PDA

Επιστροφή στο Forum : Eκθεση Αυτοκινηση 2012

mark e92
22-10-12, 15:12
Η χειροτερη εκθεση ολων των εποχων! Τα μονα ΝΕΑ ηταν Clio, Rapid , Golf ,500 L και το Α3 . Kριμα τα 6 ευρω η εισοδος:thumbsdown:

EVERGET
22-10-12, 18:36
και πάλι καλά που έγινε έκθεση να λες Μάρκο...

Κλασικά, Μercedes και Audi εκεί αλλά η BMW απούσα....

Για όσους θέλουν να πάνε, από το cheapis.gr μπορούν να αγοράσουν εισητήρια με 3 ευρώ...

trueno
22-10-12, 18:40
Οντως πολύ φτωχη....Κι από αξεσουαρ το απόλυτο τίποτα...
Δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση.

α)Το πόσο μικρη και χαμηλή ειναι η εισοδος στο πίσω κάθισμα της καινούριας Α-Class- πρεπει να το δεις για να το πιστεψεις,-

και β) η μυρωδια στο εσωτερικο του νεου Honda Accord...ειχα να την μυρισω περιπου τριαντα πέντε χρόνια...ηταν ΙΔΙΑ μα ΙΔΙΑ με την μυρωδια στο εσωτερικο του DATSUN 120Y , που ειχε πάρει ενας φιλος του πατερα μου οταν ημουν 7-8 χρονων. Μα πως το κανουν αυτό οι Γιαπωνεζοι??

GiannisRob
22-10-12, 18:40
Η χειροτερη εκθεση ολων των εποχων! Τα μονα ΝΕΑ ηταν Clio, Rapid , Golf ,500 L και το Α3 . Kριμα τα 6 ευρω η εισοδος:thumbsdown:

Πως σου φάνηκε το νέο Clio?

:)

Bassakos
22-10-12, 18:43
το νεο clio ειναι πανεμορφο! περιμενω να δω το RS! 1600cc 200ps Turbo

Dermatis
22-10-12, 18:46
Εντελως μαπα οντως ολη η εκθεση..........για 3 ευρω, φοιτητης αφου, καλα ηταν.......οντως η νεα Α πισω ειναι για συγκεκριμενων διαστασεων ατομα!
Αλλα το αποκορυφομα ηταν το καμπριο 208 της peugeot οπου εχουν 2 πισω - αχρηστα- καθισματα αφου ουτε 5 χρονο δεν χωραει πισω......προσπαθησα να καθισω με το μπρστινο καθισμα τερμα μπρος και το αποτελεσμα ηταν και εγω αλλα και ο φιλος μου μπροστα να μαστε σα βδελες και μιλαμε και οι 2 περιπου στο 1,75-1,80!

Moufas E46
22-10-12, 18:49
χαλια μαυρα απορω γιατι την κανανε την εκθεση. πολλες και τρανταχτες απουσιες οπως toyota, opel, ford ,bmw, suzuki, hyundai, kia, mazda κτλ. ουτε μιση ωρα να τη γυρισεις απο ακρη σε ακρη. το μονο ενδιαφερον τα test drive με αξιοσημειωτη την aydi που ειχε ολη την γκαμα της διαθεσιμη ακομα και το Α8!!! απο νεα μοντελα το νεο golf η νεα merc A class καθως και το νεο audi A3 το οποιο ηταν η πρωτη φορα που μου αρεσε ισως γιατι επιτελους ξεφυγε απο τα συνεχομενα <facelift>εδω και 15 χρονια

spar@
22-10-12, 18:50
Εντελως μαπα οντως ολη η εκθεση..........για 3 ευρω, φοιτητης αφου, καλα ηταν.......οντως η νεα Α πισω ειναι για συγκεκριμενων διαστασεων ατομα!
Αλλα το αποκορυφομα ηταν το καμπριο 208 της peugeot οπου εχουν 2 πισω - αχρηστα- καθισματα αφου ουτε 5 χρονο δεν χωραει πισω......προσπαθησα να καθισω με το μπρστινο καθισμα τερμα μπρος και το αποτελεσμα ηταν και εγω αλλα και ο φιλος μου μπροστα να μαστε σα βδελες και μιλαμε και οι 2 περιπου στο 1,75-1,80!

γιατι στο 207,206, μεγκαν κλπ γαμπριο καθεσαι?χεχχεχ
εδω τα 911 εχουν μισα καθισματα πφφ τι το θυμηθηκα παλι.... εχει εξτρα αν θες μαξιλαρακι για να μην ειναι η μεση σου στη μοκετα...αχαχαχχαχαχαχα

chrisgiapz3
22-10-12, 20:08
Απογοήτευση - τα πίσω καθίσματα του crz τα είδατε?
Μόνο η a class άξιζε...

mark e92
22-10-12, 21:28
Πως σου φάνηκε το νέο Clio?

:)

Καλο νιμιζα οτι θα εβλεπα το RS :hystericalbs1:

mark e92
22-10-12, 21:30
χαλια μαυρα απορω γιατι την κανανε την εκθεση. πολλες και τρανταχτες απουσιες οπως toyota, opel, ford ,bmw, suzuki, hyundai, kia, mazda κτλ. ουτε μιση ωρα να τη γυρισεις απο ακρη σε ακρη. το μονο ενδιαφερον τα test drive με αξιοσημειωτη την aydi που ειχε ολη την γκαμα της διαθεσιμη ακομα και το Α8!!! απο νεα μοντελα το νεο golf η νεα merc A class καθως και το νεο audi A3 το οποιο ηταν η πρωτη φορα που μου αρεσε ισως γιατι επιτελους ξεφυγε απο τα συνεχομενα <facelift>εδω και 15 χρονια

Εχεις δικιο το Α3 αλλαξε επιτελους!!!!!

doctore
22-10-12, 22:04
γιατι στο 207,206, μεγκαν κλπ γαμπριο καθεσαι?χεχχεχ
εδω τα 911 εχουν μισα καθισματα πφφ τι το θυμηθηκα παλι.... εχει εξτρα αν θες μαξιλαρακι για να μην ειναι η μεση σου στη μοκετα...αχαχαχχαχαχαχα

Tα turbo έχουν ολόκληρα ! Άνεση

chrisgiapz3
22-10-12, 22:15
Στη νισσαν γιατί είχαν υφάκι χιλιων καρδιναλίων
και κλειδωμένο το 370z?
Μια ζωή βλάχοι θα είμαστε στην Ελλάδα...
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

EVERGET
22-10-12, 22:15
Ρε σεις το νέο Α3 έχει εσωτερικό για σεμινάριο...design, ποιότητα...απλά τα σπάει! Αυτά να βλέπουν F20 και Α-class με τα εσωτερικά μαυσωλείο...

Το νέο golf...ούτε στον εχθρό μου...μία από τα ίδια και πάλι...άχρωμο άοσμο!

Το νέο Beetle απλά τα σπάει...

Το accord πέρα από το μικρό, ακανόνιστο και με φθηνά trims πορτμπαγκαζ, είναι αυτοκινητάρα!

Παρατήρησα (και ξενέρωσα) ανοίγοντας το καπό του panda πως από μέσα το αμάξι ήταν άβαφτο...γκρί αστάρι...πολύ πίσω οι ιταλοί...

Το clio πολύ κραυγαλέο...και στο εσωτερικό τίγκα στο χρώμιο + γυαλιστερό μαύρο πλαστικό...εμετικό

Το Up black edition θα ήταν απλά το αμάξι που θα επέλεγα εάν έπαιρνα τώρα μικρό. Πραγματικό αυτοκίνητο σε τιμή μίνι, καμία σχέση με τα ανταγωνιστικά c1, 107...εάν δεν ήταν και σλοβάκικο...

Είχε και πολλά τεστ drive (μπράβο τους!). Πολλά πιτσιρίκια παραπονιόντουσαν που κάτω από 3 χρόνια δίπλωμα δεν τα αφήναν να οδηγήσουν...εγώ ζήτησα για τεστ drive ένα R8 V8 που καθόταν αραγμένο στο χώρο των audi, μου εξηγήσαν πως το έχουν για μούρη και όχι για τεστ drive, δεν με έννοιαξε και πολύ...έχοντας οδηγήσει στο παρελθόν το V10, το V8 απλά το σνομπάρω:th_Laie_67-1:

Αυτές οι εντυπώσεις...thumb

Dermatis
22-10-12, 22:19
Στη νισσαν γιατί είχαν υφάκι χιλιων καρδιναλίων
και κλειδωμένο το 370z?
Μια ζωή βλάχοι θα είμαστε στην Ελλάδα...
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Μες το μυαλο μου εισαι................και ακρως αδιαφορο σαν αμαξι και ειχαν και ενα κουπε..........και ηταν το μονο που ηταν τιγκα στην δαχτυλια ενω ολα τα υπολοιπα τα καθαριζαν συνεχως!

spar@
22-10-12, 23:03
Tα turbo έχουν ολόκληρα ! Άνεση

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:2006_Porsche_911_(997)_Turbo_-_Flickr_-_The_Car_Spy_(17).jpg

aristent
23-10-12, 06:53
χαλια μαυρα απορω γιατι την κανανε την εκθεση. ....... το μονο ενδιαφερον τα test drive με αξιοσημειωτη την aydi που ειχε ολη την γκαμα της διαθεσιμη ακομα και το Α8!!! απο νεα μοντελα το νεο golf η νεα merc A class καθως και το νεο audi A3 το οποιο ηταν η πρωτη φορα που μου αρεσε ισως γιατι επιτελους ξεφυγε απο τα συνεχομενα <facelift>εδω και 15 χρονια

Ρε σεις το νέο Α3 έχει εσωτερικό για σεμινάριο...design, ποιότητα...απλά τα σπάει!

Είχε και πολλά τεστ drive (μπράβο τους!). Πολλά πιτσιρίκια παραπονιόντουσαν που κάτω από 3 χρόνια δίπλωμα δεν τα αφήναν να οδηγήσουν...εγώ ζήτησα για τεστ drive ένα R8 V8 που καθόταν αραγμένο στο χώρο των audi, μου εξηγήσαν πως το έχουν για μούρη και όχι για τεστ drive, δεν με έννοιαξε και πολύ...έχοντας οδηγήσει στο παρελθόν το V10, το V8 απλά το σνομπάρω:th_Laie_67-1:
..........

Ενταξη,το καταλαβα,για την Αουντι εγινε η εκθεση!!!:thumbsup:

.....:whistle: αφου ολοι εκει θα καταληξουμε!!!! :D

Bitz
23-10-12, 10:11
Μη βαρατε....μου αρεσε το Q3 2λιτρο diesel:whistle:

Stamatis
23-10-12, 10:31
Οντως πολύ φτωχη....Κι από αξεσουαρ το απόλυτο τίποτα...
Δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση.

α)Το πόσο μικρη και χαμηλή ειναι η εισοδος στο πίσω κάθισμα της καινούριας Α-Class- πρεπει να το δεις για να το πιστεψεις,-

και β) η μυρωδια στο εσωτερικο του νεου Honda Accord...ειχα να την μυρισω περιπου τριαντα πέντε χρόνια...ηταν ΙΔΙΑ μα ΙΔΙΑ με την μυρωδια στο εσωτερικο του DATSUN 120Y , που ειχε πάρει ενας φιλος του πατερα μου οταν ημουν 7-8 χρονων. Μα πως το κανουν αυτό οι Γιαπωνεζοι??
Εχω διαβασει οτι εχουν ειδικο τμημα επεξεργασιας των υλικων για να μυριζει ετσι.
Σοβαρα, εχουν και ανθρωπους που αποφασιζουν ποια καινουργιλα μυριζει καλυτερα.

Απογοήτευση - τα πίσω καθίσματα του crz τα είδατε?
Μόνο η a class άξιζε...
Το χοντακι στην Αμρικα δεν εχει καν πισω καθισματα.
Το εκριναν επικυνδινο για τους επιβατες.

Το νεο Α, γ@μαει και δερνει.

Bitz
23-10-12, 10:54
Η νεα Α class εχει κινητηρα ρενο η' κανω λαθος;

Stamatis
23-10-12, 11:16
Ναι.
Δεν εχουν εμπειρια απο μπροστοκουνητα στην Μερκ και ψωνισαν φασον.

chrisgiapz3
23-10-12, 11:38
Το χοντακι στην Αμρικα δεν εχει καν πισω καθισματα.
Το εκριναν επικυνδινο για τους επιβατες.

Ε μα μπήκα πίσω και στραβολεμιασα...
Και ο λαιμός μου ακουμπούσε ουρανό
και δεν είμαι καν ψηλός...
Ποια η λογική του βαζω εναν καναπε πίσω αλλά
το λανσαρω διθεσιο? Μην το βάζεις καν! thumb

Stamatis
23-10-12, 11:43
Και εγω το κοιταγα σαν επιλογη αλλα απογοητευτηκα απο το χωρο πισω.
Ουτε καν ο σκυλος δεν χωραει.
Αν τω μεταξυ, το σχημα του ηδη με ξενιζει.
Στην αρχη μου αρεσε πολυ.
Τωρα απλα το βρισκω ομορφο.

Παντως με τα καθισματα στο γκαραζ, για δυο ατομα ειναι πολυ ανετο και "σπορτιφ" τρομαρα του.
Αν η τιμη ηταν λογικη θα περπαταγε καλυτερα.
Η αν ειχε παραπανω αλογα.
Τεσπα, απο πιτα που δεν τρως.... Κουβεντα να γινεται.

mark e92
23-10-12, 11:53
Ρε σεις το νέο Α3 έχει εσωτερικό για σεμινάριο...design, ποιότητα...απλά τα σπάει! Αυτά να βλέπουν F20 και Α-class με τα εσωτερικά μαυσωλείο...

Το νέο golf...ούτε στον εχθρό μου...μία από τα ίδια και πάλι...άχρωμο άοσμο!

Το νέο Beetle απλά τα σπάει...

Το accord πέρα από το μικρό, ακανόνιστο και με φθηνά trims πορτμπαγκαζ, είναι αυτοκινητάρα!

Παρατήρησα (και ξενέρωσα) ανοίγοντας το καπό του panda πως από μέσα το αμάξι ήταν άβαφτο...γκρί αστάρι...πολύ πίσω οι ιταλοί...

Το clio πολύ κραυγαλέο...και στο εσωτερικό τίγκα στο χρώμιο + γυαλιστερό μαύρο πλαστικό...εμετικό

Το Up black edition θα ήταν απλά το αμάξι που θα επέλεγα εάν έπαιρνα τώρα μικρό. Πραγματικό αυτοκίνητο σε τιμή μίνι, καμία σχέση με τα ανταγωνιστικά c1, 107...εάν δεν ήταν και σλοβάκικο...

Αυτές οι εντυπώσεις...thumb

Αντι του Up θα διαλεγα Citigo ειναι τα ιδια και μαλιστα με περισσοτερο εξοπλισμο Το R8 Νασο ΔΕΝ ηταν test drive! Moνο για μουρη το ειχαν.
Ειδες τον Νικο και τον Θωμα που Driftaραν με το 350 Ζ στη σχολη Ασφ. Οδηγησης (Drive Academy)????

EVERGET
23-10-12, 14:04
Αντι του Up θα διαλεγα Citigo ειναι τα ιδια και μαλιστα με περισσοτερο εξοπλισμο Το R8 Νασο ΔΕΝ ηταν test drive! Moνο για μουρη το ειχαν.
Ειδες τον Νικο και τον Θωμα που Driftaραν με το 350 Ζ στη σχολη Ασφ. Οδηγησης (Drive Academy)????

Το citigo με το που έμπενες κουνιόταν ολόκληρο, στο δρόμο πρέπει να είναι πολύ βάρκα...τα άλλα δύο αδελφάκια δεν ήταν τόσο μαλακά....

Δεν πειράζει που δεν ήταν test drive, εμένα μόνο αυτό μου άρεσε οπότε το ζήτησα...thumb

Βασικά Μάρκο δεν είδα καν σχολή ασφαλούς οδήγησης....

GiannisRob
23-10-12, 17:00
Αν η τιμη ηταν λογικη θα περπαταγε καλυτερα.
Η αν ειχε παραπανω αλογα.

Για τα άλογα δεν έχω άποψη, αλλά η τιμή του είναι απλά περίεργη. Σε όλες τις υπόλοιπες αγορές του εξωτερικού, η MB έχει πραγματικά χαμηλές τιμές, ακολουθόντας μια ιδιαίτερα επιθετική προσέγγιση στην αγορά, λες και προσπαθεί να προσελκύσει πελάτες μικρότερης ηλικίας από το μέσο όρο, με νύχια και με δόντια...

katrin_bmw
23-10-12, 17:57
απο bmw τι ειχε???

Bitz
23-10-12, 19:08
απο bmw τι ειχε???

τιποτα

mark e92
24-10-12, 10:22
απο bmw τι ειχε???

Ηταν εκθεση για την Vw ,Audi , Fiat και Renault:thumbsdown:

katrin_bmw
24-10-12, 10:35
ευτυχως που δεν πηγα....
τιποτα