στην τελική έχω Σπιτι στο ναό του ποσειδωνα εσύ που πας με την γκαρσονιέρα στην ζωφρια.στο θέμα μας τώρα η καθριν παει για καριέρα τέρμα τα σαλιαρισματα μαζί της θα μπει στην υψηλή κοινωνία
το θεμα ειναι να δουλευει μαστορα... τι και αν τα χεις πολλα αλογα αν δεν δουλευει.. το ιδιο και στους ποντους!!!χααχαχαχα
οσο για τη Ζωφρια εχεις δει την επαυλη που εχω? ολη η ιδεα της αρχιτεκτονικης ειναι του Σταματη του προεδρου μετα απο 2 σακουλες χορτο!
ετσι και δεις το σπιτι μου παιζει να μου κατσεις και εσυ...
οσο για τις απειλες δεν ξερεις με ποιους εμπλεξες.... και δεν χωρας και στο πορτ παγκαζ στο σμαρτ πρεπει να σε παω δυο βολτες...αχαχχαχα
Ανω λιοσια γαμωτη τεχνολογια
Τύπε ρον τζερεμυ μάζεψε το εργαλείο σου γιατί περπατάς και κάνει αυλακιες στο χώμα επειδης σε βλέπω ότι είσαι σκληρό αγόρι και μάλλον σκεφτόμουν να πατροναρεις την καθριν κάτσε στα αυγά σου φάε το κροκ σου και έλα με τον κηδεμόνα σου στο καφενείο του μπαμπη στη μαρνης να μου τα πεις από κοντά
Τύπε ρον τζερεμυ μάζεψε το εργαλείο σου γιατί περπατάς και κάνει αυλακιες στο χώμα επειδης σε βλέπω ότι είσαι σκληρό αγόρι και μάλλον σκεφτόμουν να πατροναρεις την καθριν κάτσε στα αυγά σου φάε το κροκ σου και έλα με τον κηδεμόνα σου στο καφενείο του μπαμπη στη μαρνης να μου τα πεις από κοντά
Μεθαύριο Σάββατο 18/02 στις 11 π.μ. προγραμματίζεται περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα στην πλατεία Καραϊσκάκη και στην οδό Μάρνη, στο καφενείου του Μπάμπη Αγγουράκη, μέλους της ΚΕ, του ΚΚΕ
Ρε τύπε, υπάρχει στ' αλήθεια.... απίστευτο...
Ρε προεδρα ήμουν στην κνε στο πανεπιστήμιο εκεί έβγαζα τους λόγους μου
εγώ μέχρι τον παιδικο ασχολήθηκα με την κνε πάντως...απο το νηπιαγωγείο και μετά κατάλαβα ότι όλο το νόημα είναι στο μύδι.
βέβαια μέχρι να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω περάσανε κάποια χρονάκια, αλλά δεν πειράζει.
ελπίζω πως αν στην επόμενη ζωή μου ξαναγίνω άνθρωπος και όχι σαλιγκάρι, θα πηδάω απ'την πρώτη δημοτικού.
Αυτό το θέμα της κνε πρέπει να το κοιτάξουμε η καθριν μου είπε ότι κάνει αποτριχωση μπικινι αλλά η μασχαλη μασχαλη είναι λέει φετιχ την θέλει μπερμαναντ λόγω ιδεολογίας πως βγάζω άκρη εγώ τώρα;
katrin_bmw
01-11-12, 01:01
βρε καμμενοι τι κανετε εδω????? απο που να αρχισω.... καταρχην χαντε αγορι μου γτ ριχνεις λασπη στο ονομα μου, ειδες καμια τριχα στη φωτο που σου εστειλα???? τι κνε κ μαλακιες για σοβαρεψου λιγο κοντεβεις 40 δεν εισαι πιπινι πια σαν τον σπαρα τον αλανιαρη!!!!.......αραγε τι να κανει αυτη η ψυχη, πηγε στο λενιω???? δεν μπορω να κοιμηθω απο την αγωνια μου!!!
βρε καμμενοι τι κανετε εδω????? απο που να αρχισω.... καταρχην χαντε αγορι μου γτ ριχνεις λασπη στο ονομα μου, ειδες καμια τριχα στη φωτο που σου εστειλα???? τι κνε κ μαλακιες για σοβαρεψου λιγο κοντεβεις 40 δεν εισαι πιπινι πια σαν τον σπαρα τον αλανιαρη!!!!.......αραγε τι να κανει αυτη η ψυχη, πηγε στο λενιω???? δεν μπορω να κοιμηθω απο την αγωνια μου!!!
Μετραω την τσουτσου μου γιατί μας τα είπε πολλα Άρης ... Την πέφτει στη Λένα ενώ ξέρει ότι τα χουμε του εξαφανιζω σε 2 μέρες το αμάξι και τώρα μας απειλεί πάλι... Να τον προσεχεις τον Αρη....
Σου εξαφανιζω το αμάξι, σου βάζω τον σκύλο στο πλυντήριο σε προγραμμα για εσώρουχα και απο χασκι έγινε χασκι μίνι ΕΣ, και που να δεις τη γάτα του.. Επόμενη κίνηση είναι να του μπλοκαρω τα χάπια στο τελωνείο...
μπέρδεψα το Σ με Τ αικλον! Πάω να κοιμηθώ γιατί στις 8 θα παίξουμε την τιμη μας με τον ΑΡη στην πρεφα πινωντας καπουτσινο με σοκολατα και κανωντας καμακι στη πωλητρια κρεμοπιτας, αν είχαμε ενώσει τις δυνάμεις μας θα είχαμε πάρει όλη την ΑΘηνα αλλα δεν είναι σωστός παίκτης ...
katsaraios
01-11-12, 01:42
Μετραω την τσουτσου μου γιατί μας τα είπε πολλα Άρης ... Την πέφτει στη Λένα ενώ ξέρει ότι τα χουμε του εξαφανιζω σε 2 μέρες το αμάξι και τώρα μας απειλεί πάλι... Να τον προσεχεις τον Αρη....
Σου εξαφανιζω το αμάξι, σου βάζω τον σκύλο στο πλυντήριο σε προγραμμα για εσώρουχα και απο χασκι έγινε χασκι μίνι ΕΣ, και που να δεις τη γάτα του.. Επόμενη κίνηση είναι να του μπλοκαρω τα χάπια στο τελωνείο...
τιποτα φιλε μια ειναι η κινηση ΜΑΤ....
αλλα μπορει να τρωει μερες παντοφλα ο Τυπος και να το χουμε τυψεις .:whistle::whistle:
τιποτα φιλε μια ειναι η κινηση ΜΑΤ....
αλλα μπορει να τρωει μερες παντοφλα ο Τυπος και να το χουμε τυψεις .:whistle::whistle:
Μπορεί να τον τσιμεντωσω στο σμαρτ με οπλισμενο σκυρόδεμα και να τον πετάξω απέναντι απ το σπίτι του στο Σούνιο αλλα να τον καρφωσω στη γυναίκα του ποτε... Είναι ο κώδικας της μαφίας της ζαρτιερας ... Χαχαχα