Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: Αλλαγή προτζέκτορα φώτων

Rides
    0

Προεπιλογή Αλλαγή προτζέκτορα φώτων

Γεια σας,

Θέλω να αλλάξω τους προτζέκτορες στα φανάρια γιατί έχουν μαυρίσει οι καθρέπτες. Ξέρετε κάποιο μαγαζί να το κάνει στην Αθήνα; Βρήκα το retrofit lab αλλά είναι στην Πάτρα.

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημέρα Λεωνίδα!

Αν και δε γνωρίζω για Αθήνα, θα σου πω ότι ο Βλάσσης (retrofit lab) αντικατέστησε τους δικούς μου προτζέκτορες, με κιτ που πήρα από το retrofitlab.com (Απλή συνωνυμία) και έκανε εξαιρετική δουλειά. Επίσης, έτριψε, γυάλισε και σφράγισε τα κρύσταλλα των φαναριών και έβαλε και μεμβράνη PPF. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Αν δεν βρεις κάποιον αντίστοιχο στην Αθήνα, μπορείς να τα βγάλεις (πανεύκολο) και να του τα στείλεις. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια σε αυτό, σου δίνω και το τηλέφωνο μου. Το κατάστημα αυτό είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.

Κάνε αν θέλεις μια τηλεφωνική κουβέντα μαζί του, να δεις τι άλλο έχει να σου προτείνει.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα Λεωνίδα!

Αν και δε γνωρίζω για Αθήνα, θα σου πω ότι ο Βλάσσης (retrofit lab) αντικατέστησε τους δικούς μου προτζέκτορες, με κιτ που πήρα από το retrofitlab.com (Απλή συνωνυμία) και έκανε εξαιρετική δουλειά. Επίσης, έτριψε, γυάλισε και σφράγισε τα κρύσταλλα των φαναριών και έβαλε και μεμβράνη PPF. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Αν δεν βρεις κάποιον αντίστοιχο στην Αθήνα, μπορείς να τα βγάλεις (πανεύκολο) και να του τα στείλεις. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια σε αυτό, σου δίνω και το τηλέφωνο μου. Το κατάστημα αυτό είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.

Κάνε αν θέλεις μια τηλεφωνική κουβέντα μαζί του, να δεις τι άλλο έχει να σου προτείνει.
    Το έχω ανοίξει απλά δε μπορώ να το ξεκουμπωσω τους προτζέκτορες. Παρότι απαγγιστρωνει ένα γατζακι εσωτερικά δεν βγαίνει.
    Μου ζήτησε 150€ για το σετ. Βέβαια εγώ χρειάζομαι μόνο 1

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για δες εδώ, μήπως σε βοηθήσει:

5. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

BILL007 (13-02-25)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα