Επιστροφή στο Forum : Ανάρτηση e36
xaris_318is
11-12-11, 14:18
Καλησπέρα, θέλω την βοηθειά σας στο εξής θέμα:
Η πίσω ανάρτηση παρέδωσε το πνεύμα της (Bilstein κίτρινα), θα έχω κάποιο πρόβλημα εάν αλλάξω μόνο τις πίσω με άλλη μάρκα????
:thanks: :thanks: :thanks:
Stunt Mike
11-12-11, 14:35
Γιατι να'χεις προβλημα?Απλως δεν θα'χεις ομοιογενεια στη συμπεριφορα του αυτοκινητου σου.Και καινουρια bilstein να'βαζες πισω,παλι χαλια θα'ταν τ'αμαξι αφου μπροστα εχουν κανει ηδη πολλα χλμ(για να παραδωσουν πνευμα τα πισω,λογικα και τα μπροστα δεν ειναι ολοκαινουρια)....Και τωρα που τα πισω ειναι σπασμενα και τα μπροστα λιγο καλυτερα,παλι χαλια ειναι.....Εσυ το οδηγεις,αν δεν σε χαλαει ετσι,καντο...
Αυτά του λέω και εγώ, να πάρουμε μια ρυθμιζόμενη receland να την δούμε κιόλας!!!!
Αλλά δεν με ακούει!!!!!!! :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
για τα hotbits dt2 coilovers τι λες?
xaris_318is
16-12-11, 18:10
Παίδες καλησπέρα!!
Βρήκα αυτήν την ανάρτηση
https://www.ebay.de/itm/4-GASDRUCK-STOsDAMPFER-HINTEN-VORNE-BMW-3ER-3-E36-/370563250592?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3ABMW%7CPlatform%3AE36&hash=item56474a79a0
Αξίζει???
Τι θέλει να πει αερίου ?? Δεν είναι με λάδια????
Stunt Mike
17-12-11, 10:52
Παίδες καλησπέρα!!
Βρήκα αυτήν την ανάρτηση
https://www.ebay.de/itm/4-GASDRUCK-STOsDAMPFER-HINTEN-VORNE-BMW-3ER-3-E36-/370563250592?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3ABMW%7CPlatform%3AE36&hash=item56474a79a0
Αξίζει???
Τι θέλει να πει αερίου ?? Δεν είναι με λάδια????
Εσυ πας γυρευοντας να μπλεξεις......Τα BMW φιλε μου θελουν χρημα για να κινουνται σωστα στο δρομο και να σε βγαζουν aσπροπροσωπο.Αλλιως παρε Hyundai....
giorgak_IS
17-12-11, 15:05
δεν νομιζω οτι μια αναρτηση που εχει 85 ευρω καινουρια θα μπορουσε να αξιζει..thumb
m-power_01
17-12-11, 15:30
Πάρει ένα σετακι επώνυμα αμορτισέρ , μέχρι όπου φτάνει η τσέπη σου και άσε τα ρυθμιζόμενα... Μήπως θα βγαίνεις βόλτα και μετά θα κάθεσαι να ρυθμίσεις για να το βελτιώσεις; Επίσης το πιο σκληρό δεν είναι πάντα πιο καλο.
Εσυ πας γυρευοντας να μπλεξεις......Τα BMW φιλε μου θελουν χρημα για να κινουνται σωστα στο δρομο και να σε βγαζουν aσπροπροσωπο.Αλλιως παρε Hyundai....
Βρε για Ι10 θέλουμε να πάμε αλλά δεν πουλιέται!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Πέρα από την πλάκα ο Χάρης είναι κολλητός φίλος και απλά δεν θέλει να ξοδευτεί την τωρινή στιγμή, ψάχνει για μια φτηνή λύση στο πρόβλημά του!
παρε raceland
Αυτό του λέω και εγώ και μάλλον για εκεί θα καταλήξει!!!
xaris_318is
17-12-11, 15:53
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Το ξέρω αυτό φίλε Mike αλλωστε στο e30 είχα kw variand 2 και έστριβε τρένο αλλά τέτοιες μ@λ@κίες δεν ξανακάνω, γι΄αυτό είπα να την βγάλω με κάτι φτηνό αλλά βλέπω ότι δεν την γλιτώνω εύκολα!!!! :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Stunt Mike
17-12-11, 21:12
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Το ξέρω αυτό φίλε Mike αλλωστε στο e30 είχα kw variand 2 και έστριβε τρένο αλλά τέτοιες μ@λ@κίες δεν ξανακάνω, γι΄αυτό είπα να την βγάλω με κάτι φτηνό αλλά βλέπω ότι δεν την γλιτώνω εύκολα!!!! :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Ρε φιλε αφου ειχες στο Ε30 ακριβη αναρτηση μην βαζεις οτι να'ναι στο Ε36!Κριμα ειναι!Υπαρχουν αναρτησεις απο 200-300Ε που εχουν δειξει ενα καλο προσωπο μεχρι στιγμης(πχ Raceland).Με το να ψαχνεσαι για κατι πιο φτηνο απ'αυτο,με το σκεπτικο να μην ξοδευτεις,ειναι πιο πιθανο να δημιουργησεις αλλα προβληματα στ'αμαξι σου(συνεμπλοκ,βασεις ακομη και ψαλιδια).Τωρα αν εσυ θες να πεταξεις 100Ε,νομιζοντας οτι εβαλες αμορτισερ και στην 1η λακουβα να σπασουν ή ακομα χειροτερα,να σε πεταξουν εξω απ'το δρομο τοτε παω πασο....