Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: Aγορα 118i F40 και γνωμη για Harman Kardon

Rides
    0

Προεπιλογή Aγορα 118i F40 και γνωμη για Harman Kardon

Καλημερα σε ολους.Για πρωτη φορα θα μπω το club της BMW αφου για πρωτη μου φορα εριξα την παραγγελεια για την 118ι f40.Eπειδη με "τρωει" το ηχοσυστημα της Kardon αλλα το κοστος του ειναι κοντα στα 1.350(το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι...)εχει κανεις αποψη απο την εμπειρια του αν αξιζει αυτο το κουστουμι?Ναι η ικανοποιση απο το hifi ειναι και λιγο "προσωπικο γουστο" αλλα σιγουρα μια γνωμη απο καποιον που το εχει δουλεψει παντα βοηθαει.
    Ευχαριστω

Rides
    0

Προεπιλογή

Η Harman είναι κορυφαία εταιρία, γνώμη μου αν είσαι λάτρης της μουσικής το αξίζει και θα το χαρείς!

Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω το ΗΚ στο Χ3, αν ξαναπαράγγελνα τώρα το Χ3 δεν θα το έβαζα, θα έβαζα το μεσαίο HiFi και θα έριχνα τα λεφτά που γλύτωσα στην ηλ.οροφή. Σημειωτέον ότι δεν είμαι audiophile, οπότε δεν ζητάω πολλά από τα ηχοσυστήματά μου (σπίτι και αυτοκίνητο)

4. The Following User Says Thank You to The Ace For This Useful Post:

BILL007 (06-03-25)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν σε ενδιαφέρει το κεφάλαιο ήχος, μη το βάλεις και πήγαινε σε δεύτερο χρόνο σε μια custom λύση με ένα σωστό επαγγελματία.
    Αν θέλεις απλώς αυτό το κάτι παραπάνω από το στοκ και δε πετάς και τη σκούφια σου για τον ήχο, τότε όρμα.
    Προσωπικά, παρόλο που ασχολούμαι χρόνια με ήχο στο αμάξι, το ΗΚ στο i4 που άκουσα δε θα πείραζα ούτε βίδα που λεν και στο χωρίο μου. Ήταν συγκλονιστικό για στοκ σύστημα.
    "Simplicity is all that matters..."

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP