Επιστροφή στο Forum : Κρύσταλλο απο hardtop E36
E36-Hartge
30-06-12, 00:41
Έχω ενα θέμα με την ασφαλιστική μου όσο αναφορά την θραύση κρυστάλλων.
Μου είπαν οτι αν είναι το αυτοκίνητο με την κουκούλα και πάθει ζημιά το πλαστικό δεν μου το καλύπτει όπως και γενικότερα την κουκούλα αν όμως είναι με το hardtop και σπάσει το αλλάζουν.
Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει σαν ανταλλακτικό το κρύσταλλο?
Μου είπαν οτι αν είναι το αυτοκίνητο με την κουκούλα και πάθει ζημιά το πλαστικό δεν μου το καλύπτει όπως και γενικότερα την κουκούλα αν όμως είναι με το hardtop και σπάσει το αλλάζουν.
Λογικαα θα παιζει ρολο και το τι hardtop εχεις...Λογικα θα μπορω να σου απαντησω αυριο...
E36-Hartge
30-06-12, 01:06
Τι εννοείς τι hardtop εχω?
Τι εννοείς τι hardtop εχω?
Μια εταιρεια εβγαζε hardtop για Ε36?Δλδ οσα κυκλοφορουν στο εμποριο ειναι ολα ιδια?
E36-Hartge
30-06-12, 01:41
Έτσι νομιζω εκτός και αν έχει διαφορετικές χώρες παραγωγής.
Ήρθε η ώρα να αλλάξεις ασφαλιστική, εγώ όταν έψαχνα για ασφάλεια το πρώτο που ρωτούσα είναι αν καλύπτουν την κουκούλα, αν κάποιος την σκίσει ή σπάσει το τζάμι με καλύπτει???
Ψάξε και άλλαξε ασφαλιστική!!
Όσο για την ερώτησή σου, το 17:
https://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Cabrio/Europe/318i-M43/LHD/M/1996/browse/sliding_roof_folding_top/hardtop_parts/
E36-Hartge
30-06-12, 14:50
Δηλαδή υπάρχει?
Σε δυο που ρώτησα μου το απέκλεισαν λες και δεν είναι μέρος του αυτοκινήτου.
Και αυτο με το hardtop ήταν λιγο δυστακτικοί στην αρχή.
Ασφαλιστική εννοείς??
Υπάρχει και παρά υπάρχει!!
Απλά τώρα δεν θυμάμαι ποια είχα, το απόγευμα που θα περάσει ο ασφαλιστής μου από το μαγαζί θα τον ρωτήσω να μου πει ποια εταιρεία ήταν...
Θυμάμαι σίγουρα την Εθνική, αλλά ήταν πανάκριβη !!
E36-Hartge
30-06-12, 15:07
Ναι για ασφαλιστική εννοώ.
Μάλλον θα πρεπει να το ψαξω λιγο καλύτερα...
Βέβαια άσχετα που ακούγεται καλο νομίζω πως αν ήταν έτσι τα πράγματα πολλά cabrio με πανί θα είχαν τέτοιες ασφάλειες και ειδικά αν είναι παλιά μοντέλα που σίγουρα θα έχουν κάποια φθορά.
Η Εθνικη σιγουρα εχει αυτη την επιλογη.
Η εθνικη και η ιντεραμερικαν υπο προυποθεσεις ασφαλιζουν κουκουλες, απ'οτι θυμαμαι η εθνικη προσφερει και αυτοκινητο αντικαταστασης....γυρω στα 550ε το εξαμηνο πριν καποια χρονια...
E36-Hartge
30-06-12, 21:09
Σίγουρα τότε θα το ψάξω βέβαια ανάλογα και το ποσό που θα μου πούνε θα κρίνω αν θα την κάνω η όχι.