Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 43 από 43

Θέμα: Καθαρισμός μπεκ σε Ν43 or not?

Rides
    0

Προεπιλογή

ακουσα μια νεα αποψη για το προβλημα των μπεκ.οτι φταιει ο εγκεφαλος MSD80 η ρυθμιση που εχει και τα mosfets δεν ανοιγοκλεινουν καλα. μια προσπαθεια που μπορει να πετυχει ειναι να βγει ο εγκεφαλος εξω και αλλαχθουν τα mosfets με νεα.ομως δεν πετυχαινει παντα.

εχει βγει ομως ενα upgrade εγκεφαλου σε MSD81 εδω και χρονια και δεν το ανακοινωσαν που ελευνε το προβλημα .νεο εγκεφαλο δλδ με κοστος μεταχειρισμενο 250 ευρω περιπου γιατι νεο θα εκανε 1300-1800 ,και λεω εκανε γιατι μαλλον δεν βγαινουν καινουριοι.
    και οπως μου ειπαν με αυτο τον νεο εγκεφαλο δεν θα εχω προβλημα ποτε γιατι τα mosfets κανουν διαφορετικη εκχυση,οχι τοσο στενη και περιορισμενη. ο ιδιος που μου ειπε αυτο μου ειεπ οτι και το διλιτρο ν43β20 εχει θεματα.
    μαλιστα μου ειπε οτι ισως με αυτην την αναβαθμιση ισως τα μπεκ να παρουν διαφορετικη εντολη και να σωθουν,να μην χρειαστει αλλαγη δλδ.

https://www.facebook.com/groups/4047...0057526249846/

εαν γνωριζει καποιος αυτα μηχανικα ας πει την γνωμη του

2. The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (19-08-26), nikos valvetronic (20-08-26)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακουσα μια νεα αποψη για το προβλημα των μπεκ.οτι φταιει ο εγκεφαλος MSD80 η ρυθμιση που εχει και τα mosfets δεν ανοιγοκλεινουν καλα. μια προσπαθεια που μπορει να πετυχει ειναι να βγει ο εγκεφαλος εξω και αλλαχθουν τα mosfets με νεα.ομως δεν πετυχαινει παντα.

εχει βγει ομως ενα upgrade εγκεφαλου σε MSD81 εδω και χρονια και δεν το ανακοινωσαν που ελευνε το προβλημα .νεο εγκεφαλο δλδ με κοστος μεταχειρισμενο 250 ευρω περιπου γιατι νεο θα εκανε 1300-1800 ,και λεω εκανε γιατι μαλλον δεν βγαινουν καινουριοι.
    και οπως μου ειπαν με αυτο τον νεο εγκεφαλο δεν θα εχω προβλημα ποτε γιατι τα mosfets κανουν διαφορετικη εκχυση,οχι τοσο στενη και περιορισμενη. ο ιδιος που μου ειπε αυτο μου ειεπ οτι και το διλιτρο ν43β20 εχει θεματα.
    μαλιστα μου ειπε οτι ισως με αυτην την αναβαθμιση ισως τα μπεκ να παρουν διαφορετικη εντολη και να σωθουν,να μην χρειαστει αλλαγη δλδ.

https://www.facebook.com/groups/4047...0057526249846/

εαν γνωριζει καποιος αυτα μηχανικα ας πει την γνωμη του
    δεν το ειχα ακούσει καν!! Απίστευτα πράγματα...

4. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

dreamer (30-08-26)

Rides
    0

Προεπιλογή

τελικα πηρα good will 70% καλυψη.που δεν ειναι και λιγα χρηματα διοτι καινουρια εχουν παει περιπου 2300 τα 4. για 2 χρονια θα εχω εγγυηση ,μετα βλεπουμε.
    σε αναμονη τωρα καθως δεν υπαρχει και στοκ σε μπεκ απο την μαμα εταιρεια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 30-08-26 στις 07:07

6. The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (12-09-26), nikos valvetronic (31-08-26)

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP