Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 54 από 54

Θέμα: Αγορά Ε46...

Rides
    0

Προεπιλογή

περάστηκε νέος συναγερμός
    ποιον προτιμησατε?

Rides
    0

Προεπιλογή

Viper δε θυμάμαι μοντέλο αλλά είναι με τηλεειδοποίηση,με ειδοποίηση προσέγγισης,και επιπλέον κάμερες μπρος πίσω και εννοείται 24ωρο καταγραφικό,είδοποίηση στο κινητό,"κόφτη" ταχύτητας όταν το δανείζεις ή πάει συνεργείο,και 1-2 κρυφούς διακόπτες επιπλέον...
    Και από χρυσάφι νάταν το αμάξι πάλι υπερβολή θα ήταν! Είπε να βάλει κάτι καλό αλλά το ψιλοπαράκανε χαχαχαχα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nassosBMW Εμφάνιση μηνυμάτων
    Viper δε θυμάμαι μοντέλο αλλά είναι με τηλεειδοποίηση,με ειδοποίηση προσέγγισης,και επιπλέον κάμερες μπρος πίσω και εννοείται 24ωρο καταγραφικό,είδοποίηση στο κινητό,"κόφτη" ταχύτητας όταν το δανείζεις ή πάει συνεργείο,και 1-2 κρυφούς διακόπτες επιπλέον...
    Και από χρυσάφι νάταν το αμάξι πάλι υπερβολή θα ήταν! Είπε να βάλει κάτι καλό αλλά το ψιλοπαράκανε χαχαχαχα
    nassos θελω σε παρακαλω να μου στειλεις ολο το πακετο ,ειδικα και τις καμερες με το καταγραφικο και τους κρυφους διακοπτες ,ολα οτι ανεφερες, ειτε εδω ειτε σε π.μ
    ενδιφερομαι και ψαχνω και εγω γιατι παραγινε το κακο με ηλιθιους να με χτυπανε οταν παρκαρω εξω σε παρκινγκ και να φευγουν.το βλεπουν παλιο και δεν το
    λογαριαζουν.επισης παρολο που εγω μενω σαλονικη ,εαν τα βαλατε σε καποιον μαστορα θα ηθελα και το τηλεφωνο του να μιλησω μαζι του ,μηπως βρω ακρη εδω πανω γιατι
    για καμερες κ.λ.π. δεν εχουν και πολλα,ειναι ΧΑΛΑΡΑ εδω πανω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Έχεις μύνημα

5. The Following User Says Thank You to nassosBMW For This Useful Post:

BILL007 (06-06-26)

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα