Καλησπέρα παιδία πρόκειται να βάλω καινούργια λάστιχα στο αυτοκίνητο θα ήθελα να μου πείτε την γνώση σας, είμαι ανάμεσα σε pirelli και continental ή αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο οι διαστάσεις είναι 225/40/18 και 255/35/18.
Καλησπέρα παιδία πρόκειται να βάλω καινούργια λάστιχα στο αυτοκίνητο θα ήθελα να μου πείτε την γνώση σας, είμαι ανάμεσα σε pirelli και continental ή αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο οι διαστάσεις είναι 225/40/18 και 255/35/18.
καλημερα θα προτεινα και τα michelin pilotsport 5 η τα continental
Καλημέρα και χρόνια πολλά εγώ στο 46αρι φοράω continental premium contact.
Sport contact 7, πιθανόν το κορυφαίο UHP ελαστικό αυτή την στιγμή.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
nik200 (03-01-25)
Είμαι φανατικός των Pirelli PZ4, μέχρι να δοκιμάσω κάποιο άλλο !!!
Επόμενη επιλογή θα ήταν τα 7αρια της Continental !!!
Τα θες για.... ? Και η χρήση που κάνεις είναι.... ?
Προφανώς από τις μάρκες που αναφέρεις θες να πας σε tier-1 (premium) κατασκευαστή, οπότε οι επιλογές σου είναι λιγότερες μεν, αρκετές και ανάλογες με τις ανάγκες σου δε....
Αυτές οι διαστάσεις είναι non m3 ή κάνω λάθος;
Κανονικά για τις 18ρες είναι 225/45 και 255/40 αλλά δεν νομίζω να φοράει πλέον κανείς τέτοια διάσταση. Όλοι 40/35 φοράνε, και εγώ επίσης.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
BILL007 (30-12-24), nikos valvetronic (27-12-24)