Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: Manual σε pdf ή φωτογραφίες

Rides
    0

Προεπιλογή Manual σε pdf ή φωτογραφίες

Καλησπέρα σε όλους
    Είμαι νέος κάτοχος ενός bmw 116d του 2015 με τα 116 άλογα.
    Το αυτοκίνητο το πήρα μεταχειρισμένο και δεν είχε μέσα το manual. Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει σε pdf η σε φωτογραφίες για να ξέρω κάθε πότε ή πόσα χιλιόμετρα θα πρέπει να κάνω αλλαγές στα περιφερειακά και τα αναλώσιμα του αυτοκινήτου?

Rides
    0

Προεπιλογή

καλως τον!

μιχαλη ,λαδια καθε 10.000 το πολυ η' 1 χρονο ,αν κανεις πολυ μεσα σε κεντρο πολης και καθε 7 μηνες ακομα καλυτερα. προδιαγραφη να γραφει πανω στο μπουκαλι C3,BMW LL04,οποια μαρκα θες και προτιμας.
    αν θες βοηθεια σαυτο εχει σχετικα τοπικ.

βαλβολινες επισημα λενε λα-ιφτα-ιμ. αλλα..δεν ξερω σε ποσα χιλ. το αγορασες.κανονικα λενε ανεπισημα για κιβωτιο η πρωτη αλλαγη να γινει κοντα στα 80.000 χιλ και μετα ανα 40-50.000 χιλ ,εγω αυτο εκανα.

διαφορικου συνηθως τα παλια ειχαν μονο ταπα πληρωσης. γιατι παλι λα-ιφτα-ιμ.καλα ειναι στα 100.000 και κατι αν τα εχεις φτασει, να πας σε καποιον να αφαιρεσει με σκουπα οτι μπορει απο τα παλια και βαλεις καινουρια,αν θες βεβαια.εγω ακομα δεν εκανα.
    η αλλη λυση ειναι να το αφησεις ,να γινετια περιοδικα ελεγχος και αν παρουσιασει συπτωματα να γινει επισκευη μια και καλαη.αν δεν ειναι αργα.

αντιψυκτικο αν και επισημα λα-ιφτα-ιμ καθε 40.000 η' 3 χρονια πιστευω ειναι καλα προληπτικα.αν και οποτε πας συνεργειο βαλτους να το μετρανε σε θερμοκρασια.ελεγχο πληρωσης κανεις εσυ αν θες αλλα εχει αισθητηρα να σε προειδοποιησει.δες ενα
    τοπικ που εχω θεμα εγω τωρα.

υγρα φρενων εγω οποτε αλλαζω τακακια.επισημα λενε ανα 2 χρονια.

εσυ τωρα με ντιζελ να προσεχεις το φιλτρο σου και να βαζεις το σχετικο προσθετο γιατι τα πετρελαια ειναι πιο χαλια απο την βενζινη.

αν ξεχασα κατι ,θα σου πουν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 21-02-25 στις 11:51

3. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (23-02-25)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επίσης αν ψάξεις στο ebay θα βρεις γνήσιο manual για το μοντέλο σου και σε πολύ καλη τιμή.
    "Simplicity is all that matters..."

5. The Following User Says Thank You to BMWdakias81 For This Useful Post:

BILL007 (23-02-25)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου
    Με βοήθησες αρκετά

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMWdakias81 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης αν ψάξεις στο ebay θα βρεις γνήσιο manual για το μοντέλο σου και σε πολύ καλη τιμή.
    Ευχαριστώ πολύ!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλως τον!

μιχαλη ,λαδια καθε 10.000 το πολυ η' 1 χρονο ,αν κανεις πολυ μεσα σε κεντρο πολης και καθε 7 μηνες ακομα καλυτερα. προδιαγραφη να γραφει πανω στο μπουκαλι C3,BMW LL04,οποια μαρκα θες και προτιμας.
    αν θες βοηθεια σαυτο εχει σχετικα τοπικ.

βαλβολινες επισημα λενε λα-ιφτα-ιμ. αλλα..δεν ξερω σε ποσα χιλ. το αγορασες.κανονικα λενε ανεπισημα για κιβωτιο η πρωτη αλλαγη να γινει κοντα στα 80.000 χιλ και μετα ανα 40-50.000 χιλ ,εγω αυτο εκανα.

διαφορικου συνηθως τα παλια ειχαν μονο ταπα πληρωσης. γιατι παλι λα-ιφτα-ιμ.καλα ειναι στα 100.000 και κατι αν τα εχεις φτασει, να πας σε καποιον να αφαιρεσει με σκουπα οτι μπορει απο τα παλια και βαλεις καινουρια,αν θες βεβαια.εγω ακομα δεν εκανα.
    η αλλη λυση ειναι να το αφησεις ,να γινετια περιοδικα ελεγχος και αν παρουσιασει συπτωματα να γινει επισκευη μια και καλαη.αν δεν ειναι αργα.

αντιψυκτικο αν και επισημα λα-ιφτα-ιμ καθε 40.000 η' 3 χρονια πιστευω ειναι καλα προληπτικα.αν και οποτε πας συνεργειο βαλτους να το μετρανε σε θερμοκρασια.ελεγχο πληρωσης κανεις εσυ αν θες αλλα εχει αισθητηρα να σε προειδοποιησει.δες ενα
    τοπικ που εχω θεμα εγω τωρα.

υγρα φρενων εγω οποτε αλλαζω τακακια.επισημα λενε ανα 2 χρονια.

εσυ τωρα με ντιζελ να προσεχεις το φιλτρο σου και να βαζεις το σχετικο προσθετο γιατι τα πετρελαια ειναι πιο χαλια απο την βενζινη.

αν ξεχασα κατι ,θα σου πουν.
    Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου
    Με βοήθησες πολύ

9. The Following 2 Users Say Thank You to Mixalisk For This Useful Post:

BILL007 (23-02-25), dreamer (23-02-25)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •