Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: Ε36 coupe τριξιμο πορτας

Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή Ε36 coupe τριξιμο πορτας

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο εξης: Σε Ε36 coupe εχω τριξιμο απο την πορτα του συνοδηγου που προερχεται απο την κινηση της οταν το αμαξι περναει ανωμαλιες.
    Δε χρειαζεται να ειναι εντελως χαλια ο δρομος οποτε ακουγεται αρκετα συχνα και ειναι πολυ ενοχλητικο. Δεν κοπαναει αλλα τριζει απο το body flex.
    Αυτο συμβαινει μονο οταν το τζαμι ειναι ανοιχτο εστω και λιγο καθως οταν ειναι κλειστο 'κοντραρει' την πορτα σταθερη και δεν υπαρχει θορυβος.
    Εχω αλλαξει το κλειστρο με καινουριο γνησιο και εχω ελεγξει τις βιδες στους αρμους οτι ειναι σφιγμενες σωστα.
    Το κλειστρο ειναι 100% σωστα τοποθετημενο και κεντραρισμενο και οι αρμοι ειναι αψογοι.
    Το μυαλο μου παει στην κλειδαρια αλλα δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κοιταξω.
    Ξερει κανεις αν χαλαει η μποσικαρει κατι εσωτερικα ? Γενικα οποιαδηποτε συμβουλη θα με βοηθουσε.
    Ευχαριστω!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δοκίμασε να βγάλεις την ταπετσαρία της πόρτας και κάνε βόλτα. Πιθανό να είναι από εκεί αν χαλάρωσαν τα κλιπς τρίβεται
    η ταπετσαρία πάνω στη λαμαρίνα. Επίσης μπορεί να έχει φαγωθεί πολύ το μάνδαλο της κλειδαριάς που ασφαλίζει πάνω στην
    πόρτα. Βάλε γράσσο στης πόρτας το άγγιστρο και κάνε βόλτα.

Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το ενδεχομενο της ταπετσαριας το εχω αποκλεισει. Ετσι κι αλλιως το κανει μονο με ανοιχτο το τζαμι οποτε ειναι 100% απο την πορτα.
    Ειχα δοκιμασει κατα καιρους να αλλαξω λιγακι τη θεση του κλειστρου προς τα πανω η κατω αλλα ενω στην αρχη εφτιαχνε μετα απο λιγο ξαναετριζε.
    Θα δοκιμασω το γρασσο.

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν συμβαίνει μόνο όταν είναι ανοιχτό -και άρα χαλαρό- το τζάμι, τότε μπορει να είναι οι βίδες που το κρατάνε στον μηχανισμό, το οποίο φτιάχνεται μόνο αν λύσεις τη πόρτα και σφίξεις το τζάμι.

5. The Following User Says Thank You to The Ace For This Useful Post:

BILL007 (11-05-25)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP