Το τιμόνι ΠΑΡΑ πολύ ωραίο!!
Θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
Το sills πόσο σου πήγαν? Αξίζει ρε γαμώτο δεν ξέρω...
Το τιμόνι ΠΑΡΑ πολύ ωραίο!!
Θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
Το sills πόσο σου πήγαν? Αξίζει ρε γαμώτο δεν ξέρω...
Στεφανε
Τα sills τα πηρα 179¤ απο τον Γερμανο (ναι αυτον που ακομα δεν αγορασες το τιμονι..χαχαχα). Οι οδηγιες ειναι εδω https://www.unofficialbmw.com/images/6046EN.pdf και το kit εχει μεσα τα παντα, ακομη και τους "κλεφτες". Απο τις φωτο καλο δειχνει.. απο κοντα δεν ξερω γιατι δεν το εβαλα ακομα, σβηστο καλο δειχνει παντως![]()
Ζαντολάστιχα Ε39 με διαστάσεις 225/60/15
Εντυπώσεις: Στρίβει πολύ καλύτερα, επιταχύνει καλύτερα, φρενάρει πολύυυυυ καλύτερα!
Ευχαριστώ τους φίλους μου εδω μέσα που μου άνοιξαν τα μάτια και δεν ψάχνομαι για καρμπυρατέρ και διάφορες αμφιβόλου αποτελέσματος πατέντες και μπαίνω σε μια σειρά....
Special Thanks to Stefanos_Cool για την ευγενική χορηγία! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Θα ανέβω για καφεδάκι να τις δείς και απο κοντά!![]()
S8N (03-03-11), Stefanos_Cool (06-03-11)
Μικρομπαξιματα να περνα η ωρα.. βεβαια μου τα εκανε σκατα ο Αμερικανος οποτε περιμενω αλλο 1 πακετο με αυτα που ξεχασε να βαλει μεσα (1 first aid kit, 1 oil bag, 3+3 βιδες για τα 2 κουτια).
Γιατι καθε μηνα χανω και μια
Γιατι δεν υπαρχει λογικη εξηγηση, την ιδια δουλεια κανεις και με ενα κατσαβιδι αν θες, αλλα το wheel pin δειχνει πιο OEM
Γιατι δεν γινεται να ανοιγεις το πορτ-μπαγκαζ και να βλεπεις το Castrol φορα παρτιδα
First aid kit το οποιο μπαινει κατω απο το καθισμα των Ε46 και Ε85. Πηρα 2 για λιγο ακομη εξτρα χωρο στο Ζ4. Ο Αμερικανος τον επαιζε ομως και δεν εχει στειλει το 1 κιτ, το 1 τσαντακι, και τις βιδες οποτε θα τα κοιταω μεχρι να ερθουν. Δειχνουν μικρα στις φωτο αλλα εχουν πολυ χωρο μεσα για διαφορα μικροπραγματα.
Και τωρα που μαθαμε το αθλημα
![]()
BILL007 (04-03-11), Panos 316T (10-03-11), S8N (10-03-11), zaharias (03-03-11)
Λοιπόν θήκη για λάδι έχω, φαρμακείο έχω!!! χα χα
Τα carbon είναι πολύ ωραία της 3Μ..
καλοριζικα φανουρη...!!!
καλοπατητα δημητρακη...!!!
keep baxing....!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
fanisk (06-03-11)
BILL007 (03-03-11)
fanisk (06-03-11)