Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Θέμα: θορυβος

Rides
    0

Προεπιλογή θορυβος

χαιρετω τη παρεα μια ερωτηση παιδια
    εχω το 116d edition 15 το εχω παρει μεταχειρισμενο αλλα ακομα δεν το εχω κυκλοφορησει πολυ.

οταν ανοιγω τα φωτα μεγαλα και προβολεις μου κανει παραπανω θορυβο χωρις να ανεβαινουν οι στροφες το καταλαβαινω οταν το εχω στο ρελαντι και ειναι σταματημενο

ειναι φυσιολογικο? ευχαριστω

Thanos 13 Guest

Προεπιλογή

Καλησπέρα σας.Ως καινούργιος στο forum είπα να εντάξω το πρόβλημα μου εδώ στο θέμα θόρυβος.
    Έχω ένα 116i f20 του 2014.οταν πάει να ξεκινήσει με D στο steptronic κάνει ένα θόρυβο που ακούγεται με ανοιχτά παράθυρα και ελαφρώς μέσα στην καμπίνα με πλήρη ησυχία.
    Τον ακούω κάπως κάτω από τό κάθισμα μου και προς τόν κινητήρα.απο το σασί στην περιοχή τού κινητήρα.Σαν συντονισμός.Σαν να ακουμπάνε 2 υλικά.
    Επίσης όταν πάει να ακινητοποιηθεί τό αυτοκίνητο.στην πορεία ή στο Γκάζι όσο και αν πατήσω δεν ακούγεται τίποτα.Δηλαδη ένα γκρρρρ στα πρώτα μέτρα αν το αφήσω να ξεκινήσει με το D χωρίς γκάζι καθώς επίσης και την στιγμή πού πάει νά ακινητοποιηθεί.
    Κάποια ιδέα?
    Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Thanos 13 Guest

Προεπιλογή

Σε συνέχεια του προηγούμενου ό ήχος μπορεί να ακούγεται ή στο ρελαντί με ταχύτητα στο κιβώτιο είτε D είτε R και όταν απλά κυλάει χωρίς γκάζι στα πρώτα μέτρα ή όταν πάει να ακινητοποιηθεί.
    Είναι κάτι στο κιβώτιο που κάνει συντονισμό?

Δεν βλέπω κάτι περίεργο στην όλη λειτουργία.
    Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι κάτι σημαντικό.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP