Το πρόβλημα που παρουσιάζει η 320 του φίλου σου, είναι το πιο συχνό πρόβλημα που παρουσιάζουν όλες οι 320 με τα 170 άλογα (Ν43Β20). Αντίθετα, σ'αυτές με τον Ν46Β20 (Ε90-1 με 150 άλογα) όπως η δικιά μου, το πρόβλημα αυτό είναι σπάνιο.
Αυτό που ξέρω κι εγώ, είναι, όπως πολύ σωστά σου είπαν τα παιδιά προηγουμένως, ότι πρέπει να αλλαχτούν όλοι οι πολλαπλασιαστές και όχι μόνο ο προβληματικός. Οι περισσότεροι που έχουν προβεί στην αντικατάσταση αυτή έχουν ησυχάσει από το πρόβλημα. Υπάρχουν και άλλοι όμως όπου το αμάξι τους μετά από λίγο καιρό αρχίζει και πάλι να ρετάρει. Ας δοκιμάσει πάντως και βλέπει.
Το πρόβλημα αυτό πάντως καταντάει τραγελαφικό, αφού εμφανίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό συχνότητας και πάντα η επίσημη θέση των συνεργείων είναι ότι ευθύνεται η κακή βενζίνη. Λες και μόνο οι 320 έχουν τέτοιες "ευαισθησίες", ενώ τα υπόλοιπα αυτοκίνητα (που δεν έχουν τέτοια θέματα) έχουν ανοσία!
Είμαι σίγουρος ότι επιστολές στο Μόναχο, πάνω στο ζήτημα αυτό, θα έχουν γίνει πολλές (ξέρω προσωπικά δύο άτομα που έχουν κάνει), χωρίς απτό αποτέλεσμα όμως. Μάλλον, θα πρέπει να οργανωθούν οι κάτοχοι που έχουν τέτοιο πρόβλημα και να κάνουν μια ομαδική επιστολή, μήπως και γίνει κάτι. Η ισχύς εν τη ενώσει είναι αδιαμφισβήτητη και πάντα αποδίδει καλύτερα...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong